Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Sisustuslaina

   Hae sisustuslainaa ja uudista kotisi unelmasi mukaan – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae nyt sisustuslainaa ja uudista kotisi unelmasi mukaan. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Sisustuslaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan sisustuslainan kodin uudistamista varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae sisustuslainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Hae nyt sisustuslainaa Summarumin kautta ja uudista kotisi unelmasi mukaan. Lue alta, miten löydät itsellesi sen edullisimman sisustuslainan.

   Summarumin kautta voit hakea sisustuslainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Sisustuslainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vaakudetonta sisustuslainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile sisustuslainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sisustuslainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa sisustuslainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin sisustuslaina.

   Kilpailuttamalla sisustuslainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netistä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan sisustuslainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen sisustuslaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman sisustuslainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton sisustuslaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen sisustuslainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Löydä edullisin laina sisustamista varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan sisustuslainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Sisustuslaina – näin se toimii

   Moni saattaa kohdata joskus elämänsä aikana tilanteen, jossa henkilö haluaa uudistaa asuntonsa sisustusta ja ulkoasua muuten. Tämä on luonnollinen ilmiö, sillä tavallinen ihminen viettää merkittävän osan elämästään kotonaan.

   Tähän perustuen onkin täysin perusteltua haluta kodilta tai esimerkiksi kesämökiltä viihtyisyyttä. Mikäli rahatilanne sattuu juuri kyseisellä hetkellä olemaan väliaikaisesti epätasapainossa, saattaa sisustuslaina auttaa.

   Sisustuslaina on lainaa, jota haetaan kodin tai muun kiinteistön sisustamista varten. Vakuudeton sisustuslaina on mahdollista saada nopeasti tilille, jolloin pääset asunnon sisustamisen pariin mahdollisimman pian.

   Sisustuslaina ilman vakuuksia on yleinen lainan hakemisen muoto etenkin, mikäli haettu rahasumma pysyy suhteellisen matalana. Mikäli sisustus taas sisältää laajemman remontin tarpeen, on vakuudellinen sisustuslaina usein parempi vaihtoehto.

   LUE MYÖS: Edullinen mökkilaina

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudeton sisustuslaina

   Vakuudeton sisustuslaina on lainaa, jota on mahdollista saada nopeasti tilille. Vakuudettoman lainan nopeus perustuu pitkälti siihen, että se on vakuuden puuttumisen takia yksinkertaisemmin sekä nopeammin käsiteltävissä lainan tarjoajalle.

   Vakuudettoman lainan kääntöpuolena voidaan taas pitää sitä, että sisustuslaina ilman vakuutta on korkokuluilta yleisesti ottaen kalliimpaa kuin mitä vakuudellinen remonttilaina on.

   Lainan hakijan kannattaa siis lainan käyttötarkoituksen sekä lainasumman mukaan harkita, kumpi juuri kyseisen henkilön tilanteen kannalta on parempi vaihtoehto.

   Sisustuslaina erilaisiin käyttötarkoituksiin

   Tyypillinen sisustuslaina liittyy käyttötarkoituksiltaan yleensä erilaisiin irtaimiston hankintoihin tai vaihtoehtoisesti yksinkertaisiin pintaremontteihin.

   Sisustuslaina saatetaan hakea kuitenkin useita erilaisia käyttötarkoituksia varten. Alle on listattuna muutamia yleisimpiä käyttötarkoituksia, joita varten sisustuslaina hankitaan.

   • Ruokailuryhmä
   • Sohva
   • Hyllyt, lipastot sekä kaapistot
   • Taidehankinta
   • Pintaremontti

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainan eri muodot – löydä sopivin sisustuslaina

   Sisustuslainaa harkitsevalla henkilöllä on useita erilaisia mahdollisuuksia vastaanottaa sisustuslaina käyttöönsä. Sopivin sisustuslaina määräytyy hyvin pitkälti sen hetkisen tarpeen mukaan. Yleisesti ottaen sisustuslaina on kuitenkin mahdollista kategorisoida muutamaan lainan tyyppiin.

   Alle on listattuna yleisimmät tavat hakea sekä vastaanottaa sisustuslaina. Yleensä kyseessä on aina vakuudeton laina. Lisäksi seuraavissa kappaleissa käsitellään kyseisen lainan muodon hyviä ja huonoja puolia sekä sitä, minkälaisissa tilanteissa juuri kyseinen lainamuoto saattaa olla paras vaihtoehto.

   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Pankkilaina
   Sisustuslaina

   Kulutusluotto sisustamista varten

   Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota haetaan nimensä mukaisesti kuluttamista varten. Vakuudeton kulutusluotto on saatavissa vakuuden puuttumisen takia nopeasti tilille.

   Vakuudeton kulutusluotto on kätevä tapa hakea sisustuslaina, mikäli hankinnan kustannukset pysyvät suhteellisen pieninä sekä ennalta arvioitavina. Sisustuslaina ilman vakuuksia voikin olla sopivin tapa hakea sisustuslaina esimerkiksi tilanteissa, joissa lainan hakija tarvitsee uuden ruokailuryhmän tai sohvan.

   Kääntöpuolena kyseiseen lainan muotoon liittyen voidaan pitää sitä, että sen todellinen vuosikorko on useimmiten hieman kalliimpi kuin vakuuden kanssa haettavissa sisustuslainoissa.

   Joustoluotto sisustamista varten

   Joustoluotto on vakuudettoman lainan muoto, jossa lainaa tarjoava yritys myöntää lainan maksimisumman. Lainan voi tehdä vapaasti nostoja kyseisen lainasumman sisällä, maksaen korkoja ainoastaan nostetusta rahasummasta.

   Joustoluotto on hyvä tapa vastaanottaa sisustuslaina tilanteissa, joissa et ole etukäteen täysin tietoinen tarvitsemasi lainasumman lopullisesta määrästä.

   Tällainen tilanne voi esimerkiksi olla pieni pintaremontti, jota varten olet saattanut päättänyt hakea lainaa. Mikäli et ole täysin varma lopullisen summan suuruudesta, voi lainan joustavuus saattaa muuttua eduksi.

   Kyseisen lainan muodon kääntöpuolena voidaan pitää samaa kuin kulutusluotossa. Lainan vakuudettomuuden takia joustoluotto on yleisesti ottaen hieman kalliimpaa kuin moni vakuudellinen laina.

   Pankkilaina sisustamista varten

   Lisäksi kolmantena mahdollisuutena on hakea sisustuslaina vakuudellisena pankkilainana. Vakuudellinen pankkilaina on vakuuden takia yleensä huomattavasti edullisempaa, kuin mitä sisustuslaina ilman vakuuksia on.

   Kääntöpuolena sisustuslaina vakuuden kanssa on yleensä huomattavasti hitaampi vastaanottaa verrattuna moneen muuhun sisustuslainan muotoon.

   Pankkilainan hakeminen sisustamista varten sopiikin parhaiten lainasummaltaan suurempiin lainoihin, joiden vastaanottamisella ei ole välitön kiire.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Edullisin sisustuslaina – näin se löytyy

   Edullisin sisustuslaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus on mahdollista toteuttaa erittäin nopeasti ja vaivattomasti.

   Lainojen kilpailutus toteutuu niin, että henkilö syöttää omat, sekä haluamansa lainan, tiedot sähköiseen lomakkeeseen. Tämän tehtyään, lomake lähetetään eteenpäin ja lainojen kilpailutus siirtyy sitä toteuttavan osapuolen vastuulle. Lainat kilpailuttava yritys lähettää lomakkeen eteenpäin kymmenille eri lainan tarjoajilla.

   Saatuaan lainan tarjoajien tarjoukset, kilpailuttava yritys välittää lainan myöntäjien tekemät tarjoukset takaisin lainan hakijalle, jonka tehtäväksi jää ainoastaan valita niistä halutessaan itselleen sopivin. Lainojen kilpailutus ei sido henkilöä vielä mihinkään hankintapäätökseen.

   Kilpailutuksen avulla voit siis vastaanottaa helposti lainatarjouksia kymmeniltä eri toimijoilta. Lainojen kilpailutus on helppo keino löytää mahdollisimman edullinen sisustuslaina.

   Sisustuslaina – ota tämä huomioon

   Hakiessa sisustuslainaa, kannattaa huomioida nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero hakuprosessia tehdessä. Nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan nimelliskoron määrän.

   Todellinen vuosikorko taas sisällyttää itseensä nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kulut. Ylimääräiset kustannukset, kuten tilinhoitokulut, laskutuslisät sekä avausmaksut nostavat herkästi lainan kokonaiskustannuksia.

   Tämän takia kannattaakin pääsiallisesti tarkastella juuri lainan todellista vuosikorkoa. Lainavertailua tehdessä todellinen vuosikorko on olennaisimpia mittareita, joita tarkastella.

   Lainalaskuri – selvitä kuinka paljon sisustuslaina kustantaa

   Mikäli harkinnassa on sisustuslaina, on lainalaskuri hyvä keino selvittää lainan todelliset kustannukset. Täyttämällä lainan oleellisimmat tiedot lainalaskuri arvioi lainan todellisen vuosikoron, keskimääräisen kuukausisumman sekä kokonaiskustannukset.

   Summarumin lainalaskuri on erittäin helppo- sekä nopeakäyttöinen. Lainalaskuri auttaa arvioimaan lainan kustannuksia jolloin lainojen välinen vertailu on helpompaa. Avainmuuttujien avulla voit lisäksi peilata lainan kustannuksia henkilökohtaiseen budjettiisi helposti.

   Sisustuslaina – vakuudettoman luoton edut

   Kuten jo aiemmin mainittiin, sisustuslaina on vakuudeton luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse sen vastaanottamista varten myöntää erillistä vakuutta.

   Vakuudettoman luoton edut ovat sen helppo hakuprosessi sekä nopeus. Ilman vakuuden asettamista pääset luoton hakemisessa hieman vähemmällä, kuin jos hakisit lainaa vakuuden kanssa.

   Lisäksi sisustuslaina on mahdollista saada nopeammin vakuudettomana. Vakuudeton sisustuslaina on useille lainantarjoajilla mahdollista vastaanottaa jopa saman päivän aikana. Kilpailuta sisustuslainat Summarumin palveluiden kautta jo tänään ja vastaanota edullisin laina.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Sisustuslaina kokemuksia

   Verkossa on paljon erilaisia kokemuksia siitä, kuinka tarpeellinen sisustuslaina todellisuudessa on. Kerätessä kokemuksia, lukijan on helppo huomata, että monella kokemuksensa jakaneella on selkeä ajatus siitä, milloin sisustuslaina kannattaa ottaa ja milloin ei.

   Moni kokemuksista liittyy ajatukseen siitä, että sisustuslaina tulee tarpeen ainoastaan sellaisissa kodin remonteissa ja hankinnoissa, jotka vaativat välitöntä toteuttamista. Muussa tapauksissa lainan hakeminen sisustamista varten nähdään kenties hankintana, jonka toteuttamista voi tarvittaessa viivästyttää.

   Sisustuslaina on monen kohdalla yhdistetty myös asuntolainan ottamisen yhteyteen. Yhdistämällä asuntolaina sekä sisustuslaina, moni lainan hakija on omien kokemuksiensa mukaan pystynyt säästämään lainakuluissa verrattuna kahden erillisen lainan hakemiseen.

   Sisustuslainaan liittyvät kokemukset ovat kuitenkin pääosin positiivisia. Monilla on positiivisia kokemuksia esimerkiksi pienten remonttien rahoittamisesta lainalla. Mahdollisimman nopean lainan takaisinmaksun avulla kokonaiskustannukset lainan ottamisesta ovat saattaneet jäädä ennakoitua pienemmiksi.

   LUE MYÖS: Paljonko saan lainaa

   Sisustuslaina – Usein kysyttyä

   Mikä on sisustuslainan korko?
   Sisustulainan korko rippuu hyvin pitkälti siitä, minkälaista lainaa kuluttaja on hakemassa. Yleisesti ottaen sisustuslaina ilman vakuuksia on hieman kalliimpaa verrattuna esimerkiksi sisustuslainaan vakuuksien kanssa.
   Mistä edullinen sisustuslaina?
   Edullinen sisustuslaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Kilpailuttamalla lainat, kuluttaja varmistaa vastaanottavansa lainatarjouksia useilta eri pankeilta sekä rahalaitoksilta ja näin ollen löytävänsä markkinoiden parhaat tarjoukset.
   Mitä sisustuslainaa hakiessa tulisi huomioida?
   Sisustuslainaa hakiessa tulisi huomioida oma lainan tarve sekä siihen parhaiten soveltuva lainan muoto. Paras sisustuslaina on yleensä sellainen, joka sopeutuu kuluttajan sen hetkisiin tarpeisiin kaikista sopivimmin.
   Minkälaisia kokemuksia kuluttajilla on sisustuslainaan liittyen?
   Monen kuluttajan kokemus on, että sisustuslaina saattaa olla hyödyllistä yhdistää asuntolainan kylkeen. Lisäksi sisustuslainan ottaminen nähdään hyödyllisenä tilanteissa, joissa sen tarve on välttämätön. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi äkilliset pienet remontin tarpeet.