Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen

   Hae lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen sekä katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen 2 000 – 60 000 e.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa auton renkaiden ja vanteiden ostamiseen

   Nykyiset renkaat saattavat näyttää siltä, että niitä ei enää alle kannata laittaa liikenneturvallisuudenkaan nimissä. Samalla uudet vanteet voisivat tuoda uutta ilmettä autolle tai vanhat alkavat olla jo aika kuluneet.

   Uusien renkaiden hankinta on ainakin edessä, mutta samalla olisi mukava ostaa myös ne uudet vanteet, jotta saisi samalla uudet renkaat heti uusille vanteille. Ei tarvitsisi enää uudestaan mennä rengasliikkeeseen, jos hankkisi molemmat yhtä aikaa.

   Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt tai niitä ei halua käyttää, saatat miettiä lainan ottamista. Laina kuitenkin kannattaisi kilpailuttaa eri lainantarjoajilta, jotta saisi edullisen lainan. Kuulostaa työläältä, mutta onneksi me Summarumilla olemme tehneet tämän helpoksi!

   Vertailemalla voi säästää ison summan rahaa

   Lainojen kilpailuttaminen sujuu Summarumilla yhdellä lainahakemuksilla, muutamassa minuutissa. Lainanmyöntäjät ottavat sinuun yhteyttä tarjouksen muodossa. jopa seuraavan tunnin aikana. Sinun täytyy ainoastaan valita itsellesi edullisin ja lainaehdoiltaan sopivin laina.

   Lainan korko ei aina kerro suoraan siitä onko laina muuten edullinen. Korkoon lisätään marginaali, joka määräytyy lainanhakijan luottokelpoisuuden perusteella. Korolle ja marginaalille käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

   Nimelliskoron lisäksi lainaan tulee muita kustannuksia, kuten

   • kuukausittaiset tilinhoitopalkkiot
   • lainan avausmaksut
   • muut lainaan liittyvät kustannukset.

   Todellinen vuosikorko määräytyy näiden mukaisesti ja kertoo siitä, kuinka paljon lainakustannukset kokonaisuudessaan on.

   Lainatarjous on aina tehty asiakaskohtaisesti, kuitenkin lainantarjoajissa on huomattavia eroja. Lainatarjouksiin tutustumiseen kannattaa siis käyttää hetki aikaa ja sillä tavalla voi saada ison säästön aikaiseksi.

   Hae lainaa nopeasti

   Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa suomalaisen palvelumme kautta, yhdellä hakemuksella tavoitat yhteistyökumppaneinamme toimivat erittäin luotettavat pankit ja rahoituslaitokset. Saat heiltä lainapäätöksen sähköpostiisi jopa seuraavan tunnin aikana hakemuksen lähettämisestä, kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä.

   Hakemuksen voi täyttää palvelussamme mihin tahansa vuorokauden aikaan myös viikonpäivästä riippumatta, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

   Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, hyväksy laina verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Jos taas sopivaa lainaa ei syystä tai toisesta löydy tai et haluakaan lainaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

   Lainahakemuksesi peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti. Hakemuksen tekeminen ei siis ole sitovaa ja onkin siis täysin riskitöntä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Rahat nopeasti käyttöön

   Heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi. Pankista riippuen, näkyvät rahat tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Joten uusien renkaiden ja vanteiden ostoon pääset hyvinkin nopeasti!

   Vakuudettoman lainan etuna on se, että hakeminen on tehty helpoksi, ylimääräisiä neuvotteluja ei tarvita ja rahat tosiaan ovat käytettävissä erittäin nopeasti.

   Vakuudeton laina renkaisiin

   Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että sen saa käyttöönsä ilman minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Yleensä vakuudettomissa lainoissa on hieman korkeammat kustannukset kuin vakuudellisissa lainoissa. Korkeammat kustannukset johtuvat siitä, että vakuudettoman lainan myöntäminen on lainanmyöntäjälle myös riski, jos ei lainanhakija pystykään maksamaan lainaa takaisin.

   Kannattaa kuitenkin myös muistaa, että vakuudeton laina maksetaan tyypillisesti takaisin lyhyemmässä ajassa kuin vakuudellinen laina. Jokainen lainatarjous on kuitenkin yksilöllinen ja siksi niihin kannattaa tutustua huolellisesti vertaillen. Lisäksi vakuudettoman lainan saa huomattavasti nopeammin käyttöönsä kuin vakuudellisen lainan.

   Vakuudellinen laina renkaisiin

   Yleensä vakuudellista lainaa haetaan silloin, kun lainamäärän tarve on suurempi. Silloin käydään neuvotteluja pankin kanssa ja toimitellaan pankille tarvittavia papereita, lainan saamiseksi. Vakuutena yleisesti toimii reaalivakuus, joka voi olla lainanhakijan omistama kiinteistö, metsäpalsta, osakkeita, talletuksia tai muita vastaavia. Vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle tilanteisiin, jos lainanhakija ei pystykään suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Tällöin lainanmyöntäjä saa vakuuden haltuunsa.

   Tästä syystä siis vakuudellinen laina on myös usein lainanhakijalle edullisempi kuin vakuudeton laina. Tyypillisesti vakuudellisissa lainoissa myös maksuaika on pitempi ja silti lainakustannukset voivat kohota yllättävänkin suuriksi. Vakuudellista lainaa ei saa myös niin nopeasti käyttöönsä, johtuen raskaammasta lainanhakuprosessista.

   Uudet renkaat osamaksulla

   Uusien renkaiden ja vanteiden hankkiminen osamaksulla saattaa olla myös ajatuksissasi. Osamaksusopimuksessa tyypillistä on, että silloin saa tuotteen tai palvelun heti käyttöönsä, mutta varsinainen omistusoikeus yleensä siirtyy vasta silloin, kun tuote on kokonaan maksettu takaisin.

   Osamaksuissa tyypillinen sopimusaika vaihtelee kolmesta kuukaudesta eteenpäin, jotkut osamaksusopimuksen myöntäjät tarjoavat huomattavankin pitkiä osamaksuaikoja. Ostamaansa tuotetta siis maksetaan takaisin kuukausittain ennalta sovitun maksuerän mukaisesti.

   Osamaksusopimus on hyvä ratkaisu silloin, jos sen todelliset kustannukset eivät kasvata loppulista kauppahintaa paljonkaan. Näissä on kuitenkin huomattavia eroja, joidenkin osamaksusopimuksien kustannukset ovat niin isot, että lopullinen hinta tuotteelle kohoaa erittäin isoksi.

   Kannattaa siis tosiaan perehtyä osamaksusopimuksen ehtoihin, ennen sopimuksen solmimista. Useampaa osamaksusopimusta ei kannata olla samaan aikaan, silloin on järkevämpää ottaa laina ja maksaa ainoastaan yhden luoton kustannuksia.

   Luottokortti

   Debet vai credit? Sinultakin saattaa löytyä lompakostasi pankkikortti, johon on liitetty luotto-ominaisuus. Pelkkiä luottokortteja saattaa myös olla. Luottokortin käyttäminen uusien renkaiden ja vanteiden hankinnassa saattaa siis houkutella.

   Tiesitkö, että luottokortin käyttäminen verkkokauppaostoksissa on järkevää. Jos tilaat luottokortilla autoosi uudet renkaat ja vanteet verkkokaupasta ja ne rikkoutuvat toimituksessa tai verkkokauppa ei toimitakaan niitä, se tuo sinulle turvaa.

   Elleivät verkkokaupan kanssa tekemäsi neuvottelut tuota tulosta, kannattaa sen jälkeen olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin. Silloin luottokortin myöntäjältä on mahdollisuus saada rahansa takaisin.

   Luottokortissa on tyypillisesti noin kuukauden kuluton ja koroton maksuaika. Jos siis tietää voivansa maksaa koko luoton pois kuukauden sisällä on tämä hyvä vaihtoehto. Kuitenkin taloudellinen tilanne sillä hetkellä saattaa olla sellainen, että tyytyy maksamaan eräpäivään mennessä takaisin ainoastaan luottokortille määritellyn minimilyhennyksen.

   Silloin luotolle alkaa luonnollisesti kertymään kustannuksia. Kannattaa siis tutkailla tarkkaan oman luottokortin ehtoja, ettei luoton kustannukset lopulta ole turhan korkeat.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Uudet renkaat laskulla

   Maksutapana lasku on yleistynyt monissa kaupoissa. Tyypillisesti kauppojen kanssa yhteistyötä tekee jokin rahoitusyhtiö, joka tarjoaa laskun vaihtoehtona. Ellei laskua makseta kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, muuttuu se luotolliseksi tiliksi.

   Laskulle myönnetty koroton ja kuluton maksuaika vaihtelee kuukaudesta eteenpäin. Laskun saa postitse kotiinsa ja siinä näkyvät myös vaihtoehdot laskun maksamiselle. Luottotilille tyypillistä on kohtalaisen korkeat lainakustannukset. Laskua lyhennellessä kuukausittain sovitulla lyhennyksellä, saattaa kuukausierän määrästä iso osa koostua luottokustannuksista ja varsinaisen lyhennyksen osuus ollakin yllättävän pieni. Ehtoihin siis kannattaa tutustua myös etukäteen, jotta on tietoinen todellisista kustannuksista.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Summarum on suomalainen vertailupalvelu, jonka kautta lainojen vertaileminen sujuu nopeasti ja helposti. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta. Kaikki nämä toimivat luonnollisesti myös finanssivalvonnan alaisuudessa. Asiointi näiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa on erittäin turvallista ja luotettavaa.

   Lainojen kilpailutus sujuu yhdellä ainoalla hakemuksella muutamassa minuutissa ja tarjoukset lainasta saat sähköpostiisi jopa seuraavan tunnin aikana. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Ellet haluakaan lainaa, hakemus peruuntuu ilmaiseksi. Palvelumme käyttö on siis täysin riskitöntä ja maksutonta.

   Vertaile itsellesi paras ja edullisin laina, jotta saat säästöä lainakustannuksissa. Hyväksy lainatarjous omilla pankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Riippuu pankistasi, näkyvätkö rahat heti tililläsi tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua. Joka tapauksessa rahat on nopeasti käytettävissä.

   Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita