Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa peräkärryn ostoon

   Hae lainaa peräkärryn ostoon – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa peräkärryn ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa peräkärryn ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan peräkärryn ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa peräkärryn ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa peräkärryn ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa peräkärryyn helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Peräkärrylainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa peräkärryn ostoon 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat peräkärryn ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa peräkärryä varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa peräkärryä varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina peräkärryn ostoon.

   Vinkki

   Kilpailuttamalla lainat peräkärryn ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa peräkärryn ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina peräkärryyn netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan peräkärryn ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

   • peräkärryn ostoon tarkoitetun lainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka koskevat peräkärryn ostoa, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina peräkärryn ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan peräkärryn ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina peräkärryn ostoon maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa peräkärryyn kauttamme

   Peräkärry korvaa pakettiauton ja jopa pienen kuorma-auton. Peräkärryt ovat pitkäikäisiä, joten sopivaan kärryyn kannattaa satsata.

   Maltillisesta hintatasostaan huolimatta peräkärryt kustantavat helposti muutamia tuhansia euroja, joten lyhytaikainen vakuudeton laina on sopiva vaihtoehto peräkärryn oston rahoittamiseksi. Peräkärrylaina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa, jotta löydät itsellesi sen parhaan tarjouksen.

   Kilpailuta laina peräkärryn ostoon vaivattomasti

   Lainan kilpailuttaminen peräkärryn ostoon käy helposti netissä. Teemme työn puolestasi ja lähetämme tarjoukset sähköpostiisi. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa yli 30 eri lainantarjoajaa helposti vain muutamassa minuutissa.

   Ensimmäinen lainatarjous tulee tyypillisesti jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisesti. Peräkärrylainan kilpailutus on siis nopeaa ja helppoa. Kaikki saapuneet lainatarjoukset ovat selkeässä näkymässä, jossa sinun on helppo tehdä vertailua eri vaihtoehtojen kesken.

   Kilpailuttamalla saat edullisimman lainan peräkärryn hankintaan

   Laina peräkärryn ostoon on hyvä kilpailuttaa, sillä ensimmäiseltä lainantarjoajalta saama tarjous ei välttämättä ole se edullisin. Kilpailutus ei sido mihinkään, mutta se antaa mahdollisuuden vertailla tarjouksia keskenään. Lainatarjoukset perustuvat antamiisi tietoihin, joten niiden perusteella lainantarjoajat määrittelevät sopivimman lainan peräkärryn hankintaan.

   Yleisesti luottojen esimerkkeinä käytetyt korkoprosentit ovat arvioita etkä niistä pysty näkemään millaisella korolla peräkärrylaina olisi mahdollista saada. Jotta näkisit sen, täytyisi sinun tehdä lainahakemus erikseen jokaisen lainantarjoajan järjestelmään ja tällainen kilpailutus veisi aikaa.

   Senpä vuoksi kilpailuttamalla voi helposti vertailla useita lainatarjouksia keskenään ja valita niistä juuri se sopivin. Se on lisäksi maksutonta eikä sido mihinkään.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pikalaina peräkärryn ostoon

   Nimensä mukaisesti pikalaina on nopea laina, joka on mahdollista saada tilille nopeimmillaan muutamissa minuuteissa siitä, kun tarjous on hyväksytty. Nopeus on kuitenkin riippuvainen luotonantajan ja sinun pankkipalvelusta.

   Yleisesti ottaen peräkärrylaina on tililläsi viimeistään seuraavana päivänä.

   Lainaa peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa

   On myös mahdollisuus hakea lainaa peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa. Yleisesti lainaa yhteishakijan kanssa haetaan silloin, kun kyse on suuremmasta hankinnasta, kuten suuresta peräkärrystä.

   Suuremmissa summissa on myönteistä, jos hakemuksessa on yhteishakija, sillä tämä pienentää riskiä lainantarjoajan kannalta. Tämä merkitsee, että hakiessasi lainaa peräkärryn ostoon yhteishakijan kanssa, on sinulla mahdollisuus saada useampi positiivinen lainapäätös sekä matalampi korko lainalle.

   Kannattaa muistaa, että yhteishakijankaan kanssa tehty lainavertailu ei sido mihinkään, joten voitte rauhassa ensin tutustua, millaista lainaa peräkärryä varten teidän olisi mahdollista saada. Saatuja lainatarjouksia voitte vertailla ilman vaatimuksia yhdenkään lainan hyväksymisestä.

   Lainassa yhteishakija on vastuussa, joten pelkästään toisen käyttöön tulevaa peräkärrylainaa ei kannata hakea yhteishakijan kanssa, ennen kuin on yhdessä sovittu, miten lainan takaisinmaksu onnistuu.

   Laina peräkärryn ostoon ilman vakuuksia

   Rahoitusyhtiöt ja pankit myöntävät vakuudetonta lainaa. Vakuudellista lainaa sen sijaan myöntää pääasiassa pankit. Tosin nykyään jotkut rahoitusyhtiötkin ovat alkaneet myöntää vakuudellista lainaa, mutta tämä on kuitenkin melko harvinaista.

   Vakuudeton laina peräkärryä varten on hyvä ratkaisu, sillä usein peräkärryn ostohinta on niin matala, ettei useiden kymmenien tuhansien eurojen arvoista vakuudellista lainaa tarvita. Lisäksi vakuudettoman lainan saamiseksi ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia. Myös hakuprosessi on yksinkertaisempi ja nopeampi, mitä vakuudellista lainaa haettaessa.

   Vakuudettomassa lainassa korko on suurempi, koska lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia. Sinun kannattaakin kiinnittää huomiota lainaa hakiessasi todelliseen vuosikorkoon, sillä se sisältää nimelliskoron lisäksi avaus-ja tilinhoitomaksuja. On myös tärkeää aina tutustua lainaehtoihin ennen lainan hakemista.

   Millaiseen tarkoitukseen peräkärryn tulee?

   Tarjolla on erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia peräkärryjä. Moni valmistaja tekee jopa yksittäiskappaleita erilaisiin erikoiskäyttötarkoituksiin. Niitä kannattaa kysellä suoraan valmistajilta.

   Peräkärryn voi ostaa käytettynä, mutta tarjontaa on vähän. Kerran hankittua peräkärryä pidetään yleensä pitkään, sillä siitä ei ole vaivaa, vaikka sen käyttö olisikin vähäistä. Vähäisen tarjonnan vuoksi vanhojen peräkärryjen hinnat ovat yli puolet uuden hinnasta.

   Tämän vuoksi myös käytetyn peräkärryn ostoa varten tarvitaan usein lainaa. Uuden peräkärryn hankinnan etuna on se, että sitä ei tarvitse korjailla, mutta myös se, että niissä on valinnanvaraa ja varustelumahdollisuuksia.

   Perinteisin suomalainen peräkärrytyyppi sopii kevyeen yleistouhuamiseen. Näiden peräkärryjen lavat ovat pieniä ja kapeita. Esimerkiksi muuttohommissa voi kokea ikävän yllätyksen, kun huonekalut eivät mahdukaan kyytiin. Myös talonrakentajille perusperäkärryt voivat olla liian pieniä. Perävaunuvalmistajien mukaan valtatrendinä ovatkin yli 3-metrisellä lavalla varustetut kärryt.

   Kalliimmissa peräkärryissä on lähes aina kippi, ja takalaita toimii ajosiltana, joka mahdollistaa moottorikelkan, mönkijän tai muun kulkupelin ajamisen lavalle.

   Peräkärryjen hintataso

   Jos noin 2,5 metrin pitkä ja 1,25 metriä leveä lava riittää, peräkärryn saattaa saada alle 900 eurolla. Tällaisesti peräkärrystä voi puuttua kippi ja iskunvaimentimet. Hintoja katsellessa pitää muistaa, että kuomu nostaa hintaa 600–1 000 euroa.

   Kuomun kokoa mietittäessä kannattaa varmistua siitä, että siinä on korkeutta myös reunoilla, sillä kuomut eivät ole yleensä suorakylkisiä.

   Hyvä tietää

   Peräkärryn koon kasvaessa tietenkin myös hintataso nousee. Tällöin vakuudeton muutaman tuhannen euron vakuudeton laina peräkärryn ostoa varten on sopiva vaihtoehto rahoitukseksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Peräkärryjen kantavuus

   Kevytperäkärryn kantavuus on yleensä 500 kilogrammaa, vanhemmissa peräkärryissä jopa vähemmän. Raja voi tulla vastaan 20 pihalaatalla tai vesisäiliöllä.

   Raskaat jarrulliset lavaperäkärryt ovatkin nostaneet suosiotaan samalla, kun lavakoot ovat kasvaneet. Isommalle lavalle menee enemmän tavaraa, mutta samalla peräkärryn paino nousee. Raskaissa peräkärryissä on trendinä niiden varusteleminen oman käyttötarkoituksen mukaan. Lisävarusteilla peräkärry saadaan sopimaan esimerkiksi isojen klapikuormien tai kulkuneuvojen kuljetukseen.

   Isoja peräkärryjä vetävät maasturit ovat yleistyneet ja kuorma-autokortti sen sijaan kallistunut. Lisäksi kuorman kuljettaminen kuorma-autolla saattaa edellyttää kuljettajalta ammattipätevyyskelpoisuutta. Isoja peräkärryjä käytetäänkin tehtäviin, jotka hoidettiin aiemmin kuorma-autoilla. Niitä käytetään esimerkiksi maa-ainesten ja pitkien kappaletavaroiden kuljettamiseen.

   Autojen kuljettamiseen suunnitellut trailerit ovat myös oma lukunsa. Trailerilla auton kuljettaminen onnistuu helposti, mutta muun kuorman kuljettaminen on sen sijaan hankalaa, jos traileri ei sisällä umpipohjaa. Avonaisen trailerin varustaminen pohjavanerilla parantaa tilannetta, mutta laitojen puuttuminen voi vaikeuttaa kuljetuksia ja korostaa tavaroiden sitomisen merkitystä. Kuormansidonta pitää tehdä kuormansidontaliinoilla aina, olipa peräkärry minkälainen tahansa.

   Uusien autotrailereiden hinnat alkavat 3 000–4 000 eurosta. Jos vinssi ei kuulu vakiovarustukseen, sen hankintaa kannattaa harkita, sillä usein traileria tarvitaan silloin, kun auto ei liiku omin voimin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Peräkärryn ostaminen hoituu joko käsirahalla tai lainalla ja toisinaan näiden yhdistelmällä. Sen ostaminen on monelle iso päätös ja jos se aiotaan hankkia lainarahalla, on tärkeää, että parhaiden lainaehtojen takaamiseksi tarjouksia vertaillaan keskenään.

   Eri lainantarjoajien myöntämien lainojen ehdot ja korot vaihtelevat, joten lainojen vertailun avulla selviää, mikä tarjous olisi se edullisin peräkärryn ostoon. Peräkärrylainojen kilpailuttaminen voi säästää jopa useita satoja euroja.

   Hae peräkärrylainaa kauttamme nyt!

   Usein kysyttyä

   Paljon voin saada lainaa peräkärryä varten kauttanne?
   Voit saada kauttamme lainaa peräkärryn ostoon 2 000 eurosta alkaen.
   Miten nopeasti peräkärrylainan tulee tililleni?
   Jos täytät rahoitusyhtiön kriteerit, voit parhaassa tapauksessa saada lainan peräkärryn ostamiseen jopa samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.
   Millainen on peräkärrylainan korko?
   Peräkärryä varten haetun lainan korko vaihtelee oman taloudellisen tilanteesi, rahoitusyhtiöiden kriteerien ja myös maailmantilanteen mukaisesti. Tarkat tiedot koroista saat tekemällä kilpailutuksen!