Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainojen jälleenrahoitus

   Kilpailuta ja hae lainojen jälleenrahoitus netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainojen jälleenrahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainojen jälleenrahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae jälleenrahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea jälleenrahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Jälleenrahoituksen hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta jälleenrahoitusta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia..

   Kilpailuta ja vertaile jälleenrahoitus helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle jälleenrahoitusta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa jälleenrahoitusta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin jälleenrahoitus.

   Kilpailuttamalla jälleenrahoitus netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan jälleenrahoitus erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen jälleemrahoitus netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman jälleenrahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton jälleenrahoitus heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen jälleenrahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin jälleenrahoitus

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan jälleenrahoituksen. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Jälleenrahoitus – vaihda lainat edullisempiin ja säästä

   Jälleenrahoitus on fiksu keino järjestää raha-asioitaan uudelleen.

   Monet meistä ovat hakeneet lainaa tai käyttävät luottokorttia. Ajan kanssa niiden maksut saattavat kasautua isoiksi summiksi tilinhoitomaksujen, korkojen ja muiden piilomaksujen vuoksi. Monelle voi tulla yllätyksenä se, kuinka paljon piilokuluja laskuihin liittyy. Lopullinen summa saattaa hämmentää useita.

   Näitä tilanteita varten on suunniteltu jälleenrahoitus. Jälleenrahoitusta ei kannata pelätä käsitteenä. Jälleenrahoitus voi toimia pelastavana toimena monessa tilanteessa. Avun hakemista kannata eikä pidä ikinä hävetä.

   Jälleenrahoitus ei ole mikään viime käden apu, vaan monessa tilanteessa jopa fiksu päätös. Jälleenrahoituksen hakemisen ei pitäisi olla millään tapaa hävettävää, vaan sen pitäisi olla täysin normaali asia. On paljon fiksumpaa maksaa vähemmän helposti, kuin enemmän ja useaan eri paikkaan.

   Mitä jälleenrahoitus käytännössä tarkoittaa?

   Jälleenrahoitus on tarkoitettu helpottamaan sinun arkeasi, sekä selkeyttämään talouttasi. Sillä maksetaan pois useat, erilliset laskut, jolloin ne yhdistyvät yhdeksi isoksi laskuksi ja näin helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.

   Lainoihin ja luottokortteihin liittyy aina erilaisia tilinhoitomaksuja, korkoja ja muita piilokuluja, jotka on tarkoitus minimoida jälleenrahoituksella. Kun on vain yksi lasku ja tili maksettavana, ei korot keräänny eri paikoista suuriksi summiksi.

   Jälleenrahoitus on usein taloudellisesti hyvin kannattavaa. Sen avulla voit säästää satoja, tai jopa tuhansia euroja. Se antaa myös selkeämmän kuvan taloudesta, kun lainanmaksua voi seurata yhdeltä laskulta, eikä postilaatikkoon kolahda yllättävää ylimääräistä laskua, jota ei osannut odottaa.

   Nykyään on helppoa hakea jälleenrahoitusta, sillä internet on pullollaan sitä tarjoavia pankkeja. Jälleenrahoitus ei usein vaadi kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Jälleenrahoituksen hyödyt

   Kaikkia jälleenrahoituksen hyötyjä on mahdotonta listata, koska jokainen meistä on erilainen, mutta niitä voidaan käsitellä yleisellä tasolla. Jälleenrahoitus tasoittaa taloutta ja auttaa taloudellisissa ongelmissa.

   Tämä vähentää stressiä ja sen mukana myös erilaisia verenpainetauteja. Kun talouden tilanne on lähellä tasapainoa on velallisella pienempi todennäköisyys sairastua erilaisiin mielenterveysongelmiin kuten masennukseen tai ahdistukseen.

   Pahimmassa tapauksessa liika stressaaminen rahasta ja maksuista voi johtaa uupumukseen. Tasaisempi talouden tilanne näyttää myös paremmalta myöhemmin elämässä, jos tarkoituksena on hakea lisää lainaa tai muuttaa uuteen asuntoon.

   Monien tulevaisuuden suunnitelmat vaativat virheetöntä maksuhistoriaa, jolloin aikaisemmin otettu jälleenrahoitus voi toimia pelastavana tekijänä. Yhden laskun maksamisen jälkeen, tulee selvä kuva siitä paljonko rahaa on käytettävissä.

   Jälleenrahoitus talouden tasapainottajana

   Eikö olisi helppoa, jos joka kuukausi saisit useamman laskun sijaan vain yhden summan, jonka voisi maksaa kerralla pois? Näin loput rahat olisivat vapaassa käytössä, eikä tarvitsisi huolehtia mihin kaikkialle maksuja pitää maksaa.

   Jälleenrahoituksen perimmäinen tarkoitus on tasapainottaa taloutta. Se yhdistää useat lainat yhdeksi lainaksi, ja sitä kautta myös yhdeksi laskuksi. Tämä poistaa usean eri tilin tilinhoitomaksut, useat eri korot, sekä monia muita piilokuluja joita luonnollisesti lainoihin ja luottokortteihin liittyy.

   Jokainen velallinen voi jälleenrahoituksella säästää jopa tuhansia euroja vuodessa, kun ylimääräistä rahaa ei mene suuriin korkoihin tai tilinhoitomaksuihin. Jälleenrahoituksella voit maksaa yhden laskun kuukaudessa ja se on siinä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Jälleenrahoitus ja lainojen yhdistely – sama asia?

   Jälleenrahoitus ja lainojen yhdistäminen ovat hyvin samanlaisia käsitteitä. Käytännössä ne tarkoittavat samaa asiaa. Lainojen yhdistäminen ei välttämättä ole jälleenrahoittamista, mutta jälleenrahoittaminen on lainojen yhdistämistä.

   Jälleenrahoituksen löytää monien pankkien sivuilta, lainojen yhdistämisen alapuolelta. Jälleenrahoitus eroaa lainojen yhdistämisestä siinä mielessä, että jälleenrahoituksen sopimuksen ehdot voi sopia uudelleen. Tämä riippuu siitä, onko sopimuksessa niin määritetty.

   Lainojen yhdistämisellä ei puolestaan välttämättä ole samaa vaihtoehtoa. Termeistä puhutaan kuitenkin usein synonyymeinä ja niitä ne loppujen lopuksi ovatkin. Pankin työntekijä tunnistaa tarkoituksen, vaikka käyttäisi kumpaa tahansa termiä ja palvelee asiakasta asiakkaan tarpeiden mukaan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Jälleenrahoittaminen eri pankeilla

   Jokaisella pankilla on oma käytäntönsä siihen, millaisia maksuja he haluavat tai pystyvät jälleenrahoittamaan. Monilla pankeilla maksurajana saa yhteensä olla 10 000 euroa, mutta toiset pankit saattavat mielellään myöntää jälleenrahoituksen myös asunto- tai autolainoille.

   Näissä kuitenkin usein on ehtona, että lainanhakija omistaa tietyn prosentin pääomaa ennen lainojen yhdistämistä. Riippuen pankista, lainan yhteissummalla ei ole juuri väliä, koska aina löytyy jostain ratkaisu.

   Pankki ei kuitenkaan välttämättä aina pysty myöntämään parempaa korkoa. Eri pankeilla on myös erilaiset korot jälleenrahoitukseen. Tässä kannattaa valita pienimmän koron tarjoava pankki.

   Monien pankkien sivuilla on valmiita jälleenrahoitukseen tarkoitettuja laskureita, jotka laskevat summat puolestasi. Niillä voi saada suuntaa sille, kuinka suuri todennäköisyys on saada jälleenrahoitus ja millaisella korolla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Jälleenrahoitusriski – onko sellainen olemassa?

   Lainaa tai rahoitusta ei tulisi koskaan hakea kevyin perustein. Verkosta luetut kokemukset tai ystävien suositukset eivät vielä ole riittävä syy hakea jotain rahoitusta.

   Henkilön tulisikin aina harkita omaa tilannettaan ja pohtia tarkkaan sitä, onko uusi rahoitus välttämätön hakea sekä hyödyttääkö se sen hetkisessä tilanteessa.

   Jälleenrahoitusriski on riski siitä, ettei lainaa tai rahoitusta hakenut toimija kykenekään maksamaan rahoitusta takaisin. Mikäli harkinnassa on jälleenrahoitus, tulisi paljon huomiota kiinnittää siihen, että haettu jälleenrahoitus on varmasti myös mahdollista maksaa takaisin.

   Kuten artikkelissa aiemmin mainittiin, jälleenrahoitus haetaan usein siksi, että se laskisi kokonaiskustannuksia, joita lainan omaava henkilö rahoituksestaan maksaa. Tämän takia kannattaa olla erityisen tarkkana, ettei uusi jälleenrahoitus tahattomasti nosta aiemman rahoituksen kustannuksia.

   Helpoiten tämä on mahdollista selvittää lainalaskurin avulla. Lainalaskuri on työkalu, johon syötetään lainan tietoja, jonka jälkeen laskuri arvioi lainalle sen mahdollisia kustannuksia.

   Vertailemalla uuden jälleenrahoituksen kustannuksia aiempaan lainaa, voit saada hyvin riittävän kuvan siitä, kannattaako lainan haku. Huolehtimalla kustannukset kohdilleen, jälleenrahoitus voi usein olla hyvä keino laskea rahoituksen kustannuksia.

   Lainojen jälleenrahoitus – Usein kysyttyä

   Millaisiin luottoihin jälleenrahoitus sopii?
   Asia riippuu pankin tarjonnasta. Jokaisella pankilla on erilaiset käytännöt ja mahdollisuudet auttaa jälleenrahoittamisessa. Jokaiseen jälleenrahoitukseen liittyy pankilla riskejä, joten satojen tuhansien kokoisia laskuja ei taida mikään pankki hyväksyä maksettavaksi. Yleisesti ottaen jälleenrahoittaminen on tarkoitettu luottokortilla oleville maksuille ja lainojen poismaksuun. Monilla pankeilla lainojen yhteisrajana on 10 000 euroa, mihin mahtuu kuitenkin paljon laskuja ja lainoja, joten avun hakemista ei kannata pelätä. Tätä kysymystä on kuitenkin hyvä tutkia jokaisen pankin omilta sivuilta ja monet vertailusivustot tarjoavat mahdollisuuden selvittää useista vaihoehdoista se omiin tarpeisiin paras vaihtoehto. Pankkien omilta sivuilta löytyy myös yhteystiedot, mitä kautta kannattaa olla yhteydessä, jos kysymyksiä tulee mieleen. Joillakin pankeilla on käytössään myös apuchatti, joka palvelee heidän omilla sivuillaan.
   Miksi jälleenrahoitus jäi myöntämättä?
   Jälleenrahoitukseen riittyy aina pankinkin puolelta riskejä ja tämä riippuu jälleen pankista, millaisia riskejä se on valmis ottamaan. Kun pankki tarkastaa laskujen ja luottojen kulut ja muut tiedot, se samalla tarkastaa, voiko se tarjota kuluttajalle apua. Näihin apuihin liittyy mm. voiko pankki tarjota parempaa korkoa. Joskus pankki joutuu toteamaan, että he eivät voi tarjota parempaa korkoa tai muuta tarvittavaa apua kuluttajalle, jolloin he eivät käsittele hakemusta enää pidemmälle. Kysymyksien noustessa mieleen, kannattaa olla yhteydessä suoraan pankkiin. Pankkien nettisivuilta löytyy keinot olla yhteydessä esimerkiksi soittamalla tai palveluchatissa. Pankin oma henkilökunta osaa kertoa tarkemmin miksi hakemusta ei käsitelty enää pidemmälle ja kuinka he mahdollisesti muuten voisivat tarjota apua. Pankki voi myös ohjata kuluttajan toiselle palveluntarjoajalle.
   Mitä tapahtuu hakemuksen tekemisen jälkeen?
   Hakemus siirtyy pankille nopeasti hakemuksen valmistumisen jälkeen. Pankki tarkastaa hakemuksen ja mahdollisesti hakijan luottotiedot, jolloin he varmistuvat siitä, ovatko he oikea pankki käsittelemään hakemuksen. Lähestulkoon jokainen pankki lähettää vastauksen hakijalle, vaikka eivät pystyisikään auttamaan, ettei hakija jää viikoiksi tiedottomuuteen. Jos hakemus hyväksytään, pankki siirtää hakijan luoto heille ja maksaa hakijan nykyiset velkasaldot pois, nykyiselle luotonantajalle. Tämän ei pitäisi vaikuttaa luottokortin luottorajaan tai siihen, voiko luottokorttia käyttää uudelleen kyseisellä palveluntarjoajalla. Pankin maksettua velat pois, hakija maksaa velkaa ainoastaan tälle yhdelle pankille. Tavallisesti hakemuksia voi tehdä myös useampia, jos muutaman kuukauden päästä tulee tarve jälleen yhdistää lainat, jolloin pankki toimii samoin kuin edellisen hakemuksen kanssa. Kukaan ei siis jää yksin lainojen kanssa.