Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa mopon tai skootterin hankintaan

Lainaa mopon tai skootterin hankintaan joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Lainaa mopon tai skootterin hankintaan hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa mopoon tai skootteriin 2 000 – 60 000 eur

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa mopoon tai skootteriin luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen mopoon tai skootteriin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat mopon tai skootterin hankintaa varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa mopoon tai skootteriin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina mopon tai skootterin hankintaa varten.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat mopon tai skootterin hankintaa varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa mopon tai skootterin hankintaa varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina mopoon tai skootteriin netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan mopon tai skootterin hankintaa varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityisesti huomiota näihin:

 • mopon tai skootterin hankintaa varten tarkoitetun lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden väliset erot ovat melko pieniä, mutta mopoon tai skootteriin haettavien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina mopon tai skootterin hankintaa varten heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan mopon tai skootterin hankintaa varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty maksetaan helppo laina useimmiten tilillesi saman tien ja rahat ovat nopeimmillaan tilissä jopa 15 minuutissa varsinkin päiväsaikaan.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae lainaa mopoon tai skootteriin kauttamme näin

Kun tarvitset lainaa mopoon tai skootteriin, toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus sivustomme yläosassa.
 2. Lähetä hakemuksesi meille. Välitämme sen välittömästi kaikille yhteistyökumppaneillemme, joita on tällä hetkellä yli kolmekymmentä.
 3. Mikäli antamasi tiedot täyttävät yhteistyökumppaneidemme kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuuteissa.
 4. Vertaile saatuja tarjouksia.
 5. Hyväksy paras tarjous. Palvelumme ei sido sinua mihinkään, eli jos yksikään tarjouksista ei ole riittävän hyvä, ei sinun ole pakko niitä hyväksyä.

Kenelle myönnetään skootteri- tai mopolainaa?

Jotta voit saada kauttamme lainaa mopoa tai skootteria varten, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään täysi-ikäinen.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Maksuhistoriasi on moitteeton.
 • Vakituinen osoitteesi on Suomessa.

Hae mopo- tai skootterilainaa ilman takauksia tai vakuuksia

Mopo- tai skootterilainan hakeminen on ilmaista eikä sinua sido mihinkään, joten voit testata palvelussamme ilmaiseksi ja katsoa mitä lainatarjouksia voit saada.

Palvelumme avulla tavoitat enemmän kuin 30 pankkia ja voit hakea useampaa lainaa yhdellä hakemuksella. Nyt voit hakea takaamatonta lainaa mopolle 1-15 vuoden maksuajalla!

Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat nopeasti. Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullinen mopo- tai skootterilaina pienellä korolla

Palvelumme pyrkii aina etsimään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja halvimman mopo- tai skootterilainan mahdollisimman pienellä korolla ja siten, ettei sinun tarvitse murehtia lainakustannuksista.

Nykyään erilaisten lainamahdollisuuksien ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voi säästää huomattavia summia lainoja tarkkailemalla. Niissä on vieläkin hyvin suuria eroja.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kilpailuta ja vertaile eri lainat nopeasti ja helposti

Lainahakemuksen lähetettyäsi kilpailutamme kaikki lainanantajat puolestasi. Lainanmyöntäjien hyväksyessäsi hakemuksesi, saat tarjouksen kaikilta lainanmyöntäjiltä jotka hyväksyivät hakemuksesi mopo- tai skootterilainaan.

Jos saat myönteisen lainapäätöksen, voit saada tarjouksia jopa kymmeniltä eri luotonmyöntäjiltä.  Ensimmäiset lainatarjoukset ovat usein valmiina jo muutamassa minuutissa. Sen jälkeen voit vain vertailla ja valita itsellesi mieluisimman tarjouksen mopolle tai skootterille.

Mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen netissä säästää aikaa sekä rahaa. Jos haluaisit hakea mopolainaa pankista, tarvitse yleensä vakuuden lainallesi. Netissä kilpailuttaessasi saat lainapäätöksen ilman lainaneuvotteluja sekä ilman minkäänlaisten liitteiden lähettämistä.

Palvelumme käyttäminen mahdollistaa myös useiden lainanmyöntäjien vastauksen saamisen yhdellä kertaa, eikä vaadi eri hakemusten täyttämistä eri sivuilla. Mopo- tai skootterilainan hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi verrattuna vakuudellisen pankkilainan hakemiseen.

Palvelumme on myös tarkoitettu nykyisen lainasi tai lainojesi kilpailuttamiseen, eli voit valita lainasi uudelleen rahoitettavaksi tai voit myös yhdistää tällä hetkellä avoinna olevat lainasi.

Esimerkkejä skootteri- tai mopolainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista mopo- ja skootterilainoista sekä niiden kustannuksista.

Huomaathan, että saat tarjoukset antamiisi tietoihin perustuen. Siksi yllä olevat esimerkit ovat vain suuntaa-antavia, ja saamasi tarjoukset voivat näyttää toisenlaisilta.

Kilpailuta mopo- tai skootterilaina ilmaiseksi netissä yhdellä hakemuksella

Oletko aikeissa ostaa uuden mopon tai skootterin? Aina rahaa ei löydy uuden mopon tai skootterin hankkimiseen joten mopon tai skootterin ostaminen voi vaatia lainan hakemista. Mopo- tai skootterilainaa voit hakea hakea nykyään tosiaan joko vakuudellisesti tai vakuutuksettomasti.

Mopolainojen kilpailuttaminen netissä on järkevää, sillä yhden hakemuksen täyttämällä saat useita tarjouksia eri lainanmyöntäjiltä ja pankeilta.

Lainatarjousten ehdot ovat aina erilaisia lainasta riippuen, joten kustannukset ja korot määrittyvät eri tavoin. Pankkienkin myöntämä mopo- tai skootterilaina on joka tapauksessa kulutusluotto, jonka korko määräytyy aina omista tiedoistasi sekä luotonantajan linjasta riippuen.

Mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen Summarumilla

Lainahakemuksen tekemiseen menee arvioilta aikaa noin 3 minuuttia. Kun teet ensimmäisen hakemuksen ei mikään ole sitovaa, vaan voit vain tarkistaa millaisia lainoja sinun olisi mahdollisuus saada. Sinun tarvitsee täyttää vain hakemuksessa vaaditut tiedot, jotta luotonantajat näkevät tietosi, joiden perusteella tarjous tehdään.

Tämän jälkeen tietosi menevät yhteistyökumppaneillemme jotka tekevät näiden tietojen perusteella parhaan lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopien.

Sen jälkeen palvelumme hakee tarjoukset luotonvälittäjien avulla usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. saat sähköpostiisi tiedot sinulle myönnetyistä lainoista. Jos jokin näistä lainoista on mielestäsi hyvä vaihtoehto, voit siirtyä suoraan lainantarjoajan sivuille ja allekirjoittaa kyseisen tarjouksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit nostaa mopolainan tilillesi.

Muista kuitenkin hakea lainaa mopoon tai skootteriin aina oman taloustilanteesi mukaan. Tutustu kaikkiin lainaehtoihin tarkasti.

Summarum on puolueeton palvelu ja suosittelee sinulle aina edullisinta lainaa. Ilmoitamme sinulle, jos et jostain syystä saanut tällä kertaa lainatarjouksia.

Miksi mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen on järkevää?

Summarum on kehittänyt palvelun, jonka avulla mopo- tai skootterilainan kilpailuttaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palvelumme avulla löydät juuri tarpeisiisi sopivan lainaratkaisun. Skootterilainan kilpailuttaminen on nopeaa etkä joudu sitoutumaan mihinkään.

Mopolainan hakemisessa tärkein seikka on korko. Palvelumme kautta saat tarjouksen monesta eri paikasta, jolloin mopo-ja skootterilainojen kilpailuttaminen on helppoa. Kaikki lainatarjoukset näkyvät samalla ruudulla, kuten myös niiden korko.

Mitä useamman lainatarjouksen näet kerralla, sen paremman päätöksen voit tehdä. Voit valita lainan joko edullisimman vuosikoron mukaan, tai sen mukaan minkä lainan lainaehdot miellyttävät eniten.

Toinen tärkeä piirre lainan hakemisessa on takaisinmaksuaika. Mitä nopeammin saat maksettua mopolainan takaisin, sitä edullisemmaksi se tulee. Hakemusta tehdessäsi voit itse säädellä takaisinmaksuaikaa ja katsoa kuinka eri maksuajat vaikuttavat takaisinmaksusummaan.

Mopo- tai skootterilainalaskurin avulla voit määrittää itse oman takaisinmaksuajan.

Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta, sillä pankit käyttävät lainapäätöksen tekoon automatisoitua prosessia, joka määrittää lainapäätösten teon. Pankista lainaa hakiessasi joudut usein käymään itse paikan päällä puhumassa asioista, mikä on hidasta.

Skootterilainojen kilpailuttaminen on järkevää, sillä se ei sido yhtään mihinkään. Jos olet kiinnostunut jostain kyseisestä lainasta, voit helposti valita sopivan tarjouksen. Toisaalta, mikäli mikään lainatarjous ei jostain syystä kuitenkaan miellytä, et ole velvoitettu hakemaan mitään lainaa.

Pankkilainalla mopon tai skootterin ostaminen vaatii usein vakuuden tai takaajan. Summarumia käyttämällä et tarvitse kumpaakaan. Voit myös lainan mahdollisesti saatuasi tulla toisiin ajatuksiin etkä tarvitsekaan lainaa juuri mopoon tai skootteriin.Tä

llä ei ole mitään merkitystä. Kun olet saanut lainan, ei kukaan tarkkaile mihin rahat käytät.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kuinka helppoa mopo- tai skootterilainan hakeminen on?

Mopolainan hakeminen palvelumme kautta on nopeaa ja maksutonta. Lomakkeen täyttäminen vie muutaman minuutin ja sen jälkeen haemme tarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä.

Usein kysyttyä

Paljon voin saada lainaa mopoon tai skootteriin kauttanne?
Summarumin yhteistyökumppanit myöntävät lainaa mopoon tai skootteriin jopa 60 000 euroon saakka, ilman vakuuksia.
Kauan mopolainan saamisessa kestää?
Kun olet täyttänyt hakemuksesi huolellisesti, ja tietosi täyttävät yhteistyökumppanimme kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset jopa muutamissa minuuteissa. Rahat voivat siirtyä tilillesi jopa saman päivän aikana.
Edellyttääkö mopolaina vakuuksia?
Ei, mopolaina ei edellytä vakuuden tai pantin asettamista. Kauttamme saat vakuudetonta mopolainaa jopa 60 000 euroon saakka.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja