Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Uuden puhelimen ostaminen

Kilpailuta ja hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Rahoitus uuden puhelimen ostamiseen

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan uuden puhelimen ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa uuden puhelimen ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen puhelinta varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa uuden puhelimen ostamiseen 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat uuden puhelimen ostamiseen helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa uuden puhelimen ostamiseen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa uuden puhelimen hankintaan. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina uuden puhelimen ostamiseen.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat uuden puhelimen ostamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa uuteen puhelimeen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina uuteen puhelimeen netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan uuteen puhelimeen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota etenkin näihin:

  • korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka ovat tarkoitettu uuden puhelimen ostamiseen, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina uuden puhelimen ostamiseen heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan uutta puhelinta varten, on seuraava vaihe hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina uuden puhelimen ostamiseen maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Uuden puhelimen ostaminen – Lainalla, osamaksulla vai luottokortilla?

Puhelimen hankkiminen voi tulla eteen äkillisesti esimerkiksi vanhan puhelimen rikkoutuessa. Tai ehkä olet miettinyt uuden puhelimen hankkimista jo pitemmän ajan. Puhelimelta odotetaan tänä päivänä paljon. Kunnollisella kameralla varustettu puhelin on lähes välttämättömyys sosiaalisen median aikakaudella ja muistia täytyy löytyä tarpeeksi, jotta eri sovellukset toimivat sujuvasti ja muistiin mahtuu tallennettuja asioita.

Kunnollinen, kestävä ja suorituskykyinen puhelin kuitenkin on kohtalaisen arvokas, vaikka sitä voi pitää tänä päivänä jopa sijoituksena. Puhelimen hintaa ei välttämättä kuitenkaan ole varaa heti käteisvaroista sijoittaa. Millainen rahoitusmuoto sitten olisi sopiva puhelimen hankintaa ajatellen?

Summarum tarjoaa lainavertailun ja kilpailutuksen ilmaiseksi. Voit valita tarjouksista itsellesi sopivimman ja edullisemman lainan ja toteuttaa uuden puhelimen hankinnan järkevästi.

Kilpailuttaminen sujuu nopeasti ja helposti yhdellä lainahakemuksella muutamassa minuutissa. Saat useita erilaisia lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin vaihtoehto tarjousten joukosta. Kilpailuttamalla lainat puhelinta varten voit säästää yllättävän ison summan rahaa.

Ellei tarjousten seasta löydy sopivaa vaihtoehtoa uuden puhelimen rahoittamiseen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja myös kuluttomasti.

Hyödynnä lainalaskuria

Lainalaskuri on työkalu, jonka avulla voit vertailla erilaisia lainasummia ja maksuaikoja. Se antaa suuntaa lainakustannuksista ja kuukausittaisesta maksuerästä, jolla lainaa puhelinta varten lyhennetään.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa puhelimeen ilman vakuuksia 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-ajaksi voit valita vuodesta viiteentoista vuotta. Yksilölliset lainaehdot löytyvät kuitenkin saamistasi lainatarjouksista. Niihin sinun kannattaa tutustua huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Laina ilman vakuuksia puhelinta varten

Kuluttajaystävällinen palvelumme tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, myös silloin jos hankintalistallasi on puhelimen lisäksi muita hankintoja tai jos tarvitset lainaa enemmän. Jos aiot tehdä erilaisia hankintoja useasta eri paikasta, kannattaa vakuudeton laina puhelinta varten ehdottomasti hyödyntää. Silloin sinun ei tarvitse miettiä eri hankintojen maksamista usealle eri rahoittajalle, koska maksat takaisin ainoastaan yhtä lainaa.

Laina ilman vakuuksia on sujuva vaihtoehto, kun vakuuksia ei tarvitse miettiä. Lisäksi vakuudettoman lainan hakeminen puhelimen ostamiseen on helppoa, kun pankkineuvotteluita ei tarvita ja kaikki asiointi sujuu sähköisesti erittäin pienellä vaivalla.

Tarjousten vertaileminen on järkevää, sillä edulliseltakin vaikuttavassa lainassa voi olla korkeat kokonaiskustannukset. Lainakoron päälle lisätään muut lainakustannukset, kuten esimerkiksi

  • lainan avausmaksu
  • tilinhoitopalkkio
  • muut kustannukset.

Matalin korko ei siis yksinään takaa edullista lainaa. Vertailemalla lainavaihtoehtoja voit säästää huomattaviakin summia rahaa.

Hyväksy sopiva lainatarjous ja saat rahat puhelinta varten heti tilille

Sopivan lainatarjouksen myötä, hyväksyt lainan pankkitunnuksillasi ja rahoitusyhtiö siirtää tilillesi lainaa heti. Pankista riippuen rahat uuden puhelimen hankintaa varten ovat tililläsi viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Helppoa ja nopeaa!

Uusi puhelin osamaksulla?

Puhelimen saa tänä päivänä hankittua lähes joka paikasta myös osamaksulla. Puhelin osamaksulla on hyvä vaihtoehto, jos haluat kertamaksun sijasta maksaa hankinnan takaisin pienemmissä erissä. Osamaksulla ostaessasi saat puhelimen heti käyttöön ja sille saa maksuaikaa keskimäärin 6kk – 36kk.

Osamaksun myöntäjä kuitenkin useimmiten pidättää laitteen omistusoikeuden itsellään siihen saakka, kunnes se on maksettu kokonaisuudessaan.

Jos sinun tarvitsee tehdä muita hankintoja saman aikaisesti, ei kannata ottaa useampaa osamaksua vaan ennemmin yksi suurempi laina, jolla suoritat kaikki hankinnat. Osamaksusopimusten kustannukset voivat olla korkeat ja siksi sinun kannattaakin tutustua etukäteen siihen, kuinka paljon osamaksun aiheuttamia kustannuksia tulee tuotteen hinnan lisäksi takaisinmaksuaikana.

Toisinaan osamaksusopimuksissa kustannukset voivat olla alhaiset tai puhelimen voi saada myös kuluttomasti joissakin tapauksissa osamaksulla. Silloin osamaksu on tietenkin hyvä vaihtoehto. Todellisiin kustannuksiin kannattaa kuitenkin aina tutustua ennen osamaksusopimuksen solmimista.

Puhelimen hankinta luottokortilla

Luottokortti löytyy valmiiksi monen lompakosta, yleensä jo yhdistettynä debit -korttiin. Sen käyttäminen uuden puhelimen hankintaan voi olla myös varteenotettava vaihtoehto, erityisesti silloin jos tiedät pystyväsi maksamaan vaikkapa seuraavana palkkapäivänä koko käytetyn luoton pois. Monissa luottokorteissa on kuukauden koroton ja kuluton takaisinmaksuaika.

Jos hankit puhelimen verkkokaupasta ja maksat sen luottokortilla, saat ostokselle kuluttajasuojalain tuoman lisäturva ongelmien varalle. Ongelmatilanteita voi olla esimerkiksi sellaiset, jossa puhelin on rikkoutunut toimituksessa ja verkkokauppa ei ole ollut valmis toimittamaan uutta puhelinta tilalle tai puhelinta ei ole toimitettu ollenkaan. Näissä tapauksissa voit olla yhteydessä pankkiin, joka on luottokortin myöntänyt.

Monelle luottokortti tuo kuitenkin taloudellista turvaa ja yhä useampi haluaa, että luottokortille myönnetty luotto on käytettävissä ainoastaan akuutteja tilanteita varten. Luottokortissa on myös yleensä kohtalaisen korkeat kustannukset, jos et kykene maksamaan käytettyä luottoa takaisin kuluttoman ja korottoman ajan sisällä kokonaisuudessaan.

Lainakustannukset määrittävät todellisen vuosikoron

Kaikkien lainojen kustannukset koostuvat useasta eri tekijästä. Yleisesti lainalle on määritelty korko ja koron päälle lisätty marginaali joka määräytyy hakijan luottokelpoisuuden perusteella, näistä yhdessä käytetään nimitystä nimelliskorko.

Nimelliskoron lisäksi useat luotonmyöntäjät määrittävät lainalle avausmaksun, joka muodostuu lainan siirtämisestä asiakkaan tilille. Avausmaksun lisäksi lainaan saatetaan lisätä tilinhoitomaksu, käsittelymaksu ja moni muita lisäkustannuksia. Tällöin lainan todellinen vuosikorko voi olla jo kohtalaisen iso.

Myös puhelinta varten hankittujen lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa. Se sujuu Summarumin kautta vaivattomasti, nopeasti ja ilmaiseksi!

Yhteenveto

Vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa, sillä niin voit saada aikaan merkittäviä säästöjä. Lainan hakeminen uuteen puhelimeen Summarumin kautta on turvallista ja hakemuksen täyttäminen vie aikaa muutaman minuutin.

Hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään ja on täysin kulutonta! Jos sopivaa lainavaihtoehtoa ei löydy, peruuntuu hakemus automaattisesti ja sinun ei tarvitse tehdä itse mitään.

Sopivan lainatarjouksen löytyessä hyväksyt tarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillasi ja rahat siirretään tilillesi heti. Laina on nopeasti käytettävissäsi, pankista riippuen joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Vertaile ja kilpailuta sinulle sopiva laina uuteen puhelimeen Summarumin kautta! Summarum on kotimainen palvelu, joka tekee yhteistyötä yli 30 luotettavan pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Palvelumme käyttö on ehdottoman turvallista ja lisäksi täysin ilmaista.

Hae rahoitusta jo tänään!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Uuden puhelimen ostaminen – Usein kysytyt kysymykset

Miten lainaa voi hakea?
Lainaa voi hakea sivujemme kautta lainahakemus lomakkeella. Lomake toimitetaan useille luotettaville rahoittajille ja he ottavat sinuun yhteyttä pikaisesti tarjoamalla sinulle räätälöityä lainaa.
Haluan peruuttaa lainahakemuksen, mitä minun pitää tehdä?
Jos et jostain syystä tarvitse tai haluakkaan lainaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemuksen jättäminen iso sido sinua mihinkään ja hakemus peruuntuu kuluttomasti.
Kuka voi hakea lainaa?
Lainaa voi hakea kuka tahansa, luottokelpoinen henkilö. Lainanmyöntäjä arvioi omien kriteeriensä mukaisesti luottokelpoisuutta ja perustaa lainatarjouksen sille.
Miten hyväksyn lainatarjouksen?
Lainatarjouksen hyväksyminen sujuu näppärästi sähköisesti, omilla verkkopankkitunnuksilla.
Miten nopeasti saan rahat tililleni?
Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi. Pankista riippuen, rahat näkyvät tililläsi joko heti siirtämisen jälkeen tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja