Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman tuloselvitystä

   Kilpailuta ja hae lainaa ilman tuloselvitystä netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ilman tuloselvitystä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa ilman tuloselvitystä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman tuloselvitystä-. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa ilman tuloselvitystä heti tilille jopa 60 000 euroa

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman tuloselvitystä netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Hakemalla suurempia summia lainaa ilman tuloselvitystä, mahdollisuutesi saada lainaa hieman pienenevät. Useimmat rahoituslaitokset tekevät suurempien lainasummien haun yhteydessä tulonselvityksen.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen laina ilman tulonselvitystä

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, maksetaan laina heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina ilman tuloselvitystä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan ilman tuloselvitystä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa ilman tuloselvitystä

   Ajallemme on tyypillistä, että lainaa halutaan hakea mahdollisimman helposti ja ilman liitteiden lähettämistä ja ärsyttäviä tarkennuksia tuloselvityksiin, mutta mistä sitä lainaa kannattaa lähteä hakemaan? Taustalla on usein ajatus, että prosessin haluttaisiin olevan nopea ja ettei tulotasoa syynättäisi liian tarkkaan.

   Usein tilanne on kuitenkin se, että pankit ja rahoituslaitokset haluavat todistuksia hakijan tuloista. Aina se ei kuitenkaan ole välttämätöntä kun lainaa varten ei tarvitakaan palkkakuittia.

   Vakituinen palkkatyö ei siis ole ehdoton edellytys myönteiselle lainapäätökselle. Myös työttömät, eläkeläiset, opiskelijat, osa-aikaiset tai koeajalla olevat työntekijät voivat saada lainaa. Oleellisinta ei aina ole se, mistä tulot tulevat tai miten ne kenelläkin muodostuvat. Tärkeää on tulojen säännöllisyys ja niiden riittävyys lainasummaan suhteutettuna.

   Pääset alkuun lainan hakemisessa ilman tuloselvitystä. Saat alustavia lainatarjouksia vain lähettämällä hakemuksen. Tämä helpottaa lainan hakemista varsinkin silloin, kun olet kiinnostunut vain tietämään minkälaisen lainan voisit saada.

   Luottoa ilman vakuuksia

   Kun tarvitset rahaa pikaisesti ja vieläpä ilman tuloselvitystä, tarkoitat todennäköisesti lainaa, jota voit hakea ilman vakuuksia. Se on rahoituspalvelua, jota voit hyödyntää moniin tilanteisiin ja tarpeisiin.

   Kun haet lainaa ilman vakuuksia, käytä raha viisaasti. Tarkoituksenmukaisia käyttökohteita voivat olla perustarpeet, kuten ruokalaskut tai vaikka työntekoa edesauttavat hankinnat. Tällaista lainaa suositellaan vain hyvin harkittuun käyttöön.

   Ilman vakuuksia myönnettävät lainat ovat asiantuntijoiden sinulle henkilökohtaisesti suunnittelemia. Tärkeintä on mitoittaa laina omaan talouteen sopivaksi. Täytyy muistaa, että lainan ottaminen on huomattavasti helpompaa kuin sen takaisin maksaminen.

   Luotto ilman vakuuksia tarkoittaa, ettei sinun tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainan vakuudeksi. Kun haluat toimia vastuullisesti ja tarkoituksenasi on parantaa taloutesi tilannetta, kilpailuta lainat. Kilpailuttaminen ei koskaan sido sinua vielä mihinkään. Lainojen vertailu on sinulle lisäksi täysin ilmaista.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mitä varten voi saada luottoa ilman tuloselvistystä

   On hyvin helppoa hakea luottoa ilman tuloselvitystä. Saat ainakin hakemusprosessin käyntiin ilman viiveitä. Saattaa olla, että lainapäätöstä viimeisteltäessä sinulta pyydetään joitakin lisätietoja. Tavanomaisimpia tilanteita, joihin ihmiset hakevat luottoa, ovat kotiin tehtävät hankinnat tai muut yllättävät menot.

   Arjen on pyörittävä ja jos kodinkone tai kännykkä hajoaa, tarvitaan uusi tilalle aika pikaisesti. Luotto ilman vakuuksia voi korjata tilanteen nopeasti, ja tällöin saatetaan puhua myös nopeasta pikalainasta. Nopeita tarpeita voivat olla myös pienet remontit. Kun on tärkeää päästä liikkumaan, monet hankkivat auton tai vaikka sähköpyörän lainalla ilman tuloselvitystä.

   Laina tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada talouteesi toivottua joustoa. Positiivinen asia on, että voit itse vaikuttaa takaisinmaksun suunnitelmaan ja saada näin lainasta parhaat hyödyt käyttöön.

   Kuinka paljon voi saada luottoa

   Ensin on aina määriteltävä paljonko lainaa oikeasti tarvitaan. Mieti mihin raha olisi menossa ja onko se aivan välttämätöntä. Laske sitten mikä on summa, jonka tarvitset ja samalla voitko maksaa sen takaisin.

   Tavallisesi luottoa ilman vakuuksia haetaan muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin asti. Arvioi realistisesti oma tilanteesi, täytä sitten sitoumukseton lainahakemus ja saat räätälöityjä lainatarjouksia lukuisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Hakiessasi luottoa netin kautta ilman tuloselvitystä, sinun on mahdollista saada alustavia lainatarjouksia. Voit vertailla lainaehtoja ja miettiä rauhassa itsellesi parasta ratkaisua. Taloutesi tasapaino vaikuttaa siihen kuinka paljon voit saada luottoa.

   Voiko jokainen hakea luottoa ilman tuloselvitystä

   Nyrkkisääntönä rahoitusalalla on täysi-ikäisyyden edellytys. Luottoa ei voida myöntää alaikäisille, eikä henkilöille, joilla on pahoja talousvaikeuksia. Mikäli siis raha-asiat on hoitanut mallikkaasti, eikä maksuhäiriöitä ole, ovat luottotiedot kunnossa. Yleensä lainakelpoisuuden ehdot todennäköisesti täyttyvät näillä tiedoilla.

   Kuten jokaisen lainan kohdalla, myös pikalainoissa oleellista on sen takaisinmaksu. Se on suunnitelmallista ja lyhennykset menevät kuukausittain. Talouttasi arvioidaan, jotta takaisinmaksu varmistetaan. Ilman vakuuksia tämä on tärkeää.

   On tavallista, että asuinpaikan on oltava Suomessa. Myös henkilökohtaisia pankkitunnuksia tarvitaan laina-asioiden hoitamisessa.

   Vakuudeton luotto on joustava

   Elämäntilanteet ja siten myös tulot vaihtelevat. Jos olet saanut myönteisen luottopäätöksen ja valinnut parhaan tarjouksen, sinun on mahdollista luottaa sen joustavuuteen.

   Hoida raha-asiasi kuntoon aina, ja varsinkin muutostilanteiden kohdalla. Jos työasioissa tai perhetilanteessa esimerkiksi tapahtuu jotakin odottamatonta joka vaikuttaa talouteesi, selvitä lainan maksuasiat hyvissä ajoin. Mikäli lyhennyksiin täytyy tehdä muutoksia, tee.

   Ota aina yhteyttä lainan myöntäjään sopiaksesi asioista ajoissa. Näin vältyt maksuhuomautuksilta ja muilta mahdollisilta lainan hintaa nostavilta maksuilta. Tarkoituksesi on hyötyä lainasta, ei joutua ongelmiin sen kanssa.

   Monet lainatyypit mahdollistavat maksuvapaita kuukausia. Se tuo usein toivottua joustoa. Parhaan lainavaihtoehdon kohdalla on myös mahdollista lyhentää lainaa suuremmissa erissä tai maksaa se pois kokonaan ilman lisäkuluja.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainan kustannukset

   Lainoja kutsutaan monilla eri nimillä. Kulutusluotto on paljon käytetty termi ja sillä tarkoitetaan luottoa, joka on myönnetty lainana tai jonain muuna taloudellisena järjestelynä, kuten maksulykkäyksenä.

   Kulutusluottotermiin voidaan sisällyttää kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, joita käytetään kuluttamiseen. Kulutusluotot ovat tavallisesti lyhytaikaisia. Lyhytaikainen on kestoltaan alle viiden vuoden laina. Niiden suuruus on tyypillisesti joitakin tuhansia euroja.

   Kulutusluottovaihtoehtoja tarjoavat sekä pankit, että yksityiset suomalaiset rahoitustahot. Kulutusluottojen vuosikorot vaihtelevat. Ne voivat asettua tyypillisesti yhdeksän ja jopa kolmenkymmenen prosentin välille. Lainoja vertaillessasi kiinnitä huomiota sen korkoon.

   Lainan kokonaiskustannuksiin liittyy lainasummaan liittyvät korot ja muut hoitomaksut. Kustannusten suuruuteen vaikuttaa tietenkin lainan takaisinmaksun aikataulu. Vertaillessasi katso, että kaikki kulut on selkeästi ilmoitettu. Paras tapa vertailla eri luottojen hintoja, käytä mittarina todellista vuosikorkoa. Huomioi, että tarjoukset ovat samalle summalle ja laina-ajalle.

   Lainapäätös valmiiksi

   Vaikka et haluakaan tehdä tuloselvitystä, voit silti pyytää lainatarjouksia. Myöskään sinun ei oleteta olevan minkään tietyn pankin asiakas.

   Omat vaihtoehtonsa on hyvä tietää jos vaikka eteen tulee jokin yllättävä rahaa vaativa tilanne. Voit täysin sitoumuksetta ottaa selvää, millä ehdoilla voisit lainaa saada. Helpoiten tämä onnistuu kun täytät yhden kerran lainahakemuksen. Saat tuota pikaa tietoa sinulle suunnitelluista tarjouksista, luottopäätöksistä, koroista, maksuehdoista jne.

   Kun taskussasi on luottopäätös valmiina, olet vapaa tekemään nopeita päätöksiä esimerkiksi autokaupoilla. Autoliikkeessä saatetaan hyvinkin kysyä kenen palvelun tarjoajan rahoituspalvelulla aiot tehdä ostoksen.

   Muita tilanteita, jossa valmis lainapäätös on eduksi, voi olla esimerkiksi asunnon varausmaksu. Se pitää usein maksaa heti, varsinkin jos tarjolla on muitakin ehdokkaita.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kysyminen ei maksa mitään

   Yksin ei kannata jäädä raha-asioita liiaksi miettimään. Apuja suunnitelmiin on helposti saatavilla ja ne kannattaa käyttää. Saat aina lähettää ilmaisen lainahakemuksen. Se on kuin tarjouspyyntö, eikä siitä voida mitään veloittaa.

   Kun kilpailutat luottosi, säästät todennäköisesti sievoisen summan kuin jos ottaisit sen summa mutikassa kummempia kyselemättä. Kilpailuttamalla luottosi voit säästää huomattavia summia.Vaikka lähetät hakemuksen, et kuitenkaan vielä sitoudu mihinkään.

   Rahaa heti tilille ilman tuloselvitystä

   Kun haet lainaa ilman tuloselvitystä, haluat todennäköisesti rahat heti tilille. Se onnistuu kyllä, kunhan kriteerit täyttyvät. Mikäli kriteerit eivät ole selvillä, ei haittaa. Lainanmyöntäjät huolehtivat parhaansa mukaan, että sinun tilanteesi arvioidaan ja sinulle myönnetään talouteesi hyvin istuva laina.

   Rahoituslaitokset ja pankit katsovat asioita omasta näkökulmastaan, huolehtien takaisinmaksun varmistamisesta. Heillä on siten omia kriteereitä, joiden puitteissa ne voivat toimia.

   Mikäli olet täysi-ikäinen ja taloutesi on kunnossa, ei rahan saamisessa pitäisi olla ongelmaa. Saat itsellesi sellaisia tarjouksia, jotka on tehty antamiesi tietojen pohjalta. Näin ollen ne ovat aina henkilökohtaisia. Kaverin saamaan lainatarjoukseen ei siis voi aina suoraan verrata.

   Täytä hakemus helposti

   Jos mietit luoton hakemista ilman tuloselvitystä, aloita hakemuslomakkeen täytöllä. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät omat arviointinsa tietoihisi perustuen ja antavat sinulle sitten tarjouksensa. Tämän jälkeen voit vielä rauhassa päättää haluatko hyväksyä jonkin tarjouksen ja nostaa lainan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen