Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Ostosrahoitus

   Kilpailuta ja hae ostorahoitusta netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae ostosrahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Ostosrahoitusta 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan ostosrahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae ostosrahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae ostosrahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea ostosrahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta ostosrahoitusta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile ostosrahoitukset helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle ostosrahoituksen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ostosrahoitusta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin ostosrahoitus.

   Kilpailuttamalla ostosrahoitukset netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan ostosrahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen ostosrahoitus netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman ostosrahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota ostosrahoituksen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta ostosrahoituksien koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton ostosrahoitus heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen ostosrahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, ostosrahoitus maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ostosrahoitus – lainaa ostosten rahoittamiseen

   Yksityishenkilöiden on mahdollista ostorahoituksen avulla lohkoa palvelujen tai tuotteiden maksua pienempiin osiin tai hakea ostosrahoitusta äkillisen tarpeen osuessa eteen. Se on hyvin joustava maksutapa ja sitä voi saada melko suuriakin summia. Asiakas ei tarvitse ostorahoitukseen vakuuksia, takaajaa tai käsirahaa.

   Mistä hankkia rahoitusta?

   Kuluttajille rahoitusta tarjoavat monet eri yritykset. Voit helposti tutustua erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin netissä. Summarum tekee yhteistyötä ja kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja lainantarjoajaa. Summarumin kanssa yhteistyötä tekevät tahot myöntävät lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia, joten lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

   Lainaa voi hakea pienimmillään 2000 euroa ja suurimmillaan 60 000 euroa ja sen saamiseen vaikuttaa muun muassa hakijan tulot. Maksuaikaa voi saada vuodesta jopa 15 vuoteen asti.

   Lainan hakeminen kotoa käsin

   Palvelut nopeutuvat, sähköistyvät ja kehittyvät jatkuvasti. Tämä helpottaa lainan hakemista erityisen paljon, sillä lainaa voi hakea silloin kun se itselleen sopii parhaiten. Palvelut toimivat myös puhelimella ja puhelin kulkee yleensä joka paikassa mukana. Lainan hakeminen näin ei siis ole sidoksissa aikaan tai paikkaan.

   On hyvä kuitenkin huomioida, että esimerkiksi viikonloppuna tehty lainahakemus saattaa siirtyä seuraavaan arkipäivään luotonantajasta riippuen. Kilpailun ollessa kovaa tällä alalla kuitenkin moni lainanantaja palvelee asiakkaitaan myös viikonloppuisin.

   Lisäksi lainan hakeminen on myös nopeampaa sekä vaivattomampaa näin, koska paikalla käyntiä sekä erillisiä lainaneuvotteluita ei tarvita. Useimmiten myöskään liitteitä ei tarvitse lähetellä erikseen.

   Luotonantajaa saattaa kiinnostaa hakijan tulot

   On kuitenkin hyvä muistaa, että luotonantajalla on aina oikeus tarkistaa hakijan maksukyky. Etenkin isompia lainoja hakiessa hakijalta voidaan pyytää dokumentteja todisteeksi hakijan tuloista. Pienemmät lainat voidaan pääsääntöisesti hyväksyä ilman sen kummempaa dokumenttien lähettämistä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Yllättäviin tilanteisiin ei voi aina varautua

   Lainaa hakiessa kannattaa kannattaa aina tarkasti miettiä ja laskea tarvittavan lainan määrä. Laskelmissa on hyvä huomioida myös lainan kulut ja valita takaisinmaksuajaksi sekä kuukausieräksi itselle sopiva summa. Tässä kannattaa huomioida myös mahdolliset yllättävät tilanteet, joita saattaa tulla eteen.

   Lainoja voi aina hakea ja kilpailuttaa. Se ei sido hakijaa mihinkään ja on täysin maksutonta. Vasta siinä vaiheessa kannattaa miettiä lainan tarpeellisuutta, kun edessä on sen hyväksyminen.

   Ostosrahoitusta kannattaa miettiä siinä vaiheessa, kun taloudellinen tilanne sitä oikeasti vaatii. Esimerkiksi yllättävä äkillinen tilanne, tarve tai lahjojen ostaminen ovat hyviä syitä.

   Maksuerien määrä

   Lainan takaisinmaksussa tärkeintä on pystyä maksamaan vähintään sovittu minimierä kuukaudessa. Lainaa pystyy aina maksamaan takaisin ylitse sovitun summan, jos oma taloudellinen tilanne ja maksukyky sen vain sallii.

   Maksuerien summa kannattaa säätää sopivaksi niin, että lainaa lyhennetään kerralla aina mahdollisimman paljon. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että rahaa tulee jäädä myös muuhun elämiseen sekä olla pientä puskurirahastoa mikäli jotain yllättävää tai akuuttia sattuu eteen.

   Kuka voi hakea lainaa ostosten rahoittamiseen?
   Pääsääntöisesti hakijan tulee olla täyttänyt vähintään 18 vuotta mutta poikkeuksia on riippuen esimerkiksi lainan määrästä tai lainanantajan asettamista ehdoista. Siksi ehdot kannattaa lukea huolellisesti läpi ennen lainan hakemista. Muita vaatimuksia voi olla esimerkiksi:

   • suomalainen puhelinnumero
   • vakituinen osoite Suomessa
   • avattu suomalainen pankkitili sekä siihen liitetyt verkkopankkitunnukset

   Yksi tärkeimpiä vaatimuksia on, että hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa eikä maksuhäiriömerkintöjä tule olla. Poikkeuksia kuitenkin on, harvoissa tapauksissa myös luottotiedoton henkilö voi saada lainaa.

   Varsinkin isoja lainoja hakiessa vaatimuksena voi usein olla myös vakituiset tulot.

   Ostosrahoitus nopeasti

   Netissä lainan hakemisen ja kilpailuttamisen etu on sen helppoudessa ja etenkin nopeudessa. Parhaimmillaan lainatarjouksia voi saada jopa minuuteissa ja rahat voi saada tilille jopa päivän aikana. Aikaa voi kuitenkin kulua vuorokauden verran tai kauemminkin, joten tämä kannattaa huomioida lainaa hakiessa. Jos tietää lainan tarpeesta, kannattaa lainaa hakea jo hyvissä ajoin.

   Kun hakija täyttää vähintäänkin yhden pankin tai lainanantajan asettaman kriteerin, saa hän lainatarjouksen. Mitä useamman lainatarjouksen saa, sitä helpompi niitä on vertailla keskenään ja löytää sieltä se halvin ja itselle parhaiten sopiva tarjous.

   Tarjoukset ovat aina yksilökohtaisia, sillä esimerkiksi korkojen suuruuteen vaikuttaa valittu takaisinmaksuaika, lainan suuruus sekä valittu kuukausierä.

   Vakuudeton laina

   Kun haetaan edullista vakuudetonta lainaa rahayhtiöltä, ei yleensä käyttötarkoitusta tarvitse erikseen selitellä. Se on yksi hyvä puoli vakuudettoman lainan hakemisesta ja tekee siitä helpompaa ja nopeampaa: luotonantajaa kiinnostaa vain se, että rahat palautuvat sovitusti ajallaan takaisin luotonantajalle.

   Kilpailuttaminen ja vertaileminen kannattaa

   Lainojen koroissa ja hoitokuluissa voi olla isoja eroja. Kilpailuttamalla voi säästää sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin saakka. Tämä kertoo siis sen, että ensimmäistä tarjousta ei kannata hyväksyä ja että saatuja tarjouksia kannattaa vertailla keskenään.

   Siinä missä eri lainojen kilpailuttaminen, esimerkiksi Summarumin avulla, on nopeaa, vie lainoihin ja niiden ehtoihin perehtyminen aina oman aikansa.

   Tarjousten vertaileminen jää aina hakijan tehtäväksi. Siihen kannattaa varata huolella aikaa ja käydä läpi jokaisen tarjouksen ehdot. Hätiköidysti tehty lainasopimus voi koitua kalliiksi ja saattaa harmittaa jälkeenpäin.

   Huomioi korot

   Lainaa hakiessa kannattaa aina ehdottomasti kiinnittää huomiota korkoihin ja muihin lainaan liittyviin maksuihin. Lainan vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset toisin kuin lainan nimelliskorko, joka sen sijaan kertoo vain lainan korkoprosentin.

   Nykypäivänä lainanantajien väliset erot ovat todellisuudessa huomattavan pieniä, mutta lainojen koroissa ja kuluissa saattaa olla suuriakin eroja.

   Korkojen lisäksi lainan maksuun saattaa tulla myös muita kuluja, kuten esimerkiksi tilinhoitomaksu sekä avausmaksu.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Korot kasvavat mitä pidempi maksuaika on

   Yleisesti ottaen korot ovat sitä korkeammat, mitä pidempi maksuaika on ja mitä pienempi on maksettava kuukausierä. Tämä on asia, joka kannattaa laskea ennen lainan ottamista. Takaisin maksettavan kuukausierän tulee sopia yhteen oman maksukyvyn kanssa ja ottaa huomioon myös se, että erilaisia yllätyksiä saattaa ilmaantua.

   Suomessa on kulutusluoton korkokatto, mikä tarkoittaa sitä, että vuosikorko ei saa ylittää 20%.

   Miten valita paras laina ostosten rahoittamiseen?

   Paras ostosrahoitus on semmoinen, joka sopii parhaiten omaan maksukykyyn. Ideaalitilanteessa lainan korot ovat pienet ja lainaa pystyy lyhentämään sopivan määrän kuukaudessa. Edullisimmillaan lainan korot voivat olla jopa alle 5%. Kaikkien saatavien tulojen ei ole hyvä mennä lainan takaisinmaksuun, vaan rahaa tulee jäädä muuhunkin elämiseen.

   Edulliselle lainalle ei ole virallista määritelmää, mutta se on siis käytännössä semmoinen laina, jonka kustannukset ovat kokonaisuudessaan lainan tyyppiin sekä juuri sen hetkiseen markkinatilanteeseen peilaten matalat.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Ostorahoituksella lainaa tärkeiden ostosten rahoittamiseen

   Kun mielessä on ostorahoituksen ottaminen, kannattaa miettiä ja laskea tarkkaan, että rahoitus haetaan tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa kerralla koko hankinnan ostosumman. Lopullinen lainasumma vahvistetaan toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Jos hankinnassa on kyse esimerkiksi auton ostamisesta, tekee auton myyvä liike tämän vahvistuksen. Ostorahoituksen ennakkohakeminen ei sido hakijaa mihinkään tai edellytä ostamista.

   Ostorahoitus ei vaadi erikseen vakuuksia tai takaajia. Ostorahoituksella voi rahoittaa kerralla koko hankinnan tai vain osan siitä ja sillä rahoitetaan aina tietty tuote tai palvelu.