Lainaa pienellä korolla – hae matalakorkoista lainaa netistä

Sinun on mahdollista saada useilla eri tavoilla lainaa vain ihan pienellä korolla. Mitkä ovat edullisen lainan ominaispiirteet ja sitä hakiessa tulisi ottaa huomioon? Lue lisää alta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa pienellä korolla netistä – näin se onnistuu

   Kuluttajan on monissa tilanteissa mahdollista saada lainaa pienellä korolla netistä. Kuluttajan hakiessa lainaa pienellä korolla, tulisi lainaa hakevan henkilön tietää muutama edullisten lainojen ominaispiirre.

   • Matala korko
   • Vakuuden sisällyttäminen
   • Ylimääräiset kulut minimissä

   Yllä olevien ominaisuuksien täyttyminen edesauttaa lainaa hakevaa henkilöä yleensä löytämään itselleen lainaa pienellä korolla. Matala korko on kaikista tärkeimpiä asioita kuluttajan pyrkimyksessä etsiä edullisin laina. Mahdollisimman matalakorkoinen laina on yleensä mahdollista vastaanottaa myöntämällä lainaan vakuus.

   Moni lainaa hakeva henkilö kuitenkin sivuuttaa lainan muut kustannukset ja hankkii seurauksena tästä todellisuudessa epäedullisen lainan. Näitä edellä mainittuja edullisen lainan ominaispiirteitä avataan artikkelin myöhemmissä kappaleissa vielä tarkemmin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää lainan pienellä korolla ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Vertailun avulla lainaa pienellä korolla

   Mikäli kuluttaja haluaa todellisesti vastaanottaa lainaa pienellä korolla, kannattaa lainaa hakevan henkilön hyödyntää ehdottomasti lainojen keskinäistä vertailua. Lainavertailu auttaa kuluttajaa erottelemaan lainaa tarjoavista yrityksistä kaikista parhaimmat.

   Lainavertailu toteutuu niin, että lainaa hakeva henkilö syöttää hakemukseen tiedot haluamastaan lainasta. Tietojen lähettämisen jälkeen lainavertailun toteuttava organisaatio pyytää useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta lainatarjouksia ja järjestelee ne hinnan mukaan.

   Parhaat lainatarjoukset lähetetään eteenpäin lainahakemuksen täyttäneelle henkilölle, jonka tehtäväksi jää halutessaan toteuttaa lainan hankintapäätös. Lainavertailu ei kuitenkaan sitouta vielä hankintapäätöksen tekemiseen.

   Summarumin kautta kuluttajan on mahdollista vertailla kymmenien eri lainan tarjoajien lainapalveluita keskenään. Summarumin kautta tavoitat useita lainaa vertailevia toimijoita, joista yksi esimerkki on Zmarta. Kuluttajan valitessa vertailun toteuttajaksi Zmarta laina on mahdollista löytää halvimmalla mahdollisella korolla helposti.


   Lainaa pienellä korolla – hyödynnä vakuudet ja säästä

   Vakuuksien asettaminen on tärkeä osa lainan hakemisen prosessia. Kuluttajan on mahdollista ainoastaan vakuuksien asettamisen myötä vastaanottaa lainaa pienellä korolla. Vakuuden vaikutus lainan korkoon johtuu pääasiallisesti siitä, että lainalle asetettu vakuus pienentää lainan myöntämisen riskiä sitä tarjoavan toimijan kannalta.

   Pienempi riski tarkoittaa lähes aina myös halvempaa lainaa. Kuluttajan on siis mahdollista saada vakuuksia oikein hyödyntämällä lainaa pienellä korolla.

   Vakuudeksi käyvät asiat

   Saadakseen lainaa pienellä korolla, kuluttajan kannattaa asettaa lainalle jokin useista eri vakuuden muodoista. Vakuudeksi kelpaa esimerkiksi laaja kirjo erilaisia kiinteistöjä tai arvopapereita.

   Alla olevassa listassa on muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea lainan vakuudeksi esimerkiksi kelpaa.

   • Asunto
   • Muu kiinteistö
   • Metsä
   • Talletus
   • Arvopaperi

   Lainatyypit pienellä korolla

   Etsiessä lainaa pienellä korolla on tärkeää huomata, että erilaisten lainan muotojen välillä myös eri lainojen korkojen suuruus saattaa vaihdella merkittävästi.

   Edullinen korkotaso vaihtelee esimerkiksi sen mukaan, etsiikö kuluttaja itselleen asuntolainaa vai joustoluottoa. Joustoluotolle edullinen lainan korko on vastaavasti taas asuntolainalle äärimmäisen kallis.

   Seuraavissa kappaleissa on tarkasteltu erilaisia lainan tyyppejä sekä sitä, minkälainen korkotaso kyseisissä lainoissa yleisesti on. Kuluttajan on hyvä tiedostaa, että korkotasot ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat jatkuvasti sen hetkisen markkinatilanteen mukaan. Käsiteltävät lainatyypit ovat seuraavat

   • Joustoluotto
   • Kulutusluotto
   • Pikavippi
   • Yhteislaina
   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Joustoluotto pienellä korolla

   Joustoluotto on lainan tyyppi, jossa lainan tarjoaja myöntää lainaa hakevalle henkilölle maksimisumman, minkä sisällä kuluttaja voi tehdä nostoja haluamallaan tavalla. Joustoluotto on yleensä vakuudeton laina, mikä tarkoittaa että kuluttajan ei ole aina mahdollista saada kyseistä lainaa pienellä korolla.

   Muihin joustoluottoihin verrattuna, alle 4,5 % todellisen vuosikoron joustoluoton voidaan katsoa olevan suhteellisen edullinen.

   Kulutusluotto pienellä korolla

   Kulutusluotto on lainan muoto, jota haetaan nimensä mukaisesti kulutusta varten. Kulutusluotto, samoin kuten joustoluotto, on myös vakuudetonta lainaa. Mikäli henkilön lainanhaun kohteena on kulutusluotto korko todennäköisesti nousee vakuudellisia lainoja korkeammaksi.

   Hieman kuten joustoluotoissa, myös kulutusluotossa edellä mainitun 4,5 % todellisen vuosikoron alle jäävän lainan voidaan katsoa olevan kulutusluotto pienellä korolla

   Pikavippi pienellä korolla

   Pikavippi pienellä korolla on käytännössä mahdoton löytää. Pikavippien toimintalogiikka perustuu perinteisesti siihen, että nämä lainat ovat nopeasti saatavia, mutta samalla kustannuksiltaan kalliita. Kuluttajan on yleensä mahdoton saada lainaa nopeasti pienellä korolla.

   On totta, että lainsäädännön avulla asetettu korkokatto on laskenut myös pikavippien korkokustannuksia. Tästä huolimatta pikavippien kohdalla ei voida kuitenkaan puhua halvasta lainasta, vaan lainan kustannukset nousevat yleensä lopulta kaikesta huolimatta korkeiksi.

   Yhteislaina pienellä korolla

   Yhteislaina on lainan hakemista yhdessä jonkun toisen henkilön kanssa. Yhteislainassa laina myönnetään yhden henkilön sijaan kahdelle hakijalle. Lainaa hakeva henkilö on yhdessä rinnakkaishakijan kanssa vastuussa lainan takaisinmaksusta.

   Lainaa yhteishakijan kanssa haetaan, jotta hakijoiden olisi mahdollista saada lainaa pienellä korolla. Rinnakkaishakijan kanssa haettu yhteislaina on yleensä edullista lainaa, sillä rinnakkaishakija pienentää lainan tarjoajan ottamaa riskiä.

   Autoon lainaa pienellä korolla

   Auto voi olla usein hyvin kannattava hankinta. Oma auto mahdollistaa huomattavasti helpomman liikkumisen, sekä oman rauhan. Jos olet hankkimassa autoa lainarahalla, on hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään keinoja, miten löytäisin lainaa mahdollisimman pienellä korolla autoa varten.

   Kuten aiemmin mainittiin, vain vakuuksia hyödyntämällä kuluttajalla on mahdollisuus löytää kaikkein edullisinta lainaa pienellä korolla. Vakuudet takaavat aina lainanmyöntäjälle sen, että hän voi saada rahansa takaisin viimeistään realisoimalla lainan ottajan asettamat vakuudet.

   Auton hankintaan voi käyttää aiemmin mainittuja kulutus- tai joustoluottoja. Näiden hakuvaiheessa pankki tai rahalaitos ei yleensä kysy erikseen, mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Lainan saamiseksi riittää, että kuluttajan tiedot ja talous on hyvällä mallilla.

   Mikäli oma taloudellinen tilanteesi on hieman huonommalla tolalla sinun voi olla hieman vaikeampi saada lainaa pienellä korolla auton hankintaa varten. Monet pankit edellyttävät säännöllisiä tuloja lainan myöntämiseksi. Säännölliset tulot ovat paras tae pankille saada rahansa aikataulun mukaisesti takaisin.

   Asiasta kannattaa kuitenkin ottaa selvää. Vaikkei lainaa voisi saada pienellä korolla, voi sinulla olla silti tietyissä tapauksissa mahdollisuus saada lainaa. Tässä tilanteessa kannattaa aina olla rehellinen ja realistinen myös itselleen. On siis syytä pohtia tarkkaan, pystyykö lainan maksamaan takaisin ilman, että se aiheuttaa painetta ja stressiä omaan talouteen.

   Lainaa pienellä korolla – huomioi tämä

   Etsiessä lainaa pienellä korolla kuluttajan tulee huomioida nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero. Siinä missä nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan korosta, todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä myös kaikki muut kulut.

   Hakiessa lainaa pienellä korolla kuluttajan tulee huomioida, että pienetkin muutokset lainan muissa kuluissa saattavat nostaa lainan hintaa merkittävästi.

   Muiden lainakulujen vaikutus kokonaishintaan

   Kuluttajan tulee siis tarkastella ennen kaikkea lainan todellista vuosikorkoa, jotta henkilö voisi arvioida todellisuudessa lainan kaikkia kustannuksia. Alla olevan esimerkin avulla pyritään käymään läpi sitä, minkä takia kuluttajan tulisi tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Alla on esiteltynä 15 000 euron laina kuuden vuoden laina-ajalla.

   Nimelliskorko Avausmaksu Tilinhoitokulut Laskutuslisä Todellinen vuosikorko Loppusumma
   4,3 % 30e 1e 0e 4,60 % 17 151e
   4,3 % 350e 6e 2,5e 6,58 % 18 054e

   Taulukosta on selkeästi havaittavissa, miten lainan nimelliskoron ulkopuoliset kulut muuttavat myös kuluttajalle maksettavaksi jäävän lainan lopullista hintaa. Säännöllisesti maksettavilla pienilläkin kustannuksilla on merkittävä ero lopulliseen hintaan. Pienistä kuukausittaisista eroista huolimatta, esimerkiksi yllä olevien lainojen lopulliseksi hintaeroksi jää 903 euroa.

   Summarumin lainalaskurin avulla kuluttaja varmistaa, että hän on tietoinen lainan todellisista kustannuksista. Kuten esimerkki myös osoittaa, kuluttajan kannattaa aina muistaa tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa pienellä korolla erilaisiin elämäntilanteisiin

   Ihmisten elämäntilanteet saattavat kokea lyhyessäkin aikaikkunassa merkittäviä muutoksia. Muuttunut elämäntilanne yhdistettynä taloudellisiin haasteisiin, voi ajoittain johtaa lainan tarpeeseen.

   Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan, mitkä kuluttajan mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla ovat erilaisissa, muuttuneissa, elämäntilanteissa.

   Lainaa pienellä korolla työttömälle

   Suurin osa ihmisistä kohtaa joskus elämänsä aikana tilanteen, jossa kyseinen henkilö on tietyn ajanjakson työttömänä. Työtön henkilö saattaa usein omata rahan tarpeen, mikä johtaa lainan hakemiseen.

   Työttömän on kuitenkin hankalaa vastaanottaa lainaa pienellä korolla. Matalakorkoinen laina vaatii yleensä säännöllisiä palkkatuloja hakijalta ja työtön henkilö ei yleensä tällaisia omaa. Moni lainan tarjoaja ei myönnä lainaa ollenkaan työttömälle lainanhakijalle.

   Kuluttajan on kuitenkin mahdollista vastaanottaa lainaa myös työttömänä. Usea lainan tarjoaja laskee ansiosidonnaisen päivärahaa tai työmarkkinatuen säännöllisiksi tuloiksi. Näiden avulla vastaanotettu laina ei kuitenkaan ole yleensä halpakorkoinen laina.

   Lainaa pienellä korolla opiskelijalle

   Moni täysipäiväinen opiskelija tarvitsee lainaa rahoittaakseen opintoja sekä yleisesti elämistä. Opiskelijan on mahdollista saada Suomessa lainaa pienellä korolla, sillä valtion takaama opintolaina on erittäin matalakorkoinen laina.

   Suomen Pankin mukaan esimerkiksi vuoden 2020 tammikuussa nostettujen euriboriin sidonnaisten opintolainojen keskimääräinen korko oli ainoastaan 0,27 %. Opiskelijan on siis mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla hakemalla valtion takaamaa opintolainaa.

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla useista pankeista sekä rahalaitoksista. Edullisin laina löytyy kuitenkin aina helpoiten lainavertailun kautta.
   Miten vastaanottaa lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla lainavertailun avulla. Matalakorkoinen laina on lähes aina vakuudellista lainaa, sillä vakuuden asettaminen pienentää lainan tarjoajan riskejä.
   Mitä kuluttajan tulisi ottaa huomioon hakiessa lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan tulisi ottaa lainaa hakiessa tarkastella lainan todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan. Nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan koron määrän. Todellinen vuosikorko taas sisällyttää itseensä lisäksi kaikki lainan muut kulut.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Etsiessäsi lainaa pienellä korolla, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen