Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa lainanvälittäjän kautta

   Lainaa lainanvälittäjän kautta joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainaa lainanvälittäjän kautta hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 eur lainanvälittäjän kautta

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa lainanvälittäjän kautta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa lainanvälittäjän kautta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa lainanvälittäjän kautta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa lainanvälittäjän kautta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat lainanvälittäjän kautta helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa lainanvälittäjän kautta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa lainanvälittäjän kautta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina lainanvälittäjän kautta.

   Kilpailuttamalla lainat lainanvälittäjän kautta netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lainanvälittäjän kautta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen lainaa lainanvälittäjän kautta netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lainanvälittäjän kautta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan lainanvälittäjän kautta korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta erilaisten lainojen lainanvälittäjän kautta kilpailutettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina lainanvälittäjän kautta heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan lainanvälittäjän kautta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina lainanvälittäjän kautta maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa välittäjän kautta

   Lainanvälittäjät vertailevat, kilpailuttavat ja välittävät lainoja. Ne tekevät yhteistyötä pankkien sekä yksityisten rahoituslaitosten kanssa ja niiden tehtäviin kuuluu avustaa lainanhakijaa löytämään itselleen edullisimman laina tai muun rahoitusratkaisun. Lainanvälittäjä tehtävä ei ole toimia kuitenkaan lainasopimuksen osapuolena, vaan sopimus tehdään pankin tai rahoituslaitoksen ja lainanhakijan kesken.

   Usein lainanvälittäjällä on yhteys lainantarjoajien järjestelmiin, jota mahdollistaa lainahakemuksen toimituksen useammalle lainantarjoajalle yhtä aikaa. Myös lainanhakijan saamat lainatarjoukset palautetaan lainantarjoajien järjestelmistä lainanvälittäjälle käyttäen rajapintayhteyttä.

   Kun lainatarjoukset ovat valmiina, lainanvälittäjä voi esittää lainatarjoukset yhdessä tiivistetyssä näkymässä, jota kutsutaan myös tarjoussivuksi. Tarjoussivulta lainanhakija voi valita itselleen sopivimman lainatarjouksen. Lainan valinnan jälkeen lainanhakija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla pankin järjestelmään ja allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti.

   Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen valittu pankki tai rahoituslaitos siirtää rahat lainanhakijan tilille ja laskuttaa lainan takaisinmaksuerät lainanhakijalta sopimuksen mukaan.

   Miten lainan hakeminen tapahtuu?

   Lainan hakeminen välityspalvelun kautta on nopea ja helppo prosessi, joka etenee näin:

   1. Lainanhakija täyttää lainahakemukseen tarvittavat tiedot haluamansa lainanvälittäjän sivustolla.
   2. Palveluun tunnistautuminen tapahtuu hakijan verkkopankkitunnuksilla.
   3. Lainahakemus välitetään lainanvälittäjän toimesta eteenpäin eri rahoituslaitoksille ja pankeille.
   4. Hakija saa sähköpostiinsa lainatarjouksia eri tahoilta usein jo saman päivän aikana.
   5. Lainan hakeminen lainanvälittäjän kautta on siis todella yksinkertaista ja nopeaa.
   6. Itse hakemuksen täyttämiseen menee usein vain muutama minuutti ja tämän jälkeen jäädään odottelemaan lainatarjousten saapumista sähköpostiin.
   7. Yleensä ensimmäinen tarjous saapuukin jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä.
   8. Saamista tarjouksista valitaan se sopivin, lähetetään mahdollisesti vaadittavat liitteet lainantarjoajalle ja allekirjoitetaan lainasopimus.
   9. Tämän jälkeen laina on mahdollista saada tilille yleensä saman tien.

   Lainasopimuksen tarkistaminen

   Kaikilla lainanvälitykseen erikoistuneilla palveluilla on sivustoillaan lainalaskuri, minkä avulla hakija saa alustavan kuvan siitä millä hinnoilla lainaa on mahdollista saada. On syytä pitää kuitenkin mielessä, että nämä ovat ainoastaan alustavia laskelmia, eivätkä välttämättä pidä paikkaansa juuri kyseisen hakijan kohdalla. Lopullinen korkotaso lainalle muodostuu jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

   Seuraavat asiat on syytä tarkistaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista:

   • Henkilötiedot: Hakijan on hyvä tarkistaa, että sopimuksesta löydettävät henkilötiedot pitävät paikkaansa.
   • Todellinen vuosikorko: Todellisella vuosikorolla tarkoitetaan korkoa, millä pystyy laskemaan lainan kokonaiskustannukset. Se pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset.
   • Kuukausierä: Hakijan kannattaa tarkistaa, että kuukausierä on juuri sopiva suhteutettuna hänen kuukausittaiseen maksukykyynsä.
   • Lainaehdot: Lukemalla tarkasti läpi kaikki lainaehdot hakijan on mahdollista välttyä ikäviltä yllätyksiltä myöhemmässä vaiheessa. On tärkeää lukea myös kaikista pienimmällä printatut tekstit.

   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa netistä edullisesti

   Viimeisten vuosien aikana Suomen lainamarkkinoille on tullut todella paljon uusia lainantarjoajia. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että eri rahoituslaitosten on kilpailtava asiakkaista entistä kovemmin ja paremmilla tarjouksilla. Löytääkseen sen sopivimman lainatarjouksen lainat on aina syytä kilpailuttaa. Sillä se säästää aikaa ja rahaa.

   Netistä löytyy useita lainanvälityspalveluja, minkä avulla lainan voi kilpailuttaa helposti ja nopeasti vain yhdellä sähköisellä lomakkeella. Jo muutaman tunnin kuluessa lomakkeen lähettämisestä on mahdollisuus saada ensimmäinen lainatarjous sähköpostiin.

   Lainaa hakiessa on syytä pitää kuitenkin mielessä, että koskaan ei kannata hyväksyä sitä ensimmäistä lainatarjousta, vaan lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Erityisesti suuremmissa lainasummissa hinnoitteluissa voi olla huomattaviakin eroja. Senpä vuoksi on hyvä odottaa kärsivällisesti myös muita tarjouksia. Yleensä tarjouksiin on aikaa tutustua viikon verran lainantarjoajasta riippuen. Tämän jälkeen tarjous raukeaa.

   Lainan kilpailuttaminen lainanvälityspalvelun kautta

   Hakiessa lainaa netistä, voi hakijalle tulla valinnanvaikeuksia, sillä tarjolla on kymmenittäin erilaisia lainantarjoajia. Senpä vuoksi kaikista helpoin ja nopein tapa on kilpailuttaa lainantarjoajien lainat. Tämän voi tehdä kätevästi lainanvälittäjäpalvelun kautta.

   Kun sopiva lainanvälityspalvelu on löytynyt, hakija täyttää sivustolla vain yhden lomakkeen. Siihen täytetään muun muassa hakijan tiedot ja haluttu lainamäärä sekä lainan takaisinmaksuaika. Lainanvälityspalvelu välittää hakemuksen useille eri lainantarjoajille. Tämän jälkeen hakijalla on mahdollisuus saada ensimmäinen lainatarjous sähköpostiinsa jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

   Hakijan on syytä tutustua lainatarjoukseen ensin huolella ja etenkin lainaehdot on syytä tutkia tarkkaan. Todelliseen vuosikorkoon on aina syytä kiinnittää erityisesti huomiota, sillä se saattaa sisältää nimelliskoron lisäksi myös mahdollisia muita kuluja. Jos lainatarjous ei miellytä, sen voi vapaasti hylätä ilman mitään sen kummempia toimenpiteitä. Muutoinkin tarjous raukeaa määräajan kuluessa, yleensä määräaika on noin viikko.

   Kun hakijalle sopiva lainatarjous löytyy, sopimus solmitaan helposti lainantarjoajan kanssa pankkitunnuksilla. Allekirjoitus hoituu siinä samalla myös sähköisesti. Tämän jälkeen lainarahat saapuvatkin hakijan tilille useimmiten saman tien. Tosin tässä voi esiintyä vaihtelua riippuen paljolti siitä, mitä pankkia hakija ja lainantarjoaja käyttävät. Jos laina ei samana päivänä ehdi vielä tilille, todennäköisesti se on siellä seuraavana päivänä.

   Laina kannattaa siis ehdottomasti kilpailuttaa lainanvälityspalvelun kautta, sillä se säästää rahaa ja aikaa. Ja ennen kaikkea se on ilmaista eikä sido silti hakijaa nostamaan lainaa. Lainatarjouksiin voi siis tutustua ihan rauhassa ja vertailla keskenään ilman mitään velvollisuutta ottaa sitä silti vastaan. Lainat voi myös kilpailuttaa ihan kokeilumielessäkin, esimerkiksi nähdäkseen että olisiko lainaa ylipäätänsä mahdollista saada ja millaisilla ehdoilla ja kuluilla.

   Lainan kilpailuttamisen plussat ja miinukset

   Kilpailuttamisessa on monia etuja, kuten:

   • Lainan kilpailuttaminen on aina maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään, sillä hakija voi valita tarjouksista parhaan tai jättää asian mietintään.
   • Hakija voi olla melko varma siitä, että löytää itselleen juuri sen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.
    Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja sen voi tehdä täysin kotoa käsin ilman mitään paperisotaa tai fyysistä konttorilla käyntiä.
   • Yhdellä lainahakemuksella on mahdollisuus saada jopa kymmeniä lainatarjouksia.
    Vaikka lainaneuvottelussa on mukana välittäjä, niin hakija voi silti saada lainan tilillensä todella nopeasti, parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.
   • Lainanvälittäjän tavoite on neuvotella lainoille yleensä normaalia hintaa edullisempi lainatarjous.

   Lainan kilpailuttamisessa ei ole juurikaan huonoja puolia. Mutta muutama seikka on silti hyvä pitää mielessä:

   • On mahdollista, että hakija saa jatkossa sähköpostiinsa uusia lainatarjouksia, sillä sähköpostisi luovutetaan usealle eri lainapalvelulle. Mutta toukokuussa 2018 voimaan astunut GDPR-laki EU:n alueella mahdollistaa hakijaa poistattamaan yhteystietonsa lainantarjoajan tiedoista koska tahansa.
   • Vaikka lainatarjouksia on mahdollista saada parhaimmillaan kymmeniä, on silti aina mahdollista, että jostain löytyy lainaa vieläkin paremmilla ehdoilla.
   • Lainanvälittäjien tarjoukset rajoittuvat ainoastaan niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, jotka toimivat lainanvälittäjän kanssa yhteistyökumppaneina. Vertailussa mukana olevien pankkien määrä voi olla tämän vuoksi rajallinen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainanvälittäjien toiminnan sääntely

   Suomessa lainanvälittäjien toimintatapoja ei ole säädelty oikeastaan muutoin, kuin kuluttajansuojalain kautta. Sääntelyn puuttumisen vuoksi lainanvälittäjien toimintavoissa voi esiintyä keskenään pieniä eroja.

   Nämä erot tulevat tyypillisesti esille erilaisina toimintatapoina lainatarjousten pyytämisen tai esittämisen suhteen. Lainanvälittäjä ei siis ole velvollinen esittämään tarjouksia esimerkiksi hintajärjestyksessä, vaan joskus tarjousten näyttämisjärjestykseen voivat olla vaikuttamassa myös muut tekijät, kuin lainanhakijalle näytetyt lainaehdot.

   Useimmat lainanvälittäjistä kuitenkin pyrkivät edistämään pankkien ja rahoituslaitosten välistä kilpailua ja avustamaan lainanhakijaa lainan kilpailuttamisessa siten, että hakijalle tarjotut lainaehdot ovat määrittävä tekijä siinä tavassa, jolla lainatarjoukset hakijalle näytetään. Mutta silti lainan kilpailuttamine on aina kannattavaa.