Lainaa pienellä kuukausierällä

Hae lainaa pienellä kuukausierällä Summarumin kautta. Kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajia voit löytää juuri itsellesi parhaimman lainan sopivalla kuukausierällä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä

   Onko mielessäsi laina pienellä kuukausierällä? Et ole tämän kanssa yksin, sillä suurin osa lainanhakijoista haluavat lainaa pienellä kuukausierällä. Tässä kirjoituksessa annamme neuvoja siihen, miten löydät sinulle parhaiten soveltuvan lainan mahdollisimman pienellä kuukausierällä ja muuten hyvillä ehdoilla.

   Monet asiat vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Luonnollisesti myös se kuinka monelta rahoituslaitokselta lainaa haet lisää mahdollisuuksiasi saada laina hyvillä ehdoilla. Sivustomme kautta voit kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia yhdellä hakemuksella. Annamme sinulle neuvoja lainojen kilpailuttamiseen ja tätä kautta parhaan lainan saamiseen.


   Löydä edullisin laina pienellä kuukausierällä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan pinellä kuukausierällä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Monet rahoituslaitokset tarjoavat lainaa pienellä kuukausierällä

   Nykyään lainoja tarjoavat perinteisten pankkien lisäksi kymmenet rahoituslaitokset. Eroja lainojen kuluissa ja ehdoissa on todella paljon. Haasteena lainanhaussa onkin juuri rahoituslaitoksien suuri määrä. Lisäksi jokainen houkuttelee tarjoavansa parhailla ehdoilla edullisinta lainaa.

   Sivustomme kautta voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Tästä on sinulle selkeä hyötyä: muutamassa minuutissa saat tarjouksia kymmeniltä pankeilta. Yksittäin näiden hakemusten tekemiseen menisi kymmeniä tunteja.

   Saadessasi tarjouksia sinun on helppo vertailla niitä ja löytää sopivin vaihtoehtoa. Mikäli tavoitteenasi on löytää mahdollisimman pieni kuukausierä, niin kiinnitä huomiota juuri tähän kriteeriin, kun vertailet lainatarjouksia. Kuitenkin on hyvä tiedostaa se, että mitä pienempi kuukausierä ja pidempi maksuaika, niin sitä korkeammat ovat lainan kustannukset. Voit kuitenkin lyhentää lainaa nopeammin pois halutessasi.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Hakisinko lainojen yhdistelyyn lainaa pienellä kuukausierällä

   Mikäli lainanhoitoosi menee kuukaudessa tuloihisi nähden suuria summia, niin se tarkoittaa, että olet mahdollisesti ylivelkaantunut. Tämänkaltaisesa tilanteessa kaikkien lainojen kuukausierien maksaminen on usein haastavaa ja riski maksuhäiriömerkinnälle myös kasvaa ajan saatossa. Joka tapauksessa taloutesi on tässä tilanteessa usein todella tiukilla. Tilanteeseen voi kuitenkin löytyä toimiva ratkaisu.

   Yhdistelylaina tarjoaa usein ratkaisun tilanteessa, jossa olet velkaantunut useista pienistä lainoista, ja kuukausittaiset lainanhoitokustannuksesi ovat niin suuria, että sinulla ei jää rahaa kunnolla elämiseen. Yhdistelylainan ajatus on maksaa kaikki pienimmät lainat pois ja sen jälkeen lyhentää vain yhtä lainaa. Yhdistelylainoissa on usein pitkä maksuaika, joka pienentää kuukausittaisia lainanhoitokuluja ja näin vapauttaa rahaa muuhun elämiseen.

   Mikäli tämä uusi laina otetaan sen suuruisena, että saat maksettua kaikki muut lainasi pois ja maksuaika on tarpeeksi pitkä, että kuukausierä on pieni, niin yhdistelylaina yleensä on järkevä valinta. Sinun kannattaa kuitenkin laskea tarkasti, että varmasti säästät rahaa. Toisinaan yhdistelylainaa varten lainantarjoaja vaatii myös ottamaan henkilökohtaisen luottokiellon, että velkaantuminen saadaan loppumaan.

   Kilpailuttamalla löydät lainaa pienellä kuukausierällä

   Lainan kilpailuttamispalvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka hyväksyvät lainahakemuksesi. Vertailemalla lainoja säästät selvää rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Lainojen vertailu antaa selviä lukuja sinulle mainospuheiden sijaan. Näet nopeasti, että mikä laina on tarjolla olevista vaihtoehdoista edullisin ja paras sinulle.

   Sivustomme kautta tehtävä hakemus on selkeä ja helppo täyttää. Se on myös nopeasti täytettävissä ja siinä kysytään vain lainansaamisen kannalta oleellisia asioita. Jokainen kohta hakemuksessa on tärkeää. Sinun tehtävänäsi on vastata rehellisesti ja huolellisesti kysymyksiin. Hakemuksen jälkeen saat tarjouksia ja pääset valitsemaan lainaa pienellä kuukausierällä. Seuraavaksi annamme suosituksia sinulle siitä, mitä kannattaa huomioida hakiessa lainaa pienellä kuukausierällä.

   Lainaa pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla

   Pieni kuukausierä tarkoittaa pidempää maksuaikaa. Mikäli haluat puhtaasti lainaa pienellä korolla, niin silloin joudut lähes aina tinkimään kuukausierän suuruudesta ja laina-ajasta. Sen sijaan, jos tarkoituksesi on nimenomaan löytää laina pienellä kuukausierällä, niin paras vaihtoehto on hakea sitä pitkällä maksuajalla. Näin lainan kokonaiskulut ovat korkeampia, mutta kuukausittainen investointisi lainan hoitamiseen pienempi.

   Lainoja kilpailuttamalla saat käsityksen tarjonnasta ja saat myös samalla tarjouksia eri yhtiöiltä. Monet pelkäävät, että lainahoitokulut nousevat todella suuriksi lainoissa, joissa on pitkä maksuaika ja pieni kuukausierä. Kuitenkin on hyvä muistaa, että vaikka maksat lainaa pienellä kuukausierällä, niin halutessasi voit milloin vaan maksaa lainaa sovittua minimilyhennystä suuremmalla summalla. Tämä myös pienentää lainasi kokonaiskuluja.

   Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi, niin sinun kannattaa hakea lainaa mahdollisimman pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla, koska voit tarvittaessa lyhentää lainaa nopeammin pois, mikäli taloudellinen tilanteesi mahdollistaa suuremmat kuukausilyhennykset. Lisäksi monissa lainoissa on mahdollista neuvotella maksuajasta ja lyhennyksistä myös lainan nostamisen jälkeenkin.

   Todellinen vuosikorko vaikuttaa lainasi kokonaiskustannuksiin

   Lainan kustannuksia laskettaessa ei voida liikaa korostaa todellisen vuosikoron merkitystä lainaamisessa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki kustannukset, mitä lainaan kuuluu. Yksinkertaistetusti voidaan sanoa, että mitä suurempi korko on, niin suuremmat vuosittaiset ja kuukausittaiset kustannukset ovat. Toisaalta myös avausmaksu lasketaan todelliseksi vuosikoroksi.

   Lainassasi voi olla korkea avausmaksu, joka nostaa lainasi todellista vuosikorkoa, mutta itse kuukausittainen korko voi olla pienempi ja kuukausierät pieniä. Monesti kulutusluottojen suurimmat kustannukset maksetaan lainan nostamisen yhteydessä tai joustoluotoissa lainatilin avaamisen yhteydessä. Seuraavaksi kerromme joustoluotoista lainavaihtoehtoina.

   Joustoluotolla lainaa pienellä kuukausierällä

   Mikäli lainan pieni kuukausierä on tärkein kriteeri sinulle lainan hakemisessa, niin yksi vaihtoehto on joustoluotto. Tällöin voit säätää itse nostojesi määrän ja maksuajan. Lainaa voit nostaa aina tarpeesi mukaan. Lainaa vapautuu samalla käytettäväksi, kun maksat sitä pois. Tästä nimi joustoluotto tulee.

   Mitä kannattaa muistaa hakiessa lainaa pienellä kuukausierällä

   Ensinnäkin laske realistisesti se, että paljon lainaa tarvitse. Lainaa ei kannata ottaa turhaan, koska raha ei tietenkään ole ilmaista. Toisaalta lainaa ei kannata ottaa myöskään liian vähän, koska lainasummaa voi olla vaikea tai jopa mahdoton korottaa lainan nostamisen jälkeen.

   Vertaile lainoja riittävästi. Ei ole järkevää ottaa heti ensimmäistä vaihtoehtoa, vaan lainoja kannattaa oikeasti vertailla mahdollisimman paljon. Tässä auttaa lainojen kilpailutuspalvelumme. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia lainantarjoajia. Voit siis luottaa siihen, että asioit rahoitusyhtiöiden kanssa, jotka ovat suomalaisen finanssivalvonnan piirissä.

   Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, eli voit rauhassa harkita tarjouksia ja jos et halua hyväksyä saamaasi tarjousta, niin voit vaan antaa sen olla. Tarjoukset vanhenevat itsestään. Lainojen kilpailuttaminen on siis ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit kilpailuttaa lainoja myös ihan mielenkiinnosta, että tietäisit mitä on tarjolla, jos tarve lainalle tulee.

   Siinä vaiheessa, kun olet löytänyt lainan, jonka hyväksymistä harkitset, niin kannattaa vielä kertaalleen harkita. Lue lainan ehdot läpi ja tarkasta kuinka suuri on todellinen vuosikorko. Mikäli kaikki näyttää hyvältä, niin voit hyväksyä lainan nopeasti ja helposti. Joissakin tapauksessa sinun täytyy lähettää liitteet, joissa todistat tulosi. Tämänkaltaisia liitteitä ovat esimerkiksi palkkakuitti ja verotustodistus.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae jo tänään lainaa pienellä kuukausierällä

   Jätä hakemus jo tänään. Voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja saat lainatarjouksia rahoitusyhtiöiden aukioloaikojen puitteissa. Monesti tarjouksia tulee myös viikonloppuisin ja iltaisin, koska alustavat tarjoukset annetaan usein automaatikan avulla, kunhan tietosi on tekoäly tarkastanut.

   Palvelussamme on yli 30 yhteistyökumppania. Yhdellä hakemuksella tavoitat heidät kaikki. Jätä hakemus jo tänään ja näe millaisia lainoja olisi sinulle tarjolla. Et voi menettää mitään, sillä hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutuspalvelumme avulla pääset käsiksi parhaisiin lainatarjouksiin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa pienellä kuukausierällä sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen