Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa autotallin rakentamiseen

Lainaa autotallin rakentamista varten joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Lainaa autotallin rakentamista varten hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa autotallin rakentamista varten 2 000 – 60 000 euroa

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa autotallia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa autotallia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa autotallin rakentamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen autotallia varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa autotallia varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta tai takaajaa.

Kilpailuta ja vertaile lainat autotallia varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa autotallin rakentamista varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa autotalliin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina autotallin rakentamista varten.

Kilpailuttamalla lainat autotallin rakentamista varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa autotallia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina autotallin rakentamista varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan autotallin rakentamista varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • autotallin rakentamista varten tarkoitetun lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina autotallin rakentamista varten heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan autotallin rakentamista varten, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun se on hyväksytty, laina autotallin rakentamista varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa autotallin rakentamista varten

Autotallin hankkiminen on saattanut olla suunnitelmissa jo jonkin aikaa tai ehkä ajatus uudesta autotallista on vastikään tullut ajankohtaiseksi. Ehkä vanha autotalli on purkukuntoinen ja tilalle pitäisi saada rakennettua uusi autotalli. Uutta autotallia varten kuitenkin tarvittaisiin lainaa ja lainojen kilpailuttamien olisi järkevää, jotta voisit säästää huomattaviakin summia lainakustannuksissa.

Ajatus lainojen kilpailuttamisesta ja vertailemisesta saattaa kuulostaa työläältä ja aikaa vievältä, mutta me Summarumilla olemme tehneet sen helpoksi!

Helppo ja nopea lainahakemus

Lainahakemuksen tekeminen palvelumme kautta on helppoa ja nopeaa, sillä hakemuksen tekeminen kestää ainoastaan joitakin minuutteja. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja me kilpailutamme lainat puolestasi.

Hakemuksen voit tehdä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, viikonpäivästä tai vuorokauden ajasta riippumatta. Kilpailutus ei myöskään sido sinua mihinkään, joten jos sopivaa lainaa autotallia varten ei löydy, hakemus peruuntuu ja se on sinulle täysin kulutonta. Helppoa ja riskitöntä!

Vertaile itsellesi edullisin laina autotallia varten

Lainapäätökset saat nopeasti sähköpostiisi, jopa seuraavan tunnin kuluessa hakemuksesi lähettämisestä. Tutustu rauhassa saamiisi lainatarjouksiin, vertaile niissä mainittuja lainaehtoja sekä lainakustannuksia ja valitse itsellesi se edullisin vaihtoehto.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainakustannusten muodostuminen

Lainakustannukset muodostuvat koron lisäksi marginaalista, joka on aina henkilökohtainen. Marginaali määräytyy henkilön luottokelpoisuuden mukaan, mutta voi vaihdella paljonkin eri lainantarjoajien välillä. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

Nimelliskoron lisäksi lainasta tulee myös muita kustannuksia, jotka liittyvät

 • lainan avaamiseen
 • laskuttamiseen
 • kuukausittaiseen tilinhoitopalkkioon
 • muihin lainakustannuksiin.

Kustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, joka kertoo lainan todelliset kustannukset. Lainoja kannattaakin vertailla todellisen vuosikoron perusteella eri lainantarjoajien välillä.

Hyväksy laina autotallia varten ja saat rahat tilillesi heti

Kun olet vertaillut lainoja ja löytänyt itsellesi sopivan ja edullisen vaihtoehdon, hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti.

Pankista riippuen, laina autotallia varten näkyy tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän sisällä. Rahat on nopeasti käytettävissäsi ja ajatusta uuden autotallin rakentamisesta ei tarvitse pitkittää sen pitempään. Tutustu myös auton hankintaa varten saataviin rahoitusvaihtoehtoihin artikkelissamme Autorahoitus.

Vakuudeton laina autotallin rakentamiseen

Vakuudettoman lainan hakeminen autotallia varten on nopeaa ja sujuvaa. Lainaneuvotteluita ei tarvita ja pankille ei tarvitse toimitella erilaisia dokumentteja, ja lisäksi rahat saat nopeasti käyttöösi. Laina, jossa ei ole vakuutta on yleisesti hieman vakuudellista lainaa kalliimpi, sillä sen myöntäminen on myös riski rahoitusyhtiölle tai pankille.

Vakuudellisissa lainoissa lainanmyöntäjä saa vakuuden itselleen, jos ajaudut maksuvaikeuksiin, etkä kykenekään maksamaan autotallia varten hakemaasi lainaa takaisin.

Lainat autotallia varten kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, sillä vakuudettomien lainojen kustannukset vaihtelevat paljonkin eri lainantarjoajien osalta ja edullisimman tarjouksen kustannukset voivat olla kuitenkin suhteellisen edullisia.

Hyvä tietää

Lainatarjous on räätälöity henkilökohtaisesti, joten lainakustannukset ja lainaehdot näet saamistasi lainatarjouksista.

Vakuudellinen laina autotalliin

Perinteiset pankit myöntävät yleensä lainaa vakuutta vastaan. Vakuudeksi käy useimmiten esimerkiksi lainanhakijan omistama

 • kiinteistö
 • tontt
 • kesämökki
 • rahatalletukset.

Lainanmyöntäjä saa siis vakuuden itselleen, jos et pystykään maksamaan lainaa autotallia varten takaisin. Lainassa oleva vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle ja siksi myös useimmiten sen lainakustannukset ovat alhaisemmat kuin vakuudellisessa lainassa.

Lainaprosessi on kuitenkin huomattavasti pitempi ja vaativampi kuin vakuudetonta lainaa hakiessa. Lisäksi on hyvä muistaa, että vakuudellisten lainojen takaisinmaksuaika on yleensä huomattavasti pidempi kuin vakuudettomissa lainoissa, joten lainakustannuksia kertyy myös pidemmältä aikajaksolta.

Autotalli osamaksulla

Osamaksusopimuksen tekeminen tarkoittaa sitä, että tuotteen tai palvelun saat käyttöösi heti, mutta käytännössä omistusoikeus siirtyy vasta silloin, kun tuote tai palvelu on kokonaisuudessaan maksettu takaisin. Osamaksua maksetaan takaisin kuukausittain ennalta sovitun erän mukaisesti ja osamaksusopimusaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta eteenpäin.

Vaihtoehtona osamaksu voi olla järkevä silloin, jos sen kokonaiskustannukset eivät nosta alkuperäistä hintaa kovin korkeaksi. Joissakin sopimuksissa kustannukset ovat hyvinkin korkeat ja joissakin kohtalaisen pienet.

Ennen osamaksusopimuksen solmimista kannattaa tutustua osamaksusopimuksen ehtoihin, joista ilmenee myös voiko osamaksusopimuksen maksaa kuluttomasti aiemmin takaisin. Autotalli osamaksulla voi olla erinomainen vaihtoehto, jos ehdot ovat kunnossa.

Autotallin maksaminen luottokortilla

Debet vai credit? Aika monelta löytyy lompakostaan pankkikortti luotto-ominaisuudella tai luottokortti. Luottokortin käyttäminen on monelle arkipäiväistä ja toiset taas haluavat pitää luottokortilla olevaa luottoa hätävarana tuomassa turvaa yllättäviin talouteen vaikuttaviin tilanteisiin.

Verkkokauppaostoksissa luottokortin käyttäminen on järkevää. Joskus vastaan tulee tilanteita, jolloin tilattu tuote on vaurioitunut kuljetuksessa tai sitä ei ole verkkokaupan varastolta lähetetty ollenkaan ja yhteisymmärrykseen verkkokaupan kanssa ei päästä. Tällaisessa tapauksessa on hyvä olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin, silloin voi saada rahansa takaisin pankilta.

Luottokortissa on useimmiten noin kuukauden mittainen kuluton ja koroton maksuaika, jonka aikana luoton voi maksaa takaisin täysin kuluttomasti tai korottomasti. Usein on kuitenkin tilanteita, että luottokortista käytetystä luotosta pystyy maksamaan takaisin kuukausittaisen minimilyhennyksen.

Tällöin luonnollisesti luottokortin luottokustannukset myös alkavat kertyä ja useimmiten luottokortin kustannukset ovat hyvinkin suuret ja kohtalaisen iso osa kuukausittaisesta maksuerästä muodostuu luottokustannuksista.

Autotallin maksaminen laskulla

Hyvin monesta paikasta tuotteita tai palveluita pystyy ostamaan laskulle. Käytännössä laskulle annetaan maksuaika, jonka puitteissa lasku tulisi maksaa kokonaisuudessaan pois. Useimmissa tapauksissa lasku muuttuu luotolliseksi tiliksi, ellei laskua pysty maksamaan kokonaisuudessaan pois.

Jos tiedät voivasi maksaa laskulla tehdyn ostoksen kokonaisuudessaan pois maksuajan puitteissa, voi lasku olla hyvä vaihtoehto. Kun lasku vaihtuu luotolliseksi tiliksi, liittyy siihen olennaisesti myös luottokustannukset.

Niin sanottua tililuottoa lyhennetään kuukausittain vähintään ennalta määritellyn minimimaksuerän mukaisesti. Maksuerä sisältää pienen osan varsinaista lyhennystä ja loppuosa koostuu luottokustannuksista. Luottokustannukset saattavat olla hyvinkin korkeat, joten ennen tämän maksutavan valitsemista kannattaa tutustua tilin todelliseen vuosikorkoon ja muihin luottoehtoihin huolellisesti.

On melko yleistä, että tililuotto lyhennetään kuukausittain ja silloin voi tuntua herkästi siltä, kuin varsinainen luotto ei lyhenisi ollenkaan. Siksi on tärkeää olla tietoinen sen aiheuttamista kustannuksista.

Miksi laina autotallia varten kannattaa kilpailuttaa?

Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen ja eri lainantarjoajien tekemät tarjoukset voivat poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Kilpailuttamalla lainat ja vertailemalla lainojen todellisia kustannuksia, voit säästää jopa tuhansia euroja lainakustannuksissa.

Vertailemisessa on hyvä muistaa se, että pelkkä korko ei kerro lainan edullisuudesta todellisuudessa yhtään mitään, vaan lainakustannukset yhteensä määrittelevät sen, kuinka paljon laina autotallia varten tulee sinulle lopulta maksamaan.

Vakuudettoman lainan hyvät ja huonot puolet

Laina ilman vakuuksia on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainalle ei ole antaa reaalivakuutta. Lisäksi vakuudettoman lainan hakeminen on tehty helpoksi ja koko prosessi on nopea. Rahat saat käyttöösi silloin, kun sitä tarvitset.

Lainassa, johon ei tarvita vakuuksia on myös joitakin huonoja puolia. Lainakustannukset ovat korkeammat kuin perinteisessä vakuudellisessa pankkilainassa. Vaihtelu eri lainantarjoajien kohdalla on kuitenkin niin suurta, että lainat autotallia varten kannattaa kilpailuttaa ja perehtyä lainan todelliseen vuosikorkoon huolellisesti.

Tyypillisesti myös vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin vakuudellisen lainan, joten laina autotallia varten on myös maksettu takaisin aikaisemmin. Näin pitkäaikaisen vakuudellisen lainan kustannukset voivat suhteessa nousta myös kohtalaisen korkeaksi.

Lainalaskuri suunnittelun tueksi

Lainanottamista harkitessasi sinun kannattaa hyödyntää sivustollamme olevaa lainalaskuria. Lainalaskuri on työkalu, jonka avulla voit hahmotella tarvittavan lainamäärän lisäksi lainakustannuksia, sekä arvioida kuukausittain takaisinmaksettavan lainanlyhennyksen määrää eri pituisilla laina-ajoilla.

Laskuri antaa suuntaa uuden lainan kustannuksista, mutta jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainaa autotallin remonttia varten ottaessasi sinun kannattaa rehellisesti selvittää, minkä suuruista lainaa pystyt lyhentämään kuukausittain helposti.

Liian suuri laina tai liian lyhyt takaisinmaksuaika voivat aiheuttaa taloudellisia ongelmia yllättävissä tilanteissa, joten niihin sinun on syytä varautua etukäteen.

Autotallilainan takaisinmaksu

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, olet tutustunut kustannuksiin, takaisinmaksuehtoihin sekä muihin ehtoihin. Autotallilainaa lyhennät kuukausittain ennalta sovitun maksusuunnitelman mukaisesti.

Joissakin lainoissa on mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin, jolloin lainaa ei tarvitse lyhentää ollenkaan tai lyhennysvapaisiin kuukausiin. Silloin siitä maksetaan ainoastaan korkokustannukset. Näiden mahdollisuus löytyy myös lainaehdoista.

Tyypillisesti vakuudetonta lainaa maksetaan takaisin kuukausittain saman suuruisella maksuerällä. Maksuerä sisältää lainanlyhennyksen lisäksi lainakustannukset. Tällöin voit varautua samansuuruisen kuukausierän maksamiseen joka kuukausi. Lainanlyhennystapoja on olemassa erilaisia.

Annuiteetti

Lyhennystavaksi annuiteettilaina soveltuu erityisen hyvin silloin, kun haluat tietää tarkalleen lainantakaisinmaksuajan ja maksukyky kestää korkojen vaihtelun. Laina-ajan alussa takaisinmaksettava summa on kuukausittain sama, koron muuttuessa myös kuukausierä muuttuu. Alussa maksat enemmän korkoja, mutta laina-ajan edetessä lyhennyksen osuus kasvaa.

Tasalyhennys

Vaihtoehtona tasalyhennyslaina on sopiva silloin, kun haluat laina-ajan alussa maksaa takaisin suurempia maksueriä. Lainanlyhennyksen osuus on kuukausittain saman suuruinen, mutta maksuerän suuruus vaihtelee koron mukaisesti. Jos korkotaso pysyy samana, koron euromäärä pienenee samalla kuin lainan pääoma vähenee.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Kiinteä tasaerälaina

Lyhennysvaihtoehdoksi kiinteä tasaerälaina soveltuu silloin, kun halutaan tietä maksuerän suuruus tarkalleen kuukausittain ja silloin jos laina-ajan pituudella ei ole tarkkaa merkitystä. Jokainen takaisinmaksuerä on aina yhtä suuri. Korkojen noustessa laina-aika pitenee ja korkojen laskiessa laina-aika lyhenee.

Joissakin tapauksissa korko on saattanut olla alhainen lainaa ottaessa, mutta noussut laina-aikana huomattavasti. Tällaisessa tapauksessa varsinainen laina autotallia varten ei lyhene ja laina-aika kasvaa kohtuuttoman pitkäksi. Silloin kannattaa olla yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopia uusi lyhennystapa lainalle.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä autotallilainoista

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista, joita voit käyttää autotallin rakentamiseen.

Tarjoukset saat rahoitusyhtiöiltä antamiisi tietoihin perustuen. Yllä nähdyt esimerkit ovat vain suuntaa-antavia. Esimerkeissä nimelliskorko on 5 %.

Yhteenveto

Summarum on kotimainen vertailupalvelu, joka tekee yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja asiointi niiden kanssa turvallista.

Lainahakemuksen tekeminen onnistuu palvelumme kautta nopeasti vaikka omalta sohvalta käsin ja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainatarjoukset saat sähköpostiisi viimeistään seuraavan päivän kuluessa, mutta useimmiten jo seuraavan tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Vertaile lainatarjousten joukosta omia tarpeitasi vastaava ja edullisin lainavaihtoehto. Hyväksy sitten lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi ja saat ne käyttöösi hyvinkin nopeasti. Ellei sopivaa lainatarjousta löydy, sinun ei tarvitse tehdä mitään, hakemus peruuntuu ilmaiseksi. Palvelumme käyttö on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään!

Hae lainaa autotallia varten nyt!

Muita samaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita

Lainaa autotallin rakentamista varten – Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea lainaa?
Lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla ei maksuhäiriömerkintöjä ja jonka luottotiedot ovat kunnossa.
Miten kilpailutan lainat?
Lainojen kilpailuttaminen onnistuu palvelumme kautta täyttämällä yhden, helppokäyttöisen lainahakemuksen. Se välittyy yhteistyökumppaneillemme ja he ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse lainatarjouksen muodossa.
Kuinka paljon lainaa voi hakea?
Lainaa voi hakea 200 eurosta 60 000 euroon. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen
Miten lainakustannukset määrittyvät?
Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainanmyöntäjä määrittelee kustannukset henkilökohtaisesti, luottokelpoisuuden mukaisesti. Vaihtelu saattaa olla kuitenkin suurta eri lainantarjoajien tekemissä tarjouksissa.
Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
Lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Pankista riippuen rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.
Haluan peruuttaa hakemukseni, mitä minun pitää tehdä?
Ei mitään. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, hakemus peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti.