Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa nuorelle netistä

   Kilpailuta ja hae lainaa nuorelle netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa nuorelle netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa nuorelle netistä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan nuorelle netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa nuorelle netistä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa nuorelle netistä luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa nuorelle netistä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa nuorelle netistä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat nuorelle netistä helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat nuorelle netistä netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa nuorelle netistä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina nuorelle netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan nuorelle netistä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton lainaa nuorelle netistä heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa nuorelle netistä – 21v, 22v, 23v

   Oletko alle 23 vuotias ja tarvitset lainaa? Nykyään lainaa voi hakea jopa 21 vuotta täyttänyt henkilö ilman vakuutta esimerkiksi kulutusluoton, luottotilin tai luottokortin muodossa. Moni opiskelija hakee opintolainaa, mutta tämäkään ei aina kata elämisen kuluja sekä mahdollisia yllättäviä menoja kuten sairastelua. Tämän vuoksi on hyvä tiedostaa, että on olemassa myös muita lainoja.

   Lainatarjouksissa on hyvä tutkia eri vaihtoehtoja, ja se onkin nykyisin tehty helpoksi, nopeaksi sekä maksuttomaksi netissä. Vertailun kautta jokainen voi löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Lainan voi saada nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia, mutta lainatarjouksissa kannattaa olla tarkkana niiden kulujen sekä ehtojen suhteen.

   Minkälaiset lainat ovat mahdollisia nuorille?

   Lainan hakeminen on helppoa, sillä lainaa voi hakea verkon kautta ilman pankissa käyntiä. Voit täyttää lainahakemuksen Summarumin sivuilla. Parhaimmillaan saat lainatarjouksia jo saman päivän aikana. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa vertailla eri tarjouksia ja tehdä päätöksen myöhemmin.

   Etenkin kulutusluotto on suunniteltu henkilöille, jotka tarvitsevat rahallista tukea äkillisesti, sillä rahat voivat saapua tilille jo saman päivän aikana.

   Vaikka tämä kuulostaa helpolta, niin kannattaa katsoa kuitenkin kriittisellä silmällä lainojen korkojen suuruutta, jotta ne eivät pääse nousemaan liian suureksi.

   Tämän vuoksi nuorena kulutusluottoa hakevan kannattaa hakea joustoluottoa, sillä joustoluotto antaa mahdollisuuden parempaan korkoon ja laina-aika voi olla pidempi.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Saako alle 23-vuotias henkilö yhtä edullista lainaa kuin vanhempi henkilö?

   Usein varsinkin suuremmissa lainasummissa lainaan liittyy erilaisia ehtoja. Yleensä ehdot liittyvät maksukykyyn ja henkilön tuloihin. Tällöin vanhemmat ihmiset ovat neuvotteluissa vahvemmilla, sillä heillä on usein taustalla pitkää työuraa ja vakaita tuloja. Esimerkiksi asuntolainaa hakiessa pankkien on helpompaa myöntää suuri laina 15 vuotta työelämässä olleelle, jonka maksukyvyn kunto on helppo todistaa varmaksi verrattuna vuoden työelämässä olleelle henkilölle.

   Poikkeuksena tähän ovat nopeat lainat suurilla koroilla kuten pikavipit, joiden tapauksessa hakijan iällä ei ole merkitystä. Tämä kuitenkin näkyy lopullisella takaisin maksettavassa summassa, sillä korkeilla koroilla yritys pystyy kompensoimaan maksukyvyttömien pikavippien menetettyjä summia. Korkeiden korkojen kautta myös lainasumman kokonaiskustannukset nousevat.

   Lainojen ja pikavippien riskit ja edut nuorille

   Normaalit pankista saatavat kulutusluotot vaativat usein hieman enemmän työtä ja luottohistorian on oltava kunnossa, jotta nuorena voisit saada lainaa tarpeisiisi. Tämä näennäinen vaikeus kuitenkin tarkoittaa, että suurten pankkien tarjoamat lainat ovat usein myös koroissa edullisempia, koska ne pitävät huolta, että asiakkaiden maksukyky on kunnossa ja riskit lainaamisessa minimaaliset. Pankkilainat ovatkin normaalisti halvemmat kuin helposti saatavilla olevat pikalainat. Normaaleilla pankkilainoilla ja verkosta saatavilla pikavipeillä on molemmilla omat hyvät ja huonot puolensa. Niistä on hyvä olla selvillä ennen kuin lähdet hakemaan lainaa.

   Mieti etukäteen: mihin, kuinka paljon, kuinka pitkäksi aikaa?

   Ennen lainan hankkimista on hyvä pohtia lainan käyttötarkoitusta sekä sen määrää. Näiden lisäksi ennen lainahakemuksen jättämistä on hyvä varmistaa oman talouden kestävän lainan aiheuttamat lisäkustannukset. Tässä toimii apuna eri lainojen kustannusten vertaileminen muokkaamalla laina-aikaa kilpailutus vaiheessa.

   Kilpailuttamalla varmistat parhaan vaihtoehdon juuri sinulle

   Kilpailuttamisen ei tarvitse olla hankalaa tai raskasta, sillä pääset vertaamaan useiden eri toimijoiden tarjoamia vaihtoehtoja muutamissa minuuteissa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri sinulle paras vaihtoehto, sillä kilpailutuksen aikana saat useilta eri toimijoilta lainatarjouksen antamiesi tietojen pohjalta.

   Huomioi vertailussa etenkin lainan todellinen vuosikorko. Lainan nimelliskorko kertoo hinnan, jolla rahoituslaitos on valmis myöntämään lainan. Todellinen vuosikorko pitää puolestaan sisällään nimelliskoron lisäksi myös muut lainan kulut kuten kuukausimaksut ja tilinhoitomaksut. Näin todellisen vuosikoron kautta saa paremman käsityksen siitä, kuinka paljon laina tulee todellisuudessa maksamaan.

   Vertaillessa on syytä ottaa huomioon myös laina-aika. Tavallisesti mitä pidempi laina-aika on, sitä pienemmät ovat maksettavat kuukausierät. Tämä voi kuulostaa houkuttelevalta, etenkin nuorille henkilöille, joiden maksukyky on pienempi. Todellisuudessa pidempi laina-aika voi kuitenkin nostaa lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.

   Vertailemalla voi säästää isosti

   Lienee jo itsestään selvää, että kilpailuttamalla useita lainan tarjoajia keskenään voit saada itselleen huomattavia säästöjä koroissa ja helpotuksia maksuajoissa. Maksuajoissa, todellisissa vuosikoroissa ja lainasummissa on usein huomattavia eroja eri lainantarjoajien välillä, kunhan niitä vertailee riittävän aktiivisesti.

   Vertailu ei vaadi suurta työpanosta tai aktiivista tutkimustyötä saatikka erityistä pankkialan tuntemusta. Summarumin lainahakulomakkeen avulla saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeista ja lainanantajilta. Säästät siis sekä aikaa että rahaa.

   Nuorten täytyy muistaa tutustua lainan ehtoihin ennen sen ottamista, ettei matkan varrella satu kohdalle ikäviä yllätyksiä. Tämä vaatii tietysti hieman etukäteistä suunnittelua, mutta näin voit helposti säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja koroissa ja muissa maksuissa, jotka voisivat muuten kasvattaa lainan loppusumman sietämättömän suureksi itsellesi.

   Mitä tehdä sopivan tarjouksen löydyttyä?

   Löysitkö omaan tilanteeseesi sopivan lainan? Loistavaa. Seuraavaksi voit hyödyntää sen tarttumalla lainatarjoukseen.

   Hakemuksiin tulee vastaukset usein nopealla aikataululla, usein heti seuraavana päivänä tai muutaman päivän sisällä lainahakemuksen tyypistä riippuen.

   Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla lainalla?

   Lainat voidaan jakaa kahteen ryhmään: vakuudettomiin ja vakuudellisiin lainoihin.

   Vakuudellinen laina on näistä kahdesta edullisempi vaihtoehto, sillä se omaa enemmän riskejä sen ottajalle. Jos haluat vakuudellisen lainan, tarvitset aina lainan takaajan, joka ottaa vastuun lainasta, jos lainaa ei makseta. Tähän voidaan asettaa vakuudeksi myös omaisuutta, esimerkiksi jo maksettu asunto. Vakuudellisen lainan hakuprosessi on usein pidempi ja sitä haetaan usein suurempien hankkeiden merkeissä.

   Vakuudettomat lainat ovat korkeamman koron omaavia, sillä ne ovat lainayhtiöille suurempi riski kuin vakuudelliset lainat. Vakuudettomia lainoja voi yleensä saada aina 60 000 euroon saakka.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Millaisia ehtoja lainan myöntäjillä on nuorille hakijoille?

   Luoton myöntäjät tarkastelevat aina kokonaisuutta ja arvioivat lainan myöntämiseen liittyviä riskejä. Alle 23-vuotiaan taloudellinen tilanne ei yleensä vielä ole kovin vakaalla pohjalla. Sen vuoksi kaikki rahoituslaitokset eivät helposti myönnä lainaa alle 23-vuotiaalle. Monet vaativat korkeampaa ikää. Raja voi olla esimerkiksi 24 vuotta.

   Eri lainojen ehdot riippuvat lainan myöntävästä rahoituslaitoksesta. Kaikkiin lainoihin liittyy aina jonkinlaisia ehtoja lainanhakijoille. Tavallisimpia ehtoja ovat luottotietojen puhtaus ja vakaat tulot. Lainaa myönnettäessä jokaisen hakijan tilanne arvioidaan yksilöllisesti.

   Tärkeää on myös, että arvioit myös itse omaa maksukykyäsi ja olet tietoinen omasta taloudellisesta tilanteestasi. Vastuullinen lainanottaja ei koskaan ota lainaa yli maksukykynsä, sillä laina tulee aina jossain kohtaa maksaa takaisin.

   Kun täytät lainahakemukset, sinulta kysytään myös joitain lainan kannalta oleellisia henkilötietoja. Näiden avulla lainantarjoajat pystyvät arvioimaan, tarjoavatko he sinulle lainaa vai eivät.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Huolellisesti suunniteltu ja mietitty laina

   Joskus myös huolellisesti suunniteltu arvio omasta rahatilanteesta voi pettää. Kun yllättävä tai erityisen kallis ostos on pakko tehdä, mutta rahaa siihen ei ole, on hyvä tiedostaa mahdollisuudet erilaisiin lainoihin.

   Pieniä summia voi satunnaisesti lainata kaverilta tai muilta läheisiltä. Jos lainan kysyjä on luotettava ja hoitaa asiansa rehdisti, tutut lainaavat rahaa yleensä mielellään, mikäli heidän oma rahatilanteensa sen sallii. Takaisinmaksu kannattaa suorittaa pian, ja jos kaveri joskus tarvitsee lainaa, on vastavuoroisuus kohteliasta. Lainailusta ei kuitenkaan kannata tehdä tapaa. Siksi parempi vaihtoehto on Summarum.fi, jossa hakemus ja päätös sujuu nopealla aikataululla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen