Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ilman vakituista työpaikkaa

Kilpailuta ja hae netistä lainaa ilman vakituista työpaikkaa 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae netistä lainaa ilman vakituista työpaikkaa 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman vakituista työpaikkaa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa ilman vakituista työpaikkaa – ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman vakituista työpaikkaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina ilman työpaikkaa voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilman vakituista työpaikkaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainaa ilman vakituista työpaikkaa – Kilpailuta ja vertaile helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman vakituista työtä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman vakituista työpaikkaa.

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainat erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä laina netistä ilman vakituista työpaikkaa pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota

 1. lainan korkoihin
 2. kuukausierään
 3. takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina ilman vakituista työpaikkaa

Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan lainan ilman vakituista työpaikkaa. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Voiko lainaa saada ilman vakituista työpaikkaa?

Vastoin yleistä luuloa, lainaa ilman vakituista työpaikkaa on mahdollista hakea. Huomioi myös, ettei lainan hakeminen sitouta vielä mihinkään. Ennen kaikkea on tärkeää itse olla perillä siitä, millaisella summalla voit lyhentää lainaa. Mitä tarkemmin tutustut laina-ehtoihin, sen muotoihin ja tarjoajiin, sitä enemmän itse hyödyt.

Vinkki

Hakiessasi lainaa ilman vakituista työpaikkaa on tärkeää tarkastella omia talousasioita monesta näkökulmasta. Lainan myöntäjälle kokonaistilanne ratkaisee.

Hae lainaa ilman vakituista työpaikkaa tilille näin

Summarumilla lainavertailu on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Kun haet lainaa ilman vakituista työtä, toimi näin:

 1. Täytä hakemus sivustollamme.
 2. Lähetä se sitten meille.
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin välittömästi.
 4. Mikäli täytät rahoitusyhtiöiden edellyttämät kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia pian sähköpostiisi.
 5. Valitse sopivin tarjouksista ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

Tarjousten hakeminen ja saaminen Summarumin kautta eivät vielä sido sinua mihinkään.

Kenelle laina ilman vakituista työtä myöntää?

Summarumin yhteistyökumppaneina toimivista pankeista sinun on mahdollisuus saada lainaa ilman säännöllistä työtä, kun täytät nämä ehdot:

 • olet vähintään 18 vuotta
 • sinulla on säännöllisiä tuloja
 • luottotietosi ovat kunnossa
 • asut vakituisesti Suomessa

Takaako vakituinen työ aina vakituiset tulot?

Vakituinen työ ei enää nykypäivänä ole niin taattua kuin joskus aiemmin. Erilaiset kevytyrittäjän ja freelancerin työt ovat yleistyneet vauhdilla. Näissä voit yhtä hyvin saada säännölliset tulot ilman varsinaista vakituista työpaikkaa.

Myös määräaikaiset sopimukset ovat tavallisia aloilla, joissa tehdään usein sijaisuuksia ja töitä on paljon tarjolla. Lainaa ilman vakituista työpaikkaa voit siis saada takaamalla itselleen vakituiset tulot.

 • Lainan hakeminen on helppoa Summarumin kautta
 • Et tarvitse vakituista työpaikkaa, mutta tarvitset jonkinlaisia vakituisia tuloja
 • Hae lainaa ilman vakituista työpaikkaa juuri omiin tarpeisiisi

Kuinka paljon lainaa ilman työpaikkaa voi saada?

Lainan myöntämisessä kyse on siitä miten paljon lainaa hakijana pystyt lyhentämään. Mitä suurempi kuukausierä sitä suuremman lainan voit saada. Kannattaa olla myös tarkka minkälaiset korot lainalle tulee.

Riippuen lainan muodosta (kulutusluotto vai asuntolaina tms.), määräytyy korko sen mukaan. Jos haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa, tarkista aina ensin lainan muoto. Entä saako asuntolainaa ilman vakituista työtä? Kyllä, tämä voi onnistua. Koska kaikki lainapäätökset tehdään aina yksilöllisesti, saat vastauksen omaan tilanteeseesi vain kilpailuttamalla.

Netistä löytyy paljon erilaisia lainalaskureita, jolla pystyy laskemaan kuukausierän, korot ja lopullisen lainan hinnan. Monia saattaa mietityttää, että kuinka kannattavaa on ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa.

Perussääntönä toimii se, että mikäli kykenet maksamaan lainan takaisin, voit sitä myös hakea. Summarumilta lainaa ilman työpaikkaa voit saada niin pienempään tarpeeseen kuin myös suurempia summia. Myös se, otatko esim. kulutusluoton vai asuntolainan, vaikuttaa siihen kuinka paljon lainaa voi saada.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Erilaisia lainatyyppejä kun haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa

Kulutusluottoa voit hakea vaikkei olisikaan vakituisessa työsuhteessa, kunhan vain sinulla on näyttöä siitä että kykenee maksamaan lainan takaisin.

Kulutusluotto ei myöskään vaadi minkäänlaisia vakuuksia, eikä mahdolliset maksuhäiriömerkinnätkään ole aina esteenä luoton saamiselle. Luotossa hyvää on se, että hakijana voit itse suunnitella takaisinmaksuaikaa sekä takaisinmaksuerien suuruutta omaan budjettiinsa.

Joustoluotto on luotto, jossa sinun ei tarvitse nostaa kaikkea lainaa kerralla, vaan voit tehdä nostoja tililtä aina silloin kun tarvitset rahaa.

Tällainen laina voisi olla hyvä jos sinulla ei ole vakituista työpaikkaa, sillä maksat vain siitä summasta jota nostat tilillesi.

Hakiessasi lainaa ilman vakituista työpaikkaa suuremmilla summilla, kannattaa aina kilpailuttaa lainat jotta löytäisit varmasti parhaan ja edullisimman vaihtoehdon.

Jos vakituista työpaikkaa ei ole, eivätkä tulot ole välttämättä joka kuukausi samat, saattaa rahatilanne vaihdella. Mikäli sinulle on kertynyt jo useita lainoja, voi tämä usein aiheuttaa stressiä ja ahdistusta.

Tällöin sinun kannattaa hakea yhdistelylainaa. Se yhdistää nämä kaikki lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa korkoja ja kuluja monesta eri lainasta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hakemuksen tekeminen

Lainan hakeminen on Summarumilla helppoa ja vaivatonta. Sinun tehtäväsi on valita itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika, sekä täyttää hakemus omilla tiedoillasi.

Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja rehellisesti, sillä se vaikuttaa keskeisesti saamiisi tarjouksiin. Hakemuksessa kysytään mm.

 • henkilötietoja
 • tulotietoja
 • talouden tilannetta
 • olemassa olevia lainoja.

Näiden tietojen avulla luotonmyöntäjät voivat arvioida hakijan maksukelpoisuuden ja tehdä erilaisia lainatarjouksia.

Kun hakemus on lähetetty, on Summarumin vuoro tehdä tarvittavat työt ja analysoinnit. Algoritmimme tarkastelee ja analysoi lainahakemustasi ja siinä olevia tietoja.

Kun lainatarjousten kilpailutus on valmis, lähetämme tiedot kaikista löydetyistä vaihtoehdoista sähköpostiisi. Voit tarkastella saamiasi tarjouksia, ja tehdä päätöksen valitsetko jonkin tarjouksista vai peruutatko koko hakemuksen.

On hyvä muistaa että lainan hakeminen kauttamme ei vielä sido mihinkään, ja lainatarjoukset voit kaikki torjua jos muutatkin mielensä. Jos sopiva laina kuitenkin vaihtoehtojen joukosta löytyy, hyväksyt tarjouksen ja jatkat prosessia rahoitusyhtiön kanssa.

Esimerkkejä lainasummista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista. Kauttamme esimerkiksi autolaina ilman vakituista työpaikkaa voi järjestyä helposti.

Lainaa ilman vakituista työpaikkaa saatavilla monelta yhtiöltä

Lainaa tarjoavat tänä päivänä lukuisat eri toimijat markkinoilla. Käyttölainaa on yhtä helppo löytää niin Suomesta kuin ulkomailta. Kiitos teknologian, lainan hakeminen sujuu vaivatta kotikoneelta käsin tai jopa mobiililaitteella. Vaikkei sinulla juuri nyt olisi töitä, voit hakea lainaa ilman vakituista työpaikkaa niin Suomesta kuin ulkomailta.

Vaikka useimmat lainantarjoajat edellyttävät vakituista työpaikkaa hakijalta, on olemassa kuitenkin useita sellaisiakin toimijoita, jotka auttavat myös töitä vailla olevia saamaan lainaa arkeensa. Lainaa ilman vakituista työpaikkaa voit saada esimerkiksi Santanderilta.

Lainan hakemisessa kannattaa kuitenkin aina olla hyvin tarkkana. Lainan todellinen vuosikorko on usein paras mittari lainan todelliselle hinnalle, sekä sille kannattaako ylipäätään hakea lainaa ilman vakituista työpaikkaa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Kilpailuttamisen hyödyt kun lainaa haetaan ilman vakituista työpaikkaa

Yksi merkittävimmistä hyödyistä mitä lainojen vertailusta saa, on siinä säästetty raha. Jos lainaa hakee ilman että vertailee eri lainanmyöntäjien hintoja, on hyvin epätodennäköistä että saisit edullisimman lainan itselleen.

Tämän takia vertailu on hyvin tärkeää, sillä parhaimmissa tapauksissa voit säästää useita satoja euroja valitessaan vertailussa edullisimman lainan. Vertailu on maksutonta, nopeaa ja erittäin kannattavaa, eikä se myöskään vaadi ylimääräistä työtä.

Suomessa on lainaa tarjoavia pankkeja niin paljon, että itsenäisesti toteutettu lainavertailu veisi todella paljon aikaa; voidaan puhua useista tunneista. Summarumilla kuitenkin lainojen vertailu vie vain muutaman minuutin.

Tarjousten vastaanottaminen vaatii vain yhden lomakkeen täyttämisen ja täten mahdollistaa ajan käyttämisen muihin asioihin. Lainavertailu kannattaa jättää kolmannelle osapuolelle, sillä automatisoitu vertailu auttaa löytämään nopeasti ja varmasti markkinoiden edullisimman ja parhaan lainan.

Eri pankeilla on aina ehtoja jotka sinun tulisi täyttää saadaksesi lainaa ilman työpaikkaa. Nämä ehdot vaihtelevat aina pankin mukaan. Hyväksytty lainahakemus on aina sitä todennäköisempi mitä useammasta paikasta lainatarjouksia haet.

Hyödyt Riskit
Voit vertailla lainantarjoajat kauttamme ja löytää niiden joukosta parhaan vaihtoehdon. Jos vertailet eri rahoitusyhtiöt itse omalla tahollasi, vie se runsaasti aikaasi.
Voit hakea lainaa ilman vakituista työpaikkaa ympäri vuorokauden paikasta riippumatta. Houkutus ottaa liikaa lainaa ilman vakituista työtä voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistasi.
Kaikki liitteet ovat lähetettävissä kaikki täysin sähköisesti.
Saat lainapäätöksen nopeasti.
Voit pyytää tarjouksia useilta eri lainanantajilta yhdellä hakemuksella.
Kauttamme laina ilman vakituista työpaikkaa sisältää aina taatusti hyvät lainaehdot.

Hae lainaa ilman vakituista työpaikkaa kauttamme nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Laina ilman vakituista työpaikkaa – Usein kysyttyä

Voinko saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
Vakituinen työpaikka ei ole kriteeri Summarumilta lainaa haettaessa. Vaikka ei olisi vakituista työpaikkaa, se ei automaattisesti tarkoita, etteikö kuluttaja kykenisi maksamaan lainaa takaisin. Kevytyrittäjyys ja freelancer-työt ovat yleistyneet ja ne voivat taata hyvinkin korkeat tulot, vaikka työ ei olisikaan vakituista ja säännöllistä. Hakemuksessa ei ratkaise se, onko vakituinen työpaikka, vaan se millainen taloudellinen tilanne hakijalla on ja kykeneekö tämä maksamaan lainan takaisin.
Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
Se, paljonko lainaa voi saada, riippuu monesta asiasta, kuten esim. taloudellisesta tilanteesta, haetun lainan määrästä ja muista hakijan esittämistä tiedoista. Esim. hakijan saattaa olla todennäköisempää saada 10 000€ laina vakuuden kanssa, kuin ilman vakuutta. Tämä ei kuitenkaan poissulje sitä, etteikö hakija voisi saada kyseistä summaa ilman vakuutta ja vakituista työpaikkaa. Ratkaiseva tekijä on maksukyvykkyys, ja tämä vaihtelee hakijakohtaisesti.
Miten haen lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
Lainan hakeminen ilman vakituista työpaikkaa on yhtä helppoa ja vaivatonta kuin hakeminen työpaikan kanssa. Kuluttajan tulee vain täyttää lainahakemus ja tuoda siellä ilmi että vakituista työpaikkaa ei ole. Hakemus tulee aina täyttää rehellisesti ja huolella, sillä lainahakemus määrittää sen onko kuluttajalle mahdollista tarjota lainaa. Jos vakituista työpaikkaa ei ole, kannattaa hakemuksessa tarkasti eritellä kaikki tulot ja työtilanne, jotta lainantarjoajien on helpompi saada kokonaiskuva talouden tilanteesta.
Lainaa ilman vakituista työpaikkaa: millainen olisi hyvä laina?
Se, millaista lainaa kannattaa hakea, riippuu täysin siitä kuinka suuri rahantarve hakijalla on ja millaiset ovat hakijan tulot. Jos tulot ovat hyvät ja hakija tarvitsee suuremmankin summan rahaa, voi kulutusluotto olla hyvä vaihtoehto. Jos taas hakija tarvitsee vain pari sataa euroa, voisi joustoluotto olla hyvä vaihtoehto, sillä kuluttaja voi nostaa rahaa vain sen verran kuin oikeasti tarvitsee ja maksaa vain nostetusta summasta.
Lainaa ilman vakituista työpaikkaa: millainen on hyvä korko?
Lainakustannukset koostuvat lainan määrästä sekä lainan korosta. Jos siis korko on suuri, joutuu kuluttaja maksamaan paljon ylimääräistä lainasumman lisäksi. Mitä matalampi korko siis on niin sitä parempi. Kulutusluotoissa korot esimerkiksi voivat vaihdella 4 prosenttiyksiköstä aina 20 asti. Ideaalista olisi tietenkin saada kulutusluotto tuolla 4% korolla. Lainojen korot vaihtelevat paljon, ja siksi kannattaakin kilpailuttaa lainat jotta saa omaan lainaansa mahdollisimman alhaisen koron.