Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainojen jälleenrahoitus

Kilpailuta ja hae lainojen jälleenrahoitus netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainojen jälleenrahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainojen jälleenrahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae jälleenrahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta jälleenrahoitus voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Jälleenrahoituksen hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta jälleenrahoitusta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset rahoitustarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia..

Kilpailuta ja vertaile jälleenrahoitus helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle jälleenrahoitusta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa jälleenrahoitusta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin jälleenrahoitus.

Vinkki

Kilpailuta jälleenrahoitus netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan jälleenrahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uusi rahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen jälleemrahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman jälleenrahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota

 • jälleenrahoituksen korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton jälleenrahoitus heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen jälleenrahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin jälleenrahoitus

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan jälleenrahoituksen. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainojen jälleenrahoitus – vaihda lainat edullisempiin ja säästä

Lainojen jälleenrahoitus on fiksu keino järjestää raha-asioitaan uudelleen.

Monet meistä ovat hakeneet lainaa tai käyttävät luottokorttia. Ajan kanssa niiden maksut saattavat kasautua isoiksi summiksi tilinhoitomaksujen, korkojen ja muiden piilomaksujen vuoksi. Monelle voi tulla yllätyksenä se, kuinka paljon piilokuluja laskuihin liittyy ja niiden lopullinen summa saattaa hämmentää.

Näitä tilanteita varten on suunniteltu jälleenrahoitus. Lainan jälleenrahoitus voi toimia pelastavana toimena monessa tilanteessa. Avun hakemista ei kannata eikä pidä ikinä hävetä.

Jälleenrahoitus ei ole mikään viime käden apu, vaan monessa tilanteessa jopa fiksu päätös. On paljon viisaampaa maksaa vähemmän helposti, kuin enemmän ja useaan eri paikkaan.

Mitä lainan jälleenrahoitus käytännössä tarkoittaa?

Jälleenrahoitus on tarkoitettu helpottamaan arkeasi sekä selkeyttämään talouttasi. Sillä maksetaan pois useat, erilliset laskut, jolloin ne yhdistyvät yhdeksi isoksi laskuksi ja näin helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.

Lainoihin ja luottokortteihin liittyy aina erilaisia tilinhoitomaksuja, korkoja ja muita piilokuluja, jotka on tarkoitus minimoida jälleenrahoituksella. Kun on vain yksi lasku ja tili maksettavana, ei korot keräänny eri paikoista suuriksi summiksi.

Jälleenrahoitus on usein taloudellisesti hyvin kannattavaa. Sen avulla voit säästää satoja, tai jopa tuhansia euroja. Se antaa myös selkeämmän kuvan taloudesta, kun lainanmaksua voi seurata yhdeltä laskulta, eikä postilaatikkoon kolahda yllättävää ylimääräistä laskua, jota ei osannut odottaa.

Nykyään on helppoa hakea jälleenrahoitusta, sillä internet on pullollaan sitä tarjoavia pankkeja. Lainojen jälleenrahoitus ei usein vaadi kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kuka voi saada jällkeenrahoitusta?

Jälleenrahoituksen saamisen edellytyksinä on muutamia ehtoja, joita sinun tulee täyttää. Näitä ovat mm.

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhdas luottohistoria.

Jälleenrahoituksen saaminen edellyttää aina hakijalta riittävä ikää. Ikäraja jälleenrahoitukselle vaihtelee eri rahoitusyhtiöiden mukaisesti.

Hae jälleenrahoitusta Summarumin kautta näin

 1. Tutustu rahatilanteeseesi totuudenmukaisesti. Laadi budjetti, jos sinulla ei sellaista jo ole. Huomioi budjetissa myös mahdolliset yllättävät menot.
 2. Täytä jälleenrahoitushakemus sivustollamme.
 3. Lähetä hakemus meille.
 4. Ensimmäiset tarjoukset jälleenrahoitukselle saat sähköpostiisi pian.
 5. Vertaile tarjouksia rauhassa.
 6. Hyväksy niistä paras vaihtoehto.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. Jälleenrahoituksen hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Jälleenrahoituksen hyödyt

Kaikkia jälleenrahoituksen hyötyjä on mahdotonta listata, koska jokainen meistä on erilainen. Niitä voidaan kuitenkin  käsitellä yleisellä tasolla. Jälleenrahoitus tasoittaa taloutta ja auttaa taloudellisissa ongelmissa.

Tämä vähentää stressiä ja sen mukana myös erilaisia verenpainetauteja. Kun talouden tilanne on lähellä tasapainoa on velallisella pienempi todennäköisyys sairastua erilaisiin mielenterveysongelmiin kuten masennukseen tai ahdistukseen.

Pahimmassa tapauksessa liika stressaaminen rahasta ja maksuista voi johtaa uupumukseen. Tasaisempi talouden tilanne näyttää myös paremmalta myöhemmin elämässä, jos tarkoituksena on hakea esimerkiksi lisää kertalainaa tai muuttaa uuteen asuntoon.

Tulevaisuuden suunnitelmat vaativat monesti virheetöntä maksuhistoriaa, jolloin aikaisemmin otettu jälleenrahoitus voi toimia pelastavana tekijänä. Yhden laskun maksamisen jälkeen muodostuu selvä kuva siitä paljonko rahaa on käytettävissä.

Edut Haitat
Jälleenrahoitus voi tuoda helpotusta mm. yllättävässä tilanteessa. Jälleenrahoitusta tarjoavia yhtiöitä on runsaasti. Näiden  joukosta voi yksin olla vaikea löytää parasta vaihtoehtoa.
Jälleenrahoitus mahdollistaa uusien hankintojen tekemisen. Jos jätät maksamatta jälleenrahoituksen takaisin sovitusti, seuraa tästä maksuhäiriömerkintä.
Kun kilpailutat yhtiöt avullamme, säästät aikaa ja rahaa.

Jälleenrahoitus talouden tasapainottajana

Eikö olisi helppoa, jos joka kuukausi saisit useamman laskun sijaan vain yhden summan, jonka voisi maksaa kerralla pois? Näin loput rahat olisivat vapaassa käytössä, eikä tarvitsisi huolehtia mihin kaikkialle maksuja pitää maksaa.


Tiesitkö?

Jälleenrahoituksen perimmäinen tarkoitus on tasapainottaa taloutta. Se yhdistää useat lainat yhdeksi lainaksi, ja sitä kautta myös yhdeksi laskuksi. Tämä poistaa usean eri tilin tilinhoitomaksut, useat eri korot, sekä monia muita piilokuluja joita luonnollisesti lainoihin ja luottokortteihin liittyy.

Jokainen velallinen voi jälleenrahoituksella säästää jopa tuhansia euroja vuodessa, kun ylimääräistä rahaa ei mene suuriin korkoihin tai tilinhoitomaksuihin. Jälleenrahoituksella voit maksaa yhden laskun kuukaudessa ja se on siinä.

Jälleenrahoitus ja lainojen yhdistely – sama asia?

Jälleenrahoitus ja yhdistelylaina ovat hyvin samanlaisia käsitteitä. Käytännössä ne tarkoittavatkin tismalleen samaa asiaa. Toisaalta, lainojen yhdistäminen ei välttämättä ole jälleenrahoittamista, mutta jälleenrahoittaminen on lainojen yhdistämistä.

Jälleenrahoituksen löydät monien pankkien sivuilta, tyypillisesti lainojen yhdistämisen alapuolelta. Lainan jälleenrahoitus eroaa lainojen yhdistämisestä siinä mielessä, että jälleenrahoituksen sopimuksen ehdot voit myös sopia uudelleen. Tämä kuitenkin riippuu siitä, onko sopimuksessa niin määritetty.

Lainojen yhdistämisellä ei puolestaan välttämättä ole samaa vaihtoehtoa. Termeistä puhutaan kuitenkin usein synonyymeinä ja niitä ne loppujen lopuksi ovatkin. Pankin työntekijä tunnistaa tarkoituksen, vaikka käyttäisi kumpaa tahansa termiä ja palvelee asiakasta asiakkaan tarpeiden mukaan.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Jälleenrahoittaminen eri pankeilla

Jokaisella pankilla on oma käytäntönsä siihen, millaisia maksuja ne haluavat tai pystyvät jälleenrahoittamaan. Monilla pankeilla maksurajana saa yhteensä olla 10 000 euroa, mutta toiset pankit saattavat mielellään myöntää jälleenrahoituksen myös asunto- tai autolainoille.

Näissä kuitenkin usein on ehtona se, että lainanhakija omistaa tietyn prosentin pääomaa ennen lainojen yhdistämistä. Riippuen pankista, lainan yhteissummalla ei ole juuri väliä, koska aina löytyy jostain ratkaisu.

Pankki ei kuitenkaan välttämättä aina pysty myöntämään parempaa korkoa. Eri pankeilla on myös erilaiset korot jälleenrahoitukseen. Tässä kannattaa valita pienimmän koron tarjoava pankki.

Monien pankkien sivuilla on valmiita jälleenrahoitukseen tarkoitettuja laskureita, jotka laskevat summat puolestasi. Niillä voi saada suuntaa sille, kuinka suuri todennäköisyys on saada jälleenrahoitus ja millaisella korolla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä Summarumin kautta saatavista jälleenrahoituksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista jälleenrahoituksista sekä niiden kustannuksista.

Jälleenrahoitusriski – onko sellainen olemassa?

Lainaa tai rahoitusta ei tulisi koskaan hakea kevyin perustein. Verkosta luetut kokemukset tai ystävien suositukset eivät vielä ole riittävä syy hakea rahoitusta missään tilanteessa.

Sinun tulisikin aina harkita omaa tilannettasi ja pohtia tarkkaan sitä, onko uusi rahoitus välttämätön hakea sekä hyödyttääkö se sen hetkisessä tilanteessa.

Jälleenrahoitusriski on riski siitä, ettei lainaa tai rahoitusta hakenut kykenekään maksamaan rahoitusta takaisin. Mikäli harkinnassasi on jälleenrahoitus, tulisi paljon huomiota kiinnittää siihen, että sinun on myös mahdollista maksaa takaisin.

Kuten artikkelissa aiemmin mainittiin, lainojen jälleenrahoitus haetaan usein siksi, että se laskisi kokonaiskustannuksia. Tämän takia kannattaa olla erityisen tarkkana, ettei uusi jälleenrahoitus tahattomasti nosta aiemman rahoituksen kustannuksia.

Helpoiten tämä on mahdollista selvittää laskurin avulla. Rahoituslaskuri on työkalu, johon syötetään lainan tietoja, jonka jälkeen laskuri arvioi lainalle sen mahdollisia kustannuksia.

Vertailemalla uuden jälleenrahoituksen kustannuksia aiempaan lainaan, voit saada riittävän kuvan siitä, kannattaako jälleenrahoituksen haku.

Lainojen jälleenrahoitus – Usein kysyttyä

Millaisiin luottoihin jälleenrahoitus sopii?
Asia riippuu pankin tarjonnasta. Jokaisella pankilla on erilaiset käytännöt ja mahdollisuudet auttaa jälleenrahoittamisessa. Jokaiseen jälleenrahoitukseen liittyy pankilla riskejä, joten satojen tuhansien kokoisia laskuja ei taida mikään pankki hyväksyä maksettavaksi. Yleisesti ottaen jälleenrahoittaminen on tarkoitettu luottokortilla oleville maksuille ja lainojen poismaksuun. Monilla pankeilla lainojen yhteisrajana on 10 000 euroa, mihin mahtuu kuitenkin paljon laskuja ja lainoja, joten avun hakemista ei kannata pelätä. Tätä kysymystä on kuitenkin hyvä tutkia jokaisen pankin omilta sivuilta ja monet vertailusivustot tarjoavat mahdollisuuden selvittää useista vaihoehdoista se omiin tarpeisiin paras vaihtoehto. Pankkien omilta sivuilta löytyy myös yhteystiedot, mitä kautta kannattaa olla yhteydessä, jos kysymyksiä tulee mieleen. Joillakin pankeilla on käytössään myös apuchatti, joka palvelee heidän omilla sivuillaan.
Miksi jälleenrahoitus jäi myöntämättä?
Jälleenrahoitukseen riittyy aina pankinkin puolelta riskejä ja tämä riippuu jälleen pankista, millaisia riskejä se on valmis ottamaan. Kun pankki tarkastaa laskujen ja luottojen kulut ja muut tiedot, se samalla tarkastaa, voiko se tarjota kuluttajalle apua. Näihin apuihin liittyy mm. voiko pankki tarjota parempaa korkoa. Joskus pankki joutuu toteamaan, että he eivät voi tarjota parempaa korkoa tai muuta tarvittavaa apua kuluttajalle, jolloin he eivät käsittele hakemusta enää pidemmälle. Kysymyksien noustessa mieleen, kannattaa olla yhteydessä suoraan pankkiin. Pankkien nettisivuilta löytyy keinot olla yhteydessä esimerkiksi soittamalla tai palveluchatissa. Pankin oma henkilökunta osaa kertoa tarkemmin miksi hakemusta ei käsitelty enää pidemmälle ja kuinka he mahdollisesti muuten voisivat tarjota apua. Pankki voi myös ohjata kuluttajan toiselle palveluntarjoajalle.
Mitä tapahtuu hakemuksen tekemisen jälkeen?
Hakemus siirtyy pankille nopeasti hakemuksen valmistumisen jälkeen. Pankki tarkastaa hakemuksen ja mahdollisesti hakijan luottotiedot, jolloin he varmistuvat siitä, ovatko he oikea pankki käsittelemään hakemuksen. Lähestulkoon jokainen pankki lähettää vastauksen hakijalle, vaikka eivät pystyisikään auttamaan, ettei hakija jää viikoiksi tiedottomuuteen. Jos hakemus hyväksytään, pankki siirtää hakijan luoto heille ja maksaa hakijan nykyiset velkasaldot pois, nykyiselle luotonantajalle. Tämän ei pitäisi vaikuttaa luottokortin luottorajaan tai siihen, voiko luottokorttia käyttää uudelleen kyseisellä palveluntarjoajalla. Pankin maksettua velat pois, hakija maksaa velkaa ainoastaan tälle yhdelle pankille. Tavallisesti hakemuksia voi tehdä myös useampia, jos muutaman kuukauden päästä tulee tarve jälleen yhdistää lainat, jolloin pankki toimii samoin kuin edellisen hakemuksen kanssa. Kukaan ei siis jää yksin lainojen kanssa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja