Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainojen siirtäminen

   Lainojen siirtäminen joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainojen siirtäminen hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainojen siirtäminen 2 000 – 60 000 euron edestä

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainojen siirtäminen käy nyt hetkessä, jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja onnistu lainojen siirtämisessä luotettavasti ja turvallisesti verkossa. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta lainojen siirtäminen käy helposti netissä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Lainojen siirtäminen helposti ja nopeasti kilpailuttamalla

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle siirrettävän lainan.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin siirrettävä laina.

   Kilpailuttamalla siirrettävät lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lainojen siirtämiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen siirrettävä laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman siirrettävän lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta siirrettävien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton siirrettävä laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina siirrettäviä lainoja varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainojen siirtäminen – Vaihda lainasi edullisempaan

   Monet ihmiset tarvitsevat erilaisissa elämäntilanteissa lainoja omiin tarpeisiinsa. Arjen odottamattomat menot tai tarpeelliset, äkilliset hankinnat voivat johtaa tilanteeseen, jolloin on tarvittu lainaa tai useampia lainoja hankintojen mahdollistamiseksi. Useamman lainan lainakustannukset saattavat olla yllättävänkin suuria ja toisaalta myös useiden lainojen lyhentäminen kuukausittain voi viedä ison osan kuukausiansioista. Lainojen yhdisteleminen yhdeksi lainaksi ja niiden siirtäminen toiseen pankkiin voi olla huomattavasti järkevämpi vaihtoehto. Uusi laina olisi kuitenkin järkevä kilpailuttaa ja vertailla itselleen yksi, edullisempi laina, jolla maksaa muut lainat pois. Summarumin kautta lainojen siirto onnistuu helposti, yhdellä nopealla hakemuksella!

   Lainojen vaihtaminen edullisempaan lainaan

   Useampien lainojen siirtäminen yhdelle lainantarjoajalle on järkevää, sillä säästö lainakustannuksissa voi olla merkittävänkin suuri. Myös kalliin lainan vaihtaminen edullisempaan voi tuoda isonkin säästön aikaiseksi. Lainojen vertailemiseen kannattaa käyttää hetki aikaa ja löytää itselleen edullisin laina kalliin lainan tai useampien lainojen tilalle.

   Lainalle määritelty alhainen korko, ei välttämättä kerro lainan edullisuudesta. Lainan korkoon lisätään marginaali, jonka lainanmyöntäjä määrittelee henkilökohtaisen luottokelpoisuuden perusteella. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko. Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee muita kustannuksia, kuten lainan avaamisesta aiheutuvat kustannukset tai kuukausittaiset lainanhoitokulut sekä lisäksi muita kustannuksia. Lainakustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, joka kertoo kuinka paljon laina sinulle tulee maksamaan. Joten lainatarjouksia kannattaa vertailla, kun lainan siirto on ajankohtaista.

   Lainakustannusten madaltumisen lisäksi kuukausittaiset lainanhoitomenot laskevat, koska takaisin ei tarvitse maksaa enää useita lainoja vaan kuukausittain lyhennetään ainoastaan yhtä lainaa.

   Lainansiirtopalvelu – nopeasti ja helposti

   Summarumin kautta tehdyllä, yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja rahoituslaitokset. Yhteistyökumppaneinamme toimii yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kaikki ovat erittäin luotettavia rahoitusalan toimijoita.

   Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä jopa seuraavan tunnin aikana hakemuksesi vastaanottamisesta, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä. Hakemuksen voit tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan ja minä tahansa viikon päivänä, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Pankkineuvotteluita ei tarvita, vaan kilpailuttaminen sujuu kätevästi verkossa palvelumme kautta muutamassa minuutissa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vertaile edullisin laina ja siirrä lainat

   Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile lainakustannuksia kaikessa rauhassa. Edullisimman ja omia tarpeitasi vastaavan lainan löytymisen jälkeen, hyväksy lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainantarjoaja siirtää rahat tilillesi heti tai tekee lainojen vaihtamisen puolestasi.

   Lainakustannukset ja muut ehdot löytyvät saamastasi lainapäätöksestä. Ellei sopivaa vaihtoehtoa löytynyt tai lainojen siirtäminen ei mielestäsi olekaan ajankohtainen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Sillä lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti. Hakemuksen tekeminen ei ole sinulle sitovaa, sen tekeminen ei aiheuta sinulle kustannuksia ja koko lainaprosessi on tehty helppokäyttöiseksi ja nopeaksi.

   Miksi lainojen siirtäminen kannattaa tehdä?

   Useista pienistä lainoista kertyy yllättävän paljon kuluja. Jokaisesta lainasta maksetaan erikseen korkoa ja muita lainakustannuksia. Lainojen vaihtaminen yhteen edullisempaan lainaan voi siis tuoda merkittäviäkin säästöjä aikaiseksi. Lyhentäessä ainoastaan yhtä lainaa takaisin, välttyy ylimääräisiltä korko- ja lainakustannuksilta ja yhden lainan lyhentäminen myös selkeyttää taloutta. On huomattavasti helpompaa lyhentää yhtä lainaa ja sijoittaa yksi kuukausittainen takaisinmaksupäivä omaan taloudenhallintaan, kuin muistaa useita eri takaisinmaksupäiviä ja suunnitella talouttaan sen mukaisesti.

   Selvitä nykyiset lainakustannukset ja vaihda edullisempaan lainaan

   Suunnitellessa lainojen siirtämistä toiseen pankkiin, kannattaa se aloittaa selvittämällä nykyisten lainojen määrä. Kuinka paljon lainoja on yhteensä jäljellä, miten paljon niissä on tällä hetkellä korko- ja lainakustannukset sekä kuinka paljon lyhennät niitä yhteensä kuukausittain. Näin saat käsityksen selkeän käsityksen siitä, kuinka paljon sinulla kuluu rahaa kuukausittaisiin lainanlyhennyksiin ja kuinka suuri on lainojen kustannusten osuus. Kannattaa myös muistaa, että yhden lainan siirtäminen toiseen pankkiin on järkevää, jos sen lainakustannukset ovat kovin korkeat.

   Lainalaskuria voi hyödyntää myös lainatarjouksia vertaillessa, muuttaessa kaikki kustannukset samaan muotoon on helpompi tehdä vertailu eri lainantarjoajien lainatarjousten välillä. Nykyisten lainojen kustannukset voi samalla laskurilla kartoittaa yhdenmukaiseksi, jotta ymmärtää helpommin lainojen kokonaiskustannukset.

   Hyödynnä lainalaskuria

   Lainalaskurin avulla voit vertailla eri suuruisia lainoja, erilaisilla takaisinmaksuajoilla sekä lainakustannuksilla. Sen avulla saat käsityksen uuden lainan kustannuksista sekä kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä. Laskuria kannattaa käyttää tukena suunnitteluvaiheessa ja pohtia realistisesti tarvittavan lainan määrää ja missä ajassa sen takaisin maksaminen asettuu omaan taloudelliseen tilanteeseen järkevästi.

   Lainalaskurin avulla selvittäessä arviota tulevan lainan kuukausierästä, kannattaa lisäksi listata myös muut henkilökohtaiset kuukausittaiset kustannukset. Sen suhteen tulee huomioida, että oma talous kestää myös tulevaisuudessa lainan takaisinmaksun. Kaikkien lainojen siirtäminen on silloin järkevää, jos yhden lainan lyhentäminen sujuu kevyesti kuukausittain ja lainakustannukset ovat alhaisemmat.

   Mitä lainoja voi yhdistää?

   Kun pohtii lainojen siirtämistä toiseen pankkiin, pohtii luonnollisesti mitkä kaikki lainat voi yhdistää. Ensimmäiseksi kannattaa miettiä pienempien lainojen yhdistämistä, joissa lainakustannukset ovat korkeat suhteessa lainojen määrään. Pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi hieman suuremmaksi lainaksi voi tuoda myös helpotusta lainojen takaisinmaksuun, koska kuukausittainen lyhennys on alhaisempi, takaisinmaksuaika voi olla pitempi ja korko- ja muut kustannukset myös edullisemmat.

   Osamaksusopimukset

   Jos on tehnyt useampia osamaksusopimuksia, kannattaa tarkistaa sopimusehdoista voiko osamaksusopimuksella tehdyt hankinnat maksaa takaisin kuluttomasti. Ne osamaksusopimukset, jotka on mahdollista maksaa takaisin aikaisemmin kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kustannuksia, kannattaa sisällyttää lainojen siirtoon. Osamaksusopimuksen ehdoissa on määritelty sopimuksen aiheuttamat lisäkustannukset, joissakin osamaksusopimuksissa kustannukset ovat hyvinkin alhaiset ja koko osamaksusopimussumman saa maksettua takaisin kuluttomasti. Toisissa vastaavasti kokonaiskustannukset ovat huomattavan korkeat ja aikaisemmasta takaisinmaksusta saattaa tulla ylimääräisiä kustannuksia.

   Luottokorttien luotot

   Monella löytyy lompakostaan pankkikortti luotto-ominaisuudella tai pelkkä luottokortti. Osalle luottokortin käyttäminen on arkipäivää ja osa taas haluaa pitää luottokorttia siltä varalta, että se tuo taloudellista turvaa yllättäviin tilanteisiin.

   Tyypillistä luottokorttien luotoille on, että käytetylle luotolle saa yleensä keskimäärin kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Jos käytetyn luoton maksaa takaisin tuona aikana, ei se aiheuta lisäkustannuksia. Kuitenkin usein saattaa olla niin, että luottokortilta käytettyä luottoa lyhentää minimiksi määritellyn maksuerän mukaisesti ja näin ollen luottokortin kustannukset kasvavat.

   Näin ollen luottokorttiluotot on myös järkevä sisällyttää lainojen vaihtamiseen, yhteen edullisempaan lainaan. Luottokorteissa luottokustannukset ovat kohtalaisen korkeita, varsinkin jos on useampi luottokortti käytössä. Silloin luottokorttiluottojen takaisinmaksu edullisemmalla lainalla on järkevää.

   Lainojen siirtäminen ja pikavipit

   Joskus on voinut olla tilanteita, jolloin on tullut turvauduttua pikavippeihin yllättävissä tilanteissa. Aiemmin pikavipit olivat pieniä lainasummia, jotka annettiin erittäin korkeilla lainakustannuksilla, mutta nykyisin pikavipeissäkin korkokatto on pyritty säätelemään laissa. Pikavipit ovat silti tyypillisesti kustannuksiltaan korkeita ja jos niitä on kertynyt, on ne järkevää maksaa pois kerralla. Lainojen siirtämisen yhteydessä voi maksaa pikavipit, luottokorttilaskut, osamaksusopimukset ja muut pienlainat kerralla pois ja säästää huomattavasti lainakustannuksissa.

   Mitä kannattaa huomioida ennen lainojen vaihtamista yhteen edullisempaan lainaan?
   Ennen lainojen siirtämistä kannattaa kiinnittää huomioita tiettyihin asioihin, jotta siirtäminen vastaisi käyttötarkoitustaan ja pystyisi säästämään lainakustannuksissa sekä hallinnoimaan talouttaan yhden lainan avulla.

   Kuinka paljon lainoja on kertynyt?

   Lainojen siirtämisessä kannattaa olla realistinen kertyneiden lainojen osalta. Kaikkien lainojen kokonaismäärä sekä kustannukset kannattaa selvittää tarkasti, ennen lainojen yhdistämistä. Liian pienen lainan hakeminen ei ole järkevää, jos uudella edullisemmalla lainalla on tarkoitus maksaa kaikki kertyneet lainat pois ja mitoituksen tekee alakanttiin, joutuu jatkossakin lyhentämään useampaa lainaa.

   Kannattaa muistaa, että liian pieneksi mitoitettuna lainojen siirtäminen toiseen pankkiin voi vahingoittaa omaa taloudellista tilannetta. Useamman kuukausittaisen maksuerän lisäksi lainakustannukset eivät välttämättä madallu tarpeeksi ja loppujen lopuksi kaikkien lainojen kokonaiskustannukset ovatkin merkittävän suuria.

   Miksi lainoja on useampi?

   Itselleen kannattaa olla myös rehellinen siitä, että miksi lainaa on aiemmin joutunut ottamaan. Jos lainoja on tullut otettua useampi ilman varsinaista syytä, silloin kannattaa kiinnittää huomiota omiin kulutustottumuksiin. Taloudellisen tilanteen ollessa tiukoilla huomiota kannattaa kiinnittää niihin asioihin, mistä voisi säästää, jotta tilannetta saisi parannettua.

   Jos pienempiä lainoja on tullut otettua arjessa selviytymiseen, taloudellisen tilanteen ollessa heikko, silloin kannattaa kiinnittää huomiota kuluttamiseen. Oikein käytettynä lainojen siirtäminen on erittäin järkevää, mutta omaa talouttaan täytyy myös osata hallita ettei jatkossa ajaudu samanlaiseen tilanteeseen.

   Lainojen siirtäminen kannattaa, kun pienempien lainojen ottamiselle on vankka peruste ja muuten oman talouden hallinta on kunnossa, mutta haluaa säästää lainakustannuksissa ja antaa liikkumavaraa omaan talouteen inhimillisemmällä kuukausittaisella takaisinmaksuerällä.

   Sopiva takaisinmaksuaika

   Takaisinmaksuaikaa kannattaa pohtia siltä kantilta, että kuukausittainen maksuerä asettuu omaan talouteen eikä ole kohtuuttoman suuri. Lainan takaisinmaksuajaksi on järkevämpää valita hieman pitempi takaisinmaksuaika, jolloin kuukausittainen takaisinmaksuerä pysyy myös maltillisempana ja antaa näin enemmän varaa talouteen.

   Monesti ajatellaan, että lainan haluaa maksaa takaisin nopeasti. Liian lyhyt takaisinmaksuaika kuitenkin pidentää useassa tapauksessa kuukausittaisen maksuerän kokoa paljon ja sen suhteen kannattaa olla hyvin kriittinen, ettei sen johdosta saa talouttaan liian tiukalle.

   Pidemmällä maksuajalla olevassa lainassa on usein matalammat korko- ja lainakustannukset. Toki pitkällä maksuajalla olevassa lainassa myös maksuaika kasvattaa kustannuksia. Maksuajan ansiosta kuitenkin kuukausittainen takaisinmaksuerä saattaa olla hyvinkin maltillinen. Järkevästi mitoitettu kuukausierä antaa myös liikkumavaraa talouteen ja takaisinmaksu sujuu suunnitellusti.

   Lainojen siirtäminen on osa oman talouden hallintaa

   Lainojen siirtäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi on järkevää, jos oma talous on hallinnassa. Uuden lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaileminen kannattaa tehdä, sillä lainakustannuksissa säästäminen helpottaa myös oman talouden hallintaa.

   Kun on perillä omista tuloistaan ja menoistaan, pystyy helposti mitoittamaan lainojen siirtämisen yhdeksi lainaksi oman budjettinsa mukaisesti. Ellei lähtökohtaisesti tiedä, minkälainen on oma taloudellinen tilanne on, kannattaa siihen perehtyä.

   Omat kuukausiansiot kannattaa kirjata ylös yhdessä kuukausittaisten, pakollisten menojen kanssa. Sen jälkeen saa helposti käsityksen siitä, että mitkä ovat ne pakolliset kustannukset kuukausittain, joihin tarvitsee olla varautunut rahallisesti.

   Siirrä lainat – Uusi laina ilman vakuuksia

   Vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi, vakuudettomaksi lainaksi on tehty helpoksi. Perinteisiin pankkineuvotteluihin ei tarvitse varata aikaa, eikä uudelle lainalle tarvitse miettiä reaalivakuuksia tai takaajia. Yhdellä helpolla lainahakemuksella tavoitat useamman lainantarjoajan, vaikka omalta kotisohvalta käsin.

   Usein sanotaan, että vakuudeton laina on hieman kalliimpi, kuin vakuudellinen laina. Useimmiten tämä pitää paikkansa, ottaahan lainanmyöntäjä aina tietoisen riskin lainan myöntäessään. Vakuudellisissa lainoissa vakuus tuo turvaa myös sen myöntäneelle pankille, koska se saa vakuuden haltuunsa ellei lainanottaja pystykään suoriutumaan lainansa takaisinmaksusta.

   Laina ilman vakuuksia on kuitenkin hyvä vaihtoehto lainojen siirtämiseen, sen kustannukset kuitenkin määrittyvät henkilökohtaisesti ja kaikki lainaehdot ja lainakustannukset löytyvät lainatarjouksesta. Lisäksi yksi vakuudeton laina tulee edullisemmaksi kuin useammat pienemmät lainat.

   Vakuudellinen laina

   Perinteisesti pankin kautta haettava vakuudellinen laina on lainamäärältään suurempi kuin vakuudeton laina. Lainalle tarvitaan yleensä reaalivakuus, joka voi olla esimerkiksi kiinteistö, tontti tai rahatalletus. Lainan saamiseksi tarvitaan pankin kanssa käytävät pankkineuvottelut ja tarvittavien dokumenttien toimittaminen pankille, ennen lainan saamista. Lainaprosessi on kohtalaisen hidas, joten lainojen siirtäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ei onnistu niin nopeasti, kuin vakuudettoman lainan saaminen. Monella voi olla haasteita vakuuden saamiseksi.

   Vakuudellinen laina on perinteisesti edullisempi kuin vakuudellinen laina, mutta sen laina-aika on myös usein huomattavasti pitempi, jolloin lainakustannukset kasvavat laina-ajan myötä. Vakuus tuo turvaa myös lainanmyöntäjälle, joten jos lainanottaja ei pysty suoriutumaan lainan takaisinmaksusta, saa lainanmyöntäjä vakuuden itselleen.

   Rahat nopeasti lainojen siirtämiseen

   Kilpailutettu vakuudeton lainatarjous hyväksytään omilla verkkopankkitunnuksilla ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti sen jälkeen. Pankista riippuen, rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Sen jälkeen voit maksaa kalliit lainat pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Helppo ja nopea lainaprosessi vapauttaa aikaa muuhun.

   Kuinka paljon lainaa voi hakea?

   Lainojen vaihtamiseen voi hakea lainaa jopa 60 000 euroa, mikä on suurempia lainoja mitä lainojen yhdistämiseksi on tarjolla. Käytännössä 60 000 euron suuruisella lainalla voi yhdistellä auto-, vene- tai remonttilainaa sekä asuntolainaa.

   Noin 10 000 euron laina on vielä kohtalaisen pieni laina, silloin kun lainat haluaa siirtää yhdeksi edulliseksi lainaksi. Useimmiten siirrettävät lainat koostuvat pienistä kulutusluotoista sekä osamaksusopimuksista.

   Lainaa voi hakea 200 eurosta 60 000 euroon. Tärkeintä on mitoittaa haettava laina omaan taloustilanteeseen sopivaksi ja olla tietoinen nykyisistä lainakustannuksista ja takaisinmaksueristä ennen uuden lainan ottamista.

   Mitä lainojen siirtäminen tarkoittaa?

   Lainojen siirtäminen tarkoittaa pienten, kalliimpien lainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

   Miten lainojen vaihtaminen yhteen lainaan käytännössä sujuu?
   Palvelumme kautta tehdyllä yhdellä lainahakemuksella. Summarum kilpailuttaa lainat puolestasi, täysin maksuttomasti.

   Miksi lainojen siirtäminen on kannattavaa?

   Siirtämällä kaikki pienet lainat ja yhdistämällä ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voi saada merkittävän säästön aikaiseksi, koska lainakustannukset ovat alhaisemmat. Lisäksi talouden hallinta on helpompaa, kun lyhentää ainoastaan yhtä lainaa.

   Kuka voi hakea lainaa lainojen yhdistämiseksi?

   Hakijan tulisi olla luottokelpoinen henkilö, joka haluaa helpotusta taloudellisen tilanteensa hallintaan lainojen siirtämisellä.

   Miten lainakustannukset määrittyvät?

   Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainakustannukset sisältävät nimelliskoron ja muut kustannukset.

   Mitä minun täytyy tehdä, jos en haluakaan siirtää lainojani?
   Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja maksuttomasti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto – Vaihda lainat yhteen edullisempaan lainaan

   Summarum on suomalainen vertailupalvelu, jonka yhteistyökumppanina toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat erittäin luotettavia toimijoita, jotka myös toimivat finanssivalvonnan alaisena.

   Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki nämä yhteistyökumppanimme, jotka ottavat sinuun yhteyttä lainapäätöksen kanssa, jopa tunnin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä, mutta kuitenkin viimeistään seuraavan päivän kuluessa. Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan aikaa muutamia minuutteja ja sen voi täyttää milloin tahansa se itselle parhaiten sopii. Jos sopivaa lainaa ei löydy, lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja täysin maksuttomasti.

   Saat lainantarjoajilta lainapäätökset sähköpostiisi nopealla aikataululla. Vertaile rauhassa niistä itsellesi edullisin laina, jolla haluat yhdistää lainasi yhteen edullisempaan lainaan ja säästä huomattavasti lainakustannuksissa. Lisäksi lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä saattaa olla merkittävästi pienempi kuin nykyisissä pienemmissä luotoissa yhteensä. Sopivan kokoinen takaisinmaksuerä tuo arjen yllättäviin tilanteisiin pelivaraa. Hyväksy sopiva itsellesi sopiva laina verkkopankkitunnuksillasi ja lainojen siirtäminen toiseen pankkiin tai rahoitusyhtiöön sujuu nopeasti ja vaivattomasti!