Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Venerahoitus

   Venerahoitus joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Tästä venerahoitus hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Venerahoitus 2 000 – 60 000 euroa

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae venerahoitus jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae venerahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea venerahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta venerahoitusta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile venerahoitukset helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle venerahoitusta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa venerahoitusta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin venerahoituksen.

   Kilpailuttamalla venerahoitukset netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan venerahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen venerahoitus netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman venerahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota venerahoituksen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta venerahoituksien koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton venerahoitus heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen venerahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, venerahoitus maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Venerahoitus – veneen osto ja rahoitus

   Oletko löytänyt unelmiesi veneen? Veneen osto on monesti suuri päätös, jota varten tarvitaan rahoitusta. Venerahoitus on helppo löytää Summarumin lainapalvelun avulla, jossa voit sujuvasti vertailla erilaisia venelainoja.

   Venerahoituksen on monesti syytä järjestyä nopeasti, sillä unelmiesi vene voi olla jonkun toisen ostajan kiikarissa. Vakuudeton venelaina veneen ostoa varten onkin usein paras ratkaisu pikaiseen rahantarpeeseen.

   Paras aika veneen ostamiseen

   Veneily on suosittua kesäisin, jolloin tietenkin vesialueet ovat sulana. Veneen osto kesällä voikin tulla kalliiksi, sillä silloin veneiden hinnat ovat suuren kysynnän vuoksi korkeammat kuin syksyllä tai keskellä talvea.

   Paras aika ostamiseen on siis talvella. Tällöin myös venerahoitus on hieman mukavampaa vertailla, kun lainan saamiseen ei ole ehkä aivan niin kiire kuin parhaimman veneilysesongin aikaan.

   Vene osamaksulla vai lainalla?

   Suomi on tuhansien järvien maa ja kaunista saaristoakin merenrannassa riittää. Siksi ei ole ihme, että veneily on suosittu harrastus; on mukavaa huristella veneellä ja katsella maisemia. Myös perinteinen soutuvene on monen mieleen. Tyynellä järvellä on kiva soudella ja nauttia kauniista auringonpaisteesta.

   Oletko jo pitkään haaveillut omasta veneestä, mutta rahoitus on epäselvä? Kannattaisiko vene ostaa osamaksulla vai lainalla? Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla lainalla veneen ostoa varten? Selvitetään!

   Osamaksu

   Veneliikkeet tarjoavat lähes aina osamaksuvaihtoehtoa. Osamaksukaupassa rahoitusyhtiön kanssa allekirjoitetaan osamaksusopimus veneen maksamisesta erissä. Vene on tällöin rahoitusyhtiön omistuksessa siihen asti, kunnes kaikki erät on maksettu.

   Osamaksu on vaivaton vaihtoehto. Se ei silti välttämättä ole edullisin rahoitusvaihtoehto. Osamaksusta maksetaan korkoja ja muita kuluja aivan kuten lainoistakin, mutta osamaksujen korot voivat olla korkeat. Sen vuoksi suosittelemme, että otat selvää erilaisista lainavaihtoehdoista ennen veneen ostoa.

   Laina

   Venelaina voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Laina saattaa olla venerahoituksena osamaksua edullisempi vaihtoehto, kunhan muistat vertailla ja kilpailuttaa lainat ensin.

   Kilpailuttaminen on helppoa. Sinun tarvitsee täyttää yksi lainahakemus Summarumin nettisivuilla, ja voit saada kerralla kymmeniä lainatarjouksia veneen ostoa varten.

   Kun hankit venerahoituksen lainalla, vene on heti sinun toisin kuin osamaksussa, jossa se on rahoitusyhtiön omaisuutta, kunnes kaikki erät on maksettu. Voit siis tehdä veneelle, mitä itse haluat.

   Vakuudellisen ja vakuudettoman lainan erot venerahoituksessa

   Jotta voit saada vakuudellisen venelainan, sinulla pitää tietenkin olla vakuuksia. Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto tai mökki. Lainan määrä ja hinta vaihtelevat pankista riippuen, joten vakuudellisetkin lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

   Lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri pankista. Jos lainaan sisältyy vakuuksia, sen saamisessa kestää kauemmin kuin vakuudettoman luoton saamisessa, koska vakuuksien validiointi vie aikaa.

   Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita vakuuksia. Voit saada tällaisen lainan, vaikka sinulla ei olisi omaisuutta, mutta taloudellinen tilanteesi on muuten hyvä. Vakuudettomien lainojen sekä luottojen korot ovat korkeammat kuin vakuudellisten. Vakuudettomat lainat ovat käteviä siksi, että ne ovat nopeampia, koska vakuuksia ei tarvitse tarkistaa.

   Rahat voi saada tilille vakuudettomissa lainoissa jo samana päivänä lainahakemuksen tekemisestä.

   Hae rahoitusta veneen ostoon ilman vakuuksia netistä

   Venelaina on helppo tapa hoitaa veneen rahoitus. Et tarvitse venelainan hakemiseen vakuuksia ja voit hakea lainaa Summarumin verkkopalvelun välityksellä. Hakeaksesi lainaa veneen ostoon, täytä verkkopalvelussa lainasumma sekä sopiva laina-aika ja vertaile sopiva laina.

   Täytä verkkopalvelussa tarvittavat tiedot. Myös vaadittujen dokumenttien lähettäminen hoituu helposti verkossa. Kun kaikki on kunnossa ja laina myönnetty, saat rahat tilillesi nopeimmillaan jopa saman päivän aikana.

   Venelaina on helppo hakea, mutta myös sen takaisinmaksu on tehty vaivattomaksi. Lyhennysvapaat kuukaudet sekä mahdollisuus maksaa lainaa kerralla enemmän kuin sovitun summan mukaisesti tekevät takaisinmaksusta jouhevaa. Mikä parasta sinulle ei yleensä edes koidu ylimääräisiä kuluja lyhennysvapaista tai suuremmasta takaisinmaksusta. Jos haluat, voit jopa maksaa venelainan takaisin kokonaisuudessaan kerralla.

   Edullinen venerahoitus löytyy kilpailuttamalla

   Ei kannata turhaan ottaa kalliskorkoista lainaa veneen ostoa varten. Kilpailuttamalla voit löytää edullisemman venerahoituksen. Täytä hakemus nettisivuillamme ja parissa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset näkyviisi.

   Kaikki tarjoukset tulevat palveluumme, jossa ne järjestyvät taulukkoon. Tämä tekee venerahoituksen vertailemisesta entistäkin helpompaa.

   Vertaile rahoitustarjouksia veneen ostoon omassa tahdissasi. Monet tarjouksista ovat voimassa jopa viikkoja, joten sinun ei ole pakko tehdä päätöstä rahoituksesta heti.

   Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut sopivan, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja toimita luotonmyöntäjälle mahdollisesti vaaditut liitteet. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä ja pääset veneen ostoon.

   Venerahoituksen laina-aika ja todellinen vuosikorko

   Vakuudeton venelaina on helppo tapa rahoittaa veneen osto, olipa kyseessä purjevene, moottorivene tai jokin muu menopeli. Ennen kuin haet rahoitusta veneen ostoon, mieti ja arvioi paljonko tarvitset lainaa veneen ostoon.

   Tehdäksemme venerahoituksen hakemisesta ja laina-ajan määrittämisestä helpompaa, voit kätevästi vertailla myös tätä lainavertailutaulukon avulla. Lainalaskuri vaatii kaksi muuttujaa: haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Syötä haluamasi venerahoituksen summa sekä aika laskuriimme, niin se kertoo sinulle, mikä on todellinen vuosikorko ja arvioitu kuukausierä. Laina-aikaa ja -summaa muuttamalla voit vertailla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

   Venerahoitus joustavalla takaisinmaksulla

   Venerahoituksen takaisinmaksu myös joustaa tarvittaessa – voit usein ilman kuluja lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin kuukausieräsi on. Voit myös maksaa koko venelainan kerralla pois.

   Venelainan takaisinmaksuun voi halutessaan joissain rahoitusvaihtoehdoissa hakea myös lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysvapaita kuukausia voit hakea tavallisesti enintään kaksi vuodessa, jolloin venelainan takaisinmaksu on huolettomampaa.

   Valitse sinulle järkevin tapa rahoittaa veneen osto. Voit hakea uuden veneen rahoittamiseen vakuudellista tai vakuudetonta lainaa. Eri venelainoissa korot, lainamäärät ja vakuudet vaihtelevat.

   Vertaillessasi erilaisia rahoituksia veneen ostoon kiinnitä huomiota lainan kokonaiskustannuksiin. Lainaan liittyy muitakin kuluja kuin korko tai lainan avausmaksu eli niitä ei kannata vertailla yksittäin.

   Käytetyn veneen osto

   Tietysti käytetyn veneen voit saada edullisestikin. Esimerkiksi huutokauppasivuilla on silloin tällöin veneitä erittäin edulliseen hintaan.

   Muista kuitenkin tarkistaa ennen käytetyn veneen ostamista veneen yleinen kunto, akku ja moottori sekä mahdollisimman tarkka historia, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

   Mitä ottaa huomioon, kun ostaa veneen?

   Vaikka veneily olisi jopa intohimo- ja tunnelaji, vaatii veneen osto kuitenkin huolellista ja tarkkaa harkintaa. Vene on ostajalleen arvokas kulkuväline, joten veneen oston ei myöskään tulisi olla pelkästään äkillinen päähänpisto, vaikka rahoituksen veneen hankintaan saisi nopeasti.

   Pitkä harkinta-aika omalta osaltaan takaa sen, että vene on juuri sopiva sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi nähden etkä sorru ostamaan hetken mielijohteesta liian kallista tai vaikkapa käyttökelvotonta venettä.

   Veneen rahoitus on yksi veneen ostoon liittyvä kynnyskysymys, jota tulee pohtia huolellisesti venekaupoille lähtiessäsi – ja mieluusti jo ennen sitä. Monet rahoittavat veneen nerokkaasti osittain omilla säästöillä ja osittain lainalla, joka yleensä esimerkiksi on kulutusluotto.

   Lainaa veneeseen kannattaa tietenkin hakea myös omasta pankistasi, jolloin pankki tuntee sinut ja taloudellisen tilanteesi. Tällöin pystyt neuvottelemaan lainasi ehdoista aivan toisin kuin silloin, jos osamaksu otettaisiin veneliikkeestä ikään kuin ”kaupan päällisenä”.

   Summarumin verkkopalvelun avulla voit myös helposti vertailla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja veneen ostoon, joten pelkästään oman pankin laina-arvioon ei kannata tyytyä. Erilaiset rahoitusratkaisut on siis hyvä käydä tarkkaan läpi ennen ostoaikeita, jotta saat varmasti parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

   Ennen veneen ostoa olisi myös hyvä pohtia esimerkiksi kuinka paljon venerahoitukseen voit varata lainaa eli kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainoja takaisin. Näin et joudu taloudellisesti turhan ahtaalle ja joudu pahimmassa tapauksessa luopumaan veneestäsi.

   Pohdi myös, kuinka paljon omaa rahaa voit käyttää hankintaan. Rahoituksen veneen ostoon on hyvä koostua useammasta eri lähteestä, joista säästöt on yksi merkittävä tekijä.

   Paljonko olet halukas lyhentämään lainaasi kuukausittain? Kokeile lainalaskureilla erilaisia vaihtoehtoja, jotta löydät parhaan mahdollisen lainan juuri sinulle.

   Kuinka paljon tarvitset rahoitusta veneeseen?

   Koska Summarumin vertailupalvelussa venerahoitus on saatavilla monilla erikokoisilla summilla, voit rahoittaa niin suuria kuin pieniäkin unelmiesi mukaisia venehankintoja helposti ja vaivattomasti.

   Pienimmissä lainasummissa puhutaan muutamista tuhansista euroista, mutta tarvittaessa vakuudetonkin laina kohoaa jopa kymmeniin tuhansiin euroihin saakka tarpeidesi mukaisesti. Pohdi siis huolella, millaisesta veneestä haaveilet ja valikoi rahoitus veneen ostoon sen mukaisesti.

   Kun voit hakea venelainaa ilman vakuuksia, on Summarum erinomainen kumppani venehankintasi rahoittamiseen. Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisen luotonannon toimintamallien mukaisesti. Toimimalla vastuullisesti voimme esimerkiksi vähentää kasvavaa maksuhäiriömerkintöjen määrää. Pidät vain omalta osaltasi huolen taloutesi tasapainosta ja me yhdessä luotettavien yhteistyörahoituslaitostamme kanssa hoidamme loput venerahoituksestasi luottamuksella.

   Ylivelkaantumisen vähentäminen on merkittävä yhteiskunnallinen tehtävä ja vastuullisena lainapalveluna Summarum tekee parhaansa kantaakseen kortensa kekoon tässä asiassa.

   Muiden hankintojen yhdistäminen venerahoitukseen

   Voit yhdistää samaan lainahakemukseen kaikki ostosta aiheutuvat kulut. Jos tarvitset huoltotuotteita, tarvikkeita, lisävarusteita tai vaikkapa kalastusvälineet, voit hakea kaikkia niitä varten rahoitusta samassa hakemuksessa. Kannattaakin panostaa kunnollisiin tarvikkeisiin, jotta veneily on turvallista ja vene pysyy kunnossa.

   Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Voit pyytää sellaista lainasummaa, joka kattaa veneen lisäksi muitakin hankintoja.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae venerahoitusta – saat luottopäätöksen nopeasti

   Voit hakea venerahoitusta helposti Summarumin sivuilla. Jos haet vakuudetonta venelainaa, saat luottopäätöksen ja rahat tilille jopa samana päivänä. Vakuudellisen lainan päätöksen saat kivijalkapankeista usein 1–3 päivän kuluessa.

   Kun tiedät millaiseen veneeseen haluat hakea mahdollista lainarahaa, tutustu esimerkiksi Santanderin verkkosivuihin, josta voit lukea lisää lainan hakemisesta, sopivista kohteista sekä lainan takaisinmaksusta.

   Kun sinulla on kiikarissasi juuri oikea vene tai muu menopeli vesille, hae venelainaa kätevästi Summarumin verkkopalvelun avulla. Syötä hakemuksessa tarvittavat tiedot, kuten kuinka paljon tarvitset venelainaa, mikä on haluamasi takaisinmaksuaika sekä mikä on lainan käyttötarkoitus.

   Kun olet toimittanut kaikki tarvittavat dokumentit ja venelaina on hyväksytty, voitkin seuraavaksi suunnata vesille upouudella ja ikiomalla veneelläsi. Muista myös pelastusliivit ja järkevä käyttäytyminen vesillä.

   Venerahoitus, Veneen osto ja rahoitus – Usein kysytyt kysymykset

   Kuka voi hakea venelainaa?
   Summarumin avulla voi hakea lainaa veneeseen kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.
   Mistä löytyy edullisin rahoitus?
   Edullisen venelainan löydät Summarumin avulla, koska me kilpailutamme puolestasi lähes 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella!
   Kuinka nopeasti saan lainan tilille?
   Venelainan rahat saat tilillesi heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, usein parissa tunnissa.
   Voinko maksaa venelainan nopeammin takaisin?
   Kyllä voit! Lainan voi maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja.
   Tarvitaanko vakuuksia?
   Ei, sillä säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat vakuutena.
   Sitoudunko johonkin kun lähetän lainahakemuksen?
   Summarumin kautta voit vertailla lainoja luotettavasti, sitoutumatta mihinkään!
   Kuinka arvokas on venelaina?
   Todellinen vuosikorko ja oheiskulut selviävät ilmaisen lainahakemuksen lähetettyäsi.

   LUE MYÖS: Sähköpolkupyörän rahoitus