Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen

   Kilpailuta ja hae lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseksi – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ilman vakuuksia luottokorttivelkojen yhdistämiseen – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Luottokorttivelkojen yhdistäminen 2 000 – 60 000 euron edestä.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pitkäaikaisen lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Yhdistä luottokorttivelat jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja yhdistä luottokorttivelat luotettavasti ja turvallisesti verkossa. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen onnistuu Summarumin kautta, sillä voit hakea lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen onnistuu kilpailuttamalla ja vertailemalla lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle luottokorttivelkojen yhdistämistä varten lainan.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen.

   Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vaihtoehto, kun tavoitteenasi on luottokorttivelan maksaminen.

   Kilpailuttamalla luottokorttivelkojen yhdistämistä varten haettavan lainan netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi lainojen uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Luottokorttilainojen yhdistäminen pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan luottokorttivelkojen yhdistämiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

   • korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja, erityisesti kun kyseessä on luottokorttivelkojen yhdistäminen.

   Yhdistä luottokorttivelat kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan luottokorttivelkojen yhdistämiseksi, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, luottokorttivelkojen yhdistäminen onnistuu helposti sen jälkeen, kun laina on maksettu tilillesi.

   Tarvitsemasi rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina luottokorttivelkojen yhdistämiseen

   Summarumin kautta löydät sinulle edullisinta lainaa, jolla voit yhdistää luottokorttivelat yhdeksi lainaksi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Näin yhdistät luottokorttivelkasi

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen on helppoa. Luottokorttilainat ja tililuotot saat yhdistettyä hakemalla yhdistelmälainaa, jolla kuittaat luottokorttilainat kokonaisuudessaan pois.

   Sinun täytyy vain laskea omien luottokorttivelkojesi määrä yhteen, jotta tiedät kuinka paljon lainoja sinun täytyy yhdistää. Tämän jälkeen voit etsiä itsellesi sopivan laina- tai luottokorttitarjouksen.

   Suuri osa erilaisista markkinoilla olevista rahoituspalveluita tarjoavista yhtiöistä tarjoaa jossain muodossa vakuudetonta lainaa, jolla voi maksaa pois vanhoja olemassa olevia lainoja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainatarjouksia on varsin helppo löytää.

   Voit myös etsiä edullisempaa luottokorttia kuin nykyiset korttisi, ja yhdistää luottokorttilainat maksamalla sillä muiden korttien saldot pois. Jos haluaa säästää merkittävästi aikaa, kannattaa sinun käyttää kilpailutukseen Summarumia.

   Tällaisen palvelun avulla saat useilta yhtiöiltä tarjouksen sopivasta yhdistelylainasta kerralla, täyttämällä vain yhden laina- tai korttihakemuksen. Toinen vaihtoehto on, että etsit itse erilaisia lainaa ja luottokortteja myöntäviä yrityksiä, ja laitat jokaiselle hakemuksen erikseen itse.

   Kun lainahakemus on myönnetty ja lainan pääoma on käytetty luottokorttilainojen pois maksamiseen, jäljellä on enää yhdistelmälaina, joka lyhennetään sovitun maksuaikataulun mukaisesti pois. Tästä syystä säästät merkittävästi rahaa ja voit parhaimmillaan jopa lyhentää lainasi suunniteltua nopeammin pois.

   Miksi luottokorttien yhdistäminen kannattaa?

   Luottokorteissa on usein hyvin vaihtelevat ehdot ja kustannukset. Osassa kortteja on erittäin korkeat korot jos luottoa ei maksa heti kuukauden sisään pois, ja lähes kaikissa korteissa on koron päälle tulevia muita kiinteitä kustannuksia. Näitä ovat esimerkiksi

   • vuosimaksut
   • laskutuskulut
   • kuukausimaksut
   • ja muut vastaavat kulut.

   Vinkki

   Jos kortteja on monta, huomaat hyvin nopeasti maksavasi samoja kuluja useisiin eri paikkoihin. Jos käytössäsi olisi vain yksi kortti tai laina, joutuisit maksamaan nämä kulut vain kertaalleen. Silloin säästyisi rahaa ja laina lyhenisi nopeammin.

   Tämä on niin sanotusti varma hyöty lainojen yhdistämisestä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Toinen merkittävä hyöty on se, että voit kilpailuttaa lainojen korot jo kesken laina-ajan. Vertailemalla mahdollisuuksiasi yhdistää luottokorttilainat voi löytää nykyisiä luottokorttilainoja matalamman koron, ja säästää näin siis rahaa myös korkokustannuksissa.

   Matalammat kulut ja korot lainoissa tarkoittavat joko pienempää kuukausilyhennystä tai nopeampaa takaisinmaksuaikaa. Joka tapauksessa lainan ottaja säästää tämän kautta merkittävästi rahaa.

   Säästön kokonaismäärä voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Tämän lisäksi yksi laina tai kortti tekee oman talouden hahmottamisesta selkeämpää. Silloin on helpompi pitää huolta siitä, että rahankäyttö pysyy oman maksukyvyn rajoissa.

   Samat periaatteet pätevät myös osamaksujen kohdalla. Yhdistä osamaksut Summarumin avulla aikaa ja rahaa säästääksesi!

   Hyödyt ja haitat

   Edut Haitat
   Kun yhdistät luottokorttivelat, vähenee niistä koituvat kulut kerralla jopa merkittävästi. Jos sinulle on ehtinyt tulla maksuhäiriömerkintä, et saa uutta lainaa luottokorttivelkojen yhdistämiseen.
   Säästät aikaa ja selkeytät talouttasi kun maksat vain yhtä laskua monen sijaan.
   Luottokorttien yhdistäminen on helppoa eikä kilpailuttaminen maksa mitään.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Näin löydät edullisen luottokortin

   Kaikki luottokortit eivät ole yhtä hyviä. Osa voi olla jopa kalliita. Tästä syystä luottokorttia hankkiessa, tai useampia luottoja yhdistäessä, sinun kannattaa tehdä vertailua.

   Me Summarumilla tarjoamme nopean ja selkeän luottokorttivertailun, jossa voit vertailla helposti jopa kymmenien eri rahoitusyhtiöiden luottokortteja. Vertailun avulla voit valita luottokortin, jossa on itsellesi sopivin luottoraja, mahdollisimman edullinen korko tai parhaimmat lisäominaisuudet.

   Vertailun avulla tiedät aina, että valittu luottokortti on omaan käyttöösi sopiva. Vertailussa sinun kannattaa huomioida

   • luottokortin luottoraja
   • korko
   • muut kustannukset
   • sekä lisäpalvelut, joita kortista löytyy.

   Summarumin luottokorttivertailu tuo nämä kaikki ehdot helposti ja selkeästi näkyviin, jolloin tarjousten tutkiminen ja vertaaminen on aidosti helppoa. Voit nopeasti nähdä sellaiset ominaisuudet, jotka erottavat kortin muista vertailussa olevista vaihtoehdoista.

   Osassa kortteja panostetaan esimerkiksi matkailuun liittyvään lisäpalveluun, kun taas toiset panostavat ominaisuuksiin, jotka tekevät verkkokauppaostoksista turvallisempia. Käyttäjänä sinun tulee arvioida itse, mitkä ominaisuudet ovat niitä tärkeimpiä.

   Kun sopiva kortti on lopulta löytynyt, pääset muutamalla klikkauksella rahoitusyhtiön omille sivuille viimeistelemään sopimusta. Kun sopimus on solmittu, kortti tulee parissa päivässä postissa.

   Esimerkki

   Samilla on yhteensä kolme luottokorttia: Osuuspankin Visa, Dansken Mastercard Gold ja lisäksi vielä Norwegianin luottokortti.

   Tällä hetkellä Samilla  on jokaisessa kortissa 1 000 euroa luottoa. Osuuspankin ja Dansken korteissa kummassakin on korkoprosenttina 7 %. Dansken Mastercard Goldin laskutuslisä on 2 euroa kuukaudessa, OP:n Visassa laskutuslisä on 3,5 euroa kuukaudessa.

   Vuosimaksua menee OP:lle 30 euroa, Danskelle 90 euroa. Norwegianin korko on muhkeat 20 %, mutta kortissa ei ole lainkaan vuosimaksua eikä laskutusmaksuja. Näillä tiedoilla saamme laskettua, että Sami maksaa vuosimaksuja yhteensä 120 euroa, laskutusmaksuja yhteensä 66 euroa vuodessa, ja korkoja 3 000 euron luotoista yhteensä 340 euroa, eli keskimääräinen korkoprosentti on hänellä 11,33%.

   Hän maksaa pelkästään kuluja ja korkoja 43,80€ kuukaudessa. Jos Sami keskittäisi luottokorttilainansa yhteen ja ottaisi esimerkiksi 3 000 euron kulutusluoton tätä tarkoitusta varten, hänen lainanlyhennyksensä (arvio katsottu Summarum.fi lainalaskurilla) olisi 5 vuoden lainassa 51 euroa.

   Tämä tarkoittaa sitä, että Sami lyhentäisi kaikki luottonsa viidessä vuodessa suurin piirtein samalla rahalla, kuin millä hän nyt maksaa kuluja ja korkoja.

   Ota Summarumin lainalaskuri käyttöön ja toteuta oma kululaskelmasi!

   Suurten luottokorttivelkojen yhdistäminen

   Ovatko luottokorttivelkasi kasvaneet todella suuriksi? Vaivaako velkojen määrä jo yöuniasi? Pelkkä postilaatikon kolahdus tai sinne käveleminen nostaa jo stressitasojasi?

   Asian kanssa ei kannata jäädä yksin. Tilanne ei myöskään ole toivoton, vaikka se siltä saattaisi juuri nyt tuntua. Suurten velkojen järjestämistä varten on olemassa eri apujärjestöjä. Et ole siis myöskään ensimmäinen ihminen vastaavassa tilanteessa.

   Jos velat tuntuvat kasvaneet holtittomiksi ja epäilet luottokorttivelkojen yhdistämisen mahdollisuutta, sinun kannattaa kysyä asiasta asiantuntijoilta. Yksi näistä on Takuusäätiö. Sen avulla lainojen järjestely voi onnistua tiukassa paikassa.

   Takuusäätiön tavoitteena on auttaa suomalaisia saamaan raha-asiansa kuntoon. Hyvin usein näihin liittyy maksuongelmat tai velkakierre. Takuusäätiön sivuilla on todella paljon hyödyllistä tietoa eri taloudellisten tilanteiden hoitamiseen liittyen.

   Tämän lisäksi sivuilla on useita eri kanavia ottaa yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaan. Yksi niistä on tavallinen chat-palvelu, joka toimii hyvin matalan kynnyksen apuna.

   Luottokorttivelkojen yhdistämiseen liittyvät palvelut ovat todella hyödyllisiä ja voivat säästää paljon rahaa. Nämä palvelut eivät kuitenkaan jokaisessa tapauksessa ole paras mahdollinen keino lähteä järjestämään raha-asioitaan.

   Siksi on myös hyvä, että tarjolla on taloudenhoitamiseen erikoistuneita ammattilaisia hyvin helposti lähestyttävissä, vaikka vain yksinkertaisten kysymysten esittämistä varten.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen kannattaa aina

   Kuten esimerkissä ja muussa yllä olevassa tekstissä näemme, luottokorttilainojen vertaileminen ja yhdistäminen voi olla todella järkevää. Se voi parhaimmillaan tuoda sinulle merkittäviä säästöjä. vaikka kyse olisikin vain suhteellisen pienistä luotoista. Tämä sama neuvo pätee myös, mikäli sinulla on aikaisempia muita lainoja. Voit hakea kauttamme lainaa velkojen maksuun. Tätä kautta saat pienennettyä kuukausikulujasi.

   Kannattaa myös huomioida, että luottokorttien kustannuksissa ja ehdoissa on valtavia eroja. Halvin ei silti ole aina paras, sillä eri korteissa voi olla merkittäviä lisäetuja. Kun täytät hakemuksen sivustollamme ja katsot millaisia tarjouksia saat, voit säästää nopeasti jopa merkittäviä summia rahaa.

   Eroon veloista on mahdollista päästä. Yhdistä luottokorttivelat Summarumin avulla jo tänään!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Luottokorttivelkojen yhdistäminen – Usein kysyttyä

   Miksi luottokorttivelat kannattaa yhdistää?
   Jotta velkojen takaisinmaksussa säästäisi rahaa ja vaivaa. Yhdistämällä eri luottokorttilainat yhdeksi lainaksi kuluja ja korkoja maksetaan vain yhteen paikkaan. Maksat erilaiset tilinhoitomaksut, perustamiskulut ja laskutuslisät vain kerran sen sijaan, että maksaisit ne useampaan kertaan usealle eri luottokorttiyhtiölle.
   Missä luottokorttivelat kannattaa yhdistää?
   Hakemalla yhdistelmälainaa esimerkiksi Summarumin sivuilla.
   Mitä luottovelkojen yhdistäminen tarkoittaa?
   Yhdistämisellä tarkoitetaan vanhojen luottovelkojen maksamista kerralla pois uudella yhdistelmälainalla. Asiakkaalle lopulta jää vain yhdistelmälaina takaisinmaksettavaksi, ja näin hän säästyy useiden eri palvelumaksujen maksamiselta useaan eri kohteeseen.