Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman säästöjä

   Kilpailuta ja hae lainaa ilman säästöjä joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ilman säästöjä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa ilman säästöjä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa ilman säästöjä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman säästöjä luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman säästöjä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilman säästöjä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ilman säästöjä helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman säästöjä.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman säästöjä. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman säästöjä.

   Kilpailuttamalla lainat ilman säästöjä netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja. Voit hakea lainaa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilman säästöjä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ilman säästöjä netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman säästöjä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen ilman säästöjä koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina ilman säästöjä heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman säästöjä, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina ilman säästöjämaksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa ilman säästöjä

   Kun syntyy tarve saada lainaa, huolena on usein se, paljonko tavoiteltu laina vaatii vakuuksia ja onko säästöjä olemassa riittämiin omasta takaa. Lainaa on mahdollista saada myös ilman säästöjä. Eteen saattaa tulla tilanne, jossa lainan tarve syntyy äkillisesti vaikkapa kodinkoneen yllättäen hajotessa tai muun etukäteen suunnittelemattoman tapahtuman toteutuessa.

   Mihin voin hakea lainaa ilman säästöjä?

   Lainan tarpeen ei kuitenkaan tarvitse olla suunnittelematon. Lainaa ilman säästöjä on toki mahdollista saada myös siinä tapauksessa, että lainan tarve on syntynyt pidemmän ajan kuluessa ja on jo pidemmän harkinnan tulosta.

   Voit saada lainaa ilman säästöjä vaikkapa asunnon hankintaan. Muita mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi asunnon tai sen osien remontointi, uuden auton hankinta tai unelmiesi häiden järjestäminen. Voit myös saada lainaa matkakustannusten kattamiseen, mikäli haaveissasi on matka, jonka kustannuksia et nykyisillä säästöilläsi pysty kattamaan.

   Minkälaiset lainat ilman säästöjä ovat mahdollisia?

   Laina ilman säästöjä tarkoittaa mitä tahansa lainaa, jonka vakuudeksi et tarvitse säästöjä, takaajia tai muita vakuuksia. Tällä voidaan käytännössä tarkoittaa niin kulutusluottoja kuin pikavippejä tai yhtä hyvin muunkinlaisia lainoja, kuten yhdistelylainoja tai joustoluottoja. Yhteistä lainalle ilman säästöjä on se, että saat sen vaivattomasti ja ilman etukäteen kerryttämääsi pesämunaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Asuntolaina ilman säästöjä

   Pankkien on Suomessa mahdollista myöntää hakijalle asuntolainaa korkeintaan noin 85 prosentin verran asunnon arvosta, ensiasunnon ostajille jopa 95 prosentin. Ensiasunnon ostajilla saattaa olla myös ASP-säästöjä, jolloin laina myönnetään 90 prosentille asunnon hinnasta.

   Jäljelle jäävä 5–15 prosenttia muodostaa omarahoitusosuuden, joka on tyypillisesti katettava hakijan omilla säästöillä tai muilla vakuuksilla. Asunnon ostaja maksaa omarahoitusosuuden usein käsirahana, jonka tarkoitus on taata lainaa myöntävälle pankille asunnon ostajan luotettavuus siitä, että tällä on varaa maksaa lainaerät jatkossakin.

   Asuntolainan voi kuitenkin saada ilman käsirahaakin, mikäli hakijalla on esittää tarpeeksi muita vakuuksia. Näitä voivat olla esimerkiksi osakesäästöt, metsä tai vaikkapa sijoitusasunto. Tässä vaihtoehdossa on toki myös omalla tavallaan kyse hakijan kerryttämistä säästöistä, eikä se näin ollen suoraan tarkoita lainan hakemista ilman säästöjä. Vakuudettomalla lainalla voidaan kattoo myös asuntolainaa osittain mikäli vakuudet eivät riitä koko haettavalle laina määrälle.

   Vakuudellisen ja vakuudettoman lainan ero

   Vakuudettomissa lainoissa voi kulut olla huomattavasti suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Korko ero voi näiden lainojen välillä olla jopa 10 %. Vakuudeton laina ei siis aina ole edullisen vaihtoehto.

   Vakuudellisessa lainassa realivakuudeksi kelpaa esimerkiksi, asunto, metsä tai osakkeet kuten aiemmin jo asuntolainan kohdalla mainittiin. Vakuudeton ja vakuudellinen laina kannattaa myös kilpailuttaa, mikäli vakuudelliseen lainaan on antaa reliavakuutta. Kilpailuttamisen myötä vakuudellinen laina voi tulla edullisemmaksi verrattuna vakuudettomaan lainaan.

   Pohdi ennen kuin haet lainaa ilman säästöjä

   Ennen lainan hakemista on tärkeä miettiä lainan vaikutuksia omaan talouteen. Ennen hakemista tai lainan ottamista mieti ainakin:

   • Kuinka paljon lainaa todellisuudessa tarvitaan
   • Lainan takaisin maksun enimmäis määrä
   • Lainan takaisin maksuaika
   • Lainan korot
   • Lainan muut käsittely kulut

   Ompa suunniteltu laina summa pieni tai iso tulee lainan ottamista miettiä aina tarkoin. Lainaa ei tule koskaan ottaa toisen lainan maksamista varten tai hetkellisistä mielijohteista. Laske tarkkaan lainan todelliset kulut, koska myös lainan päälle tulevat kulut ovat lainan hakijan maksettavana. Lainan loppusumma koostuu haettavasta lainasta, sen korosta sekä rahoitusyhtiön veloittamista muista kuluista.

   Summarum sivustolta löydyt laina laskurin jolla voit suuntaa antavasti laskea lainan todellisen määrän. Laskurin antama tieto on suuntaa antava. Tarkan ja todellisen laina summan saat tekemällä laina hakemuksen sivuillamme. Pieni ja edullisen tuntuinen laina voi lopulta muuttua kalliiksi Edullisena lainana kuluttajalle voidaan pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on 4 %.

   Lainaa ilman säästöjä – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Olipa tarkoituksena hakee pientä tai isoa lainaa ilman säästöjä niiden kilpailuttaminen on aina järkevää. Kilpailuttamalla hakemasi laina summan Summarum palvelussa säästät todennäköisesti runsaasti rahaa lainan todellisessa takaisin maksu määrässä.

   Kun pankkien rinnalle tuli muut rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat lainaa kuluttajille niin rahoituslaitosten kilpailu asiakkaista kiristyi. Kiristynyt kilpailu vaikuttaa myönnettävien lainojen ehtoihin, korkoihin sekä muihin lainan päälle laskutettaviin kuluihin. Rahoituslaitosten välillä kiristynyt tilanne on siis etu kuluttajan näkökulmasta.

   Kiinnittää huomiota näihin kun vertailet lainaa ilman säästöjä

   Tärkeintä on kiinnittää huomiota lainaan liittyviin kuluihin kuten korot, tilin avaus- ja hoito maksut sekä mahdolliset muut rahoitusyhtiön perimät käsittely kulut. Kulut lisätään aina laina summan päälle muodostaen kokonaisuudessaan takaisin maksettavan laina määrän.

   Lainojen vertailun avulla on mahdollista valita itselleen oikeasti edullisin laina, jolloin ylimääräisistä lainan päälle tulevista kuluista muodostuisi mahdollisimman vähän ylimääräistä takaisin maksettavaa rahoitusyhtiölle.

   Summarum palvelullamme kilpailutat usean rahoituslaitoksen, kun tarkoituksena on hakea lainaa ilman säästöjä. Palvelumme käyttäminen on selkeää ja nopeaa, sillä yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie noin viisi minuutta saat tarjouksen useammasta rahoitusyhtiöstä. Tarjouksien tulkitseminen on helppoa, jotta voit löytää itsellesi edullisimman lainaa tarjoavan rahoitusyhtiön.

   Lainaa ilman säästöjä – takaisin maksuaika

   Haettaessa lainaa Summarum palvelun kautta on lainalle mahdollista hakea takaisin maksuaikaa 1 – 15 vuoden välillä. Voit hakea lainaa ilman säästöjä jopa 60 000 euroa Summarum palvelun kautta ilmaiseksi ilman sitoumuksia. Voit kokeilla maksutta kuinka Summarum palvelumme toimii ja kokeilla minkälaisia laina tarjouksia sinun on mahdollista saada.

   Minkälainen on hyvä takaisin maksuaika

   Lainaa haettaessa tulee miettiä myös järkevä takaisin maksuaika haettavalle laina summalle. Takaisin maksu aikaa suunnitellessa tulee olla erityisen harkitseva sillä yleensä lainaa on mahdollista maksaa nopeammin takaisin, mitä takaisin maksu sopimukseen on sovittu.

   Lainan takaisin maksusta tulee selvitä, vaikka kohdalle osuisi tiukempi kuukausi. Tästä johtuen kannattaa lainan takaisin maksu suunnitella ennemmin löyhällä takaisin maksulla kuin kireällä.

   Löyhä takaisin maksu antaa varaa yllättäville tilanteille, lisäksi mikäli haluat on mahdollista lainaa maksaa isommissa erissä pois. Ennen lainasopimuksen tekemistä tarkista rahoitusyhtiön ehdoista ehdot lainan nopeammalle takaisin maksulle.

   Vapaaehtoinen takaisin maksuturva

   Mikäli kyseessä on iso laina on suositeltavaa ottaa lainalle takaisin maksuturva. Takaisin maksuturva on aina vapaaehtoinen. Koska isoissa lainoissa on yleensä pitkät takaisin maksuajat, kukaan ei pysty ennustamaan elämäänsä lainan loppu päivään asti.

   Lainan maksuturvalla voidaan turvata lainan takaisin maksu esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman sattuessa. Vaikka maksuturva on vapaaehtoinen lisäpalvelu lainalle sitä tarjoaa lähes kaikki rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat isoja lainoja.

   Maksuturva maksaa yleensä lainan ottajalle joitakin kymppejä kerta maksuna tai vaihtoehtoisesti lainan kuukausi maksu erään lisättynä muutama euro koko laina ajan. Pidemmällä tähtäimellä ajateltuna lainan maksuturvan hyöty on suurempi kuin siitä veloitettava pieni maksu.

   Vakuudettoman lainan edellytykset

   Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jonka luottotiedot ovat puhtaat ja tulot säännölliset. Perinteisten ehtojen lisäksi rahoitusyhtiöillä on omat ehdot, joiden perusteella haettua lainaa myönnetään. Myönnettävä laina määrä suhteutetaan aina hakijan tuloihin.

   Rahoitusyhtiöiden tarkoituksena ei ole aiheuttaa lainan hakijalle taloudellisia ongelmia, tästä syystä rahoituslaitokset arvioivat myönnettävän lainamäärän aina hakijan tietojen perusteella. Muista, että laina pienillä tuloilla on täysin mahdollista saada, kunhan muut edellytykset lainan saamiselle vain ovat kunnossa.

   Lainaa ilman säästöjä jopa 60 000 euroa

   Summarum palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa ilman säästöjä jopa 60 000 euroon asti. Isoissa laina määrissä useimmiten edellytetään realivakuutta. Lainaa voi kuitenkin hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa jolloin vakuudettoman lainan saaminen on helpompaa kuin yksin

   Lainaa ilman säästöjö haettaessa yhdessä kummankin osapuolen tulee täyttää rahoituslaitoksen lainan myöntämis ehdot.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa ilman säästöjä – heti tilille

   Kun rahoitusyhtiö on hyväksynyt laina hakemuksesi ei vaadita erillistä käyntiä rahoituslaitoksen kivijalassa sillä koko hakemus prosessi voidaan tehdä sähköisesti verkossa. Hyväksytyn laina päätöksen jälkeen rahat ovat tililläsi käytettävissä useimmiten jo saman päivän aikana.

   Vakuudellisissa lainoissa käsittely aika on vähän pidempi ja lainan siirto voi kestää muutamia päiviä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa ilman säästöjä – Summarum palvelun kautta

   Summarum.fi suomalainen verkossa toimiva palvelu, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Pankeilta ja rahoituslaitoksilta saadut tarjoukset välitetään sinulle suoraan sähköpostiisi, selkeästi tulkittavina. Voit siis kilpailuttaa kaikki saamasi lainatarjoukset helposti. Lopulta voit valita tarjouksista edullisimman ja parhaimman.

   Lainan kilpailuttaminen kannattaa kolmannen osapuolen kautta, meidän tehtävänämme on löytää sinulle paras ja edullisin laina tarjous tarvitsemastasi laina summasta. Hakemuksen täyttäminen vie viisi minuuttia ja se riittää kaikkien rahoituslaitosten kilpailuttamiseen.

   Lainatarjouksissamme ei ole piilokuluja lisäksi Summarum palvelun käyttäminen on täysin ilmaista eikä sido lainan ottamiseen. Voit hakea lainaa ilman liitteitä!