Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pienellä korolla

   Kilpailuta ja hae lainaa pienellä korolla netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa pienellä korolla ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa pienellä korolla 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pienellä korolla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa pienellä korolla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pienellä korolla luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta matalakorkoinen laina netistä voi järjestyä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienellä korolla 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile laina pienellä korolla helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pienellä korolla.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pienellä korolla. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla saatuja tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pienellä korolla.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pienellä korolla erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä laina pienellä korolla netistä

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen on tärkeää siksi, että voit paremmin kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina pienellä korolla heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan pienellä korolla, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina pienellä korolla maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina pienellä korolla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan pienikorkoisen lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa pienellä korolla netistä – näin se onnistuu

   Sinun on monissa tilanteissa mahdollista saada lainaa pienellä korolla netistä. Kun laina pienellä korolla on kiikarissa, tulee sinun tietää muutama edullisten lainojen ominaispiirteet. Niitä ovat pääasiassa

   • Matala korko
   • Vakuuden sisällyttäminen
   • Ylimääräiset kulut minimissä

   Yllä olevien ominaisuuksien täyttyminen edesauttaa sinua yleensä löytämään itsellesi sopivaa lainaa pienellä korolla. Matala korko on kaikista tärkeimpiä asioita, kun sinun on tarkoitus etsiä edullisin laina. Mahdollisimman matalakorkoinen laina on yleensä mahdollista vastaanottaa myöntämällä lainaan vakuus.

   Moni lainaa hakeva kuitenkin sivuuttaa lainan muut kustannukset ja hankkii seurauksena tästä todellisuudessa epäedullisen lainan. Näitä edellä mainittuja edullisen lainan ominaispiirteitä avataan artikkelin myöhemmissä kappaleissa vielä tarkemmin.

   Kenelle matalakorkoinen laina on tarkoitettu?

   Halpakorkoinen laina on tarjolla periaatteessa kaikille. Toki rahoitusyhtiöillä ja pankeilla on silti omat kriteerinsä sille, kenelle ne pienikorkoisia lainoja myöntävät. Tyypillisesti sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

   • Vakituinen osoite Suomessa
   • Säännölliset tulot
   • Moitteettomat luottotiedot
   • Suomalainen pankkitili
   • Täysi-ikäisyys

   Vertailussa matalakorkoinen laina löytyy varmemmin

   Kun haluat saada lainaa pienellä korolla, kannattaa lainaa sinun hyödyntää ehdottomasti lainojen keskinäistä vertailua. Lainavertailu auttaa sinua erottelemaan lainaa tarjoavista yrityksistä kaikista parhaimmat ja sitä kautta selviää myös mistä lainaa helposti järkevillä ehdoilla olisi saatavilla.

   Toimi näin:

   1. Syötä hakemukseen tiedot haluamastasi lainasta.
   2. Tietojen lähettämisen jälkeen pyydämme useilta pankeilta sekä rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia ja järjestelemme ne hinnan mukaan.
   3. Parhaat lainatarjoukset lähetetään eteenpäin sinulle. Sinun tehtäväsi on käydä tarjoukset läpi ja katsoa, voitko hyväksyä jonkin niistä.
   4. Hyväksy haluamasi tarjous ja saata sopimuksen solmiminen loppuun tarjouksen tehneen yhtiön kanssa ohjeiden mukaan.
   5. Laina pienellä korolla maksetaan tilillesi jopa samana arkipäivänä.

   Summarumin kautta voit vertailla kymmenien eri lainantarjoajien palveluita keskenään.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudellista lainaa pienellä korolla – hyödynnä vakuudet ja säästä

   Vakuuksien asettaminen on tärkeä osa lainan hakemisen prosessia. Sinun on mahdollista ainoastaan vakuuksien asettamisen myötä vastaanottaa lainaa pienellä korolla. Vakuuden vaikutus lainan korkoon johtuu pääasiallisesti siitä, että lainalle asetettu vakuus pienentää lainan myöntämisen riskiä sitä tarjoavan toimijan kannalta.

   Vinkki

   Pienempi riski tarkoittaa lähes aina myös halvempaa lainaa. Voit siis saada vakuuksia oikein hyödyntämällä lainaa pienellä korolla.

   LUE LISÄÄ: Lainaa vakuudella

   Vakuudeksi käyvät asiat

   Saadaksesi lainaa pienellä korolla, sinun kannattaa asettaa lainalle jokin useista eri vakuuden muodoista. Vakuudeksi kelpaa esimerkiksi laaja kirjo erilaisia kiinteistöjä tai arvopapereita.

   Alla olevassa listassa on muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea lainan vakuudeksi esimerkiksi kelpaa.

   • Asunto
   • Muu kiinteistö
   • Metsä
   • Talletus
   • Arvopaperi

   Lainat pienellä korolla

   Etsiessäsi lainaa pienellä korolla on tärkeää huomata, että erilaisten lainan muotojen välillä myös eri lainojen korkojen suuruus saattaa vaihdella merkittävästi.

   Edullinen korkotaso vaihtelee esimerkiksi sen mukaan, etsitkö itsellesi esimerkiksi asuntolainaa vai joustoluottoa. Joustoluotto toimii niin, että siinä lainan korko on suhteellisen edullinen ja vastaavasti asuntolaina siten, että korko on kallis.

   Seuraavissa kappaleissa on tarkasteltu erilaisia lainan tyyppejä sekä sitä, minkälainen korkotaso kyseisissä lainoissa yleisesti on. Lainan hakijana sinun on hyvä tiedostaa, että korkotasot ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat jatkuvasti voimassa olevan markkinatilanteen mukaan. Käsiteltävät lainatyypit ovat seuraavat

   • Joustoluotto
   • Kulutusluotto
   • Pikavippi
   • Yhteislaina

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Joustoluotto pienellä korolla

   Joustoluotto heti onnistuu Summarumin kautta kätevästi. Kyseessä on lainan tyyppi, jossa lainan tarjoaja myöntää sinulle erikseen määritellyn maksimisumman, minkä sisällä luottonostoja voit tehdä haluamallasi tavalla. Joustoluotto on yleensä vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, ettei aina ole mahdollista saada lainaa pienellä korolla.

   Muihin joustoluottoihin verrattuna, alle 4,5 % todellisen vuosikoron joustoluoton voidaan katsoa olevan suhteellisen edullinen. Vakuudeton laina pienellä korolla on kuitenkin siis aina haastavampi saada kuin vakuudellinen.

   Kulutusluotto pienellä korolla

   Kulutusluotto on lainan muoto, jota haetaan nimensä mukaisesti kulutusta varten. Matalakorkoinen kulutusluotto, samoin kuten joustoluotto, on myös vakuudetonta lainaa. Mikäli lainanhakusi kohteena on kulutusluotto, korko todennäköisesti nousee kuitenkin vakuudellisia lainoja korkeammaksi.

   Hieman kuten joustoluotoissa, myös kulutusluotossa edellä mainitun 4,5 % todellisen vuosikoron alle jäävän lainan voidaan katsoa olevan kulutusluotto pienellä korolla.

   Matalakorkoinen kulutusluotto on loistava vaihtoehto nykyisin sekä pienempiin että suurempiin hankintoihin.

   Pikavippi pienellä korolla

   Pikavippi pienellä korolla on käytännössä miltei mahdoton löytää. Pikavipit ja niiden toimintalogiikka perustuu perinteisesti siihen, että nämä lainat ovat nopeasti saatavia, mutta samalla kustannuksiltaan kalliita. Tämä tarkoittaa, että sinun voi olla yleensä mahdotonta saada lainaa nopeasti pienellä korolla.

   On totta, että lainsäädännön avulla asetettu korkokatto on laskenut myös pikavippien korkokustannuksia. Tästä huolimatta pikavippien kohdalla ei voida kuitenkaan puhua halvasta lainasta, vaan lainan kustannukset nousevat yleensä lopulta kaikesta huolimatta korkeiksi.

   Yhteislaina pienellä korolla

   Yhteislaina on lainan hakemista yhdessä jonkun toisen henkilön kanssa. Yhteislainassa laina myönnetään yhden henkilön sijaan kahdelle hakijalle. Lainaa hakeva henkilö on yhdessä rinnakkaishakijan kanssa vastuussa lainan takaisinmaksusta.

   Lainaa yhteishakijan kanssa haetaan, jotta hakijoiden olisi mahdollista saada lainaa pienellä korolla. Rinnakkaishakijan kanssa haettu yhteislaina on yleensä edullista lainaa, sillä rinnakkaishakija pienentää lainan tarjoajan ottamaa riskiä.

   Autoon lainaa pienellä korolla

   Auto voi olla usein hyvin kannattava hankinta. Oma auto mahdollistaa huomattavasti helpomman liikkumisen sekä oman rauhan. Jos olet hankkimassa autoa lainarahalla, on hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään keinoja, miten löytää lainaa mahdollisimman pienellä korolla autoa varten.

   Vain vakuuksia hyödyntämällä sinulla on mahdollisuus löytää kaikkein edullisinta lainaa pienellä korolla. Vakuudet takaavat aina lainanmyöntäjälle sen, että se voi saada rahansa takaisin viimeistään realisoimalla lainanottajan asettamat vakuudet.

   Auton hankintaan voit käyttää aiemmin mainittuja kulutus- tai joustoluottoja. Näiden hakuvaiheessa pankki tai rahoitusyhtiö ei yleensä kysy erikseen, mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Lainan saamiseksi riittää, että henkilötietosi ja taloutesi ovat hyvällä mallilla.

   Mikäli oma taloudellinen tilanteesi on hieman huonommalla tolalla, sinun voi olla hieman vaikeampi saada lainaa pienellä korolla auton hankintaa varten. Monet pankit edellyttävät säännöllisiä tuloja lainan myöntämiseksi. Säännölliset tulot ovat paras tae pankille saada rahansa aikataulun mukaisesti takaisin.

   Asiasta kannattaa kuitenkin ottaa selvää. Vaikkei lainaa voisi saada pienellä korolla, voi sinulla olla silti tietyissä tapauksissa mahdollisuus saada matalakorkoista lainaa. Tässä tilanteessa kannattaa aina olla rehellinen ja realistinen myös itselleen. On siis syytä pohtia tarkkaan, pystytkö maksamaan lainan takaisin ilman, että se aiheuttaa painetta ja stressiä omaan talouteesi.

   Hakemusten jakauma Summarumilla joulukuussa 2022

   Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin joulukuussa 2022 aktiivisesti erilaisia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

   Kilpailuta lainat kätevästi tästä

   Lainaa pienellä korolla – huomioi tämä

   Etsiessä lainaa pienellä korolla sinun tulee huomioida nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero. Siinä missä nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan korosta, todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä myös kaikki muut kulut.

   Aina haettaessa lainaa pienellä korolla on järkevää huomioida, että pienetkin muutokset lainan muissa kuluissa saattavat nostaa lainan hintaa merkittävästi.

   Muiden lainakulujen vaikutus kokonaishintaan

   Tarkastele siis ennen kaikkea lainan todellista vuosikorkoa, jotta voisit arvioida realistisesti lainan kaikkia kustannuksia. Alla olevan esimerkin avulla pyrimme havainnollistamaan sitä, minkä takia sinunkin tulisi tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Alla on esiteltynä 15 000 euron laina kuuden vuoden laina-ajalla.

   Nimelliskorko Avausmaksu Tilinhoitokulut Laskutuslisä Todellinen vuosikorko Loppusumma
   4,3 % 30e 1e 0e 4,60 % 17 151e
   4,3 % 350e 6e 2,5e 6,58 % 18 054e

   Taulukosta on selkeästi havaittavissa, miten lainan nimelliskoron ulkopuoliset kulut muuttavat myös maksettavaksi jäävän lainan lopullista hintaa. Säännöllisesti maksettavilla pienilläkin kustannuksilla on merkittävä ero lopulliseen hintaan.

   Pienistä kuukausittaisista eroista huolimatta, esimerkiksi yllä olevien lainojen lopulliseksi hintaeroksi jää 903 euroa.

   Summarumin lainalaskuri on kätevä työkalu. Sen avulla voit varmistaa, että olet tietoinen lainan todellisista kustannuksista. Kuten esimerkki myös osoittaa, kannattaa sinun aina muistaa tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pienikorkoinen laina erilaisiin elämäntilanteisiin

   Elämäntilanteet saattavat kokea lyhyessäkin aikaikkunassa merkittäviä muutoksia. Muuttunut elämäntilanne yhdistettynä taloudellisiin haasteisiin voi ajoittain johtaa lainan tarpeeseen. Silloin pienikorkoinen laina on ehdottoman tärkeää löytää kalliiden lainojen sijaan.

   Seuraavissa kappaleissa tarkastelemme, millaiset mahdollisuutesi saada lainaa pienellä korolla ovat erilaisissa, muuttuneissa elämäntilanteissa.

   • Matalakorkoinen laina työttömälle
   • Laina matalalla korolla opiskelijalle
   • Matalakorkoinen yhdistelylaina
   • Lainaa ilman takaajia pienellä korolla

   Lainaa pienellä korolla työttömälle

   Työttömyys voi kohdata käytännössä ketä tahansa meistä jossain kohtaa elämäämme. Etenkin yllättävän työttömyyden kohdalla tarve rahalle voi olla suuri. Tämä taas voi johtaa lainan hakemiseen.

   Laina työttömälle ei kuitenkaan heltiä aina yhtä yksinkertaisesti kuin työssäkäyvälle. Matalakorkoinen laina vaatii yleensä säännöllisiä palkkatuloja hakijalta ja työttömällä ei yleensä tällaisia ole. Itse asiassa, moni lainan tarjoaja ei myönnä lainaa ollenkaan työttömälle lainanhakijalle.

   Vaikka tyypillisesti pienikorkoinen laina ei ole saatavilla, on olemassa joitakin poikkeuksia. Matalakorkoista lainaa on siis tietyin reunaehdoin saatavilla myös työttömänä. Monet rahoitusyhtiöt laskevat ansiosidonnaisen päivärahan tai työmarkkinatuen säännöllisiksi tuloiksi. Näiden avulla saatu tarjous ei kuitenkaan yleensä ole matalakorkoinen laina.

   Lainaa pienellä korolla opiskelijalle

   Moni täysipäiväinen opiskelija tarvitsee lainaa rahoittaakseen opintoja sekä yleisesti elämistä. Opiskelijan on mahdollista saada Suomessa lainaa pienellä korolla, sillä valtion takaama opintolaina on erittäin matalakorkoinen laina.

   Suomen Pankin mukaan esimerkiksi vuoden 2020 tammikuussa nostettujen Euriboriin sidonnaisten opintolainojen keskimääräinen korko oli ainoastaan 0,27 %. Opiskelijan on siis mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla hakemalla valtion takaamaa opintolainaa.

   Matalakorkoinen yhdistelylaina

   Jos sinulle on ehtinyt kertyä useampia eri lainoja monesta eri yhtiöstä ja vaikkapa lisäksi vielä osamaksusopimuksia verkkokaupoista, saattaa yhdistelylaina olla kannattava vaihtoehto. Kun useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi, voi rahallinen hyöty olla jopa todella merkittävä, etenkin jos kyseessä on meidän kauttamme haettu matalakorkoinen yhdistelylaina.

   Parhaassa tapauksessa lainat yhdistämällä saat pienemmän koron ja muut kulut, kuin mitä maksat niistä nykyisillä sopimuksilla. Lainojen yhdistäminen pienellä korolla siis kannattaa!

   Lainaa ilman takaajia pienellä korolla

   Aina, kun tarvitset lainaa ilman takaajia pienellä korolla, kannattaa sinun antaa meidän hoitaa kilpailutus puolestasi. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja vakavaraisten rahoitusyhtiöiden sekä pankkien kanssa.

   Kilpailutamme hakemuksesi puolestasi, jolloin saat tavoitettua kerralla todella monta eri rahoitusyhtiöitä. Muista kuitenkin jokaisen tarjouksen kohdalla kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, se kun todellisuudessa kertoo onko kyseessä laina ilman takaajia pienellä korolla

   Pankkilaina pienellä korolla

   Pankkilaina voi nykyisin olla sekä perinteinen asuntolaina että modernimpi kulutusluotto. Itse asiassa, pankeilla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja on tänä päivänä varsin runsaasti. Tämä johtuu pääasiassa rahoitusmarkkinoiden murroksesta.

   Kun myös uuden ajan rahoitusyhtiöt – niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin – ovat ryhtyneet tarjoamaan lainaa pienellä korolla, on pankkienkin ollut periaatteessa pakko monipuolistaa tarjontaansa.

   Pankkilaina pienellä korolla on todennäköisin silloin, kun olet jo pankin asiakas ja sinulla on useita sopimuksia saman yhtiön kanssa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Laina matalalla korolla – hyvät ja huonot puolet

   Hyvät puolet Huonot puolet
   Matalakorkoista lainaa on tarjolla monessa eri yhtiössä. Et saa pienikorkoista lainaa, mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
   Pienikorkoinen laina on nopeampi maksaa takaisin. Osa kuluttajista voi hakea myös pienikorkoiset lainat liian heppoisin perustein.
   Lainan hakeminen netissä on yksinkertaista ja maksutonta.
   Tarjousten vertailu säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Yllä olevassa taulukossa näet, millaisia etuja laina matalalla korolla voi sisältää. Näet samalla myös sen mahdolliset huonot ominaisuudet. Olennaista aina, kun tavoitteenasi on saada käyttöösi pienikorkoinen laina, on tarkistaa tarjoukset huolellisesti, hakea lainaa vain tarvittavalle summalle ja varautua myös yllättäviin menoihin.

   Miten varmistaa pienikorkoinen laina?

   Jokainen meistä haluaa luonnollisesti lainalle mahdollisimman pienet kulut ja korot. Korkojen suuruuteen vaikuttaa kuitenkin monta eri tekijää. Todellinen vuosikorko muodostuukin siis itse lainaan liittyvistä tekijöistä mutta myös lainanhakijan tiedoista.

   Seuraavat asiat voivat vaikuttaa siihen, millainen matalakorkoinen laina sinulle on tarjolla:

   Vaikuttava tekijä Selitys
   Lainan hinnoittelutapa Lainassa voi olla joko kaikille hakijoille samanlainen korko tai se määritellään jokaisen hakijan tietojen perusteella erikseen.
   Lainan tyyppi ja suuruus Erilaisilla lainoilla on erilainen hinnoittelu. Pienellä lainalla on myös tyypillisesti korkeampi korkotaso kuin jos lainasumma on suurempi.
   Lainan vakuudet Vakuudettomassa lainassa korot ovat monesti korkeammat kuin vakuudellisessa.
   Hakijan omat tiedot Tulojen määrä, työsuhteen muoto ja muut lainat voivat vaikuttaa korkoon merkittävästi.

   Taulukossa on mainittu useampi huomioon otettava asia, mutta etenkin pienikorkoisen lainan kohdalla hakijan omat tiedot vaikuttavat saatuihin tarjouksiin paljonkin.

   Tulojen ja menojen määrällä on merkitystä. Näiden realistinen tarkastelu mahdollistaa sen, että näet miten paljon sinulle jää kuukausittain käytettäväksesi. Jos sinulla on pienet tulot tai menojen jälkeen ei ylimääräistä juuri jää, voidaan jopa halpa laina luokitella riskialttiiksi. Silloin korko ei yleensä ole matala.

   Työsuhteen muodolla on silläkin merkitystä. Vakituisessa työsuhteessa sinulla on luonnollisesti säännölliset tulot, kun taas koeaika tai määräaikaisuus voi tehdä työtilanteestasi epävakaamman.

   Myös muut lainat voivat vaikuttaa saamiesi tarjousten korkoon. Useammat lainat voivat olla rahoitusyhtiöille huono merkki ja silloin matalakorkoinen laina on varsin epätodennäköinen.

   Laina matalalla korolla yrityksille

   Summarum kilpailuttaa nykyisin myös yrityslainat. Jos olet yrittäjä, ja laina matalalla korolla yrityksille on kiikarissa, kannattaa sinun jättää tarjousten hakeminen huoleksemme. Toisin kuin henkilökohtaisten lainojen kohdalla, yrityslainojen kilpailuttamiseen tarvitsemme yrityksesi tiedot, kuten y-tunnuksen.

   Yritys laina pienellä korolla voi onnistua monenkin eri rahoitusyhtiön kanssa, mutta muista, että tarvitset lainaan henkilötakauksen. Takaajana toimii useimmissa tapauksissa yrittäjä itse.

   Lainaa pienellä korolla – Usein kysyttyä

   Mistä lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla useista pankeista sekä rahalaitoksista. Edullisin laina löytyy kuitenkin aina helpoiten lainavertailun kautta.
   Miten vastaanottaa lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa pienellä korolla lainavertailun avulla. Matalakorkoinen laina on lähes aina vakuudellista lainaa, sillä vakuuden asettaminen pienentää lainan tarjoajan riskejä.
   Mitä kuluttajan tulisi ottaa huomioon hakiessa lainaa pienellä korolla?
   Kuluttajan tulisi ottaa lainaa hakiessa tarkastella lainan todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan. Nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan koron määrän. Todellinen vuosikorko taas sisällyttää itseensä lisäksi kaikki lainan muut kulut.