Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa traktorin ostoon

   Hae lainaa traktorin ostoon – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa traktorin ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan traktorin ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa traktorin ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa traktorin ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa traktorin ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa traktorin ostoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat traktorin ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa traktorin ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa traktorin ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina traktorin ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat traktorin ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa traktorin ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina traktorin ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan traktorin ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina traktorin ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan traktorin ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa traktorin ostoon

   Kun olet hankkimassa tositarkoituksella traktoria vaikkapa maatilallesi, vertaat varmasti niiden hintoja. Myös lainojen kuluissa ja koroissa on suuresti eroja, joten lainahintojen vertailu auttaa sinua löytämään markkinoiden parhaimman ja sinulle soveltuvan lainan traktorin ostoon. Se ei ole vaikeaa ja mikä tärkeintä, se ei maksa sinulle mitään.

   Summarum on suomalainen verkossa toimiva palvelu, joka kilpailuttaa, vertailee ja etsii parhaan lainan traktorin ostoon. Tee vain yksi hakemus, ja saat lainatarjouksia useammalta kymmeneltä luotettavalta rahoittajalta.

   Jopa 60 000 euroa lainaa traktoriin ilman vakuuksia tai takaajia

   Lainaa traktoriin voidaan hakea pankeista ja rahoituslaitoksista vakuudellisina ja vakuudettomina lainoina. Jos vakuudellinen laina ei ole mahdollinen, vakuudeton laina voi olla vaihtoehto. Traktorilainat, joilla ei ole vakuuksia, voivat olla pankista riippuen muutamasta tuhannesta eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainan maksuaika voi olla maksimissaan noin 10 vuotta, mutta tämä riippuu monista eri tekijöistä.

   Voit hakea traktorilainaa verkossa Summarumin kautta täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen, joka tapahtuu palvelun turvallisessa ja suojatussa ympäristössä. Summarumin hakujärjestelmä sisältää useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, joista lainatarjouksia pyydetään. Muutamassa minuutissa voit olla samanaikaisesti yhteydessä yli 30 pankkiin ja muuhun lainanantajaan.

   Summarum tekee traktorilainahakemuksen jättämisestä 60 000 euroon asti helppoa; koska lainat ovat vakuudettomia, vakuuksia tai takaajia ei siis tarvita. Lainahakemus ei velvoita sinua mihinkään, ja se on maksuton; voit siis vapaasti testata, miten palvelumme toimii, ja tarkkailla, millaisia lainatarjouksia sinulle esitetään.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudellista vai vakuudetonta lainaa traktoriin

   Lainat, joilla on vakuus, tarjoavat yleensä alhaisemmat korot. Monet yksityishenkilöt lainaavat usein samasta pankista, johon lainat on muutenkin keskitetty. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vakuudet tekevät lainasta automaattisesti lainanottajan kannalta paremman kuin laina ilman vakuuksia. Kaikki muu riippuu lainanottajan taloudellisesta tilanteesta ja hänen kyvystään maksaa laina takaisin kuukausierissä.

   Vakuudettomissa lainoissa korot voivat olla siis suuremmat kuin vakuudellisissa, mutta vakuudettoman traktorilainan lopullisen korkokannan määrittämiseen vaikuttavat monet eri tekijät. Lopullinen korko määräytyy muun muassa seuraavien asioiden perusteella:

   • Lainasumma
   • Takaisinmaksuaika
   • Kuukausittain erääntyvä maksuerä
   • Hakijan ilmoittamat tulot ja menot
   • Aiemmat ja olemassa olevat lainat sekä velat
   • Hakijan maksukyky
   • Vertaile lainojen korkoja, kuukausieriä ja takaisinmaksuaikaa

   Kun haet vakuudetonta lainaa, sitä ei kannata tehdä ilman huolellista harkintaa ja vertailua. Vakuudettomia lainoja on hyvin monenlaisia, kuten joustoluottoja ja kulutusluottoja. Kulutusluotot muodostavat suurimman osan tavanomaisista nettilainoista; ne voivat kuitenkin kulkea eri nimillä.

   Vaikka lainan vakuuksien puuttuminen johtaa usein korkeampaan korkoon, on silti mahdollista löytää houkuttelevia korkoja vakuudettomista lainoista, jotka on räätälöity hakijan senhetkiseen taloudelliseen tilanteeseen sekä rahoituksen tarkoitukseen. Kun vertaat lainoja, kiinnitä erityistä huomiota korkoihin, kuukausittain takaisin maksettavaan summaan ja lainan takaisinmaksuaikaan.

   Lainaa traktoriin täysikäisille Suomessa asuville

   Traktorirahoitusvaihtoehdot ovat käytännössä kaikkien Suomessa asuvien täysi-ikäisten saatavilla. Summarumin avulla voit löytää parhaan traktorilainan nopeasti ja luotettavasti luotettavilta rahoittajilta, jos sinulla on säännölliset tulot, sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja kotiosoitteesi on virallisesti Suomessa.

   Jos et ole varma, riittävätkö tulosi ja omat taustatietosi traktorilainaa varten, voit tästä huolimatta aina kokeilla Summarumin lainavertailua, jolloin saat kätevästi selville onko sinulla mahdollisuutta lainaan – tai minkäkokoiseen lainaan. Palveluamme olet tervetullut käyttämään myöhemminkin – jos tällä kertaa tulot eivät riitä lainan saamiseen, voit aina kokeilla palveluamme ja lainamahdollisuuksiasi lähitulevaisuudessa uudestaan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainalaskuri on hyvä työkalu kilpailuttamiseen ja oman tilanteesi arvioimiseen

   Summarumin erityisosaamisaluetta on lainojen kilpailutus, osana palvelun omaa liiketoimintaa. Siksi traktorilainahakemuksen jättäminen Summarumilla on varsin mutkatonta ja helppouden sekä tehokkuuden ohella Summarumin palveluiden käyttö on henkilöasiakkaalle maksutonta. Summarumin kautta lainoja vertailtaessa hakijan ei tarvitse pyytää erikseen tarjousta yksittäisiltä rahoituslaitoksilta.

   Lainalaskuri on kätevä työkalu lainojen vertailuun, eikä sen käytössä kulu parhaimmillaan kuin muutama minuutti. Lainalaskurimme lähettää automaattisesti alkutietojen perusteella lainatarjouspyynnön yli 30 eri lainanantajalle. Lainan hakijan ei tarvitse täyttää kuin vain yksi lomake, ja Summarum hoitaa lopun prosessista.

   Voit myös käyttää lainalaskuria maksutta saadaksesi hyvän arvion mahdollisesta traktorilainasta, vaikka et sillä hetkellä lainaa halua hyväksyäkään. Et siis sitoudu mihinkään, ennen kuin ole allekirjoittanut sähköisesti hyväksymäsi lainapaperit. Summarumin avulla voit etsiä paitsi edullisempia traktorilainoja, mutta myös säästää sekä aikaa että rahaa.

   Traktorilainojen kilpailutuksen voit tehdä kotoasi käsin

   Kun olet tehnyt lainahakemuksen Summarumissa ja lähettänyt sen lomakkeemme avulla, saat pian tiedon siitä, haluavatko rahoituslaitokset tarjota sinulle lainaa traktorin hankintaan. Jos kaikki on sinun puoleltasi kunnossa, lainanantajat lähettävät piakkoin – mahdollisesti jopa kymmeniä – henkilökohtaisia lainatarjouksia. Niitä ei tarvitse odotella pitkään, sillä ensimmäiset tarjoukset saapuvat muutaman minuutin kuluessa.

   Tämän jälkeen voit tutustua eri tarjouksiin rauhassa ja valita halutessasi sellaisen tarjouksen, joka sopii tarpeisiisi parhaiten ja joka on summaltaan sopivan kokoinen traktorihankintaasi ajatellen. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, voit allekirjoittaa sen sähköisesti pankkitunnuksillasi, jonka jälkeen laina astuu voimaan.

   Kaiken tämän voit hoitaa kotoasi poistumatta. Tarvitset vain vakaan verkkoyhteyden ja tietokoneen, jossa on kohtuullisen uusi selain. Jos vertaat lainan hakemista perinteiseen pankkilainaan, on vakuudettomien lainojen hakeminen ja kilpailuttaminen moninkertaisesti nopeampaa ja helpompaa. Teemme aina parhaamme löytääksemme tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan traktorilainan, jonka korot ja sivukulut ovat kohtuulliset.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Löydä paras traktorilaina Summarumin avulla

   Rahoitussopimuksiin ja lainatarjouksiin sisältyy yleensä erilaisia ehtoja ja vaihtelevia korkoja. Siksi Summarumin kätevät työkalut auttavat hahmottamaan lainan edullisuutta tai kalleutta. Niiden avulla löydät parhaan traktorilainan juuri sinun tilanteeseesi. Joillekin voi suurempi kuukausierä ja lyhyempi takaisinmaksuaika olla parempi vaihtoehto kuin toiselle, joka etsii nimenomaan pienempää kuukausierää ja pidempää takaisinmaksu aikaa.

   Lainahakemusprosessi Summarumilla voidaan kiteyttää seuraaviin kohtiin:

   • Täytä hakemuslomakkeen kentät tarvittavilla tiedoilla; tiedot tulee merkitä mahdollisimman tarkasti, sillä niiden perusteella lainanantajat tekevät tarjouksensa.
   • Summarum lähettää tietosi yhteistyökumppaneillemme. Yhteistyökumppanien automatisoitu lainatarjousjärjestelmä tekee tietojen perusteella laskelman, jonka avulla saat mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.
   • Saat sähköpostitse yksityiskohtaiset tiedot sinulle tehdyistä lainatarjouksista. Et ole tähän mennessä vielä sitoutunut mihinkään, joten voit nyt tutkia tarjouksia rauhassa sekä päättää, hyväksytkö niistä jonkun vai hylkäätkö tarjoukset.
   • Tämän jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen – huomaa, että voit valita tarjouksista yhden lainan, jonka hyväksyt. Jos päätät, että tarjous, josta olet kiinnostunut, on sinulle sopiva, voit siirtyä Summarumin kautta lainantarjoajan verkkosivustolle ja allekirjoittaa lainatarjouksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit siirtää rahat pankkitilillesi.

   Summarum tarjoaa myös muita lainavaihtoehtoja

   Jos sinulla on useita pienempiä lainoja, voit hakea kauttamme yhdistelylainaa, jonka avulla lainan takaisinmaksu helpottuu: sinun ei tarvitse muistaa useita eräpäiviä, koska maksat yhdistelylainassa vain yhtä suurempaaa lainaa. Parhaimmillaan säästät myös koroissa ja kuluissa, jolloin todellinen vuosikorko voi jäädä pienemmäksi kuin aiemmissa lainoissa yhteenlaskettuna.

   Vakuudettomista lainoista puhuttaessa ensimmäisenä mieleen tulevat yksityishenkilöille suunnatut pikalainat ja kulutusluotot, mutta myös yrityksille on olemassa omia lainoitusvaihtoehtoja. Jos tarvitse lainaa traktoriin nimenomaan yrityskäyttöön, tutustu Summarumin yrityslainavertailuun.

   Summarumin kautta löydät nopeasti yritystoimintaa varten sopivan yrityslainan. Kuten muidenkin lainojen kohdalla, yrityslainahakemuksen lähettäminen ei sido itsessäään mihinkään. Pääset vertailemaan kätevästi lukuisilta yrityslainan tarjoajilta, jotka lähettävät tarjouksia sinulle saman päivän kuluessa. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, yrityksen havittelema raha voidaan tallettaa tilille parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen