Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten

   Lainaa mopon tai skootterin hankintaan joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainaa mopon tai skootterin hankintaan hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa mopoon tai skootteriin 2 000 – 60 000 eur

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat mopon tai skootterin hankintaa varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina mopon tai skootterin hankintaa varten.

   Kilpailuttamalla lainat mopon tai skootterin hankintaa varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina mopon tai skootterin hankintaa varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan mopon tai skootterin hankintaa varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota mopon tai skootterin hankintaa varten tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen mopon tai skootterin hankintaa varten koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton lainat mopon tai skootterin hankintaa varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan mopon tai skootterin hankintaa varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina mopon tai skootterin hankintaa varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten

   Tarvitsetko lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten? Tässä artikkelissa neuvomme kuinka voit nopeasti ja vaivattomasti hakea useita eri lainatarjouksia sivustoltamme

   Hae mopo tai skootterilainaa ilman takauksia tai vakuuksia

   Mopo- tai skootterilainan hakeminen on ilmaista eikä sinua sido mihinkään, joten voit testata palvelussamme ilmaiseksi ja katsoa mitä lainatarjouksia voit saada. Palvelumme avulla tavoitat enemmän kuin 30 pankkia ja voit hakea useampaa lainaa yhdellä hakemuksella. Nyt voit hakea takaamatonta lainaa mopollesi 1-15 vuoden maksuajalla.

   Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat nopeasti täyttäessäsi lainahakemuksen. Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen mopo- tai skootterilaina pienellä korolla

   Palvelumme pyrkii aina etsimään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja halvimman mopo- tai skootterilainan mahdollisimman pienellä korolla ja siten ettei sinun tarvitse murehtia lainakustannuksista. Lainan korot, takaisinmaksuerät sekä aika ovat asioita joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

   Nykyään erilaisten lainamahdollisuuksien ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voi säästää huomattavia summia lainoja tarkkailemalla. Niissä on vieläkin eroja hvyin paljon.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kilpailuta ja vertaile eri lainat nopeasti ja helposti

   Lainahakemuksen lähetettyäsi kilpailutamme kaikki lainanantajat puolestasi. Lainanmyöntäjien hyväksyessäsi hakemuksesi, saat tarjouksen kaikilta lainanmyöntäjiltä jotka hyväksyivät hakemuksesi mopo- tai skootterilainaan.

   Jos saat myönteisen lainapäätöksen voit saada tarjouksia jopa kymmenilta eri luotonmyöntäjiltä ja voit valita näistä minkä haluat ottaa mopo- tai skootterilainasi myöntäjäksi. Ensimmäiset lainatarjoukset ovat usein valmiina jo muutamass minuutissa. Sen jälkeen voit vain vertailla ja valita itsellesi mieluisimman lainatarjouksen mopollesi tai skootterillesi, joka on sinulle sopivin ja edullisin.

   Mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen netissä säästää aikaa sekä rahaa. Jos haluaisit hakea lainaa pankista, tarvitse yleensä vakuuden lainallesi, kun taas netissä kilpailuttaessasi saat lainapäätöksen ilman lainaneuvotteluja sekä ilman minkäänlaisten liitteiden lähettämistä. Tämän palvelun käyttäminen mahdollistaa myös useiden lainanmyöntäjien vastauksen saamisen yhdellä kertaa, eikä vaadi eri hakemusten täyttämistä eri sivuilla, eikä varsinkaan vaadi pankissa käymistä. Mopo- tai skootterilainan hakeminen on siis tehty mahdollisimman helpoksi verrattuna vakuudellisen pankkilainan hakemiseen.

   Palvelumme on myös tarkoitettu nykyisen lainasi tai lainojesi kilpailuttamiseen, eli voit valita lainasi uudelleen rahoitettavaksi tai voit myös yhdistää tällä hetkellä avoinna olevat lainasi.

   Vakuudeton mopo- tai skootterilaina heti tilille kotoa poistumatta

   Hakemuksen täytettyäsi ja sopivan mopo- tai skootterilainasi löytäessäsi, seuraavana vaiheena on lainan hyväksyminen. Kun lainatarjous on hyväksytty maksetaan laina useimmiten tilillesi samantien ja rahat ovat nopeimmillaan tilissä jopa 15 minuutissa varsinkin päiväsaikaan.

   Kilpailuta mopo- tai skootterilaina ilmaiseksi netissä yhdellä hakemuksella

   Oletko aikeissa ostaa uuden mopon tai skootterin? Aina rahaa ei löydy uuden mopon tai skootterin hankkimiseen joten mopon tai skootterin ostaminen voi vaatia lainan hakemista. Mopo- tai skootterilainaa voi hakea hakea nykyään joko vakuudellisesti tai vakuutuksettomasti mutta mistä voit löytää parhaimman ja edullisimman lainan mopollesi tai skootterillesi.

   Lainojen kilpailuttaminen netissä on järkevintä tähän tarkoitukseen sillä yhden hakemuksen täyttämisellä saat useita eri tarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä ja pankeilta. Erilaisten pankkien ja lainanmyöntäjien vertailu on työlästä ja hankalaa jos joudut täyttämään hakemuksen erikseen jokaisen lainanmyöntäjän sivulla ja sitten vertailemaan kaikkien näiden lainojen lainaehdot tarkasti itse. Lisäksi vaihtoehtoja on erittäin paljon, joten se vie todella paljon aikaa. Kun kilpailutat mopo- tai skootterilainasi netissä säästät aikaa kaikelta tältä vaivalta.

   Lainatarjousten ehdot ovat aina erilaisia lainasta riippuen joten kustannukset ja korot määrittyvät eri tavoin. Pankkienkin myöntämä mopo- tai skootterilainan on jokatapauksessa kulutusluotto jonka korko määräytyy aina hakijan tiedoista sekä luotonantajan linjasta riippuen.

   Mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen Summarumilla

   Lainahakemuksen tekemiseen menee arvioilta aikaa noin 3 minuuttia. Kun teet ensimmäisen hakemuksen ei mikään ole sitovaa, voit täten vain tarkistaa minkälaisia lainoja sinulla olisi mahdollisuutta saada. Sinun tarvitsee täyttää vain hakemuksessa vaaditut tiedot, jotta luotonantajat näkevät tietosi, joiden perusteella tarjous tehdään.

   Tämän jälkeen tietosi menevät yhteistyökumppaneillemme jotka tekevät näiden tietojen perusteella parhaan lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopien.

   Sen jälkeen palvelu hakee tarjoukset luotonvälittäjien avulla parhaat lainatarjoukset usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Sitten saat sähköpostiisi tiedot sinulle myönnetyistä lainoista. Jos jokin näistä lainoista on mielestäsi mielekäs, voit siirtyä suoraan lainantarjoajan sivuille ja allekirjoittaa kyseisen tarjouksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit nostaa lainan tilillesi netissä.

   Muista kuitenkin hakea lainaa aina oman taloustilanteesi mukaan ja tutustu lainaehtoihin tarkasti. Summarum on puolueeton palvelu ja suosittelee asiakkailleen aina kaikista edullisinta lainaa, sekä ilmoittaa sinulle jos et jostain syystä saanut tällä kertaa lainatarjouksia.

   Miksi mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen on järkevää?

   Summarum on kehittänyt palvelun, jonka avulla mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palvelun avulla löydät juuri tarpeisiisi sopivan lainaratkaisun. Lainan kilpailuttaminen on nopeaa etkä joudu sitoutumaan mihinkään. Palvelu on keskittynyt vain löytämään parhaiden mahdollisten lainojen löytämiseen.

   Riippumatta siitä mistä olet hankkimassa mopoasi tai skootteriasi, lainan kilpailuttaminen palvelun kautta on mahdollista. Voit myös käyttää lainasi juuri niin kuin haluat.

   Lainan hakemisessa kaikista tärkein asia on korko. Palvelun kautta saat tarjouksen niin monesta eri paikasta, että lainojen kilpailuttaminen on todella helppoa. Kaikki laina tarjoukset näkyvät samalla ruudulla, kuten myös niiden korko. Mitä useamman lainatarjouksen näet kerralla, sen paremman päätöksen voit tehdä. Sen jälkeen lainan voi valita joko edullisimman vuosikoron mukaan, tai sen mukaan minkä lainan lainaehdot miellyttävät eniten.

   Toinen tärkeä asia lainan hakemisessa on takaisinmaksuaika. Mitä nopeammin saat maksettua lainan takaisin, sitä edullisemmaksi se tulee. Hakemusta tehdessä voit itse säädellä takaisinmaksuaikaa ja katsoa kuinka eri maksuajat vaikuttavat takaisinmaksusummaan. Mopo- tai skootterilainalaskurin avulla voit määrittää itse oman takaisinmaksuajan.

   Lainahakemuksen tekeminen on sen takia niin nopeaa ja vaivatonta sillä pankit käyttävät lainapäätöksen tekoon automoitua prosessia, joka määrittää lainapäätösten teon. Pankista lainaa hakiessaan joutuu usein käymään itse paikan päällä puhumassa asioista joka on hidasta. Jos haluaa vielä useasta eri pankista tiedustella lainoja, menee siihen vielä enemmän aikaa.

   Lainojen kilpailuttaminen on järkevää sillä se ei sido yhtään mihinkään. Jos olet kiinnostunut jostain kyseisestä lainasta, voit helposti valita kyseisen lainapäätöksen. Mikäli mikään lainatarjous ei jostain syystä kuitenkaan miellytä, et ole velvoitettu hakemaan mitään lainaa. Sitoutuneeksi joutuu vasta siinä vaiheessa kun hyväksyy lainan sen myöntäjän sivuilta.

   Pankkilainalla mopon tai skootterin ostaminen vaatii usein vakuuden tai takaajan. Summarum palvelua käyttämällä et tarvitse kumpaakaan. Voit myös lainan mahdollisesti saatuasi tulla toisiin ajatuksiin etkä tarvitsekaan lainaa juuri mopoon tai skootteriin. Tällä ei ole mitään merkitystä. Kun olet saanut lainan, ei kukaan tarkkaile mihin rahat käytät.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kuinka helppoa mopo- tai skootterilainan hakeminen on?

   Lainan hakeminen on palvelun kautta nopeaa, ilmaista sekä netin kautta onnistuvaa. Lomakkeen täyttäminen vie muutaman minuutin ja sen jälkeen palvelu hakee tarjouksia luotonvälittäjien avulla. Se takaa sen, että saat kaikki mahdolliset tarjoukset vaivattomasti eikä sitä tarvitse tehdä itse. Voit tehdä lainahakemuksen helposti poistumatta kotoa.