Lainaa ilman tuloselvitystä

Hae lainaa ilman tuloselvitystä. Monet rahalaitokset myöntävät lainaa myös ilman tulojen erittelyä. Lainanehtoihin on kuitenkin aina syytä kiinnittää huomiota, ennen lainan nostamista.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Hae lainaa ilman tuloselvitystä

   Ajallemme on tyypillistä, että lainaa halutaan hakea mahdollisimman helposti ja ilman liitteiden lähettämistä ja ärsyttäviä tarkennuksia tuloselvityksiin. Taustalla on usein ajatus, että prosessin haluattaisiin olevan nopea ja ettei tulotasoa syynättäisi liian tarkkaan.

   Usein tilanne on kuitenkin se, että pankit ja rahoituslaitokset haluavat todistuksia hakijan tuloista. Aina se ei kuitenkaan ole vältämätöntä kun lainaa varten ei tarvitakaan palkkakuittia.

   Vakituinen palkkatyö ei siis ole ehdoton edellytys myönteiselle lainapäätökselle. Myös työttömät, eläkeläiset, opiskelijat, osa-aikaiset tai koeajalla olevat työntekijät voivat saada lainaa.

   Oleellisinta ei aina ole se, mistä tulot tulevat tai miten ne kenelläkin muodostuvat. Tärkeää on tulojen säännöllisyys ja niiden riittävyys lainasummaan suhteutettuna.

   Pääset alkuun lainan hakemisessa ilman tuloselvitystä. Saat alustavia lainatarjouksia vain lähettämällä hakemuksen. Tämä helpottaa lainan hakemista varsinkin silloin, kun olet kiinnostunut vain tietämään minkälaisen lainan voisit saaada.


   Löydä edullisin laina ilman tuloselvitystä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan ilman tuloselvitystä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Luottoa ilman vakuuksia

   Kun tarvitset rahaa pikaisesti ja vieläpä ilman tuloselvitystä, tarkoitat todennäköisesti lainaa, jota voit hakea ilman vakuuksia. Se on rahoituspalvelua, jota voit hyödyntää moniin tilanteisiin ja tarpeisiin.

   Kun haet lainaa ilman vakuuksia, käytä raha viisaasti. Tarkoituksenmukaisia käyttökohteita voivat olla perustarpeet, kuten ruokalaskut tai vaikka työntekoa edesauttavat hankinnat. Tällaista lainaa suositellaan vain hyvin harkittuun käyttöön.

   Ilman vakuuksia myönnettävät lainat ovat asiantuntijoiden sinulle henkilökohtaisesti suunnittelemia. Tärkeintä on mitoittaa laina omaan talouteen sopivaksi. Täytyy muistaa, että lainan ottaminen on huomattavasti helpompaa kuin sen takaisin maksaminen.

   Luotto ilman vakuuksia tarkoittaa, ettei sinun tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainan vakuudeksi. Kun haluat toimia vastuullisesti ja tarkoituksenasi on parantaa taloutesi tilannetta, kilpailuta lainat. Kilpailuttaminen ei koskaan sido sinua vielä mihinkään. Lainojen vertailu on sinulle lisäksi täysin ilmaista.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Mitä varten voi saada luottoa ilman tuloselvistystä

   On hyvin helppoa hakea luottoa ilman tuloselvitystä. Saat ainakin hakemusprosessin käyntiin ilman viiveitä. Saattaa olla, että lainapäätöstä viimeisteltäessä sinulta pyydetään joitakin lisätietoja. Tavanomaisimpia tilanteita, joihin ihmiset hakevat luottoa, ovat kotiin tehtävät hankinnat tai muut yllättävät menot.

   Arjen on pyörittävä ja jos kodinkone tai kännykkä hajoaa, tarvitaan uusi tilalle aika pikaisesti. Luotto ilman vakuuksia voi korjata tilanteen nopeasti. Nopeita tarpeita voivat olla myös pienet remontit. Kun on tärkeää päästä liikkumaan, monet hankkivat auton tai vaikka sähköpyörän lainalla ilman tuloselvitystä.

   Laina tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada talouteesi toivottua joustoa. Positiivinen asia on, että voit itse vaikuttaa takaisinmaksun suunnitelmaan ja saada näin lainasta parhaat hyödyt käyttöön.

   Kuinka paljon voi saada luottoa

   Ensin on aina määriteltävä paljonko lainaa oikeasti tarvitaan. Mieti mihin raha olisi menossa ja onko se aivan välttämätöntä. Laske sitten mikä on summa, jonka tarvitset ja samalla voitko maksaa sen takaisin.

   Tavallisesi luottoa ilman vakuuksia haetaan muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin asti. Arvioi realistisesti oma tilanteesi, täytä sitten sitoumukseton lainahakemus ja saat räätälöityjä lainatarjouksia lukuisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Hakiessasi luottoa netin kautta ilman tuloselvitystä, sinun on mahdollista saada alustavia lainatarjouksia. Voit vertailla lainaehtoja ja miettiä rauhassa itsellesi parasta ratkaisua. Taloutesi tasapaino vaikuttaa siihen kuinka paljon voit saada luottoa.

   Voiko jokainen hakea luottoa ilman tuloselvitystä

   Nyrkkisääntönä rahoitusalalla on täysi-ikäisyyden edellytys. Luottoa ei voida myöntää alaikäisille, eikä henkilöille, joilla on pahoja talousvaikeuksia. Mikäli siis raha-asiat on hoitanut mallikkaasti, eikä maksuhäiriöitä ole, ovat luottotiedot kunnossa. Yleensä lainakelpoisuuden ehdot todennäköisesti täyttyvät näillä tiedoilla.

   Kuten jokaisen lainan kohdalla, myös pikaluotoissa oleellista on sen takaisinmaksu. Se on suunnitelmallista ja lyhennykset menevät kuukausittain. Talouttasi arvioidaan, jotta takaisinmaksu varmistetaan. Ilman vakuuksia tämä on tärkeää.

   On tavallista, että asuinpaikan on oltava Suomessa. Myös henkilökohtaisia pankkitunnuksia tarvitaan laina-asioiden hoitamisessa.

   Vakuudeton luotto on joustava

   Elämäntilanteet ja siten myös tulot vaihtelevat. Jos olet saanut myönteisen luottopäätöksen ja valinnut parhaan tarjouksen, sinun on mahdollista luottaa sen joustavuuteen.

   Hoida raha-asiasi kuntoon aina, ja varsinkin muutostilanteiden kohdalla. Jos työasioissa tai perhetilanteessa esimerkiksi tapahtuu jotakin odottamatonta joka vaikuttaa talouteesi, selvitä lainan maksuasiat hyvissä ajoin. Mikäli lyhennyksiin täytyy tehdä muutoksia, tee.

   Ota aina yhteyttä lainan myöntäjään sopiaksesi asioista ajoissa. Näin vältyt maksuhuomautuksilta ja muilta mahdollisilta lainan hintaa nostavilta maksuilta. Tarkoituksesi on hyötyä lainasta, ei joutua ongelmiin sen kanssa.

   Monet lainatyypit mahdollistavat maksuvapaita kuukausia. Se tuo usein toivottua joustoa. Parhaan lainavaihtoehdon kohdalla on myös mahdollista lyhentää lalinaa suuremmissa erissä tai maksaa se pois kokonaan ilman lisäkuluja.

   Lainan kustannukset

   Lainoja kutsutaan monilla eri nimillä. Kulutusluotto on paljon käytetty termi ja sillä tarkoitetaan luottoa, joka on myönnetty lainana tai jonain muuna taloudellisena järjestelynä, kuten maksulykkäyksenä.

   Kulutusluottotermiin voidaan sisällyttää kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, joita käytetään kuluttamiseen. Kulutusluotot ovat tavallisesti lyhytaikaisia. Lyhytaikainen on kestoltaan alle viiden vuoden laina. Niiden suuruus on tyypillisesti joitakin tuhansia euroja.

   Kulutusluottovaihtoehtoja tarjoavat sekä pankit, että yksityiset suomalaiset rahoitustahot. Kulutusluottojen vuosikorot vaihtelevat. Ne voivat asettua tyypillisesti yhdeksän ja jopa kolmenkymmenen prosentin välille. Lainoja vertaillessasi kiinnitä huomiota sen korkoon.

   Lainan kokonaiskustannuksiin liittyy lainasummaan liittyvät korot ja muut hoitomaksut. Kustannusten suuruuteen vaikuttaa tietenkin lainan takaisinmaksun aikataulu. Vertaillessasi katso, että kaikki kulut on selkeästi ilmoitettu. Paras tapa vertailla eri luottojen hintoja, käytä mittarina todellista vuosikorkoa. Huomioi, että tarjoukset ovat samalle summalle ja laina-ajalle.

   Lainapäätös valmiiksi

   Vaikka et haluakaan tehdä tuloselvitystä, voit silti pyytää lainatarjouksia. Myöskään sinun ei oleteta olevan minkään tietyn pankin asiakas.

   Omat vaihtoehtonsa on hyvä tietää jos vaikka eteen tulee jokin yllättävä rahaa vaativa tilanne. Voit täysin sitoumuksetta ottaa selvää, millä ehdoilla voisit lainaa saada. Helpoiten tämä onnistuu kun täytät yhden kerran lainahakemuksen. Saat tuota pikaa tietoa sinulle suunnitelluista tarjouksista, luottopäätöksistä, koroista, maksuehdoista jne.

   Kun taskussasi on luottopäätös valmiina, olet vapaa tekemään nopeita päätöksiä esimerkiksi autokaupoilla. Autoliikkeessä saatetaan hyvinkin kysyä kenen palvelun tarjoajan rahoituspalvelulla aiot tehdä ostoksen.

   Muita tilanteita, jossa valmis lainapäätös on eduksi, voi olla esimerkiksi asunnon varausmaksu. Se pitää usein maksaa heti, varsinkin jos tarjolla on muitakin ehdokkaita.

   Kysyminen ei maksa mitään

   Yksin ei kannata jäädä raha-asioita liiaksi miettimään. Apuja suunnitelmiin on helposti saatavilla ja ne kannattaa käyttää. Saat aina lähettää ilmaisen lainahakemuksen. Se on kuin tarjouspyyntö, eikä siitä voida mitään veloittaa.

   Kun kilpailutat luottosi, säästät todennäköisesti sievoisen summan kuin jos ottaisit sen summa mutikassa kummempia kyselemättä. Kilpailuttamalla luottosi voit säästää huomattavia summia.Vaikka lähetät hakemuksen, et kuitenkaan vielä sitoudu mihinkään.

   Rahaa heti tilille

   Kun haet lainaa ilman tuloselvitystä, haluat todennäköisesti rahat heti tilille. Se onnistuu kyllä, kunhan kriteerit täyttyvät. Mikäli kriteerit eivät ole selvillä, ei haittaa. Lainanmyöntäjät huolehtivat parhaansa mukaan, että sinun tilanteesi arvioidaan ja sinulle myönnetään talouteesi hyvin istuva laina.

   Rahoituslaitokset ja pankit katsovat asioita omasta näkökulmastaan, huolehtien takaisinmaksun varmistamisesta. Heillä on siten omia kriteereitä, joiden puitteissa ne voivat toimia.

   Mikäli olet täysi-ikäinen ja taloutesi on kunnossa, ei rahan saamisessa pitäisi olla ongelmaa. Saat itsellesi sellaisia tarjouksia, jotka on tehty antamiesi tietojen pohjalta. Näin ollen ne ovat aina henkilökohtaisia. Kaverin saamaan lainatarjoukseen ei siis voi aina suoraan verrata.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Täytä hakemus helposti

   Jos mietit luoton hakemista ilman tuloselvitystä, aloita hakemuslomakkeen täytöllä. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät omat arviointinsa tietoihisi perustuen ja antavat sinulle sitten tarjouksensa. Tämän jälkeen voit vielä rauhassa päättää haluatko hyväksyä jonkin tarjouksen ja nostaa lainan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa ilman tuloselvitystä sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen