Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Auton osto ilman käsirahaa

   Hae lainaa auton ostoon ilman käsirahaa – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa auton ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Autolaina ilman käsirahaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan auton ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lainaa auton ostoon ilman vakuuksia ja takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa auton ostoon ilman käsirahaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa auton ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa autoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat autoon ilman käsirahaa helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa auton ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa auton ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina auton ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat auton ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa auton ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina auton ostoon ilman käsirahaa netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan auton ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina auton ostoon ilman käsirahaa heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen laina auton ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Auton ostaminen ilman käsirahaa – kannattaako se?

   Useimmiten uutta autoa hankittaessa ostaja antaa autoliikkeelle vaihdossa entisen autonsa. Tällöin vanha auto toimii käsirahana, tai ainakin osana sitä. Käsirahan voi toki maksaa myös käteisenä. Mutta tiesitkö, että auton voi ostaa myös täysin ilman käsirahaa. Tässä kerromme kuinka, niin voit miettiä, olisiko se sinulle toimiva vaihtoehto, kun suunnittelet seuraavan autosi rahoitusta.

   Mikä on käsiraha ja kuinka se maksetaan?

   Käsiraha on kaupantekohetkellä maksettava osuus auton koko kauppahinnasta. Riippuen siitä, mistä ja millaisen auton olet ostamassa, käsirahan suuruus vaihtelee hieman. Tyypillisesti käsiraha on vähintään 10-15% uutta autoa hankittaessa ja hieman suurempi, noin 20-30%, kun kyseessä on käytetty menopeli. Usein kuitenkin suositellaan, että käsiraha olisi aina vähintään 20-30%, koska silloin lopuista osamaksueristä tulee pienempiä, eikä maksu-aika tällöin veny kohtuuttoman pitkäksi. Toki, jos rahaa tililtä löytyy, voi maksaa vaikka koko auton käteisellä! Suurin osa kuitenkin ostaa autonsa osa-maksulla tai lainalla.

   Vaihdossa autoliikkeeseen annettava vanha auto kattaa yleensä käsirahan osuuden. Jos vanha auto kuitenkin on arvoltaan vähäinen, voit joutua sen lisäksi maksamaan autoliikkeelle vielä käteistä, jotta koko käsiraha tulee kuitatuksi.

   Joskus tilanne voi olla sellainen, ettei käsirahan maksu vaihdossa annettavalla ajoneuvolla tai omalla rahalla onnistu. Onhan kyse kuitenkin yleensä useiden tuhansien eurojen suuruisesta summasta, jota kaikilta ei noin vain sukan varresta löydy. Tällöin on mahdollista hakea lainaa käsirahaa varten esimerkiksi pankista tai yksityiseltä luotonantajalta. Toinen vaihtoehto on ostaa auto kokonaan ilman käsirahaa.

   Mistä voin saada rahoituksen auton ostoon ilman käsirahaa?

   Autohankinnan rahoittamiseen, tapahtuipa se käsirahalla tai ilman, on käytännössä neljä vaihtoehtoa: omat säästöt, autoliikkeen osamaksusopimus, pankin tai muun rahoituslaitoksen myöntämä laina tai leasing. Näistä leasing ei varsinaisesti ole auton ostamista, mutta koska se kuitenkin on auton hankkimista omaan käyttöön rahaa vastaan, käsittelemme sitä tässä artikkelissa yhtenä vaihtoehtona. Leasing onnistuu myös vaivattomasti ilman käsirahaa, joten siksikin se on hyvä mainita tässä asiayhteydessä.

   Jos unohdamme käteismaksun tällä kertaa, jää sinulle kolme rahoitusvaihtoehtoa, joilla kaikilla voit hankkia auton myös täysin ilman käsirahaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Autoliikkeen osamaksusopimus

   Autoliikkeiden osamaksusopimukset onnistuvat nykyään myös ilman käsirahaa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että ostamasi auto toimii lainan vakuutena. Ja se puolestaan tarkoittaa, että auto on rahoitusyhtiön nimissä niin pitkään, kun lainaa on vielä maksamatta. Koska et ole auton omistaja, et voi myydä sitä itsenäisesti ennenkuin loppuvelka rahoitusyhtiölle on kuitattu. Myös ulkomailla reissaamiseen osamaksuautolla tulee ensin pyytää maastavientivaltakirja rahoittajalta. Autoliikkeiden osamaksusopimuksissa viimeinen maksuerä on yleensä selvästi suurempi kuin muut ja tämä kannattaa huomioida omassa taloudenpidossa, ettei tule yllätyksiä.

   Pankin ja muun rahoittajan tarjomat lainat

   Pankit ja muut rahoituslaitokset tarjoavat ns. vakuudettomia autolainoja. Näissä lainoissa ostamasi auto toimii lainan vakuutena. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa käsirahaa kaupanteon yhteydessä. Tällaisessa lainassa kaikki lyhennykset ovat yleensä yhtä suuria. Maksaessasi auton vakuudettomalla autolainalla olet heti kaupantekohetkestä alkaen auton omistaja ja tällöin voit vapaasti ajella esimerkiksi ulkomailla tai voit halutessasi myös myydä autosi pois. Vaikka auto ei olekaan lainan vakuutena, jonkinlaisia vakuuksia yleensä vaaditaan, esimerkiksi omistamaasi kiinteistöä.

   Yksityisleasing

   Kolmas vaihtoehto auton ostamiseen ilman käsirahaa on yksityisleasing. Tällöin et itse omista autoa, vaan maksat kuukausittain sen käytöstä. Kyseessä on siis auton pitkäaikaisvuokraus. Leasing on helppo ja huoleton tapa saada auto käyttöönsä, mutta sen miinuspuolena on korkea hinta. Jos olet valmis maksamaan helppoudesta ja mielenrauhasta hieman ekstraa, tämä vaihtoehto kannattaa ehdottomasti käydä läpi. Ja etenkin jos luottotiedoissa on merkintä, voi leasing -sopimus olla melkeinpä ainoa tapa saada uusi auto käyttöönsä.

   Kuka voi ostaa auton ilman käsirahaa?

   Kuten arvata saattaa, ihan kuka vain ei voi marssia autoliikkeeseen sisään ja ajella ulos uudella autolla.

   Pankkien ja rahoituslaitosten laina-asiakkailta odotetaan yleensä vähintään 23 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä kuukausituloja. Käytännössä säännölliset tulot tarkoittavat joko vakituista työpaikkaa tai eläkettä. Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevalle voidaan myöntää joissakin tapauksissa laina. Se puolestaan, kuinka suuret tulojen tulee olla, riippuu kuitenkin paljon ostettavan auton hinnasta. Esimerkiksi 3000 € maksavan auton voi saada ulos liikkeestä jo 800 € bruttotuloilla, eli esimerkiksi pienellä eläkkeellä.

   Autoliikkeet saattavat tehdä osamaksusopimuksen jo 18 -vuotiaan kanssa. Nuorelle ensi-auton ostajalle tämä voikin olla joskus ainoa tapa päästä auton omistajaksi.

   Kuten jo aiemmin mainitsimme, luottotietomerkintäkään ei estä kokonaan uuden auton hankkimista, vaan yksityisleasing on silloin toimiva vaihtoehto. Jossakin tapauksissa myös osamaksusopimuksia tehdään, vaikka maksuhäiriömerkintä löytyy. Tällöin tulee kuitenkin olla vakituinen palkkatyö, ja myös muiden velkojen määrä vaikuttaa sopimuksen saantiin.

   Käsirahalla vai ilman?

   Kumpi sitten on kannattavampaa, maksaa mukisematta käsiraha vai hypätä suoraan uuden auton rattiin ja murehtia maksuista myöhemmin?

   Käsirahan maksamisessa on toki omat hyvät puolensa. Jos jopa lähes kolmannes auton hinnasta tulee hoidettua heti kaupantekohetkellä, tarvitsee lainaa ottaa huomattavasti vähemmän. Ja kun lainaa on vähemmän, pystyt suunnittelemaan talouttasi helpommin, etkä ole niin pahasti muuttuvien korkokulujen armoilla. Kun iso osa auton hinnasta on kuitattu jo ostohetekellä, et joudu tilanteeseen, jossa auton arvo olisi alhaisempi kuin jäljellä oleva lainamäärä. Silloin et nimittäin tiukan paikan tullen pystyisi maksamaan lainaasi pois, vaikka möisit auton.

   Ilman käsirahaa ostamisessa on myös omat etunsa. Saat auton käyttöösi heti, etkä vasta sitten kun olet saanut säästettyä käsirahan. Tämä on hyvä juttu etenkin jos autolle on suuri tarve juuri nyt, mutta käsirahan maksaminen ei onnistu tai houkuttele. Käyttäessäsi autosi rahoitukseen vakuudetonta autolainaa, olet vapaa myymään autosi koska vain ja reissaamaan ulkomailla vapaasti. Osamaksusopimuksissa tämä on hieman hankalampaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuinka ilman käsirahaa ostettava auto kannattaa rahoittaa?

   Jos päädyt hankkimaan autosi ilman käsirahaa, sinun tulee vielä valita, mistä hankit rahoituksen. Käytännössä vaihtoehtoina ovat autoliikkeen kanssa tehty osamaksusopimus tai muualta hankittu laina, sekä yksityisleasing. Lainaa voit hakea joko pankista tai muulta rahoituslaitokselta. Sekä kullakin autoliikkeella, että muilla lainanantajalla on omat maksuehtonsa, mutta tiettyjä yleisiä piirteitä kustakin löytyy.

   Lainaan päätyessäsi sinun kannattaa kilpailuttaa huolella eri lainanmyöntäjien tarjoukset ennen päätöstä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen