Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Uuden television ostaminen

Hae lainaa uuden television ostamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa uuden television ostamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa uuden television ostamiseen

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan uuden television ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Uuden television ostaminen – Lainalla, osamaksulla, luottokortilla vai laskulla?

Television päivittäminen vastaamaan tämän päivän tarpeita saattaa olla ajankohtainen asia. Laina TV laitteeseen voi olla pieni tai suuri, riippuen hankittavan television ominaisuuksista, merkistä ja koosta. Nopealla langattomalla internetyhteydellä sekä sujuvasti toimivilla suoratoistopalveluiden sovelluksilla varusteltu uusi televisio on saattanut olla hankintalistalla jo pitkään. Ehkä vanhempi malli on päättänyt lopettaa toimintansa ja uuden television hankinta on nyt tullut ajankohtaiseksi?

Saatat pohtia erilaisia vaihtoehtoja myös siltä osin, että millä tulet rahoittamaan uuden hankinnan. Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla kattavasti. Laina uutta televisiota varten on varteenotettava vaihtoehto, kunhan vain ensin kilpailutat lainat ja vertailet niitä. Vain näin voit löytää itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Kuulostaa työläältä, mutta ei hätää. Summarum tarjoaa lainojen kilpailutuksen erittäin nopealla ja helpolla tavalla ja mikä parasta, täysin ilmaiseksi!

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kilpailuta laina TV:tä varten helposti

Summarum on kotimainen palvelu, jonka kautta lainojen kilpailutus sujuu kätevästi. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia useilta eri lainantarjoajilta. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotka toimivat Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa.

Nämä yhteistyökumppanimme ottavat sinuun yhteyttä tarjousten muodossa jopa tunnin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä ja pääset tutustumaan tarjouksiin mahdollisimman pian.

TV:tä varten hankittavan lainan vertaileminen on järkevää

Vertailemalla eri lainantarjoajien antamia tarjouksia voit säästää rahaa jopa kohtalaisen suuriakin summia. Siksi sinun kannattaakin käyttää vertailuun hetki aikaa. Vain näin löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Laina, jossa on matalin korko ei aina ole se edullisin laina TV:n hankintaa varten. Korkoon lisätään henkilökohtainen marginaali, joka määräytyy jokaisen hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

Näiden lisäksi lainaan lisätään muita kustannuksia, kuten lainan avausmaksu, mahdollinen tilinhoitopalkkio ja muita kustannuksia. Todellinen vuosikorko määräytyy näiden kustannusten perusteella. Kaikki kustannukset löytyvät muiden lainaehtojen kanssa saamistasi lainatarjouksista.

Vinkki

Vertaile edullisin vaihtoehto itsellesi ja hyväksy tarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löytynyt, lainahakemus peruuntuu ja sinun ei tarvitse tehdä mitään. Helppoa!

Rahat nopeasti tilille

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, siirtää lainanmyöntäjä rahat nopeasti tilillesi. Pankista riippuen siirto tapahtuu joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat saat nopeasti käyttöösi ja televisionkaan ostamista ei tarvitse venyttää sen pitempää aikaa.

Miksi kannattaa valita vakuudeton laina TV:n hankintaan?

Vakuudettoman lainan hakeminen on erityisen helppoa ja nopeaa, koska hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti aikaa. Erillisiä pankkineuvotteluita ei tarvita ja hakemuksen tekeminen sujuu kätevästi verkossa, vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lainapäätöksen saat nopeasti ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat heti käyttöösi. Nopeus on erityinen etu, kun päätät hakea vakuudetonta lainaa.

Kustannukset ovat erilaiset kuin vakuudellisessa lainassa

Lainakustannukset vakuudettomassa lainassa ovat yleisesti hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa. Tämä johtuu siitä, että vakuudettoman lainan myöntäminen on rahoittajalle myös aina riski. Laina ilman vakuutta maksetaan kuitenkin takaisin lainanmyöntäjälle lyhyemmässä ajassa kuin vakuudellinen laina.

Kustannukset määräytyvät korona ja marginaalin perusteella, niiden lisäksi lainakustannuksia tulee myös lainan avausmaksusta, tilinhoitomaksusta ja muista kustannuksista, jotka on eritelty lainatarjouksessa. Jokaiselle lainanhakijalle tehdään henkilökohtainen lainatarjous, joka määräytyy aika pitkälle henkilön luottokelpoisuuden perusteella.

Vakuudellisia lainoja käytetään yleensä suurempien hankintojen rahoittamiseen. Tyypillisesti niissä on alhaisemmat kustannukset kuin vakuudettomassa lainassa, mutta laina-aika on myös pitkä. Vakuudeksi yleensä tarvitaan reaaliomaisuutta, kuten kiinteistö, talletukset tai osakkeet. Lainanmyöntäjä saa ne omistukseensa, jos lainaa ei pystykään maksamaan takaisin jostain syystä.

Millä muilla vaihtoehdoilla voit rahoittaa uuden television hankinnan?

Uutta televisiota hankkiessa on hyvä pohtia eri keinoja rahoittaa hankinta. Säästöjä ei ehkä ole tai et ehkä halua käyttää niitä. Et myöskään halua vetää talouttasi liian tiukalle ja mietit erilaisia vaihtoehtoja. Kokosimme alle muutaman yleisimmän maksuvaihtoehdon eri puolia:

TV osamaksulla

Yksi vaihtoehto, jolla hoitaa hankinnan rahoitus on osamaksu, jossa tehdään tuotteen myyjän kanssa osamaksusopimus. Tuotteen saat käyttöösi heti ja sitä maksetaan ennalta sovituissa erissä takaisin. Tyypillisesti osamaksun maksuaika vaihtelee 6kk – 36kk:n väliltä. Mitä pitempi on maksuaika, sitä pienempi on kuukausierä. Käytännössä tuotteen omistusoikeus siirtyy ostajalle vasta siinä vaiheessa, kun kaikki erät on maksettu.

Jos harkitset osamaksua rahoitusvaihtoehdoksi, kannattaa tutustua sen kustannuksiin ennen osamaksusopimuksen tekemistä. Joissakin liikkeissä kokonaiskustannukset ovat erittäin pienet, mutta joissakin paikoissa ostetulle tuotteelle kertyy lopulta hintaa yllättävän paljon.

Vaihtoehtona TV osamaksulla toimii silloin, jos muita hankintoja ei tarvitse tehdä. Useiden osamaksujen maksaminen samanaikaisesti ei kuitenkaan ole järkevää.

TV luottokortilla

Kohtalaisen monen lompakosta löytyy pankkikortti, luotto-ominaisuudella tai pelkkä luottokortti. Luottokorttia kannattaa käyttää ostosten tekemiseen erityisesti verkkokauppaostoksia tehdessä. Jos tuote rikkoutuu toimituksessa tai verkkokauppa ei ole toimittanutkaan tuotetta, on turvallisinta maksaa luottokortilla.

Ensimmäiseksi tietysti kannattaa olla yhteydessä verkkokauppaan, josta tuotteen on ostanut. Jos asiaan ei saa ratkaisua verkkokaupan kanssa, kannattaa ottaa yhteyttä luottokortin myöntäneeseen pankkiin. Silloin rahoja voi hakea takaisin luottokortin myöntäjältä, koska käytännössä se on yhteisesti vastuussa sopimusrikkomuksesta myyjän kanssa.

Useissa luottokorteissa saat noin kuukauden verran maksuaikaa tekemällesi ostokselle korottomasti ja kuluttomasti. Jos tiedät voivasi maksaa koko maksun kerralla pois eräpäivään mennessä, on luottokortin käyttäminen järkevää. Jos et pysty maksamaan laskua kokonaisuudessaan ja maksat vain vähimmäislyhennyksen, käytetylle luotolle kertyy korkoja ja kuluja.

Ostos ei välttämättä enää siinä tapauksessa ole ollutkaan enää kovin edullinen.

TV laskulla

Television voit hankkia useimmiten myös laskulle. Käytännössä laskun saat joko heti mukaasi tai se toimitetaan myöhemmin postitse tai sähköisessä muodossa. Laskulle voit saada korotonta tai kulutonta maksuaikaa, mutta käytäntö vaihtelee kuukaudesta eteenpäin.

Useilla liikkeillä on käytössä laskutus, joka muuttuu tiliksi ellei laskua pystytä kokonaisuudessaan maksamaan sille määritellyssä maksuajassa.

Laskun muuttuessa tiliksi, maksueriin lisääntyvät myös luottokustannukset. Kuukausittain maksetaan minimiksi määritelty lyhennys, joihin sisältyy myös luottokustannukset. Kuukausittainen maksuerä voi vaikuttaa sopivan pienelle, joten helposti saattaa ajatella sen olevan hyvä vaihtoehto.

Käytännössä luottokustannukset saattavat kohota kohtalaisen korkeaksi ja tilille kertynyt luotto ei tunnu lyhenevän, koska kuukausierä sisältääkin suurelta osin luottokustannuksia. Tässä mielessä TV laskulla ei välttämättä siis ole se paras vaihtoehto.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa tehdä Summarumin kautta! Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotka antavat omat lainatarjouksensa jopa tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä tai viimeistään seuraavana päivänä.

Hakemuksen voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa tai minä tahansa viikonpäivänä, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Itse hakemuksen täyttäminen vie aikaa ainoastaan muutaman minuutin, joten sen tekemiseen ei tarvitse varata aikaa sen enempää.

Vertaile itsellesi edullisin kulutusluotto tarjousten joukosta ja säästä rahaa lainakustannuksissa. Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, hakemus peruuntuu automattisesti ja kuluttomasti. Palvelumme käyttö on siis riskitöntä, eikä sido sinua mihinkään.

Edullisimman ja sinun tarpeitasi vastaavan lainatarjouksen hyväksyt omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi ja saat ne pian käyttöösi.

Hae lainaa TV:tä varten nyt!

Muita aiheeseen liittyviä sivuja