Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa lyhyellä maksuajalla

Hae lainaa lyhyellä maksuajalla – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa lyhyellä maksuajalla ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa lyhyellä maksuajalla 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan lyhyellä maksuajalla . Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa lyhyellä maksuajalla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja löydä lyhytaikainen laina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa lyhyellä maksuajalla helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lyhytaikaisen lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa lyhyellä maksuajalla 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat lyhyellä maksuajalla helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa lyhyellä maksuajalla.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa lyhyellä maksuajalla. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina lyhyellä maksuajalla.

Kilpailuta lainat lyhyellä maksuajalla netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lyhyellä maksuajalla erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina lyhyellä maksuajalla netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lyhyellä maksuajalla pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota

 • lyhyellä maksuajalla olevan lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lyhyellä maksuajalla olevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina lyhyellä maksuajalla heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan lyhyellä maksuajalla, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina lyhyellä maksuajalla maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa lyhyellä maksuajalla – Valitse lyhytaikainen laina

Lyhytaikaisella lainalla on monia etuja verrattuna pidempiaikaiseen lainaan. Se on tavallisesti helpompi taata ja joissain tapauksissa takaajia ei edes vaadita.

Hyvä tietää

Lyhytaikainen laina on myös luonnollisesti nopeampi maksaa takaisin. Lyhyt laina-aika tarkoittaa usein suurempia kuluja kuin pidempiaikaisessa lainassa, joten se on suhteessa kalliimpaa kuin pitkäaikainen rahoitus.

Hae lyhytaikaista lainaa kauttamme näin

Summarumilla lyhytaikaisten lainojen vertailu on helppoa. Lyhyen lainan hakeminen onnistuu helposti, kun teet sen seuraavasti:

 1. Täytä tietosi hakemukseen sivustollamme.
 2. Lähetä täytetty hakemus meille.
 3. Välitämme sen yhteistyökumppaneillemme heti.
 4. Jos täytät rahoitusyhtiöiden asettamat ehdot, saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuuteissa sähköpostiisi.
 5. Valitse niistä sopiva lyhytaikainen laina ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

Summarumin tekemä lyhytaikaisten lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko valita yhtään tarjouksista.

Kuka voi saada lainaa lyhyellä maksuajalla?

Lähes kaikilla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla on sääntöjä siitä, kuka voi saada lainaa lyhyellä maksuajalla.

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Joidenkin yhtiöiden kohdalla ikäraja voi olla tätä korkeampikin. Jotkut rahoitusyhtiöt myöntävät lyhytaikaista lainaa vasta 26 ikävuodesta ylöspäin.
 • Myös tulojen suhteen on voitu ilmoittaa minimirajoja. Tulojen tulee ymmärrettävästi olla riittävät, jotta saat maksettua lyhyen lainan myös takaisin.
 • Luottotiedot tule olla puhtaat.
 • Vakituisen osoitteen on oltava Suomessa.

Pikalaina lyhyellä maksuajalla

Pikavippi tai pikalaina on termi, jota käytetään yleisnimityksenä netistä tai kännykän kautta nopeasti otettaville ja pienille kertaluontoisille lainoille, joissa on erittäin lyhyt, jopa alle kuukauden mittainen takaisinmaksuaika. Aiempina vuosina pikavippien korot saattoivat olla peräti tähtitieteelliset, minkä takia moni lainanottamista pohtiva karttaa edelleenkin sen ottamista.

Suomen lainsäädäntö säätelee nykyään korkojen määrää, ja siten vuonna 2019 säädetyn asetuksen mukaisesti pikavipin korko ei voi olla yli 50 %. Tästä syystä pikavipin kuluja ei kannata enää kovin paljoa pohtia.

Takaisinmaksuajat ovat myös pidentyneet, ja nykypäivänä pikavipit voidaan maksaa takaisin entistä pidemmällä maksuaikataululla.

Takaisinmaksuaikaa voi olla joissain tapauksissa jopa vuosia. Tämä on muuttanut hieman pikavippien merkitystä, sillä ennen ne tarkoittivat nopeasti otettavaa lainaa, jonka sai oitis ja joka maksettiin äkkiä takaisin. Nykyään pikavippi terminä kuvaa ehkä paremmin lyhytaikaista lainaa, joka on nopeasti saatavilla ja määrältään pienehkö.

Vaikka pikavippejä saa tänä päivänä myös suuremmille summille, haetaan eniten edelleen pienempiä noin 100-1 000 euron vippejä. Siksi pikavippiä on suhteellisen vaivaton hakea, jos kaipaat pientä tasapainotusta talouteesi.


Löydä edullisin laina lyhyellä maksuajalla

Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivaa lainaa lyhyellä maksuajalla. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Ehtoja koskien lainoja lyhyellä maksuajalla

Eri rahoitusyhtiöt myöntävät pikavippejä yleensä täysi-ikäisille tai joissain tapauksissa 20, tai jopa 23 vuotta täyttäneille.

Pikalainaan vaaditaan tyypillisesti säännöllisiä palkkatuloja ja lähes kaikissa tapauksissa puhtaita luottotietoja, joten maksuhäiriömerkinnän saaneelle luottotiedottomalle hakijalle pikavippiä ei myönnetä. Tämä turvaa lainanmyöntäjää, mutta samalla myös sinua hakijana, jotta maksuhäiriömerkintöjä ei kertyisi lisää eikä talousvaikeutesi syvenisi.

Lyhyet lainat ovat pienen kokonsa ansiosta vakuudettomia eli niihin ei tarvita aiempaa omaisuutta vakuudeksi tai toista henkilöä takaamaan lainaa. Tämän vuoksi pieni laina nopealla maksuajalla on lähes kaikkien saatavissa.

Koska ilman vakuuksia säännölliset tulot ovat luotonmyöntäjälle ainoa tae maksukyvystäsi, näkyy rahoitusyhtiön riski toisinaan koron määrässä, ja siksi lyhytaikaisilla pikavipeillä voi olla hiukan suurempi korko kuin pidempiaikaisilla vakuudellisilla lainoilla.

Toisaalta lyhytaikainen laina voi olla hyvin edullinen pitkäaikaiseen verrattuna, jos pystyt maksamaan sen takaisin muutamassa kuukaudessa.

Pikalainat eivät kuitenkaan ole välttämättä niin kalliita kuin niiden uskotaan olevan. Eri pikavippejä on todellakin suotavaa vertailla, sillä oikeasti edullisiakin pikavippejä on olemassa.

Tarkasta huolellisesti lainavaihtoehtoja pohtiessasi koron määrän lisäksi myös lainanhoitokulujen ja nostokulujen osuus kaikista maksuista. Joissain vipeissä on nimittäin valitettavasti tällaisia piilokuluja, joita ei lyhytaikaista lainaa ottaessa tule ajatelleeksi, jos keskittyy liikaa vain koron määrän syynäämiseen.

Lainaa lyhyellä maksuajalla saadaan nopeasti tilille ja se onkin yksi syy lainamuodon suureen suosioon. Kun äkillinen rahantarve yllättää esimerkiksi äkillisestä laskusta johtuen, pankkien tarjoamat lainavaihtoehdot jäävät nopeudessa pikavippien jalkoihin. Siksi pikaisesti saatava laina saattaa olla ainoa vaihtoehto monelle lainanhakijalle.

Mihin ottaa laina lyhyellä maksuajalla?

Nopea lyhytaikainen laina on oivallinen valinta, jos tarvitset sitä vain yhteen, kohtuullisen kokoiseen ostokseen tai äkilliseen laskuun. Listataan alla esimerkkejä sellaisista tilanteista, joissa pikavippi on oikein sopiva vaihtoehto:

Shoppailuraha

Jos sinulla on kova halu päästä shoppailemaan, voi pieni lyhyt laina olla paras vaihtoehto, jos taloutesi on muuten kunnossa. Erityisesti se toimii siinä tapauksessa, jos palkkapäiväsi on tulossa pian, mutta parhaat tarjoukset kaupassa ovat juuri nyt vaikkapa Black Friday -hässäkän aikaan.

Pidä kuitenkin aina huoli, ettei shoppailuun otetuista pikavipeistä tule turhan yleinen tapa, jottet joudu ikävään takaisinmaksukierteeseen. Pahimmillaan se johtaa maksuvaikeuksiin ja jopa ulosottoon. Jos kuitenkin tiedät olevasi erityisen kova shoppailija, taloutesi on tasapainossa ja haluat usein lainaa ostoksiin, käyttöluotto voi olla sinulle parempi vaihtoehto.

Ruokaostokset

Kuukauden viimeinen viikko alkaa ja kaapissa on jäljellä vain nuudeleita sekä tonnikalaa? Tunne on varmasti tuttu monelle pienituloiselle. Tällaisessa tilanteessa pieni lyhytaikainen laina voi olla paikallaan. Sen voit maksaa pois näppärästi seuraavana palkkapäivänä.

Hammaslääkäri

Vaikka kaikki terveydenhuolto Suomessa on käytännössä ilmaista, hammaslääkäri ei kuitenkaan ole. Julkiselle puolelle on kovat jonot eikä monella paikkakunnalla ole särkypäivystystä, jolloin on käännyttävä yksityisen hammaslääkäriaseman puoleen. Yllättävä kipu hampaissa voi johtaa kaiken lisäksi kalliisiin operaatioihin, jotka voit onneksi kuitata lyhytaikaisella lainalla.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hae lyhytaikaista lainaa Summarumin avulla

Kun päätät hakea lyhytaikaista lainaa, mahdollisuutesi löytää itsellesi paras ja taatusti edullinen laina paranee, kun vertaat lainoja keskenään. Mutta mistä voit tietää, mikä on sinulle paras tapa lainavertailuun? Entäpä mihin asioihin sinun on hyvä kiinnittää huomiota verratessasi lainoja?

Lainavertailun hyödyt ovat tulleet voimakkaasti esille monelle. Siltikin edelleen harmillisen moni lainaa hakeva jättää luotot edelleen vertaamatta ja pahimmillaan maksaa huomattavasti enemmän kuin vertailusivuston avulla lainansa kilpailuttava hakija.

Lyhytaikaisten lainojen vertaileminen tarkoittaa siis eri tarjousten tarkastelua niiden ominaisuuksien perusteella, jotta löydät itsellesi sopivimman lainan. Kun vertaat lyhytaikaisia lainoja keskenään, voit löytää sinulle parhaan vaihtoehdon markkinoilta ja saat varmasti itsellesi suotuisimmat ehdot luotollesi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Löydät helposti monta tarjousta

Lainanhakijana olet niillä kaikkein heikoimmilla jäillä, mikäli päätät pyytää lainatarjouksen ainoastaan yhdestä pankista etkä edes yritä kilpailuttaa tarjouksia. Tällöin suostut näihin yhden pankin ehtoihin ja jäät osattomaksi muista vaihtoehdoista.

Jos et voi verrata yhdestä rahoitusyhtiöstä saamaasi lainatarjousta muihin tarjouksiin, mistä tiedät, että hakemasi lyhytaikainen laina on todellisuudessa edullisin? Saatat tietämättäsi nostaa sellaisen lainan, joka paljastuisikin vertailun myötä kalleimmaksi. Vertailulla säästät helpolla tavalla rahaa!

Pienetkin erot lainojen todellisissa vuosikoroissa voivat nostaa kustannuksia huomattavasti. Jos valitsemallasi rahoitusyhtiöllä on korkeammat tilinhoitomaksut kuin toisella, ajan saatossa lainasi hinta voi kivuta erittäin korkeaksi, vaikka pyrkisitkin maksamaan sen mahdollisimman nopeasti pois.

Lainavertailun merkitystä ei tämän vuoksi voi koskaan liiaksi korostaa.

Ennen kuin päätät verrata lyhytaikaisia lainoja, sinun täytyy päättää, mikä vertailutapa sopii sinulle parhaiten. Voit vertailla lainoja itsenäisesti, mutta tämä vie usein kovin paljon aikaa. Et voi myöskään olla varma, oletko löytänyt aivan kaikki mahdolliset vaihtoehdot vai jäikö joku mahdollinen hyvä tarjous väliin.

Pitkään alalla toiminut Summarum on hyvä vaihtoehto, jos arvostat nopeaa ja itsellesi vaivatonta toimintaa.

Yhdellä hakemuksella pääset käsiksi jopa kymmeniin eri pankkien ja lainanantajien tarjouksiin, jotka on kohdistettu juuri sinulle. Näistä on mukava alkaa etsimään itsellesi sopivinta lainaa lyhyellä maksuajalla, sillä kaikki tiedot tulevat kätevästi kootulla tavalla tutkittavaksesi.

Esimerkkejä lyhytaikaisista lainoista

Lyhytaikaisen lainan summa Laina-aika Korko Kuukausierä
3 000 euroa 1 vuosi 5,0 % 256 euroa
3 000 euroa 2 vuotta 5,0 % 131 euroa
3 000 euroa 3 vuotta 5,0 % 89 euroa
3 000 euroa 4 vuotta 5,0 % 69 euroa

Miten lyhyt laina vertaillaan?

Vaikka jotkin muutkin asiat voivat olla hyviä vertailun kohteita lyhytaikaista lainaa haettaessa, kuten esimerkiksi ystävällinen palvelu, on niitä kuitenkin todellisuudessa hankala vertailla objektiivisesti keskenään. Siitä syystä olemme päätyneet viiteen eri tekijään vertailutyökalussamme.

Ikärajoitus

Ensinnäkin lyhytaikaista lainaa hakiessasi oma ikäsi merkitsee jonkun verran. Kaikki yhtiöt eivät myönnä esimerkiksi 18-vuotiaille lainaa, joten ollessasi sen ikäinen, tällaisesta rahoitusyhtiöstä lyhyttä lainaa ei luonnollisesti kannata edes yrittää hakea.

Yleinen sääntö kaikille lainavertailussa mukana oleville rahoitusyhtiöille on, että niitä ei voi missään tapauksessa saada, jos hakija on alle 18-vuotias. Voi kuitenkin myös olla, että jotkin yhtiöt myöntävät lainaa vain yli 22-, tai jopa yli 25-vuotiaille hakijoille.

Siksi on ehdottoman tärkeää varmistaa, että olet hakemassa lainaa lyhyellä maksuajalla sellaiselta yhtiöltä, joka ylipäänsä myöntää lainoja ikäisillesi hakijoille. Näin säästyy kaikkien aikaa.

Lainasumma

Lainasumma merkitsee luonnollisesti paljon vertailtaessa parasta lyhytaikaista lainaa. Haluamallasi lainasummalla on väliä siksi, että myönnetyt summat vaihtelevat lainayhtiöittäin vain 100 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Näissä suurimmissa summissa usein ei kuitenkaan ole mahdollista saada lainaa lyhyellä maksuajalla, koska se olisi monessa tapauksessa täysin mahdotonta hakijan talous huomioiden.

Suurempia summia tarjoavat rahoitusyhtiöt myöntävät yleensä edullisempaa lainaa kuin lyhytaikaisia pieniä vippejä myöntävät yhtiöt, mutta silloin sinulla on aina riski ottaa suurempi laina kuin sinulla itselläsi oikeasti olisi varaa maksaa takaisin annetussa aikataulussa.

Siksi kannattaa ottaa mahdollisimman pieni lyhyt laina, jonka saa maksettua mahdollisimman nopeasti pois.

Korkotaso

Jo aiemmin mainittiin korko, jota säätelee nykyään myös lait ja asetukset. Koron tärkeyttä tuskin tarvitsee vieläkään liikaa selitellä, mutta se on tietenkin yksi suurimmista lainan hintaan liittyvistä tekijöistä lainavertailussa.

Korko määrittelee aina suureksi osaksi sen, kuinka kalliiksi lyhytaikainen laina lopulta sinulle tulee. Luonnollisesti mitä suurempi korko, sitä enemmän sinun tulee kaikkiaan maksaa rahoitusyhtiölle takaisin.

Korko ei kuitenkaan kerro yksinään halutun lainan halpuutta tai kalleutta, sillä joskus koroiltaan pienikokoinen laina sisältää vaikkapa suuria lainanhoitokuluja tai joitain piilotettuja maksuja. Henkilökohtainen lainatarjous, jonka rahoitusyhtiö sinulle antaa, vahvistaa lopulta kuinka suuri korko hakemassasi lainassa tulee olemaan.

Laina-aika

Laina-aika on yksittäinen suuri tekijä lainan kulujen määrittämisessä, sillä monesti lyhytaikaiset lainat ovat korkotasoltaan korkeampia.

Yleensä on niin, että mitä pidempi lainan maksuaika on, sitä suuremmat sen kokonaiskustannukset ovat, koska korko juoksee huomattavasti pidemmältä ajalta. Pienemmässä lainassa taas lainanhakija joutuu maksamaan suurempia kuukausimaksueriä, joten kannattaa vertailussa miettiä tarkasti, minkä pituinen aika luotolle on paras sinulle.

Pienempien lyhytaikaisten lainojen korko on usein korkeampi, mutta suhteessa se voi tulla huomattavasti pidempiaikaista lainaa edullisemmaksi. On hieman eri asia kokonaiskustannusten kannalta, maksatko lainaa ja sen korkoja 12 kuukautta vai 12 vuotta.

Maksuerien määrä on myös tärkeä tarkasteltava asia lainoja vertailtaessa. Joskus voi olla niin, että tarkan laina-ajan (esimerkiksi 10 kuukautta) sijaan lainantarjoajat ilmoittavat takaisinmaksun erien määränä (vaikkapa 15 erää).

Joskus rahoitusyhtiöt taas ilmoittavat jopa molemmat.

Tiesitkö?

Esimerkiksi sellainen lyhytaikainen laina, jonka laina-aika on yksi vuosi ja maksuerien määrä on asetettu kuuteen, tulisi maksaa takaisin kuudessa erässä yhden vuoden aikana. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pidät lainan tasaisesti maksettuna kahden kuukauden välein takaisin. Kiinnitä siis huomiota tähänkin asiaan lainavertailussa.

Toisinaan voit haluta maksaa koko loppulainan kerralla pois. Jotkut rahoitusyhtiöt veloittavat tästä pienen lisämaksun, joten sekin kannattaa vertailussa tarkistaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja haitat

Hyödyt Riskit
Lyhytaikainen laina voi olla hyvä ratkaisu yllättäviin kuluihin. Jos jätät lyhytaikaisen lainan maksamatta, seuraa tästä merkintä luottotietoihisi.
Lyhytaikaiset lainat voivat olla edullisia, kun maksat ne ajallaan takaisin. Koska lyhytaikaista lainaa saa melko helposti, voit tulla ottaneeksi sitä enemmän kuin todellisuudessa tarvitset.
Kauttamme saat lainaa lyhyellä maksuajalla markkinoiden parhailta yhtiöiltä.
Lyhyiden lainojen kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lainaa lyhyellä maksuajalla – yhteenveto

Lyhytaikainen laina on hyvä vaihtoehto silloin, kun tiedät tarvitsevasi rahaa äkillisiin menoihin. Myös tililuotto voi olla hyvä ratkaisu. Oli haluttu lainatyyppi mikä tahansa, kannattaa Summarumin kilpailutusta hyödyntää, sillä se nopeuttaa etenemistäsi lainanhaussa. Lähde rohkeasti kokeilemaan, mikäli sinulla on rahantarvetta.

Lainaa lyhyellä maksuajalla – usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa lyhyellä maksuajalla?
Voit löytää lainaa lyhyellä maksuajalla muun muassa pankeista tai eri rahalaitoksista. Lainaa haettaessa tee kuitenkin kilpailutus, jotta löydät itsellesi kaikkein halvimman lainan.
Mitä ehtoja liittyy lainaan lyhyellä maksuajalla?
Usein pankit ja rahalaitokset edellyttävät vähintään 20 vuoden ikää. Myös puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot ovat hyvin usein edellytyksinä lainaa hakiessa. Nämä eivät kuitenkaan aina ole välttämätöntä, etenkin jos lainaa haetaan vähän ja lyhyellä maksuajalla.
Mitä tulee ottaa huomioon haettaessa lainaa lyhyellä maksuajalla?
Lainan korko. Tämä kertoo lainan hinnan. Mitä suurempi todellinen vuosikorko on, sitä enemmän lopulta maksat lainasta pankille tai rahalaitokselle. Siksi kiinnitä aina huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon ennen lainan hakemista.