Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

   Kilpailuta ja hae lainaa ilman säännöllisiä tuloja netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa ilman säännöllisiä tuloja ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman säännöllisiä tuloja. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa ilman säännöllisiä tuloja alkaen 2 000 euroa ilman vakuuksia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman tuloja luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman säännöllisiä tuloja helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ilman säännöllisiä tuloja helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman palkkatuloja.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman säännöllisiä tuloja. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman säännöllisiä tuloja.

   Vinkki

   Kilpailuta laina ilman tuloja netissä rahaa ja aikaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ilman säännöllisiä tuloja netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman säännöllisiä tuloja pienellä korolla – ja myös kokonaan ilman piilokuluja. Erityisesti, kun lainojen vertailu tehdään, on hyvä kiinnittää huomiota näihin:

   • lainan korot
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina ilman säännöllisiä tuloja heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina ilman säännöllisiä tuloja maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Voiko lainaa saada ilman kuukausituloja?

   Jos olet joskus hakenut lainaa tiedät varmasti, että hakemuslomakkeessa on paljon kysymyksiä, ja lainanhaku voi alkusi tuntua aika monimutkaiselta ja hankalalta. Lainaa ilman tuloja haettaessa kysytään tietysti kaikki perusasiat, kuten nimi, osoite ja puhelinnumero sekä muut henkilötiedot ja yhteystiedot.

   Tämän lisäksi hakemukseen tarvitaan tiedot haettavasta lainamäärästä ja toivotusta takaisinmaksuajasta sekä kuukausierästä. Hakemuksessa on silti usein myös paljon kysymyksiä, jotka liittyvät hakijan toimeentuloon, työtilanteeseen, omaisuuteen ja muihin mahdollisiin velkoihin.

   Työsuhteesta voidaankin kysyä sinulta varsin yksityiskohtaisesti. Kysymykset voivat liittyä mm. siihen onko kyseessä osa- vai kokoaikatyö ja milloin työsuhde on alkanut. Tietysti palkan suuruus on sekin varsin olennainen tieto.

   Monet lainanhakijat ovatkin tottuneet ajattelemaan, että palkka tai jokin muu säännöllinen kuukausitulo on lainan myöntämisen ehdoton edellytys. Tämän vuoksi heillä saattaa olla sellainen käsitys, että lainaa ilman säännöllisiä tuloja voi olla vaikea tai jopa mahdotonta saada. Tai jos sitä saa, on summat todella pieniä.

   LUE LISÄÄ: Kuinka paljon lainaa voi saada


   Löydä edullisin laina ilman säännöllisiä tuloja

   Summarumin kautta löydät nopeasti kaikista edullisimman lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa ilman tuloja näin

   Kun tarvitset rahoitusta mutta sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, voit silti kilpailuttaa yhteistyökumppanille. Nopeimmat niistä mahdollistavat rahojen siirtymisen tilillesi vain muutamissa minuuteissa. Ennen lainan nostamista sinun kannattaa vertailla saatuja tarjouksia tarksati, jotta saat varmasti käyttöösi parhaat lainaehdot.

   Toimi näin:

   1. Täytä hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä toivottu summa, laina-aika ja omat tietosi.
   2. Lähetä hakemus tämän jälkeen meille.
   3. Välitämme sen heti yhteistyökumppaneillemme.
   4. Saat ensimmäisiä tarjouksia miltei heti.
   5. Vertaile rauhassa saatuja tarjouksia.
   6. Valitse sopivin laina ilman säännöllisiä tuloja ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

   Muista, että sinun ei ole pakko valita yhtään tarjousta. Tarjousten hakeminen ja saaminen Summarumin kautta eivät siis vielä sido sinua mihinkään.

   Kenelle laina ilman palkkatuloja voidaan myöntää?

   Laina ilman palkkatuloja voidaan myöntää tietyissä tilanteissa, kun täytät lisäksi nämä kriteerit:

   • Olet vähintään 18-vuotias
   • Luottotietosi ovat puhtaat.
   • Asut vakituisesti Suomessa.

   Voinko saada lainaa ilman työtuloja?

   Ajatus, että voisit saada lainaa ilman palkkatuloja voi tuntua ensi alkuun erikoiselta, sillä miten lainan lyhentäminen voisi silloin olla onnistua? Ajatuksessa on tietysti perää, sillä suurin osa lainoista maksetaan takaisin kuukausittaisina suorituksina, usein tasaerinä. Lainan määrästä riippuen maksuaikataulut voivat vaihdella parista kuukaudesta yli kymmeneen vuoteen.

   On kuitenkin muistettava, että läheskään kaikki eivät tee perinteistä kuukausipalkattua työtä. Huomattava osa meistä on yksityisyrittäjiä, freelancereita, provisiopalkatussa työsuhteessa olevia tai satunnaista työtä tekeviä.

   Tuloja siis on, mutta ne eivät ole samanlaisia säännöllisiä euromääriä kuin tavallista kuukausipalkkaperusteista työsopimusta noudattavilla. Esimerkiksi musiikkialan ammattilainen voi saada tekijänoikeuskorvauksen vain kaksi kertaa vuodessa, mutta palkkio on silloin sitäkin suurempi.

   Monet myyntialan ammattilaiset saavat huomattavan osan tuloistaan toteutuneiden kauppojen provisiopalkkioina, jolloin hiljaisempina aikoina tulot ovat vaatimattomampia mutta sesonkikautena, tai muuten vain hyvän kaupan osuessa kohdalle, on palkkiokin reilusti suurempi.

   Entä laina ilman vakituista työpaikkaa, onko sellaista mahdollista saada? Kyllä.

   Tiesitkö?

   Yhteistä freelancereille ja provisiopalkatuille on se, että tulot voivat olla varsin hyviä keskimäärin, vaikkapa vuositasolla, mutta ne ovat vaikeasti ennustettavissa. Lauluntekijä ei voi tietää kuinka paljon hänen musiikkiaan soitetaan ja myydään seuraavan puolen vuoden aikana, eikä kiinteistönvälittäjäkään voi sadan prosentin varmuudella ennustaa seuraavan vuosineljänneksen tulojaan.

   Mutta sitten ne hyvät uutiset: jos tunnistat itsesi tällaiseen epäsäännöllistä tuloa saavaan ryhmään kuuluvaksi, niin voit silti hyvinkin saada lainaa.

   Monet freelancerit sekä provisio- ja projektipalkatut ovat hakeneet ja saaneet lainoja monenlaisiin tarkoituksiin: remontteihin, auton tai moottoripyörän hankintaan, lomamatkaan, kodin sisustustarpeisiin tai vaikka hieman ylimääräistä pelivaraa arjen tilanteisiin joustoluoton avulla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Yksityisyrittäjät ja lainat yrityksen tarpeisiin

   Yrittäjät tarvitsevat usein rahoitusta liiketoimintansa edistämiseen. Itse asiassa moni tämän päivän menestyvä yritys olisi jäänyt kokonaan syntymättä ilman alkuvaiheen lainarahoitusta, sillä uuden firman perustaminen ja liikeidean jalkauttaminen on usein kallista.

   Yritystoiminnassa laina ymmärretäänkin luonnolliseksi liiketoiminnan osaksi, joka mahdollistaa paremman kaupallisen tuloksen. Jos tarvitset lainaa oman yritystoimintasi kehittämiseen, kuten esimerkiksi innovaatioihin ja tutkimukseen, rekrytointeihin, toimitilojen hankintaan tai markkinointiin, löydät tähänkin kauttamme hyviä rahoitusvaihtoehtoja.

   Yritystoimintaan lainarahalla tehdyt hankinnat ovat sijoituksia, jotka ”maksavat itsensä takaisin” ja mahdollistavat lopulta firmalle terveemmän toiminnan ja paremman kaupallisen tuloksen.

   Tuloja omasta yritystoiminnasta

   Tietysti yrittäjät voivat hakea lainaa myös omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä – aivan samalla tavalla kuin tavallisetkin palkansaajat. Yritystoiminnankin tarkoitushan on myös elättää yrityksen omistajat sen lisäksi, että pyörät pyörivät ja syntyy tulosta.

   Jos toimeentulosi tulee omasta yrityksestäsi, voit hakea lainaa helposti netin kautta. Yrityksen kirjanpidon asiakirjat toimivat myös oman lainahakemuksesi liitteinä ja ne on helppo toimittaa hakemuksesi yhteydessä, ja usein saatavilla on tämän jälkeen lainapäätös heti.

   Freelancerit

   Freelancerit ovat yrittäjien erikoisryhmä, joilla on usein yksi tai useampi tärkeä asiakas, ja toiminta vastaa monella tavalla perinteistä palkkatyötä sillä erotuksella, että freelancer maksaa itse eläkemaksunsa, vakuutuksensa ja muut niin sanotut pakolliset maksut ja järjestää vapaasti omat työtehtävänsä aikataulunsa puitteissa kuten parhaaksi näkee.

   Monia kiehtookin juuri tämä oma vapaus, joka mahdollistaa oman ajankäytön optimoinnin parhaalla mahdollisella tavalla. Freelancer-työssä ollaan myös suoraan yhteydessä asiakkaisiin, jolloin viestintä on mutkatonta ja palaute asiakkaalta tulee suoraan. Freelancerit ovat yksityisyrittäjiä, ja myös heillä on siis varsin hyvä mahdollisuus saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja.

   Provisiopalkatut työntekijät

   Toinen merkittävä perinteisestä kuukausipalkkaa nostavista poikkeava ryhmä ovat provisio- ja projektipalkatut työntekijät. Heidänkään palkkatulonsa ei ole tasaista ja säännöllistä, vaan eri kuukausien ja jaksojen välillä voi olla melko suuriakin eroja.

   Johto- ja myyntityö on perinteisesti ollut provisiopalkattua – joko kokonaan tai osittain. Myyntiedustajan tuloista voi huomattava osa muodostua erilaisista myyntityön yhteydessä saatavista osuuksista.

   Kiinteistövälittäjä on klassinen esimerkiksi provisiopalkatusta työstä: suurta kauppaa voi joutua joskus odottamaan kauan, mutta kun se yksi ostaja lopulta löytyy, voi provisio olla huomattavan suuri. Vielä suuremmassa mittakaavassa provisiopalkkaus koskee suurempien yritysten avainhenkilöitä ja myyntiagentteja: kaupat ovat usein miljoonien luokkaa, ja silloin provisiopalkkiotkin ovat antoisia.

   Ennustaminen on tietysti vaikeaa, mutta kaiken lähtökohtana provikkapalkatussa työssä on tietysti luja usko siihen, että kauppoja syntyy ja myyntityön tekijä saa silloin myös oman osuutensa. Vaikka provisiopalkkaus ei sovi kaikille, niin joillekin se sopii sitäkin paremmin.

   Eläkeläiset ja etuudensaajat

   Kaikki säännölliset tulot eivät tietenkään ole palkka- tai myyntituloja. Suomessa on merkittävä väestöryhmä, eläkeläiset, joiden toimeentulo muodostuu eri perusteilla maksettavista eläkkeistä. Suurin osa eläkeläisistä on jo lopettanut aktiivisen työuransa ja saa tulonsa työeläkkeen tai kansaneläkkeen muodossa, mutta myös työikäisissä ihmisissä on esimerkiksi sairaseläkkeen saajia.

   Eläke on tietysti säännöllistä tuloa. Joku voisi sanoa, että se on itse asiassa säännöllisempää ja varmempaa tuloa kuin työstä saatava palkka, sillä – toisin kuin työpaikat – eläkeoikeus on lailla turvattu. Eläkeläisenä voit siis hyvin saada lainaa ja eläkepäätöksen voi käyttää hyvin oman lainahakemuksesi liitteenä.

   LUE LISÄÄ: Varma laina eläkeläiselle

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Työttömyys ja lainanhaku

   Työttömyys on asia, joka valitettavasti voi kohdata lähes ketä tahansa meistä, ja usein se tulee yllättäen. Onneksi Suomessa on hyvä työttömyys- ja sosiaaliturvajärjestelmä, joka tuo tukea silloin kun sitä eniten tarvitsee.

   Ei ole mitenkään erityistä, jos pelko työttömyydestä myös arveluttaa mahdollisen lainan hakemisen suhteen: entä jos työni loppuu, enkä pysty maksamaan kuukausieriä? Onneksi lainan suorituksista ja esimerkiksi kuukausierien suuruudesta voi aina neuvotella.

   Rahoitusyhtiöt ovat ymmärtäväisiä ihmisten erilaisten tilanteiden suhteen, ja lainakuluja helpottamaan on olemassa monenlaisia keinoja. Eräs tällainen on maksuvapaa kuukausi (tai useampi maksuvapaa), mikä tarkoittaa sitä, että lainan kuukausilyhennyksen voi jättää jonain kuukautena suorittamatta.

   Mikäli taloudellinen tilanteesi on juuri tällä hetkellä hankala, voit hyvin sopia muunkinlaisia järjestelyjä. Yleisperiaate on, että lainan korko-osuus sekä lainaan liittyvät kiinteät kuukausimaksut tulisi suorittaa säännöllisesti, mutta lyhennyserän osuudesta voidaan tarvittaessa joustaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuinka tulot voi osoittaa ilman palkkanauhaa

   On siis aivan mahdollista saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja, kunhan vain pystyt osoittamaan, että maksukyky riittää lainan hoitamiseen tulevaisuudessa. Yleensä lainan hakemisessa tarvittavia liitteitä ovat

   • palkkanauha
   • tiedot työsuhteesta
   • mahdollisesti verotustiedot.

   Jos kuulut kuitenkin johonkin aikaisemmin mainittuihin ryhmiin (yrittäjiin, freelancereihin, provisiopalkattuihin tai eläkeläisiin ja edunsaajiin), voit osoittaa taloustilanteesi muilla tavoilla.

   Monet rahoitusyhtiöt hyväksyvät liitteiksi esimerkiksi pankkitiliotteet, joista käy ilmi hakijan saamat tulot viimeisen 6 tai 12 kuukauden ajalta. Työnhakijat, eläkeläiset ja edunsaajat voivat liittää hakemukseensa myös TE-toimiston tai KELAn päätökset.

   Verotustodistus on mahdollinen liite kaikille veronmaksajille. Yrittäjät voivat toimittaa tiedot viimeisestä tilinpäätöksestään ja kirjanpidostaan ja jossain tapauksissa myös tärkeimpien sopimustensa sisällön, siltä osin kuin se ei ole salassa pidettävää tietoa.

   Voit aina keskustella lainanantajan kanssa omasta tilanteestasi, jolloin he räätälöivät juuri sinulle soveltuvan lainan.

   LUE MYÖS: Lainaa työttömälle

   Saanko lainaa ilman tuloselvitystä?

   Entä jos syystä tai toisesta et pysty hankkimaan kirjallista selvitystä tuloistasi? Elämäntilanteesi saattaa olla muuttunut aivan lähiaikoina tai selvitystä on muuten hankala saada. Sekään ei välttämättä ole este, ja tarvittaessa voit osoittaa taloudellisen tilanteesi muilla tavoin.

   Neuvottele asiasta kaikessa rauhassa mahdollisen lainantarjoajasi kanssa, ja miettikää yhdessä sopiva ratkaisu.

   LISÄÄ AIHEESTA: Lainaa ilman tuloselvitystä

   Lainaa ilman tuloja

   Lainan hoitaminen luonnollisesti edellyttää tuloja. Jokaisella kansalaisella on kuitenkin lain turvaama perustoimeentulo, joka voi palkkatulojen sijasta muodostua eläkkeistä sekä erilaisista tuista ja korvauksista.

   Näin ollen hyvin perusteltu ja kohtuullisen kokoinen lainakin on usein mahdollista järjestää. Tällöin asiat kuitenkin ratkaistaan aina tapauskohtaisesti – mitään yleispätevää neuvoa ei voi tässä siihen antaa.

   Lasketaanko opintotuki tuloiksi?

   Kyllä, opintotuki lasketaan tuloiksi. Näin ollen useimmat rahoitusyhtiöt voivat myöntää lainaa opiskelijalle.

   Jos olet opiskelija ja haluat varmistaa, että saat parhaita mahdollisia tarjouksia, kannattaa sinun harkita esimerkiksi osa-aikatyön ottamista opintojen oheen. Näin voit saada suuremman summan lainaa paremmilla ehdoilla.

   Esimerkkejä tarjouksista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä lainatarjouksista joita voit saada ilman tuloja, sekä näiden lainojen kustannuksista.

   Vertaa ja kilpailuta lainat ilman tuloja

   Ensimmäiseltä vastaantulevalta taholta lainaa ei kannatakaan rynnätä heti ottamaan, vaan on paljon fiksumpaa vertailla rauhassa eri vaihtoehtoja. Se on myös paljon nopeampaa ja löydät helpommin juuri omaan tarkoitukseesi sopivat lainatarjoukset.

   Kuinka lainoja sitten voi kilpailuttaa? Se on nykyään onneksi erittäin helppoa: sinun ei tarvitse muuta kuin kertoa lyhyesti perusasiat; kuinka paljon tarvitset rahaa ja minkälaisella maksuaikatauluilla ja kuukausierällä, ja saat hetkessä parhaat tarjoukset nenäsi eteen. Tämän jälkeen voit rauhassa tutustua niihin ja vertailla saamiasi tarjouksia.

   Kilpailuttaminen säästää sekä aikaa että rahaa. Pelkkää netin hakukonetta käyttämällä et varmasti löydä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja – juuri se paras saattaa mennä ohi – eikä nettisivujen viidakoissa linkkejä seuraamalla aina muutenkaan ole kovin helppoa edetä, kuten olet ehkä huomannut. Mutta kun saat hyvin järjestetyn listan eri vaihtoehdoista, voit tutustua tarjouksiin huomattavasti helpommin.

   Juuri omaan tilanteesi mukainen laina ilman tuloja löytyy myös helpommin, kun vaihtoehtoja on paljon. Useimmat rahoittajat hyväksyvät epäsäännölliset tulot, eläke- tai etuisuustulot tai yrittäjien tilinpäätökseen perustuvat lainahakemukset, mutta eivät kuitenkaan kaikki.

   Kilpailuttamalla voit näin ollen myös löytää helpommin juuri omaan tarpeeseesi parhaiten sopivat kumppanit.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Hyödyt ja riskit

   Hyödyt Riskit
   Voit vertailla lainoja kauttamme ja löytää itsellesi parhaan vaihtoehdon. Jos vertailet lainat ilman tuloja itse, vie se runsaasti aikaasi.
   Voit hakea lainaa ilman säännöllisiä tuloja  ympäri vuorokauden paikasta riippumatta. Houkutus ottaa liikaa lainaa ilman tuloja voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistasi.
   Kaikki liitteet saat lähetettyä sähköisesti.
   Saat lainapäätöksen nopeasti.
   Voit pyytää tarjouksia useilta eri lainanantajilta vain yhdellä hakemuksella.
   Voit valita sellaisen ratkaisun, jossa on juuri sinulle sopivat lainaehdot.

   Sopiva laina ilman tuloja löytyy Summarumin kautta

   Muista, että erilaisissa elämäntilanteissa eläviä on paljon – kaikki eivät missään nimessä kuulu siihen ryhmään, joka nostaa vakiosuuruista summaa kerran kuukaudessa, vaan tulot voivat vaihdella hyvinkin paljon eri ajanjaksoina. Kaikki eivät nosta palkkaa lainkaan, vaan tulot muodostuvat eläkkeistä tai etuuksista ja korvauksista.

   Myöskään lainat eivät ole vain kuukausipalkkaisten etuoikeus, vaan ilman vakiosuuruisia kuukausitulojakin on mahdollista saada edullinen ja järkevä laina juuri parhaimmakseen katsomaansa tarkoitukseen.

   Lainaa ilman säännöllisiä tuloja – Usein kysytyt kysymykset

   Voinko saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?
   Voit saada. Tämä voi kuitenkin olla joskus hankalaa. Monet pankeista ja muista rahaa tarjoavista yrityksistä eivät myönnä lainaa ilman säännöllisiä tuloja. Säännölliset tulot ovat varmin keino lainantarjoajalle varmistaa, että he myös saavat rahansa myöhemmin takaisin.
   Voiko yrittäjä saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?
   Lyhyesti voi saada. Hyvin usein yrittäjän tulot ovat todella epäsäännölliset. Siksi lainantarjoaja usein katsoo hieman yksityiskohtaisemmin, kuinka henkilön tulot muodostuvat.
   Miten löydän halvimman lainan ilman säännöllisiä tuloja?
   Halvimman lainan voit löytää kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajia keskenään. Näin saat selville yhdellä lainahakemuksella, mistä löydät juuri itsellesi kaikkein edullisimman lainan. Summarumin lainan vertailu on täysin ilmaista ja vie aikaa vain muutamia minuutteja.