Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ilmalämpöpumpun ostoon

Hae lainaa ilmalämpöpumpun ostoon – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa ilmalämpöpumpun ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa ilmalämpöpumpun ostoon

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilmalämpöpumpun ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa ilmalämpöpumpun ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilmalämpöpumpun ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa ilmalämpöpumppuun helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen ilmalämpöpumppua varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilmalämpöpumpun ostoon 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ilmalämpöpumpun ostoon helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan ilmalämpöpumpun ostoon.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilmalämpöpumpun ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilmalämpöpumpun ostoon.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat ilmalämpöpumpun ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilmalämpöpumppuun erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ilmalämpöpumppuun netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilmalämpöpumpun ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityistä huomiota näihin:

 • ilmalämpöpumppulainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta ilmalämpöpumpun ostoon tarkoitetun lainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina ilmalämpöpumpun ostoon heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilmalämpöpumpun ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina ilmalämpöpumpun ostoon maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Laina ilmalämpöpumpun ostoon Summarumin avulla

Onko aika hankkia uusi ilmalämpöpumppu? Tai päivittää vanha malli uudempaan energiatehokkaaseen ja sisustukseen sopivaan malliin? Olet ehkä jo löytänyt sopivan paikan, josta voisit ajatella ilmalämpöpumpun ostavasi asennettuna? Ilmalämpöpumppu mahdollistaa kodin viilennyksen kesähelteillä ja kasvattaa asumismukavuutta mukavan viileän ilman muodossa.

Muina kausina ilmalämpöpumppu tuo lämmityksen muodossa isojakin säästöjä lämmityskustannuksiin ja pitää myös huoneilman tasalämpöisenä valitun lämpötilan mukaisesti. Olet saattanut pohtia lainojen vertailemista eri lainantarjoajien osalta, mutta se kuulostaa työläältä. Ei hätää, me Summarumilla hoidamme lainojen kilpailuttamisen puolestasi!

Vertaa laina ilmalämpöpumppua varten, se kannattaa

Vertaileminen on meillä tehty erittäin helpoksi. Täytät ainoastaan yhden lainahakemuksen palvelussamme. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti aikaa ja tavoitat sillä yhteistyökumppaneinamme toimivat, erityisen luotettavat pankit ja rahoitusyhtiöt.

Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä jopa seuraavan tunnin aikana, mutta viimeistään seuraavana päivänä. Lainahakemuksen voit tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan tai minä viikonpäivänä tahansa, itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana.

Lainatarjouksia vertailemalla voit saada suurenkin säästön aikaiseksi. Sillä alhainen korko ei kerro kokonaisuutta lainakustannuksista. Vertailemiseen siis kannattaa käyttää hieman aikaa. Korkoon lisätään usein marginaali, joka määräytyy henkilökohtaisesti luottokelpoisuuden mukaan.

Korosta ja marginaalista käytetään nimitystä nimelliskorko. Muita kustannuksia lainaan tulee usein

 • lainan avausmaksusta
 • kuukausittaisesta tilinhoitopalkkiosta
 • muista mahdollisista kustannuksista.

Kaikkien kustannusten jälkeen puhutaan todellista vuosikorosta, joka on merkittävin asia. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon lainan ottaminen todellisuudessa maksaa lainanottajalle. Vertaileminen siis kannattaa, koska jokainen lainatarjous poikkeaa toisistaan ja valitsemalla edullisimman, saattaa säästää jopa tuhansia euroja.

Kenelle myönnetään laina ilmalämpöpumppuun?

Jotta voit saada kauttamme lainaa ilmalämpöpumppua varten, on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Maksuhistoriasi on moitteeton.
 • Vakituinen kotisi on Suomessa.

Nopea ja helppo lainaprosessi

Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti aikaa. Kun olet saanut lainantarjoajilta tarjoukset ja vertaillut niistä itsellesi sopivimman, hyväksy laina ilmalämpöpumppua varten verkkopankkitunnuksillasi ja saat rahat heti tilillesi.

Hyvä tietää

Jos käytössäsi on sama pankki kuin lainanmyöntäjällä, näkyvät rahat tililläsi heti. Eri pankkia käytettäessä rahat näkyvät tililläsi viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua. Rahat ovat siis pian käytettävissä ja uuden ilmalämpöpumpun ostoon pääset hyvinkin nopeasti.

Jos jostain syystä et haluakkaan lainaa ilmalämpöpumppuun tai sopivan edullista lainatarjousta ei tarjousten seasta löytynyt, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemuksesi peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti. Palvelumme käyttö on siis täysin riskitöntä.

Näin haet ilmalämpöpumppulainaa

 1. Selvitä ensin summa, jonka tarvitset ilmalämpöpumpun hankintaa varten.
 2. Tutki tarvittava laina-aika, jotta saat tilanteeseesi sopivat kuukausierät.
 3. Täytä hakemus sivustollamme huolellisesti loppuun ja lähetä se meille.
 4. Välitämme hakemuksesi useille pankeille ja rahoitusyhtiöille.
 5. Ensimmäiset tarjoukset saat sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen kauttamme eivät sido sinua mihinkään. Tarjousten määrä riippuu maksukyvystäsi, iästäsi ja haetusta lainasummasta.

Vakuudeton laina ilmalämpöpumppuun

Vakuudeton laina on oikein hyvä valinta silloin, kun tarvitaan lainaa nopeasti ja takaisinmaksuaika ei ole pitkä. Ilmalämpöpumpun hankinnassa vakuudettoman lainan ottaminen sopii hyvin hankkimiskustannusten rahoittamiseen.

Vakuudettomissa lainoissa kustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta takaisinmaksuaika on myös huomattavasti lyhyempi. Kustannukset ovat korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa siitä syystä, että laina ilman vakuutta on myös lainanmyöntäjälle isompi riski kuin vakuudellinen laina.

Tärkeää on kuitenkin huomioida, että jokainen lainatarjous on henkilökohtainen ja lainatarjouksia vertailemalla vakuudettoman lainan kustannukset voivat olla suhteessa yhtä alhaiset kuin vakuudellisessa lainassa.

Vakuudellinen laina ilmalämpöpumpun hankintaan

Yleensä vakuudellista lainaa haetaan silloin, kun tarvitaan enemmän rahoitusta ja pitkällä maksuajalla. Lainaprosessi pankin kanssa on myös pitempi. Vakuudellisen lainan saamiseksi tarvitsee käydä pankin kanssa lainaneuvottelut ja tietysti lainan saaminen edellyttää reaalivakuutta. Reaalivakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, tontti, osakkeita, talletuksia tai säästöjä.

Kaikilla ei ole kuitenkaan käytössään reaalivakuuksia tai tarvittavia henkilötakaajia, jolloin vakuudellisen lainan hakeminen ei myöskään ole soveltuva vaihtoehto. Kustannukset vakuudellisessa lainassa ovat hieman alhaisemmat kuin vakuudellisessa lainassa, koska vakuus siirtyy lainanmyöntäjälle ellei lainanottaja kykene maksamaan lainaansa kokonaisuudessaan takaisin.

Vakuudellista lainaa ei saa yleensä läheskään niin nopeasti käyttöönsä kuin vakuudetonta lainaa, juuri pitemmän lainanhakuprosessin vuoksi.

Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Ilmalämpöpumpun hankinnassa on myös saattanut pohtia osamaksusopimuksen tekemistä. Osamaksusopimuksessa tuotteen saat käyttöösi heti, mutta yleensä tuotteen omistusoikeus siirtyy kokonaan vasta siinä vaiheessa, kun kaikki osamaksuerät on maksettu takaisin.

Ilmalämpöpumpun hankkiminen osamaksulla tarkoittaa sitä, että maksat hankintaa takaisin kuukausittain ennalta sovitun maksuerän mukaisesti. Sopimusaika vaihtelee kolmesta kuukaudesta useampaan vuoteen.

Ennen osamaksusopimuksen solmimista sinun kannattaa perehtyä sen kokonaiskustannuksiin. Se voi soveltua erinomaisesti vaihtoehdoksi silloin, jos kokonaiskustannukset eivät kohoa erityisen suureksi. Toisissa osamaksusopimuksissa kustannukset ovat niin korkeat, että todellisuudessa joudut maksamaan tuotteesta yllättävän korkean hinnan ja silloin sen käyttäminen ei ole järkevää.

Useampaa osamaksusopimusta ei kannata myöskään olla, sillä niistä jokaisesta tulee ylimääräisi kustannuksia. Jos hankintalistalla on useampi tuote, sinun kannattaa ennemmin ottaa yksi laina kuin tehdä useampi osamaksusopimus.

Ilmalämpöpumpun ostaminen luottokortilla

Lähes jokaiselta löytyy rahapussista myös luottokortti. Luottokortin käyttö ilmalämpöpumpun hankinnassa voi olla sekin vaihtoehto. Luottokortit soveltuvat silloin erinomaisesti maksuvälineeksi, jos tuote tilataan verkkokaupasta. Verkkokauppaostoksissa luottokortti tuo turvaa, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisen varalta kuljetuksessa.

Jos verkkokaupan kanssa ei pääse yhteysymmärrykseen tuotteen korvaamisesta, kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin. Tätä kautta rahat on mahdollista saada takaisin.

Luottokorttia käyttäessäsi saat noin kuukauden verran kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Kuukauden kuluttua, jos et pysty maksamaan koko käytettyä luottosummaa kerralla, kertyvät myös luottokustannukset.

Luottokortilla olevaa velkaa lyhennetään vähintään ennalta sovitun minimilyhennyksen mukaisesti kuukausittain, kunnes koko luotto on maksettu takaisin. Luottokortin myöntäjä on kertonut luottokorttia myöntäessään luottokortin ehdot ja sen käytöstä aiheuttavat luottokustannukset.

Ilmalämpöpumpun ostaminen laskulla

Hyvin monesta paikasta tuotteen tai palvelun pystyy nykyisin ostamaan laskulle. Usein laskulle saa ennalta määritellyn ajan kulutonta ja korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen, jos laskua ei makseta kokonaisuudessaan, muuttuu se luottotiliksi. Laskulla ilmalämpöpumpun ostaminen on hyvä vaihtoehto silloin, jos tiedät voivasi maksaa laskun kokonaisuudessaan eräpäivänä.

Luottotiliksi muuttuessaan kustannukset saattavat nousta kohtalaisen korkeaksi. Kustannuksiin ja ehtoihin sinun kannattaa tutustua etukäteen. Käytännössä luottotilille on ilmoitettu kuukausittain lyhennettävä minimisumma, joka vähintään täytyy maksaa.

Joissakin tapauksessa luottotilin kustannukset ovat niin korkeat, että ainoastaan minimilyhennystä tehtäessä luotto ei tunnu lyhenevän ollenkaan.

Ilmalämpöpumpun hankinta

Ilmalämpöpumppua hankittaessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti sen tehokkuuteen. Nykyisin ilmalämpöpumput ovat myös ulkonäöllisesti jo mukavamman näköisiä, kun markkinoille ensimmäiseksi tulleet kooltaan kookkaat mallit. Etukäteen kannattaa pohtia lämmitettävän tai viilennettävän pinta-alan määrää.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita sen mukaan, että sen teho riittää tarvittavan pinta-alan lämmittämiseen ja viilentämiseen. Sijoituspaikka kannattaa suunnitella myös etukäteen,, Paikka, johon ilmalämpöpumppu on järkevä sijoittaa on sellainen, josta sen tuottama lämpö tai viileä ilma pääsee leviämään parhaiten koko huoneistoon.

Jos ilmalämpöpumpun ostaa asennettuna, ammattilainen kartoittaa vielä ennen asennusta paikan, johon ilmalämpöpumppu kannattaa sijoittaa sen hyödyn maksimoimiseksi.

Ilmalämpöpumpun takaisinmaksu

Ilmalämpöpumpun takaisinmaksu ajan ja kuukausierän suhteen riippuu valitsemastasi maksutavasta ja sopimuksesta. Tyypilliseesti pieni kuukausierä tarkoittaa pidempää maksuaikaa ja suurempi kuukausierä lyhyempää.

Esimerkkejä kauttamme saatavista tarjouksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista kulutusluotoista, joilla voisit rahoittaa hankintasi.

Muista kuitenkin, että saat tarjoukset antamiisi tietoihin perustuen. Tämä tarkoittaa sitä, että yllä olevat esimerkit ovat vain suuntaa-antavia ja saamasi laina lämpöpumppua varten voi olla ehdoiltaan erilainen.

Hae kulutusluottoa nyt!

Hae lainaa ilmalämpöpumppuun nyt

Summarum on suomalainen vertailupalvelu, jonka yhteistyökumppaneina toimii yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituspalvelua. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat erittäin luotettavia ja asiointi yhtiöiden kanssa on turvallista. Luonnollisesti nämä kaikki myös toimivat Finanssivalvonnan alaisuudessa.

Palvelussamme tehtävällä yhdellä, helpolla ja nopealla lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme ja ne lähettävät lainapäätöksensä sinulle sähköpostiin, jopa seuraavan tunnin kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

Hakemuksen voit lähettää ilmaiseksi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, kellon ajasta tai viikonpäivästä riippumatta ja sen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Sopivan lainan löytyessä, hyväksyt tarjouksen verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi välittömästi. Rahat saat nopeasti käyttöösi, olipa käyttötarkoitus sitten mikä tahansa. Koko lainaprosessi on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi sekä erittäin turvalliseksi.

Hae lainaa ilmalämpöpumppua varten tänään!

Usein kysyttyä

Paljon lainaa ilmalämpöpumpun ostamiseen on mahdollista saada kauttanne?
Yhteistyökumppaneiltamme voit hakea lainaa ilmalämpöpumppua varten 2 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.
Edellyttääkö laina ilmalämpöpumppua varten vakuuksia?
Ei edellytä. Saat kauttamme ilmalämpöpumppulainaa ilman vakuuksia ja takaajia nopeasti ja luotettavasti.
Mikä on paras laina ilmalämpöpumppuun?
Jokainen tarjous lainasta on yksilöllinen ja perustuu antamiisi tietoihin. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja löytää niiden joukosta sen parhaan vaihtoehdon juuri omaan tilanteeseesi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja