Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen

   Kilpailuta ja hae lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseksi – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ilman vakuuksia luottokorttivelkojen yhdistämiseen – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Luottokorttivelkojen yhdistäminen 2 000 – 60 000 euron edestä.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pitkäaikaisen lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja keskity luottokorttivelkojen yhdistämiseen luotettavasti ja turvallisesti verkossa. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen onnistuu Summarumin kautta, sillä voit hakea helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen onnistuu kilpailuttamalla ja vertailemalla lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle luottokorttivelkojen yhdistämistä varten lainan.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina, kun tavoitteena on luottokorttivelkojen yhdistäminen.

   Kilpailuttamalla Luottokorttivelkojen yhdistämistä varten haettavan lainan netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan luottokorttivelkojen yhdistämiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan, kun kyseessä luottokorttiverkojen yhdistäminen.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja, erityisesti kun kyseessä on luottokorttivelkojen yhdistäminen

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan luottokorttivelkojen yhdistämiseksi, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, luottokorttivelkojen yhdistäminen käy toteen kun laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina luottokorttivelkojen yhdistämiseen

   Summarumin kautta löydät sinulle edullisinta lainaa, jolla voit yhdistää luottokorttivelat yhdeksi lainaksi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Näin yhdistät luottokorttivelkasi

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen on erittäin helppoa. Luottokorttilainat yhdistellään niin, että haetaan ns. yhdistelmälainaa, jolla maksetaan luottokorttilainat kokonaisuudessaan pois.

   Sinun täytyy vain laskea omien luottokorttivelkojesi määrä yhteen, jotta tiedät kuinka paljon lainoja sinun täytyy yhdistää, jonka jälkeen voit etsiä itsellesi sopivan laina- tai luottokorttitarjouksen.

   Suuri osa erilaisista markkinoilla olevista rahoituspalveluita tarjoavista yhtiöistä tarjoaa jossain muodossa vakuudetonta lainaa, jolla voi maksaa pois vanhoja olemassa olevia lainojaan, joten lainatarjouksia on helppo löytää.

   Voit myös etsiä edullisempaa luottokorttia kuin nykyiset korttisi, ja yhdistää lainat maksamalla sillä muiden korttien saldot pois. Jos haluaa säästää merkittävästi aikaa, kannattaa käyttää lainavertailupalvelua kuten Summarum.

   Tällaisen palvelun avulla saat useilta yhtiöiltä tarjouksen sopivasta yhdistelylainasta kerralla, täyttämällä vain yhden laina- ta korttihakemuksen. Toinen vaihtoehto on, että etsit itse erilaisia lainaa ja luottokortteja myöntäviä yrityksiä, ja laitat jokaiselle hakemuksen erikseen.

   Kun lainahakemus on myönnetty ja lainan pääoma on käytetty luottokorttilainojen pois maksamiseen, jäljellä on enää yhdistelmälaina, joka lyhennetään sovitun maksuaikataulun mukaisesti pois. Tämän takia lainan hakija säästää merkittävästi rahaa ja voi parhaimmillaan jopa lyhentää lainansa suunniteltua nopeammin pois.

   Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

   Luottokorteissa on usein hyvin vaihtelevat ehdot ja kustannukset. Osassa kortteja on erittäin korkeat korot jos luottoa ei maksa heti kuukauden sisään pois, ja lähes kaikissa korteissa on koron päälle tulevia muita kiinteitä kustannuksia, kuten vuosimaksuja, laskutuskuluja, kuukausimaksuja ja muita vastaavia kuluja.

   Jos kortteja on monia, huomaa hyvin nopeasti maksavansa samoja kuluja useisiin eri paikkoihin. Jos käytössä olisi vain yksi kortti tai laina, joutuisi maksamaan nämä kulut vain kertaalleen, jolloin säästyisi rahaa ja laina lyhenisi nopeammin.

   Tämä on niin sanotusti varma hyöty lainojen yhdistämisestä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Toinen merkittävä hyöty on se, että lainojen korot pystyy kilpailuttamaan lainojen yhdistämisen avulla kesken laina-ajan. Vertailemalla mahdollisuuksia yhdistää lainat voi löytää nykyisiä luottokorttilainoja matalamman koron, ja säästää rahaa myös korkokustannuksissa.

   Matalammat kulut ja korot lainoissa tarkoittavat joko pienempää kuukausilyhennystä tai nopeampaa takaisinmaksuaikaa. Joka tapauksessa lainan ottaja säästää tämän kautta merkittävästi rahaa.

   Säästön kokonaismäärä voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Tämän lisäksi yksi laina tai kortti tekevät oman talouden hahmottamisesta helpompaa, jolloin on helpompi pitää huolta, ettei rahankäyttö ylitä oman talouden kestokykyä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Näin löydät edullisen luottokortin

   Kaikki luottokortit eivät ole yhtä hyviä. Osa voi olla jopa kalliita. Tästä syystä luottokorttia hankkiessa, tai useampia luottoja yhdistäessä kannattaa tehdä vertailua.

   Esimerkiksi Summarum.fi tarjoaa luottokorttivertailun, jossa voi vertailla jopa kymmenien eri rahoituslaitosten luottokortteja. Vertailun avulla voi valita luottokortin, jossa on itselle sopivin luottoraja, mahdollisimman edullinen korko tai parhaimmat lisäominaisuudet.

   Vertailun avulla tietää aina, että oma luottokortti on omaan käyttöön sopiva. Vertailussa kannattaa huomioida luottokortin luottoraja, korko ja muut kustannukset sekä lisäpalvelut, joita kortista löytyy.

   Onneksi esimerkiksi Summarum.fi luottokorttivertailu tuo nämä kaikki ehdot helposti ja selkeästi näkyviin, jolloin vertailu on aidosti helppoa. Summarum.fi luottokorttivertailu myös tuo jokaisen kortin plussat ja miinukset selkeästi esiin, jotta vertailijan on nopea nähdä sellaiset ominaisuudet, jotka erottavat kortin muista vertailussa olevista korteista.

   Osassa kortteja panostetaan esimerkiksi matkailuun liittyviin lisäpalveluun, kun taas toiset panostavat ominaisuuksiin, jotka tekevät verkkokauppaostoksista turvallisempia. Käyttäjän tulee arvioida itse, mitkä ominaisuudet ovat hänelle tärkeimpiä.

   Kun sopiva kortti on lopulta löytynyt, pääsee muutamalla klikkauksella rahoituslaitoksen omille sivuille hakemaan itselleen sopivinta korttia. Kun hakemus on hyväksytty, kortti tulee parissa päivässä postissa.

   Esimerkki luottokorttilainojen yhdistämisestä

   Esimerkissämme olkoon henkilö nimeltä Sami. Samilla on yhteensä kolme luottokorttia: Osuuspankin Visa, Dansken Mastercard Gold ja lisäksi vielä Norwegianin luottokortti.

   Tällä hetkellä hänellä on jokaisessa kortissa 1000 euroa luottoa. Osuuspankin ja Dansken korteissa kummassakin on korkoprosenttina 7 %. Dansken Mastercard Goldin laskutuslisä on 2 euroa kuukaudessa, OP:n Visassa laskutuslisä on 3,5 euroa kuukaudessa.

   Vuosimaksua menee OP:lle 30 euroa, Danskelle 90 euroa. Norwegianin korko on muhkeat 20 %, mutta kortissa ei ole lainkaan vuosimaksua eikä laskutusmaksuja. Näillä tiedoilla saamme laskettua, että Sami maksaa vuosimaksuja yhteensä 120 euroa vuodessa, laskutusmaksuja yhteensä 66 euroa vuodessa, ja korkoja 3000 euron luotoista yhteensä 340 euroa, eli keskimääräinen korkoprosentti on hänellä 11,33%.

   Hän maksaa pelkästään kuluja ja korkoja 43,80€ kuukaudessa. Jos Sami keskittäisi luottokorttilainansa yhteen ja ottaisi 3 000 euron kulutusluoton tätä tarkoitusta varten, hänen lainanlyhennyksensä (arvio katsottu Summarum.fi lainalaskurilla) olisi 5 vuoden lainassa 51 euroa.

   Tämä tarkoittaa, että Sami lyhentäisi kaikki luottonsa viidessä vuodessa suurinpiirtein samalla rahalla, kuin millä hän nyt maksaa kuluja ja korkoja. Tarkoittaa siis sitä, että Sami säästää valtavan määrän rahaa.

   Toteuta oma kululaskelmasi lainalaskurillamme.

   Suurten luottokorttivelkojen yhdistäminen

   Ovatko luottokorttivelkasi kasvaneet todella suuriksi? Vaivaako velkojen määrä jo yöuniasi? Tai pelkkä postilaatikon kolahdus tai sinne käveleminen nostaa jo stressitasojasi?

   Tämän asian kanssa ei kannatta jäädä yksin. Tilanne ei myöskään ole toivoton, vaikka se siltä saattaisi tuntua. Siksi suurten velkojen järjestämistä varten on olemassa eri apujärjestöjä. Et ole siis myöskään ensimmäinen ihminen vastaavassa tilanteessa.

   Jos velat tuntuvat kasvaneet holtittomiksi ja epäilet luottokorttivelkojen yhdistämisen mahdollisuutta, sinun kannattaa kysyä asiasta asiantuntijoilta. Yksi näistä on Takuusäätiö.

   Takuusäätiön tavoitteena on auttaa ihmisiä saamaan raha-asiansa kuntoon. Hyvin usein näihin liittyy maksuongelmat tai velkakierre. Takuusäätiön sivuilla on todella paljon hyödyllistä tietoa eri taloudellisten tilanteiden hoitamiseen liittyen.

   Tämän lisäksi sivuilla on useita eri kanavia ottaa yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaan. Yksi niistä on tavallinen Chat-palvelu, joka toimii hyvin matalan kynnyksen apuna.

   Luottokorttivelkojen yhdistämiseen liittyvät palvelut ovat todella hyödyllisiä ja voivat säästää paljon rahaa. Nämä palvelut eivät kuitenkaan jokaisessa tapauksessa ole paras mahdollinen keino lähteä järjestämään raha-asioitaan.

   Siksi on myös hyvä, että tarjolla on taloudenhoitamiseen erikoistuneita ammattilaisia hyvin helposti lähestyttävissä. Vaikka vain yksinkertaisten kysymysten esittämistä varten.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Yhteenveto luottokorttivelkojen yhdistämisestä

   Kuten esimerkissä ja muussa yllä olevassa tekstissä näemme, luottokorttilainojen vertaileminen ja yhdistäminen voi olla todella järkevää ja säästää lainan ottajalle merkittäviä rahasummia, vaikka kyse olisikin suhteellisen pienistä luotoista. Tästä syystä luottokorttilainojen yhdistämistä voi suositella ihan jokaiselle, jolla tällä hetkellä luottoja on.

   Kannattaa myös huomioida, että luottokorttien kustannuksissa ja ehdoissa on valtavia eroja, kuten myös esimerkistä huomasimme. Toisissa tilanteissa luottokortista on paljon hyötyä.

   Halvin ei ole aina paras, sillä eri korteissa voi olla merkittäviä lisäetuja, mutta vertailu kannattaa myös luottokorttien osalta aina. Tekemällä vertailua ilmaisessa luottokorttivertailussa kuten Summarum.fi -palvelussa, jossa ei joudu sitoutumaan kortin vaihtamiseen, voi vain hyötyä.

   Tällaiset palvelut tuovat monimutkaiset ehdot ja kustannukset selkeästi esiin, jotta kuka tahansa voi tehdä järkevää vertailua ja miettiä, mikä on omaan tilanteeseen kaikista sopivin vaihtoehto. Kenenkään ei kannata maksaa liikaa kuluja ja korkoja, ja käytännössä aina tulee halvemmaksi maksaa lainoja yhteen paikkaan monen eri rahoitusyhtiön sijaan.

   Tämän takia vertailua ja yhdistelyä kannattaa tehdä aina. Usein rahoitusyhtiöt ovat jopa yllättävän valmiita myöntämään yhdistelylainoja, koska niiden ansiosta usein lainan takaisinmaksukyky paranee.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen – Usein kysyttyä

   Miksi luottokorttivelat kannattaa yhdistää?
   Jotta velkojen takaisinmaksussa säästäisi rahaa ja vaivaa. Yhdistämällä eri luottokorttilainat yhdeksi lainaksi kuluja ja korkoja maksetaan vain yhteen paikkaan. Maksat erilaiset tilinhoitomaksut, perustamiskulut ja laskutuslisät vain kerran sen sijaan, että maksaisit ne useampaan kertaan usealle eri luottokorttiyhtiölle.
   Missä luottokorttivelat kannattaa yhdistää?
   Hakemalla yhdistelmälainaa esimerkiksi Summarumin sivuilla.
   Mitä luottovelkojen yhdistäminen tarkoittaa?
   Yhdistämisellä tarkoitetaan vanhojen luottovelkojen maksamista kerralla pois uudella yhdistelmälainalla. Asiakkaalle lopulta jää vain yhdistelmälaina takaisinmaksettavaksi, ja näin hän säästyy useiden eri palvelumaksujen maksamiselta useaan eri kohteeseen.