Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa autotallin rakentamista varten

   Lainaa autotallin rakentamista varten joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainaa autotallin rakentamista varten hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa autotallin rakentamista varten 2 000 – 60 000 euroa

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa autotallin rakentamista varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa autotallin rakentamista varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa autotallin rakentamista varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa autotallin rakentamista varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat autotallin rakentamista helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa autotallin rakentamista varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa autotallin rakentamista varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina autotallin rakentamista varten.

   Kilpailuttamalla lainat autotallin rakentamista varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa autotallin rakentamista varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina autotallin rakentamista varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan autotallin rakentamista varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota autotallin rakentamista varten tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina autotallin rakentamista varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan autotallin rakentamista varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina autotallin rakentamista varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa autotallin rakentamista varten

   Autotallin hankkiminen on saattanut olla suunnitelmissa jo jonkin aikaa tai ehkä ajatus uudesta autotallista on vastikään tullut ajankohtaiseksi. Ehkä vanha autotalli on purkukuntoinen ja tilalle pitäisi saada rakennettua uusi autotalli. Uutta autotallia varten kuitenkin tarvittaisiin lainaa ja lainojen kilpailuttamien olisi järkevää, jotta voisi säästää huomattaviakin summia lainakustannuksissa. Ajatus lainojen kilpailuttamisesta ja vertailemisesta saattaa kuulostaa työläältä ja aikaa vievältä, mutta me Summarumilla olemme tehneet sen helpoksi!

   Helppo ja nopea lainahakemus

   Lainahakemuksen tekeminen palvelumme kautta on helppoa ja nopeaa, sillä hakemuksen tekeminen kestää ainoastaan joitakin minuutteja. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja me kilpailutamme lainat puolestasi. Hakemuksen voit tehdä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, viikonpäivästä tai vuorokauden ajasta riippumatta. Se ei myöskään sido sinua mihinkään, joten jos sopivaa lainaa ei löydy, hakemus peruuntuu ja se on sinulle täysin kulutonta. Helppoa ja riskitöntä!

   Vertaile itsellesi edullisin laina

   Lainapäätökset saat nopeasti sähköpostiisi, jopa seuraavan tunnin kuluessa hakemuksesi lähettämisestä. Tutustu rauhassa saamiisi lainatarjouksiin, vertaile niissä mainittuja lainaehtoja sekä lainakustannuksia ja valitse itsellesi se edullisin lainavaihtoehto.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainakustannusten muodostuminen

   Lainakustannukset muodostuvat koron lisäksi marginaalista, joka on aina henkilökohtainen. Marginaali määräytyy henkilön luottokelpoisuuden mukaan, mutta voi vaihdella paljonkin eri lainantarjoajien välillä. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

   Nimelliskoron lisäksi lainasta tulee myös muita kustannuksia, kustannuksia voi tulla lainan avaamisesta, laskuttamisesta, kuukausittaisesta tilinhoitopalkkiosta ja muista lainakustannuksista. Kustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, joka kertoo lainan todelliset kustannukset. Lainoja kannattaakin vertailla todellisen vuosikoron perusteella eri lainantarjoajien välillä.

   Hyväksy laina ja saat rahat tilillesi heti

   Kun olet vertaillut lainoja ja löytänyt itsellesi sopivan ja edullisen lainan, hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Pankista riippuen, rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän sisällä. Rahat on nopeasti käytettävissä ja ajatusta uuden autotallin rakentamisesta ei tarvitse pitkittää sen pitempään.

   Vakuudeton laina

   Vakuudettoman lainan hakeminen on nopeaa ja sujuvaa. Lainaneuvotteluita ei tarvita ja pankille ei tarvitse toimitella erilaisia dokumentteja, lisäksi rahat saa nopeasti käyttöönsä. Laina, jossa ei ole vakuutta on yleisesti hieman vakuudellista lainaa kalliimpi, sillä onhan sen myöntäminen myös riski lainanmyöntäjälle. Vakuudellisissa lainoissa lainanmyöntäjä saa vakuuden itselleen, jos lainanottaja ajautuu maksuvaikeuksiin, eikä kykenekään maksamaan lainaansa takaisin.

   Lainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, sillä vakuudettomien lainojen kustannukset vaihtelevat paljonkin eri lainantarjoajien osalta ja edullisimman lainatarjouksen kustannukset voivat olla kuitenkin suhteellisen edullisia. Lainatarjous on kuitenkin räätälöity henkilökohtaisesti, joten lainakustannukset ja lainaehdot näet saamistasi lainatarjouksista.

   Vakuudellinen laina

   Perinteiset pankit myöntävät yleensä lainaa vakuutta vastaan. Vakuudeksi käy useimmiten esimerkiksi lainanhakijan omistama kiinteistö, tontti, kesämökki tai rahatalletukset. Lainanmyöntäjä saa siis vakuuden itselleen, jos lainaa ei pystykään maksamaan takaisin. Lainassa oleva vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle ja siksi myös useimmiten sen lainakustannukset ovat alhaisemmat kuin vakuudellisessa lainassa.

   Lainaprosessi on kuitenkin huomattavasti pitempi ja vaativampi, kuin vakuudetonta lainaa hakiessa. Lisäksi on hyvä muistaa, että vakuudellisten lainojen takaisinmaksuaika on yleensä huomattavasti pidempi kuin vakuudettomissa lainoissa, joten lainakustannuksia kertyy myös pidemmältä aikajaksolta.

   Osamaksu

   Osamaksusopimuksen tekeminen tarkoittaa sitä, että tuotteen tai palvelun saa käyttöönsä heti, mutta käytännössä omistusoikeus siirtyy vasta silloin, kun tuote tai palvelu on kokonaisuudessaan maksettu takaisin. Osamaksua maksetaan takaisin kuukausittain ennalta sovitun erän mukaisesti ja osamaksusopimusaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta eteenpäin.

   Vaihtoehtona osamaksu voi olla järkevä silloin, jos sen kokonaiskustannukset eivät nosta alkuperäistä hintaa kovin korkeaksi. Joissakin sopimuksissa kustannukset ovat hyvinkin korkeat ja joissakin kohtalaisen pienet. Ennen osamaksusopimuksen solmimista kannattaa tutustua osamaksusopimuksen ehtoihin, joista ilmenee myös voiko osamaksusopimuksen maksaa kuluttomasti aiemmin takaisin.

   Luottokortti

   Debet vai credit? Aika monelta löytyy lompakostaan pankkikortti luotto-ominaisuudella tai luottokortti. Luottokortin käyttäminen on toisille arkipäiväistä ja toiset haluavat pitää luottokortilla olevaa luottoa niin sanotusti hätävarana, tuomassa turvaa yllättäviin talouteen vaikuttaviin tilanteisiin.

   Verkkokauppaostoksissa luottokortin käyttäminen on järkevää. Joskus vastaan tulee tilanteita, jolloin tilattu tuote on vaurioitunut kuljetuksessa tai sitä ei ole verkkokaupan varastolta lähetetty ollenkaan ja yhteisymmärrykseen verkkokaupan kanssa ei päästä. Tällaisessa tapauksessa on hyvä olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin, silloin voi saada rahansa takaisin pankilta.

   Luottokortissa on useimmiten noin kuukauden mittainen kuluton ja koroton maksuaika, jonka aikana luoton voi maksaa takaisin täysin kuluttomasti tai korottomasti. Usein on kuitenkin tilanteita, että luottokortista käytetystä luotosta pystyy maksamaan takaisin kuukausittaisen minimilyhennyksen. Tällöin luonnollisesti luottokortin luottokustannukset myös alkavat kertyä ja useimmiten luottokortin kustannukset ovat hyvinkin suuret ja kohtalaisen iso osa kuukausittaisesta maksuerästä muodostuu luottokustannuksista.

   Lasku

   Hyvin monesta paikasta tuotteita tai palveluita pystyy ostamaan laskulle. Käytännössä laskulle annetaan maksuaika, jonka puitteissa lasku tulisi maksaa kokonaisuudessaan pois. Useimmissa tapauksissa lasku muuttuu luotolliseksi tiliksi, ellei laskua pysty maksamaan kokonaisuudessaan pois.

   Jos tietää voivansa maksaa laskulla tehdyn ostoksen kokonaisuudessaan pois maksuajan puitteissa, voi lasku olla hyvä vaihtoehto. Kun lasku vaihtuu luotolliseksi tiliksi, liittyy siihen olennaisesti myös luottokustannukset.

   Niin sanottua tililuottoa lyhennetään kuukausittain vähintään ennalta määritellyn minimimaksuerän mukaisesti. Maksuerä sisältää pienen osan varsinaista lyhennystä ja loppuosa koostuu luottokustannuksista. Luottokustannukset saattavat olla hyvinkin korkeat, joten ennen tämän maksutavan valitsemista kannattaa tutustua tilin todelliseen vuosikorkoon ja muihin luottoehtoihin huolellisesti. On melko yleistä, että tiliä lyhennetään kuukausittain ja tuntuu siltä, kuin varsinainen luotto ei lyhenisi ollenkaan. Siksi on tärkeää olla tietoinen sen aiheuttamista kustannuksista.

   Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

   Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen ja eri lainantarjoajien tekemät lainatarjoukset voivat poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Kilpailuttamalla lainat ja vertailemalla lainojen todellisia kustannuksia, voi säästää jopa tuhansia euroja lainakustannuksissa. Vertailemisessa hyvä muistaa se, että pelkkä korko ei kerro lainan edullisuudesta todellisuudessa yhtään mitään, vaan lainakustannukset yhteensä määrittelevät sen, kuinka paljon laina tulee sinulle maksamaan.

   Vakuudettoman lainan hyvät puolet

   Laina ilman vakuuksia on hyvä vaihtoehto, silloin jos lainalle ei ole antaa reaalivakuutta. Lisäksi vakuudettoman lainan hakeminen on tehty helpoksi ja koko lainaprosessi on nopea ja rahat saa käyttöönsä silloin, kun niitä tarvitsee. Lainapäätöksen saa pikaisesti ja kun on vertaillut itselleen edullisimman lainan ja hyväksynyt tarjouksen, lainanmyöntäjä siirtää rahat tilille välittömästi.

   Huonot puolet vakuudettomassa lainassa

   Lainassa, johon ei tarvita vakuuksia on myös hieman huonoja puolia. Lainakustannukset ovat korkeammat kuin perinteisessä, vakuudellisessa pankkilainassa. Vaihtelu eri lainantarjoajien kohdalla on kuitenkin niin suurta, että lainat kannattaa kilpailuttaa ja perehtyä lainan todelliseen vuosikorkoon huolellisesti. Tyypillisesti myös vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin vakuudellisen lainan, joten laina on myös maksettu takaisin aikaisemmin ja näin ollen pitkäaikaisen vakuudellisen lainan kustannukset voivat suhteessa nousta myös kohtalaisen korkeaksi.

   Lainalaskuri suunnittelun tueksi

   Lainanottamista harkitessa kannattaa hyödyntää sivustollamme olevaa lainalaskuria. Lainalaskurin avulla voit hahmotella tarvittavan lainamäärän lisäksi lainakustannuksia, sekä arvioida kuukausittain takaisinmaksettavan lainanlyhennyksen määrää eri pituisilla laina-ajoilla.

   Laskuri antaa suuntaa uuden lainan kustannuksista, mutta jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainaa ottaessa kannattaa rehellisesti pohtia, että minkä suuruista lainaa pystyy helposti lyhentämään kuukausittain. Liian suuri laina tai liian lyhyt takaisinmaksuaika voivat aiheuttaa taloudellisia ongelmia yllättävissä tilanteissa, joten niihin on syytä varautua etukäteen.

   Lainan takaisinmaksu

   Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, olet tutustunut lainkustannuksiin, takaisinmaksuehtoihin sekä muihin ehtoihin. Lainaa lyhennetään kuukausittain ennalta sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Joissakin lainoissa on mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin, jolloin lainaa ei tarvitse lyhentää ollenkaan tai lyhennysvapaisiin kuukausiin, jolloin siitä maksetaan ainoastaan korkokustannukset. Näiden mahdollisuus löytyy myös lainaehdoista.

   Tyypillisesti vakuudetonta lainaa maksetaan takaisin kuukausittain saman suuruisella maksuerällä. Maksuerä sisältää lainanlyhennyksen lisäksi lainakustannukset, tällöin pystyy varautumaan samansuuruisen kuukausierän maksamiseen joka kuukausi. Lainanlyhennystapoja on olemassa erilaisia.

   Annuiteetti

   Lyhennystapana annuiteetti soveltuu erityisen hyvin silloin, kun haluaa tietää tarkalleen lainantakaisinmaksuajan ja maksukyky kestää korkojen vaihtelun. Laina-ajan alussa takaisinmaksettava summa on kuukausittain sama, koron muuttuessa myös kuukausierä muuttuu. Alussa maksetaan enemmän korkoja, mutta laina-ajan edetessä lyhennyksen osuus kasvaa.

   Tasalyhennys

   Vaihtoehtona tasalyhennys on sopiva silloin, jos haluaa laina-ajan alussa maksaa takaisin suurempia maksueriä. Lainanlyhennyksen osuus on kuukausittain saman suuruinen, mutta maksuerän suuruus vaihtelee koron mukaisesti. Jos korkotaso pysyy samana, koron euromäärä pienenee samalla kuin lainan pääoma vähenee.

   Kiinteä tasaerälaina

   Lyhennysvaihtoehdoksi kiinteä tasaerälaina soveltuu silloin, kun halutaan tietä maksuerän suuruus tarkalleen kuukausittain ja silloin jos laina-ajan pituudella ei ole tarkkaa merkitystä. Jokainen takaisinmaksuerä on aina yhtä suuri, korkojen noustessa laina-aika pitenee ja korkojen laskiessa laina-aika lyhenee. Joissakin tapauksissa korko on saattanut olla alhainen lainaa ottaessa, mutta noussut laina-aikana huomattavasti. Tällaisessa tapauksessa varsinainen laina ei lyhene ja laina-aika kasvaa kohtuuttoman pitkäksi. Silloin kannattaa olla yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopia uusi lyhennystapa lainalle.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Summarum on suomalainen vertailupalvelu, joka tekee yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat erittäin luotettava ja asiointi heidän kanssaan on turvallista.

   Lainahakemuksen tekeminen onnistuu palvelumme kautta nopeasti, vaikka omalta sohvalta käsin ja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainatarjoukset saat sähköpostiisi viimeistään seuraavan päivän kuluessa, mutta useimmiten jo seuraavan tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

   Vertaile lainatarjousten joukosta omia tarpeitasi vastaava ja edullisin lainavaihtoehto ja hyväksy lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi ja saat ne käyttöösi hyvinkin nopeasti. Ellei sopivaa lainatarjousta löydy, sinun ei tarvitse tehdä mitään, hakemus peruuntuu ilmaiseksi. Palvelumme käyttö on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään!

   Lainaa autotallin rakentamista varten – Usein kysytyt kysymykset

   Kuka voi hakea lainaa?
   Lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla ei maksuhäiriömerkintöjä ja jonka luottotiedot ovat kunnossa.
   Miten kilpailutan lainat?
   Lainojen kilpailuttaminen onnistuu palvelumme kautta täyttämällä yhden, helppokäyttöisen lainahakemuksen. Se välittyy yhteistyökumppaneillemme ja he ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse lainatarjouksen muodossa.
   Kuinka paljon lainaa voi hakea?
   Lainaa voi hakea 200 eurosta 60 000 euroon. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen
   Miten lainakustannukset määrittyvät?
   Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainanmyöntäjä määrittelee kustannukset henkilökohtaisesti, luottokelpoisuuden mukaisesti. Vaihtelu saattaa olla kuitenkin suurta eri lainantarjoajien tekemissä tarjouksissa.
   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
   Lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Pankista riippuen rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.
   Haluan peruuttaa hakemukseni, mitä minun pitää tehdä?
   Ei mitään. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, hakemus peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti.