Etusivu » Lainat » Autolaina – uuden ajoneuvon hankinta mielessä? » Autolainalaskuri – laske autorahoituksen kulut

Autolainalaskuri – laske autorahoituksen kulut

Kun haet autollesi rahoitusta, apuna kannattaa hyödyntää autolainalaskuria. Oheisella laskurilla lasket itsellesi sopivimman hinnan!

Autolainalaskuri

Kuukautta

%

€/kk

Kuukausittain

Summa, minkä maksat keskimäärin kuukausittain takaisin.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko lasketaan lainan koron ja kaikkien sivukulujen perusteella.

Maksat takaisin yhteensä

Korkojen ja kulujen osuus summasta on

Autolainalaskurilla lasket ajouneuvon lainakulut

Autotolaina on asuntolainan ohella yksi suurimmista lainoista, jonka moni ihminen joutuu ottamaan elämänsä aikana. Autolainaa ottaessa kannattaa pitää mielessä erityisesti se, että sijoituksena auto on huono lähes aina. Auton arvo laskee jyrkästi heti sen jälkeen, kun auto ajetaan ulos autoliikkeestä.

Tämän takia lainanottajan kannattaa miettiä tarkasti ne vaihtoehdot, mistä hän meinaa mahdollisesti lainaa hakea. Autolainan kilpailutus on luonnollisesti järkevää, sillä autolainavertailun kautta löydät edullisimmat lainatarjoukset autolainalle.

Autolainan kuluerät ja korko

Autolainalaskuri ottaa huomioon käytännössä samat asiat kuin mikä tahansa muu lainalaskuri. Kuukausittain lyhennettävään maksuerään ja lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainasumma, maksuaika, korkoprosentti sekä muut kulut, kuten avausmaksu sekä tilinhoitomaksu. Näiden tuloksena saadaan laskettua summa, joka maksetaan kokonaisuudessaan takaisin pankille tai muulle rahoituslaitokselle.