Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

   Hae lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa arjen hankintoihin jopa 60 000 euroa

   Summarumin kautta voit hakea lainaa arjen yllättäviin menoihin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat arkesi rahoittamiseen.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa arjen hankintoihin 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina arjen hankintoihin pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti arjen lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina arjen menoihin kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, vakuudeton laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

   Arkiseen elämään kuuluu se, että tavarat rikkoutuvat tai vanhenevat. Toisinaan haluaa muuten vaan, silmää tai korvaa miellyttääkseen uusia asioita kodissa ja elämässä. Voit myös joutua yllättäen tilanteeseen, jossa jokin kodinkone tai vaikka auto rikkoutuvat.

   Ehkä haluat uudistaa asuntosi sisustuksen ihan muuten vaan. Tilanteet, joissa tarvitset lainaa arjen tarpeisiin ovat moninaisia ja vain mielikuvitus on rajana. Yksi asia kuitenkin on lähes varmaa. Yllättäviltä ja ennakoimattomilta menoilta on vaikea kenenkään välttyä.

   Onko sinulle tullut yllättävä rahan tarve, johon et ole taloudellisesti varautunut? Mikäli tilanne on tällainen, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Palvelumme kautta voit vertailuttaa kymmeniä lainoja.

   Meillä on yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhteistyökumppaneina. Yhdellä hakemuksella tavoitat ne kaikki. Lainojen kilpailutuspalvelun avulla voit löytää tilanteeseesi sopivan lainan vaivattomasti ja nopeasti.

   Sinulla on hyvä mahdollisuudet saada lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin edullisesti ja nopeasti. Tämän kirjoituksen tarkoituksena on esitellä sinulle erilaisia luottovaihtoehtoja, joita voit lainojen vertailupalvelumme kautta kilpailuttaa.

   Haluamme korostaa, että olemme riippumaton vertailupalvelu. Lainojen vertailu on erittäin kannattavaa, koska siitä ei voi ainakaan mitään haittaa sinulle olla. Päinvastoin säästät selvää aikaa ja rahaa.

   Lainojen vertaileminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä se sido sinua millään lailla. Saamasi lainatarjoukset ovat pelkästään ehdotuksia, jotka eivät velvoita sinua ottamaan lainaa.

   Löydä edullisinta lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

   Aikaisemmin oli tapana hakea laina omasta kotipankista, joissa ihmisillä olikin usein sama tili lapsuudesta lähtien. Lainoja ei juurikaan vertailtu vielä 20 vuotta sitten.

   Menneinä aikoina tällainen toiminta olikin järkevää, koska lainoja oli vain vähän tarjolla, niissä muutamissa pankeissa, jotka Suomessa toimivat. Nykyään tilanne lainamarkkinoilla on kuitenkin täysin erilainen.

   Toinen toistaan paremmilta kuulostavilta kulutusluottomainoksilta ei voi välttyä nykyään. Lainamainoksia selailemalla on kuitenkin vaikeaa löytää oikeasti parhaat lainatarjoukset, koska mainonnan luonteeseen kuuluu, että kaikkea pienellä kirjoitettua ei kerrota.

   Lainojen puolueeton vertailu on edellä mainitusta syistä johtuen nykypäivänä erittäin tarpeellista. Erityisen tarpeellista vertailu on juuri kulutusluottojen kohdalla, koska erot koroissa ja kuluissa kulutusluottojen välillä ovat suuria.

   Lainamarkkinoilla on erilaisia lainatuotteita pilvin pimein, aina suurista asuntolainoista pieniin pikalainoihin. Useimmat kulutusluottotyypit ovat kertalaina ja joustoluotto.

   Vertailupalvelussamme yhteistyökumppanimme tarjoavat erisuuruisia lainoja. Lainan saat useimmiten tilillesi todella nopeasti, jopa muutamassa minuutissa lainan digitaalisesta allekirjoittamisesta tai useimmiten vähintäänkin saman päivän aikana.

   Lainojen kilpailutuspalvelumme kautta voit todellakin saada lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin. Hakemusprosessi alkaa yksinkertaisesti jättämällä lainahakemus palvelumme kautta. Tänä päivänä suurin osa rahoituslaitoksista käsittelee hakemuksia automaattisesti tekoälyä hyödyntäen.

   Tästä johtuen alustava lainapäätös saattaa tulla sinulle jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainatarjoukset, joita saat perustuvat hakemuksessasi antamiin tietoihin ja erilaisiin rekisteritietoihin, kuten luottotietotorekisterin asiakastietoihin.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vertaile millaista lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin sinun kannattaa ottaa

   Kulutusluottojen eri muodot tulevat esille lainan tyyppejä vertaillessa. Lainat voidaan ensinnäkin jakaa kertaluottoihin ja joustoluottoihin. Näitä lainoja on mahdollista saada sekä lyhyellä, että pidemmällä maksuajalla. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat korot ja kulut, joita lainanhoidosta syntyy.

   Mitä pidempi laina-aika on, niin sitä korkeammaksi nämä kustannukset nousevat pitkällä tähtäimellä. Mitä lyhyempi laina-aika ja korkeampi kuukausierä, niin sitä pienemmiksi lainan kokonaiskustannukset yleensä jäävät.

   On hyvä kuitenkin huomioida, että näin suoraviivaisena ja selkeänä tilanne harvoin näyttäytyy käytännössä, koska eniten kokonaiskustannuksiin vaikuttaa lainan todellinen vuosikorko, josta kerromme pian lisää.

   Luotoissa on suuria eroja todellisen vuosikoron suhteen. Ei ole yleispätevää ohjetta siitä, että millainen laina sinun kannattaa ottaa. Ensinnäkin sinun kannattaa miettiä, että haluatko ottaa joustoluoton vai kertalainen.

   Joustoluoton etuna on se, että sen nimensä mukaisesti antaa joustoa arkeesi. Joustoluotto on ikään kuin vararahasto, jota voit tarvittaessa käyttää tarvittaessa.

   Tyypillinen joustoluoton summa on alle 10 000 euroa. Kertalaina maksetaan kerralla tilillesi, jonka jälkeen lyhennät kuukaudessa sovitun kuukausimaksun verran.

   Lainoista puhuttaessa on hyvä aina pitää mielessä, että lainassa on korko ja kuluja, jotka vaikuttavat oleellisesti lainasi kustannuksiin. Tärkeintä on se, että kuukausittainen lyhennyksesi todella lyhentää lainaa riittävästi, eikä maksuja mene kohtuuttomasti korkoihin ja kuluihin.

   Erityisesti kun haet lainaa arjen tarpeisiin, niin on kohtuullista, että kuukausittainen lyhennyksesi todella lyhentää riittävästi lainaasi.

   Kilpailuta lainat ja löydä edullista lainaa arjen tarpeisiin

   Me tiedämme, että kulutusluotoissa on suuria eroja. Sen takia alun perin perustimmekin tämän suosituksi nousseen lainojen kilpailutuspalvelumme. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli kolmekymmentä yhteistyökumppaniamme.

   Esittelemme saadut lainatarjoukset selkeästi sivuillamme, eli todellakin näet kaikki tiedot, joita tarvitset lainapäätöksesi tueksi. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

   Meille luotettavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintaamme ohjaavia periaatteita. Tämä näkyy myös siinä, että olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan vakavaraisia ja hyvämaineisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

   Yhteistyökumppaniemme lainananto perustuu myös avoimuuteen. Palvelumme näyttää kustakin lainatarjouksesta päätöksesi kannalta oleelliset tiedot ja pääset katsomaan tarkempia tietoja rahoituslaitoksen sivuille.

   Itse hakemuksen täyttäminen palvelumme kautta käy helposti ja nopeasti. Sinulta pyydetään tietoja erityisesti tuloistasi, menoistasi ja työsuhteestasi.

   Rahoituslaitokset tekevät näin arviota maksukyvystäsi. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, koska saat lainatarjouksia hakemuksen tietojen pohjalta.

   Millaista lainaa arjen tarpeisiin juuri sinun kannattaa hakea

   Kaikki lähtee siitä, että ensiksi sinun tulee arvioida, että paljon tarvitset lainaa. Tässä me emme voi auttaa sinua. Sinä itse tiedät mitä tarvitset ja olet paras henkilö arviomaan, että paljon hankintaan tarvitset rahaa.

   Useimmissa tapauksissa joustoluotto pienellä tai kohtuullisella limiitillä sopii arjen varakassaksi. Sen sijaan, jos tarvitset esimerkiksi uuden auton tai veneen, niin lainantarpeesi on nopeasti suurempi.

   Vinkkimme on, että kannattaa vertailuttaa rahoituslaitoksien auto- ja venelainat. Myyjäliikkeessä helposti suositellaan liikkeen omaa rahoitusta, koska he saavat provikat siitä. Kuitenkaan tämä ei välttämättä oli sinun kannaltasi paras ratkaisu.

   Henkilökohtaisella lainalla saat lisäksi auton tai veneen heti nimiisi. Lainoissa pitkällä maksuajalla on se positiivinen puoli, että ne on mahdollista saada pienillä kuukausierillä, jolloin lainanlyhennyksen jälkeen sinulle luonnollisesti jää enemmän rahaa käyttöösi.

   Haittapuoli on se, että pitkissä lainoissa usein kokonaiskulut nousevat suuriksi. Tämä tietysti riippuu korosta ja kuluista, mitä paremman diilin saat lainan korkoon, niin sitä vähemmän kuluja siihen tulee pitkälläkään tähtäimellä.

   Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi, niin aina turvallisempaa on ottaa laina mahdollisimman pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä. Näin taloutesi pysyy tasapainossa ja saat hoidettua ainakin minimilyhennyksen.

   Tarvittaessa voit aina lyhentää velkaasi suuremmalla kuukausisummalla kuin minimierä. Näin lainasi kokonaissumma lyhenee myös. Tietysti aina kannattaa myös valita sellainen luotto, jossa korko ja muut kustannukset eivät oli liian suuria, vaikka sitä lyhentäisikin pidemmän ajan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae kokonaiskustannuksiltaan edullista lainaa arjen tarpeisiin

   Kulutusluottoihin usein sisältyy erilaisia kustannuksia, joista sinun on erittäin tärkeää olla tietoinen. Lainamainoksissa rahoituslaitokset yleensä ilmoittavat ensisijaisesti lainan nimelliskoron.

   Korolla tai tarkemmin nimelliskorolla tarkoitetaan lainan vuosikorkoa, johon ei ole lisätty mitään muuta koron ulkopuolisia kustannuksia. Toisinaan onkin tilanne, että lainasta ei tule sinulle muita kustannuksia kuin korkokustannukset.

   Kuitenkin useasti lainan kustannuksiin sisältyy nimelliskoron lisäksi myös muita kustannuksia, joista puhutaan lainan todellisena vuosikorkona.

   Aikaisempina vuosina rahoituslaitokset saivat usein viranomaisilta moitteita epäselvästä tavasta ilmoittaa lainan todelliset kustannukset. Laki on tiukentunut tämän suhteen (erityisesti korkokaton osalta) ja nykyään pankit ja rahoituslaitokset ovatkin parantaneet lainaehtojen selkeyttä.

   Lain mukaan luotonantaja on velvollinen antamaan tiedoksi kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeällä tavalla, ennen kuin hakija allekirjoittaa sopimuksen.

   Internet aikana tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ennen kuin allekirjoitat sopimuksen saat luottoehdot luettavaksesi. Ne oikeasti kannattaakin lukea ja kiinnittää huomiota, erityisesti lainan kuluihin ja korkoon,

   Lainan todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki mahdolliset lainaan liittyvät kustannukset. Eli erityisesti avausmaksu, nostokulut (joustoluotossa), tilihoitomaksut ja tietysti nimelliskorko.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa arjen hankintoihin – näin vastaanotat lainaa nopeasti

   Sinun on halutessasi mahdollista vastaanottaa lainaa arjen hankintoihin hyvinkin nopeasti. Voit vastaanottaa lainaa arjen tarpeisiin nopeasti, sillä tietyn tyypin lainat voi saada ominaisuuksiensa takia hyvin nopeasti.

   • Esimerkiksi muutto saattaa tulla eteesi yllättäen ja silloin vuokravakuuslaina on hyvä vaihtoehto.
   • Saatat saada yllättäen myös perinnön. Silloin saatat tarvita lainaa perintöveroa varten.
   • Myös lomamatka saattaa kutkuttaa. Silloin lomalaina tulee tarpeeseen.

   Nopeasti saatavissa oleva laina on yleensä vakuudeton laina. Tämä johtuu siitä, että vakuudeton laina ei yleensä sisällä mitään panttia tai vakuutta samalla tavoin, kuin laina vakuuden kanssa sisältää.

   Vakuudeton laina on huomattavasti nopeampi hyväksyä myös lainaa tarjoavan yrityksen toimesta, sillä hyväksymisprosessissa ei tarvitse arvioida erikseen myönnetyn vakuuden arvoa.

   Tämä mahdollistaa usein sen, että lainan myöntämisprosessi on suoraviivaisempi. Lisäksi myöntäminen voidaan automatisoida, sillä kenenkään lainan tarjoajan työntekijän ei välttämättä tarvitse enää erikseen hyväksyä lainaa.

   Näiden syiden takia sinäkin voit vastaanottaa lainaa arjen hankintoihin parhaillaan hyvinkin nopeasti. Monelta rahoitusalan toimijalta voitkin hakea lainaa arjen tarpeisiin ja vastaanottaa rahat jo saman päivän aikana. Älä siis aikaile vaan hae lainaa heti – me kilpailutamme kymmenet rahoitusyhtiöt puolestasi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin – Usein kysyttyä

   Kuinka paljon lainaa arjen tarpeisiin minun on mahdollista saada?
   Riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Monet yhteistyökumppanimme tarjoavat korkeita lainoja, jopa 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajat ovat myös pitkät isoilla lainoilla. Takaisinmaksuaikaa onkin usein jopa 10 tai jopa 15 vuotta. Takaisinmaksuaika näin suurelle lainalle voi olla jopa 15 vuotta.
   Haluaisin lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin mahdollisimman pienellä korolla. Millaisia korkoja tarjolla olevissa lainoissa on?
   Lainoja ja niiden korkoja ja kuluja arvioidessa on hyvä pitää mielessä, että nimelliskoron lisäksi lainaan saattaa sisältyä myös muita kuluja. Nimelliskorko ja muut kulut muodostavat yhdessä lainan todellisen vuosikoron. Lainojen vertailupalvelumme huomioi kaikki lainaan sisältyvät kustannukset. Olemme riippumaton ja puolueeton lainojen kilpailutuspalvelu ja emme suosi ketään rahoituslaitosta tai pankkia.
   Millaisella kuukausierällä voin saada lainaa?
   Voit itse määritellä haluamasi kuukausierän lainan hakemisen vaiheessa. Kuukausierä ja maksuaika kulkevat käsi kädessä. Mitä pidempi maksuaika, niin sitä pienempi kuukausierä. Sinun kannattaa valita kuukausierä, joka sopii budjettiisi.
   Kannattaako minun aina vertailla kulutusluottoja?
   Tänä päivänä kulutusluottojen vertailu ei ole enää vain kannattavaa, vaan se on myös r välttämätöntä. Luottojen koroissa ja kuluissa on paljon eroja ja niiden vertailu keskenään on oikeastaan ainut keino saada selville, että mikä luotto on paras ja edullisin juuri sinun tarpeitasi ajatellen.