Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

Hae lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa arjen tarpeisiin jopa 60 000 euroa

Summarumin kautta voit hakea lainaa arjen tarpeisiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen arjen tarpeisiin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat arkesi rahoittamiseen.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa arjen hankintoihin 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa arjen tarpeisiin.

Hyvä tietää

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

Kilpailuttamalla lainat arjen tarpeisiin netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa arkeen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina arjen kuluihin pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

  • lainan korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina arjen menoihin kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vaihtoehdon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, vakuudeton laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

Arkiseen elämään kuuluu se, että tavarat rikkoutuvat tai vanhenevat. Toisinaan sitä myös haluaa muuten vaan, silmää tai korvaa miellyttääkseen uusia asioita kodissa ja elämässä. Voit myös joutua yllättäen tilanteeseen, jossa jokin kodinkone tai vaikka auto rikkoutuvat.

Tilanteet, joissa tarvitset lainaa arjen tarpeisiin ovat moninaisia ja vain mielikuvitus on rajana. Yksi asia kuitenkin on lähes varmaa. Yllättäviltä ja ennakoimattomilta menoilta on vaikea kenenkään välttyä.

Onko sinulle tullut yllättävä rahan tarve, johon et ole taloudellisesti varautunut? Mikäli tilanne on tällainen, olet oikeassa paikassa. Palvelumme kautta voit vertailuttaa kymmeniä lainoja.

Toimimme yhteistyössä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Yhdellä hakemuksella tavoitat ne kaikki. Lainojen kilpailutuksen avulla voit löytää tilanteeseesi sopivan lainan vaivattomasti ja nopeasti.

Avullamme sinulla on hyvä mahdollisuudet saada lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin edullisesti ja nopeasti.

Haluamme korostaa, että olemme riippumaton vertailupalvelu. Lainojen vertailu kauttamme on erittäin kannattavaa, koska säästät selvää aikaa ja rahaa.

Lainojen vertaileminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä se sido sinua millään lailla. Saamasi lainatarjoukset ovat pelkästään ehdotuksia, jotka eivät velvoita sinua ottamaan lainaa arjen kuluihin tai muihinkaan hankintoihin.

Löydä edullisinta lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin

Toinen toistaan paremmilta kuulostavilta kulutusluottomainoksilta ei voi välttyä nykyään. Lainamainoksia selailemalla on monesti kuitenkin vaikeaa löytää oikeasti parhaat lainatarjoukset, koska mainonnan luonteeseen kuuluu, että kaikkea pienellä kirjoitettua ei kerrota.

Lainojen puolueeton vertailu on edellä mainitusta syistä johtuen nykypäivänä erittäin tarpeellista. Erityisen tarpeellista vertailu on juuri kulutusluottojen kohdalla, koska erot koroissa ja kuluissa kulutusluottojen välillä ovat suuria.

Lainamarkkinoilla on erilaisia lainatuotteita pilvin pimein, aina suurista asuntolainoista pieniin pikalainoihin. Useimmat kulutusluottotyypit ovat kertalaina ja joustoluotto.

Vertailupalvelussamme yhteistyökumppanimme tarjoavat erisuuruisia lainoja. Lainan saat useimmiten tilillesi todella nopeasti, jopa muutamassa minuutissa lainan digitaalisesta allekirjoittamisesta tai useimmiten vähintäänkin saman päivän aikana.

Lainojen kilpailutuspalvelumme kautta voit todellakin saada lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin. Hakemusprosessi alkaa yksinkertaisesti jättämällä lainahakemus palvelumme kautta. Tänä päivänä suurin osa rahoituslaitoksista käsittelee hakemuksia automaattisesti tekoälyä hyödyntäen.

Tästä johtuen alustava lainapäätös saattaa tulla sinulle jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainatarjoukset, joita saat perustuvat hakemuksessasi antamiin tietoihin ja erilaisiin rekisteritietoihin, kuten luottotietotorekisterin asiakastietoihin.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Vertaile millaista lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin sinun kannattaa ottaa

Kulutusluottojen eri muodot tulevat esille lainan tyyppejä vertaillessa. Lainat voidaan ensinnäkin jakaa kertaluottoihin ja joustoluottoihin. Näitä lainoja on mahdollista saada sekä lyhyellä, että pidemmällä maksuajalla. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat korot ja kulut, joita lainanhoidosta syntyy.

Mitä pidempi laina-aika on, niin sitä korkeammaksi nämä kustannukset nousevat pitkällä tähtäimellä. Mitä lyhyempi laina-aika ja korkeampi kuukausierä, niin sitä pienemmiksi lainan kokonaiskustannukset yleensä jäävät.

On hyvä kuitenkin huomioida, että näin suoraviivaisena ja selkeänä tilanne harvoin näyttäytyy käytännössä, koska eniten kokonaiskustannuksiin vaikuttaa lainan todellinen vuosikorko, josta kerromme pian lisää.

Luotoissa on suuria eroja todellisen vuosikoron suhteen. Ei ole yleispätevää ohjetta siitä, että millainen laina sinun kannattaa ottaa. Ensinnäkin sinun kannattaa miettiä, että haluatko ottaa joustoluoton vai kertalainen.

Joustoluoton etuna on se, että sen nimensä mukaisesti antaa joustoa arkeesi. Joustoluotto on ikään kuin vararahasto, jota voit tarvittaessa käyttää tarvittaessa.

Tyypillinen joustoluoton summa on alle 10 000 euroa. Kertalaina maksetaan kerralla tilillesi, jonka jälkeen lyhennät kuukaudessa sovitun kuukausimaksun verran.

Lainoista puhuttaessa on hyvä aina pitää mielessä, että lainassa on korko ja kuluja, jotka vaikuttavat oleellisesti lainasi kustannuksiin. Tärkeintä on se, että kuukausittainen lyhennyksesi todella lyhentää lainaa riittävästi, eikä maksuja mene kohtuuttomasti korkoihin ja kuluihin.

Erityisesti kun haet lainaa arjen tarpeisiin, niin on kohtuullista, että kuukausittainen lyhennyksesi todella lyhentää riittävästi lainaasi.

Kilpailuta lainat ja löydä edullista lainaa arjen tarpeisiin

Me tiedämme, että kulutusluotoissa on suuria eroja. Sen takia alun perin perustimmekin tämän suosituksi nousseen lainojen kilpailutuspalvelumme. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli kolmekymmentä yhteistyökumppaniamme.

Esittelemme saadut lainatarjoukset selkeästi sivuillamme, eli todellakin näet kaikki tiedot, joita tarvitset lainapäätöksesi tueksi. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

Meille luotettavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintaamme ohjaavia periaatteita. Tämä näkyy myös siinä, että olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan vakavaraisia ja hyvämaineisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Yhteistyökumppaniemme lainananto perustuu myös avoimuuteen. Palvelumme näyttää kustakin lainatarjouksesta päätöksesi kannalta oleelliset tiedot ja pääset katsomaan tarkempia tietoja rahoituslaitoksen sivuille.

Itse hakemuksen täyttäminen palvelumme kautta käy helposti ja nopeasti. Sinulta pyydetään tietoja erityisesti tuloistasi, menoistasi ja työsuhteestasi.

Rahoituslaitokset tekevät näin arviota maksukyvystäsi. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, koska saat lainatarjouksia hakemuksen tietojen pohjalta.

Millaista lainaa arjen tarpeisiin juuri sinun kannattaa hakea

Kaikki lähtee siitä, että ensiksi sinun tulee arvioida, että paljon tarvitset lainaa. Tässä me emme voi auttaa sinua. Sinä itse tiedät mitä tarvitset ja olet paras henkilö arviomaan, että paljon hankintaan tarvitset rahaa.

Useimmissa tapauksissa joustoluotto pienellä tai kohtuullisella limiitillä sopii arjen varakassaksi. Sen sijaan, jos tarvitset esimerkiksi uuden auton tai veneen, niin lainantarpeesi on nopeasti suurempi.

Vinkkimme on, että kannattaa vertailuttaa rahoituslaitoksien auto- ja venelainat. Myyjäliikkeessä helposti suositellaan liikkeen omaa rahoitusta, koska he saavat provikat siitä. Kuitenkaan tämä ei välttämättä oli sinun kannaltasi paras ratkaisu.

Henkilökohtaisella lainalla saat lisäksi auton tai veneen heti nimiisi. Lainoissa pitkällä maksuajalla on se positiivinen puoli, että ne on mahdollista saada pienillä kuukausierillä, jolloin lainanlyhennyksen jälkeen sinulle luonnollisesti jää enemmän rahaa käyttöösi.

Haittapuoli on se, että pitkissä lainoissa usein kokonaiskulut nousevat suuriksi. Tämä tietysti riippuu korosta ja kuluista, mitä paremman diilin saat lainan korkoon, niin sitä vähemmän kuluja siihen tulee pitkälläkään tähtäimellä.

Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi, niin aina turvallisempaa on ottaa laina mahdollisimman pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä. Näin taloutesi pysyy tasapainossa ja saat hoidettua ainakin minimilyhennyksen.

Tarvittaessa voit aina lyhentää velkaasi suuremmalla kuukausisummalla kuin minimierä. Näin lainasi kokonaissumma lyhenee myös. Tietysti aina kannattaa myös valita sellainen luotto, jossa korko ja muut kustannukset eivät oli liian suuria, vaikka sitä lyhentäisikin pidemmän ajan.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hae kokonaiskustannuksiltaan edullista lainaa arjen tarpeisiin

Kulutusluotot sisältävät usein erilaisia kustannuksia, joista sinun on hyvä olla tietoinen. Lainamainoksissa rahoitusyhtiöt yleensä ilmoittavat ensisijaisesti lainan nimelliskoron.

Korolla tai tarkemmin nimelliskorolla tarkoitetaan lainan vuosikorkoa, johon ei ole lisätty mitään muuta koron ulkopuolisia kustannuksia. Toisinaan onkin tilanne, että lainasta ei tule sinulle muita kustannuksia kuin korkokustannukset.

Kuitenkin useasti lainan kustannuksiin sisältyy nimelliskoron lisäksi myös muita kustannuksia, joista puhutaan lainan todellisena vuosikorkona.

Aikaisempina vuosina rahoitusyhtiöt saivat usein viranomaisilta moitteita epäselvästä tavasta ilmoittaa lainan todelliset kustannukset. Laki on tiukentunut tämän suhteen (erityisesti korkokaton osalta) ja nykyään pankit ja rahoitusyhtiöt ovatkin parantaneet lainaehtojen selkeyttä.

Lain mukaan luotonantaja on velvollinen antamaan tiedoksi kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeällä tavalla, ennen kuin hakija allekirjoittaa sopimuksen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ennen kuin allekirjoitat sopimuksen saat luottoehdot luettavaksesi. Ne oikeasti kannattaakin lukea ja kiinnittää huomiota, erityisesti lainan kuluihin ja korkoon,

Lainan todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki mahdolliset lainaan liittyvät kustannukset. Näitä ovat erityisesti avausmaksu, nostokulut (joustoluotossa), tilihoitomaksut ja tietysti nimelliskorko.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista, joita voit käyttää arjen hankintoihin.

Tarjoukset saat rahoitusyhtiöiltä antamiisi tietoihin perustuen. Taulukossa näkemäsi esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia. Huomaa myös, että esimerkeissä nimelliskorko on 5 %.

Näin saat lainaa arjen kuluihin nopeasti

Sinun on halutessasi mahdollista saada lainaa arjen hankintoihin hyvinkin nopeasti.

  • Esimerkiksi muutto saattaa tulla eteesi yllättäen ja silloin vuokravakuuslaina on hyvä vaihtoehto.
  • Saatat saada yllättäen myös perinnön. Silloin saatat tarvita lainaa perintöveroa varten.
  • Myös lomamatka saattaa kutkuttaa. Silloin lomalaina tulee tarpeeseen.

Nopeasti saatavissa oleva laina on yleensä vakuudeton laina. Tämä johtuu siitä, että vakuudeton laina arjen tarpeisiin ei yleensä sisällä mitään panttia tai vakuutta samalla tavoin, kuin laina vakuuden kanssa sisältää.

Vakuudeton laina on huomattavasti nopeampi hyväksyä myös lainaa tarjoavan yrityksen toimesta, sillä hyväksymisprosessissa ei tarvitse arvioida erikseen myönnetyn vakuuden arvoa.

Tämä mahdollistaa usein sen, että lainan myöntämisprosessi on suoraviivaisempi. Lisäksi myöntäminen voidaan automatisoida, sillä kenenkään lainan tarjoajan työntekijän ei välttämättä tarvitse enää erikseen hyväksyä lainaa.

Näiden syiden takia sinäkin voit saada lainaa arjen hankintoihin parhaillaan hyvinkin nopeasti. Älä siis aikaile vaan hae lainaa heti – me kilpailutamme kymmenet rahoitusyhtiöt puolestasi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin – Usein kysyttyä

Kuinka paljon lainaa arjen tarpeisiin minun on mahdollista saada?
Riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Monet yhteistyökumppanimme tarjoavat korkeita lainoja, jopa 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajat ovat myös pitkät isoilla lainoilla. Takaisinmaksuaikaa onkin usein jopa 10 tai jopa 15 vuotta. Takaisinmaksuaika näin suurelle lainalle voi olla jopa 15 vuotta.
Haluaisin lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin mahdollisimman pienellä korolla. Millaisia korkoja tarjolla olevissa lainoissa on?
Lainoja ja niiden korkoja ja kuluja arvioidessa on hyvä pitää mielessä, että nimelliskoron lisäksi lainaan saattaa sisältyä myös muita kuluja. Nimelliskorko ja muut kulut muodostavat yhdessä lainan todellisen vuosikoron. Lainojen vertailupalvelumme huomioi kaikki lainaan sisältyvät kustannukset. Olemme riippumaton ja puolueeton lainojen kilpailutuspalvelu ja emme suosi ketään rahoituslaitosta tai pankkia.
Millaisella kuukausierällä voin saada lainaa?
Voit itse määritellä haluamasi kuukausierän lainan hakemisen vaiheessa. Kuukausierä ja maksuaika kulkevat käsi kädessä. Mitä pidempi maksuaika, niin sitä pienempi kuukausierä. Sinun kannattaa valita kuukausierä, joka sopii budjettiisi.
Kannattaako minun aina vertailla kulutusluottoja?
Tänä päivänä kulutusluottojen vertailu ei ole enää vain kannattavaa, vaan se on myös r välttämätöntä. Luottojen koroissa ja kuluissa on paljon eroja ja niiden vertailu keskenään on oikeastaan ainut keino saada selville, että mikä luotto on paras ja edullisin juuri sinun tarpeitasi ajatellen.