Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa

   Kilpailuta ja hae netistä lainaa ilman vakituista työpaikkaa 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa ilman vakituista työpaikkaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman vakituista työpaikkaa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa – ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman vakituista työpaikkaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman vakituista työpaikkaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilman vakituista työpaikkaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa – Kilpailuta ja vertaile helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman vakituista työpaikkaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainat erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä laina netistä ilman vakituista työpaikkaa pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina ilman vakituista työpaikkaa

   Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan lainan ilman vakituista työpaikkaa. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Voiko lainaa saada ilman vakituista työpaikkaa?

   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa on mahdollista hakea, huomioi myös ettei lainan hakeminen sitouta vielä mihinkään. Ennen kaikkea on tärkeää itse olla perillä siitä, millaisella summalla voit lainaa lyhentää. Mitä enemmän tutustut laina-ehtoihin, muotoihin ja tarjoajiin, sitä enemmän itse hyödyt.

   Hakiessa lainaa ilman vakituista työpaikkaa on tärkeää tarkastella omia talousasioita monesta näkökulmasta. Lainan myöntäjälle kokonaistilanne ratkaisee; hakijana antaa itsestään luotettavan kuvan, kun kertoo rohkeasti tilanteestaan.

   Olethan jo varautunut säästöillä yllättäviin kuluihin? Mikä on raha-asioissa sinulle tärkeintä tulevaisuudessa? Oletko valmistautunut siihen, että lainan takaisin maksaminen saattaa kestää useamman vuoden? Mikä on näkemyksesi hoitaa raha-asioita, jos työ loppuu?

   Takaako vakituinen työ aina vakituiset tulot?

   Vakituinen työ ei enää nykypäivänä ole niin taattua, kuin aiemmin. Erilaiset kevytyrittäjän ja freelancerin työt ovat yleistyneet vauhdilla. Näissä henkilö voi yhtä hyvin saada säännölliset tulot ilman varsinaista vakituista työpaikkaa.

   Myös määräaikaiset sopimukset ovat tavallisia aloilla, joissa tehdään sijaisuuksia paljon ja töitä on paljon tarjolla. Lainaa ilman vakituista työpaikkaa voi siis saada takaamalla itselleen vakituiset tulot.

   • Lainan hakeminen on helppoa Summarumin kautta
   • Et tarvitse vakituista työpaikkaa, mutta tarvitset jonkinalisia vakituisia tuloja
   • Hae lainaa juuri omiin tarpeisiisi

   Kuinka paljon lainaa voi saada?

   Lainan myöntämisessä kyse on siitä miten paljon lainaa hakija pystyy lyhentämään. Mitä isompi kuukausierä sitä isomman lainan voi saada. Kannattaa olla myös tarkka minkälaiset korot lainalle tulee.

   Tämän vuoksi netissä pystyy kilpailuttamaan lainat ja näkemään tarjoukset eri lainan myöntäjiltä. Riippuen lainan muodosta (kulutusluotto vai asuntolaina tms.) korko määräytyy sen mukaan. Jos haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa, niin tarkista aina ensin lainan muoto.

   Netistä löytyy paljon erilaisia lainalaskureita, jolla pystyy laskemaan kuukausierän, korot ja lopullisen lainan hinnan. Monia saattaa mietityttää, että kuinka kannattavaa on ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa.

   Perussääntönä toimii se, että mikäli kykenet maksamaan lainan takaisin, voit sitä myös hakea. Summarumilta lainaa voi saada niin pienempään tarpeeseen kuin myös suurempia summia. Myös se, otatko esim. kulutusluoton vai asuntolainan, vaikuttaa siihen kuinka paljon lainaa voit saada.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Erilaisia lainatyyppejä kun haet lainaa ilman vakituista työpaikkaa

   Kulutusluottoa voi hakea vaikkei olisikaan vakituisessa työsuhteessa, kunhan vain on näyttöä siitä että kykenee maksamaan lainan takaisin.

   Kulutusluotto ei myöskään vaadi minkäänlaisia vakuuksia, eikä mahdolliset maksuhäiriömerkinnätkään ole aina esteenä luoton saamiselle. Luotossa hyvää on se, että hakija voi itse suunnitella takaisinmaksuaikaa, sekä takaisinmaksuerien suuruutta omaan budjettiinsa.

   Joustoluotto on luotto, jossa lainan hkaijan ei tarvitse nostaa kaikkea lainaa kerralla, vaan hän voi tehdä nostoja tililtä aina silloin kun tarvitsee rahaa.

   Tällainen laina voisi olla hyvä jos ei ole vakituista työpaikkaa, sillä maksat vain siitä summasta kuinka paljon nostaa luottoa. Joustoluottoja myönnetään usein yli 2000€ summia.

   Hakiessa lainaa ilman vakituista työpaikkaa isommilla summilla, kannattaa aina kilpailuttaa lainat jotta löytäisi parhaimman ja edullisimman lainan.

   Jos vakituista työpaikkaa ei ole, eivätkä tulot ole välttämättä joka kuukausi samat, saattaa rahatilanne kuukausittain vaihdella. Mikäli sinulle on kertynyt jo useita lainoja, voi tämä usein aiheuttaa stressiä ja ahdistusta.

   Tällöin kannattaa hakea yhdistelylainaa. Jotta lainan hakijalla ei olisi useaa eri lainaa ilman vakituista työpaikkaa, yhdistelylaina yhdistää nämä kaikki lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällöin henkilön ei tarvitse maksaa korkoja ja kuluja monesta eri lainasta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hakemuksen tekeminen

   Lainan hakeminen on Summarumilla helppoa ja vaivatonta. Sinun ainut tehtävä on valita itselleen sopiva laina summa ja takaisinmaksuaika, sekä täyttää hakemus.

   Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja rehellisesti, sillä se vaikuttaa keskeisesti saamiisi tarjouksiin. Hakemuksessa kysytään mm. henkilötietoja, tulotietoja, talouden tilannetta ja olemassa olevia lainoja. Näiden tietojen avulla luotonmyöntäjät voivat arvioida hakijan maksukelpoisuuden ja tehdä erilaisia lainatarjouksia.

   Kun hakemus on lähetetty, on Summarumin vuoro tehdä tarvittavat työt ja analysoinnit. Algoritmi tarkastelee ja analysoi henkilön lainahakemusta ja siinä olevia tietoja.

   Näiden tietojen perusteella Summarum valikoi hakijalle sopivimman lainavälittäjän. Tämän jälkeen hakemus lähetetään kyseiselle lainavälittäjälle joka vertailee eri pankkeja. Nämä prosessit eivät vaadi lainaa hakevalta mitään toimia. Yleensä tämä vaihe kestää muutamia minuutteja, ja sinun tuleekin vain odotella kärsivällisesti.

   Kun lainatarjousten kilpailutus on valmis, lähetetään hakijan sähköpostiin tiedot löydetyistä vaihtoehdoista. Voit tarkastella saamiasi tarjouksia, ja tehdä päätöksen minkä tarjouksen valitsee, vai peruutatko koko hakemuksen.

   On hyvä muistaa että lainan hakeminen ei vielä sido mihinkään, ja lainatarjoukset voi torjua jos muuttaakin mielensä. Jos sopiva laina löytyy, täytyy ainoastaan hyväksyä lainatarjous.

   Lainaa ulkomailta ilman vakituista työpaikkaa

   Lainaa tarjoavat tänä päivänä lukuisat eri toimijat markkinoilla. Käyttölainaa on yhtä helppo löytää niin Suomesta kuin ulkomailta. Kiitos internetin, lainan hakeminen sujuu vaivatta kotikoneelta käsin. Vaikkei sinulla juuri nyt olisi töitä, voit hakea lainaa ilman vakituista työpaikkaa niin Suomesta kuin ulkomailta.

   Vaikka useimmat lainantarjoajat edellyttävät vakituista työpaikkaa hakijalta, on olemassa kuitenkin useita toimijoita, jotka auttavat myös töitä vailla olevia ihmisiä saamaan lainaa arkeensa. Lainaa ilman vakituista työpaikkaa voi löytää esimerkiksi Santanderilta.

   Lainan hakemisessa kannattaa kuitenkin aina olla hyvin tarkkana. Ulkomaalaisia lainan myöntäjiä voi koskea aivan eri lainsäädökset, kuin kotimaisia. Lainan todellinen vuosikorko on kuitenkin usein paras mittari lainan todelliselle hinnalle, sekä sille kannattaako ylipäätään hakea lainaa ilman vakituista työpaikkaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kilpailuttamisen hyödyt kun lainaa haetaan ilman vakituista työpaikkaa

   Yksi merkittävimmistä hyödyistä mitä lainojen vertailusta saa, on siinä säästetty raha. Jos lainaa hakee ilman että vertailee eri lainanmyöntäjien hintoja, on hyvin epätodennäköistä että saisit edullisimman lainan itselleen.

   Tämän takia vertailu on hyvin tärkeää, sillä parhaimmissa tapauksissa voit säästää useita satoja euroja valitessaan vertailussa edullisimman lainan. Vertailu on maksutonta, nopeaa ja erittäin kannattavaa, eikä se myöskään vaadi ylimääräistä työtä.

   Suomessa on lainaa tarjoavia pankkeja niin paljon, että itsenäisesti toteutettu lainavertailu veisi todella paljon aikaa; voidaan puhua useista tunneista. Summarumilla kuitenkin lainojen vertailu vie vain muutaman minuutin.

   Tarjousten vastaanottaminen vaatii vain yhden lomakkeen täyttämisen ja täten mahdollistaa ajan käyttämisen muihin asioihin. Lainavertailu kannattaa jättää kolmannelle osapuolelle, sillä automatisoitu vertailu auttaa löytämään nopeasti ja varmasti markkinoiden edullisimman ja parhaan lainan.

   Eri pankeilla on aina ehtoja jotka tulisi täyttää saadakseen lainaa. Nämä ehdot vaihtelevat aina pankin mukaan. Hyväksytty lainahakemus on aina sitä todennäköisempi mitä useammasta paikasta lainaa hakee.

   Tämän takia lainavertailu nostaakin todennäköisyyksiä saada laina itselleen. Lainavertailussa on siis monia erilaisia hyötyjä, mutta tärkeimmät niistä ovat rahan säästäminen, tehokkuus ja parempi todennäköisyys lainan saamiselle.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa – Usein kysyttyä

   Voinko saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
   Vakituinen työpaikka ei ole kriteeri Summarumilta lainaa haettaessa. Vaikka ei olisi vakituista työpaikkaa, se ei automaattisesti tarkoita, etteikö kuluttaja kykenisi maksamaan lainaa takaisin. Kevytyrittäjyys ja freelancer-työt ovat yleistyneet ja ne voivat taata hyvinkin korkeat tulot, vaikka työ ei olisikaan vakituista ja säännöllistä. Hakemuksessa ei ratkaise se, onko vakituinen työpaikka, vaan se millainen taloudellinen tilanne hakijalla on ja kykeneekö tämä maksamaan lainan takaisin.
   Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
   Se, paljonko lainaa voi saada, riippuu monesta asiasta, kuten esim. taloudellisesta tilanteesta, haetun lainan määrästä ja muista hakijan esittämistä tiedoista. Esim. hakijan saattaa olla todennäköisempää saada 10 000€ laina vakuuden kanssa, kuin ilman vakuutta. Tämä ei kuitenkaan poissulje sitä, etteikö hakija voisi saada kyseistä summaa ilman vakuutta ja vakituista työpaikkaa. Ratkaiseva tekijä on maksukyvykkyys, ja tämä vaihtelee hakijakohtaisesti.
   Miten haen lainaa ilman vakituista työpaikkaa?
   Lainan hakeminen ilman vakituista työpaikkaa on yhtä helppoa ja vaivatonta kuin hakeminen työpaikan kanssa. Kuluttajan tulee vain täyttää lainahakemus ja tuoda siellä ilmi että vakituista työpaikkaa ei ole. Hakemus tulee aina täyttää rehellisesti ja huolella, sillä lainahakemus määrittää sen onko kuluttajalle mahdollista tarjota lainaa. Jos vakituista työpaikkaa ei ole, kannattaa hakemuksessa tarkasti eritellä kaikki tulot ja työtilanne, jotta lainantarjoajien on helpompi saada kokonaiskuva talouden tilanteesta.
   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa: millainen olisi hyvä laina?
   Se, millaista lainaa kannattaa hakea, riippuu täysin siitä kuinka suuri rahantarve hakijalla on ja millaiset ovat hakijan tulot. Jos tulot ovat hyvät ja hakija tarvitsee suuremmankin summan rahaa, voi kulutusluotto olla hyvä vaihtoehto. Jos taas hakija tarvitsee vain pari sataa euroa, voisi joustoluotto olla hyvä vaihtoehto, sillä kuluttaja voi nostaa rahaa vain sen verran kuin oikeasti tarvitsee ja maksaa vain nostetusta summasta.
   Lainaa ilman vakituista työpaikkaa: millainen on hyvä korko?
   Lainakustannukset koostuvat lainan määrästä sekä lainan korosta. Jos siis korko on suuri, joutuu kuluttaja maksamaan paljon ylimääräistä lainasumman lisäksi. Mitä matalampi korko siis on niin sitä parempi. Kulutusluotoissa korot esimerkiksi voivat vaihdella 4 prosenttiyksiköstä aina 20 asti. Ideaalista olisi tietenkin saada kulutusluotto tuolla 4% korolla. Lainojen korot vaihtelevat paljon, ja siksi kannattaakin kilpailuttaa lainat jotta saa omaan lainaansa mahdollisimman alhaisen koron.