Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa osakkeiden ostoon

Kilpailuta ja hae lainaa osakkeiden ostoon netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa osakkeiden ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa osakkeiden ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan osakkeiden ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa osakkeiden ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa osakkeiden ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina osakkeiden ostoon voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen osakkeiden ostamista varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa osakkeiden ostoon 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat osakkeiden ostoon helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa osakkeiden ostoon.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa osakkeiden ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina osakkeiden ostoon.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat osakkeiden ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa osakkeiden ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina osakkeiden ostamiseen netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman laina osakkeiden ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina osakkeiden ostoon heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan osakkeiden ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina osakkeiden ostamiseen maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Lainaa osakkeiden ostoon

Osakesijoittamisen esteenä voi joskus olla pääoman puute. Vakuudeton sijoituslaina tarjoaa ratkaisua tähän ongelmaan, sillä se mahdollistaa osakkeiden oston rahoituksen ilman säästöjen käyttöä tai muun sijoitusomaisuuden myyntiä. Se sopii sijoittajalle, joka pyrkii kasvattamaan oman pääoman tuottoa velkaa käyttäen ja joka ymmärtää mahdolliset riskit ja hyödyt.

Täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen kätevästi sivullamme saat pian jo ensimmäiset tarjoukset. Palvelun jokainen pankki ja lainanantaja myöntää sijoituslainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Näin haet lainaa sijoitusten ostamiseen

 1. Valitset ensin tarvitsemasi lainasumman sekä laina-ajan.
 2. Tämän jälkeen voit siirtyä suoraan hakemuksen täyttämiseen. Hakemuksen tekeminen ei sido hakijaa mihinkään.
 3. Täytä vain hakemus ja tämän jälkeen Summarum esittää hakijalle selkeästi eri vaihtoehdot. Lainaan ei tarvita erillisiä vakuuksia, joten sijoituslainan hakeminen ei jää tästä kiinni.

Lainaa osakkeiden ostoa varten voit hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Muita vakuuksia ei tarvita.

Lainaa osakkeiden ostamista varten voit hakea Summarumin kautta aina jopa 60 000 euroon saakka

Tee ilmainen hakemus lainaa osakkeiden ostamista varten Summarumin avulla, Kauttamme tavoitat kerralla jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä muutamassa minuutissa.

Pystyt meidän kauttamme hakemaan lainaa osakkeisiin helposti ja edullisesti ilman vakuuksia ja takaajia aina 60 000 euroon asti. Voit hakea lainaa ilmaiseksi, emmekä myöskään sido sinua mihinkään. Kokeile siis veloituksetta palveluamme ja tutkia rauhassa erilaisia tarjouksia.

Palvelumme kautta pystyt tavoittamaan jopa 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Pystyt hakemaan vakuudetonta lainaa osakkeiden ostamiseen alkaen 2 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka takaisinmaksuajan ollessa 1-15 vuotta.

Kilpailuta lainat osakkeisiin vaivattomasti

Lainahakemuksen lähetettyäsi kilpailuttamme lainan osakkeiden ostoon puolestasi ja tarjoamme parhaat pankit ja tarjoukset, joista voit valita parhaan mahdollisen lainan osakkeiden ostamista varten. Tiedotamme sinua nopeasti pystymmekö löytämään sinulle  sopivaa lainaa osakkeisiin.

Saat sähköpostiisi henkilökohtaisia lainatarjouksia kymmeniltä eri pankeilta myönteisen vastauksen saatuasi. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa ja valita niistä mieleisen.

Kun kilpailutat lainat verkossa, säästät paljon aikaa sekä rahaa. Kilpailuttaminen ei myöskään maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään. Ensimmäiset lainatarjoukset voivat olla sinulla jo muutamassa minuutissa.

Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa ja hakea sijoituslainaa jokaisesta pankista erikseen, sillä saat vain yhdellä hakemuksella runsaasti tarjouksia, kun päätät kilpailuttaa lainat Summarumin avulla.

Lainaa osakkeisiin matalalla korolla

Pyrimme aina löytämään edullisimmat lainavaihtoehdot pienimillä koroilla ja ilman piilokuluja. Vertailemalla voit säästää useita satoja euroja, etkä näin maksa turhasta. Aina kun kilpailutus tehdään, kannattaa eri lainojen korkoihin ja kuluihin kiinnittää erityistä huomiota, jotta valitset varmasti edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon.

Summarum tarjoaakin kaikki parhaimmat ja kilpailukykyisimmät vaihtoehdot.

Laina osakkeita varten hetkessä suoraan tilillesi

Saat lainan suoraan omalle pankkitilillesi ilman, että sinun tarvitsee edes poistua kotoa. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, saat lainarahat tilillesi nopeimmillaan jopa vartissa. Pääset nopeasti aloittamaan osakkeisiin sijoittamisen.

Voi olla järkevää aloittaa osakesijoittaminen ottamalla sitä varten lainaa, jotta ei tarvitse sijoittaa suuria summia omia varoja osakkeisiin. Kilpailuttaminen Summarumin kautta takaa edulliset lainavaihtoehdot. Koska lainan hakeminen on tehty helpoksi ja todella nopeaksi, ei sinun tarvitse odotella rahojen saantia pitkään, vaan pääset aloittamaan osakesijoittamisen pian kotisohvaltasi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Ota nämä huomioon

Kaikki lainanhakijat haluavat varmasti löytää itselleen sen parhaimman ja edullisimman lainan osakkeita varten. Hyvässä lainassa ehdot ovat hyvät ja kulut mahdollisimman alhaiset – ilman vakuuksia. Korkokulut ovat yleensä suurimmat lainojen kulut.

On kuitenkin hyvä olla tietoinen, että lainoissa on korkokulujen lisäksi usein myös muita vaihtuvia kuluja.

Näitä ovat esimerkiksi:

 • tilinhoitomaksu
 • avausmaksu
 • lainojen lisäpalveluista veloitettavat maksut.

Lainoja on aina syytä vertailla huolellisesti juurikin edellä mainituista syistä. Erityisesti sinun tulisi kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Kaikki lainaan sisältyvät korkokulut ja muut kulut yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron. Riippuen lainanantajasta ja lainanottajasta, voi todellisessa vuosikorossa olla suuriakin eroja.

Se, mikä tekee lainojen vertailun itsenäisesti hankalaksi, ovat kymmenet markkinoilla toimivat lainanantajat, joiden hinnat saattavat vaihdella suurestikin.

Ehkä olet miettinyt, että pitkäkestoinen laina osakkeita varten houkuttelisi? Muista kuitenkin, että laina-ajan pidetessä myös kulut nousevat. Voi olla, että osakkeisiin sijoittaminen tuottaa nopeasti voittoa ja täten lyhyempi laina-aika voisi olla järkevä ratkaisu. Lainanottaja kuitenkin loppujen lopuksi päättää, mikä on itselleen paras vaihtoehto.

Esimerkkejä erilaisista tarjouksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista osakkeiden ostamiseen.

Muista, että jokainen saa omat tarjouksensa antamiensa tietojen perusteella. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia tarjouksia voit saada kauttamme.

Paras laina osakkeita varten löytyy vertailun kautta

Löydät itsellesi parhaat lainat osakkeisiin vain vertailemalla eri lainoja. Vaihtoehtoja eri rahoitusyhtiöistä ja pankeista on tällä hetkellä valtavasti, joten anna meidän tehdä vertailu puolestasi. Näin saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi nopeasti.

Sinun kannattaa ottaa lainavertailupalvelumme käyttöösi. Se ei maksa sinulle mitään ja tuo tietoosi markkinoiden edullisimmat lainat nopeasti ja turvallisesti.

Vertailun kautta saaduissa tarjouksissa näet kaiken samalla kertaa:

 • lainasumman
 • todellisen vuosikoron
 • laina-ajan
 • sekä muut ehdot.

Summarum kilpailuttaa puolestasi kaikki parhaat ja luotettavat toimijat monen vuoden kokemuksella. Koska tarjonta rahoitusyhtiöistä on suuri, ei sinun tarvitse tehdä kilpailutusta.

Laina osakkeiden ostamista varten on hyvin joustava

Useat luotonantajat mahdollistavat sen, että rahat näkyvät tililläsi jopa muutamissa minuuteissa. Toiset luotonantajat tarjoavat limiittitiliä kertalainan sijaan.

Esimerkiksi pankki tai rahoitusyhtiö voi tarjota sinulle yhteensä 2 000 euron lainaa. Lainasummaa ei ole pakko nostaa kokonaan kerralla, vaan sen voit nostaa käyttöön milloin itse haluat. Moni palvelu tarjoaa rahansiirtoja läpi vuorokauden. Tätä joustavaa ominaisuutta voit käyttää aina, kun haluat sijoittaa.

Aina kannattaa kuitenkin tarkistaa, veloitetaanko luoton nostamisesta nostokulu, mutta ne voivat myös olla kuluttomia riippuen sopimuksesta. Sinun täytyy aina muistaa ottaa huomioon nämä asiat ennen kuin allekirjoitat luottotilisopimuksen.

Täytyy kuitenkin muistaa, että luotonantajalla on velvollisuus tarkastaa maksukyky ja maksuhistoria. Jos haet suurempaa summaa osakkeiden ostamista varten, on luotonantajalla oikeus pyytää dokumentteja, jotka todistavat maksukyvyn. Pienempiä lainoja varten ei useimmissa tapauksissa tarvita erillisiä dokumentteja.

Kuka voi saada osakkeiden ostoa varten lainaa?

Sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Jotkin pankit vaativat 25 vuoden ikää, mutta usein täysi-ikäisyys riittää. Sinulla tulee olla säännölliset tulot sekä puhdas maksuhistoria. Kun nämä muutamat asiat ovat kunnossa, voit tehdä lainahakemuksen ja jäädä odottamaan lainatarjouksia.

Osakesijoittaminen voi alkaa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja