Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainojen siirtäminen

Lainojen siirtäminen joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Lainojen siirtäminen hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainojen siirtäminen 2 000 – 60 000 euron edestä

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainojen siirtäminen käy nyt hetkessä, jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta lainan siirto toiseen pankkiin onnistuu luotettavasti ja turvallisesti verkossa. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta lainojen siirtäminen käy helposti netissä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Tarjousten hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainojen siirtäminen toiseen pankkiin helposti ja nopeasti kilpailuttamalla

Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon onnistuuko lainan siirto toiseen pankkiin.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisua. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin siirrettävä laina.

Kilpailuttamalla siirrettävät lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lainojen siirtämiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen siirrettävä laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman siirrettävän lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta siirrettävien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton siirrettävä laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina siirrettäviä lainoja varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainojen siirtäminen toiseen pankkiin – Vaihda lainasi edullisempaan

Monet tarvitsevat erilaisissa elämäntilanteissa lainoja omiin tarpeisiinsa. Arjen odottamattomat menot tai tarpeelliset, äkilliset hankinnat voivat johtaa tilanteeseen, jolloin on tarvittu lainaa tai useampia lainoja hankintojen mahdollistamiseksi.

Useamman lainan lainakustannukset saattavat olla yllättävänkin suuria ja toisaalta myös useiden lainojen lyhentäminen kuukausittain voi viedä ison osan kuukausiansioista. Lainojen siirtäminen toiseen pankkiin voi olla huomattavasti järkevämpi vaihtoehto. Uusi laina olisi kuitenkin hyvä kilpailuttaa ja vertailla itsellesi yksi, edullisempi laina, jolla maksat muut lainat pois.

Summarumin kautta lainojen siirto onnistuu helposti, yhdellä nopealla hakemuksella!

Lainojen vaihtaminen edullisempaan

Useampien lainojen siirtäminen yhdelle lainantarjoajalle on järkevää, sillä säästö lainakustannuksissa voi olla merkittävänkin suuri. Myös kalliin lainan vaihtaminen edullisempaan voi tuoda suurenkin säästön aikaiseksi.

Tiesitkö?

Lainalle määritelty alhainen korko ei välttämättä kerro lainan edullisuudesta. Lainan korkoon lisätään marginaali, jonka lainanmyöntäjä määrittelee henkilökohtaisen luottokelpoisuuden perusteella.

Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko. Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee muita kustannuksia, kuten lainan avaamisesta aiheutuvat kustannukset tai kuukausittaiset lainanhoitokulut sekä lisäksi muita maksuja. Lainakustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, joka kertoo kuinka paljon laina sinulle tulee maksamaan.

Lainakustannusten madaltumisen lisäksi kuukausittaiset lainanhoitomenot laskevat, koska takaisin ei tarvitse maksaa enää useita lainoja vaan kuukausittain lyhennetään ainoastaan yhtä lainaa.

Lainan siirto toiseen pankkiin onnistuu näin

Kun haluat siirtää lainasi toiseen pankkiin, toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus sivustollamme.
 2. Lähetä täytetty hakemus meille. Välitämme sen heti kymmenille rahoitusyhtiöille.
 3. Mikäli täytät tarvittavat ehdot, saat tarjouksia jopa parin minuutin sisällä.
 4. Vertaile tarjouksia.
 5. Hyväksy tarjouksista mielestäsi paras vaihtoehto.
 6. Jatka sopimuksen tekemistä valitsemasi pankin kanssa.

Jos et haluakaan siirtää lainojasi, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja maksuttomasti.

Kuka voi siirtää lainat toiseen pankkiin?

Jotta lainojen siirtäminen toiseen pankkiin onnistuu, on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen koti Suomessa

Lainansiirtopalvelu – nopeasti ja helposti

Summarumin kautta tehdyllä, yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt. Yhteistyökumppaneinamme on tällä hetkellä jo yli 30 pankkia ja yhtiötä, jotka kaikki ovat erittäin luotettavia rahoitusalan toimijoita.

Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä jopa seuraavan tunnin aikana hakemuksesi vastaanottamisesta, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä. Hakemuksen voit tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan ja minä tahansa viikon päivänä, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Pankkineuvotteluita ei tarvita, vaan kilpailuttaminen sujuu kätevästi verkossa palvelumme kautta muutamassa minuutissa.

Avullamme saat siis lainaa nopeasti!


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vertaile ja siirrä lainat

Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile lainakustannuksia kaikessa rauhassa. Edullisimman ja omia tarpeitasi vastaavan lainan löytymisen jälkeen, hyväksy lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainantarjoaja siirtää rahat tilillesi heti tai tekee lainojen vaihtamisen puolestasi.

Lainakustannukset ja muut ehdot löytyvät saamastasi lainapäätöksestä. Ellei sopivaa vaihtoehtoa löytynyt tai lainojen siirtäminen ei mielestäsi olekaan ajankohtainen, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti. Hakemuksen tekeminen ei siis ole sinulle sitovaa, eikä sen tekeminen ei aiheuta sinulle kustannuksia.

Miksi lainojen siirtäminen toiseen pankkiin kannattaa tehdä?

Useista pienistä lainoista kertyy yllättävän paljon kuluja. Jokaisesta lainasta maksetaan erikseen korkoa ja muita lainakustannuksia. Lainojen vaihtaminen yhteen edullisempaan lainaan voi siis tuoda merkittäviäkin säästöjä aikaiseksi.

Lyhentäessäsi ainoastaan yhtä lainaa takaisin, vältyt ylimääräisiltä korko- ja lainakustannuksilta ja yhden lainan lyhentäminen myös selkeyttää taloutta. On huomattavasti helpompaa lyhentää yhtä lainaa ja sijoittaa yksi kuukausittainen takaisinmaksupäivä omaan taloudenhallintaan, kuin muistaa useita eri takaisinmaksupäiviä ja suunnitella talouttaan sen mukaisesti.

Selvitä nykyiset lainakustannukset ja vaihda edullisempaan

Suunnitellessasi lainojen siirtämistä toiseen pankkiin, kannattaa se aloittaa selvittämällä nykyisten lainojen määrä.

 1. Kuinka paljon lainoja on yhteensä jäljellä?
 2. Miten paljon niissä on tällä hetkellä korko- ja lainakustannukset?
 3. Kuinka paljon lyhennät niitä yhteensä kuukausittain?

Näitä selvittämällä saat käsityksen selkeän käsityksen siitä, kuinka paljon sinulla kuluu rahaa kuukausittaisiin lainanlyhennyksiin ja kuinka suuri on lainojen kustannusten osuus. Kannattaa myös muistaa, että yhden lainan siirtäminen toiseen pankkiin on järkevää, jos sen lainakustannukset ovat kovin korkeat.

Hyödynnä lainalaskuria

Lainalaskuri on erinomainen työkalu, jonka avulla voit vertailla eri suuruisia lainoja, erilaisilla takaisinmaksuajoilla sekä lainakustannuksilla. Sen avulla saat käsityksen uuden lainan kustannuksista sekä kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä.

Laskuria kannattaa käyttää tukena suunnitteluvaiheessa ja pohtia realistisesti tarvittavan lainan määrää ja missä ajassa sen takaisin maksaminen asettuu omaan taloudelliseen tilanteeseen järkevästi.

Lainalaskurin avulla selvittäessä arviota tulevan lainan kuukausierästä, kannattaa sinun lisäksi listata myös muut henkilökohtaiset kuukausittaiset kustannukset. Tämän suhteen on tärkeä huomioida, että oma taloutesi kestää myös tulevaisuudessa lainan takaisinmaksun.

Kaikkien lainojen siirtäminen on silloin järkevää, jos yhden lainan lyhentäminen sujuu kevyesti kuukausittain ja lainakustannukset ovat alhaisemmat.

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainatarjouksista.

Jokainen hakija saa yksilöllisen tarjouksen antamiensa tietojen perusteella. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia lainoja voit saada, mutta lopulliset vaihtoehdot voivat näyttää toisenlaisilta.

Mitä lainoja voi yhdistää?

Kun pohtii lainojen siirtämistä toiseen pankkiin, pohtii luonnollisesti mitkä kaikki lainat voi yhdistää. Ensimmäiseksi kannattaa miettiä pienempien lainojen yhdistämistä, joissa lainakustannukset ovat korkeat suhteessa lainojen määrään.

Pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi hieman suuremmaksi lainaksi voi tuoda myös helpotusta lainojen takaisinmaksuun. Koska kuukausittainen lyhennys on alhaisempi, takaisinmaksuaika voi olla pitempi ja korko- ja muut kustannukset myös edullisemmat.

Osamaksusopimukset

Jos on tehnyt useampia osamaksusopimuksia, kannattaa tarkistaa sopimusehdoista voiko osamaksusopimuksella tehdyt hankinnat maksaa takaisin kuluttomasti. Ne osamaksusopimukset, jotka on mahdollista maksaa takaisin aikaisemmin kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kustannuksia, kannattaa sisällyttää lainojen siirtoon.

Osamaksusopimuksen ehdoissa on määritelty sopimuksen aiheuttamat lisäkustannukset, joissakin osamaksusopimuksissa kustannukset ovat hyvinkin alhaiset ja koko osamaksusopimussumman saa maksettua takaisin kuluttomasti.

Toisissa vastaavasti kokonaiskustannukset ovat huomattavan korkeat ja aikaisemmasta takaisinmaksusta saattaa tulla ylimääräisiä kustannuksia.

Huomioi myös luottokorttien kulut

Monella löytyy lompakostaan pankkikortti luotto-ominaisuudella tai pelkkä luottokortti. Osalle luottokortin käyttäminen on arkipäivää ja osa taas haluaa pitää luottokorttia siltä varalta, että se tuo taloudellista turvaa yllättäviin tilanteisiin.

Tyypillistä luottokorttien luotoille on se, että käytetylle luotolle saat yleensä keskimäärin kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Jos maksat käytetyn luoton takaisin tuona aikana, ei se aiheuta lisäkustannuksia.

Kuitenkin usein saattaa olla niin, että luottokortilta käytettyä luottoa lyhentää minimiksi määritellyn maksuerän mukaisesti ja näin ollen luottokortin kustannukset kasvavat.

Näin ollen luottokorttiluotot on myös järkevä sisällyttää lainojen vaihtamiseen, yhteen edullisempaan lainaan. Luottokorteissa luottokustannukset ovat kohtalaisen korkeita, varsinkin jos on useampi luottokortti käytössä. Silloin luottokorttiluottojen takaisinmaksu edullisemmalla lainalla on järkevää.

Lainojen siirtäminen ja pikavipit

Aiemmin pikavipit olivat pieniä lainasummia, jotka annettiin erittäin korkeilla lainakustannuksilla, mutta nykyisin pikavipeissäkin korkokatto on pyritty säätelemään laissa. Pikavipit ovat silti tyypillisesti kustannuksiltaan korkeita ja jos niitä on kertynyt, on ne järkevää maksaa pois kerralla.

Lainan siirto toiseen pankkiin voi käsittää siis kaikki nämä:

 • pikavipit
 • luottokorttilaskut
 • osamaksusopimukset
 • muut pienlainat

Mitä kannattaa huomioida ennen lainojen vaihtamista yhteen edullisempaan lainaan?

Ennen lainojen siirtämistä sinun kannattaa kiinnittää huomioita tiettyihin asioihin, jotta siirtäminen vastaisi käyttötarkoitustaan ja pystyisit varmemmin säästämään lainakustannuksissa sekä hallinnoimaan talouttasi yhden lainan avulla.

Kuinka paljon aikaisempia lainoja on kertynyt?

Lainojen siirtämisessä sinun on hyvä olla realistinen kaikkien kertyneiden lainojen osalta. Kaikkien lainojen kokonaismäärä sekä kustannukset kannattaa selvittää tarkasti ennen lainojen yhdistämistä.

Huom!

Liian pienen lainan hakeminen ei ole järkevää, jos uudella edullisemmalla lainalla on tarkoitus maksaa kaikki kertyneet lainat pois. Jos siis teet mitoituksen alakanttiin, joudut jatkossakin lyhentämään useampaa lainaa.

Kannattaa muistaa, että liian pieneksi mitoitettuna lainojen siirtäminen toiseen pankkiin voi vahingoittaa omaa taloudellista tilannettasi. Useamman kuukausittaisen maksuerän lisäksi lainakustannukset eivät välttämättä madallu tarpeeksi ja loppujen lopuksi kaikkien lainojen kokonaiskustannukset ovatkin merkittävän suuria.

Miksi lainoja on useampi?

Itselleen kannattaa olla myös rehellinen siitä, miksi lainaa on aiemmin jo otettu. Jos lainoja on tullut otettua useampi ilman varsinaista syytä, kannattaa silloin kiinnittää huomiota omiin kulutustottumuksiin. Taloudellisen tilanteen ollessa tiukoilla huomiota kannattaa kiinnittää niihin asioihin, mistä voisit säästää, jotta tilannetta saisi parannettua.

Jos pienempiä lainoja on tullut otettua arjessa selviytymiseen taloudellisen tilanteen ollessa heikko, silloin kannattaa kiinnittää huomiota kuluttamiseen. Oikein käytettynä lainojen siirtäminen on järkevää, mutta omaa taloutta täytyy myös osata hallita ettet jatkossa ajaudu samanlaiseen tilanteeseen.

Lainojen siirtäminen uuteen pankkiin kannattaa, kun pienempien lainojen ottamiselle on vankka peruste ja muuten oman talouden hallinta on kunnossa, mutta haluat säästää lainakustannuksissa. Ratkaisu antaa liikkumavaraa omaan talouteesi inhimillisemmällä kuukausittaisella takaisinmaksuerällä.

Sopiva takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaikaa kannattaa pohtia siltä kantilta, että kuukausittainen maksuerä asettuu omaan talouteesi mutkattomasti eikä ole kohtuuttoman suuri. Lainan takaisinmaksuajaksi on järkevämpää valita hieman pitempi takaisinmaksuaika, jolloin kuukausittainen takaisinmaksuerä pysyy myös maltillisempana ja antaa näin enemmän varaa talouteen.

Monesti ajatellaan, että lainan haluaa maksaa takaisin nopeasti. Liian lyhyt takaisinmaksuaika kuitenkin pidentää useassa tapauksessa kuukausittaisen maksuerän kokoa paljon. Siksi onkin fiksua olla hyvin kriittinen, ettei sen johdosta saa talouttaan liian tiukalle.

Pidemmällä maksuajalla olevassa lainassa on usein matalammat korko- ja lainakustannukset. Toki pitkällä maksuajalla olevassa lainassa myös maksuaika kasvattaa kustannuksia. Maksuajan ansiosta kuitenkin kuukausittainen takaisinmaksuerä saattaa olla hyvinkin maltillinen.

Järkevästi mitoitettu kuukausierä antaa myös liikkumavaraa talouteen ja takaisinmaksu sujuu suunnitellusti.

Lainojen siirtäminen on osa oman talouden hallintaa

Lainojen siirtäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi on järkevää, jos oma talous on hallinnassa. Uuden lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaileminen kannattaa tehdä, sillä lainakustannuksissa säästäminen helpottaa myös oman talouden hallintaa.

Kun on perillä omista tuloistaan ja menoistaan, pystyy helposti mitoittamaan lainojen siirtämisen yhdeksi lainaksi oman budjettinsa mukaisesti. Ellei lähtökohtaisesti tiedä, minkälainen on oma taloudellinen tilanne on, kannattaa siihen perehtyä.

Omat kuukausiansiot kannattaa kirjata ylös yhdessä kuukausittaisten, pakollisten menojen kanssa. Sen jälkeen saa helposti käsityksen siitä, mitkä ovat ne pakolliset kustannukset kuukausittain, joihin sinun tarvitsee olla varautunut rahallisesti.

Siirrä lainat ja säästä

Vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi, vakuudettomaksi lainaksi on tehty helpoksi. Perinteisiin pankkineuvotteluihin ei tarvitse varata aikaa, eikä uudelle lainalle tarvitse miettiä reaalivakuuksia tai takaajia. Yhdellä helpolla lainahakemuksella tavoitat useamman lainantarjoajan, vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Usein sanotaan, että vakuudeton laina on hieman kalliimpi, kuin vakuudellinen laina. Monesti tämä pitää paikkansa, ottaahan lainanmyöntäjä aina tietoisen riskin lainan myöntäessään. Vakuudellisissa lainoissa vakuus tuo turvaa myös sen myöntäneelle pankille, koska se saa vakuuden haltuunsa ellet pystykään suoriutumaan lainansa takaisinmaksusta.

Laina ilman vakuuksia on kuitenkin hyvä vaihtoehto lainojen siirtämiseen, sen kustannukset kuitenkin määrittyvät henkilökohtaisesti ja kaikki lainaehdot ja lainakustannukset löytyvät lainatarjouksesta. Lisäksi yksi vakuudeton laina tulee edullisemmaksi kuin useammat pienemmät lainat.

Vakuudellisen lainan siirto toiseen pankkiin

Perinteisesti pankin kautta haettava vakuudellinen laina on lainamäärältään suurempi kuin vakuudeton laina. Lainalle tarvitaan yleensä reaalivakuus, joka voi olla esimerkiksi kiinteistö, tontti tai rahatalletus.

Lainan saamiseksi tarvitaan pankin kanssa käytävät pankkineuvottelut ja tarvittavien dokumenttien toimittaminen pankille, jo ennen lainan saamista. Lainaprosessi on kohtalaisen hidas, joten lainojen siirtäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ei onnistu niin nopeasti, kuin vakuudettoman lainan kanssa. Monella voi lisäksi olla haasteita vakuuden saamiseksi.

Vakuudellinen laina on perinteisesti edullisempi kuin vakuudellinen laina, mutta sen laina-aika on myös usein huomattavasti pitempi, jolloin lainakustannukset kasvavat laina-ajan myötä. Vakuus tuo turvaa myös lainanmyöntäjälle, joten jos lainanottaja ei pysty suoriutumaan lainan takaisinmaksusta, saa lainanmyöntäjä vakuuden itselleen.

Rahat nopeasti lainojen siirtämiseen

Kilpailutettu vakuudeton lainatarjous hyväksytään omilla verkkopankkitunnuksilla ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti sen jälkeen. Pankista riippuen, rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Sen jälkeen voit maksaa kalliit lainat pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Helppo ja nopea lainaprosessi vapauttaa aikaa muuhun!

Kuinka paljon lainaa voi siirtää?

Lainojen siirtämiseen voit hakea lainaa jopa 60 000 euroa. Käytännössä 60 000 euron suuruisella lainalla voit yhdistellä esimerkiksi auto-, vene- tai remonttilainaa sekä asuntolainaa.

Noin 10 000 euron laina on vielä kohtalaisen pieni laina, silloin kun lainat haluaa siirtää yhdeksi edulliseksi lainaksi. Useimmiten siirrettävät lainat koostuvat pienistä kulutusluotoista sekä osamaksusopimuksista.

Lainaa voit hakea Summarumin kautta 2 000 eurosta 60 000 euroon saakka. Tärkeintä on, että mitoitat haettavan lainan omaan taloustilanteeseesi sopivaksi ja olet tietoinen nykyisistä lainakustannuksista sekä takaisinmaksueristä ennen uuden lainan ottamista.

Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainakustannukset sisältävät nimelliskoron ja muut kustannukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto – Vaihda lainat yhteen edullisempaan lainaan

Summarum on suomalainen lainanvälittäjä, jonka yhteistyökumppanina toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia toimijoita, jotka myös toimivat Finanssivalvonnan alaisena.

Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki nämä yhteistyökumppanimme, jotka ottavat sinuun yhteyttä lainapäätöksen kanssa jopa tunnin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä, mutta kuitenkin viimeistään seuraavan päivän kuluessa.

Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan aikaa muutamia minuutteja ja sen voit täyttää milloin tahansa se itsellesi parhaiten sopii. Jos sopivaa lainaa ei löydy, lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja täysin maksuttomasti.

Saat lainapäätökset sähköpostiisi nopealla aikataululla. Vertaile rauhassa niistä itsellesi edullisin laina, jolla haluat yhdistää lainasi yhteen edullisempaan lainaan ja säästä huomattavasti lainakustannuksissa. Lisäksi lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä saattaa olla merkittävästi pienempi kuin nykyisissä pienemmissä luotoissa yhteensä.

Sopivan kokoinen takaisinmaksuerä tuo arjen yllättäviin tilanteisiin pelivaraa. Hyväksy itsellesi sopiva laina verkkopankkitunnuksilla ja lainojen siirtäminen toiseen pankkiin tai rahoitusyhtiöön sujuu nopeasti ja vaivattomasti!

Lainojen siirtäminen – Usein kysyttyä

Mitä lainojen siirtäminen tarkoittaa?
Lainojen siirtäminen tarkoittaa pienten, kalliimpien lainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Palvelumme kautta tehdyllä yhdellä lainahakemuksella. Summarum kilpailuttaa lainat puolestasi, täysin maksuttomasti.
Miksi lainojen siirtäminen on kannattavaa?
Siirtämällä kaikki pienet lainat ja yhdistämällä ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voi saada merkittävän säästön aikaiseksi, koska lainakustannukset ovat alhaisemmat. Lisäksi talouden hallinta on helpompaa, kun lyhentää ainoastaan yhtä lainaa.
Kuka voi hakea lainaa lainojen yhdistämiseksi?
Hakijan tulisi olla luottokelpoinen henkilö, joka haluaa helpotusta taloudellisen tilanteensa hallintaan lainojen siirtämisellä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja