Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Kuinka paljon voin saada lainaa?

   Katso kuinka paljon voit saada lainaa netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Kuinka paljon voin saada lainaa

   Olemme tehneet yksinkertaisen ja kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit itse arvioida sitä, kuinka paljon lainaa voit hankkia. Voit arvioida kuinka paljon lainaa tarvitset, tai jos tiedät paljonko voit maksaa lainaa kuukaudessa, lainalaskurimme kertoo kuinka suuren lainan voit saada.

   Kun olet selvittänyt, kuinka paljon lainaa tarvitset, ja kuinka suureen lainan lyhennyskuukausimaksuun sinulla on varaa, voit aloittaa lainaneuvottelut tai lainan kilpailuttamisen. Huolelliset laskelmat ja muu valmistautuminen auttavat sinua tasapainoisen talouden ylläpitämisessä.

   Oletko harkinnut lainan ottamista? Ensin sinun täytyy kysyä itseltäsi, miksi haluat lainata rahaa. Oletko ottamassa lainaa esimerkiksi siksi, että sinulla on vino pino maksettavia laskuja, vai haluatko muuttaa uuteen kaupunkiin, jossa on enemmän työmahdollisuuksia? Haluatko kenties päästä luottokorttivelasta?

   Kaikki nämä ovat tilanteita, joissa voi olla järkevää harkita lainan ottoa. Lainaa myöntävät yritykset tarjoavat kuitenkin hyvin erilaisia lainoja, ja siksi sinun on syytä keskittyä myös niiden kilpailuttamiseen.

   Mikä sitten on edullinen laina? Kohtuuhintainen laina tarkoittaa sitä, että se sisältää pidemmällä aikavälillä suhteellisen alhaisen koron, ja oma maksukykysi säilyy lainan maksun ajan. Kuitenkin jopa matala korkoinen laina saattaa jättää sinulle suuret kuukausimaksut, joihin sinulla ei ole varaa.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Tärkeä muistaa

   Jotkin lainat sisältävät muuttuvat korot, jotka voivat nousta tietyn ajan kuluttua. Nämä lainat ovat riskialttiimpia kuin kiinteät korot. Jos tarkastelet vaihtuvakorkoisia lainoja, on hyvä varmistaa, että sinulla on siihen varaa, vaikka korko saavuttaisi korkeimman mahdollisen pisteen.

   Hyvä yleisohje, jota useat pankit noudattavat on se, että laina ja muut asumiskulut eivät vie yli kolmasosaa tuloista. Laske siis, kuinka paljon on 1/3 nettotuloistasi kuukaudessa, ja vähennä siitä pakolliset menot kuten:

   • Sähkölasku
   • Vesilasku
   • Vakuutukset
   • Liittymät

   Tämän lisäksi kannattaa jättää hieman puskuria muita menoja ja yllätyksiä varten. Annamme esimerkkejä myöhemmin tässä kappaleessa.

   Kuinka paljon voit saada asuntolainaa?

   Lainasummat

   Lainasummat vaihtelevat tietysti suuresti oman tarpeen ja henkilökohtaisen tilanteen mukaan. Käymme seuraavaksi läpi erilaisia tilanteita ja esimerkkejä siitä, minkälaisilla kuukausituloilla erilaiset lainasummat ovat saatavilla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Minkä kokoiseen lainaan minulla on varaa?

   Kuten sanoimme, lainaa harkitessa sinun kannattaa varmistaa, että laina ja muut pakolliset kulut eivät vie yli kolmasosaa tuloista. Suomessa yleisin tapa laskea lainamäärä tuloista on niin, että viitekehys pyörii 35-45% tasolla. Tämä on siis jopa vähän enemmän kuin 1/3 osa. Asumismenoihin lasketaan korot, lyhennykset, kiinteistövero, vesi, sähkö yms. Nämä eivät saisi siis ylittää yli 1/3 osaa tuloista.

   Otetaan esimerkiksi palkansaaja, joka tienaa 3000 euroa bruttona, ja 2000 euroa nettona. 40% tästä nettotulosta olisi 800 euroa, eli palkansaajalla olisi maksaa 800 euroa lainan kuukausierää. Kuitenkin, kun tästä vähennetään 200 euron muut menot, olisi lainan maksimierä 600 euroa.

   Jos tähän lasketaan 20 vuoden laina-aika 3% todellisella vuosikorolla, on palkansaajalla varaa vähän reilu 100 000 euron lainaan. Huomioithan, että lainamäärä muuttuu valtavasti, kun vuosikorko ja laina-aika muuttuvat.

   Esimerkkejä

   Kuinka paljon saan lainaa 1000€ tuloilla?

   1000 / 3 – 100 = noin 233 euroa

   Oletetaan, että laina-aika on 20 vuotta ja todellinen vuosikorko on 4%. Lainasumma, johon sinulla on varaa: 38 690,26€

   Kuinka paljon saan lainaa 2000€ tuloilla?

   2000 / 3 – 200 = noin 466€

   Oletetaan, että laina-aika on 20 vuotta ja todellinen vuosikorko on 4%. Lainasumma, johon sinulla on varaa: 77 380,52€

   Kuinka paljon saan lainaa 2500€ tuloilla?

   2500 / 3 – 200 = noin 633€

   Oletetaan, että laina-aika on 20 vuotta ja todellinen vuosikorko on 4%. Lainasumma, johon sinulla on varaa: 105 111,31 €

   Kuinka paljon saan lainaa 4000€ tuloilla?

   4000 / 3 – 200 = noin 1133€

   Oletetaan jälleen, että laina-aika on 20 vuotta ja todellinen vuosikorko on 4%. Lainasumma, johon sinulla on varaa: 188 137,61€.

   Millä tuloilla voin saada x euron lainan?

   Mitä suuremmat tulot ja mitä pienemmät menot, sen enemmän jokainen pystyy lyhentämään lainaa kuukausittain. Mitä enemmän lainaa lyhennetään, sen suurempaan lainaan on myös mahdollista päästä käsiksi. Mikä tärkeintä, myös sen myötä korkojen osuus summasta pienenee vauhdilla.

   Millä tuloilla voin saada 100 000 euron lainan?

   Käänteisesti katsoen 100 000 euron lainalle jää maksettavaa noin 600 euroa kuussa, jos laina-aika pidetään taas 20 vuodessa ja todellinen vuosikorko 4%.

   Edellisessä esimerkissä paljastui, että sinulla on varaa 105 800,78€ lainaan, jos kuukauden nettotulosi ovat 2500€.

   Millä tuloilla voin saada 250 000 euron lainan?

   Jos tienaat 5000€ kuussa, voit maksaa kuukaudessa:

   5000 / 3 – 200 = noin 1466€

   Lainasumma, johon sinulla on varaa: 243 433,13€

   Kuitenkin, monesti näin suuren lainan korkoprosentti on pienempi, joten realistisempi voisi olla laskea tämä 1,1% todellisella vuosikorolla. Tällöin kuukausierä olisi 1 160,92€, ja voit hakea 250 000€ lainaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kuinka paljon voin saada lainaa pienillä tuloilla?

   Tulot ovat yksi suurimmista, ellei suurin vaikuttava tekijä lainan saamiseen. Hyvät säännölliset tulot pienentävät merkittävästi pankin riskiä saada rahansa takaisin velalliselta.

   Tulojen ollessa pienet, lainan hakeminen voi usein olla hankalaa. Monet pankit eivät myönnä lainaa ollenkaan, ellei lainan hakijalla ole lainkaan säästöjä tai hyviä säännöllisiä tuloja.

   Mutta hakijan miettiessä paljonko voin saada lainaa pienillä tuloilla, tai onko se edes mahdollista, ei hänen kannata täysin luopua toivosta.

   Lainan hakeminen pienillä tuloilla ei ole mahdotonta, vaikka näin moni ajattelee. Suomessa lainaa pienituloisille on mahdollista hakea pääasiassa eri lainapalvelujen kautta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa hakiessa on hyvä muistaa, että palkkatulojen lisäksi tuloiksi katsotaan myös eri etuudet. Lainan hakija voi esimerkiksi saada työttömyyspäivärahaa, eläkettä tai avustuksia, jotka kaikki katsotaan tuloksi.

   Kysymykseen kuinka paljon lainaa voi saada pienillä tuloilla, on mahdotonta saada yksiselitteistä vastausta. Lainojen koroista on kuitenkin hieman osviittaa.

   Lainojen korot pienituloisille vaihtelevat noin 4,5-20 % välillä. Yhtenä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä parempi lainanhakijan takaisinmaksukyky on, sitä kilpailukykyisemmän koron hakija voi saada lainan myöntäjältä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lopuksi

   Vaikka arvioisit itsellesi esimerkiksi 80 000 euron lainan, lainanantajat voivat tarjota maksukyvystäsi huolimatta jopa yli 100 000 euron lainan.

   Tällöin sinun tulee tietysti pystyä osoittamaan, että sinulla on hyvät vakuudet ja mahdollisuus maksaa tulevaisuudessa laina takaisin. Pankit eivät kuitenkaan koskaan ylitä omia riskirajoja.

   Vaikka tilanne on mahdollinen, emme koskaan suosittele elämään yli omien varojen. Ikäviin yllätyksiin ei ole mahdollisuutta varautua, kun budjetti vedetään näin tiukalle.

   Kuinka paljon voin saada lainaa – Usein kysytyt kysymykset

   Kuinka paljon voin saada lainaa?
   Lainan saaminen on aina yksilöllistä ja riippuu sitä hakevan henkilön tilanteesta. Karkeasti ottaen, mitä säännöllisemmät ja suuremmat kuukausitulosi ovat, sitä suuremman lainan voit myös saada.
   Millä tuloilla 250 000 lainaa voi saada?
   Lainan saaminen riippuu aina tarkemmista lainan hakijan sekä myöntäjän yksityiskohdista. 250 000 euron laina vaatii kuitenkin yleensä vähintään noin 3500-5000 euron kuukausittaiset tulot. Samalla kannattaa kuitenkin muistaa, että rinnakkaishakijan sisällyttäminen lainanhakuun yleensä laskee kuukausitulojen vaatimusta.
   Paljonko lainaa 2000 tuloilla voi saada?
   Lainan saaminen 2000 euron tuloilla riippuu täysin sitä myöntävästä toimijasta. Lainan saaminen 2000 euron säännöllisillä tuloilla on lähes aina mahdollista, mutta tarkemmat lainasummat ovat myöntäjäkohtaisia.