Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pienellä kuukausierällä

   Kilpailuta ja hae lainaa pienellä kuukausierällä netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pienellä kuukausierällä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä jopa 60 000 euroa

   Summarumin kautta laina pienellä kuukausierällä löytyy helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienellä kuukausierällä 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat pienellä kuukausierällä helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa pienellä kuukausierällä.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuta laina pienellä kuukausierässä netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pienellä kuukausierällä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai pienten lainojen yhdistäminen.

   Löydä lainaa netistä pienellä kuukausierällä

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiosi erityisesti näihin:

   • lainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Summarumin kautta voit löytää juuri sinulle sopivimman lainantarjoajan, joka voi myöntää käyttöösi lainaa pienellä kuukausierällä nopeasti.

   Vakuudetonta lainaa pienellä kuukausierällä kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan pienellä kuukausierällä, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun tämä on hyväksytty, laina pienellä kuukausierällä maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina pienellä kuukausierällä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan pienellä kuukausierällä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Laina pienellä kuukausierällä haetaan näin

   Kun haluat hakea lainaa pienellä kuukausierällä luotettavasti ja nopeasti,  käänny puoleemme. Palvelumme on sinulle ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.

   Toimi seuraavasti:

   1. Täytä hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä tarvitsemasi summa, toivomasi laina-aika ja pyydetyt omat tietosi.
   2. Kun kaikki tiedot on täytetty, lähetä hakemus meille.
   3. Välitämme sen heti eteenpäin. Ensimmäiset lainatarjoukset saat sähköpostiisi pian.
   4. Vertaile tarjouksia rauhassa.
   5. Valitse sopivin laina pienellä kuukausierällä ja saata sopimusprosessi loppuun valitsemasi rahoitusyhtiön kanssa.

   Jos mikään saapuneista tarjouksista ei ole mielestäsi riittävän hyvä, ei sinun ole pakko valita yhtään.

   Kenelle laina pienellä kuukausierällä voidaan myöntää?

   Kun haet lainaa pienellä kuukausierällä Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja:

   • Olet vähintään 18 vuotta.
   • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
   • Asut Suomessa vakituisesti.
   • Maksuhistoriasi on puhdas.

   Hae lainaa pienellä kuukausierällä Summarumin avulla

   Onko mielessäsi laina pienellä kuukausierällä? Et ole tämän kanssa yksin, sillä suurin osa lainanhakijoista haluavat lainaa pienellä kuukausierällä. Tässä kirjoituksessa annamme neuvoja siihen, miten sinulle parhaiten soveltuva laina löytyy mahdollisimman pienellä kuukausierällä ja muutenkin hyvillä ehdoilla.

   Monet asiat vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Luonnollisesti myös se kuinka monelta rahoitusyhtiöltä lainaa haet lisää mahdollisuuksiasi saada se hyvillä ehdoilla. Sivustomme kautta voit kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia yhdellä hakemuksella.

   Monet rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa pienellä kuukausierällä

   Nykyään lainoja tarjoavat perinteisten pankkien lisäksi kymmenet rahoitusyhtiöt. Eroja lainojen kuluissa ja ehdoissa on todella paljon. Haasteena lainanhaussa onkin juuri rahoitusyhtiöiden suuri määrä. Lisäksi jokainen niistä houkuttelee tarjoavansa parhailla ehdoilla edullisinta lainaa pienellä korolla.

   Sivustomme kautta voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Tästä on sinulle selkeää hyötyä: muutamassa minuutissa saat tarjouksia kymmeniltä pankeilta. Yksittäin näiden hakemusten tekemiseen menisi pahimmillaan jopa kymmeniä tunteja.

   Saadessasi tarjouksia sinun on helppo vertailla niitä ja löytää sopivin vaihtoehtoa. Mikäli tavoitteenasi on löytää mahdollisimman pieni kuukausierä, kiinnitä huomiota juuri tähän kriteeriin, kun vertailet lainatarjouksia.

   Sinun on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että mitä pienempi kuukausierä ja pidempi maksuaika, sitä korkeammat ovat myös lainan kustannukset. Voit kuitenkin lyhentää lainaa pienellä korolla nopeammin pois halutessasi.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hakisinko lainojen yhdistelyyn lainaa pienellä kuukausierällä?

   Mikäli lainanhoitoosi menee kuukaudessa tuloihisi nähden suuria summia, tarkoittaa se sitä, että olet mahdollisesti ylivelkaantunut. Tämän kaltaisessa tilanteessa kaikkien lainojen kuukausierien maksaminen on usein haastavaa ja riski maksuhäiriömerkinnälle myös kasvaa ajan saatossa. Joka tapauksessa taloutesi on tässä tilanteessa usein todella tiukilla. Tilanteeseen voi kuitenkin löytyä toimiva ratkaisu.

   Yhdistelylaina tarjoaa usein ratkaisun tilanteessa, jossa olet velkaantunut useista pienistä lainoista, ja kuukausittaiset lainanhoitokustannuksesi ovat niin suuria, että sinulla ei jää rahaa kunnolla elämiseen. Yhdistelylainan ajatus on maksaa kaikki pienimmät lainat pois ja sen jälkeen lyhentää vain yhtä lainaa.

   Yhdistelylainoissa on usein pitkä maksuaika, joka pienentää kuukausittaisia lainanhoitokuluja ja näin vapauttaa rahaa muuhun elämiseen.

   Mikäli tämä uusi laina otetaan sen suuruisena, että saat maksettua kaikki muut lainasi pois maksuajan ollessa samalla riittävän pitkä ja kuukausierä täten pieni, on yhdistelylaina yleensä järkevä valinta.

   Sinun kannattaa kuitenkin laskea tarkasti, että varmasti säästät rahaa. Toisinaan yhdistelylainaa varten lainantarjoaja vaatii myös ottamaan henkilökohtaisen luottokiellon, jotta velkaantuminen saadaan loppumaan.

   Kilpailuttamalla löydät lainaa pienellä kuukausierällä

   Lainan kilpailuttamispalvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka hyväksyvät hakemuksesi. Vertailemalla lainoja pienillä kuukausierillä säästät selvää rahaa koroissa ja muissa kuluissa.

   Lainojen vertailu antaa selviä lukuja sinulle mainospuheiden sijaan. Näet nopeasti, että mikä laina pienellä kuukausierällä on tarjolla olevista vaihtoehdoista edullisin ja paras juuri sinulle.

   Sivustomme kautta tehtävä hakemus on selkeä ja helppo täyttää. Se on myös nopeasti täytettävissä ja siinä kysytään vain lainansaamisen kannalta oleellisia asioita. Sinun tehtävänäsi on vastata rehellisesti ja huolellisesti kysymyksiin.

   Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat tarjouksia ja pääset valitsemaan niiden joukosta sopivaa lainaa pienellä kuukausierällä. Seuraavaksi annamme suosituksia sinulle siitä, mitä kannattaa huomioida hakiessa lainaa pienellä kuukausierällä.

   Lainaa pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla

   Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
   3 vuotta 5,0 % 89 euroa
   4 vuotta 5,0 % 69 euroa
   5 vuotta 5,0 % 56 euroa
   6 vuotta 5,0 % 48 euroa

   Pieni kuukausierä tarkoittaa pidempää maksuaikaa. Mikäli haluat puhtaasti lainaa pienellä korolla, joudut silloin lähes aina tinkimään kuukausierän suuruudesta ja laina-ajasta.

   Vinkki

   Mikäli tarkoituksesi on löytää laina pienellä kuukausierällä, on paras vaihtoehto on hakea sitä pitkällä maksuajalla. Näin lainan kokonaiskulut ovat korkeampia, mutta kuukausittainen investointisi lainan hoitamiseen pienempi.

   Lainoja kilpailuttamalla saat käsityksen tarjonnasta ja saat myös samalla tarjouksia eri yhtiöiltä. Monet pelkäävät, että lainahoitokulut nousevat todella suuriksi lainoissa, joissa on pitkä maksuaika ja pieni kuukausierä.

   On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka maksat lainaa pienellä kuukausierällä, niin halutessasi voit milloin vaan maksaa lainaa sovittua minimilyhennystä suuremmalla summalla. Tämä myös pienentää lainasi kokonaiskuluja.

   Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi, kannattaa sinun hakea lainaa mahdollisimman pienellä kuukausierällä ja pitkällä maksuajalla, koska voit tarvittaessa lyhentää lainaa nopeammin pois, mikäli taloudellinen tilanteesi mahdollistaa suuremmat kuukausilyhennykset.

   Lisäksi monissa lainoissa on mahdollista neuvotella maksuajasta ja lyhennyksistä myös lainan nostamisen jälkeenkin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Todellinen vuosikorko vaikuttaa lainasi kokonaiskustannuksiin

   Lainan kustannuksia laskettaessa ei voida liikaa korostaa todellisen vuosikoron merkitystä lainaamisessa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki kustannukset, mitä lainaan kuuluu. Yksinkertaistetusti voidaan sanoa, että mitä suurempi korko on, niin suuremmat vuosittaiset ja kuukausittaiset kustannukset ovat. Toisaalta myös avausmaksu lasketaan todelliseksi vuosikoroksi.

   Lainassasi voi olla korkea avausmaksu, joka nostaa lainasi todellista vuosikorkoa, mutta itse kuukausittainen korko voi olla pienempi ja kuukausierät pieniä. Monesti kulutusluottojen suurimmat kustannukset maksetaan lainan nostamisen yhteydessä tai joustoluotoissa lainatilin avaamisen yhteydessä. Vakuudeton kulutusluotto on monesti hyvä valinta, mutta sen valintaan tarvitsee kiinnittää huomiota.

   Seuraavaksi kerromme joustoluotoista lainavaihtoehtoina.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Mitä kannattaa muistaa hakiessa lainaa pienellä kuukausierällä

   Ensinnäkin laske realistisesti se, että paljon lainaa pienellä kuukausierällä todellisuudessa tarvitset. Lainaa ei kannata ottaa turhaan, koska saatu raha ei tietenkään ole ilmaista. Toisaalta lainaa pienellä kuukausierällä ei kannata ottaa myöskään liian vähän, koska lainasummaa voi olla vaikea tai jopa mahdoton korottaa sen nostamisen jälkeen.

   Vertaile lainoja riittävästi. Ei ole järkevää ottaa heti ensimmäistä vaihtoehtoa, vaan lainoja pienellä kuukausierällä kannattaa vertailla mahdollisimman paljon. Tässä sinua auttaa helppo lainojen kilpailutuspalvelumme.

   Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia. Voit siis luottaa siihen, että asioit rahoitusyhtiöiden kanssa, jotka ovat suomalaisen Finanssivalvonnan piirissä.

   Saadut tarjoukset vanhenevat itsestään. Kilpailuttaminen on siis ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit kilpailuttaa lainoja myös ihan mielenkiinnosta, jotta tietäisit mitä on tarjolla, jos tarve lainalle tulee.

   Hae jo tänään lainaa pienellä kuukausierällä

   Jätä hakemus jo tänään ja saat lainaa helposti jopa iltaan mennessä. Voit hakea lainaa pienellä kuukausierällä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja saat lainatarjouksia rahoitusyhtiöiden aukioloaikojen puitteissa.

   Palvelussamme on yli 30 yhteistyökumppania. Yhdellä hakemuksella tavoitat ne kaikki. Jätä hakemus jo tänään ja näe millaisia lainoja pienellä kuukausierällä olisi sinulle tarjolla. Et voi menettää mitään, sillä hakemus ei sido sinua mihinkään.

   Kilpailutuspalvelumme avulla pääset käsiksi parhaisiin lainatarjouksiin. Hae lainaa pienellä kuukausierällä nyt!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen