Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Uuden television ostaminen

   Hae lainaa uuden television ostamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa uuden television ostamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa uuden television ostamiseen alk. 2 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan uuden television ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa uuden television ostamiseen alkaen 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa uuden television ostamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa uuden television ostamiseen helposti netistä alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa uuden television ostamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat uuden television ostamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa uuden television ostamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa uuden television ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin lainaa uuden television ostamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat uuden television ostamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa uuden television ostamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina uuden television ostamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan uuden television ostamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota uuden television ostamiseen tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen,jotka koskevat uuden television ostamista koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina uuden television ostamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan uuden television ostamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina uuden television ostamiseen maksetaan laina heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Uuden television ostaminen – Lainalla, osamaksulla, luottokortilla vai laskulla?

   Television päivittäminen vastaamaan tämän päivän tarpeita, saattaa olla ajankohtainen asia. Kooltaan ehkä isompi, nopealla langattomalla internetyhteydellä sekä sujuvasti toimivilla suoratoistopalveluiden sovelluksilla varusteltu uusi telkkari on saattanut olla hankintalistalla jo pitkään. Ehkä vanhempi malli on päättänyt lopettaa toimintansa ja uuden television hankinta on tullut ajankohtaiseksi.

   Saatat pohtia erilaisia vaihtoehtoja myös siltä osin, että millä tulet rahoittamaan uuden hankinnan? Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla kattavasti. Laina uutta hankintaa varten on varteenotettava vaihtoehto, kun kilpailuttaa lainat usealta eri lainatarjoajilta ja vertailee itselleen edullisimman lainavaihtoehdon.

   Kuulostaa työläältä, mutta Summarum tarjoaa lainojen kilpailutuksen erittäin nopealla ja helpolla tavalla ja mikä parasta, täysin ilmaiseksi!

   Kilpailuta laina helposti

   Summarum on suomalainen palvelu, jonka kautta lainojen kilpailuttaminen sujuu kätevästi. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia, useilta eri lainantarjoajilta. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta, jotka tietenkin toimivat Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa. Nämä yhteistyökumppanimme ottavat sinuun yhteyttä tarjousten muodossa, jopa tunnin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä ja pääset tutustumaan tarjouksiin mahdollisimman pian.

   Lainojen vertaileminen on järkevää

   Vertailemalla eri lainantarjoajien antamia lainatarjouksia voit säästää rahaa, kohtalaisen isojakin summia. Siksi lainojen vertailuun kannattaa käyttää hetki aikaa, jotta löytää itselleen se edullisimman vaihtoehdon.

   Laina, jossa on matalin korko ei aina ole se edullisin laina. Korkoon lisätään henkilökohtainen marginaali, joka määräytyy hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko. Näiden lisäksi lainaan lisätään muita kustannuksia, kuten lainan avausmaksu, mahdollinen tilinhoitopalkkio ja muita kustannuksia. Todellinen vuosikorko määräytyy näiden kustannusten perusteella. Kaikki kustannukset löytyvät muiden lainaehtojen kanssa saamistasi lainatarjouksista.

   Vertaile edullisin vaihtoehto itsellesi ja hyväksy lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löytynyt, lainahakemus peruuntuu ja sinun ei tarvitse tehdä mitään. Helppoa!

   Rahat nopeasti tilille

   Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, siirtää lainanmyöntäjä rahat tilillesi heti. Pankista riippuen, joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat saa nopeasti käyttöönsä ja televisionkaan ostamista ei tarvitse venyttää sen pitempää aikaa.

   Miksi kannattaa valita vakuudeton laina?

   Vakuudettoman lainan hakeminen on erityisen helppoa ja nopeaa, koska hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti aikaa. Erillisiä pankkineuvotteluita ei tarvita ja hakemuksen tekeminen sujuu kätevästi verkossa, vaikka omalta kotisohvalta käsin.

   Lainapäätöksen saa nopeasti ja hyväksyttyään lainatarjouksen, rahat saa heti tililleen. Nopeus on erityinen etu, kun päättää hakea vakuudetonta lainaa. Rahat saa nopeasti käyttöönsä, silloin kun niitä tarvitsee eikä tarvitse odotella pitkiä aikoja.

   Vakuudettoman lainan kustannukset ovat erilaiset kuin vakuudellisessa lainassa
   Lainakustannukset vakuudettomassa lainassa ovat yleisesti hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa. Tämä johtuu siitä, että vakuudettoman lainan myöntäminen on rahoittajalle myös aina riski. Laina ilman vakuutta maksetaan kuitenkin takaisin lainanmyöntäjälle lyhyemmässä ajassa kuin vakuudellinen laina.

   Kustannukset määräytyvät korona ja marginaalin perusteella, niiden lisäksi lainakustannuksia tulee myös lainan avausmaksusta, tilinhoitomaksusta ja muista kustannuksista, jotka on eritelty lainatarjouksessa. Jokaiselle lainanhakijalle tehdään henkilökohtainen lainatarjous, joka määräytyy aika pitkälle henkilön luottokelpoisuuden perusteella. Järkevää on siis tosiaan käyttää hieman aikaa vertailun tekemiseen eri lainantarjoajien tekemistä tarjouksista.

   Vakuudellisia lainoja käytetään yleensä suurempien hankintojen rahoittamiseen. Tyypillisesti niissä on alhaisemmat kustannukset kuin vakuudettomassa lainassa, mutta laina-aika on myös pitkä. Vakuudeksi yleensä tarvitaan reaaliomaisuutta, kuten kiinteistö, talletukset tai osakkeet. Lainanmyöntäjä saa ne omistukseensa, jos lainaa ei pystykään maksamaan takaisin jostain syystä.

   Vakuudeton laina on silloin myös oivallinen vaihtoehto, jos vakuuksia tai takaajia ei ole saatavilla. Sen saa myös huomattavasti nopeammin käyttöönsä kuin vakuudellisen lainan, sillä koko lainaprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Millä muilla vaihtoehdoilla voit rahoittaa uuden television hankinnan?

   Uutta televisiota hankkiessa voi pohtia eri keinoja rahoittaa hankinta. Säästöjä ei ehkä ole tai niitä ei halua käyttää, talouttaan ei välttämättä halua vetää liian tiukalle ja miettii erilaisia vaihtoehtoja. Kokosimme alle muutaman yleisimmän maksuvaihtoehdon eri puolia, jos puntaroi lainan ottamisen ja muiden vaihtoehtojen välillä.

   Osamaksu maksuvaihtoehtona

   Yksi rahoitusvaihtoehdoista on osamaksu, jossa tehdään tuotteen myyjän kanssa osamaksusopimus. Tuotteen saa käyttöönsä heti ja sitä maksetaan ennalta sovituissa erissä takaisin. Tyypillisesti osamaksun maksuaika vaihtelee 6kk – 36kk:n väliltä, mitä pitempi on maksuaika, sitä pienempi on kuukausierä. Käytännössä tuotteen omistusoikeus siirtyy ostajalle vasta siinä vaiheessa, kun kaikki erät on maksettu.

   Jos harkitsee osamaksua rahoitusvaihtoehdoksi, kannattaa tutustua sen kustannuksiin ennen osamaksusopimuksen tekemistä. Toisissa paikoissa kokonaiskustannukset ovat erittäin pienet, mutta joissakin paikoissa ostetulle tuotteelle kertyy lopulta hintaa yllättävän paljon. Vaihtoehtona osamaksu toimii silloin, jos muita hankintoja ei tarvitse tehdä. Useiden osamaksujen maksaminen samanaikaisesti ei kuitenkaan ole järkevää.

   Luottokortti

   Kohtalaisen monen lompakosta löytyy pankkikortti, luotto-ominaisuudella tai pelkkä luottokortti. Luottokorttia kannattaa käyttää ostosten tekemiseen erityisesti verkkokauppaostoksia tehdessä. Jos tuote rikkoutuu toimituksessa tai verkkokauppa ei ole toimittanutkaan tuotetta. Ensimmäiseksi tietysti kannattaa olla yhteydessä verkkokauppaan, josta tuotteen on ostanut. Jos asiaan ei saa ratkaisua verkkokaupan kanssa, kannattaa ottaa yhteyttä luottokortin myöntäneeseen pankkiin. Silloin rahoja voi hakea takaisin luottokortin myöntäjältä, koska käytännössä se on yhteisesti vastuussa sopimusrikkomuksesta myyjän kanssa.

   Useissa luottokorteissa saa noin kuukauden verran maksuaikaa tekemälleen ostokselleen, korottomasti ja kuluttomasti. Tällöin luottokortin käyttäminen on järkevää, jos tietää voivansa maksaa koko luottokorttilaskun eräpäivään mennessä. Jos laskua ei pysty kokonaisuudessaan maksamaan ja maksaa vähimmäislyhennyksen, silloin käytetylle luotolle kertyy korkoja ja kuluja. Ostos ei välttämättä enää siinä tapauksessa ole ollutkaan enää kovin edullinen.

   Lasku

   Television voi hankkia useimmiten myös laskulle. Käytännössä laskun saa joko heti mukaansa tai se toimitetaan myöhemmin postitse tai sähköisessä muodossa. Laskulle voi saada korotonta tai kulutonta maksuaikaa, käytäntö vaihtelee kuukaudesta eteenpäin. Useilla liikkeillä on käytössä laskutus, joka muuttuu tiliksi ellei laskua pystytä kokonaisuudessaan maksamaan sille määritellyssä maksuajassa.

   Laskun muuttuessa tiliksi, maksueriin lisääntyvät myös luottokustannukset. Kuukausittain maksetaan minimiksi määritelty lyhennys, joihin sisältyy myös luottokustannukset. Kuukausittainen maksuerä voi vaikuttaa sopivan pienelle, joten helposti saattaa ajatella sen olevan hyvä vaihtoehto. Käytännössä luottokustannukset saattavat kohota kohtalaisen korkeaksi ja tilille kertynyt luotto ei tunnu lyhenevän, koska kuukausierä sisältääkin suurelta osin luottokustannuksia.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa tehdä Summarumin kautta! Yhdellä hakemuksella tavoittaa yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta, jotka antavat omat lainatarjouksensa jopa tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä tai viimeistään seuraavana päivänä. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa tai minä tahansa viikonpäivänä, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Itse hakemuksen täyttäminen vie aikaa ainoastaan muutaman minuutin, joten sen tekemiseen ei tarvitse varata aikaa sen enempää.

   Vertaile itsellesi edullisin lainavaihtoehto tarjousten joukosta ja säästä rahaa lainakustannuksissa. Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, hakemus peruuntuu automattisesti ja kuluttomasti. Palvelun käyttö on siis riskitöntä, eikä sido sinua mihinkään.

   Edullisimman ja sinun tarpeitasi vastaavan lainatarjouksen hyväksyt omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi ja saat ne pian käyttöösi.