Sisustuslaina – lainaa kodin uudistamista varten

Hae nyt sisustuslainaa Summarumin kautta ja uudista kotisi unelmasi mukaan.  Lue alta, miten löydät itsellesi sen edullisimman lainan.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Sisustuslaina – näin se toimii

   Kuluttaja saattaa kohdata joskus elämänsä aikana tilanteen, jossa henkilö haluaa uudistaa asuntonsa sisustusta ja ulkoasua muuten. Tämä on luonnollinen ilmiö, sillä tavallinen ihminen viettää merkittävän osan elämästään kotonaan.

   Tähän perustuen onkin täysin perusteltua haluta kodilta tai esimerkiksi kesämökiltä viihtyisyyttä. Mikäli kuluttajan rahatilanne sattuu juuri kyseisellä hetkellä olemaan väliaikaisesti epätasapainossa, saattaa sisustuslaina auttaa.

   Sisustuslaina on lainaa, jota haetaan kodin tai muun kiinteistön sisustamista varten. Vakuudeton sisustuslaina on mahdollista saada nopeasti tilille, jolloin kuluttaja pääsee asunnon sisustamisen pariin mahdollisimman pian.

   Sisustuslaina ilman vakuuksia on yleinen lainan hakemisen muoto etenkin, mikäli haettu rahasumma pysyy suhteellisen matalana. Mikäli sisustus taas sisältää laajemman remontin tarpeen, on vakuudellinen sisustuslaina usein kuluttajan kannalta parempi vaihtoehto.


   Miksi kilpailuttaa sisustuslainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Vakuudeton sisustuslaina

   Vakuudeton sisustuslaina on lainaa, jota kuluttajan on mahdollista saada nopeasti tilille. Vakuudettoman lainan nopeus perustuu pitkälti siihen, että se on vakuuden puuttumisen takia yksinkertaisemmin sekä nopeammin käsiteltävissä lainan tarjoajalle.

   Vakuudettoman lainan kääntöpuolena voidaan taas pitää sitä, että sisustuslaina ilman vakuutta on korkokuluilta yleisesti ottaen kalliimpaa kuin mitä vakuudellinen remonttilaina on.

   Kuluttajan kannattaa siis harkita lainan käyttötarkoituksen sekä lainasumman mukaan, kumpi juuri kyseisen kuluttajan tilanteen kannalta on parempi vaihtoehto.

   Sisustuslaina erilaisiin käyttötarkoituksiin

   Tyypillinen sisustuslaina liittyy käyttötarkoituksiltaan yleensä erilaisiin irtaimiston hankintoihin tai vaihtoehtoisesti yksinkertaisiin pintaremontteihin.

   Sisustuslaina saatetaan hakea kuitenkin useita erilaisia käyttötarkoituksia varten. Alle on listattuna muutamia yleisimpiä käyttötarkoituksia, joita varten sisustuslaina hankitaan.

   • Ruokailuryhmä
   • Sohva
   • Hyllyt, lipastot sekä kaapistot
   • Taidehankinta
   • Pintaremontti

   Lainan eri muodot – löydä sopivin sisustuslaina

   Kuluttajalla on useita erilaisia mahdollisuuksia vastaanottaa sisustuslaina käyttöönsä. Sopivin sisustuslaina määräytyy hyvin pitkälti kuluttajan sen hetkisen tarpeen mukaan. Yleisesti ottaen sisustuslaina on kuitenkin mahdollista kategorisoida muutamaan lainan tyyppiin.

   Alle on listattuna yleisimmät tavat hakea sekä vastaanottaa sisustuslaina. Lisäksi seuraavissa kappaleissa käsitellään kyseisen lainan muodon hyviä ja huonoja puolia sekä sitä, minkälaisissa tilanteissa juuri kyseinen lainamuoto saattaa olla paras vaihtoehto.

   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Pankkilaina

   Kulutusluotto sisustamista varten

   Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota haetaan nimensä mukaisesti kuluttamista varten. Vakuudeton kulutusluotto on saatavissa vakuuden puuttumisen takia nopeasti tilille.

   Vakuudeton kulutusluotto on kätevä tapa hakea sisustuslaina, mikäli hankinnan kustannukset pysyvät suhteellisen pieninä sekä ennalta arvioitavina. Sisustuslaina ilman vakuuksia voikin olla sopivin tapa hakea sisustuslaina esimerkiksi tilanteissa, joissa kuluttaja tarvitsee uuden ruokailuryhmän tai sohvan.

   Kääntöpuolena kyseiseen lainan muotoon liittyen voidaan pitää sitä, että sen todellinen vuosikorko on useimmiten hieman kalliimpi kuin vakuuden kanssa haettavissa sisustuslainoissa.

   Joustoluotto sisustamista varten

   Joustoluotto on vakuudettoman lainan muoto, jossa lainaa tarjoava yritys myöntää kuluttajalle lainan maksimisumman. Kuluttaja voi tehdä vapaasti nostoja kyseisen lainasumman sisällä, maksaen korkoja ainoastaan nostetusta rahasummasta.

   Joustoluotto on hyvä tapa vastaanottaa sisustuslaina tilanteissa, joissa kuluttaja ei ole etukäteen täysin tietoinen tarvitsemansa lainasumman lopullisesta määrästä.

   Tällainen tilanne voi esimerkiksi olla pieni pintaremontti, jota varten kuluttaja on päättänyt hakea lainaa. Kuluttaja ei ole täysin varma lopullisen summan suuruudesta, jolloin lainan joustavuus saattaa muuttua eduksi.

   Kyseisen lainan muodon kääntöpuolena voidaan pitää samaa kuin kulutusluotossa. Lainan vakuudettomuuden takia joustoluotto on yleisesti ottaen hieman kalliimpaa kuin moni vakuudellinen laina.

   Pankkilaina sisustamista varten

   Kuluttajan on lisäksi mahdollista hakea sisustuslaina myös vakuudellisena pankkilainana. Vakuudellinen pankkilaina on kuluttajan asettaman vakuuden takia yleensä huomattavasti edullisempaa, kuin mitä sisustuslaina ilman vakuuksia on.

   Kääntöpuolena sisustuslaina vakuuden kanssa on yleensä huomattavasti hitaampi vastaanottaa verrattuna moneen muuhun sisustuslainan muotoon.

   Pankkilainan hakeminen sisustamista varten sopiikin parhaiten lainasummaltaan suurempiin lainoihin, joiden vastaanottamisella ei ole kuluttajan kannalta välittömätön kiire.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Edullisin sisustuslaina – näin se löytyy

   Edullisin sisustuslaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus on mahdollista toteuttaa kuluttajan kannalta erittäin nopeasti ja vaivattomasti.

   Lainojen kilpailutus toteutuu niin, että kuluttaja syöttää omat, sekä haluamansa lainan, tiedot sähköiseen lomakkeeseen. Kuluttajan lähetettyä lomakkeen eteenpäin, lainojen kilpailutus siirtyy sitä toteuttavan osapuolen vastuulle. Lainat kilpailuttava yritys lähettää kuluttajan lomakkeen eteenpäin kymmenille eri lainan tarjoajilla.

   Saatuaan lainan tarjoajien tarjoukset, kilpailuttava yritys välittää pankkien sekä rahalaitosten tekemät tarjoukset kuluttajalle. Kuluttajan tehtäväksi jää ainoastaan valita niistä halutessaan itselleen sopivin. Lainojen kilpailutus ei sido henkilöä vielä mihinkään hankintapäätökseen.

   Kilpailutuksen avulla kuluttajan on siis mahdollista vastaanottaa helposti lainatarjouksia kymmeniltä eri pankeilta sekä rahalaitoksilta. Lainojen kilpailutus on helppo keino löytää mahdollisimman edullinen sisustuslaina.

   Sisustuslaina – ota tämä huomioon

   Hakiessa sisustuslainaa, kuluttajan kannattaa huomioida nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero hakuprosessia tehdessä. Nimelliskorko kertoo kuluttajalle ainoastaan lainan nimelliskoron määrän.

   Todellinen vuosikorko taas sisällyttää itseensä nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kulut. Ylimääräiset kustannukset, kuten tilinhoitokulut, laskutuslisät sekä avausmaksut nostavat herkästi lainan kokonaiskustannuksia.

   Tämän takuia kuluttajan kannattaakin pääsiallisesti tarkastella juuri lainan todellista vuosikorkoa. Lainavertailua tehdessä todellinen vuosikorko on olennaisimpia mittareita, joita kuluttajan kannattaa tarkastella.

   Lainalaskuri – selvitä kuinka paljon sisustuslaina kustantaa

   Mikäli kuluttajan harkinnassa on sisustuslaina, on lainalaskuri hyvä keino selvittää lainan todelliset kustannukset. Täyttämällä lainan oleellisimmat tiedot lainalaskuri arvioi lainan todellisen vuosikoron, keskimääräisen kuukausisumman sekä kokonaiskustannukset.

   Summarumin lainalaskuri on erittäin helppo- sekä nopeakäyttöinen. Lainalaskuri auttaa arvioimaan kuluttajalle lainan kustannuksia jolloin lainojen välinen vertailu on helpompaa. Avainmuuttujien avulla kuluttaja voi lisäksi peilata lainan kustannuksia henkilökohtaiseen budjettiinsa helposti.

    

   Sisustuslaina kokemuksia

   Kuluttajilla on paljon erilaisia kokemuksia siitä, kuinka tarpeellinen sisustuslaina todellisuudessa on. Kerätessä kokemuksia, lukijan on helppo huomata, että monilla kuluttajilla on selkeä ajatus siitä, milloin sisustuslaina kannattaa ottaa ja milloin ei.

   Moni kuluttajien kokemuksista liittyy ajatukseen siitä, että sisustuslaina tulee tarpeen ainoastaan sellaisissa kodin remonteissa ja hankinnoissa, jotka vaativat välitöntä toteuttamista. Muussa tapauksissa lainan hakeminen sisustamista varten nähdään kenties hankintana, jonka toteuttamista voi tarvittaessa viivästyttää.

   Sisustuslaina on monen kuluttajan kohdalla yhdistetty myös asuntolainan ottamisen yhteyteen. Yhdistämällä asuntolaina sekä sisustuslaina, moni kuluttaja on omien kokemuksiensa mukaan pystynyt säästämään lainakuluissa verrattuna kahden erillisen lainan hakemiseen.

   Sisustuslainaan liittyvät kokemukset ovat kuitenkin pääosin positiivisia. Monilla kuluttajlla on positiivisia kokemuksia esimerkiksi pienten remonttien rahoittamisesta lainalla. Mahdollisimman nopean lainan takaisinmaksun avulla kokonaiskustannukset lainan ottamisesta ovat saattaneet jäädä ennakoitua pienemmiksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Usein kysyttyä

   Mikä on sisustuslainan korko?
   Sisustulainan korko rippuu hyvin pitkälti siitä, minkälaista lainaa kuluttaja on hakemassa. Yleisesti ottaen sisustuslaina ilman vakuuksia on hieman kalliimpaa verrattuna esimerkiksi sisustuslainaan vakuuksien kanssa.
   Mistä edullinen sisustuslaina?
   Edullinen sisustuslaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Kilpailuttamalla lainat, kuluttaja varmistaa vastaanottavansa lainatarjouksia useilta eri pankeilta sekä rahalaitoksilta ja näin ollen löytävänsä markkinoiden parhaat tarjoukset.
   Mitä sisustuslainaa hakiessa tulisi huomioida?
   Sisustuslainaa hakiessa tulisi huomioida oma lainan tarve sekä siihen parhaiten soveltuva lainan muoto. Paras sisustuslaina on yleensä sellainen, joka sopeutuu kuluttajan sen hetkisiin tarpeisiin kaikista sopivimmin.
   Minkälaisia kokemuksia kuluttajilla on sisustuslainaan liittyen?
   Monen kuluttajan kokemus on, että sisustuslaina saattaa olla hyödyllistä yhdistää asuntolainan kylkeen. Lisäksi sisustuslainan ottaminen nähdään hyödyllisenä tilanteissa, joissa sen tarve on välttämätön. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi äkilliset pienet remontin tarpeet.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi sisustuslainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen