Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Matkailuauton rahoitus

   Hae lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa matkailuauton tai -vaunuun 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan matkailuauton tai -vaunun ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat matkailuauton tai -vaunun ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan matkailuauton tai -vaunun ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina matkailuauton tai -vaunun ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat matkailuauton tai -vaunun ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina matkailuauton tai -vaunun ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan matkailuauton tai -vaunun ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan matkailuauton tai -vaunun ostoon korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta matkailuauton tai -vaunun ostoon tarkoitettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina matkailuauton tai -vaunun ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan matkailuauton tai -vaunun ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina matkailuauton tai -vaunun ostoon maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa matkailuauton tai -vaunun ostoon – Matkailuauton rahoitus

   Keväällä ja kesän alkaessa haaveet matkailuautosta tai -vaunusta nostaa aina päätään ja näiden haaveiden toteuttamiseen mietitään sopivaa rahoitusta. Uusia malleja tulee markkinoille jatkuvasti ja matkailuauton käyttöaika on moderneissa malleissa paljon pidempi paranneltun eristyksen myötä. Niillä voikin matkustella helposti pitkälle syksyyn, jopa ensi lumien tuloon asti.

   Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja matkailuauton tai -vaunun ostoon on tarjolla runsaasti. Liikkeet tarjoavat omia rahoitusvaihtoehtojaan, vaunua varten on voitu säästää tai voi pyytää lainatarjoukset pankeilta ja yksityisiltä luotonantajilta.

   LUE LISÄÄ: Autorahoitus

   Vertaile eri rahoitusmuodot matkailuautoa tai -vaunua ennen ostoa

   Eri rahoitusmuodot on hyvä vertailla keskenään ennen kuin matkailuautoa tai -vaunua lähtee ostamaan. Rahoitusvaihtoehdoissa painaa myös se, haaveillaanko tuliterästä matkailuautosta tai -vaunusta vai löytyykö omia tarpeita vastaava matkailuauto käytettyjen autojen joukosta. Liikkeiden tarjoamat rahoitusvaihtoehtoja ei voi käyttää netin myyntipalstoilta löytyviin yksityisten väliseen kauppaan.

   Rahoitusvaihtoehtojen kustannuksissa on myös merkittävästi eroja ja tähän kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitsee itselleen sopivaa rahoitusmuotoa.

   Liikkeiden osamaksusopimukset voivat muodostua varsin kalliiksi ja lainojen koroissakin on merkittäviä eroja. Luottokortin luottoraja voi olla niin korkea, että sillä saa rahoitettua jo käytetyn matkailuauton, mutta jälleen kustannukset voivat nousta korkeiksi.

   Matkailuauton rahoitus lainalla

   Pankit ja yksityiset luotonantajat tarjoavat paitsi autolainaa ja moottoripyörälainaa, myös lainaa matkailuauton tai -vaunun hankintaan, mutta lainojen kustannuksissa voi olla merkittäviä eroja. Siksi lainat kannattaakin kilpailuttaa ennen lainan nostamista.

   Kilpailutus on nykyään helppo tehdä netissä silloin kun itsestä parhaimmalta tuntuu ja sen tekemiseen menee muutama minuutti. Esimerkiksi Summarumin sivuilla täytetty kilpailutushakemus lähetetään kymmenille luotonantajille yhdellä kertaa ja lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin.

   Eri lainatarjousten vertailu keskenään voi tuntua työläältä, etenkin jos tarjouksia on paljon, mutta se kannattaa tehdä huolellisesti koska silloin voi löytää omia matkailuauto tai -vaunu haaveitaan vastaavan parhaimman lainatarjouksen.

   Kun laina-asiakkaista on kova kilpailu, ovat myös yksityisten luotonantajien lainatarjoukset varsin kilpailukykyisiä ja ne voivat jopa päihittää oman pankin antaman tarjouksen.

   Hae lainaa matkailuauton tai -vaunun hankintaa varten netissä

   Rahoituksen hakeminen netissä alkaa lainojen kilpailutuksella, joka käytännössä on yksi lainahakemus. Lainahakemuksissa kysytään aina samoja asioita, jolloin yksi ja sama hakemus voidaan lähetää kaikille luotonantajille samalla kertaa. Hakemus on helppo täyttää netissä ja siinä kysytään

   • Hakijan henkilötiedot
   • Talouden tulot ja menot
   • Tulojen lähde
   • Työsuhteeseen liittyvät tiedot
   • Mahdollinen rinnakkaishakija
   • Toivottu lainasumma ja laina-aika

   Tiedot kannattaa täyttää huolellisesti, koska näiden tietojen perusteella voidaan laskea henkilökohtainen lainatarjous ja huolellisesti täytetty hakemus takaa parhaimmat tarjoukset. Lainaa hakiessa ei kysytä vakuuksia tai takaajia ja usein yksityiset luotonantajat eivät näitä edes vaadi. Kuitenkin suuremmissa lainasummissa tai pidemmissä laina-ajoissa samassa taloudessa asuva rinnakkaishakija voi helpottaa myönteistä lainapäätöstä. Pienemmissäkin lainoissa rinnakkaishakija voi tuoda paremman lainatarjouksen kuin yksin lainaa haettaessa.

   Kilpailutuslomakkeella ei kysytä myöskään lainan käyttötarkoitusta ja yksityiset luotonantajat eivät siitä selvityksiä vaadi. Sen sijaan oma pankki voi vaatia tarkan selvityksen lainan käyttötarkoituksesta, vaikka tarjoaisikin lainaa ilman erillisiä vakuuksia. Silloin matkailuauto- tai vaunu toimii osittain lainan vakuutena ja oma pankki voi vaatia takaajia lainalle.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Matkailuauton tai -vaunun lainatarjous kannattaa vertailla kokonaisuutena

   Lainatarjouksissa helposti ensimmäisenä osuu silmiin nimelliskorko ja sen edullisuus. Nimelliskorot ovatkin kaikissa lainoissa hyvin alhaiset, mutta se ei kerro koko totuutta lainasta. Lainaan liittyy myös muita kuluja, kuten lainan avausmaksu, tilinhoitopalkkiot ja mahdolliset laskutuslisät. Näistä muodostuu todellinen vuosikorko ja juuri nämä kulut voivat nostaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksia. Tärkeää onkin vertailla todellista vuosikorkoa, jolloin muut kulut eivät pääse yllättämään.

   Vertailua tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen onko korko kiinteä vai onko se sidottu johonkin muuttuvaan indeksiin. Ykstiyiset luotonantajat voivat tarjota vakuudetonta lainaa kiinteällä korolla, jossa on yleisen korkotason päälle laskettu heidän oma marginaalinsa. Kiinteä korko ei muutu laina-aikana. Pankit sen sijaan sitovat koron yleensä 3 kuukauden Euriboriin ja lisäävät tämän päälle oman marginaalinsa ja silloin korko voi muuttua hyvinkin nopeasti.

   Todellisen vuosikoron lisäksi kannatta lainoissa vertailla myös siihen liittyviä muita ehtoja. Maksu- tai lyhennysvapaa kuukausi voi olla tarpeen elämän yllättäessä ikävästi ja näihin liittyvät ehdot on hyvä tarkistaa jo ennen lainan hyväksymistä.

   Hyväksy matkailuauton tai -vaunun hankintaa varten laina netissä

   Kun omia matkailuauto tai -vaunuhaaveita vastaava lainatarjous on löytynyt, on se helppo hyväksyä netissä omilla pankkitunnuksilla. Luotonantaja antaa tarjouksen yhteydessä tähän selkeät ohjeet ja lainatarjouksen hyväksyminen käy muutamalla klikkauksella. Hyväksymisen yhteydessä toimitetaan myös lainahakemukseen tarvittavat liitteet luotonantajan sähköisessä palvelussa.

   Hakijan hyväksyttyä lainatarjouksen, luotonantaja tarkistaa liitteet ja hyväksyy omalta osaltaan sen ja laina siirretään maksuun. Tämän jälkeen hakija voi nostaa lainan omalle tililleen ja pääsee ostamaan mieleisensä matkailuauton tai -vaunun.

   Paljonko matkailuautoon tai -vaunuun tarvitaan rahoitusta?

   Matkailuauton tai -vaunun rahoitusta pohtiessa on hyvä suunnitella tarvittava lainamäärä huolellisesti. Tarvittavaan lainasummaan vaikuttaa merkittävästi se paljonko ostoa varten ollaan jo säästetty, millaisia ominaisuuksia matkailuautolta tai -vaunulta kaivataan ja ollaanko ostamassa tuliterää matkailuautoa tai -vaunua vai löytyykö omia tarpeita vastaava menopeli käytettyänä.

   Pelkkä matkailuauton tai -vaunun hinta ei vielä kata kaikkia hankintaan liittyviä kustannuksia, vaan varsinaisen oston lisäksi tulee huolehtia myös rekisteröinnistä, mahdollisesta katsastuksesta, vakuutuksista, huolloista ja lisätarvikkeista, kuten kaasupulloista tai etuteltasta. Näistä voi koostua melkoinen lisäkustannus, joka kannattaa huomioida pohtiessa miten isoa lainaa on hakemassa matkailuauton hankintaa varten.

   Yhtä lailla kun summa on päätetty, on järkevää suunnitella maksuaikataulu niin, että lainan lyhennyksistä voi selvitä eikä oma talous mene liian tiukalle. Vaikka haaveet haluaisi toteuttaa nopealla takaisinmaksulla, voi olla parempi valita hieman pidempi maksuaikataulu, jolloin elämän yllättäessä oma talous ei pääse niin helposti heilahtamaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainan voi hakea etukäteen

   Yksityisen luotonantajan lainan matkailuauton tai -vaunun ostoa varten voi hakea etukäteenkin vaikka varsinaista sopivaa menopeliä ei vielä tiedossa olisikaan. Riittää, että on pystynyt määrittelemään tarvittavan budjetin. Etenkin, jos ollaan ostamassa käytettyä matkailuautoa tai -vaunua yksityiseltä myyjältä laina kannattaa hakea valmiiksi.

   Yksitysihenkilöiden välisessä kaupassa nopeus on valttia ja hyvät matkailuautot ja -vaunut vaihtavat omistajaa nopeasti. Silloin valmiiksi haetulla lainalla saadaan lyötyä kaupat lukkoon heti ja matkailuautolla tai -vaunulla päästään nauttimaan heti kesän riennoista.

   Pankki voi sen sijaan vaatia tarkkoja tietoja ostettavasta matkailuautosta tai -vaunusta ennen kuin voivat myöntää lainaa ja silloin lainan hakeminen ei välttämättä onnistu etukäteen. Yksityishenkilöiden välisessä kaupassa tämä voi muodostua kaupan esteeksi, jos joku toinen pystyy maksamaan pyydetyn summan heti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Voit kilpailuttaa lainat matkailuauton tai -vaunun hankintaa heti

   Lainojen kilpailutus on hakijalle aina maksutonta ja se on helppoa ja nopeaa tehdä netissä. Kilpailutukseen menee muutama minuutti ja samalla tulee tarkasteltua oman talouden tilannetta ehkä tarkemmin kuin muuten. Summarumin kautta lainatarjoukset tulee suoraan omaan sähköpostiin ja niissä on todelliset lainan kustannukset ilmoitettu selkeästi ilman piilokuluja.

   Saatuja lainatarjouksia voi vertailla rauhassa ja ne eivät velvoita nostamaan lainaa, jos lainaehdot eivät vastaa omia odotuksia tai laina ei istu omaan talouteen. Lainatarjous muuttuu sitovaksi lainasopimukseksi vasta, kun tarjous on hyväksytty luotonantajan ohjeiden mukaan ja laina on siirtynyt maksuun.

   LUE MYÖS: Lainaa matkaa varten