Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Uuden puhelimen ostaminen

   Kilpailuta ja hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Uuden puhelimen ostaminen lainalla 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan uuden puhelimen ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa uuden puhelimen ostamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa uuden puhelimen ostamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa uuden puhelimen ostamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat uuden puhelimen ostamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa uuden puhelimen ostamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa uuden puhelimen ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina uuden puhelimen ostamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat uuden puhelimen ostamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa uuden puhelimen ostamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina uuden puhelimen ostamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan uuden puhelimen ostamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan, joka on tarkoitettu uuden puhelimen ostamiseen, korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka ovat tarkoitettu uuden puhelimen ostamiseen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina uuden puhelimen ostamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan uuden puhelimen ostamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina uuden puhelimen ostamiseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Uuden puhelimen ostaminen – Lainalla, osamaksulla vai luottokortilla?

   Puhelimen hankkiminen voi tulla eteen äkillisesti, vanhan puhelimen rikkoutuessa tai ehkä olet miettinyt uuden puhelimen hankkimista jo pitemmän ajan. Puhelimelta odotetaan tänä päivänä paljon. Suorituskykyisellä puhelimella voi tehdä vaikkapa töitä, katsella videoita tai mitä tahansa tarvitseekaan. Kunnollisella kameralla varustettu puhelin on lähes välttämättömyys sosiaalisen median aikakaudella ja muistia täytyy löytyä tarpeeksi, jotta eri sovellukset toimivat sujuvasti ja muistiin mahtuu tallennettuja asioita.

   Kunnollinen, kestävä ja suorituskykyinen puhelin kuitenkin on kohtalaisen arvokas, vaikka sitä voi pitää tänä päivänä jopa sijoituksena. Puhelimen hintaa ei välttämättä kuitenkaan ole varaa heti käteisvaroista sijoittaa. Millainen rahoitusmuoto sitten olisi sopiva puhelimen hankintaa ajatellen?

   Summarum tarjoaa lainavertailun ja kilpailutuksen ilmaiseksi. Voit valita lainatarjouksista itsellesi sopivimman ja edullisemman lainan ja toteuttaa uuden puhelimen hankinnan järkevästi.

   Lainojen kilpailuttaminen kannattaa

   Summarumin kautta lainojen kilpailuttaminen sujuu nopeasti ja helposti, yhdellä lainahakemuksella muutamassa minuutissa. Saat useita erilaisia lainatarjouksia, eri luotonmyöntäjiltä ja sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin vaihtoehto tarjousten joukosta. Kilpailuttamalla lainat voi säästää yllättävän ison summan rahaa.

   Ellei tarjousten seasta löydy sopivaa vaihtoehtoa uuden puhelimen rahoittamiseen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja myös kuluttomasti.

   Hyödynnä lainalaskuria

   Lainalaskurimme avulla voit vertailla erilaisia lainasummia ja maksuaikoja, laskuri antaa suuntaa lainakustannuksista ja kuukausittaisesta maksuerästä, jolla lainaa lyhennetään. Palvelumme kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-ajaksi voi valita vuodesta yli viiteentoista vuotta. Yksilölliset lainaehdot löytyvät kuitenkin saamistasi lainatarjouksista joihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Laina ilman vakuuksia

   Kuluttajaystävällinen palvelu tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, myös silloin jos hankintalistalla on puhelimen lisäksi muita hankintoja ja lainaa tarvitaan enemmän. Jos hankintoja tehdään useasta eri paikasta, kannattaa vakuudeton laina hyödyntää. Silloin ei tarvitse miettiä eri hankintojen maksamista usealle eri rahoittajalle, koska maksetaan takaisin ainoastaan yhtä lainaa.

   Vakuudellinen laina tarkoittaa sitä, että lainan takaisinmaksua halutaan turvata henkilötakauksella tai muulla reaalivakuudella. Reaalivakuuksia ovat muun muassa kiinteistö, osakkeet, talletukset tai maaomistukset. Monilla ei vakuuksia ole saatavilla, mikä on saattanut vaikeuttaa lainan hakemista.

   Laina ilman vakuuksia on sujuva vaihtoehto, kun vakuuksia ei tarvitse miettiä. Lisäksi vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa, pankkineuvotteluita ei tarvita ja kaikki asiointi sujuu sähköisesti erittäin pienellä vaivalla.

   Vertaile lainatarjouksia ja löydä edullisin vaihtoehto

   Lainojen vertaileminen on järkevää, sillä edulliseltakin vaikuttavassa lainassa voi olla korkeat kokonaiskustannukset. Lainakoron päälle lisätään muut lainakustannukset, kuten esimerkiksi lainan avausmaksu, tilinhoitopalkkio tai muut kustannukset. Näin ollen, matalin korko ei yksinään takaa edullista lainaa. Vertailemalla lainavaihtoehtoja voit siis säästää huomattaviakin summia rahaa.

   Hyväksy sopiva lainatarjous ja saat rahat heti tilille

   Sopivan lainatarjouksen myötä, hyväksyt lainan pankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Pankista riippuen rahat uuden puhelimen hankintaa varten ovat tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Helppoa ja nopeaa!

   Uusi puhelin osamaksulla?

   Puhelimen saa lähes joka paikasta tänä päivänä hankittua myös osamaksulla. Osamaksu on siinä mielessä hyvä vaihtoehto, jos haluaa kertamaksun sijasta maksaa hankinnan takaisin pienemmissä erissä. Osamaksulla ostaessa saa puhelimen heti käyttöön ja sille saa maksuaikaa keskimäärin 6kk – 36kk. Osamaksun myöntäjä kuitenkin useimmiten pidättää laitteen omistusoikeuden itsellään siihen saakka, kunnes se on maksettu kokonaisuudessaan.

   Jos tarvitsee tehdä muita hankintoja saman aikaisesti, ei kannata ottaa useampaa osamaksua vaan ennemmin yksi laina, jolla suorittaa kaikki hankinnat. Osamaksusopimusten kustannukset voivat olla korkeat ja kannattaa tutustua etukäteen siihen, kuinka paljon osamaksun aiheuttamia kustannuksia tulee tuotteen hinnan lisäksi takaisinmaksuaikana.

   Toisinaan osamaksusopimuksissa kustannukset voivat olla alhaiset tai puhelimen voi saada myös kuluttomasti joissakin tapauksissa osamaksulla, silloin osamaksu on tietenkin hyvä vaihtoehto. Todellisiin kustannuksiin kannattaa kuitenkin aina tutustua ennen osamaksusopimuksen solmimista.

   Puhelimen hankinta luottokortilla

   Luottokortti löytyy valmiiksi monen lompakosta, yleensä jo yhdistettynä debit -korttiin. Sen käyttäminen uuden puhelimen hankintaan voi olla myös varteenotettava vaihtoehto, erityisesti silloin jos tietää pystyvänsä maksamaan vaikkapa seuraavana palkkapäivänä koko käytetyn luoton pois. Sillä monissa luottokorteissa on kuukauden koroton ja kuluton takaisinmaksuaika.

   Jos puhelimen hankkii verkkokaupasta ja maksaa sen luottokortilla, saa ostokselle kuluttajasuojalain tuoman lisäturva ongelmien varalle. Ongelmatilanteita voi olla esimerkiksi sellaiset, jossa puhelin on rikkoutunut toimituksessa ja verkkokauppa ei ole ollut valmis toimittamaan uutta puhelinta tilalle tai puhelinta ei ole toimitettu ollenkaan. Näissä tapauksissa voi olla yhteydessä pankkiin, joka on luottokortin myöntänyt.

   Monelle luottokortti tuo kuitenkin taloudellista turvaa ja yhä useampi haluaa, että luottokortille myönnetty luotto on käytettävissä ainoastaan akuutteja tilanteita varten. Luottokortissa on myös yleensä kohtalaisen korkeat kustannukset, jos käytettyä luottoa ei kykene maksamaan takaisin kuluttoman ja korottoman ajan sisällä kokonaisuudessaan.

   Lainakustannukset määrittävät todellisen vuosikoron

   Kaikkien lainojen kustannukset koostuvat useasta eri tekijästä. Yleisesti lainalle on määritelty korko ja koron päälle lisätty marginaali joka määräytyy hakijan luottokelpoisuuden perusteella, näistä yhdessä käytetään nimitystä nimelliskorko.

   Nimelliskoron lisäksi useat luotonmyöntäjät määrittävät lainalle avausmaksun, joka muodostuu lainan siirtämisestä asiakkaan tilille. Avausmaksun lisäksi lainaan saatetaan lisätä tilinhoitomaksu, käsittelymaksu ja moni muita lisäkustannuksia. Tällöin lainan todellinen vuosikorko voi olla jo kohtalaisen iso.

   Lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa, se sujuu Summarumin kautta vaivattomasti, nopeasti ja ilmaiseksi!

   Yhteenveto

   Lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa, sillä voi saada aikaan merkittäviä säästöjä. Hakeminen Summarumin kautta on turvallista ja hakemuksen täyttäminen vie aikaa muutaman minuutin.

   Lisäksi hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään ja on täysin kulutonta! Jos sopivaa lainavaihtoehtoa ei löydy, peruuntuu hakemus automaattisesti ja sinun ei tarvitse tehdä itse mitään.

   Sopivan lainatarjouksen löytyessä, hyväksyt tarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillasi ja rahat siirretään tilillesi heti. Laina on nopeasti käytettävissäsi, pankista riippuen joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

   Vertaile ja kilpailuta sinulle sopiva laina Summarumin kautta! Summarum on suomalainen, lainavertailu palvelu, joka tekee yhteistyötä yli 30 luotettavan pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Palvelun käyttö on siis ehdottoman turvallista ja lisäksi täysin ilmaista.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Uuden puhelimen ostaminen – Usein kysytyt kysymykset

   Miten lainaa voi hakea?
   Lainaa voi hakea sivujemme kautta lainahakemus lomakkeella. Lomake toimitetaan useille luotettaville rahoittajille ja he ottavat sinuun yhteyttä pikaisesti tarjoamalla sinulle räätälöityä lainaa.
   Haluan peruuttaa lainahakemuksen, mitä minun pitää tehdä?
   Jos et jostain syystä tarvitse tai haluakkaan lainaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemuksen jättäminen iso sido sinua mihinkään ja hakemus peruuntuu kuluttomasti.
   Kuka voi hakea lainaa?
   Lainaa voi hakea kuka tahansa, luottokelpoinen henkilö. Lainanmyöntäjä arvioi omien kriteeriensä mukaisesti luottokelpoisuutta ja perustaa lainatarjouksen sille.
   Miten hyväksyn lainatarjouksen?
   Lainatarjouksen hyväksyminen sujuu näppärästi sähköisesti, omilla verkkopankkitunnuksilla.
   Miten nopeasti saan rahat tililleni?
   Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi. Pankista riippuen, rahat näkyvät tililläsi joko heti siirtämisen jälkeen tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa.