Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Ostosrahoitus

Kilpailuta ja hae ostorahoitusta netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae ostosrahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Ostosrahoitusta 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan ostosrahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae ostosrahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae ostosrahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta ostosrahoitus voi onnistua helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Ostorahoituksen hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta ostosrahoitusta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile ostosrahoitukset helposti ja nopeasti

Kun ostorahoitushakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle ostosrahoituksen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ostosrahoitusta. Ensimmäiset alustavat ostorahoitustarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin ostosrahoitus.

Vinkki

Kilpailuta ostosrahoitukset netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan ostosrahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen ostosrahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman ostosrahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • ostosrahoituksen korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta ostosrahoituksien koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton ostosrahoitus heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen ostosrahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä se. Kun tarjous on hyväksytty, ostosrahoitus maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ostosrahoitus – lainaa ostosten rahoittamiseen

Yksityishenkilöiden on mahdollista ostorahoituksen avulla lohkoa palvelujen tai tuotteiden maksua pienempiin osiin tai hakea ostosrahoitusta äkillisen tarpeen osuessa eteen. Se on hyvin joustava maksutapa ja sitä voi saada melko suuriakin summia. Et tarvitse ostorahoitukseen vakuuksia, takaajaa tai käsirahaa.

Tyypillisiä ostosrahoituksen hankintakohteita ovat esimerkiksi:

Mistä hankkia rahoitusta?

Kuluttajille rahoitusta tarjoavat monet eri yritykset. Voit helposti tutustua erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin netissä. Summarum tekee yhteistyötä ja kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja lainantarjoajaa.

Summarumin kanssa yhteistyötä tekevät tahot myöntävät lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia, joten ostorahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Ostorahoitusta voit hakea pienimmillään 2 000 euroa ja suurimmillaan 60 000 euroa ja sen saamiseen vaikuttaa muun muassa omat tulosi. Maksuaikaa voit saada vuodesta jopa 15 vuoteen asti.

Kuka voi hakea ostosrahoitusta?

Jotta voit saada kauttamme ostorahoitusta on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

  • Olet täysi-ikäinen. Osa rahoitusyhtiöistä edellyttää myös yli 20 vuoden ikää.
  • Sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.
  • Luottotietosi ovat puhtaat.
  • Vakituinen kotisi sijaitsee Suomessa.

Pääsääntöisesti hakijan tulee olla täyttänyt vähintään 18 vuotta, mutta poikkeuksia on riippuen esimerkiksi lainan määrästä tai lainanantajan asettamista ehdoista. Siksi ehdot kannattaa lukea huolellisesti läpi ennen lainan hakemista. Muina vaatimuksina saattaa lainanantajasta riippuen olla esimerkiksi:

  • Suomalainen puhelinnumero.
  • Vakituinen osoite Suomessa.
  • Avattu suomalainen pankkitili sekä siihen liitetyt verkkopankkitunnukset.

Yksi tärkeimpiä vaatimuksia on, että hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Poikkeuksia kuitenkin on, ja harvoissa tapauksissa myös luottotiedoton henkilö voi saada ostorahoitusta.

Varsinkin suurta ostorahoitusta hakiessa vaatimuksena voi usein olla myös vakituiset tulot.

Esimerkkejä ostosrahoituksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista ostorahoituksista sekä niiden kustannuksista.

Muista, että jokainen hakija saa yksilöllisen tarjouksen antamiensa tietojen perusteella. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia lainatarjouksia voit saada.

Ostosrahoituksen hakeminen kotoa käsin

Palvelut nopeutuvat, sähköistyvät ja kehittyvät jatkuvasti. Tämä helpottaa ostorahoituksen hakemista erityisen paljon, sillä rahoitusta on mahdollista hakea silloin kun se itselleen sopii parhaiten. Palvelut toimivat myös puhelimella ja puhelin kulkee yleensä joka paikassa mukana. Ostorahoituksen hakeminen näin ei siis ole sidoksissa aikaan tai paikkaan.

On hyvä kuitenkin huomioida, että esimerkiksi viikonloppuna tehty hakemus saattaa siirtyä seuraavaan arkipäivään luotonantajasta riippuen. Kilpailun ollessa kovaa tällä alalla kuitenkin moni lainanantaja palvelee asiakkaitaan myös viikonloppuisin.

Lisäksi ostorahoituksen hakeminen on myös nopeampaa sekä vaivattomampaa näin, koska paikalla käyntiä sekä erillisiä lainaneuvotteluita ei tarvita. Useimmiten myöskään liitteitä ei tarvitse lähetellä erikseen.

Luotonantajaa saattaa kiinnostaa hakijan tulot

On kuitenkin hyvä muistaa, että luotonantajalla on aina oikeus tarkistaa hakijan maksukyky. Etenkin suurempia lainoja hakiessa hakijalta voidaan pyytää dokumentteja todisteeksi tuloista. Pienemmät ostorahoitukset voidaan pääsääntöisesti hyväksyä ilman sen kummempaa dokumenttien lähettämistä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Yllättäviin tilanteisiin ei voi aina varautua

Ostorahoitusta hakiessa kannattaa kannattaa aina tarkasti miettiä ja laskea tarvittavan lainan määrä. Laskelmissa on hyvä huomioida myös lainan kulut ja valita takaisinmaksuajaksi sekä kuukausieräksi itselle sopiva summa. Tässä kannattaa huomioida myös mahdolliset yllättävät tilanteet, joita saattaa tulla eteen.

Ostorahoitusta voi aina hakea ja kilpailuttaa. Se ei sido sinua vielä mihinkään ja on täysin maksutonta. Vasta siinä vaiheessa kannattaa miettiä ostorahoituksen tarpeellisuutta, kun edessä on sen hyväksyminen.

Ostosrahoitusta kannattaa miettiä siinä vaiheessa, kun taloudellinen tilanne sitä oikeasti vaatii. Esimerkiksi yllättävä äkillinen tilanne, tarve tai lahjojen ostaminen ovat hyviä syitä.

Maksuerien määrä

Ostorahoituksen takaisinmaksussa tärkeintä on pystyä maksamaan vähintään sovittu minimierä kuukaudessa. Ostorahoitusta pystyy aina maksamaan takaisin ylitse sovitun summan, jos oma taloudellinen tilanne ja maksukyky sen vain sallii.

Maksuerien summa kannattaa säätää sopivaksi niin, että lainaa lyhennetään kerralla aina mahdollisimman paljon. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että rahaa tulee jäädä myös muuhun elämiseen sekä olla pientä puskurirahastoa mikäli jotain yllättävää tai akuuttia sattuu eteen.

Ostosrahoitusta nopeasti

Netissä lainan hakemisen ja kilpailuttamisen etu on sen helppoudessa ja etenkin nopeudessa. Parhaimmillaan lainatarjouksia voi saada jopa minuuteissa ja rahat voi saada tilille jopa päivän aikana. Aikaa voi kuitenkin kulua vuorokauden verran tai kauemminkin, joten tämä kannattaa huomioida lainaa hakiessa. Jos tiedät tulevasta ostorahoituksen tarpeesta, kannattaa sitä hakea jo hyvissä ajoin.

Kun hakija täyttää vähintäänkin yhden pankin tai lainanantajan asettaman kriteerin, saa hän lainatarjouksen. Mitä useamman lainatarjouksen saat, sitä helpompi niitä on vertailla keskenään ja löytää sieltä se halvin ja itsellesi parhaiten sopiva tarjous.

Tarjoukset ovat aina yksilökohtaisia, sillä esimerkiksi korkojen suuruuteen vaikuttaa valittu takaisinmaksuaika, lainan suuruus sekä valittu kuukausierä.

Vakuudeton ostosrahoitus

Kun haetaan edullista vakuudetonta lainaa rahoitusyhtiöltä, ei yleensä sen käyttötarkoitusta tarvitse erikseen selitellä. Tämä on yksi hyvä puoli vakuudettoman lainan hakemisessa ja tekee siitä helpompaa sekä nopeampaa: luotonantajaa kiinnostaa vain se, että rahat palautuvat sovitusti ajallaan takaisin.

Ostosrahoituksen kilpailuttaminen ja vertaileminen kannattaa

Ostorahoituksen koroissa ja hoitokuluissa voi olla isoja eroja. Kilpailuttamalla voit säästää sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin saakka. Tämä kertoo siis sen, että ensimmäistä tarjousta ei kannata hyväksyä ja että saatuja tarjouksia kannattaa vertailla keskenään.

Siinä missä eri lainojen kilpailuttaminen Summarumin avulla on nopeaa, vie lainoihin ja niiden ehtoihin perehtyminen aina oman aikansa.

Tarjousten vertaileminen jää aina hakijan tehtäväksi. Siihen kannattaa varata huolella aikaa ja käydä läpi jokaisen tarjouksen ehdot. Hätiköidysti tehty lainasopimus voi koitua kalliiksi ja saattaa harmittaa jälkeenpäin.

Huomioi korot ostosrahoitusta harkitessa

Ostorahoitusta hakiessasi sinun kannattaa aina ehdottomasti kiinnittää huomiota korkoihin ja muihin lainaan liittyviin maksuihin. Ostorahoituksen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset toisin kuin lainan nimelliskorko, joka sen sijaan kertoo vain lainan korkoprosentin.

Nykypäivänä lainanantajien väliset erot ovat todellisuudessa huomattavan pieniä, mutta lainojen koroissa ja kuluissa saattaa olla suuriakin eroja.

Korkojen lisäksi lainan maksuun saattaa tulla myös muita kuluja, kuten esimerkiksi tilinhoitomaksu sekä avausmaksu.

Korot kasvavat mitä pidempi maksuaika on

Yleisesti ottaen korot ovat sitä korkeammat, mitä pidempi maksuaika on ja mitä pienempi on maksettava kuukausierä. Tämä on seikka, joka kannattaa laskea ennen lainan ottamista. Takaisin maksettavan kuukausierän tulee sopia yhteen oman maksukyvyn kanssa ja ottaa huomioon myös se, että erilaisia yllätyksiä saattaa ilmaantua.

Hyvä tietää

Suomessa on kulutusluoton korkokatto, mikä tarkoittaa sitä, että vuosikorko ei saa ylittää 20 %.

Miten valita paras laina ostosten rahoittamiseen?

Paras ostosrahoitus on sellainen, joka sopii parhaiten omaan maksukykyyn. Ideaalitilanteessa lainan korot ovat pienet ja lainaa pystyy lyhentämään sopivan määrän kuukaudessa.

Edullisimmillaan lainan korot voivat olla jopa alle 5 %. Jokaisen hankintojaan rahoittavan kannattaa aina miettiä, onko säästöjen sulattaminen, osamaksurahoitus vai laina se paras rahoitusmuoto. Erityisesti osamaksurahoitusta harkittaessa tulee tarkoin selvittää, mitä osamaksurahoitus tarkoittaa. Kaikkien saatavien tulojen ei ole hyvä mennä lainan takaisinmaksuun, vaan rahaa tulee jäädä muuhunkin elämiseen.

Edulliselle lainalle ei ole virallista määritelmää, mutta se on siis käytännössä laina, jonka kustannukset ovat kokonaisuudessaan lainan tyyppiin sekä juuri sen hetkiseen markkinatilanteeseen peilaten matalat.

Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

Ostosrahoituksella lainaa tärkeiden ostosten hankintaan

Kun mielessä on ostosrahoituksen ottaminen, kannattaa miettiä ja laskea tarkkaan, että rahoitus haetaan tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa kerralla koko hankinnan ostosumman.

Lopullinen lainasumma vahvistetaan toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Jos hankinnassa on kyse esimerkiksi auton ostamisesta, tekee auton myyvä liike tämän vahvistuksen.

Ostosrahoituksen ennakkohakeminen ei sido hakijaa mihinkään tai edellytä ostamista.

Ostosrahoitus ei vaadi erikseen vakuuksia tai takaajia. Ostosrahoituksella voit hoitaa kerralla koko hankinnan tai vain osan siitä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja