Pikaluotto

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pikaluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae pikaluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea pikaluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pikaluottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile pikaluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle pikaluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa pikaluottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pikaluotto.

   Kilpailuttamalla pikaluotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pikaluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen pikaluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pikaluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota pikaluoton korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta pikaluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton pikaluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen pikaluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, pikaluotto maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Pikaluotto on vakuudeton laina, jonka voit saada käyttöösi välittömästi. Mitkä ovat pikaluoton edut ja mitkä huonot puolet? Entä kannattaako sellaista hakea ulkomailta? Lue alta Summarumin parhaat vinkit pikaluottoon liittyen.

   Pikaluotto – tätä se tarkoittaa

   Pikaluotto on luottoa, joka on saatavissa hyvin pikaisesti hakemisen jälkeen. Pikaluotto on vakuudeton luotto. Luoton vakuudettomuus mahdollistaa sen, että pikaluotto on mahdollista saada tilille heti hakemisen jälkeen.

   Pikaluotto terminä tuo monelle varmasti mieleen pikavipit. Pikavipit olivat etenkin 2000-luvun alussa suosiossa olleita, kustannuksiltaan erittäin kalliita lainoja. Pikavippien korkokulut saattoivat nousta useimpiin satoihin prosentteihin, eikä niiden hakeminen ollut taloudellisesti järkevää.

   Pikaluotto eroaa kuitenkin pikavipeistä merkittävästi. Siinä missä pikavippien korkotaso saattoi nousta satoihin prosentteihin, pikaluottojen korko on rajattu tarkasti säännöstelyn avulla. Hintatason säännöstely tekee luoton hakemisesta nykyään huomattavasti turvallisempaa.


   Löydä edullisin pikaluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan pikaluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Pikaluotto – hyvät ja huonot puolet

   Kuten moni muu eri luoton tyyppi, myös pikaluotto sisältää omat sekä hyvät, että huonot puolensa. Pikaluoton hyvinä puolina voidaan pitää sen erittäin helppoa haettavuutta. Edulllinen pikaluotto on parhaimmillaan todella yksinkertainen ja nopea hakea. Vakuudeton pikaluotto on nopeaa lainaa.

   Toisena merkittävänä pikaluoton etuna voidaan pitää, että monissa tapauksissa sen avulla henkilön on mahdollista saada pikaluotto heti tilille. Automatisoitu lainanhakuprosessi mahdollistaa sen, että lainaa harkitsevan henkilön on mahdollista saada pikaluotto heti tilille.

   Pikaluoton huonoina puolina voidaan pitää taas sitä, että pikaluotto on yleisesti ottaen melko kallista luottoa. Hyvä asia on kuitenkin, että luottojen korkotasoa säännöstellään jatkuvasti. Pikaluoton korkokustannukset pysyvät siis kuitenkin tiettyjen ennalta säännösteltyjen raamien sisällä.


   Pikaluottojen vertailu

   Mikäli hankinnan kohteena on pikaluotto, kannattaa luotot sekä niiden tarjoajat ehdottomasti kilpailuttaa. Pikaluottojen vertailu auttaa sinua löytämään oman tilanteesi kannalta parhaimman pikaluoton.

   Summarun vertailupalvelun avulla sinun on mahdollista vertailla eri luotontarjoajien yli 2 000 euron arvoisia pikaluottoja keskenään. Pikaluottojen vertailu mahdollistaa sen, että voit löytää itsellesi sopivimman nopean pikaluoton.

   Edulliset pikaluotot – näin ne löytyy

   Kaikista edullisimmat pikaluotot löydät aina lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus on keino vertailla erilaisten lainaa tarjoavien toimijoiden tarjouksia keskenään. Keskinäinen vertailu on paras keino löytää itselle sopivin vaihtoehto.

   Toteutat lainojen kilpailutuksen helposti Summarumin lainapalveluiden avulla. Syötettyäsi haluamasi lainan tiedot, Summarum kerää sinulle lainatarjouksia kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Lainatarjousten keräämisen jälkeen sinulle välitetään tarjouksista edullisimmat sähköpostiisi.

   Lainatarjousten hyväksyminen käy myös kätevästi. Voit myös tässä vaiheessa vielä jättää tarjoukset hyväksymättä, mikäli vastaanotetut lainatarjoukset eivät miellytä.

   Pikaluotto ulkomailta – huomioi nämä asiat

   Pikaluotto ulkomailta on asia, mitä lainaa harkitseva henkilö saattaa joskus miettiä. Vaikka pikaluotto onkin mahdollista hakea ulkomailta, ei näin yleensä kannata kuitenkaan tehdä. Pikaluotto ulkomailta pitää sisällään useita merkittäviä riskejä, joihin et omalla käytökselläsi voi vaikuttaa. Alla on nostettu esiin muutamia asioita, joita kannattaa miettiä, mikäli harkinnassa on pikaluotto ulkomailta.

   • Tuntemattomat luotontarjoajat
   • Muuttuvat valuuttakurssit
   • Haastava vuorovaikutus

   Mikäli hankinnan kohteena on pikaluotto ulkomailta, nousee ensimmäisenä haasteena esiin yleensä epätieto koskien eri luoton tarjoajia. Henkilön voi olla vaikea tunnistaa luotettavat yritykset vähemmän luotettavista, sillä aiempaa kokemusta kyseisen valtion lainamarkkinoista ei ole.

   Muuttuvat valuuttakurssit asettavat myös omat riskinsä pikaluoton hakemiseen ulkomailta. Valuuttakurssien heilahtelu saattaa aiheuttaa myös pikaluoton hinnan heilahtelun. Edullinen pikaluotto voi muuttua äkkiä kalliiksi nopeasti, mikäli valuuttakurssit heilahtelevat jostain syystä merkittävästi. Muuttuvien valuuttakurssien takia pikaluotto ulkomailta onkin lähes aina jonkin asteista uhkapelaamista.

   Edellä mainittujen asioiden lisäksi pikaluotto ulkomailta on riskialtista, sillä vuorovaikutus luoton tarjoajan kanssa on usein haastavampaa kuin kotimailla. Lainan hakijan ja lainan tarjoajan välillä voi olla kielimuuri. Lisäksi on mahdollista, että lainan tarjoajaan saattaa ongelmien yhteydessä olla huomattavasti vaikeampi ottaa yhteyttä. Näiden syiden takia pikaluotto ulkomailta ei useimmiten ole kannattava ratkaisu.

   Pikaluottoa jopa 60 000 euroa

   Pikaluottoa haetaan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Haettavat lainasummat saattavat vaihdella aina sadoista eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Vaikka käyttötarkoituksia on lähes yhtä monta erilaista kuin luottoa hakevia henkilöitäkin, oneuraavissa kappaleissa esitelty hieman tarkemmin pikaluoton yleisiä pienempiä summia sekä niiden mahdollisesti yleisimpiä käyttötarkoituksia.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Pikaluottoa 100 euroa

   Pikaluotto 100e on useilla luottoa tarjoavilla rahoittajilla pienin haettavissa oleva laina. Pikaluotto 100e suuruisena haetaan yleensä johonkin pieneen, mutta akuuttiin käyttötarkoitukseen. Tällainen pienempi, mutta välttämätön, rahan tarve saattaa olla esimerkiksi jokin yllättävä lasku, mihin luoton hakija ei ollut osannut varautua.

   Pikaluotto 100e summalta on hyvin pieni, joten tällaisessa tilanteessa kannattaa pyrkiä miettimään olisiko henkilöllä joku ystävä tai perheenjäsen jolta rahasumman voisi lainata. Vaikka pikaluotot ovatkin rajattu korkokaton alle, esimerkiksi pienetkin myöhästymismaksut kerryttävät helposti luotosta maksettavaa rahasummaa. Tämän takia rahoja kannattaa mieluummin lainata aina joltain läheiseltä ihmiseltä, mikäli tilanne tämän mahdollistaa.

   Pikaluottoa 200 euroa

   Pikaluotto 200e on hieman suurempi edellä käytyyn esimerkkiin verrattuna, mutta sen käyttötarkoitus on suhteellisen sama. Pienet, mutta äkilliset kuluerät, saattavat joskus vaatia pienen pikaluoton ottamista. Tällaisia kulueriä saattavat olla esimerkiksi kodinkoneen äkillinen rikkoutuminen tai vaihtoehtoisesti pieni kodin remontin tarve.

   Pikaluottoa 500

   Pikaluotto 500e on jo sellainen summa, että moni ei sitä mielellään lainaa läheisiltään. Tarve hakea pikaluotto 500e suuruudelta saattaa nousta monesti hyvinkin äkillisesti. Esimerkiksi auton hajoaminen ja huoltoon joutuminen saattaa aiheuttaa äkillisen luoton tarpeen. Pikaluotto 500e osalta saattaakin tulla tarpeen yllättävien kuluerien seurauksena.

   Pikaluottoa 1000 euroa

   Pikaluotto 1000e arvosta käytetään paljon pieniin kodin remontteihin. Esimerkiksi pienen keittiöremontin toteuttaminen saattaa joskus olla välttämätön toteuttaa heti. Remontti voi olla pakko toteuttaa välittömästi esimerkiksi, mikäli jokin kodinkone hajoaa huonolla hetkellä tai vesiliitännät alkavat vuotaa.

   Pikaluottoa 2000 euroa

   Pikaluotto 2000e suuruudelta on yleinen lainasumma, josta suurin osa luoton tarjoajista alkaa pikaluottoa myöntämään. Kuten aiemmin käsiteltiin, on tätä pienempien pikaluottojen saaminen kuitenkin myös mahdollista.

   2 000 euroa on yleinen raja, mistä moni lainan myöntäjä alkaa tarjoamaan kulutusluottoa ja joustoluottoa asiakkailleen. Summarumin lainapalveluiden avulla voit vertailla 2 000 euroa ylittäviä pikaluottoja lukuisten eri luoton tarjoajien välillä. Pikaluottojen vertailun avulla voit myös löytää itsellesi sopivimman ja parhaan pikaluoton.

   Edullinen pikaluotto – etsi näitä ominaisuuksia

   Edullinen pikaluotto on vaikea löytää, sillä sen kokonaiskustannukset nousevat muihin luottoihin verrattuna yleensä melko korkeaksi. Edullisin pikaluotto pitää sisällään seuraavat ominaisuudet.

   • Edullinen todellinen vuosikorko
   • Nopea takaisinmaksu
   • Ei ylimääräisiä kuluja
   • Mahdollisimman muuttumaton hinta

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Edullinen pikaluotto – koron merkitys

   Tarkasteltaessa sitä, mikä on markkinoiden edullisin pikaluotto, katse kääntyy useimmiten kohti korkoprosenttia. Tarkastellessa pikaluoton hintaa, kannattaa pyrkiä aina huomioimaan luoton todellinen vuosikorko nimelliskoron sijaan.

   Siitä, mikä on edullinen korkotaso voi eri ihmisillä olla erilaisia mielipiteitä. Pikaluottojen todellinen vuosikorko on useimmiten 7-10 % välillä. Peilaten tähän, esimerkiksi 5 % todellista vuosikorkoa voidaan jo pitää edullisena pikaluottojen yleiseen korkotasoon verraten.

   Nopea takaisinmaksu

   Pikaluotto kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Mitä nopeammin pikaluoton maksaa, sitä vähemmän siitä tarvitsee maksaa korkokuluja sekä muita mahdollisia maksuja. Vaikka nopea takaisinmaksu on usein yhtä kuin edullinen pikaluotto, kannattaa takaisinmaksuaika säätää kuitenkin sellaiseksi johon henkilöllä riittää varmasti varat.

   Takaisinmaksuaika kannattaa säätää mahdollisimman lyhyeksi, mutta kuitenkin niin, että budjettiin jää varaa ylimääräisille äkillisille kuluille lyhennysten lisäksi.

   Ylimääräiset kulut minimiin

   Pikaluottoihin saattaa monesti olla sisällytettynä erilaisia piilokuluja. Tällaisia pieniä, mutta säännöllisiä kuluja korkoprosentin lisäksi voivat olla esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitokulut tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi laskutuspalkkiot. Pienet, mutta säännölliset, kuukausimaksut nostavat herkästi luoton kokonaiskustannuksia ennakoitua suuremmaksi. Halutessasi voit ennakoida näitä kuluja kätevästi Summarumin lainalaskurin avulla.

   Muuttumaton hinta

   Paras pikaluotto on sellainen, jonka hinta pysyy myös mahdollisimman muuttumattomana olosuhteista huolimatta. Joidenkin pikaluottojen sopimuksissa saattaa olla pykäliä, jotka mahdollistavat luoton hinnan nousun esimerkiksi korkokaton päättymisen jälkeen. Sopimusehdot kannattaa lukea aina mahdollisimman tarkasti läpi ja huolehtia, ettei hintatasoon ole mahdollista tulla äkillisiä yllätyksiä tulevaisuudessa.

   Pikaluottojen säännöstely

   Vakuudettomat luotot ovat läpikäyneet lukuisia eri muutoksia edellisen vuosikymmenen aikana. Kuten artikkelissa aiemmin mainittiin, pikavipit olivat 2000-luvun alkuvaiheessa pahamaineisia pieniä lainoja, joiden korkokulut saattoivat kuitenkin olla useita satoja prosentteja lainasummaan verrattuna.

   Pikavippien korkeisiin todellisiin vuosikorkoihin päätettiin puuttua lakien säännöstelyjen avulla. Seuraavissa kappaleissa on esitelty muutavia merkittävimpiä muutoksia, joita vakuudettomien lainojen säännöstelyyn on lähivuosien aikana tehty.

   Ensimmäiset merkittävät lakimuutokset

   Ensimmäiset merkittävät lakimuutokset pikavippien osalta säännösteltiin vuonna 2013. Suomalainen lainsäädäntö määräsi tällöin, että alle 2 000 euron vakuudettomien lainojen korkoprosentti ei saa nousta enää yli 50 prosentin. Korkokatto pienimpien lainojen kohdalta pyrki estämään pikavippien satojen prosenttien korkokulut pienistä luotoista.

   Korkokatto vuonna 2019

   Vuonna 2019 Suomessa astui voimaan korkokatto, joka linjasi kaikki yli 2 000 euron luotot 20 % korkokaton alapuolelle. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että esimerkiksi kaikkien kulutusluottojen sekä joustoluottojen korkotaso sai määrätyn ajanjakson sisällä olla enää maksimissaan 20%. Vanhat luotot eivät automaattisesti siirtyneet korkokaton sisäpuolelle, vaan luoton omaavan henkilön tuli kilpailuttaa lainansa saadakseen korkokaton hyödyt käyttöön.

   Korkokatto vuonna 2021

   Korkokattoa säännöstellään vuosittain. Vuoden 2021 korkokatto määräsi vakuudettomat luotot 10% katon alapuolelle. Vuosittaiset säännöstelyt ovat luotu auttaakseen suomalaisia lainanhakijoita . Korkokattojen avulla suomalaisesta lainamarkkinasta on pyritty tekemään vuosittain entistä kuluttajaystävällisempi. Säännöstely on myös käytännössä poistanut vanhan kaltaiset pikavipit markkinoilta. Lainaa tarjoavat toimijat ovatkin joutuneet uudistamaan liiketoimintaansa säännöllisesti säännöstelyjen takia.

   Toimijat, jotka tarjoavat pikaluottoa

   Suomessa on lukuisia toimijoita rahoitusalalla, jotka tarjoavat asiakkailleen pikaluottoja. Summarumin palveluiden kautta voit vertailuttaa pikaluottoja yli 30 kotimaisen rahoituspalvelun välillä.

   Summarumin kautta kilpailuttavat luotontarjoajat myöntävät pikaluottoa ainoastaan yli 2 000 euron lainasumman. Lainan hakijan voi kuitenkin olla mahdollista vastaanottaa lainaa myös tätä pienemmille summille olemalla erikseen yhteydessä luoton tarjoajiin.

   Kuluton pikaluotto – pikaluotto ilman korkoa

   Kuluton pikaluotto on ilmaisu, jota useampi lainan tarjoaja käyttää ajoittain. Kuluton pikaluotto tai pikaluotto ilman korkoa ovat myyntilauseita, jolla luottoa tarjoavat yritykset pyrkivät markkinoimaan palvelujaan mahdollisimman hohdokaasti.

   Oikeasti kuluton pikaluotto tai pikaluotto ilman korkoa ovat useimmiten mahdottomia löydettäviä. Joissakin tapauksissa voi olla mahdollista vastaanottaa ensimmäinen pikaluotto ilman korkoa. Näissä tapauksissa yleensä tarkoituksena on kuitenkin houkutella henkilö hakemaan jatkossakin pikaluottoja yritykseltä. Lisäksi kyseisissä luottosopimuksissa korottomuus koskee vain jotain tiettyä ajanjaksoa luottosopimuksen sisällä, eikä koko maksuaikaa.


   Miksi kilpailuttaa pikaluotot Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Pikaluotto netistä – huomioi nämä asiat

   Hakiessa pikaluotto netistä tulisi ottaa aina muutamia asioita huomioon. Netistä luoton hakeminen on nykypäivänä jo yleistä, eikä siihen sisälly kummempia riskejä. Kuten aiemmin mainittiin, edullinen pikaluotto on hyvin vaikea löytää. Alle on listattu kuitenkin asioita, joita sinun tulisi ottaa huomioon, mikäli päädyt hakemaan pikaluottoa

   • Luoton todellinen vuosikorko
   • Myöhästymismaksujen summa
   • Luoton myöntäjä
   • Muutokset luoton hinnassa

   Todellinen vuosikorko

   Lainan hakijan tulisi olla tarkkana siitä, että harkitessasi pikaluoton hankkimista vertailet luottoja todellisen vuosikoron etkä nimelliskoron osalta. Nimelliskorko pitää sisällään ainoastaan luoton korkoprosentin. Todelliseen vuosikorkoon taas on sisällytetty kaikki muut kulut, joita luotto pitää sisällään.

   Tällaisia kuluja saattavat olla esimerkiksi laskutuspalkkiot tai lainanhoitokulut. Pieneltä tuntuvilla kuukausittain maksettavilla kuluilla saattaa olla lopulta suurikin vaikutus pikaluoton kokonaishintaan. Tämän takia kannattaakin aina pyrkiä tarkastelemaan todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Myöhästymismaksut

   Monet kohtuuhintaisista pikaluotoista saattavat sisältää erittäin suuria myöhästymismaksuja. Vastaanotettuasi lainatarjouksen, sinun kannattaakin heti pyrkiä läpikäymään mahdollisimman tarkkaan sopimuksen ehdot. Mikäli myöhästymismaksut nousevat erittäin suuriksi, kannattaa pikaluotto pyrkiä hankkimaan jostain muualta.

   Luoton myöntäjä

   Lainan hakijan tulisi aina luoton hankkimista harkitessa arvioida luoton myöntäjää kriittisesti. Henkilön tulisikin pohtia ainakin seuraavia asioita luottoa tarjoavasta tahosta

   • Onko luotontarjoaja entuudestaan tuttu
   • Kuinka luotettavalta luotontarjoaja vaikuttaa
   • Minkälaisia kokemuksia luoton tarjoajasta on

   Vastauksia näihin kysymyksiin kannattaa pohtia ennen lainanhakua. Lainan haku voi olla perusteltua, mikäli luoton tarjoaja tuntuu luotettavalta ja netistä löytyy positiivisia kokemuksia palvelun tarjoajasta. Mikäli edellä mainituista pohdinnoista herää taas epäilyttäviä tuntemuksia, kannattaa pikaluotto ja sen hankkiminen suosiolla siirtää jollekin muulle luoton myöntäjälle.

   Muutokset pikaluoton hinnoissa

   Kuten aiemmin mainittiin, jotkut lainan tarjoajat saattavat pyrkiä välttelemään korkokattoa nostamalla hintatasoa sen päättymisen jälkeen. Korkokatto säädetään aina määräaikaisena, joten sen jatkumisesta seuraavalle vuodelle ei yleensä ole täyttä varmuutta. Moni luotontarjoaja kirjaa sopimukseen, että pikaluoton korko nousee heti korkokaton päätyttyä. Tämän takia hakijan kannattaakin olla erityisen tarkka lainan sopimusehtoja lukiessa.

   Pikaluotto – selvitä kulut lainalaskurin avulla

   Hyvä keino varmistaa pikaluoton todelliset kulut on lainalaskurin käyttö. Summarumin lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan, mitkä lainan todelliset kustannukset tulevat olemaan. Lainalaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa.

   Vastaanotettuasi lainatarjouksen, voit syöttää tarjouksen oleellisimmat tiedot lainalaskuriin. Lainalaskuri osoittaa helposti luettavissa olevassa muodossa lainan todelliset kustannukset.  Summarumin lainalaskuri arvioi sinulle kolme oleellista asiaa lainaan liittyen.

   • Keskimääräinen kuukausittainen lyhennyssumma
   • Todellinen vuosikorko
   • Lainan kokonaiskustannukset

   Näiden kolmen avainasian kautta olet fiksumpi tekemään lopullisen päätöksen lainan hankkimisesta tai hankkimatta jättämisestä.

   Pikaluotot ja pikalainat – mitä eroa niillä on?

   Tarkastellessa erilaisia lainavaihtoehtoja, voi lainatuotteiden nimet aiheuttaa joskus hämmennystä. Pankit ja muut lainoja myöntävät toimijat markkinoivat erikseen pikaluottoja sekä pikalainoja. Tästä saattaa herätä kysymys, että mitä eroa näillä kahdella vaihtoehdolla on.

   Pikaluotot ja pikalainat ovat käytännön kannalta sama asia. Luoton ja lainan erot ovat riippuvaisia lainan tarjoajasta, mutta useimmilla pankeilla ne tarkoittavat samaa asiaa.

   Mikäli vastaan tulee siis edullinen pikalaina, tarkoittaa se käytännössä samaa asiaa kuin pikaluotto. Pikaluottoja harkitessa sinun kannattaa kuitenkin aina selvittää lainan todelliset kustannukset ennen lopullisen hankintapäätöksen tekemistä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi pikaluottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Pikaluotto heti tilille – näin se tapahtuu

   Kuten artikkelissa jo aiemmin mainittiin, voit monissa tapauksissa saada pikaluoton jo heti tilille. Jotta luoton saaminen välittömästi olisi mahdollista, tulisi lainan olla vakuudetonta lainaa.

   Vakuudeton laina on hinnan osalta hieman vakuudellista lainaa kalliimpaa. Tämä johtuu siitä, että lainaa myöntävän yrityksen ottama riski on hieman suurempi, mikäli laina ei sisällä mitään vakuutta.

   Toisaalta laina vakuuksien kanssa taas on mahdollista saada heti tilille, joka mahdollistaa pikaluoton vastaanottamisen jo esimerkiksi saman päivän aikana.

   Koska pikaluotot ovat lähes aina vakuudetonta lainaa on pikaluotto mahdollista saada heti tilille. Lainan nopeutta ei kannata kuitenkaan lähes koskaan arvottaa sen edullisuuden etupuolelle. Tämän takia kannattaakin olla aina tarkkana siitä, minkälaisilla lainaehdoilla luoton vastaanottaa.

   Pikaluotto kokemuksia

   Selvitettäessä suomalaisten kokemuksia pikaluotoista, nousee muutama avainasia esiin toistuvasti. Ensimmäinen asia on lähtökohtaisesti lievästi kielteinen asenneilmasto pikaluottoja kohtaan. Etenkin pikaluottojen hintataso aiheuttaa kommentteja siitä, että pikaluotto on todella kallista lainaa.

   Näiden ajatusten lisäksi, netissä on myös positiivisempia kokemuksia pikaluotosta. Joillekin pikaluotto on toiminut kertaluonteisena nostona, mikäli henkilö on tietänyt saavansa esimerkiksi tietyn rahan käyttöönsä vasta myöhemmin. Näissä tapauksissa lainaa hakeneet henkilöt nostavat erityisen tärkeäksi maksaa luoton pois välittömästi kuin saatava raha on vastaanotettu käyttöön.

   Pikaluotto – Usein kysyttyä

   Mikä on pikaluotto?
   Pikaluotto on vakuudetonta luottoa, joka kuluttajan on mahdollista saada heti tilille.
   Millainen edullinen pikaluotto on?
   Edullinen pikaluotto liittyy vahvasti luoton ominaisuuksista. Yleensä pikaluoton todellinen vuosikorko on 7-10% välillä. 5% todellinen vuosikorko on jo edullinen pikaluotto.
   Minkä takia pikaluotto on nopeasti saatavissa?
   Pikaluotto on nopeasti saatavissa, sillä sen hakeminen ei vaadi minkään vakuuden asettamista. Näin ollen myöskään lainan myöntäjän ei tarvitse hyväksyä vakuutta, mikä nopeuttaa lainan myöntämisen prosessia merkittävästi.
   Mistä kuluttaja voi löytää edullisen pikaluoton
   Edullinen pikaluotto voi olla vaikea löytää. Jotkut luotontarjoajat mainostavat ilmaista pikaluottoa, mutta useasti näihin lainoihin on kytkettynä piilokuluja. Kuluttajan tulee olla tarkkana lainan ehtoja lukiessa.
   Miksi kuluttajan kannattaa vertailla pikaluottoja?
   Mikäli kuluttaja kuitenkin päätyy hakemaan pikaluoton, kannattaa luotot vertailuttaa. Ainoastaan vertailemalla luottoja keskenään kuluttajan on mahdollista löytää edullisin pikaluotto.