Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa osakkeiden ostoon

   Kilpailuta ja hae lainaa osakkeiden ostoon netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa osakkeiden ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa osakkeiden ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan osakkeiden ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa osakkeiden ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa osakkeiden ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa osakkeiden ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa osakkeiden ostoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat osakkeiden ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa osakkeiden ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa osakkeiden ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina osakkeiden ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat osakkeiden ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa osakkeiden ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina osakkeiden ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman laina osakkeiden ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina osakkeiden ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan osakkeiden ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa osakkeiden ostoon – vakuudeton sijoituslaina yksityishenkilölle

   Osakesijoittamisen esteenä voi joskus olla pääoman puute. Sijoituslaina tarjoaa ratkaisua tähän ongelmaan, sillä se mahdollistaa osakkeiden oston rahoituksen ilman säästöjen käyttöä tai muun sijoitusomaisuuden myyntiä. Se sopii sijoittajalle, joka pyrkii kasvattamaan oman pääoman tuottoa velkaa käyttäen ja joka ymmärtää mahdolliset riskit ja hyödyt.

   Hae sijoituslainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
   Täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen kätevästi netissä saat pian jo ensimmäiset tarjoukset. Palvelun jokainen pankki ja lainanantaja myöntää sijoituslainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Näin haet sijoituslainaa:

   Valitset ensin tarvitsemasi lainasumman sekä laina-ajan.
   Tämän jälkeen voit siirtyä suoraan hakemuksen täyttämiseen. Hakemuksen tekeminen ei sido hakijaa mihinkään.
   Täytä vain hakemus ja tämän jälkeen Summarum esittää hakijalle selkeästi eri vaihtoehdot. Lainaan ei tarvita erillisiä vakuuksia, joten sijoituslainan hakeminen ei jää tästä kiinni.
   Sijoituslainaa osakkeiden ostoa varten voit hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Muita vakuuksia ei tarvita.
   Lainaa voit hakea Summarumin kautta aina jopa 60 000 euroon saakka.
   Tee ilmainen hakemus sijoituslainaa varten Summarumin avulla ja hae sopivaa sijoituslainaa luotettavasti netistä. Summarumin kautta tavoitat kerralla jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä muutamassa minuutissa.

   Pystyt meidän kauttamme hakemaan sijoituslainaa helposti ja edullisesti ilman vakuuksia ja takaajia aina 60 000 euroon asti. Voit hakea lainaa ilmaisesti, ja emme myöskään sido sinua mihinkään. Kokeile siis veloituksetta palveluamme ja tutkia rauhassa erilaisia sijoituslainatarjouksia.

   Palvelumme kautta pystyt tavoittamaan jopa 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Pystyt hakemaan vakuudetonta sijoituslainaa alkaen 2 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka takaisinmaksuajan ollessa 1-15 vuotta.

   Kilpailuta sijoituslainoja vaivattomasti

   Lainahakemuksen lähetettyäsi kilpailuttamme sijoituslainan puolestasi ja tarjoamme parhaat pankit ja tarjoukset, joista voit valita parhaan mahdollisen lainan osakkeiden ostamista varten. Tiedotamme sinua nopeasti pystymmekö löytämään sinulle sijoituslainaa.

   Saat sähköpostiisi henkilökohtaisia lainatarjouksia kymmeniltä eri pankeilta myönteisen vastauksen saatuasi. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa ja valita niistä mieleisen.

   Kun kilpailutat lainat verkossa, säästät paljon aikaa sekä rahaa. Kilpailuttaminen ei myöskään maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään. Ensimmäiset lainatarjoukset voivat olla sinulla jo muutamassa minuutissa.

   Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa ja hakea sijoituslainaa jokaisesta pankista erikseen, sillä saat vain yhdellä hakemuksella runsaasti tarjouksia, kun päätät kilpailuttaa lainat Summarumin avulla.

   Sijoituslainaa matalalla korolla

   Pyrimme joka kerta löytämään edullisimmat lainavaihtoehdot pienimillä koroilla ja ilman piilokuluja. Vertailemalla sijoituslainoja voit säästää useita satoja euroja, etkä näin maksa turhasta. Aina kun tehdään kilpailutus, kannattaa eri lainojen korkoihin ja kuluihin kiinnittää erityistä huomiota, jotta valitset varmasti edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon. Summarum tarjoaakin kaikki parhaimmat ja kilpailukykyisimmät vaihtoehdot.

   Laina hetkessä suoraan tilillesi

   Saat lainan suoraan omalle pankkitilillesi ilman, että sinun tarvitsee edes poistua kotoa. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, saat lainarahat tilillesi nopeimmillaan jopa vartissa. Pääset nopeasti aloittamaan osakkeisiin sijoittamisen.

   Sijoituslaina on järkevä ratkaisu

   Voi olla järkevää aloittaa osakesijoittaminen ottamalla sijoituslainaa, jotta ei tarvitse sijoittaa suuria summia omia varoja osakkeisiin. Sijoituslainan kilpailuttaminen Summarumin kautta takaa edulliset lainavaihtoehdot. Koska lainan hakeminen on tehty helpoksi ja todella nopeaksi, ei sinun tarvitse odotella rahojen saantia pitkään, vaan pääset aloittamaan osakesijoittamisen pian kotisohvaltasi.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Tätä on sijoituslaina

   Mikä on sijoituslaina ja mistä sitä haetaan? Sijoitusluotto netistä on eräänlainen vakuudeton luotto, jota voit myöntävän päätöksen jälkeen nostaa omalle pankkitilillesi omien tarpeidesi mukaisesti. Koko summaa ei ole pakko nostaa kerralla, vaan voit jättää osan vielä odottamaan toista kertaa.

   Sijoitusluoton toiminta perustuu lainan tarjoajan käyttäjälle myöntämään luottoon, joka mahdollistaa siis sinulle sijoitusluoton saajana tarvittaessa hyvinkin nopean rahan tilille nostamisen.

   Sijoituslainojen lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, vaihdellen yleisimmin 100-10 000 euron välillä. Yleisimmin myönnetty summa, joilla hakijat tavallisesti nostavat sijoitusluottoa on 2 000 euroa.

   Useammat lainantarjoajat myöntävät kuitenkin sijoitusluottoa yli 2000 euron ja jotkut luottoa tarjoavat jopa 60 000 euroon saakka. Oli haettava summa mikä tahansa, varmista halpa sijoitusluotto ja kilpailuta rahoitusyhtiöt kauttamme.

   Ota nämä huomioon

   Kaikki lainanhakijat haluavat varmasti löytää itselleen sen parhaimman ja edullisimman sijoituslainan. Hyvässä lainassa ehdot ovat hyvät ja kulut mahdollisimman alhaiset – ilman vakuuksia. Korkokulut ovat yleensä suurimmat lainojen kulut.

   On kuitenkin hyvä olla tietoinen, että lainoissa on korkokulujen lisäksi usein myös muita vaihtuvia kuluja.

   Näitä ovat esimerkiksi:

   • tilinhoitomaksu
   • avausmaksu
   • lainojen lisäpalveluista veloitettavat maksut.

   Lainoja on aina syytä vertailla huolellisesti juurikin edellä mainituista syistä. Erityisesti sinun tulisi kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Kaikki lainaan sisältyvät korkokulut ja muut kulut yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron. Riippuen lainanantajasta ja lainanottajasta, voi todellisessa vuosikorossa olla suuriakin eroja.

   Se, mikä tekee lainojen vertailun itsenäisesti hankalaksi, ovat kymmenet markkinoilla toimivat lainanantajat, joiden hinnat saattavat vaihdella suurestikin.

   Ehkä olet miettinyt, että pitkäkestoinen laina houkuttelisi? Muista kuitenkin, että laina-ajan pidetessä myös kulut nousevat. Voi olla, että osakkeisiin sijoittaminen tuottaa nopeasti voittoa ja täten lyhyempi laina-aika voisi olla järkevä ratkaisu. Lainanottaja kuitenkin loppujen lopuksi päättää, mikä on itselleen paras vaihtoehto.

   Paras sijoituslaina löytyy vertailun kautta

   Löydät itsellesi parhaat sijoituslainat vain vertailemalla eri lainoja. Vaihtoehtoja eri rahoitusyhtiöistä ja pankeista on tällä hetkellä valtavasti, joten anna meidän tehdä vertailu puolestasi. Näin saat parhaat sijoituslainatarjoukset sähköpostiisi nopeasti.

   Sinun kannattaa ottaa lainavertailupalvelumme käyttöösi. Se ei maksa sinulle mitään ja tuo tietoosi markkinoiden edullisimmat lainat nopeasti ja turvallisesti.

   Vertailun kautta saaduissa tarjouksissa näet kaiken samalla kertaa:

   • lainasumman
   • todellisen vuosikoron
   • laina-ajan
   • sekä muut ehdot.

   Summarum kilpailuttaa puolestasi kaikki parhaat ja luotettavat toimijat monen vuoden kokemuksella. Koska tarjonta rahoitusyhtiöistä on suuri, ei sinun tarvitse tehdä kilpailutusta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Sijoituslaina on hyvin joustava

   Useat luotonantajat mahdollistavat sen, että rahat näkyvät tililläsi jopa muutamissa minuuteissa. Toiset luotonantajat tarjoavat limiittitiliä kertalainan sijaan.

   Esimerkiksi pankki tai rahoitusyhtiö voi tarjota sinulle yhteensä 2000 euron lainaa. Lainasummaa ei ole pakko nostaa kokonaan kerralla, vaan sen voi nostaa käyttöön milloin itse haluaakaan. Usea palvelu tarjoaa rahansiirtoja läpi vuorokauden. Tätä joustavaa ominaisuutta voit käyttää aina, kun haluat sijoittaa.

   Aina kannattaa kuitenkin tarkistaa, veloitetaanko luoton nostamisesta nostokulu, mutta ne voivat myös olla kuluttomia riippuen sopimuksesta. Täytyy aina muistaa ottaa huomioon nämä asiat ennen kuin allekirjoittaa luottotilisopimuksen.

   Useimmiten sijoituslaina siirretään tilille nopeasti.

   Täytyy kuitenkin muistaa, että luotonantajalla on velvollisuus tarkastaa maksukyky ja maksuhistoria. Jos hakee sijoituslainaa suurempaa summa, luotonantajalla on oikeus pyytää dokumentteja, jotka todistavat maksukyvyn. Pienempiä lainoja varten ei useimmissa tapauksissa tarvita erillisiä dokumentteja.

   Kuka voi saada osakkeiden ostoa varten sijoituslainaa?

   Sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Jotkin pankit vaativat 25 vuoden ikää, mutta usein täysi-ikäisyys riittää. Sinulla tulee olla säännölliset tulot sekä puhdas maksuhistoria. Kun nämä muutamat asiat ovat kunnossa, voit tehdä lainahakemuksen ja jäädä odottamaan lainatarjouksia. Osakesijoittaminen voi alkaa!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen