Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Arkilaina

   Kilpailuta ja hae arkilainaa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae arkilainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Arkilaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan arkilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae arkilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae arkilainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea arkilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta arkilainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile arkilainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle arkilainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa arkilainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin arkilaina.

   Kilpailuttamalla arkilainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan arkilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen arkilaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman arkilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota arkilainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta arkilainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton arkilaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen arkilainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, arkilaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Arkilaina – Lainaa arjen rahoittamiseen/menoihin

   Jokapäiväisessä elämässä tulee joskus tilanteita, jolloin talous ei pysy tasapainossa. Yllättävät menot voivat viedä tilin miinukselle, eikä sitä aina pysty ennakoimaan. Emme pysty hallitsemaan kaikkea, kuten hintojen nousua, tietoliikenteen katkoksia tai koneiden tavanomaista kulumista. Tällaisia tilanteita varten on hyvä olla vararahasto tai varasuunnitelma. Varasuunnitelma voi olla esimerkiksi laina tai kulutusluotto.

   Lainan ottaminen ei ole aina viisasta, esimerkiksi jos sen takaisinmaksusta ei ole varmuutta. Sen sijaan, kun tieto seuraavasta palkasta tai etuudesta on tiedossa, arkea voi helpottaa jo ennakkoon lainalla. On turha menettää yöunensa, jos yllätykset voi kuitata rahalla, ja rahoituksen hankkiminen onnistuu kotoa käsin.

   Lyhytaikaisten lainojen summat vaihtelevat paljon lainantarjoajasta riippuen. Pienimmät summat ovat muutamia satasia ja tuhansia, suurimmat kymmeniä tuhansia. Kuukausittaisten lyhennysten summa riippuu paitsi korosta, myös mahdollisista kuukausi- ja käsittelymaksuista. Lisäksi takaisinmaksuajalla on tietenkin merkitystä eli sillä, kuinka nopeassa tahdissa voit maksaa lainan takaisin.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vaihtoehtoja arkilainaksi

   Väliaikainen ja lyhytaikainen laina ei ehdi kasvaa korkoa eikä rasittaa pitkään talouttasi. Tällaisia lainoja ovat esimerkiksi joustoluotto, kulutusluotto, pikalaina ja luottokorttiosto. Useimmilla kaupoilla on tarjolla myös omia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat ostaa kaupasta jonkin tietyn tuotteen. Nämä vaihtoehdot ovat niin ikään lyhytaikaisia lainoja, esimerkiksi maksun pilkkomista useammalle kuukaudelle.

   Voit hakea yhdellä hakemuksella eri lainamuotoja useammalta lainantarjoajalta Summarumin kilpailutuksen avulla. Sinun ei tarvitse lähteä kiertämään pankkien ja rahoituslaitosten konttoreita, vaan voit tehdä hakemuksen kotisohvaltasi. Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään, eli voit vaikkapa vain testata, millaisin ehdoin ja koroin saisit lainaa. Tarkastele, miten eri lainatarjousten tiedot ja ehdot eroavat toisistaan, ja valitse sinulle sopivin. Huomaa myös, että lainan koko sekä takaisinmaksuaika muuttavat aina saamaasi tarjousta.

   Joustoluotto

   Arjen sujuvuutta voi tukea myös joustoluotolla. Tämä on lainamuoto, jossa saat eräänlaisen kakkospankkitilin tietyllä rahamäärällä. Lainan vakuudeksi et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Voit nostaa tällaiselta tililtä rahaa käyttöösi haluamasi määrän, eikä koko summaa tarvitse nostaa kerralla. Maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut, et koko luoton määrästä.

   Ajatellaan, että joustoluottosi määrä on 1 000 euroa. Nostat siitä 700 euroa tilillesi. Maksat korkoa ja lyhennystä vain 700 eurosta, ja nostettava määrä nousee, tai palautuu, aina lyhennyksesi myötä. Voit myös tehdä uusia nostoja!

   Joustoluoton saat yleensä heti käyttöösi. Sinun ei tarvitse huolehtia joustoluoton irtisanomisesta, jos et enää tarvitsekaan luottoa. Jos joustoluoton tililläsi ei ole nostoja, et myöskään maksa mitään.

   Kriteereinä joustoluotolle ovat yleensä täysi-ikäisyys, puhdas luottorekisteri ja säännölliset tulot. Lainasumma vaihtelee paljon lainantarjoajasta riippuen, ja useimmiten haetaan noin 2 000 euron lainoja. Korkein summa voi olla tavanomaisesti joitakin kymmeniä tuhansia euroja.

   Kulutusluotto

   Tämä lainamuoto on monelle tuttu, vakuudeton lainamuoto. Kulutusluottoa tarjoavat monet pankit ja lainantarjoajat, ja se maksetaan kerralla tilillesi. Lainan siirrossa ei yleensä kestä kauaa, eli saat yleensä saman tien helpotusta arkeesi! Luoton korko muodostuu jokaisesta hakijasta riippuen yksilöllisesti: millainen on lainahistoriasi, onko sinulla säännölliset tulot ja muut vastaavat tiedot.

   Takaisinmaksu ja korot ovat yleensä lainanottajan tiedossa jo ennen lainan ottamista. Erilaiset taulukot havainnollistavat hyvin lainasumman ja takaisinmaksuajan muuttumista, ja voit jo sen pohjalta miettiä, millainen voisi olla kuukausittain maksamasi lyhennys.

   Pikalaina

   Ei pidä sekoittaa pikalainaa pikavippiin. Lakimuutos on vienyt pikavipit markkinoilta, ja pikalaina on aivan eri asia! Myös pikalaina on laina, jonka saat nopeasti tilillesi. Pikalainan lainahakemusten käsittely on automatisoitu, eli saat lainapäätöksen hetkessä. Jos päätät tarttua lainatarjoukseen, myös rahat kilahtavat tilillesi hetkessä.

   Pikalaina ei perustu vakuuksiin tai takaajiin, vaan hakijan osoittamaan maksukykyyn ja tietoon luottorekisteristä. Toki markkinoilla on myös vakuudellisia pikalainoja, ja vakuuksien tarkistamiseen menee aina enemmän aikaa. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa, et todennäköisesti saa vakuudetonta pikalainaa.

   Luottokortti

   Kun teet ostoksesi luottokortilla, otat tavallaan aina ostoksesi määrän mukaisen lainan. Samalla kortilla tehdyt ostot kerääntyvät samalla tilille, ja maksat korkoja ja lyhennyksiä ostosten kuukausittaisen loppusumman verran. Lyhennykset maksetaan yleensä kerran kuussa, ja korko lasketaan tietyin väliajoin. Kun haet luottokorttia, määrität kortille oman luottorajan. Se, paljonko maksat käyttämästäsi luotosta, määräytyy luotonantajan antamien kriteerien mukaan. Maksuja muodostuu yleensä muustakin kuin korosta ja lyhennyksistä, kuten vaikkapa vuosimaksuista.

   Luottokortin tarjoajia Suomessa ovat ainakin MasterCard, Visa ja American Express. Näistä jokaisella on useita eri tuotteita käyttäjilleen, ja osa on sidottu toisiin yrityksiin. Valinnanvaraa siis riittää! Löydät eri luottokorttituotteiden vertailun Summarumin sivuilta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Arjen monet sattumukset

   Vaikka oma talous olisi pääosin tasapainossa, takaiskuja voi tulla monin tavoin ja yllättäen. Aina nämä yllätykset eivät edes johdu sinusta itsestäsi, ja palkka voi myöhästyä esimerkiksi työnantajan käyttämän palkanmaksujärjestelmän kaatumisen vuoksi. Kun arkea tasapainottaa lainarahalla, on järkevää varmistaa etukäteen oma maksukykynsä. Jos lainaa ottaa ilman tietoa sen takaisinmaksun mahdollisuuksista, voi joutua maksuvaikeuksiin.

   Tulevaisuudessa häämöttävä palkkapäivä, veronpalautukset tai vastaava tapahtuma on kuitenkin hyvä takuu takaisinmaksukyvystä. Arjen helpottaminen lainalla voi helpottaa myös stressiä ja yöuniasi. Summarumilta löydät kaikkien lainojen kilpailutukset, ja tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Arjen pyörittäminen

   Meistä itse kullakin on elämässä usein monta rautaa tulessa. Arkiostosten lisäksi hankimme myös palveluita helpottamaan elämäämme. Jos vaikkapa auto jättääkin työmatkalla tien päälle, ensisijaista on päästä nopeasti töihin. Taksimatkan tilaaminen ja autolle hinauksen soittaminen on loogisempaa kuin auton korjaaminen itse heti paikan päällä vahinkopaikalla.

   Talvi ei yllätä vain autoilijoita. Kun ensimmäiset pakkaset tulevat, etsimme varastoista edellisvuosien talvivaatteita. Ne eivät välttämättä enää istu, ja varsinkin lasten kohdalla edellisvuonna hankitut vaatteet voivat jäädä pieneksi. Vaatteet voivat myös rikkoutua, ja kylmältä suojautuminen on silti pakko tehdä. Laadukkaisiin talvivaatteisiin panostaminen kannattaa, ja pieniksi jäävät ehjät merkkivaatteet voi myydä seuraavana talvena.

   Viime vuosien poikkeusaika suorastaan räjäytti kauppojen kuljetuspalveluiden kysynnän ja tarjonnan. Tällaisen palvelun ostaminen säästää paitsi aikaasi, myös rahaa, kun kaupassa ei tule tehtyä heräteostoksia. Kuljetuksen ostaminen keräilyn lisäksi helpottaa arkea, kun ensin teet tilauksen verkossa ja sitten vain odotat tilauksen saapumista!

   Jos tililläsi ei yllättäen olekaan rahaa pakollisiin menoihin, sekin vaikeuttaa arkea. Nykyinen hintojen nousu voi nopeasti nostaa arjen perusmenoja ja kauppalaskun summaa. Ruokaostokset, sähkölaskut tai hajonneet kodinkoneet ovatkin yleisiä syitä lyhytaikaisille lainoille. Erilaisten lainatuotteiden joukosta löydät varmasti omaan talouteesi sopivan tuotteen. Hyvän arjen saavuttaminen ei ole helppoa, mutta mahdollista!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Summarumin kilpailutus lainoille

   Erilaiset lainatuotteet kilpailutat helposti ja nopeasti Summarumin lainakilpailutuksella. Täyttämällä muutaman perustiedolla itsestäsi saat tarjouksen jopa kymmeniltä rahoituslaitoksilta, eikä sinun tarvitse ottaa jokaiseen yhteyttä erikseen. Saat tarjoukset hetkessä! Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, ja päätät itse, mihin tarjoukseen tartut vai tartutko mihinkään.

   Tarjousten vertailu kannattaa. Vertaa toisiinsa tarjousten ehtoja ja korkoja, sillä ne voivat olla erilaiset eri tahoilla. Samalla pääset tarkistamaan, millainen korko sinun tiedoillasi yleisesti muodostuu. Voi olla kannattavaa vertailla myös sitä, miten korko ja lyhennykset muuttuvat eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.