Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa peräkärryn ostoon

   Hae lainaa peräkärryn ostoon – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa peräkärryn ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa peräkärryn ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan peräkärryn ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa peräkärryn ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa peräkärryn ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa peräkärryn ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa peräkärryn ostoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat peräkärryn ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa peräkärryn ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa peräkärryn ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina peräkärryn ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat peräkärryn ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa peräkärryn ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina peräkärryn ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan peräkärryn ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota peräkärryn ostoon tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka koskevat peräkärryn ostoa, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina peräkärryn ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan peräkärryn ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina peräkärryn ostoon maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa peräkärryn ostoon

   Peräkärry korvaa pakettiauton ja jopa pienen kuorma-auton. Peräkärryt ovat pitkäikäisiä, joten sopivaan kärryyn kannattaa satsata.

   Maltillisesta hintatasostaan huolimatta peräkärryt kustantavat helposti muutamia tuhansia euroja, joten lyhytaikainen vakuudeton laina on sopiva vaihtoehto peräkärryn oston rahoittamiseksi. Laina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa, jotta löytää itselleen sen parhaimman tarjouksen.

   Kilpailuta laina peräkärryn ostoon vaivattomasti

   Lainan kilpailuttaminen peräkärryn ostoon käy helposti netissä. Lainanvälityspalvelu tekee työn ja lähettää parhaimman lainatarjouksen sähköpostiin. Lainan voi kilpailuttaa yli 30 eri lainantarjoajan kesken helposti vain muutamassa minuutissa.

   Ensin täytetään lainahakemus ja sen jälkeen lainanvälityspalvelu vertailee lainoja. Ensimmäinen lainatarjous tulee tyypillisesti jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisesti. Lainan kilpailutus on siis nopeaa ja helppoa. Kaikki tulleet lainatarjoukset ovat selkeässä näkymässä, jossa on helppo tehdä vertailua eri vaihtoehtojen kesken.

   Kilpailuttamalla saa edullisimman lainan

   Laina peräkärryn ostoon kannattaa kilpailuttaa, sillä ensimmäiseltä lainantarjoajalta saama lainatarjous ei välttämättä ole se edullisin. Kilpailutus ei sido mihinkään, mutta se antaa mahdollisuuden vertailla lainoja keskenään. Lainatarjoukset perustuvat hakijan antamiin tietoihin, joten niiden perusteella lainantarjoajat määrittelevät sen sopivimman lainan peräkärryn hankintaan.

   Yleisesti luottojen esimerkkeinä käytetyt korkoprosentit ovat arvioita eikä niistä pysty näkemään millaisella korolla laina olisi mahdollista saada. Jotta sen näkisi, täytyisi tehdä lainahakemus erikseen jokaisen lainantarjoajan järjestelmään ja tällainen kilpailutus veisi aikaa. Senpä vuoksi kilpailuttamalla voi helposti vertailla useita lainatarjouksia keskenään ja valita niistä juuri se sopivin. Se on lisäksi maksutonta eikä sido mihinkään.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pikalaina peräkärryn ostoon

   Nimensä mukaisesti pikalaina on nopea laina, joka on mahdollista saada tilille nopeimmillaan muutamissa minuuteissa siitä, kun lainatarjous on hyväksytty. Tämä on kuitenkin riippuvainen luotonantajan ja hakijan pankkipalvelusta. Mutta yleisesti ottaen laina on tilillä viimeistään seuraavana päivänä. Lisäksi kilpailuttaminen on tehty helpoksi, sillä ei tarvitse lähettää kuin yksi hakemus, mikä ei sido mihinkään.

   Lainaa peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa

   On myös mahdollisuus hakea lainaa peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa. Yleisesti lainaa haetaan yhteishakijan kanssa silloin, kun kyse on isommasta hankinnasta, kuten suuresta peräkärrystä. Isommissa summissa on myönteistä, jos hakemuksessa on yhteishakija, sillä tämä pienentää riskiä lainantarjoajan kannalta. Tämä merkitsee, että haettaessa lainaa peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa, on mahdollisuus saada useampi positiivinen lainapäätös sekä matalampi korko lainalle.

   Laina on helpompi saada paremmilla ehdoilla, kun lainaa hakee kaksi ihmistä. Siksi laina peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa on kannattava vaihtoehto. Erikseen lainaa haettaessa sitä ei välttämättä saa, mutta yhteisellä hakemuksella se on todennäköisempää.

   Kannattaa muistaa, että yhteishakijankaan kanssa tehty lainavertailu ei sido mihinkään, joten rauhassa voi tutustua, millaista lainaa olisi mahdollista saada. Saamia lainatarjouksia voi vertailla ilman mitään vaatimuksia lainan hyväksymisestä.

   Lainassa yhteishakija on vastuussa lainasta, joten pelkästään toisen käyttöön tulevaa lainaa ei kannata yhteishakijan kanssa hakea ennen kuin on yhdessä sovittu, miten lainan takaisinmaksu onnistuu.

   Laina peräkärryn ostoon ilman vakuuksia

   Rahoitusyhtiöt ja jotkut pankit myöntävät vakuudetonta lainaa. Vakuudellista lainaa sen sijaan myöntää pankit. Tosin nykyään jotkut rahoitusyhtiötkin ovat alkaneet myöntää vakuudellista lainaa, mutta tämä on vielä harvinaisempaa.

   Vakuudeton laina on hyvä ratkaisu peräkärryn rahoitukseen, sillä usein peräkärryn ostohinta on niin matala, ettei useiden kymmenien tuhansien eurojen arvoista vakuudellista lainaa ei tarvita. Lisäksi vakuudettoman lainan saamiseksi ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia. Myös hakuprosessi on yksinkertaisempi ja nopeampi, mitä vakuudellista lainaa haettaessa.

   Vakuudettomassa lainassa korko on isompi, koska lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia. Kannattaakin kiinnittää huomiota lainaa hakiessa todelliseen vuosikorkoon, sillä se sisältää nimelliskoron lisäksi avaus-ja tilinhoitomaksuja. On myös tärkeää aina tutustua lainaehtoihin ennen lainan hakemista.

   Millaiseen tarkoitukseen peräkärryn tulee?

   Tarjolla on erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia peräkärryjä. Moni valmistaja tekee jopa yksittäiskappaleita erilaisiin erikoiskäyttötarkoituksiin. Niitä kannattaa kysellä suoraan valmistajilta.

   Peräkärryn voi ostaa käytettynä, mutta tarjontaa on vähän. Kerran hankittua peräkärryä pidetään yleensä pitkään, sillä siitä ei ole vaivaa, vaikka sen käyttö olisikin vähäistä. Vähäisen tarjonnan vuoksi vanhojen peräkärryjen hinnat ovat yli puolet uuden hinnasta. Tämän vuoksi myös käytetyn peräkärryn ostoa varten tarvitaan usein lainaa. Uuden peräkärryn hankinnan etuna on se, että sitä ei tarvitse korjailla, mutta myös se, että niissä on valinnanvaraa ja varustelumahdollisuuksia.

   Perinteisin suomalainen peräkärrytyyppi sopii kevyeen yleistouhuamiseen. Näiden peräkärryjen lavat ovat pieniä ja kapeita. Esimerkiksi muuttohommissa voi kokea ikävän yllätyksen, kun huonekalut eivät mahdukaan kyytiin. Myös talonrakentajille perusperäkärryt voivat olla liian pieniä. Perävaunuvalmistajien mukaan valtatrendinä ovatkin yli 3-metrisellä lavalla varustetut kärryt.

   Kalliimmissa peräkärryissä on lähes aina kippi, ja takalaita toimii ajosiltana, joka mahdollistaa moottorikelkan, mönkijän tai muun kulkupelin ajamisen lavalle.

   Peräkärryjen hintataso

   Jos noin 2,5 metrin pitkä ja 1,25 metriä leveä lava riittää, peräkärryn saattaa saada alle 900 eurolla. Tällaisesti peräkärrystä voi puuttua kippi ja iskunvaimentimet. Hintoja katsellessa pitää muistaa, että kuomu nostaa hintaa 600–1 000 euroa. Kuomun kokoa mietittäessä kannattaa varmistua siitä, että siinä on korkeutta myös reunoilla, sillä kuomut eivät ole yleensä suorakylkisiä.

   Peräkärryn koon kasvaessa tietenkin myös hintataso nousee. Tällöin vakuudeton muutaman tuhannen euron vakuudeton laina peräkärryn ostoa varten on sopiva vaihtoehto rahoitukseksi.

   Peräkärryjen kantavuus

   Kevytperäkärryn kantavuus on yleensä 500 kilogrammaa, vanhemmissa peräkärryissä jopa vähemmän. Raja voi tulla vastaan 20 pihalaatalla tai vesisäiliöllä.

   Raskaat jarrulliset lavaperäkärryt ovatkin nostaneet suosiotaan samalla, kun lavakoot ovat kasvaneet. Isommalle lavalle menee enemmän tavaraa, mutta samalla peräkärryn paino nousee. Raskaissa peräkärryissä on trendinä niiden varusteleminen oman käyttötarkoituksen mukaan. Lisävarusteilla peräkärry saadaan sopimaan esimerkiksi isojen klapikuormien tai kulkuneuvojen kuljetukseen.

   Isoja peräkärryjä vetävät maasturit ovat yleistyneet ja kuorma-autokortti sen sijaan kallistunut. Lisäksi kuorman kuljettaminen kuorma-autolla saattaa edellyttää kuljettajalta ammattipätevyyskelpoisuutta. Isoja peräkärryjä käytetäänkin tehtäviin, jotka hoidettiin aiemmin kuorma-autoilla. Niitä käytetään esimerkiksi maa-ainesten ja pitkien kappaletavaroiden kuljettamiseen.

   Autojen kuljettamiseen suunnitellut trailerit ovat myös oma lukunsa. Trailerilla auton kuljettaminen onnistuu helposti, mutta muun kuorman kuljettaminen on sen sijaan hankalaa, jos traileri ei sisällä umpipohjaa. Avonaisen trailerin varustaminen pohjavanerilla parantaa tilannetta, mutta laitojen puuttuminen voi vaikeuttaa kuljetuksia ja korostaa tavaroiden sitomisen merkitystä. Kuormansidonta pitää tehdä kuormansidontaliinoilla aina, olipa peräkärry minkälainen tahansa.

   Uusien autotrailereiden hinnat alkavat 3 000–4 000 eurosta. Jos vinssi ei kuulu vakiovarustukseen, sen hankintaa kannattaa harkita, sillä usein traileria tarvitaan silloin, kun auto ei liiku omin voimin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Peräkärryn ostaminen hoituu joko käsirahalla tai lainalla ja toisinaan näiden yhdistelmällä. Sen ostaminen on monelle iso päätös ja jos se aiotaan hankkia lainarahalla, on tärkeää, että parhaiden lainaehtojen takaamiseksi vertailee lainatarjouksia keskenään.

   Eri lainantarjoajien myöntämien lainojen ehdot ja korot vaihtelevat, joten lainojen vertailun avulla selviää, mikä lainatarjous olisi se edullisin peräkärryn ostoon. Lainojen kilpailuttaminen voi säästää jopa useita satoja euroja.

   Lisäksi lainan lopulliseen summaan vaikuttavat monet tekijät, kuten hakijan oma tausta ja maksukyky sekä kuukausierä ja laina-aika. Nämä seikat kannattaakin suunnitella ennen lainatarjouksen hyväksymistä sekä pohtia, millainen maksusuunnitelma sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseen.