Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa lainojen maksuun

Kilpailuta ja hae lainaa lainojen maksuun netistä 2000  – 60 000 €.

Hae lainaa lainojen maksuun ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan lainojen maksuun. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa lainojen maksuun ilman vakuuksia ja takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa lainojen maksuun helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen lainojen maksamiseen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa lainojen maksuun 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton hakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa lainojen maksamiseen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa lainojen maksua varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina lainojen maksuun.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lainojen maksuun erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina lainojen maksuun pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina lainojen maksuun kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan lainojen maksuun, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun se on hyväksytty, laina lainojen maksamista varten siirretään useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina lainojen maksuun

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo


Mistä lainaa lainojen maksuun?

Oletko joutunut tilanteeseen, jossa sinulla on useita pieniä lainoja lyhyellä maksuajalla? Vievätkö pikkulainojen kuukausittaiset hoitokulut liian suuren osan kuukausitulostasi? Tiedät hyvin, että lainat pitää maksaa sopimusten mukaan. Lainasuoritusten laiminlyönti voi johtaa maksuhäiriömerkintöihin.

Ratkaisu ongelmaasi on anoa pidemmällä maksuajalla suurempaa lainaa lainojen maksuun. Sen avulla saat maksettua pienet lainat pois. Kilpailuta lainantarjoajat Summarumilla, ja saat tietää, miten tilanteesi paranee ja paljonko rahaa jää joka kuukausi enemmän elämiseen.

Olet tehnyt järkevän huomion, jos sinua kiinnostaa hakea lainaa lainojen maksuun ja parantaa taloudellista asemaasi!

Hoida lainatilanne kuntoon, vältät maksuhäiriöt

Luottotietoja ei kannata menettää pikavippien, useiden osamaksusopimusten tai monien pikkuluottojen hoitamattomuuden vuoksi. Jos pikkulainojen kuorma rasittaa liikaa talouttasi ja estää nauttimasta stressittä normaalista elämästä, kannattaa sinun koettaa parantaa tilannettasi.

Se onnistuu turhia kuluja karsimalla ja lainoja järjestelemällä sekä pois maksamalla. Osamaksujen yhdistäminen on yksi vaihtoehto.

Mitä vaaditaan, että voit saada lainaa lainojen maksuun?

Olet ehkä miettinyt, että menet omaan tilinpitäjäpankkiisi neuvottelemaan rahatilanteestasi. Jos tilanne on se, että lähikonttorisi on lopettanut ja kaikki palvelut ovat saatavilla vain muutaman kerran viikossa jopa toisella paikkakunnalla, on helppo ymmärtää, että et halua jonottaa palvelua, jota tuskin saat.

Nykyään kivijalkapankissa ei edes ole enää sinulle tuttua virkailijaa, vaan joudut joka kerta asioidessasi selittämään tilanteesi ja samat asiat moneen kertaan eri henkilöille.

Vaihtoehto voikin olla hakea lainaa verkosta. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu hetkessä täyttämällä lainahakemuslomake sivustollamme. Sinun on kuitenkin täytettävä tietyt ehdot, jossa voit täydentää anomuksen ja olet luottokelpoinen.

 • Sinun pitää olla Suomen kansalainen tai asunut vähintään kaksi vuotta Suomessa.
 • Olet 18-68-vuotias. Jotkin rahoittajat myöntävät lainoja vain 20 vuotta täyttäneille, toiset taas jopa 75-vuotiaille ja vanhemmillekin.
 • Sinulla pitää olla suomalaisen pankin antamat verkkopankkitunnukset, jotta voit kirjautua vertailusivulla ja henkilöllisyytesi saadaan todennettua. Jos sinulla ei vielä ole verkkopankkitunnuksia, hanki ne omasta tilinpitäjäpankistasi. Voit hyödyntää niitä myös verottajan, poliisin ja muiden viranomaisten palvelusivuille kirjautumiseen.
 • Sinulla pitää olla säännölliset tulot. Joudut osoittaman tulolähteesi esimerkiksi palkkakuitin, eläkepäätöksen tai tiliotteen avulla. Monissa tapauksissa myös riittävän suuri ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha luokitellaan säännölliseksi tuloksi.
 • Myönnettäviä lainoja ei makseta ulkomaille, joten sinun pitää antaa lainahakemuslomakkeella myös suomalaisen pankkitilin numero. Ole varovainen. Asioi vain sellaisten suomalaisten vertailusivustojen kanssa, joiden luotettavuuden voit todentaa. Älä lankea ulkomaisten huijaussivustojen ansoihin.
 • Hakemukseen kirjoitat myös voimassa olevan puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa.
 • Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi.
Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Miten luottotietoni varmistetaan?

Kun täytät lainahakemuksen, sitoudut myös siihen, että luottotietosi tutkitaan. Koska pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada lainaamansa rahat takaisin, lainanmaksukykysi ja maksuhäiriöhistoriasi tutkitaan varmasti.

Huom!

Jos sinulla on peliriippuvuus tai jokin muu jatkuvasti rahaa nielevä ongelma, senkin luottotietotutkijat saavat selville tiliotteeltasi.

Laskujen ja lainojen maksuerien laiminlyöminen johtaa maksuhuomautuksiin, perintätoimiin ja lopulta ulosottoon. Useimmat rahoittajat arvioivat näitä riskianalyysissään ja jättävät tekemättä lainatarjouksen sellaiselle, jolla on maksuhäiriömerkintöjä.

Voit tässäkin tapauksessa yrittää hakea lainaa lainojen maksuun, sillä hyvillä perusteluilla tehtyyn lainahakemukseen saattaa kuitenkin tulla luottotarjouksia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Miten voin parantaa lainansaantimahdollisuuksiani?

Kun haet lainaa lainojen maksuun, joudut selvittämään, mitä muita lainoja sinulla on ja mitkä ovat niiden kuukausierät ja kustannukset. Kun perustelet lainahakemustasi, voit kertoa, että kuukausikulusi pienenevät, kun saat maksettua vanhoja pikkulainoja pois. Siten lainanhoitomahdollisuutesi paranevat, samoin lainansaantimahdollisuutesi.

Säännöllisten tulojesi ohella sitoudut myös selvittämään säännölliset menosi, kuten asumiskustannukset, arvioidut kulut elintarvikkeisiin, ateriapalveluihin, autoiluun yms.

Sinun pitää pystyä osoittamaan, että kykenet kaikissa tilanteissa hoitamaan lainan lyhennykset, korot ja kulut. Sinulla on jäätävä lainanhoidon jälkeen vielä riittävästi rahaa asumiseen ja elämiseen.

Jotta pystyt hyvin kirjaamaan kuukausittaiset, säännölliset tulosi ja menosi lainahakemukseen, tee jo etukäteen niistä laskelmat Excel-taulukkoon tai vaikka ruutupaperille.

Asiaa miettimällä ja tiliotteitasi tutkimalla saatat löytää myös säästökohteita. Mikäli pystyt lopettamaan vähemmän tärkeitä ja kokonaan tarpeettomia menoja, parannat mahdollisuuksiasi säästää tulevaisuuden varalle – ja saada paremmin lainaa lainojen maksuun.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Millaista lainaa lainojen maksuun on tarjolla?

Kaikella rahalla ei ole korvamerkintää. Monia lainatyyppejä markkinoidaan kuitenkin luottokohteen nimellä, mm.

 • asuntolaina
 • autolaina
 • remonttilaina
 • peruskorjauslaina
 • mökkilaina jne.

Lainan nimellä on merkitystä, jos esim. asuntolainassa vaaditaan asunto-osakkeet lainan pantiksi pankkiin tai ostamasi auto on rahoitusyhtiön nimissä niin kauan kuin autoluotto on kokonaisuudessaan maksettu.

LUE MYÖS: Lainaa velkojen maksamiseen

Vakuudellinen vai vakuudeton luotto lainojen maksamiseen?

Vakuudellisen luoton myöntämiseksi vaaditaan pantti, vakuus tai henkilötakaus. Vakuudettomassa luotossa näitä ei tarvita. Vakuudellisen lainan korko on usein edullisempi kuin vakuudettoman, sillä rahoittajan riski menettää pääomansa on pienempi.

Kun haet lainaa lainojen maksuun, hyväksytään vakuudellisen lainan pantiksi asunto-osakkeiden ohella esimerkiksi todistus määräaikaisesta talletuksesta tai sijoitustilistä, ajoneuvo tai muuta kiinteää omaisuutta. Lainalle saatetaan vaatia myös henkilötakaajia, jos vakuudet eivät muuten riitä.

Vakuudettoman luoton saa tililleen nopeammin kuin vakuudellisen, koska panttien arvioiminen ja muukin paperisota on kevyempää. Puhtaat luottotiedot, säännölliset ja riittävät tulot sekä todennettu kulukuri kelpaavat suositukseksi, kun haet vakuudetonta lainaa lainojen maksuun vertailusivulla.

Yhdistelyluotolla lainaa lainojen maksuun

Yhdistelyluotto on nimensä mukaisesti räätälöity juuri niihin tilanteisiin, joissa haluat maksaa yhdellä suuremmalla lainalla pois useita pienempiä lainoja entistä pidemmällä maksuajalla. Näin menetellen vähennät taatusti lainanhoitokulujasi ja luoton kuukausilyhennystä.

Voit kilpailuttaa yhdistelyluottoja kauttamme. Tällöin saat suoraan sähköpostiisi tarjouksia monilta rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta. Vertaile rauhassa korkoja, kuluja ja todellista vuosikorkoa.

Tutustu myös muihin lainaehtoihin. Jos lainasopimuksessa ei ole mainintaa siitä, voiko luoton maksaa etuajassa takaisin ja millä kuluilla, kysele lisätietoja rahoittajalta.

Kulutusluotto – lainaa lainojen maksuun

Kulutusluotto on tyypillinen lainatyyppi, jota voi käyttää esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan, ulkomaanmatkaan tai vaikka pienten lainojen yhdistelyyn. Se tulee yleensä edullisemmaksi kuin korttiluotto ja saat sille myös pidemmän maksuajan.

Kilpailuta myös kulutusluotot kauttamme!

Lainaa lainojen maksuun joustoluotolla

Joustoluotto eroaa muista lainatyypeistä siinä, että sitä kyllä myönnetään tietty maksimisumma määritellyksi laina-ajaksi, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko lainasummaa yhdellä kertaa tilillesi. Siten voit hakea lainaa lainojen maksuun varmuuden vuoksi vähän reilumman summan.

Kun saat myönteisen lainapäätöksen vertailusivuston avulla, siirrät joustoluottoa tilillesi vaikka pienissä erissä aina niin paljon, että pystyt kuolettamaan pikkuluottojen pääomat nollille mahdollisina eräpäivinä.

Maksat joustoluotosta korot ja kulut vain nostetun luottosumman mukaan. Siten voit välillä lyhentää joustoluottoa ja nostaa sitä taas lisää, kun seuraavan pikkuluoton lopetusmahdollisuus on ajankohtainen.

Soveltuuko vertaislaina pienten lainojen takaisinmaksuun?

Vertaislaina poikkeaa muista vertailusivuilla kilpailutettavista luotoista siten, että siinä rahoittajat ovat yksityissijoittajia, eivät pankkeja tai rahoituslaitoksia.

Yksityishenkilötkin haluavat sijoittamansa varat takaisin korkoineen ja kuluineen. Vertaislainan korko ja kulut voivat vaihdella, joten niiden edullisuutta muihin lainatyyppeihin kannattaa vertailla ja kilpailuttaa.

Kun haluat päästä eroon veloista, voi vertaislaina olla siinä loistava vaihtoehto.

Esimerkkejä lainojen maksamiseen tarkoitetuista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä lainojen maksamiseen tarkoitetuista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Mitkä asiat vaikuttavat korkoon, kun haet lainaa lainojen maksuun?

Lainan nimelliskorkoon, kuluihin ja todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat monet tekijät:

 • Luottokelpoisuutesi ja kykysi maksaa laina takaisin määräajassa on tärkeä tekijä, kun rahoittajat arvioivat, millä ehdoilla haluavat myöntää sinulle lainaa lainojen maksuun.
 • Laina-ajan pituus ja lainasumman suuruus vaikuttavat myös korkotasoon. Usein korko on sitä korkeampi, mitä enemmän ja mitä pidemmäksi aikaa tarvitset lainaa lainojen maksuun.

Päätitpä valita millaisen lainatyypin tahansa, tee kilpailutus ja hae lainaa Summarumin kautta. Lainapäätöksen jälkeen saat lainarahat nopeasti tilillesi ja asiasi kuntoon.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen