Luottokorttivelkojen yhdistäminen

Muiden epäedullisten lainojen tavoin korkea korkoiset luottokorttilainan kannattaa yhdistää. Tutustu luottokorttivelkojen yhdistämiseen tarkemmin tässä artikkelissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen – miksi ja miten?

   Monilla ihmisillä on nykyään melkoinen määrä erilaisia luottokortteja käytössään, minkä takia saattaa löytää itsensä tilanteessa, jossa maksaa useille eri luottokorttiyhtiöille luoton lyhennyksiä, korkoja ja kuluja.

   Tilanne helposti muodostuu sellaiseksi, että maksamme niin paljon erilaisia kuluja, että niiden ja korkojen yhteenlaskettu määrä kasvaa jopa suuremmaksi kuin luottojen lyhennysten, ja paine henkilökohtaiseen talouteemme kasvaa yllättävänkin suureksi lyhentäessämme useita lainoja samaan aikaan eri firmoille kuten Visalle, Mastercardille ja American Expressille.


   Miksi yhdistää lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen yhdistäminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE YHDISTELYLAINAA

   Summarum Logo


   Yhdistämällä eri luottokorttilainat yhdeksi lainaksi pystymme varmistamaan, että kuluja ja korkoja maksetaan vain yhteen kertaan, jolloin pystymme säästämään rahaa joka kuukausi.

   Tällöin säästämme myös merkittävän summan rahaa lainojen kokonaiskustannuksista, kun erilaiset tilinhoitomaksut, perustamiskulut ja laskutuslisät maksetaan vain kerran sen sijaan, että maksaisimme ne kolmeen kertaan kolmelle eri luottokorttiyhtiölle.

   Lainojen yhdistämisen avulla voimme lyhentää siis lainat nopeammin ja edullisemmin pois, sen sijaan, että käytämme vuosia luottokorttiyhtiöiden erilaisten tuottojen maksamiseen. Lue tästä artikkelista tarkemmat tiedot siitä, miksi luottokorttilainojen yhdistäminen on järkevää, miten se tehdään ja kuinka paljon rahaa niin tekemällä voikaan säästää. Voit alkaa säästämään rahaa näiden vinkkien avulla jo tänään!

   Näin yhdistät luottokorttivelkasi

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen on erittäin helppoa. Luottokorttilainat yhdistellään niin, että haetaan ns. yhdistelmälainaa, jolla maksetaan luottokorttilainat kokonaisuudessaan pois.

   Sinun täytyy vain laskea omien luottokorttivelkojesi määrä yhteen, jotta tiedät kuinka paljon lainoja sinun täytyy yhdistää, jonka jälkeen voit etsiä itsellesi sopivan laina- tai luottokorttitarjouksen. Suuri osa erilaisista markkinoilla olevista rahoituspalveluita tarjoavista yhtiöistä tarjoaa jossain muodossa vakuudetonta lainaa, jolla voi maksaa pois vanhoja olemassa olevia lainojaan, joten lainatarjouksia on helppo löytää.

   Voit myös etsiä edullisempaa luottokorttia kuin nykyiset korttisi, ja yhdistää lainat maksamalla sillä muiden korttien saldot pois. Jos haluaa säästää merkittävästi aikaa, kannattaa käyttää lainavertailupalvelua kuten Summarum.

   Tällaisen palvelun avulla saat useilta yhtiöiltä tarjouksen sopivasta yhdistelylainasta kerralla, täyttämällä vain yhden laina- ta korttihakemuksen. Toinen vaihtoehto on, että etsit itse erilaisia lainaa ja luottokortteja myöntäviä yrityksiä, ja laitat jokaiselle hakemuksen erikseen.

   Kun lainahakemus on myönnetty ja lainan pääoma on käytetty luottokorttilainojen pois maksamiseen, jäljellä on enää yhdistelmälaina, joka lyhennetään sovitun maksuaikataulun mukaisesti pois. Tämän takia lainan hakija säästää merkittävästi rahaa ja voi parhaimmillaan jopa lyhentää lainansa suunniteltua nopeammin pois.


   Muuta lainojen yhdistämiseen liittyvää

   Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

   Luottokorteissa on usein hyvin vaihtelevat ehdot ja kustannukset. Osassa kortteja on erittäin korkeat korot jos luottoa ei maksa heti kuukauden sisään pois, ja lähes kaikissa korteissa on koron päälle tulevia muita kiinteitä kustannuksia, kuten vuosimaksuja, laskutuskuluja, kuukausimaksuja ja muita vastaavia kuluja.

   Jos kortteja on monia, huomaa hyvin nopeasti maksavansa samoja kuluja useisiin eri paikkoihin. Jos käytössä olisi vain yksi kortti tai laina, joutuisi maksamaan nämä kulut vain kertaalleen, jolloin säästyisi rahaa ja laina lyhenisi nopeammin.

   Tämä on niin sanotusti varma hyöty lainojen yhdistämisestä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Toinen merkittävä hyöty on se, että lainojen korot pystyy kilpailuttamaan lainojen yhdistämisen avulla kesken laina-ajan. Vertailemalla mahdollisuuksia yhdistää lainat voi löytää nykyisiä luottokorttilainoja matalamman koron, ja säästää rahaa myös korkokustannuksissa.

   Matalammat kulut ja korot lainoissa tarkoittavat joko pienempää kuukausilyhennystä tai nopeampaa takaisinmaksuaikaa. Joka tapauksessa lainan ottaja säästää tämän kautta merkittävästi rahaa.

   Säästön kokonaismäärä voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Tämän lisäksi yksi laina tai kortti tekevät oman talouden hahmottamisesta helpompaa, jolloin on helpompi pitää huolta, ettei rahankäyttö ylitä oman talouden kestokykyä.

   Näin löydät edullisen luottokortin

   Kaikki luottokortit eivät ole yhtä hyviä. Osa voi olla jopa kalliita. Tästä syystä luottokorttia hankkiessa, tai useampia luottoja yhdistäessä kannattaa tehdä vertailua.

   Esimerkiksi Summarum.fi tarjoaa luottokorttivertailun, jossa voi vertailla jopa kymmenien eri rahoituslaitosten luottokortteja. Vertailun avulla voi valita luottokortin, jossa on itselle sopivin luottoraja, mahdollisimman edullinen korko tai parhaimmat lisäominaisuudet.

   Vertailun avulla tietää aina, että oma luottokortti on omaan käyttöön sopiva. Vertailussa kannattaa huomioida luottokortin luottoraja, korko ja muut kustannukset sekä lisäpalvelut, joita kortista löytyy.

   Onneksi esimerkiksi Summarum.fi luottokorttivertailu tuo nämä kaikki ehdot helposti ja selkeästi näkyviin, jolloin vertailu on aidosti helppoa. Summarum.fi luottokorttivertailu myös tuo jokaisen kortin plussat ja miinukset selkeästi esiin, jotta vertailijan on nopea nähdä sellaiset ominaisuudet, jotka erottavat kortin muista vertailussa olevista korteista.

   Osassa kortteja panostetaan esimerkiksi matkailuun liittyviin lisäpalveluun, kun taas toiset panostavat ominaisuuksiin, jotka tekevät verkkokauppaostoksista turvallisempia. Käyttäjän tulee arvioida itse, mitkä ominaisuudet ovat hänelle tärkeimpiä.

   Kun sopiva kortti on lopulta löytynyt, pääsee muutamalla klikkauksella rahoituslaitoksen omille sivuille hakemaan itselleen sopivinta korttia. Kun hakemus on hyväksytty, kortti tulee parissa päivässä postissa.

   Esimerkki luottokorttilainojen yhdistämisestä

   Esimerkissämme olkoon henkilö nimeltä Sami. Samilla on yhteensä kolme luottokorttia: Osuuspankin Visa, Dansken Mastercard Gold ja lisäksi vielä Norwegianin luottokortti.

   Tällä hetkellä hänellä on jokaisessa kortissa 1000 euroa luottoa. Osuuspankin ja Dansken korteissa kummassakin on korkoprosenttina 7 %. Dansken Mastercard Goldin laskutuslisä on 2 euroa kuukaudessa, OP:n Visassa laskutuslisä on 3,5 euroa kuukaudessa.

   Vuosimaksua menee OP:lle 30 euroa, Danskelle 90 euroa. Norwegianin korko on muhkeat 20 %, mutta kortissa ei ole lainkaan vuosimaksua eikä laskutusmaksuja. Näillä tiedoilla saamme laskettua, että Sami maksaa vuosimaksuja yhteensä 120 euroa vuodessa, laskutusmaksuja yhteensä 66 euroa vuodessa, ja korkoja 3000 euron luotoista yhteensä 340 euroa, eli keskimääräinen korkoprosentti on hänellä 11,33%.

   Hän maksaa pelkästään kuluja ja korkoja 43,80€ kuukaudessa. Jos Sami keskittäisi luottokorttilainansa yhteen ja ottaisi 3 000 euron kulutusluoton tätä tarkoitusta varten, hänen lainanlyhennyksensä (arvio katsottu Summarum.fi lainalaskurilla) olisi 5 vuoden lainassa 51 euroa.

   Tämä tarkoittaa, että Sami lyhentäisi kaikki luottonsa viidessä vuodessa suurinpiirtein samalla rahalla, kuin millä hän nyt maksaa kuluja ja korkoja! Tarkoittaa siis sitä, että Sami säästää valtavan määrän rahaa!

   Toteuta oma kululaskelmasi lainalaskurillamme. 

   Yhteenveto

   Kuten esimerkissä ja muussa yllä olevassa tekstissä näemme, luottokorttilainojen vertaileminen ja yhdistäminen voi olla todella järkevää ja säästää lainan ottajalle merkittäviä rahasummia, vaikka kyse olisikin suhteellisen pienistä luotoista. Tästä syystä luottokorttilainojen yhdistämistä voi suositella ihan jokaiselle, jolla tällä hetkellä luottoja on.

   Kannattaa myös huomioida, että luottokorttien kustannuksissa ja ehdoissa on valtavia eroja, kuten myös esimerkistä huomasimme. Toisissa tilanteissa luottokortista on paljon hyötyä.

   Halvin ei ole aina paras, sillä eri korteissa voi olla merkittäviä lisäetuja, mutta vertailu kannattaa myös luottokorttien osalta aina. Tekemällä vertailua ilmaisessa luottokorttivertailussa kuten Summarum.fi -palvelussa, jossa ei joudu sitoutumaan kortin vaihtamiseen, voi vain hyötyä.

   Tällaiset palvelut tuovat monimutkaiset ehdot ja kustannukset selkeästi esiin, jotta kuka tahansa voi tehdä järkevää vertailua ja miettiä, mikä on omaan tilanteeseen kaikista sopivin vaihtoehto. Kenenkään ei kannata maksaa liikaa kuluja ja korkoja, ja käytännössä aina tulee halvemmaksi maksaa lainoja yhteen paikkaan monen eri rahoitusyhtiön sijaan.

   Tämän takia vertailua ja yhdistelyä kannattaa tehdä aina. Usein rahoitusyhtiöt ovat jopa yllättävän valmiita myöntämään yhdistelylainoja, koska niiden ansiosta usein lainan takaisinmaksukyky paranee.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Miksi luottokorttivelat kannattaa yhdistää?
   Jotta velkojen takaisinmaksussa säästäisi rahaa ja vaivaa. Yhdistämällä eri luottokorttilainat yhdeksi lainaksi kuluja ja korkoja maksetaan vain yhteen paikkaan. Maksat erilaiset tilinhoitomaksut, perustamiskulut ja laskutuslisät vain kerran sen sijaan, että maksaisit ne useampaan kertaan usealle eri luottokorttiyhtiölle.
   Missä luottokorttivelat kannattaa yhdistää?
   Hakemalla yhdistelmälainaa esimerkiksi Summarumin sivuilla.
   Mitä luottovelkojen yhdistäminen tarkoittaa?
   Yhdistämisellä tarkoitetaan vanhojen luottovelkojen maksamista kerralla pois uudella yhdistelmälainalla. Asiakkaalle lopulta jää vain yhdistelmälaina takaisinmaksettavaksi, ja näin hän säästyy useiden eri palvelumaksujen maksamiselta useaan eri kohteeseen.