Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Sisustuslaina

Hae sisustuslainaa ja uudista kotisi unelmasi mukaan – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae nyt sisustuslainaa ja uudista kotisi unelmasi mukaan. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Sisustuslaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan sisustuslainan kodin uudistamista varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae sisustuslaina jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

Hae nyt sisustuslaina Summarumin kautta ja uudista kotisi unelmasi mukaan. Kerromme sinulle tässä artikkelissa miten edullisin sisustuslaina löytyy helposti ja nopeasti.

Summarumin kautta voit hakea sisustuslainaa netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Sisustuslainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla tavoitat parhaimmillaan jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta sisustuslainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile sisustuslainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, kilpailutamme pankit ja luotonantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sisustuslainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa sisustuslainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita niiden joukosta sinulle kaikista sopivin ja edullisin sisustuslaina.

Vinkki

Kilpailuta sisustuslainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netistä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan sisustuslainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen sisustuslaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman sisustuslainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota erityisesti näihin:

 • sisustuslainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton sisustuslaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen sisustuslainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, sisustuslaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Löydä edullisin laina sisustamista varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan sisustuslainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Sisustuslaina – näin se toimii

Sisustuslaina on lainaa, jota haetaan kodin tai muun kiinteistön sisustamista varten. Vakuudeton sisustuslaina on mahdollista saada nopeasti tilille, jolloin pääset asunnon sisustamisen pariin mahdollisimman pian.

Sisustuslaina ilman vakuuksia on yleinen lainan hakemisen muoto etenkin, mikäli haettu rahasumma pysyy suhteellisen matalana. Mikäli sisustus taas sisältää laajemman remontin tarpeen, on vakuudellinen sisustuslaina usein parempi vaihtoehto.

Esimerkiksi mökillä sisustuksen ja pintojen uudistus voi vaatia jo hieman suurempaakin rahallista panostusta.

LUE MYÖS: Edullinen mökkilaina

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Edullisin sisustuslaina löytyy näin

Edullisin sisustuslaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Sisustuslainojen kilpailutus on mahdollista toteuttaa avullamme erittäin nopeasti ja vaivattomasti.

 1. Syöt omat sekä haluamasi lainan tiedot lomakkeelle.
 2. Lähetä lomake sitten meille.
 3. Välitämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme.
 4. Jos täytät rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia nopeasti.
 5. Voit valita tarjousten joukosta itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Kilpailutuksen avulla voit siis saada helposti sisustuslainatarjouksia kymmeniltä eri toimijoilta. Lainojen kilpailutus on helppo keino löytää mahdollisimman edullinen sisustuslaina.

Muista, ettei sisustuslainojen kilpailutus vielä sido sinua mihinkään.

Kenelle sisustuslainaa myönnetään?

Jotta voit saada sisustuslainaa kauttamme, on sinun täytettävä seuraavia kriteereitä:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Luottotiedoissasi ei ole merkintöjä.
 • Asut vakituisesti Suomessa.
 • Sinulla on säännölliset tulot.

Vakuudeton sisustuslaina

Vakuudeton sisustuslaina on siis sellaista lainaa, jota sinun on mahdollista saada nopeasti tilille. Vakuudettoman lainan nopeus perustuu pitkälti siihen, että se on vakuuden puuttumisen takia yksinkertaisemmin sekä nopeammin käsiteltävissä lainan tarjoajalle.

Vakuudettoman lainan kääntöpuolena voidaan taas pitää sitä, että sisustuslaina ilman vakuutta on korkokuluiltaan yleisesti ottaen kalliimpaa kuin mitä vakuudellinen remonttilaina on.

Lainan hakijan kannattaa siis lainan käyttötarkoituksen sekä lainasumman mukaan harkita, kumpi juuri kyseisen henkilön tilanteen kannalta on parempi vaihtoehto.

Sisustuslaina erilaisiin käyttötarkoituksiin

Tyypillinen sisustuslaina liittyy käyttötarkoituksiltaan yleensä erilaisiin irtaimiston hankintoihin tai vaihtoehtoisesti yksinkertaisiin pintaremontteihin.

Sisustuslaina saatetaan hakea kuitenkin useita erilaisia käyttötarkoituksia varten. Alle on listattuna muutamia yleisimpiä käyttötarkoituksia, joita varten sisustuslaina hankitaan.

 • Ruokailuryhmä
 • Sohva
 • Hyllyt, lipastot sekä kaapistot
 • Taidehankinta
 • Pintaremontti

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainan eri muodot – löydä sopivin sisustuslaina

Sisustuslainaa harkitsevalla on useita erilaisia mahdollisuuksia saada sisustuslaina käyttöönsä. Sopivin sisustuslaina määräytyy hyvin pitkälti sen hetkisen tarpeen mukaan. Yleisesti ottaen sisustuslaina on kuitenkin mahdollista kategorisoida muutamaan lainan tyyppiin.

Alle on listattuna yleisimmät tavat hakea sekä saada sisustuslaina. Yleensä kyseessä on aina vakuudeton laina. Lisäksi seuraavissa kappaleissa käsittelemme aina kyseisen lainan muodon hyviä ja huonoja puolia sekä sitä, minkälaisissa tilanteissa juuri se saattaa olla paras vaihtoehto.

 • Kulutusluotto
 • Joustoluotto
 • Pankkilaina
Sisustuslaina

Kulutusluotto sisustamista varten

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota haetaan nimensä mukaisesti kuluttamista varten. Kun tarvitset lainaa nopeasti, on kulutusluotto hyvä valinta.

Vakuudeton kulutusluotto on kätevä tapa hakea sisustuslaina, mikäli hankinnan kustannukset pysyvät suhteellisen pieninä sekä ennalta arvioitavina. Sisustuslaina ilman vakuuksia voikin olla sopivin tapa hakea rahoitusta esimerkiksi tilanteissa, joissa tarvitset vaikkapa uuden ruokailuryhmän tai sohvan.

Kääntöpuolena kyseiseen lainan muotoon liittyen voidaan kuitenkin pitää sitä, että sen todellinen vuosikorko on useimmiten hieman kalliimpi kuin vakuuden kanssa haettavissa sisustuslainoissa.

Joustoluotto sisustamista varten

Joustoluotto on vakuudettoman lainan muoto, jossa lainaa tarjoava yritys myöntää lainan maksimisumman. Lainan voi tehdä vapaasti nostoja kyseisen lainasumman sisällä, maksaen korkoja ainoastaan nostetusta rahasummasta.

Tällainen tilanne voi esimerkiksi olla pieni pintaremontti, jota varten olet saattanut päättänyt hakea sisustuslainaa. Mikäli et ole täysin varma lopullisen summan suuruudesta, voi lainan joustavuus muuttua eduksi.

Kyseisen lainan muodon kääntöpuolena voidaan pitää samaa kuin kulutusluotossa. Lainan vakuudettomuuden takia joustoluotto on yleisesti ottaen hieman kalliimpaa kuin moni vakuudellinen laina.

Pankkilaina sisustamista varten

Lisäksi kolmantena mahdollisuutena on hakea sisustuslaina vakuudellisena pankkilainana. Vakuudellinen laina on vakuuden takia yleensä huomattavasti edullisempaa kuin mitä sisustuslaina ilman vakuuksia on.

Kääntöpuolena sisustuslaina vakuuden kanssa on yleensä huomattavasti hitaampi saada verrattuna moneen muuhun sisustuslainan muotoon.

Pankkilainan hakeminen sisustamista varten sopiikin parhaiten lainasummaltaan suurempiin lainoihin, joiden saamisella ei ole välitön kiire.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Esimerkkejä sisustuslainoista ja niiden kuluista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä sisustuslainoista.

Sisustuslaina – ota tämä huomioon

Hakiessasi sisustuslainaa, kannattaa huomioida nimelliskorko, todellinen vuosikorko sekä näiden kahden ero hakuprosessia tehdessäsi. Nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan nimelliskoron määrän.

Tiesitkö?

Todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä nimelliskoron lisäksi myös sisustuslainan kaikki muut kulut. Ylimääräiset kustannukset, kuten tilinhoitokulut, laskutuslisät sekä avausmaksut nostavat herkästi lainan kokonaiskustannuksia.

Tämän takia sinun kannattaakin pääsiallisesti tarkastella juuri sisustuslainan todellista vuosikorkoa. Lainavertailua tehdessä todellinen vuosikorko on olennaisimpia mittareita, joita tarkastella.

Sisustuslainalaskuri – selvitä kuinka paljon sisustuslaina maksaa

Mikäli harkinnassa on sisustuslaina, on lainalaskuri hyvä keino selvittää lainan todelliset kustannukset. Täyttämällä lainan oleellisimmat tiedot laskuri arvioi

 • lainan todellisen vuosikoron
 • keskimääräisen kuukausisumman
 • kokonaiskustannukset.

Summarumin lainalaskuri on erittäin helppo- sekä nopeakäyttöinen. Se auttaa sinua arvioimaan lainan kustannuksia jolloin sisustuslainojen välinen vertailu on helpompaa. Avainmuuttujien avulla voit lisäksi peilata sisustuslainan kustannuksia henkilökohtaiseen budjettiisi helposti.

Sisustuslaina – vakuudettoman luoton edut

Sisustuslaina on siis vakuudeton luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse sen saamista varten antaa erillistä vakuutta.

Vakuudettoman luoton edut ovat sen helppo hakuprosessi sekä nopeus. Ilman vakuuden asettamista pääset luoton hakemisessa hieman vähemmällä, kuin jos hakisit sisustuslainaa vakuuden kanssa.

Lisäksi sisustuslaina on mahdollista saada nopeammin vakuudettomana. Vakuudeton sisustuslaina on useille lainantarjoajilla mahdollista saada jopa saman päivän aikana. Kilpailuta sisustuslainat Summarumin palveluiden kautta jo tänään ja vastaanota edullisin laina!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Sisustuslainan hakeminen Summarumilta – Hyödyt

Edut Riskit
Kilpailutamme sisustuslainat maksuttomasti. Jos jätät maksamatta sisustuslainan takaisin ajallaan, voit menettää luottotietosi.
Sisustuslainojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään.
Saat kauttamme sisustuslainaa jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti.
Palvelumme on tehokas ja nopea.

Sisustuslaina kokemuksia

Verkossa on paljon erilaisia kokemuksia siitä, kuinka tarpeellinen sisustuslaina todellisuudessa on. Kerätessämme kokemuksia oli varsin helppo huomata, että monella kokemuksensa jakaneella on selkeä ajatus siitä, milloin sisustuslaina kannattaa ottaa ja milloin ei.

Moni kokemuksista liittyy ajatukseen siitä, että sisustuslaina tulee tarpeen ainoastaan sellaisissa kodin remonteissa ja hankinnoissa, jotka vaativat välitöntä toteuttamista. Muussa tapauksissa lainan hakeminen sisustamista varten nähdään kenties hankintana, jonka toteuttamista voi tarvittaessa viivästyttää.

Sisustuslaina on monen kohdalla yhdistetty myös asuntolainan ottamisen yhteyteen. Yhdistämällä asuntolaina sekä sisustuslaina, moni lainan hakija on omien kokemuksiensa mukaan pystynyt säästämään lainakuluissa verrattuna kahden erillisen lainan hakemiseen.

Sisustuslainaan liittyvät kokemukset ovat kuitenkin pääosin positiivisia. Monilla on positiivisia kokemuksia esimerkiksi pienten remonttien rahoittamisesta lainalla. Mahdollisimman nopean lainan takaisinmaksun avulla kokonaiskustannukset lainan ottamisesta ovat saattaneet jäädä ennakoitua pienemmiksi.

LUE MYÖS: Paljonko saan lainaa

Sisustuslaina – Usein kysyttyä

Mikä on sisustuslainan korko?
Sisustulainan korko rippuu hyvin pitkälti siitä, minkälaista lainaa kuluttaja on hakemassa. Yleisesti ottaen sisustuslaina ilman vakuuksia on hieman kalliimpaa verrattuna esimerkiksi sisustuslainaan vakuuksien kanssa.
Mistä edullinen sisustuslaina?
Edullinen sisustuslaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Kilpailuttamalla lainat, kuluttaja varmistaa vastaanottavansa lainatarjouksia useilta eri pankeilta sekä rahalaitoksilta ja näin ollen löytävänsä markkinoiden parhaat tarjoukset.
Mitä sisustuslainaa hakiessa tulisi huomioida?
Sisustuslainaa hakiessa tulisi huomioida oma lainan tarve sekä siihen parhaiten soveltuva lainan muoto. Paras sisustuslaina on yleensä sellainen, joka sopeutuu kuluttajan sen hetkisiin tarpeisiin kaikista sopivimmin.
Minkälaisia kokemuksia kuluttajilla on sisustuslainaan liittyen?
Monen kuluttajan kokemus on, että sisustuslaina saattaa olla hyödyllistä yhdistää asuntolainan kylkeen. Lisäksi sisustuslainan ottaminen nähdään hyödyllisenä tilanteissa, joissa sen tarve on välttämätön. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi äkilliset pienet remontin tarpeet.