Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pienellä kuukausierällä

   Kilpailuta ja hae lainaa pienellä kuukausierällä netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pienellä kuukausierällä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä jopa 60 000 euroa

   Summarumin kautta voit hakea lainaa pienellä kuukausierällä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienellä kuukausierällä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa pienellä kuukausierällä.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä lainaa netistä pienellä kuukausierällä

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Summarumin kautta voit löytää juuri sinulle sopivimman lainantarjoajan, joka voi myöntää käyttöösi lainaa pienellä kuukausierällä.

   Vakuudetonta lainaa pienellä kuukausierällä kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pienellä kuukausierällä, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina pienellä kuukausierällä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan pienellä kuukausierällä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä

   Onko mielessäsi laina pienellä kuukausierällä? Et ole tämän kanssa yksin, sillä suurin osa lainanhakijoista haluavat lainaa pienellä kuukausierällä. Tässä kirjoituksessa annamme neuvoja siihen, miten löydät sinulle parhaiten soveltuvan lainan mahdollisimman pienellä kuukausierällä ja muuten hyvillä ehdoilla.

   Monet asiat vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Luonnollisesti myös se kuinka monelta rahoituslaitokselta lainaa haet lisää mahdollisuuksiasi saada laina hyvillä ehdoilla. Sivustomme kautta voit kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia yhdellä hakemuksella. Annamme sinulle neuvoja lainojen kilpailuttamiseen ja tätä kautta parhaan lainan saamiseen.

   Monet rahoituslaitokset tarjoavat lainaa pienellä kuukausierällä

   Nykyään lainoja tarjoavat perinteisten pankkien lisäksi kymmenet rahoituslaitokset. Eroja lainojen kuluissa ja ehdoissa on todella paljon. Haasteena lainanhaussa onkin juuri rahoituslaitoksien suuri määrä. Lisäksi jokainen houkuttelee tarjoavansa parhailla ehdoilla edullisinta lainaa.

   Sivustomme kautta voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Tästä on sinulle selkeä hyötyä: muutamassa minuutissa saat tarjouksia kymmeniltä pankeilta. Yksittäin näiden hakemusten tekemiseen menisi kymmeniä tunteja.

   Saadessasi tarjouksia sinun on helppo vertailla niitä ja löytää sopivin vaihtoehtoa. Mikäli tavoitteenasi on löytää mahdollisimman pieni kuukausierä, niin kiinnitä huomiota juuri tähän kriteeriin, kun vertailet lainatarjouksia. Kuitenkin on hyvä tiedostaa se, että mitä pienempi kuukausierä ja pidempi maksuaika, niin sitä korkeammat ovat lainan kustannukset. Voit kuitenkin lyhentää lainaa nopeammin pois halutessasi.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hakisinko lainojen yhdistelyyn lainaa pienellä kuukausierällä

   Mikäli lainanhoitoosi menee kuukaudessa tuloihisi nähden suuria summia, niin se tarkoittaa, että olet mahdollisesti ylivelkaantunut. Tämän kaltaisessa tilanteessa kaikkien lainojen kuukausierien maksaminen on usein haastavaa ja riski maksuhäiriömerkinnälle myös kasvaa ajan saatossa. Joka tapauksessa taloutesi on tässä tilanteessa usein todella tiukilla. Tilanteeseen voi kuitenkin löytyä toimiva ratkaisu.

   Yhdistelylaina tarjoaa usein ratkaisun tilanteessa, jossa olet velkaantunut useista pienistä lainoista, ja kuukausittaiset lainanhoitokustannuksesi ovat niin suuria, että sinulla ei jää rahaa kunnolla elämiseen. Yhdistelylainan ajatus on maksaa kaikki pienimmät lainat pois ja sen jälkeen lyhentää vain yhtä lainaa. Yhdistelylainoissa on usein pitkä maksuaika, joka pienentää kuukausittaisia lainanhoitokuluja ja näin vapauttaa rahaa muuhun elämiseen.

   Mikäli tämä uusi laina otetaan sen suuruisena, että saat maksettua kaikki muut lainasi pois ja maksuaika on tarpeeksi pitkä, että kuukausierä on pieni, niin yhdistelylaina yleensä on järkevä valinta. Sinun kannattaa kuitenkin laskea tarkasti, että varmasti säästät rahaa. Toisinaan yhdistelylainaa varten lainantarjoaja vaatii myös ottamaan henkilökohtaisen luottokiellon, että velkaantuminen saadaan loppumaan.

   Kilpailuttamalla löydät lainaa pienellä kuukausierällä

   Lainan kilpailuttamispalvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka hyväksyvät lainahakemuksesi. Vertailemalla lainoja säästät selvää rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Lainojen vertailu antaa selviä lukuja sinulle mainospuheiden sijaan. Näet nopeasti, että mikä laina on tarjolla olevista vaihtoehdoista edullisin ja paras sinulle.

   Sivustomme kautta tehtävä hakemus on selkeä ja helppo täyttää. Se on myös nopeasti täytettävissä ja siinä kysytään vain lainansaamisen kannalta oleellisia asioita. Jokainen kohta hakemuksessa on tärkeää. Sinun tehtävänäsi on vastata rehellisesti ja huolellisesti kysymyksiin. Hakemuksen jälkeen saat tarjouksia ja pääset valitsemaan lainaa pienellä kuukausierällä. Seuraavaksi annamme suosituksia sinulle siitä, mitä kannattaa huomioida hakiessa lainaa pienellä kuukausierällä.

   Lainaa pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla

   Pieni kuukausierä tarkoittaa pidempää maksuaikaa. Mikäli haluat puhtaasti lainaa pienellä korolla, niin silloin joudut lähes aina tinkimään kuukausierän suuruudesta ja laina-ajasta. Sen sijaan, jos tarkoituksesi on nimenomaan löytää laina pienellä kuukausierällä, niin paras vaihtoehto on hakea sitä pitkällä maksuajalla. Näin lainan kokonaiskulut ovat korkeampia, mutta kuukausittainen investointisi lainan hoitamiseen pienempi.

   Lainoja kilpailuttamalla saat käsityksen tarjonnasta ja saat myös samalla tarjouksia eri yhtiöiltä. Monet pelkäävät, että lainahoitokulut nousevat todella suuriksi lainoissa, joissa on pitkä maksuaika ja pieni kuukausierä. Kuitenkin on hyvä muistaa, että vaikka maksat lainaa pienellä kuukausierällä, niin halutessasi voit milloin vaan maksaa lainaa sovittua minimilyhennystä suuremmalla summalla. Tämä myös pienentää lainasi kokonaiskuluja.

   Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi, niin sinun kannattaa hakea lainaa mahdollisimman pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla, koska voit tarvittaessa lyhentää lainaa nopeammin pois, mikäli taloudellinen tilanteesi mahdollistaa suuremmat kuukausilyhennykset. Lisäksi monissa lainoissa on mahdollista neuvotella maksuajasta ja lyhennyksistä myös lainan nostamisen jälkeenkin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Todellinen vuosikorko vaikuttaa lainasi kokonaiskustannuksiin

   Lainan kustannuksia laskettaessa ei voida liikaa korostaa todellisen vuosikoron merkitystä lainaamisessa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki kustannukset, mitä lainaan kuuluu. Yksinkertaistetusti voidaan sanoa, että mitä suurempi korko on, niin suuremmat vuosittaiset ja kuukausittaiset kustannukset ovat. Toisaalta myös avausmaksu lasketaan todelliseksi vuosikoroksi.

   Lainassasi voi olla korkea avausmaksu, joka nostaa lainasi todellista vuosikorkoa, mutta itse kuukausittainen korko voi olla pienempi ja kuukausierät pieniä. Monesti kulutusluottojen suurimmat kustannukset maksetaan lainan nostamisen yhteydessä tai joustoluotoissa lainatilin avaamisen yhteydessä. Vakuudeton kulutusluotto on monesti hyvä valinta, mutta sen valintaan tarvitsee kiinnittää huomiota.

   Seuraavaksi kerromme joustoluotoista lainavaihtoehtoina.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Joustoluotolla lainaa pienellä kuukausierällä

   Mikäli lainan pieni kuukausierä on tärkein kriteeri sinulle lainan hakemisessa, niin yksi vaihtoehto on joustoluotto. Tällöin voit säätää itse nostojesi määrän ja maksuajan. Lainaa voit nostaa aina tarpeesi mukaan. Lainaa vapautuu samalla käytettäväksi, kun maksat sitä pois. Tästä nimi joustoluotto tulee.

   Mitä kannattaa muistaa hakiessa lainaa pienellä kuukausierällä

   Ensinnäkin laske realistisesti se, että paljon lainaa tarvitse. Lainaa ei kannata ottaa turhaan, koska raha ei tietenkään ole ilmaista. Toisaalta lainaa ei kannata ottaa myöskään liian vähän, koska lainasummaa voi olla vaikea tai jopa mahdoton korottaa lainan nostamisen jälkeen.

   Vertaile lainoja riittävästi. Ei ole järkevää ottaa heti ensimmäistä vaihtoehtoa, vaan lainoja kannattaa oikeasti vertailla mahdollisimman paljon. Tässä auttaa lainojen kilpailutuspalvelumme. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia lainantarjoajia. Voit siis luottaa siihen, että asioit rahoitusyhtiöiden kanssa, jotka ovat suomalaisen finanssivalvonnan piirissä.

   Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, eli voit rauhassa harkita tarjouksia ja jos et halua hyväksyä saamaasi tarjousta, niin voit vaan antaa sen olla. Tarjoukset vanhenevat itsestään. Lainojen kilpailuttaminen on siis ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit kilpailuttaa lainoja myös ihan mielenkiinnosta, että tietäisit mitä on tarjolla, jos tarve lainalle tulee.

   Siinä vaiheessa, kun olet löytänyt lainan, jonka hyväksymistä harkitset, niin kannattaa vielä kertaalleen harkita. Lue lainan ehdot läpi ja tarkasta kuinka suuri on todellinen vuosikorko. Mikäli kaikki näyttää hyvältä, niin voit hyväksyä lainan nopeasti ja helposti. Joissakin tapauksessa sinun täytyy lähettää liitteet, joissa todistat tulosi. Tämänkaltaisia liitteitä ovat esimerkiksi palkkakuitti ja verotustodistus.

   Hae jo tänään lainaa pienellä kuukausierällä

   Jätä hakemus jo tänään. Voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja saat lainatarjouksia rahoitusyhtiöiden aukioloaikojen puitteissa. Monesti tarjouksia tulee myös viikonloppuisin ja iltaisin, koska alustavat tarjoukset annetaan usein automaatikan avulla, kunhan tietosi on tekoäly tarkastanut.

   Palvelussamme on yli 30 yhteistyökumppania. Yhdellä hakemuksella tavoitat heidät kaikki. Jätä hakemus jo tänään ja näe millaisia lainoja olisi sinulle tarjolla. Et voi menettää mitään, sillä hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutuspalvelumme avulla pääset käsiksi parhaisiin lainatarjouksiin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen