Lainaa lainojen maksuun

Onko sinulla useita pieniä lainoja? Mietit ehkä hakisitko lainaa lainojen maksuun? Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi olla tässä tapauksessa hyvä vaihtoehto. Useat lainahoitomaksut voivat kerryttää turhaan lainan kuluja.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Mistä lainaa lainojen maksuun?

   Oletko joutunut tilanteeseen, jossa sinulla on useita pieniä lainoja lyhyellä maksuajalla? Vievätkö pikkulainojen kuukausittaiset hoitokulut liian suuren osan kuukausitulostasi. Tiedät hyvin, että lainat pitää maksaa sopimusten mukaan. Lainasuoritusten laiminlyönti voi johtaa maksuhäiriömerkintöihin.

   Ratkaisu ongelmaasi on anoa pidemmällä maksuajalla suurempaa lainaa lainojen maksuun. Sen avulla saat maksettua pienet lainat pois. Kilpailuta laina vertailusivustolla, niin saat tietää, miten paljon tilanteesi paranee ja rahaa jää joka kuukausi enemmän elämiseen.

   Olet tehnyt järkevän huomion, jos sinua kiinnostaa hakea lainaa lainojen maksuun ja parantaa taloudellista asemaasi.


   Löydä edullisin laina lainojen maksuun

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo


   Hoida lainatilanne kuntoon, vältät maksuhäiriöt

   Luottotietoja ei kannata menettää pikavippien, useiden osamaksusopimusten tai monien pikkuluottojen hoitamattomuuden vuoksi. Jos pikkulainojen kuorma rasittaa liikaa talouttasi ja estää nauttimasta stressittä normaalista elämästä, kannattaa sinun koettaa parantaa tilannettasi. Se onnistuu turhia kuluja karsimalla ja lainoja järjestelemällä sekä pois maksamalla.

   Mitä vaaditaan, että voit saada lainaa lainojen maksuun?

   Olet ehkä miettinyt, että menet omaan tilinpitäjäpankkiisi neuvottelemaan rahatilanteestasi. Jos tilanne on se, että lähikonttorisi on lopettanut ja kaikki palvelut ovat saatavilla vain muutaman kerran viikossa jopa toisella paikkakunnalla, on helppo ymmärtää, että et halua jonottaa palvelua, jota tuskin saat. Nykyään kivijalkapankissa ei edes ole enää sinulle tuttua virkailijaa, vaan joudut joka kerta asioidessasi selittämään tilanteesi ja samat asiat moneen kertaan eri henkilöille.

   Vaihtoehto voikin olla hakea lainaa verkosta. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu hetkessä täyttämällä vertailusivulla lainahakemuslomake. Sinun on kuitenkin täytettävä tietyt ehdot, jossa voit täydentää anomuksen ja olet luottokelpoinen.

   • Sinun pitää olla Suomen kansalainen tai asunut vähintään kaksi vuotta Suomessa.
   • Olet 18-68-vuotias. Jotkin rahoittajat myöntävät lainoja vain 20 vuotta täyttäneille, toiset taas jopa 75-vuotiaille ja vanhemmillekin.
   • Sinulla pitää olla suomalaisen pankin antamat verkkopankkitunnukset, jotta voit kirjautua vertailusivulla ja henkilöllisyytesi saadaan todennettua. Jos sinulla ei vielä ole verkkopankkitunnuksia, hanki ne omasta tilinpitäjäpankistasi. Voit hyödyntää niitä myös verottajan, poliisin ja muiden viranomaisten palvelusivuille kirjautumiseen.
   • Sinulla pitää olla säännölliset tulot. Joudut osoittaman tulolähteesi esimerkiksi palkkakuitin, eläkepäätöksen tai tiliotteen avulla. Monissa tapauksissa myös riittävän suuri ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha luokitellaan säännölliseksi tuloksi.
   • Myönnettäviä lainoja ei makseta ulkomaille, joten sinun pitää antaa lainahakemuslomakkeella myös suomalaisen pankkitilin numero. Ole varovainen. Asioi vain sellaisten suomalaisten vertailusivustojen kanssa, joiden luotettavuuden voit todentaa. Älä lankea ulkomaisten huijaussivustojen ansoihin.
   • Hakemukseen kirjoitat myös voimassa olevan puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa.
   • Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi.
   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Miten luottotietoni varmistetaan?

   Kun täytät lainahakemuksen, sitoudut myös siihen, että luottotietosi tutkitaan. Koska pankit ja rahalaitokset haluavat saada lainaamansa rahat takaisin, lainanmaksukykysi ja maksuhäiriöhistoriasi tutkitaan varmasti. Jos sinulla on peliriippuvuus tai jokin muu jatkuvasti rahaa nielevä ongelma, senkin luottotietotutkijat saavat selville tiliotteeltasi.

   Laskujen ja lainojen maksuerien laiminlyöminen johtaa maksuhuomautuksiin, perintätoimiin ja lopulta ulosottoon. Useimmat rahoittajat arvioivat näitä riskianalyysissään ja jättävät tekemättä lainatarjouksen sellaiselle, jolla on maksuhäiriömerkintöjä. Voit tässäkin tapauksessa yrittää hakea lainaa lainojen maksuun, sillä hyvillä perusteluilla tehtyyn lainahakemukseen saattaa kuitenkin tulla luottotarjouksia.

   Miten voin parantaa lainansaantimahdollisuuksiani?

   Kun haet lainaa lainojen maksuun, joudut selvittämään, mitä muita lainoja sinulla on ja mitkä ovat niiden kuukausierät ja kustannukset. Kun perustelet lainahakemustasi, voit kertoa, että kuukausikulusi pienenevät, kun saat maksettua vanhoja pikkulainoja pois. Siten lainanhoitomahdollisuutesi paranevat, samoin lainansaantimahdollisuutesi.

   Säännöllisten tulojesi ohella sitoudut myös selvittämään säännölliset menosi, kuten asumiskustannukset, arvioidut kulut elintarvikkeisiin, ateriapalveluihin, autoiluun yms.

   Sinun pitää pystyä osoittamaan, että kykenet kaikissa tilanteissa hoitamaan lainan lyhennykset, korot ja kulut. Sinulla on jäätävä lainanhoidon jälkeen vielä riittävästi rahaa asumiseen ja elämiseen.

   Jotta pystyt hyvin kirjaamaan kuukausittaiset, säännölliset tulosi ja menosi lainahakemukseen, tee jo etukäteen niistä laskelmat Excel-taulukkoon tai vaikka ruutupaperille.

   Asiaa miettimällä ja tiliotteitasi tutkimalla saatat löytää myös säästökohteita. Mikäli pystyt lopettamaan vähemmän tärkeitä ja kokonaan tarpeettomia menoja, parannat mahdollisuuksiasi säästää tulevaisuuden varalle – ja saada paremmin lainaa lainojen maksuun.

   Millaista lainaa lainojen maksuun on tarjolla?

   Kaikella rahalla ei ole korvamerkintää. Monia lainatyyppejä markkinoidaan kuitenkin luottokohteen nimellä, mm. asuntolaina, autolaina, remonttilaina, peruskorjauslaina, mökkilaina jne. Lainan nimellä on merkitystä, jos esim. asuntolainassa vaaditaan asunto-osakkeet lainan pantiksi pankkiin tai ostamasi auto on rahoitusyhtiön nimissä niin kauan kuin autoluotto on kokonaisuudessaan maksettu.

   Vakuudellinen vai vakuudeton luotto?

   Vakuudellisen luoton myöntämiseksi vaaditaan pantti, vakuus tai henkilötakaus. Vakuudettomassa luotossa näitä ei tarvita. Vakuudellisen lainan korko on usein edullisempi kuin vakuudettoman, sillä rahoittajan riski menettää pääomansa on pienempi.

   Kun haet lainaa lainojen maksuun, hyväksytään vakuudellisen lainan pantiksi asunto-osakkeiden ohella esimerkiksi todistus määräaikaisesta talletuksesta tai sijoitustilistä, ajoneuvo tai muuta kiinteää omaisuutta. Lainalle saatetaan vaatia myös henkilötakaajia, jos vakuudet eivät muuten riitä.

   Vakuudettoman luoton saa tililleen nopeammin kuin vakuudellisen, koska panttien arvioiminen ja muukin paperisota on kevyempää. Puhtaat luottotiedot, säännölliset ja riittävät tulot sekä todennettu kulukuri kelpaavat suositukseksi, kun haet vakuudetonta lainaa lainojen maksuun vertailusivulla.

   Yhdistelyluotolla lainaa lainojen maksuun

   Yhdistelyluotto on nimensä mukaisesti räätälöity juuri niihin tilanteisiin, joissa haluat maksaa yhdellä suuremmalla lainalla pois useita pienempiä lainoja entistä pidemmällä maksuajalla. Näin menetellen vähennät taatusti lainanhoitokulujasi ja luoton kuukausilyhennystä.

   Voit kilpailuttaa yhdistelyluottoja vertailusivustolla. Tällöin saat suoraan sähköpostiisi tarjouksia monilta rahalaitoksista ja pankeilta. Vertaile rauhassa korkoja, kuluja ja todellista vuosikorkoa. Tutustu myös muihin lainaehtoihin. Jos lainasopimuksessa ei ole mainintaa siitä, voiko luoton maksaa etuajassa takaisin ja millä kuluilla, niin kysele lisätietoja rahoittajalta.

   Kulutusluotto – lainaa lainojen maksuun

   Kulutusluotto on tyypillinen lainatyyppi, jota voi käyttää esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan, ulkomaanmatkaan tai vaikka pienten lainojen yhdistelyyn. Se tulee yleensä edullisemmaksi kuin korttiluotto ja saat sille myös pidemmän maksuajan.

   Kilpailuta myös kulutusluotot vertailusivulla.

   Lainaa lainojen maksuun joustoluotolla

   Joustoluotto eroaa muista lainatyypeistä siinä, että sitä kyllä myönnetään tietty maksimisumma määritellyksi laina-ajaksi, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko lainasummaa yhdellä kertaa tilillesi. Siten voit hakea lainaa lainojen maksuun varmuuden vuoksi vähän reilumman summan.

   Kun saat myönteisen lainapäätöksen vertailusivuston avulla, siirrät joustoluottoa tilillesi vaikka pienissä erissä aina niin paljon, että pystyt kuolettamaan pikkuluottojen pääomat nollille mahdollisina eräpäivinä. Maksat joustoluotosta korot ja kulut vain nostetun luottosumman mukaan. Siten voit välillä lyhentää joustoluottoa ja nostaa sitä taas lisää, kun seuraavan pikkuluoton lopetusmahdollisuus on ajankohtainen.

   Soveltuuko vertaislaina pienten lainojen takaisinmaksuun?

   Vertaislaina poikkeaa muista vertailusivuilla kilpailutettavista luotoista siten, että siinä rahoittajat ovat yksityissijoittajia, eivät pankkeja tai rahoituslaitoksia. Yksityishenkilötkin haluavat sijoittamansa varat takaisin korkoineen ja kuluineen. Vertaislainan korko ja kulut voivat vaihdella, joten niiden edullisuutta muihin lainatyyppeihin kannattaa vertailla ja kilpailuttaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Mitkä asiat vaikuttavat korkoon, kun haet lainaa lainojen maksuun?

   Lainan nimelliskorkoon, kuluihin ja todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat monet tekijät:

   • Luottokelpoisuutesi ja kykysi maksaa laina takaisin määräajassa on tärkeä tekijä, kun rahoittajat arvioivat, millä ehdoilla haluavat myöntää sinulle lainaa lainojen maksuun.
   • Laina-ajan pituus ja lainasumman suuruus vaikuttavat myös korkotasoon. Usein korko on sitä korkeampi, mitä enemmän ja mitä pidemmäksi aikaa tarvitset lainaa lainojen maksuun.

   Päätitpä valita millaisen lainatyypin tahansa, tee kilpailutus vertailusivulla. Lainapäätöksen jälkeen saat lainarahat nopeasti tilillesi ja asiasi kuntoon.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa lainojen maksuun sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen