Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Tuontiauton rahoitus

Hae lainaa tuontiauton rahoitusta varten netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae tuontiauton rahoitusta netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Tuontiauton rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan tuontiauton rahoituksen netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Tuontiauton rahoitus netistä

Rahoituksen hankkiminen tuontiautolle netin kautta on hyvin yleistä. Rahoitusvaihtoehtoihin kannattaa tutustua aina etukäteen ja vertailla niitä. Tuontiauton rahoituksen vertailu mahdollistaa mieleisen lainan saamisen ja auton hankinnan.

Viime vuosien aikana tapa rahoittaa auton hankinta on muuttunut. Erilaiset rahoitusjärjestelyt ovat nykyisin yhä useamman suomalaisen suosiossa. Suuri osa kuluttajista on silti sitä mieltä, että autoa ei kannattaisi hankkia rahoituksen kautta, vaikka tämä asia ei ole itsestäänselvyys. Auton voi hankkia myös rahoituksella, jos tarjous ja säännöt ovat järkeviä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Miten voin rahoittaa tuontiauton hankinnan?

Miten tuontiauton hankinta kannattaisi rahoittaa?  Tuontiauton rahoituksen hakeminen onnistuu monella tavalla ja voit valita niistä itsellesi parhaan vaihtoehdon. Tuontiauton rahoitus voidaan rahoittaa esimerkiksi näillä:

Joskus auton voi hankkia jopa leasing-sopimuksen avulla. Yksityishenkilöltä ostettaessa autolaina on paras vaihtoehto.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Tuontiauto lainalla ilman vakuuksia vai autorahoitukselle?

Kun pohdit, kannattaako ottaa autorahoitus vai autolaina, kannattaa pohtia muutamaa seikkaa. Jos päädyt ottamaan osamaksusopimuksen, se solmitaan sinun ja rahoitusyhtiön välille. Lainan vakuutena toimii tässä tapauksessa ostettava auto, joka on rahoitusyhtiön omistama, kunnes olet maksanut koko lainan pois.

Hyvä tietää

Sopimuskauden ajan olet ainoastaan auton haltija ja sinua sitoo kaikki ehdot, jotka kuuluvat osamaksurahoitukseen.

Osamaksurahoituksen voit saada itsellesi autoliikkeen kautta. Korko voi tällaisessa sopimuksessa olla jopa 0 prosenttia. Käsirahaa tai vaihtoautoa ei välttämättä tarvita.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Mitä tuontiauton rahoitukseen liittyy?

Tuontiauton rahoitukseen liittyy usein monien satojen eurojen avausmaksu ja laskutuspalkkio, joka on helposti kallis. Sopimuksen ehtoihin kannattaa aina erikseen perehtyä, jotta ikäviä yllätyksiä ei synny.

Sopimus määrittelee yleensä esimerkiksi sen, millainen vakuutus tuontiautoon tulee hankkia. Kannattaa myös pitää mielessä, että rahoitusyhtiön autolla on myös vaikeampi matkustaa ulkomaille. Myös tuontiauton myynti sopimuskauden aikana vaatii erityisjärjestelyjä.

Autoliikkeen kautta hankittu rahoitus voi olla lopulta kallis tapa rahoittaa oma auto. Korkokatto voi näissä olla hyvin suuri, sillä esimerkiksi vuonna 2019 laissa autoliikkeiden korko jäi korkokaton ulkopuolelle.

Autoliikkeiden rahoitusta ei koske myöskään lainan muiden kulujen rajaus, joka on yhteensä 150 euroa. Tämä tarkoittaa, että autoliike voi pyytää korkoa, avausmaksua ja laskutuspalkkiota käytännössä niin paljon kuin haluaa.

Voiko autokaupan rahoitus tulla kalliiksi?

Vastaus tähän yksinkertaisuudessaan on kyllä. Se voi olla kalliimpaa kuin luotto, jonka lisäksi autorahoituksen osamaksulla voi olla yhtäkkiä enemmän ongelmia autoa myydessä, vakuuttaessa tai sillä matkustettaessa ulkomaille. Näistä syistä moni valitsee mieluummin lainan kuin rahoituksen.

Laina mahdollistaa sen, että ehdot ovat ostajalle selkeämmän oloiset. Lainan myötä auto on heti omistajansa ja siihen ei liity mitään rajoituksia. Vakuudettoman lainan voi saada joskus edullisimmillaan 4 prosentin korolla ja lainan korot ovat korkeintaan 150 euroa vuodessa. Lainatkin kannattaa myös vertailla, jotta voi löytää edullisimman koron ja ehdot.

Miten tehdä hyvä lainavertailu?

Onnistunut lainavertailu mahdollistaa mieluiset autokaupat ja turvallisen mielen. Vaikka auton ostolla olisi kiire, ei lainojen vertailua kannata missään kohtaa jättää välistä. Kilpailutus on hyvin nopea tehdä ja se säästää usein rahaa.

Summarum auttaa lainojen vertailussa. Hinnaltaan edullisin vakuudeton luotto löytyy, kun vertailet lainojen todellisia vuosikorkoja. Myös lainan kokonaiskustannukset on syytä tarkistaa takaisinmaksuajalta. Lainantarjoajan tulee aina kertoa asiakkaalle nämä tiedot.

Esimerkkejä tuontiauton rahoituksesta

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä tuontiauton rahoituksesta sekä niiden kustannuksista.

Leasing-mahdollisuus

Joskus mahdollisuutena voi olla yksityisleasing. Tällä tarkoitetaan auton pitkäaikaista vuokraamista kiinteään kuukausihintaan. Auton arvonalenema sisältyy leasing-sopimuksen hintaan ja joskus sopimukseen voi jopa kuulua esimerkiksi auton peseminen.

Leasingin kannalta on tärkeää selvittää, mitkä kaikki asiat sopimukseen kuuluu. Sopimuksen hinnat vaihtelevat suuresti. Sopimuksia on kalliita ja edullisia, siksi niihin kannattaa myös perehtyä. Kun sopimus päättyy auton voi palauttaa liikkeeseen tai lunastaa itselleen. Joskus Leasing on hyvä vaihtoehto, jos autoa ei tarvitse hankkia itselleen moneksi vuodeksi.

Milloin rahoitus tuontiautoa varten on kannattava?

Lyhyesti voidaan sanoa, että rahoitus tuontiautoon on kannattavaa, kun lainan saa hyvillä ehdoilla ja sopivaan hintaan. Autorahoituksenkin voi siis saada kannattavasti.

Rahoituksen kuukausieristä ei voi kuitenkaan päätellä yhtään, onko rahoitus hyvä. Joskus voi olla niin, että rahoitusta maksaa enemmän pois, vaikka laina on parempi.

Lainan kuukausierä määrittyy usein sen mukaan, paljollako autolainaa lyhennetään, paljonko lainaaja ottaa korkoa lainasta ja paljonko lainaaja ottaa muita kustannuksia? Kyse on siis lyhennyksestä, korosta ja käsittelymaksuista.

Lainan lyhennys

Lyhennysten osuus tulisi olla aina mahdollisimman suuri ja vastaavasti korko- ja käsittelykulut tulisi olla mahdollisimman pieniä. Jos lainassa on suuri korko ja muut kustannukset ovat myös isoja, sitä kalliimpi laina kokonaisuudessaan on.

Laina-asioissa on siis tärkeä myös ymmärtää sopimuksen ehdot. Pelkät kuukausierät eivät siis kerro lainan paremmuudesta yhtään mitään.

Mitkä asiat vaikuttavat lainan korkoon

Lainan korkoon vaikuttaa aina moni asia. Sääntönä voidaan pitää sitä, että mitä luotettavampi asiakas, joka lainaa hakee on, sitä halvemmalla yleensä saa lainan. Asiakkaan luotettavuus arvioidaan tämän maksukyvyn kautta.

Itse korkoon vaikuttaa se, onko sinulla antaa lainaa vastaan vakuutta. Jos olet ostamassa tuontiautoa ja sinulla on esimerkiksi oma asunto tai mökki, voi se sopia vakuudeksi lainalle. Tällöin korko myös on usein matalampi. Vakuudettomassa autolainassa korko on kuitenkin usein suurempi, koska vakuus ei pienennä sitä.

Asunto tai kesämökki, joka toimii lainan panttina pitää usein hyvin arvonsa, joka madaltaa autoa varten hankittua lainaa. Myös laina-aika ja lainanhakijan tulotaso sekä varallisuus vaikuttavat autolainan korkoon.

Ota huomioon inflaatio

Laina-asioissakin on hyvä ottaa huomioon inflaatio. Sillä tarkoitetaan rahan arvon alenemista, joka tarkoittaa hintojen nousemista. Terveessä taloustilanteessa inflaatiota on aina ja on aikakausia, jolloin inflaatio on matalampi, mutta se voi olla myös korkeampi. Inflaatio mahdollistaa ajatuksen, että raha on aina tänään arvokkaampaa kuin mitä se olisi huomenna.

Inflaatiossa piilee tuontiauton rahoituksen kannalta etu. Koska rahan arvo alenee ajan myötä, inflaatio käytännössä syö osan veloista pois. Jos inflaation määrä on suuri, omassa autossa kiinni oleva raha vähenee. Auton arvoa nakertaa sen arvon laskeminen sekä inflaatio. Tämä voi olla auton hankinnan kannalta ihan hyväkin asia, jos joudut hankkimaan rahoitusta.

Milloin tuontiauto kannattaa ostaa rahoituksella?

Tuontiauton hankinta rahoituksella ei aina ole hölmön ihmisen tekemisiä. Miksi olisi huono idea tarttua edulliseen rahoitusjärjestelyyn? Joskus rahoituksella hankittu tuontiauto tulee edullisemmaksi, kuin suoralla kaupalla hankittu auto.

Tuontiauto kannattaa hankkia aina silloin rahoituksella, jos rahoitus järjestyy sopivaan hintaan. Kokonaisuuden katsominen rahoituksen kannalta on erittäin tärkeää. Kaikki mahdolliset kulut on hyvä selvittää etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tapahdu.

Pelkkä lainan korkoprosentin tuijottaminen voi luoda virheellisen kokonaiskuvan. Esimerkiksi järjestelypalkkiot sekä kuukausittaiset kulut on myös hyvä selvittää etukäteen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja