Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa yrittäjälle

   Kilpailuta ja hae lainaa yrittäjälle netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa yrittäjälle ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa yrittäjälle 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan yrittäjälle. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa yrittäjälle jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa yrittäjälle luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa yrittäjälle helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa yrittäjälle 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat yrittäjälle helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa yrittäjänä.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa yrittäjänä. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina yrittäjälle.

   Kilpailuttamalla lainat yrittäjälle netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa yrittäjälle erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina yrittäjälle netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan yrittäjälle pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina yrittäjälle heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan yrittäjälle, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa yrittäjälle

   Summarumin kautta voit hakea luotettavasti ja turvallisesti lainaa. Lainaa voi saada 2 000 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon saakka, tietysti edullisella korolla ja 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kotimainen ja maksuton Summarum etsii puolestasi parhaat lainat ja yhdellä hakemuksella saat tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä rahoituspalvelusta tai pankista.

   Myös yrittäjille voi elämässä tulla vastaan tilanteita, jolloin lainan ottaminen saattaa tulla kyseeseen. Summarum tarjoaa lainoja hyvin moneen eri tarpeeseen, eli esimerkiksi remonttilainaa, häälainaa, mökkilainaa ja sisustuslainaa. Nykyisin on mahdollista hakea lainaa myös omilla verkkopankkitunnuksilla. Verkkopankkitunnusten hyödyntäminen lainanhakuprosessissa on nopeuttanut merkittävästi tähän liittyviä toimintoja. Tunnusten ansiosta hakija voi saada alustavan lainatarjouksen jopa muutamassa minuutissa.

   Lainat joustavat myös yrittäjän eri tarpeisiin

   Oli lainatarpeesi sitten pieni tai suuri, löytyy Summarumin kautta varmasti sopiva rahoitus sitä varten. Yritys kilpailuttaa lainan useiden rahoituslaitosten ja pankkien kesken, ja näin ollen pääset hyvinkin nopeasti vertailemaan sinulle tarjottuja lainoja ja valitsemaan niistä parhaimman.

   Kilpailuttamalla lainat Summarumin kautta säästät aikaa ja vaivaa. Näin sinun ei tarvitse itse olla yhteydessä eri pankkeihin tai rahoituksen tarjoajiin parhaimman tarjouksen löytämiseksi, vaan saat kätevästi yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Näistä sinun tulee vain valita paras. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna tämä on hyvin nopea toimenpide, sillä esimerkiksi lainaneuvotteluja tai minkäänlaisia liitteitä ei tarvita.

   Lainan takaisinmaksussa pankit ja rahoituslaitokset ovat joustavia siten, että hakija voi ilman lisäkuluja ja vaivattomasti lyhentää lainaansa kerralla enemmän, kuin mitä sovittu kuukausierä on. Koko lainan voi myös halutessaan maksaa kerralla pois ilman mitään lisäkustannuksia.

   Yrittäjänäkin tulee rentoutua

   Yrittäjän kiireisessä arjessa myös rentoutuminen tulee ottaa huomioon. Haluisitko lähteä kumppanisi kanssa viikonloppureissulle Lappiin? Tai ystäväporukan kanssa kaupunkilomalle Eurooppaan? Summarum kilpailuttaa myös erikokoiset lomalainat. Lomalainaa ei ole tarkoitettu ainoastaan matkoihin, joissa lähdetään kauas ulkomaille. Joillekin loman viettäminen Suomessa voi tuntua paremmalta ja rentouttavammalta vaihtoehdolta, kun pärjää omalla äidinkielellään eikä tarvitse opetella uuden maan tapoja.

   Myös Suomesta siis löytyy mahtavia lomailupaikkoja jokaiseen budjettiin. Useat kuitenkin tykkäävät lähteä välillä pois tutusta ja turvallisesta ympäristöstä ja suunnistaa kohti täysin uusia seikkailuja. Tällöin usein haluaa suunnata jonnekin mahdollisimman kauas Suomesta. Oli niin tai näin, Summarumin lomalaina on todella hyvä vaihtoehto loman rahoittamiseen, vaikka koko perheelle.

   Lomalainan saa käyttää miten haluaa

   Lainanmyöntäjät eivät erittele tarkemmin, että mihin lomalaina tulee käyttää. Jokainen lainansaaja saa päättää itse lainan käyttötarkoituksen. Lomalaina taipuu siis moneen: sitä voi ottaa juuri oman budjettinsa verran ja sen voi käyttää sekä kotimaan että ulkomaan matkailuun.

   Kuten aina lainaa ottaessa, myös lomalainassa on hyvä pohtia omaa kulutuskäyttäytymistään ja miettiä rehellisesti lainan takaisinmaksukykyään. Hyvä lomalaina on edullinen ja ehdoiltaan reilu. Jotta lomalla voi olla levollisin mielin kannattaa valita edullisin ja ehdoiltaan sopiva laina lomaa varten.

   Lainaa voi myös ottaa turvaksi silloin, kun matkustaa jonnekin kauemmas. Matkavakuutus toki korvaa useat matkalla tapahtuneet vahingot, mutta näiden käsittelyssä kestää aina jonkin verran aikaa. Jotkut haluavat, että tapahtumahetkellä on ylimääräistä rahaa tilillä yllättäviä kuluja varten. Tämän takia osa haluaa hieman ennakoida ja ottaa matkaa varten kulutusluoton tai joustoluoton.

   Lainaa erilaisiin ajoneuvoihin

   Ajoneuvoihin otettavat lainat ovat suhteellisen yleisiä. Yrittäjälle voi myös hyvin todennäköisesti joskus tulla eteen tilanne, jossa johonkin ajoneuvoon olisi tarpeellista ottaa lainaa. Myös ajoneuvoihin liittyvät lainat on kannattavaa kilpailuttaa, jolloin lainan korkoa on mahdollista saada alaspäin. Mitä enemmän lainatarjouksia sinulle tulee hakemuksen lähettämisen jälkeen, sitä paremmilla ehdoilla saat lainan.

   Autolaina

   Autolainan hankinta voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, jos yrittäjän työmatka on pitkä tai työ vaatii muutoin paljon ajoa. Uudella ja turvallisella autolla pitkät matkat sujuvat myös huomattavasti mukavammin, kuin vanhalla autolla. Summarum kilpailuttaa myös autolainat. Keskimääräinen laina-aika on 10 vuotta ja lainanantajia löytyy yli 35 kappaletta.

   Halvin autolaina selviää ainoastaan kilpailutuksen kautta. Kun autolainahakemus on lähetetty, Summarum kilpailuttaa maksutta pankit ja lainanantajat sinun puolestasi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, sinulle ilmoitetaan siitä heti. Jos hyväksyt tarjouksen, tehdään lainan myöntäjän kanssa sopimus ja rahat on mahdollista saada tilille todella nopeasti.

   Venelaina

   Kesä on Suomessa veneilyn kulta-aikaa ja monet haluavatkin tuoda hieman luksusta arkeensa hankkimalla veneen. Mikä olisikaan parempaa, kuin veneily lämpimässä kesäyössä? Summarum kilpailuttaa maksutta myös venelainat ja lainanantajia löytyykin jopa yli 35 kappaletta. Keskimääräinen laina-aika on 10 vuotta.

   Venelaina voidaan myöntää lähtökohtaisesti kaikille täysi-ikäisille, toki tiettyjä kriteerejä löytyy. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, kotiosoite Suomessa ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Summarumin yhteistyökumppanit ovat luotettavia rahoitusalan toimijoita. Venelainan saa nostettua hyvinkin nopeasti, mikäli aiemmin mainitut kriteerit täyttyvät ja hakija hyväksyy lainatarjouksen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Harkintaa lainan haussa

   Lainan ottamista suunniteltaessa kannattaa heti aluksi miettiä tarkasti tarvittava budjetti, jotta lainan haun yhteydessä pystyy ilmoittamaan sopivan ja tarvetta vastaavan summan lainahakemukseen. Jollekin voi riittää esimerkiksi muutama sata euroa lainaa pienempiin hankintoihin, kun taas toisilla on tarvetta suurempiin ostoksiin.

   Myös yllättäviä menoja saattaa tulla vastaan, jolloin lainaa tarvitsee ottaa hieman enemmän. Lainaa on kuitenkin aina suotavaa hakea vain sen verran, mitä tarvitsee kulujen kattamiseen. Laina sopii henkilölle, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja jolla on riittävä maksukyky. Lähes aina lainaa maksetaan takaisin ennalta sovituissa maksuerissä kerran kuukaudessa.

   Lainaa ottaessa on suositeltavaa harkita myös takaisinmaksuturvan ottamista. Se tuo turvaa, mikäli elämässä sattuu esimerkiksi sairastuminen tai jää työttömäksi. Suurimpien lainojen, kuten asunto-, mökki- sekä- autolainan kohdalla, on syytä huomioida tarkemmin lainan lyhentämiseen liittyviä seikkoja. Koska kyseessä lähtökohtaisesti suuri laina, lainan lyhentämiselle tulee olla tarkka suunnitelma, jotta se saadaan aikataulussa maksettua takaisin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Miten hakea lainaa?

   Voit hakea lainaa Summarumin verkkosivuilla, joita voi käyttää sujuvasti niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Lainan hakeminen aloitetaan asettamalla haluamansa lainasumma ja sopiva laina-aika hakemuksen pohjaksi. Näin järjestelmä antaa arvion kuukausierästä, joka tulisi annettujen tietojen perusteella maksettavaksi. Tämän jälkeen tulee klikata ”Hae lainatarjoukset” -painiketta ja täyttää omat tiedot, eli sähköpostiosoite, puhelinnumero ja henkilötunnus, hakulomakkeelle.

   Lainaa varten tulee kertoa myös omasta työ- ja koulutustilanteestaan, mahdollisista nykyisistä lainoistaan ja asumismuodostaan. Tämän jälkeen lainahakemuksen voi lähettää eteenpäin, jolloin Summarum kilpailuttaa ilmaiseksi jopa yli 30 pankkia tai muuta lainanantajaa puolestasi. Mikäli lainahakemus täyttää yhden tai useamman lainanantajan laatimat kriteerit, saa hakija siitä heti tiedon. Ensimmäiset alustavat tarjoukset saapuvat usein jopa minuuteissa. Hakijan tulee vain valita tarjouksista sopivin.

   Mikäli sopivaa ja mieluista lainatarjousta ei hakijan mielestä löydy, voi myös päättää olla ottamatta tarjousta vastaan. Tämä on maksutonta, eli pelkästään hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa mihinkään. Saat siis tutustua rauhassa kotona sinulle lähetettyihin henkilökohtaisiin lainatarjouksiin ja tämän jälkeen päättää, että hyväksytkö jonkun lähetetyistä lainatarjouksista. Myönteisen päätöksen jälkeen solmitaan lainasopimus valitsemansa pankin tai rahoituslaitoksen kanssa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen