Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

   Kilpailuta ja hae lainaa ilman säännöllisiä tuloja netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa ilman säännöllisiä tuloja ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman säännöllisiä tuloja. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa ilman säännöllisiä tuloja alkaen 2 000 euroa ilman vakuuksia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman säännöllisiä tuloja luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman säännöllisiä tuloja helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ilman säännöllisiä tuloja helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman säännöllisiä tuloja. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman säännöllisiä tuloja.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ilman säännöllisiä tuloja netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman säännöllisiä tuloja pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina ilman säännöllisiä tuloja heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Voiko lainaa saada ilman kuukausituloja?

   Jos olet joskus hakenut lainaa, niin tiedät varmasti, että hakemuslomakkeessa on paljon kysymyksiä, ja lainanhaku voi alkusi tuntua aika monimutkaiselta ja hankalalta. Lainaa haettaessa kysytään tietysti kaikki perusasiat, kuten nimi, osoite ja puhelinnumero sekä muut henkilötiedot ja yhteystiedot.

   Tämän lisäksi hakemukseen tarvitaan tietysti tiedot haettavasta lainamäärästä ja toivotusta takaisinmaksuajasta ja kuukausierästä. Mutta hakemuksessa on usein myös paljon kysymyksiä, jotka liittyvät hakijan toimeentuloon, työtilanteeseen, omaisuuteen ja muihin mahdollisiin velkoihin.

   Työsuhteesta voidaan kysyä varsin yksityiskohtaisesti, kuten onko kyseessä osa- vai kokoaikatyö ja milloin työsuhde on alkanut. Tietysti palkan suuruus on myös oleellinen tieto.

   Monet lainanhakijat ovatkin tottuneet ajattelemaan, että palkka tai jokin muu säännöllinen kuukausitulo on lainan myöntämisen ehdoton edellytys. Tämän vuoksi heillä saattaa olla sellainen käsitys, että lainaa ilman säännöllisiä tuloja voi olla vaikea tai jopa mahdotonta saada.

   LUE LISÄÄ: Kuinka paljon lainaa voi saada


   Löydä edullisin laina ilman säännöllisiä tuloja

   Summarumin kautta löydät nopeasti kaikista edullisimman lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa ilman työtuloja?

   Ajatus, että voisi saada lainaa ilman palkkatuloja voi tuntua ensi alkuun erikoiselta, sillä miten lainan lyhentäminen voisi silloin olla onnistua? Ajatuksessa on tietysti perää, sillä suurin osa lainoista maksetaan takaisin kuukausittaisina suorituksina, usein tasaerinä. Lainan määrästä riippuen maksuaikataulut voivat vaihdella parista kuukaudesta yli kymmeneen vuoteen.

   On kuitenkin muistettava, että läheskään kaikki eivät tee perinteistä kuukausipalkattua työtä. Huomattava osa meistä on yksityisyrittäjiä, freelancereita, provisiopalkatussa työsuhteessa olevia tai satunnaista työtä tekeviä.

   Tuloja siis on, mutta ne eivät ole samanlaisia säännöllisiä euromääriä kuin tavallista kuukausipalkkaperusteista työsopimusta noudattavilla. Esimerkiksi musiikkialan ammattilainen voi saada tekijänoikeuskorvauksen vain kaksi kertaa vuodessa, mutta palkkio on silloin sitäkin suurempi.

   Monet myyntialan ammattilaiset saavat huomattavan osan tuloistaan toteutuneiden kauppojen provisiopalkkioina, jolloin hiljaisempina aikoina tulot ovat vaatimattomampia mutta sesonkikautena, tai muuten vain hyvän kaupan osuessa kohdalle, on palkkiokin reilusti suurempi.

   Yhteistä freelancereille ja provisiopalkatuille on se, että tulot voivat olla varsin hyviä keskimäärin, vaikkapa vuositasolla, mutta ne ovat vaikeasti ennustettavissa. Lauluntekijä ei voi tietää kuinka paljon hänen musiikkiaan soitetaan ja myydään seuraavan puolen vuoden aikana, eikä kiintestövälittäjäkään voi sadan prosentin varmuudella ennustaa seuraavan vuosineljänneksen tulojaan.

   Mutta sitten ne hyvät uutiset: jos tunnistat itsesi tällaiseen epäsäännöllistä tuloa saavaan ryhmään kuuluvaksi, niin voit silti hyvinkin saada lainaa.

   Monet freelancerit sekä provisio- ja projektipalkatut ovat hakeneet ja saaneet lainoja monenlaisiin tarkoituksiin: remontteihin, auton tai moottoripyörän hankintaan, lomamatkaan, kodin sisustustarpeisiin tai vaikka hieman ylimääräistä pelivaraa arjen tilanteisiin joustoluoton avulla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Yksityisyrittäjät ja lainat yrityksen tarpeisiin

   Yrittäjät tarvitsevat usein rahoitusta liiketoimintansa edistämiseen. Itse asiassa moni tämän päivän menestyvä yritys olisi jäänyt kokonaan syntymättä ilman alkuvaiheen lainarahoitusta, sillä uuden firman perustaminen ja liikeidean jalkauttaminen on usein kallista.

   Yritystoiminnassa laina ymmärretäänkin luonnolliseksi liiketoiminnan osaksi, joka mahdollistaa paremman kaupallisen tuloksen. Jos tarvitset lainaa oman yritystoimintasi kehittämiseen, kuten esimerkiksi innovaatioihin ja tutkimukseen, rekrytointeihin, toimitilojen hankintaan tai markkinointiin, löydät internetistä hyviä rahoitusvaihtoehtoja.

   Yritystoimintaan lainarahalla tehdyt hankinnat ovat sijoituksia, jotka ”maksavat itsensä takaisin” ja mahdollistavat lopulta firmalle terveemmän toiminnan ja paremman kaupallisen tuloksen.

   Tuloja omasta yritystoiminnasta

   Tietysti yrittäjät voivat hakea lainaa myös omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä – aivan samalla tavalla kuin tavallisetkin palkansaajat. Yritystoiminnankin tarkoitushan on myös elättää yrityksen omistajat, sen lisäksi, että pyörät pyörivät ja syntyy tulosta.

   Jos toimeentulosi tulee omasta yrityksestäsi niin voit hakea lainaa helposti netin kautta. Yrityksen kirjanpidon asiakirjat toimivat myös oman lainahakemuksesi liitteinä ja ne on helppo toimittaa hakemuksesi yhteydessä, ja usein alustava lainapäätöskin tulee nopeasti.

   Freelancerit

   Freelancerit ovat yrittäjien erikoisryhmä, joilla on usein yksi tai useampi tärkeä asiakas, ja toiminta vastaa monella tavalla perinteistä palkkatyötä sillä erotuksella, että freelancer maksaa itse eläkemaksunsa, vakuutuksensa ja muut niinsanotut pakolliset maksut ja järjestää vapaasti omat työtehtävänsä aikataulunsa puitteissa kuten parhaaksi näkee.

   Monia kiehtookin juuri tämä oma vapaus, joka mahdollistaa oman ajankäytön optimoinnin parhaalla mahdollisella tavalla. Freelancer-työssä ollaan myös suoraan yhteydessä asiakkaisiin, jolloin viestintä on mutkatonta ja palaute asiakkaalta tulee suoraan. Freelancerit ovat yksityisyrittäjiä, ja myös heillä on hyvä mahdollisuus saada lainaa.

   Provisiopalkatut työntekijät

   Toinen merkittävä perinteisestä kuukausipalkkaa nostavista poikkeava ryhmä ovat provisio- ja projektipalkatut työntekijät. Heidänkään palkkatulonsa ei ole tasaista ja säännöllistä, vaan eri kuukausien ja jaksojen välillä voi olla melko suuriakin eroja.

   Johto- ja myyntityö on perinteisesti ollut provisiopalkattua – joko kokonaan tai osittain. Myyntiedustajan tuloista voi huomattava osa muodostua erilaisista myyntityön yhteydessä saatavista osuuksista.

   Kiinteistövälittäjä on klassinen esimerkiki provisiopalkatusta työstä: suurta kauppaa voi joutua joskus odottamaan kauan, mutta kun se yksi ostaja lopulta löytyy, voi provisio olla huomattavan suuri. Vielä suuremmassa mittakaavassa provisiopalkkaus koskee suurempien yritysten avainhenkilöitä ja myyntiagentteja: kaupat ovat usein miljoonien luokkaa, ja silloin provisiopalkkiotkin ovat antoisia.

   Ennustaminen on tietysti vaikeaa, mutta kaiken lähtökohtana provikkapalkatussa työssä on tietysti luja usko siihen, että kauppoja syntyy ja myyntityön tekijä saa silloin myös oman osuutensa. Vaikka provisiopalkkaus ei sovi kaikille, niin joillekin se sopii sitäkin paremmin.

   Eläkeläiset ja etuudensaajat

   Kaikki säännölliset tulot eivät tietenkään ole palkka- tai myyntituloja. Suomessa on merkittävä väestöryhmä, eläkeläiset, joiden toimeentulo muodostuu eri perusteilla maksettavista eläkkeistä. Suurin osa eläkeläisistä on jo lopettanut aktiivisen työuransa ja saa tulonsa työeläkkeen tai kansaneläkkeen muodossa, mutta myös työikäisissä ihmisissä on esimerkiksi sairaseläkkeen saajia.

   Eläke on tietysti säännöllistä tuloa. Joku voisi sanoa, että se on itse asiassa säännöllisempää ja varmempaa tuloa kuin työstä saatava palkka, sillä – toisin kuin työpaikat – eläkeoikeus on lailla turvattu. Eläkeläisenä voit siis hyvin saada lainaa ja eläkepäätöksen voi käyttää hyvin oman lainahakemuksesi liitteenä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Työttömyys ja lainanhaku

   Työttömyys on asia, joka valitettavasti voi kohdata lähes ketä tahansa meistä, ja usein se tulee yllättäen. Onneksi Suomessa on hyvä työttömyys- ja sosiaaliturvajärjestelmä, joka tuo tukea ihmisille silloin kun hän sitä eniten tarvitsee.

   Ei ole mitenkään erityistä, jos pelko työttömyydestä myös arveluttaa mahdollisen lainan hakemisen suhteen: entä jos työni loppuu, enkä pysty maksamaan kuukausieriä? Onneksi lainan suorituksista ja esimerkiksi kuukausierien suuruudesta voi aina neuvotella.

   Rahalaitokset ovat ymmärtäväisiä ihmisten erilaisten tilanteiden suhteen, ja lainakuluja helpottamaan on olemassa monenlaisia keinoja. Eräs tällainen on maksuvapaa kuukausi (tai useampi maksuvapaa), mikä tarkoittaa sitä, että lainan kuukausilyhennyksen voi jättää jonain kuukautena suorittamatta.

   Mikäli taloudellinen tilanteesi on juuri tällä hetkellä hankala, voit hyvin sopia muunkinlaisia järjestelyjä. Yleisperiaate on, että lainan korko-osuus sekä lainaan liittyvät kiinteät kuukausimaksut tulisi suorittaa säännöllisesti, mutta lyhennyserän osuudesta voidaan tarvittaessa joustaa.

   Lainanhakeminen työttömänä

   Vaan entäpä jos oletkin jo työtön, mutta tarvitset kuitenkin lainaa johonkin yllättävään menoon? Monet lainanantajat myöntävät lainaa vaikka hakijan tulot muodostuvatkin pääosin työttömyystuesta tai työmarkkinatuesta.

   Myönnettävät summat saattavat olla tosin hieman pienempiä kuin palkansaajien, yrittäjien tai eläkeläisten kohdalla, mutta aina kannattaa yrittää. Pienempi laina on myös nopeammin maksettu takaisin.

   Löydä edullinen laina ilman säännöllisiä tuloja netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman säännöllisiä tuloja pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina ilman säännöllisiä tuloja heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman säännöllisiä tuloja, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuinka tulot voi osoittaa ilman palkkanauhaa

   On siis aivan mahdollista saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja, kunhan pystyy osoittamaan, että maksukyky riittää lainan hoitamiseen tulevaisuudessa. Yleensä lainan hakemisessa tarvittavia liitteitä ovat palkkanauha, tiedot työsuhteesta ja mahdollisesti verotustiedot.

   Jos kuulut kuitenkin johonkin aikaisemmin mainittuihin ryhmiin (yrittäjiin, freelancereihin, provisiopalkattuihin tai eläkeläisiin ja edunsaajiin) niin voit osoittaa taloustilanteesi muilla tavoilla.

   Monet rahoituslaitokset hyväksyvät liitteiksi esimerkiksi pankkitiliotteet, joista käy ilmi hakijan saamat tulot viimeisen 6 tai 12 kuukauden ajalta. Työnhakijat, eläkeläiset ja edunsaajat voivat liittää hakemukseensa myös TE-toimiston tai KELAn päätökset.

   Verotustodistus on tietysti mahdollinen liite kaikille veronmaksajille. Yrittäjät voivat toimittaa tiedot viimeisestä tilinpäätöksestään ja kirjanpidostaan ja jossain tapauksissa myös tärkeimpien sopimustensa sisällön, siltä osin kuin se ei ole salassa pidettävää tietoa.

   Voit aina keskustella lainanantajan kanssa omasta tilanteestasi, jolloin he räätälöivät juuri sinulle soveltuvan lainan.

   Lainaa ilman tuloselvitystä

   Entä jos syystä tai toisesta et pysty hankkimaan kirjallista selvitystä tuloistasi? Elämäntilanteesi saattaa olla muuttunut aivan lähiaikoina tai selvitystä on muuten hankala saada. Sekään ei välttämättä ole este, ja tarvittaessa voit osoittaa taloudellisen tilanteesi muilla tavoin. Neuvottele asiasta kaikessa rauhassa mahdollisen lainantarjoajasi kanssa, ja miettikää yhdessä sopiva ratkaisu.

   Lainaa ilman tuloja

   Lainan hoitaminen luonnollisesti edellyttää tuloja. Jokaisella kansalaisella on kuitenkin lain turvaama perustoimeentulo, joka voi palkkatulojen sijasta muodostua eläkkeistä sekä erilaisista tuista ja korvauksista. Näin ollen hyvin perusteltu ja kohtuullisen kokoinen lainakin on usein mahdollista järjestää. Tällöin asiat kuitenkin ratkaistaan aina tapauskohtaisesti – mitään yleispätevää neuvoa ei voi tässä siihen antaa.

   Lasketaanko opintotuki tuloiksi?

   Kyllä, opintotuki lasketaan tuloiksi. Näin ollen useimmat rahoitusyhtiöt voivat myöntää lainaa opiskelijalle.

   Jos olet opiskelija ja haluat varmistaa, että saat parhaita mahdollisia tarjouksia, kannattaa sinun harkita esimerkiksi osa-aikatyön ottamista opintojen oheen. Näin voit saada suuremman summan lainaa paremmilla ehdoilla.

   Mikä on helpoin tapa löytää hyvä laina

   Internet on tuonut lainat lähelle tavallista ihmistä. Kun vielä muutama vuosikymmen sitten oli lainanhakemiseen korkea kynnys ja se oli jo käytännön syistäkin paljon vaikeampaa, niin nykyään on todella helppoa vertailla erilaisia vaihtoehtoja.

   Vertaa ja kilpailuta

   Ensimmäiseltä vastaantulevalta taholta lainaa ei kannatakaan rynnätä heti ottamaan, vaan on paljon fiksumpaa vertailla rauhassa eri vaihtoehtoja. Se on myös paljon nopeampaa ja löydät helpommin juuri omaan tarkoitukseesi sopivat lainatarjoukset.

   Kuinka lainoja sitten voi kilpailuttaa? Se on nykyään onneksi erittäin helppoa: sinun ei tarvitse muuta kuin kertoa lyhyesti perusasiat; kuinka paljon tarvitset rahaa ja minkälaisella maksuaikatauluilla ja kuukausierällä, ja saat hetkessä parhaat tarjoukset nenäsi eteen. Tämän jälkeen voit rauhassa tutustua niihin ja vertailla saamiasi tarjouksia.

   Kilpaluttaminen säästää sekä aikaa että rahaa. Pelkkää netin hakukonetta käyttämällä et varmasti löydä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja – juuri se paras saattaa mennä ohi – eikä nettisivujen viidakoissa linkkejä seuraamalla aina muutenkaan ole kovin helppoa edetä, kuten olet ehkä huomannut. Mutta kun saat hyvin järjestetyn listan eri vaihtoehdoista, voit tutustua tarjouksiin huomattavasti helpommin.

   Juuri omaan tilanteesi mukainen laina löytyy myös helpommin, kun vaihtoehtoja on paljon. Useimmat rahoittajat hyväksyvät epäsäännölliset tulot, eläke- tai etuisuustulot tai yrittäjien tilinpäätökseen perustuvat lainahakemukset, mutta eivät kuitenkaan kaikki. Kilpailuttamalla voit näin ollen myös löytää helpommin juuri omaan tarpeeseesi parhaiten sopivat kumppanit.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Sopiva laina kaikille

   Muista, että erilaisissa elämäntilanteissa eläviä on paljon – kaikki eivät missään nimessä kuulu siihen ryhmään, joka nostaa vakiosuuruista summaa kerran kuukaudessa, vaan tulot voivat vaihdella hyvinkin paljon eri ajanjaksoina. Kaikki eivät nosta palkkaa lainkaan, vaan tulot muodostuvat eläkkeistä tai etuuksista ja korvauksista.

   Myöskään lainat eivät ole vain kuukausipalkkaisten etuoikeus, vaan ilman vakiosuuruisia kuukausitulojakin on mahdollista saada edullinen ja järkevä laina juuri parhaimmakseen katsomaansa tarkoitukseen.

   Lainaa ilman säännöllisiä tuloja – Usein kysytyt kysymykset

   Voinko saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?
   Voit saada. Tämä voi kuitenkin olla joskus hankalaa. Monet pankeista ja muista rahaa tarjoavista yrityksistä eivät myönnä lainaa ilman säännöllisiä tuloja. Säännölliset tulot ovat varmin keino lainantarjoajalle varmistaa, että he myös saavat rahansa myöhemmin takaisin.
   Voiko yrittäjä saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?
   Lyhyesti voi saada. Hyvin usein yrittäjän tulot ovat todella epäsäännölliset. Siksi lainantarjoaja usein katsoo hieman yksityiskohtaisemmin, kuinka henkilön tulot muodostuvat.
   Miten löydän halvimman lainan ilman säännöllisiä tuloja?
   Halvimman lainan voit löytää kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajia keskenään. Näin saat selville yhdellä lainahakemuksella, mistä löydät juuri itsellesi kaikkein edullisimman lainan. Summarumin lainan vertailu on täysin ilmaista ja vie aikaa vain muutamia minuutteja.