Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa lainanvälittäjän kautta

Lainaa lainanvälittäjän kautta joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Lainaa lainanvälittäjän kautta hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 eur lainanvälittäjän kautta

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa lainanvälittäjän kautta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa lainanvälittäjän kautta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa lainanvälittäjän kautta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen lainanvälittäjän kautta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa lainanvälittäjän kautta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat lainanvälittäjän kautta helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa lainanvälittäjän kautta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri toimijoilta, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa lainanvälittäjän kautta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina lainanvälittäjän kautta.

Kilpailuttamalla lainat lainanvälittäjän kautta netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lainanvälittäjän kautta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen lainaa lainanvälittäjän kautta netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lainanvälittäjän kautta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta erilaisten lainojen lainanvälittäjän kautta kilpailutettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina lainanvälittäjän kautta heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan lainanvälittäjän kautta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina lainanvälittäjän kautta maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa välittäjän kautta

Lainanvälittäjät vertailevat, kilpailuttavat ja välittävät lainoja. Summarum on yksi näistä toimijoista. Teemme yhteistyötä pankkien sekä yksityisten rahoitusyhtiöiden kanssa. Tehtäviimme kuuluu avustaa sinua lainanhakijana löytämään itsellesi edullisin laina tai muun rahoitusratkaisu.

Hyvä tietää

Lainanvälittäjän tehtävä ei ole toimia lainasopimuksen osapuolena, vaan sopimus tehdään pankin tai rahoitusyhtiön ja lainanhakijan kesken.

Usein lainanvälittäjällä on yhteys lainantarjoajien järjestelmiin, jota mahdollistaa lainahakemuksen toimituksen useammalle lainantarjoajalle yhtä aikaa. Myös lainanhakijan saamat lainatarjoukset palautetaan lainantarjoajien järjestelmistä lainanvälittäjälle käyttäen rajapintayhteyttä.

Kun lainatarjoukset ovat valmiina, esitämme lainatarjoukset yhdessä tiivistetyssä näkymässä, jota kutsutaan myös tarjoussivuksi. Tarjoussivulta voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Lainan valinnan jälkeen tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla pankin järjestelmään ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen valittu pankki tai rahoitusyhtiö siirtää rahat tilillesi ja laskuttaa lainan takaisinmaksuerät sinulta sopimuksen mukaan.

Miten lainan hakeminen kauttamme tapahtuu?

Lainan hakeminen Summarumin kautta on nopea ja helppo prosessi, joka etenee näin:

 1. Täytät lainahakemukseen tarvittavat tiedot.
 2. Palveluun tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.
 3. Lainahakemus välitetään toimestamme eteenpäin eri rahoitusyhtiöille ja pankeille.
 4. Saat sähköpostiisi lainatarjouksia eri tahoilta usein jo saman päivän aikana.

Itse hakemuksen täyttämiseen menee usein vain muutama minuutti ja tämän jälkeen jäädään odottelemaan lainatarjousten saapumista sähköpostiin. Yleensä ensimmäinen tarjous saapuukin jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Saamista tarjouksista valitaan se sopivin, lähetetään mahdollisesti vaadittavat liitteet lainantarjoajalle ja allekirjoitetaan lainasopimus. Tämän jälkeen laina on mahdollista saada tilillesi yleensä saman tien.

Lainasopimuksen tarkistaminen

Sivustoillamme on myös lainalaskuri, minkä avulla saat alustavan kuvan siitä millä hinnoilla lainaa on mahdollista saada. On syytä pitää kuitenkin mielessä, että nämä ovat ainoastaan alustavia laskelmia, eivätkä välttämättä pidä paikkaansa juuri sinun kohdallasi. Lopullinen korkotaso lainalle muodostuu jokaiselle hakijalle aina henkilökohtaisesti.

Seuraavat asiat on syytä tarkistaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista:

 • Henkilötiedot: Sinun hyvä tarkistaa, että sopimuksesta löydettävät henkilötiedot pitävät paikkaansa.
 • Todellinen vuosikorko: Todellisella vuosikorolla tarkoitetaan korkoa, millä voit laskea lainan kokonaiskustannukset. Se pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset.
 • Kuukausierä: Sinun kannattaa tarkistaa, että kuukausierä on juuri sopiva suhteutettuna kuukausittaiseen maksukykyysi.
 • Lainaehdot: Lukemalla tarkasti läpi kaikki lainaehdot sinun on mahdollista välttyä ikäviltä yllätyksiltä myöhemmässä vaiheessa. On tärkeää lukea myös kaikista pienimmällä printatut tekstit.

Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainanvälittäjä Summarum kilpailuttaa puolestasi

Viime vuosien aikana Suomen lainamarkkinoille on tullut todella paljon uusia lainantarjoajia. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että eri rahoitusyhtiöiden on kilpailtava asiakkaista entistä kovemmin ja paremmilla tarjouksilla.

Hakemusten kilpailuttaminen itse on kuitenkin aikaa vievää. Me teemme kilpailutuksen puolestasi.

Erityisesti suuremmissa lainasummissa yhtiöiden hinnoitteluissa voi olla huomattaviakin eroja. Senpä vuoksi sinun on hyvä odottaa kärsivällisesti myös muita tarjouksia. Yleensä tarjouksiin on aikaa tutustua noin viikon tai kahden verran lainantarjoajasta riippuen. Tämän jälkeen tarjous raukeaa.

Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

Lainan kilpailuttaminen lainanvälityspalvelun kautta

Hakiessasi lainaa netistä, voi sinulle tulla valinnanvaikeuksia, sillä tarjolla on kymmenittäin erilaisia lainantarjoajia. Senpä vuoksi kaikista helpoin ja nopein tapa on kilpailuttaa lainantarjoajien lainat. Tämän voi tehdä kätevästi Summarumin avulla.

Täytät sivustolla vain yhden lomakkeen. Siihen täytät muun muassa hakijan tiedot ja halutun lainamäärä sekä lainan takaisinmaksuaika. Välitämme hakemuksen useille eri lainantarjoajille. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus saada ensimmäinen lainatarjous sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Sinun on syytä tutustua lainatarjouksiin ensin huolella ja etenkin lainaehdot on syytä tutkia tarkkaan. Todelliseen vuosikorkoon on aina syytä kiinnittää erityisesti huomiota, sillä se saattaa sisältää nimelliskoron lisäksi myös mahdollisia muita kuluja.

Jos lainatarjoukset eivät miellytä, voit vapaasti hylätä ne ilman sen kummempia toimenpiteitä. Tarjoukset raukeaa määräajan kuluessa, yleensä määräaika on noin viikko.

Kun sinulle sopiva lainatarjous löytyy, solmit sopimuksen helposti lainantarjoajan kanssa pankkitunnuksilla. Allekirjoitus hoituu samalla myös sähköisesti. Tämän jälkeen lainarahat saapuvatkin tilillesi useimmiten jopa saman tien.

Lainan kilpailuttamisen plussat ja miinukset

Kilpailuttamisessa on monia etuja, kuten:

 • Lainan kilpailuttaminen on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään, sillä voit valita tarjouksista parhaan tai jättää asian mietintään.
 • Voit olla melko varma siitä, että löydät itsellesi juuri sen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.
 • Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja sen voit tehdä täysin kotoa käsin ilman mitään paperisotaa tai fyysistä konttorilla käyntiä.
 • Yhdellä lainahakemuksella on mahdollisuus saada jopa kymmeniä lainatarjouksia.
 • Vaikka lainaneuvottelussa on mukana välittäjä, voit silti saada lainan tilillesi todella nopeasti, parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.
 • Tavoitteemme on saada sinulle normaalia hintaa edullisempi lainatarjous.

Lainan kilpailuttamisessa eri palveluissa ei ole juurikaan huonoja puolia. Mutta muutama seikka on silti hyvä pitää mielessä:

 • On mahdollista, että saat jatkossa sähköpostiisi uusia lainatarjouksia, sillä sähköpostisi luovutetaan usealle eri lainapalvelulle. Mutta toukokuussa 2018 voimaan astunut GDPR-laki EU:n alueella mahdollistaa sen, että saat poistatettua yhteystietosi lainantarjoajan tiedoista koska tahansa.
 • Vaikka lainatarjouksia on mahdollista saada parhaimmillaan kymmeniä, on silti aina mahdollista, että jostain löytyy lainaa vieläkin paremmilla ehdoilla.
 • Lainanvälittäjien tarjoukset rajoittuvat ainoastaan niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, jotka toimivat lainanvälittäjän kanssa yhteistyökumppaneina. Vertailussa mukana olevien pankkien määrä voi olla tämän vuoksi rajallinen.

Summarumilla yhteistyöpankkeja ja -rahoitusyhtiöitä on yli kolmenkymmentä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista tarjouksista.

Yllä oleva taulukko näyttää esimerkkien avulla millaisia lainoja voit saada, mutta lopulliset vaihtoehdot voivat olla erilaisia. Tämä johtuu siitä, että tarjoukset annetaan aina antamiesi tietojen perusteella.

Lainanvälittäjien toiminnan sääntely

Suomessa lainanvälittäjien toimintatapoja ei ole säädelty oikeastaan muutoin kuin kuluttajansuojalain kautta. Sääntelyn puuttumisen vuoksi lainanvälittäjien toimintavoissa voi esiintyä keskenään pieniä eroja.

Nämä erot tulevat tyypillisesti esille erilaisina toimintatapoina lainatarjousten pyytämisen tai esittämisen suhteen. Lainanvälittäjät eivät siis ole velvollisia esittämään tarjouksia esimerkiksi hintajärjestyksessä, vaan joskus tarjousten näyttämisjärjestykseen voivat olla vaikuttamassa myös muut tekijät, kuin lainanhakijalle näytetyt lainaehdot.

Useimmat lainanvälittäjistä kuitenkin pyrkivät edistämään pankkien ja rahoitusyhtiöiden välistä kilpailua ja avustamaan lainanhakijaa lainan kilpailuttamisessa siten, että hakijalle tarjotut lainaehdot ovat määrittävä tekijä siinä tavassa, jolla lainatarjoukset hakijalle näytetään. Mutta silti lainan kilpailuttaminen on aina kannattavaa.

Usein kysyttyä

Ovatko lainanvälittäjät luotettavia?
Useimmat lainanvälittäjät ovat luotettavia toimijoita. Summarum on kotimainen, turvallinen vaihtoehto kun haluat saada lainatarjouksia useilta yhtiöiltä.
Miten lainanvälittäjä toimii?
Lainanvälittäjä Summarum tekee yhteistyötä kymmenien eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Välitämme hakemuksesi yhtiöille ja vastaavasti niiden antamat tarjoukset sinulle.
Paljon voin saada lainaa lainanvälittäjän kautta?
Lainanvälittäjä Summarum mahdollistaa lainan hakemisen 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja