Lainaa pienellä korolla

Sinun on mahdollista saada lainaa pienellä korolla Summarumin kautta. Mitkä ovat edullisen lainan ominaispiirteet ja sitä hakiessa tulisi ottaa huomioon? Lue lisää alta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa pienellä korolla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa pienellä korolla helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa pienellä korolla voi hakea ilmaiseksi eikä lainahakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienellä korolla 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Lainaa pienellä korolla netistä – näin se onnistuu

   Sinun on monissa tilanteissa mahdollista saada lainaa pienellä korolla netistä. Kun haet lainaa pienellä korolla, tulee sinun tietää muutama edullisten lainojen ominaispiirre.

   • Matala korko
   • Vakuuden sisällyttäminen
   • Ylimääräiset kulut minimissä

   Yllä olevien ominaisuuksien täyttyminen edesauttaa lainaa hakevaa henkilöä yleensä löytämään itselleen lainaa pienellä korolla. Matala korko on kaikista tärkeimpiä asioita, kun sinun on tarkoitus etsiä edullisin laina. Mahdollisimman matalakorkoinen laina on yleensä mahdollista vastaanottaa myöntämällä lainaan vakuus.

   Moni lainaa hakeva henkilö kuitenkin sivuuttaa lainan muut kustannukset ja hankkii seurauksena tästä todellisuudessa epäedullisen lainan. Näitä edellä mainittuja edullisen lainan ominaispiirteitä avataan artikkelin myöhemmissä kappaleissa vielä tarkemmin.


   Löydä edullisin laina pienellä korolla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan pienikorkoisen lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vertailun avulla lainaa pienellä korolla

   Kun haluat vastaanottaa lainaa pienellä korolla, kannattaa lainaa sinun hyödyntää ehdottomasti lainojen keskinäistä vertailua. Lainavertailu auttaa sinua erottelemaan lainaa tarjoavista yrityksistä kaikista parhaimmat.

   Lainavertailu toteutuu niin, että lainaa hakeva henkilö syöttää hakemukseen tiedot haluamastaan lainasta. Tietojen lähettämisen jälkeen lainavertailun toteuttava organisaatio pyytää useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta lainatarjouksia ja järjestelee ne hinnan mukaan.

   Parhaat lainatarjoukset lähetetään eteenpäin lainahakemuksen täyttäneelle henkilölle, jonka tehtäväksi jää halutessaan toteuttaa lainan hankintapäätös. Lainavertailu ei kuitenkaan sitouta vielä hankintapäätöksen tekemiseen.

   Summarumin kautta sinun on mahdollista vertailla kymmenien eri lainan tarjoajien lainapalveluita keskenään. Summarumin palvelun kautta tavoitat useita lainaa vertailevia toimijoita, joista yksi esimerkki on Zmarta. Henkilön valitessa vertailun toteuttajaksi Zmarta laina on mahdollista löytää halvimmalla mahdollisella korolla helposti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudeton laina pienellä korolla heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pienellä korolla, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa pienellä korolla – hyödynnä vakuudet ja säästä

   Vakuuksien asettaminen on tärkeä osa lainan hakemisen prosessia. Sinun on mahdollista ainoastaan vakuuksien asettamisen myötä vastaanottaa lainaa pienellä korolla. Vakuuden vaikutus lainan korkoon johtuu pääasiallisesti siitä, että lainalle asetettu vakuus pienentää lainan myöntämisen riskiä sitä tarjoavan toimijan kannalta.

   Pienempi riski tarkoittaa lähes aina myös halvempaa lainaa. Voit siis saada vakuuksia oikein hyödyntämällä lainaa pienellä korolla.

   Vakuudeksi käyvät asiat

   Saadaksesi lainaa pienellä korolla, sinun kannattaa asettaa lainalle jokin useista eri vakuuden muodoista. Vakuudeksi kelpaa esimerkiksi laaja kirjo erilaisia kiinteistöjä tai arvopapereita.

   Alla olevassa listassa on muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea lainan vakuudeksi esimerkiksi kelpaa.

   • Asunto
   • Muu kiinteistö
   • Metsä
   • Talletus
   • Arvopaperi

   Lainatyypit pienellä korolla

   Etsiessä lainaa pienellä korolla on tärkeää huomata, että erilaisten lainan muotojen välillä myös eri lainojen korkojen suuruus saattaa vaihdella merkittävästi.

   Edullinen korkotaso vaihtelee esimerkiksi sen mukaan, etsitkö itsellesi asuntolainaa vai joustoluottoa. Joustoluotolle edullinen lainan korko on vastaavasti taas asuntolainalle äärimmäisen kallis.

   Seuraavissa kappaleissa on tarkasteltu erilaisia lainan tyyppejä sekä sitä, minkälainen korkotaso kyseisissä lainoissa yleisesti on. Lainan hakijan on hyvä tiedostaa, että korkotasot ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat jatkuvasti sen hetkisen markkinatilanteen mukaan. Käsiteltävät lainatyypit ovat seuraavat

   • Joustoluotto
   • Kulutusluotto
   • Pikavippi
   • Yhteislaina

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Joustoluotto pienellä korolla

   Joustoluotto on lainan tyyppi, jossa lainan tarjoaja myöntää lainaa hakevalle henkilölle maksimisumman, minkä sisällä luottonostoja voit haluamallaan tavalla. Joustoluotto on yleensä vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, ettei aina ole mahdollista saada lainaa pienellä korolla.

   Muihin joustoluottoihin verrattuna, alle 4,5 % todellisen vuosikoron joustoluoton voidaan katsoa olevan suhteellisen edullinen.

   Kulutusluotto pienellä korolla

   Kulutusluotto on lainan muoto, jota haetaan nimensä mukaisesti kulutusta varten. Kulutusluotto, samoin kuten joustoluotto, on myös vakuudetonta lainaa. Mikäli henkilön lainanhaun kohteena on kulutusluotto korko todennäköisesti nousee vakuudellisia lainoja korkeammaksi.

   Hieman kuten joustoluotoissa, myös kulutusluotossa edellä mainitun 4,5 % todellisen vuosikoron alle jäävän lainan voidaan katsoa olevan kulutusluotto pienellä korolla

   Pikavippi pienellä korolla

   Pikavippi pienellä korolla on käytännössä mahdoton löytää. Pikavippien toimintalogiikka perustuu perinteisesti siihen, että nämä lainat ovat nopeasti saatavia, mutta samalla kustannuksiltaan kalliita. Tämä tarkoittaa, että on yleensä mahdotonta saada lainaa nopeasti pienellä korolla.

   On totta, että lainsäädännön avulla asetettu korkokatto on laskenut myös pikavippien korkokustannuksia. Tästä huolimatta pikavippien kohdalla ei voida kuitenkaan puhua halvasta lainasta, vaan lainan kustannukset nousevat yleensä lopulta kaikesta huolimatta korkeiksi.

   Yhteislaina pienellä korolla

   Yhteislaina on lainan hakemista yhdessä jonkun toisen henkilön kanssa. Yhteislainassa laina myönnetään yhden henkilön sijaan kahdelle hakijalle. Lainaa hakeva henkilö on yhdessä rinnakkaishakijan kanssa vastuussa lainan takaisinmaksusta.

   Lainaa yhteishakijan kanssa haetaan, jotta hakijoiden olisi mahdollista saada lainaa pienellä korolla. Rinnakkaishakijan kanssa haettu yhteislaina on yleensä edullista lainaa, sillä rinnakkaishakija pienentää lainan tarjoajan ottamaa riskiä.

   Autoon lainaa pienellä korolla

   Auto voi olla usein hyvin kannattava hankinta. Oma auto mahdollistaa huomattavasti helpomman liikkumisen, sekä oman rauhan. Jos olet hankkimassa autoa lainarahalla, on hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään keinoja, miten löytäisin lainaa mahdollisimman pienellä korolla autoa varten.

   Kuten aiemmin mainittiin, vain vakuuksia hyödyntämällä ihmisillä on mahdollisuus löytää kaikkein edullisinta lainaa pienellä korolla. Vakuudet takaavat aina lainanmyöntäjälle sen, että se voi saada rahansa takaisin viimeistään realisoimalla lainan ottajan asettamat vakuudet.

   Auton hankintaan voi käyttää aiemmin mainittuja kulutus- tai joustoluottoja. Näiden hakuvaiheessa pankki tai rahoitusyhtiö ei yleensä kysy erikseen, mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Lainan saamiseksi riittää, että henkilön tiedot ja talous on hyvällä mallilla.

   Mikäli oma taloudellinen tilanteesi on hieman huonommalla tolalla sinun voi olla hieman vaikeampi saada lainaa pienellä korolla auton hankintaa varten. Monet pankit edellyttävät säännöllisiä tuloja lainan myöntämiseksi. Säännölliset tulot ovat paras tae pankille saada rahansa aikataulun mukaisesti takaisin.

   Asiasta kannattaa kuitenkin ottaa selvää. Vaikkei lainaa voisi saada pienellä korolla, voi sinulla olla silti tietyissä tapauksissa mahdollisuus saada lainaa. Tässä tilanteessa kannattaa aina olla rehellinen ja realistinen myös itselleen. On siis syytä pohtia tarkkaan, pystyykö lainan maksamaan takaisin ilman, että se aiheuttaa painetta ja stressiä omaan talouteen.

   Lainaa pienellä korolla – huomioi tämä

   Etsiessä lainaa pienellä korolla sinun tulee huomioida nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero. Siinä missä nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan korosta, todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä myös kaikki muut kulut.

   Hakiessa lainaa pienellä korolla on järkevää huomioida, että pienetkin muutokset lainan muissa kuluissa saattavat nostaa lainan hintaa merkittävästi.

   Muiden lainakulujen vaikutus kokonaishintaan

   Tarkastele siis ennen kaikkea lainan todellista vuosikorkoa, jotta henkilö voisi arvioida todellisuudessa lainan kaikkia kustannuksia. Alla olevan esimerkin avulla pyritään käymään läpi sitä, minkä takia sinunkin tulisi tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Alla on esiteltynä 15 000 euron laina kuuden vuoden laina-ajalla.

   Nimelliskorko Avausmaksu Tilinhoitokulut Laskutuslisä Todellinen vuosikorko Loppusumma
   4,3 % 30e 1e 0e 4,60 % 17 151e
   4,3 % 350e 6e 2,5e 6,58 % 18 054e

   Taulukosta on selkeästi havaittavissa, miten lainan nimelliskoron ulkopuoliset kulut muuttavat myös maksettavaksi jäävän lainan lopullista hintaa. Säännöllisesti maksettavilla pienilläkin kustannuksilla on merkittävä ero lopulliseen hintaan. Pienistä kuukausittaisista eroista huolimatta, esimerkiksi yllä olevien lainojen lopulliseksi hintaeroksi jää 903 euroa.

   Summarumin lainalaskurin avulla voit varmistaa, että olet tietoinen lainan todellisista kustannuksista. Kuten esimerkki myös osoittaa, kannattaa aina muistaa tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää lainan pienellä korolla ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa pienellä korolla erilaisiin elämäntilanteisiin

   Ihmisten elämäntilanteet saattavat kokea lyhyessäkin aikaikkunassa merkittäviä muutoksia. Muuttunut elämäntilanne yhdistettynä taloudellisiin haasteisiin, voi ajoittain johtaa lainan tarpeeseen.

   Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan, millaiset sinun mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla ovat erilaisissa, muuttuneissa, elämäntilanteissa.

   Lainaa pienellä korolla työttömälle

   Suurin osa ihmisistä kohtaa joskus elämänsä aikana tilanteen, jossa kyseinen henkilö on tietyn ajanjakson työttömänä. Työtön henkilö saattaa usein omata rahan tarpeen, mikä johtaa lainan hakemiseen.

   Työttömän on kuitenkin hankalaa vastaanottaa lainaa pienellä korolla. Matalakorkoinen laina vaatii yleensä säännöllisiä palkkatuloja hakijalta ja työtön henkilö ei yleensä tällaisia omaa. Moni lainan tarjoaja ei myönnä lainaa ollenkaan työttömälle lainanhakijalle.

   Sinun on kuitenkin mahdollista vastaanottaa lainaa myös työttömänä. Usea lainan tarjoaja laskee ansiosidonnaisen päivärahaa tai työmarkkinatuen säännöllisiksi tuloiksi. Näiden avulla vastaanotettu laina ei kuitenkaan ole yleensä halpakorkoinen laina.

   Lainaa pienellä korolla opiskelijalle

   Moni täysipäiväinen opiskelija tarvitsee lainaa rahoittaakseen opintoja sekä yleisesti elämistä. Opiskelijan on mahdollista saada Suomessa lainaa pienellä korolla, sillä valtion takaama opintolaina on erittäin matalakorkoinen laina.

   Suomen Pankin mukaan esimerkiksi vuoden 2020 tammikuussa nostettujen euriboriin sidonnaisten opintolainojen keskimääräinen korko oli ainoastaan 0,27 %. Opiskelijan on siis mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla hakemalla valtion takaamaa opintolainaa.

   Pienemmät korot lainoja yhdistelemällä

   Jos sinulle on ehtinyt kertyä useampia eri lainoja monesta eri yhtiöstä ja vaikkapa lisäksi vielä osamaksusopimuksia verkkokaupoista, saattaa yhdistelylaina olla kannattava vaihtoehto. Kun useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi, voi rahallinen hyöty olla jopa todella merkittävä.

   Parhaassa tapauksessa lainat yhdistämällä saat pienemmän koron ja muut kulut, kuin mitä maksat niistä nykyisillä sopimuksilla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Etsiessäsi lainaa pienellä korolla, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla useista pankeista sekä rahalaitoksista. Edullisin laina löytyy kuitenkin aina helpoiten lainavertailun kautta.
   Miten vastaanottaa lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla lainavertailun avulla. Matalakorkoinen laina on lähes aina vakuudellista lainaa, sillä vakuuden asettaminen pienentää lainan tarjoajan riskejä.
   Mitä kuluttajan tulisi ottaa huomioon hakiessa lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan tulisi ottaa lainaa hakiessa tarkastella lainan todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan. Nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan koron määrän. Todellinen vuosikorko taas sisällyttää itseensä lisäksi kaikki lainan muut kulut.