Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Asuntoauton rahoitus

Kilpailuta ja hae asuntoauton rahoitus netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae asuntoauton rahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Rahoitusta 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan asuntoauton rahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa asuntoautoa varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta asuntolainalaina voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Asuntoautolainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta asuntoautolainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile asuntoautolainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa asuntoautoa varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa asuntoautolainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin asuntoautolaina.

Kilpailutta asuntoautolainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan asuntoautolainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen asuntoautolaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman asuntoautolainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaaminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • asuntoautolainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton asuntoautolaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen asuntoautolainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, asuntoautolaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina asuntoautoa varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Rahoita haaveesi matkailuautosta Summarumin avulla

Summarum on kotimainen talouden vertailu -ja suunnittelupalvelu. Palvelumme tavoitteena on auttaa sinua talousasioiden hoitamisessa, ja tekemään kannaltasi parhaat päätökset arjen talouteen liittyvissä vaivattomasti ja nopeasti.

Vinkki

Monet suuret taloudelliset hankinnat voivat olla jännittäviä ja vaatia huolellista suunnittelua. Tästä syystä kannattaakin turvautua asiantuntevaan apuun taloudellisten päätösten tekemisessä, ja kilpailukykyisten lainojen hankkimisessa.

Taloudellisen päätöksenteon tueksi Summarum tarjoaa myös oppaita, vinkkejä ja neuvontaa, jotta voit turvallisesti edistää oman elämäsi haaveiden toteuttamista ja arjen raha-asioiden hoitamista.

Kenelle lainaa asuntoautoon myönnetään?

Kun haet lainaa asuntoautoa varten, sinulta edellytetään tiettyjen kriteerien täyttämistä. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen koti ja osoite Suomessa

Näin haet asuntoautolainaa kauttamme

 1. Laske aivan ensimmäiseksi budjettisi. Muista huomioida myös mahdolliset yllättävät kulut.
 2. Täytä asuntoautolainahakemus,
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi nopeasti.
 4. Vertaile tarjoukset kaikessa rauhassa.
 5. Hyväksy mielestäsi paras asuntoautolainatarjous.

Jos mikään tarjouksista ei miellytä, voit jättää jokaisen niistä huomioimatta. Asuntoautolainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Missä tilanteissa palvelu sopii minulle parhaiten?

Aina kun tarvitset tukea taloudelliseen päätöksentekoon tai ennalta suunniteltujen tai yllättävien hankintojen tekemiseen. Uusissa rahoitustarpeissa, ja myös vanhojen lainojen kilpailutuksen ollessa ajankohtaista, kannattaa ensin tutustua Summarumiin.

Avullamme säästät selvää rahaa jopa tuhansiin euroihin saakka. Lainanhankinnan lisäksi palvelusta löydyt apua kuukausimaksullisten palveluiden, kuten sähkösopimusten kilpailuttamiseen.

Summarum on täysin puolueeton ja kotimainen palvelu. Suosittelemme sinulle aina edullisinta tarjottua asuntoautolainaa. Mikäli sinulla ei ole mahdollista saada lainaa asuntoautoa varten, saat siitä myös selkeästi tiedon sähköpostilla. Tämä ei kuitenkaan estä sinua hakemaan lainaa matkailuautoon myöhemmin palvelusta.

Haaveena uudet matkailukokemukset?

Lomaosakkeiden ja vapaa-ajan asuntojen hankkimisen rinnalla suomalaiset ovat tunnetusti innostuneet matkailuautojen hankinnasta, ja asuntoautoja näkyy Suomen teillä erityisesti kesäisin paljon.

Matkailuautolla pääset vaivattomasti matkailemaan ympäri Suomen erilaisissa matkailukohteissa ja suunnittelemaan reitin oman mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti.

Matkailun ei tarvitse tietenkään rajoittua vain Suomen rajojen sisäpuolelle, vaan asuntoautolla pääset helposti matkailemaan myös esimerkiksi Eurooppaan.

Matkailuauto tuo vapautta matkasuunnitteluun

Moni matkailija ihastuu matkailuautoilunvaivattomuuteen ja vapauden tunteeseen. Matkailuautolla nopeatkin matkasuunnitelman muutokset ovat mahdollisia, ja vaikka reittisuunnitelmasta poiketaankin, löytyy yösija aina omasta takaa.

Suomen monipuoliset leirintäalueet tarjoavat mukavuuksia, joiden äärellä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina.

Mitä matkailuauton hankinnassa tulee huomioida?

Matkailu- tai asuntoauton hankinnassa kannattaa ensisijaisesti huomioida se, millaiseen käyttöön matkailuauto tulee. Kiinnitä erityisesti huomiota asuntoauton pohjaratkaisuun ja säilytystilaan sekä varustelutasoon.

Mieti esimerkiksi sitä, onko sinulle tärkeää, että matkailuauto sisältää kaikki tarvittavat mukavuudet, vai hyödynnätkö mieluummin leirintäalueiden palveluita? Onko oma wc sinulle ehdoton edellytys, tai tarvitsetko matkaillessa suihkua?

Tilantarpeeseen vaikuttaa eniten se, kuinka monta henkilöä matkailuautossa mukanasi pääsääntöisesti matkustaa. Samoin kannattaa miettiä, tuleeko matkailuauto pääasiassa omaan käyttöön vai onko ajatuksenasi vuokrata autoa edelleen?

Muista huomioida myös muut kulut

Huomaathan myös huomioida rahoitussuunnittelussa asuntoautoilun muut kustannukset, kuten

 • vakuutukset
 • verot
 • käyttökulut.

Rahaa kannattaa myös varata asuntoauton varusteluun kuluviin kustannuksiin.

Tällaisia kustannuksia saattavat olla esimerkiksi uudet patjat, liinavaatteisiin, terassikalusteet tai asiat. Samoin muista tarkistaa tarvitsetko ylimääräistä rahaa ajokortin päivittämiseen vai onko sinulla riittävä ajo-oikeus jo ennestään.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mistä voin saada lainaa asuntoauton ostoon?

Matkailuautojen hinnoissa on suuria eroja riippuen auton merkistä, vuosimallista ja varustelutasosta. Asuntoautomarkkinoita ja myynti-ilmoituksia seuraamalla saat hyvän käsityksen siitä, mitä sinun tarpeidesi mukainen matkailuauto suurin piirtein kustantaa.

Tiesitkö?

Lainaa asuntoauton ostoon voit saada useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, sekä esimerkiksi joiltakin autoliikkeiltä. Lainaehtojen ja kustannusten vertailu voi kuitenkin olla hankalaa, kun lainantarjoajilla on erilainen tapa lainojen kustannusten ja ehtojen ilmoittamiseen.

Tarvitsenko rahaa koko hankintahinnalle vai vain osalle siitä?

Kun sinulla on selvillä haluamasi matkailuautotyypin hintahaarukka, pystyt itse arvioimaan onko sinulla tarve hankkia asuntoauton rahoitus koko ostosummalle, vai haetko lainaa vain osalle sen hankintahintaa. Tässä voit tarvittaessa käyttää myös apuna Summarumin helppoa autolainalaskuria.

Toimitpa kummin vain, sinun kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa matkailuauton rahoitus ja pyytää lainatarjous useammalta pankilta tai rahoitusyhtiöltä.

Asuntoautolainan kilpailutus voi säästää suuria summia, ja sen avulla saat parhaat mahdolliset lainat ehtoineen ja korkoineen selville helposti.

Mikä rahoitusmuoto on paras matkailuauton rahoitukseen?

Matkailuauton rahoitus on mahdollista hakea useammalla eri rahoitusmuodolla. Sinun on tärkeää tiedostaa erilaiset vaihtoehdot, jotta pystyt valitsemaan niistä itsellesi ja tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Yleisesti neljä eniten käytettyä matkailuauton rahoitusmuotoa ovat:

 • Vakuudellinen autorahoitus
 • Vakuudeton autorahoitus
 • Osamaksu
 • Leasing-sopimus

Tarvitseeko minun tietää sopivin rahoitusmuoto etukäteen?

Näitä erilaisia autorahoituksen muotoja tarjoavat perinteiset pankit sekä muutamat muut palveluntarjoajat. Sinun ei kuitenkaan ennalta tarvitse tietää mihin palveluntarjoajaan sinun kannattaisi olla yhteydessä rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kun tiedät millä aikataululla olet asuntoautoa hankkimassa, voit kuitenkin aloittaa lainan kilpailuttamisen ja lainamuodon valinnan hyvissä ajoin tutustumalla eri vaihtoehtoihin. Näin olet valmiina toimimaan, jos sinulle sopiva matkailuauto ilmestyy myyntiin yllättäen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Esimerkkejä Summarumin kautta saatavista asuntoautolainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä asuntoautolainoista, joita voit saada kauttamme.

Summarumin avulla lainaa helposti ja vaivattomasti

Avullamme voit kilpailuttaa erilaisia lainoja helposti ja nopeasti. Palvelun avulla löydät aina juuri omaan tilanteeseesi ja rahoitustarpeeseesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Asuntoauto on suuri investointi, ja hankintasumman kasvaessa lainan koroilla ja muilla lainanhoitoon liittyvillä kustannuksilla on merkitystä lopulliseen kustannukseen. Kun saat kerralla riittävän kokoisen lainan, ei sinulle tule lisäkuluja uusien lainojen hankkimisesta myöhemmin.

Summarum hoitaa kilpailutuksen puolestasi

Palvelumme tekee monet kilpailutukseen liittyvät asiat puolestasi, ja siksi asuntoautolainojen vertailu onnistuu helposti. Se on myös vaivatonta – viehän hakemuksen tekeminen vain muutaman minuutin ja olet valmis vastaanottamaan lainatarjoukset.

Lisäksi palvelumme etuna on, että se on sinulle täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Lainat asuntoautoa varten on mahdollista kilpailuttaa vaikka sinulla ei olisi vielä tiedossa ostokohdetta tai ostoajankohtaa. Lainatarjouksen kysyminen ei edellytä lainan nostamista.

Näin kilpailutat asuntoautolainan Summarumilla

Kun tiedät suurin piirtein tarvittavan lainasumman, ja lähdet kilpailuttamaan asuntoauton rahoitusta, ensimmäisenä voit tehdä lainavertailun hakemuksen sivun yläosassa. Tämä vie vain 3 minuuttia aikaa.

Vertailuhakemus ei ole sitova, eli pystyt halutessasi sen avulla vain tarkistamaan, minkä kokoista lainaa asuntoautoon sinulla olisi mahdollista saada ja millaisin ehdoin.

Lainamäärän arvion avulla pystyt esimerkiksi arvioimaan, minkä hintaluokan asuntoauton pystyt hankkimaan, ja mitä mukavuuksia autoon sijoittamallasi rahalla saat. Tämä voi helpottaa myös sopivan kohteen hankkimista.

Kuinka prosessi etenee?

Lainanmyöntäjät antavat tarjouksensa lupahakemukseen täyttämiesi tietojen perusteella, joten täytä tiedot huolellisesti. Lainantarjousprosessi etenee hakemuksen jättämisen jälkeen seuraavasti:

Välitämme tiedot yhteistyökumppaneillemme. Sen jälkeen yhteistyökumppanit antavat tietojesi perusteella parhaan lainatarjouksensa vastaamaan lainatarvettasi.

Saat palvelun avulla yhdellä kertaa lainatarjoukset asuntoautoa varten usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Voit saada useita hyviä lainatarjouksia nopeasti.

Mikäli tarjousten joukossa on sinua miellyttävä lainatarjous, jonka haluat hyväksyä, voit siirtyä sähköpostista suoraan lainantarjoajan sivulle. Pääset allekirjoittamaan lainatarjouksen sähköisesti ja nostamaan asuntoautolainan tilillesi.

Muista kuitenkin tutustua lainaehtoihin aina huolellisesti, ja mitoita hakemasi laina asuntoautoa varten oman taloustilanteesi ja tarpeesi mukaan.

Mikäli sinulla on useita lainoja, voi olla järkevää miettiä niiden mahdollista yhdistämistä Summarumin avulla. Näin voit säästää lainanhoito- ja korkokustannuksissa joka kuukausi.

Miksi sinun kannattaa kilpailuttaa asuntoautolaina?

Asuntoauton voit hankkia joko suoraan yksityiseltä myyjältä tai autoliikkeestä. Voit valita itse, mistä ja millaisen asuntoauton hankit. Kun sinulla on tiedossasi, minkä hintaluokan autoa olet etsimässä, voit aloittaa kilpailuttamalla asuntoauton hankintaan tarvitsemasi lainan.

Voit hakea asuntoautolainaa joko koko hankintahinnalle tai vain osalle siitä. Summarumin avulla kilpailutat asuntoautolainan helposti ja löydät itsellesi parhaan ja edullisimman lainan asuntoauton hankintaan.

Tuleeko minulla olla ostettava kohde tiedossa ennen kilpailutusta?

Asuntoautolainan kilpailuttaminen käy nopeasti. Kilpailutuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, eikä sinulla tarvitse olla vielä ostettavaa asuntoautoakaan tiedossa, vaan voit jatkaa sinulle sopivan auton etsimistä kilpailutuksen aikana, ja myös lainatarjoukset saatuasi.

Ennätät siis katsoa sinulle sopivinta automallia rauhassa, ja tehdä vertailuja eri asuntoautojen välillä. Lainan voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla.

Miten löydän kaikki asuntoautolainaa tarjoavat tahot?

Kun kilpailutat asuntoautolainan netissä Summarumin avulla, sinun ei tarvitse olla yhteydessä useisiin autoliikkeisiin tai pankkeihin. Kaikkien lainantarjoajien kartoittaminen ja löytäminen voi myös olla haastavaa, ja paras lainaratkaisu voi jäädä sinulta huomaamatta.

Sinun ei myöskään tarvitse valita auton ostopaikkaa sen mukaan, mistä sinulle tarjottaisiin lainaa. Et siis käytännössä ole itse yhteydessä pankkiin tai autoliikkeeseen asuntoauton ostosuunnitelmasi aikana.

Lainatarjousten hakemuksen voit tehdä helposti ja yksinkertaisesti esimerkiksi kotisohvalta.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Osta unelmiesi asuntoauto – lainaa jopa 60 000 euroa

Voit saada lainaa asuntoauton hankintaa varten jopa 60 000 euroa. Kun olet hakemassa lainaa asuntoauton ostoon, voit kilpailuttaa ja hakea lainan samalla lomakkeella.

Sinun ei siis tarvitse täyttää monia erilaisia kaavakkeita ja hakemuksia, vaan riittää että täytät yhden verkkolomakkeen kertaalleen. Pankkien ja rahoitusyhtiöiden päätöksentekoprosessi on automaattinen, ja siksi autolainan saaminen käy vaivattomasti.

Tyypillinen summa uudelle autolle voi olla esimerkiksi 20 000 euron laina.

Mitä ehtoja lainan saamiselle on?

Riippuu yleensä useammasta asiasta, voitko saada lainaa matkailuauton ostoon. Yleensä sinulle voidaan myöntää vakuudeton autolaina, mikäli luottotietosi ovat kunnossa ja olet hoitanut muut talousasiasi aiemmin mallikkaasti.

Hankkimasi matkailuauton ei tarvitse maksaa kymmeniä tuhansia euroja, mutta lainasumma lähes aina riittää juuri sinun haluamasi matkailuauton rahoittamiseen sekä oheiskuluihin.

Kuinka lainatarjoukset määräytyvät?

Lainatarjoukset riippuvat aina haetun lainasumman suuruudesta, lainan suunnitellusta takaisinmaksuajasta sekä omasta taloudellisesta tilanteestasi. Kannattaa myös huomata, että lainahakemuksia tarkastellaan aina kokonaisuuksina. Tästä syystä esimerkiksi asuntoauton rahoitus ja lainan korko voi erilaisesta tilanteesta johtuen vaihdella jonkin verran eri hakijoiden kohdalla.

Asuntoauto ja edullinen laina tuovat vapauden tunnetta

Kun olet löytänyt itsellesi parhaan mahdollisen asuntoauton ja sinulle edullisen lainan hankinnan rahoittamiseen, on sinulla vapaus ja mahdollisuus suunnitella seuraavaa lomamatkaa aiempaa laajemmalle alueelle ja joustavammalla matkasuunnitelmalla kustannustehokkaaseen hintaan.

Tämä on etu, jota ei rahalla voi korvata. Huolellinen lainasuunnittelu ja takaisinmaksusuunnitelma tuovat myös turvaa omaan talouteen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Karavaanariluonne selviää vain kokeilemalla

Matkailuauton hankkiminen ja ensimmäiset matkakokemukset kertovat, oliko matkailuauton hankkiminen teille oikea ratkaisu. Karavaanarielämä ei sovi kaikille, ja elämä leirintäalueella voi vaatia hieman totuttelemista alkuun.

Joskus voit todeta, että matkailuautoilu ei ollut sinua varten. Jos päädytkin myymään matkailuauton, voit saatavalla myyntisummalla mahdollisesti maksaa myös autoon ottamasi edullisen lainan pois.

Mutta jos maantiellä tervehdit vastaantulevaa karavaanaria hymyssä suin tiedät, että matkailuauton hankkiminen on ollut sinulle oikea päätös ja jokaisen euron arvoinen.

Summarum palvelee myös ongelmatilanteissa

Summarumin käyttö on helppoa ja nopeaa. Toisinaan kuitenkin mieleen saattaa nousta kysymyksiä, joita haluat selvittää. Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina tarvittaessa. Saat selkeää ja opastavaa palvelua suomeksi.

Asiakaspalveluun saat halutessasi sähköpostilla yhteyden arkisin, eli maanantaista perjantaihin klo 10-17 . Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on [email protected]

Samaan sähköpostiin voit myös halutessasi antaa palautetta palvelusta. Pystyt myös kommentoimaan palvelua suoraan sivustolla. Meille on tärkeää, että toiminta on läpinäkyvää ja saat aina vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Asuntoauton rahoitus – Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin saada lainaa asuntoauton ostoon?
Asuntoauton ostoon voit saada lainaa monesta pankista tai muusta rahoitusta tarjoavasta yrityksestä, kuten vaikkapa autoliikkeiltä. Joskus lainan ehtojen ja hinnan selvittäminen voi olla kuitenkin näissä tilanteissa hankalaa. Kun vertaat lainan hintoja itsenäisesti netissä, esimerkiksi Summarumin lainanvertailussa voit selvittää juuri itsellesi edullisimman lainan asuntoauton ostoon.
Mitä eri rahoitusmuotoja asuntoauton ostoon on olemassa?
Asuntoauton ostoon voit käyttää esimerkiksi jotakin seuraavista rahoitusmuodoista: vakuudeton autorahoitus, vakuudellinen autorahoitus, osamaksu tai Leasing-sopimus.
Kuinka paljon lainaa asuntoauton ostoon?
Lainaa voit hakea juuri oman tarpeittesi mukaan. Asuntoautoja löytyy hyvin eri hintaskaalalla. Osa hakee lainaa asuntoautoon vain muutamia tuhansia euroja, mutta osa taas kymmeniätuhansia.