Lainaa ilman vakituista työpaikkaa

Lainan myöntäminen perustuu aina tuloihin ja menoihin. Jos tulot ovat suuret ja menot ovat pienet, niin kokonaisuus voidaan nähdä lainan kannalta hyväksi. Lue alta tämän aiheen parhaat vinkit ja hae lainaa!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Voiko lainaa saada ilman vakituista työpaikkaa?

   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa on mahdollista hakea, huomioi myös ettei lainan hakeminen sitouta vielä mihinkään. Ennen kaikkea on tärkeää itse olla perillä siitä, millaisella summalla voit lainaa lyhentää. Mitä enemmän tutustut laina-ehtoihin, muotoihin ja tarjoajiin, sitä enemmän itse hyödyt.

   Hakiessa lainaa ilman vakituista työpaikkaa on tärkeää tarkastella omia talousasioita monesta näkökulmasta. Lainan myöntäjälle kokonaistilanne ratkaisee; hakijana antaa itsestään luotettavan kuvan, kun kertoo rohkeasti tilanteestaan.

   Olethan jo varautunut säästöillä yllättäviin kuluihin? Mikä on raha-asioissa sinulle tärkeintä tulevaisuudessa? Oletko valmistautunut siihen, että lainan takaisin maksaminen saattaa kestää useamman vuoden? Mikä on näkemyksesi hoitaa raha-asioita, jos työ loppuu?

   Voit siirtyä suoraan tästä Summarumin laina vertailuun.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 25 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Takaako vakituinen työ aina vakituiset tulot?

   Vakituinen työ ei enää nykypäivänä ole niin taattua, kuin aiemmin. Erilaiset kevytyrittäjän ja freelancerin työt ovat yleistyneet vauhdilla. Näissä henkilö voi yhtä hyvin saada säännölliset tulot ilman varsinaista vakituista työpaikkaa.

   Myös määräaikaiset sopimukset ovat tavallisia aloilla, joissa tehdään sijaisuuksia paljon ja töitä on paljon tarjolla. Lainaa ilman vakituista työpaikkaa voi siis saada takaamalla itselleen vakituiset tulot.

   • Lainan hakeminen on helppoa Summarumin kautta
   • Et tarvitse vakituista työpaikkaa, tarvitset toki tuloja
   • Hae lainaa juuri omiin tarpeisiisi

   Kuinka paljon lainaa voi saada?

   Lainan myöntämisessä kyse on siitä miten paljon lainaa hakija pystyy lyhentämään. Mitä isompi kuukausierä sitä isomman lainan voi saada. Kannattaa olla myös tarkka minkälaiset korot lainalle tulee.

   Tämän vuoksi netissä pystyy kilpailuttamaan lainat ja näkemään tarjoukset eri lainan myöntäjiltä. Riippuen lainan muodosta (kulutusluotto vai asuntolaina tms.) korko määräytyy sen mukaan. Jos haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa, niin tarkista aina ensin lainan muoto.

   Netistä löytyy paljon erilaisia lainalaskureita, jolla pystyy laskemaan kuukausierän, korot ja lopullisen lainan hinnan. Monia saattaa mietityttää, että kuinka kannattavaa on ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa.

   Perussääntönä toimii se, että mikäli kykenet maksamaan lainan takaisin, voit sitä myös hakea. Summarumilta lainaa voi saada niin pienempään tarpeeseen kuin myös suurempia summia. Myös se, otatko esim. kulutusluoton vai asuntolainan, vaikuttaa siihen kuinka paljon lainaa voit saada.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Erilaisia lainatyyppejä kun haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa

   Kulutusluottoa voi hakea vaikkei olisikaan vakituisessa työsuhteessa, kunhan vain on näyttöä siitä että kykenee maksamaan lainan takaisin.

   Kulutusluotto ei myöskään vaadi minkäänlaisia vakuuksia, eikä mahdolliset maksuhäiriömerkinnätkään ole aina esteenä luoton saamiselle. Luotossa hyvää on se, että hakija voi itse suunnitella takaisinmaksuaikaa, sekä takaisinmaksuerien suuruutta omaan budjettiinsa.

   Joustoluotto on luotto, jossa kuluttajan ei tarvitse nostaa kaikkea lainaa kerralla, vaan hän voi tehdä nostoja tililtä aina silloin kun tarvitsee rahaa.

   Tällainen laina voisi olla hyvä jos ei ole vakituista työpaikkaa, sillä kuluttaja maksaa vain siitä summasta kuinka paljon nostaa luottoa. Joustoluottoja myönnetään usein yli 2000€ summia.

   Hakiessa lainaa ilman vakituista työpaikkaa isommilla summilla, kannattaa aina kilpailuttaa lainat jotta löytäisi parhaimman ja edullisimman lainan.

   Jos vakituista työpaikkaa ei ole, eivätkä tulot ole välttämättä joka kuukausi samat, saattaa rahatilanne kuukausittain vaihdella. Mikäli kuluttajalle on kertynyt jo useita lainoja, saattaa tämä usein aiheuttaa stressiä ja ahdistusta.

   Tällöin kannattaa hakea yhdistelylainaa. Jotta kuluttajalla ei olisi useaa eri lainaa ilman vakituista työpaikkaa, yhdistelylaina yhdistää nämä kaikki lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällöin kuluttajan ei tarvitse maksaa korkoja ja kuluja monesta eri lainasta.

   Hakemuksen tekeminen

   Lainan hakeminen on Summarumilla helppoa ja vaivatonta. Sinun ainut tehtävä on valita itselleen sopiva laina summa ja takaisinmaksuaika, sekä täyttää hakemus.

   Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja rehellisesti, sillä se vaikuttaa keskeisesti saamiisi tarjouksiin. Hakemuksessa kysytään mm. henkilötietoja, tulotietoja, talouden tilannetta ja olemassa olevia lainoja. Näiden tietojen avulla luotonmyöntäjät voivat arvioida hakijan maksukelpoisuuden ja tehdä erilaisia lainatarjouksia.

   Kun hakemus on lähetetty, on Summarumin vuoro tehdä tarvittavat työt ja analysoinnit. Algoritmi tarkastelee ja analysoi kuluttajan lainahakemusta ja siinä olevia tietoja.

   Näiden tietojen perusteella Summarum valikoi hakijalle sopivimman lainavälittäjän. Tämän jälkeen hakemus lähetetään kyseiselle lainavälittäjälle joka vertailee eri pankkeja ja rahalaitoksia. Nämä prosessit eivät vaadi kuluttajalta mitään toimia. Yleensä tämä vaihe kestää muutamia minuutteja, ja kuluttajan tuleekin vain odotella kärsivällisesti.

   Kun lainatarjousten kilpailutus on valmis, lähetetään hakijan sähköpostiin tiedot löydetyistä vaihtoehdoista. Kuluttaja voi tarkastella saamiaan tarjouksia, ja tehdä päätöksen minkä tarjouksen valitsee, vai peruuttaako koko hakemuksen.

   On hyvä muistaa että lainan hakeminen ei vielä sido kuluttajaa mihinkään, ja lainatarjoukset voi torjua jos muuttaakin mielensä. Jos sopiva laina löytyy, täytyy kuluttajan vain hyväksyä lainatarjous.

   Kilpailuttamisen hyödyt kun lainaa haetaan ilman vakituista työpaikkaa

   Yksi merkittävimmistä hyödyistä mitä lainojen vertailusta saa, on siinä säästetty raha. Jos lainaa hakee ilman että vertailee eri lainanmyöntäjien hintoja, on hyvin epätodennäköistä että kuluttaja saisi edullisimman lainan itselleen.

   Tämän takia vertailu on hyvin tärkeää, sillä parhaimmissa tapauksissa kuluttaja voi säästää useita satoja euroja valitessaan vertailussa edullisimman lainan. Vertailu on maksutonta, nopeaa ja erittäin kannattavaa, eikä se myöskään vaadi kuluttajalta ylimääräistä työtä.

   Suomessa on lainaa tarjoavia pankkeja ja rahalaitoksia niin paljon, että itsenäisesti toteutettu lainavertailu veisi todella paljon aikaa; voidaan puhua useista tunneista. Summarumilla kuitenkin lainojen vertailu vie vain muutaman minuutin.

   Tarjousten vastaanottaminen vaatii vain yhden lomakkeen täyttämisen ja täten mahdollistaa kuluttajan ajan käyttämisen muihin asioihin. Lainavertailu kannattaa jättää kolmannelle osapuolelle, sillä automatisoitu vertailu auttaa kuluttajaa löytämään nopeasti ja varmasti markkinoiden edullisimman ja parhaan lainan.

   Eri pankeilla ja rahalaitoksilla on aina ehtoja jotka tulisi täyttää saadakseen lainaa. Nämä ehdot vaihtelevat aina pankin ja rahalaitoksen mukaan. Hyväksytty lainahakemus on aina sitä todennäköisempi mitä useammasta paikasta lainaa hakee.

   Tämän takia lainavertailu nostaakin kuluttajan todennäköisyyksiä saada laina itselleen. Lainavertailussa on siis monia erilaisia hyötyjä, mutta tärkeimmät niistä ovat rahan säästäminen, tehokkuus ja parempi todennäköisyys lainan saamiselle.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Usein kysyttyä

   Voinko saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
   Vakituinen työpaikka ei ole kriteeri Summarumilta lainaa haettaessa. Vaikka ei olisi vakituista työpaikkaa, se ei automaattisesti tarkoita, etteikö kuluttaja kykenisi maksamaan lainaa takaisin. Kevytyrittäjyys ja freelancer-työt ovat yleistyneet ja ne voivat taata hyvinkin korkeat tulot, vaikka työ ei olisikaan vakituista ja säännöllistä. Hakemuksessa ei ratkaise se, onko vakituinen työpaikka, vaan se millainen taloudellinen tilanne hakijalla on ja kykeneekö tämä maksamaan lainan takaisin.
   Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
   Se, paljonko lainaa voi saada, riippuu monesta asiasta, kuten esim. taloudellisesta tilanteesta, haetun lainan määrästä ja muista hakijan esittämistä tiedoista. Esim. hakijan saattaa olla todennäköisempää saada 10 000€ laina vakuuden kanssa, kuin ilman vakuutta. Tämä ei kuitenkaan poissulje sitä, etteikö hakija voisi saada kyseistä summaa ilman vakuutta ja vakituista työpaikkaa. Ratkaiseva tekijä on maksukyvykkyys, ja tämä vaihtelee hakijakohtaisesti.
   Miten haen lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
   Lainan hakeminen ilman vakituista työpaikkaa on yhtä helppoa ja vaivatonta kuin hakeminen työpaikan kanssa. Kuluttajan tulee vain täyttää lainahakemus ja tuoda siellä ilmi että vakituista työpaikkaa ei ole. Hakemus tulee aina täyttää rehellisesti ja huolella, sillä lainahakemus määrittää sen onko kuluttajalle mahdollista tarjota lainaa. Jos vakituista työpaikkaa ei ole, kannattaa hakemuksessa tarkasti eritellä kaikki tulot ja työtilanne, jotta lainantarjoajien on helpompi saada kokonaiskuva talouden tilanteesta.
   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa: millainen olisi hyvä laina?
   Se, millaista lainaa kannattaa hakea, riippuu täysin siitä kuinka suuri rahantarve hakijalla on ja millaiset ovat hakijan tulot. Jos tulot ovat hyvät ja hakija tarvitsee suuremmankin summan rahaa, voi kulutusluotto olla hyvä vaihtoehto. Jos taas hakija tarvitsee vain pari sataa euroa, voisi joustoluotto olla hyvä vaihtoehto, sillä kuluttaja voi nostaa rahaa vain sen verran kuin oikeasti tarvitsee ja maksaa vain nostetusta summasta.
   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa: millainen on hyvä korko?
   Lainakustannukset koostuvat lainan määrästä sekä lainan korosta. Jos siis korko on suuri, joutuu kuluttaja maksamaan paljon ylimääräistä lainasumman lisäksi. Mitä matalampi korko siis on niin sitä parempi. Kulutusluotoissa korot esimerkiksi voivat vaihdella 4 prosenttiyksiköstä aina 20 asti. Ideaalista olisi tietenkin saada kulutusluotto tuolla 4% korolla. Lainojen korot vaihtelevat paljon, ja siksi kannattaakin kilpailuttaa lainat jotta saa omaan lainaansa mahdollisimman alhaisen koron.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Etsiessäsi kylpyhuoneremonttia varten lainaa netistä, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen