Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Nettilaina

   Kilpailuta ja hae nettilaina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae nettilainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Nettilaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan nettilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae nettilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae nettilainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea nettilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta nettilainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile nettilainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle nettilainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa nettilainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin nettilaina.

   Kilpailuttamalla nettilainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan nettilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen nettilaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman nettilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota nettilainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta nettilainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Me kilpailutamme kymmenet eri lainantarjoajat puolestasi. Tee siis hakemus ja odota tarjouksia: kauttamme voit saada lainaa pienellä korolla helposti!

   Vakuudeton nettilaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen nettilainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, nettilaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Summarumin kautta lainaa hakevan henkilön on mahdollista löytää edullisin nettilaina. Kilpailuta nettilainat Summarumin kautta ja vertaile lainatarjouksia jopa yli 25 rahoitusalan toimijan välillä.


   Löydä edullisin nettilaina vertailun avulla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan nettilainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Nettilaina

   Kun teet hakemuksen, erilaiset algoritmit tarkastelevat talouttasi laajemmin ja luovat niihin perustuen juuri sinulle sopivan tarjouksen. Tämä tekniikka auttaa useampia ihmisiä saamaan luottoa ja siksi laina netistä on monelle varsin miellyttävä ratkaisu.

   Voit aina valita mitä tarvitset ja siten parantaa talouttasi. Voit lainata tarpeitasi vastaavan summan ja maksaa takaisin taloudelliseen tilanteeseesi sopivalla tavalla. Lue tästä artikkelista lisää taloudellisesta joustavuudesta, jonka voit saada henkilökohtaisella nettilainalla.

   Sinulla on aina mahdollisuus parantaa talouttasi. Jotkut verkkolainanantajat eivät raportoi suurille luottotoimistoille. Henkilökohtaisten lainojen ja luottolimiittien kohdalla maksuhistoriasi raportoidaan suurille luottotoimistoille.

   Tämä tarkoittaa käytännössä, että voit rakentaa luottohistoriaasi paremmaksi suorittamalla maksut ajallaan. Tämä antaa sinulle voimaa rakentaa parempaa tulevaisuutta. Ajoissa maksaminen voi parantaa luotettavuutta.

   Hae nettilaina ilman vakuuksia

   Mikäli lainan saaminen ilman vakuuksia mietityttää, voit aina tarkistaa kelpoisuutesi nettilainan saamiseksi. Katso, kuinka paljon lainaa voit saada vain muutamassa minuutissa ja aina suojatulla sovelluksella.

   Jos mietit ovatko nettilainat ylipäänsä sinulle sopivia, voit vaikka pelkkää uteliaisuuttasi aloittaa hakemuslomakkeen täytöllä. Me emme kysele oletko tosissasi, vaiko vain utelias.

   Kilpailutamme lainan joka tapauksessa puolestasi ja lupaamme, ettei se maksa sinulle mitään.

   Seuraa vain hakemuksen täyttöohjeita. Se vie vain muutaman minuutin. Täytä hakemus kuitenkin huolellisesti, jotta täytetään saamme sinusta tarvittavat perustiedot. Meille on ennenkaikkea tärkeää saada tieto tuloistasi, jotta nettilaina on mahdollista myöntää.

   Kun olet täyttänyt hakemuksen, meidän tehtäväksemme jää toimittaa se edelleen rahoituslaitoksille. He hyväksyvät sen ja kertovat vastauksensa yleensä todella nopealla aikataululla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Nettilaina on henkilökohtainen

   Lainatarjous on aina henkilökohtainen. Lainamyöntäjät haluavat sen sopivan sinulle ja olevan juuri oikeanlainen saadakseen sinut asiakkaakseen. Lainoittajat pyrkivät toiminnassaan laatuun ja luotettavuuteen.

   Asiakkaat odottavat moitteetonta palvelua, johon myös nopeus lasketaan. Sinun ei haluta odottelevan turhaan. Siksi koko hakemusprosessi on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Meidän tehtävämme on välittää hakemuksesi esihyväksyttäväksi kymmenille pankeille ja rahoituslaitoksille.

   Jokaisen lainanottajan kannattaa olla tarkkana tarjouksen saatuaan. Muista ottaa huomioon mahdolliset piilokulut. Sellaisia ovat esimerkiksi mahdolliset avausmaksut tai tilinhoitomaksut. Korotonta nettilainaa ei ole, mutta niissä saattaa olla selkeitä eroavaisuuksia.

   Huomioi myös maksusuunnitelma, kuten kuukausierien suuruus. Pyytämällä tarjouksia meidän kauttamme, voit olla varma, että saat ne parhaat vaihtoehdot käyttöösi. Lainan hakeminen on sen verran iso asia, että autamme mielellämme.

   Halvimmat nettilainat vertailemalla

   Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit jäädä odottamaan tarjouksia. Yhdellä hakemuksella voit saada lukuisia tarjouksia. Tarkista, että ne on tehty samalle summalle ja laina-ajalle, jotta tarjousten vertailukelpoisuus säilyy.

   Valitse haluamasi tarjoukset ja katso, sopivatko rahasummat ja ehdot sinulle. Kiinnitä huomiota mahdollisiin muihin kuluihin, kuten todelliseen vuosikorkoon, tilinhoitopalkkioihin jne.

   Vastaanota sitten rahasi. Jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista, myönnetty pienlaina saapuu tilillesi jo seuraavana arkipäivänä tai aikaisemminkin.

   Pidä huolta taloutesi työkaluista ja resursseista. Pyri aina pitämään taloutesi vahvana. Teemme yhteistyötä luotettavien rahoitusresurssien tarjoajien kanssa. Tuomme tarjolle monipuolisia mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.

   Olipa kyse talouden kiemuroista tai säästösuunnitelmista, tarjoamme ideoita budjetointiisi. Meidän kauttamme voit saada käyttöösi halvimmat nettilainat. Lainakokemus voi olla myös positiivinen.

   Voiko lainaa todella saada netin kautta?

   Verkkolainanantajat antavat tyypillisesti lainanottajille esikelpoisuuden, jotta he voivat nähdä henkilökohtaisten lainojen hinnat. Tämän käsityksen saatuaan voi jättää hakemuksen. Vertaa rauhassa lainanantajia, jotka toimivat verkossa.

   Kannattaa tutustua henkilökohtaisten lainojen etuihin ja ottaa selville mahdolliset muut huomioitavat asiat. Tarkenna sitten itsellesi mitä oikeastaan tarvitset. Verkkolainat ovat kätevä, nykyaikainen ja nopea vaihtoehto rahan lainaamiseen.

   Nettilainan myöntäjän prosessit ovat nykyään melko automaattisia. Kaikkine vaiheineen aikataulut ovat kuitenkin varsin nopeita. Se, millaisesta lainasta on kysymys, vaikuttaa aina jonkin verran lainan saamisen aikatauluun.

   Edullinen nettilaina

   Vakuudeton nettilaina soveltuu moniin tarpeisiin. Voit hakea helposti vakuudetonta netissä myönnettävää lainaa. Vaikka kaikki suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi, voit silti hoitaa koko prosessin netissä kun sinulle sopii.

   Lainan ollessa itsellesi sopiva, mahdollistat hankintasi ja voit toteuttaa rahoitusta vaativia suunnitelmia.

   Vakuudetonta lainaa voit saada vain täyttämällä hakemuksen. Mieti siis huolellisesti millaiselle lainasummalle haluat hakemuksesi jättää. Edullinen nettilaina järjestyy nopeasti ja ammattitaidolla varmistetaan sen sopivuus sinulle.

   Nykyään nettilainoja voidaan pitää selkeinä ja asiantuntijoiden tarjoamana tapana hankintojen rahoittamiseen. Se on luotettavien tahojen tarjoama tapa paikata vaikkapa tilapäistä kassavajetta.

   Anna meidän kilpailuttaa edulliset lainat puolestasi!

   Kilpailuttaminen kannattaa

   Meillä on kiinnostusta kilpailuttaa nettilaina sinun puolestasi. Mikäli lainatarve on todellinen ja sen tarve on huolellisesti harkittu, on asianmukaista suunnitella se juuri sopivaksi.

   Rahaa saa helposti lainaksi ja kaiken tarjonnan keskellä kannattaa valita lainantarjoaja hyvin. Palveluntarjoajien välillä voi olla eroavaisuuksia. Nettilainen kilpailuttaminen kannattaa erityisesti silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti ja tiettyyn tarpeeseen.

   Laina on syytä aina sovittaa omaan talouteen hyvin asettuvaksi. Kun talous ja laina kulkevat sulassa sovussa käsi kädessä, se on hyvin mitoitettu.

   Tee näin

   Kun aiot kilpailuttaa nettilainan, esität hakijana omat toiveesi ja niihin perustuen luotonantaja tekee sinulle tarjouksen. Sen jälkeen lainatarjous tulee hyväksyttäväksi luotonantajan ehtoja noudattaen.

   Kulutusluotto on nostettavissa sen jälkeen, kun on hyväksynyt saamansa tarjouksen ja tutustunut sen ehtoihin. Tässä vaiheessa pätee luotonantajien omat maksukäytännöt ja prosessit.

   Lähetä siis ilmainen hakemus ja voit saada siihen vastauksen nopeasti. Kilpailuttamisen hyödyt ovat ennen kaikkea rahan säästämisessä. Et kuitenkaan sitoudu mihinkään ja voit vielä omassa rauhassa harkita sen tarpeellisuuden.

   Meidän kauttamme voit saada tarjouksia kymmeniltä pankeilta ja lainanantajilta. Sinun tarvitsee täyttää kuitenkin vain yksi ainoa hakemus. Moni asiasta kiinnostunut ihan vain tarkistaa mielenkiinnosta oman korkotasonsa.

   Maksuehdoissa on nettilainoissa eroja. Voit järkevöittää omaa talouttasi valitsemalla sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. Näin pääset toteuttamaan haluamiasi asioita.

   Joustava nettilaina

   Lainan myöntäjät haluavat mahdollistaa tavoitteesi ja suunnitelmasi. Pitkäjänteisellä työllä he pystyvät olemaan kosketuksessa asiakkaiden erilaisiin tilanteisiin. Palvelutarpeet ovat kuitenkin usein samantyyppisiä kun lainaa tarvitaan nopeasti ja helposti.

   Kokemukseensa ja kehitystoimintaan luottavat lainatarjoajat ymmärtävät asiakkaita ja muuttuvia elämäntilanteita. He haluavat olla monimutkaisissakin tilanteissa luotettava toimija.

   Rahoituslaitokset tarjoavat monipuolisia ja usein tarpeiden mukaan muokattavia maksuaikoja. Lisäksi saatavilla on asiantuntevaa asiakaspalvelua. Näiden avulla voit varmemmin onnistua tavoitteissasi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Edellytykset nettilainalle

   Yleisesti kaikilta lainanhakijoilta voidaan perustellusti edellyttää riittävästi ikää. Oleellinen kriteeri on myös maksuhäiriötön tausta. Käytä siis hakemuksen täyttämiseen sen verran aikaa, että vastaat varmasti kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin.

   Kysymyksissä käsitellään perustietojasi ja tulotasoasi. Monet yllättyvät lopulta positiivisesti saamistaan lainatarjousvaihtoehdoista. Ne nimittäin räätälöidään henkilökohtaiseen tilanteeseesi mahdollisimman sopiviksi.

   Kun edellytykset ovat kunnossa, voi hyvillä mielin käyttää nettilainaansa mihin sitten tarvitseekin. Selkeä hinnoittelu ja kokonaiskustannukset auttavat päätöksenteossa silloin, kun tarjous odottaa vastaustasi.

   Nettilaina ilman vakuuksia

   Nettilaina ilman vakuuksia tarkoittaa, ettei mitään omaisuutta tarvita vakuudeksi. Rahan säästäminen on monen nettilainan hakijan tavoitteena. Ajan säästäminen on monille tänä päivänä erityisen tärkeää, eikä jonottelu ja keskustelut pankissa paikan päällä ole enää nykyaikaa. Aika on kuitenkin arvokasta, joten paras tapa hoitaa laina-asiat onkin netissä.

   Vakuudettoman nettilainan hakeminen on yksinkertaista, koska sinulta tarvitaan vain täytetty hakemus. Se ei tietenkään vielä sido mihinkään. Muutaman minuutin kun antaa nettilaina-asialle, niin jo alkaa laina-asioissasi tapahtua. On helpottavaa kun asiat järjestyvät.

   Hakemuskaavake on mahdollista lähettää saman tien. Kaavake kannattaa täyttää myös siinä tapauksessa, että olet kiinnostunut selvittämään oman korkosi. Eli kannattaa ottaa selvää vaikka varmuuden vuoksi, että millaisin ehdoin voisit saada lainaa, jos sellaista joskus tarvitsisit.

   Nettilainojen kilpailutuspalvelu

   Kun sinulla on suunnitelma ja tarvitset siihen rahoitusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme nettilainojen kilpailutuksiin tarkoitettua palvelua. Tätä kautta voit saada tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta hyvin pienellä vaivalla.

   Koska nettilainan tarjoajia on paljon, haluamme helpottaa tässä sinua. Mahdollistamme vertailun helpottamisen hankkimalla sinulle suoraan käsiisi useita eri vaihtoehtoja.

   Yhteistyökumppaneillamme on tarjota sinulle vaihtoehtoja, joilla voit rahoittaa monenlaisia yllättäviä menoja. Joskus meillä kaikilla on niin sanotusti tilanne päällä ja kyseessä saattaa tällöin olla jokin suurikin hankinta. Me ymmärrämme näitä tilanteita.

   Onneksi siis jokainen kriteerit täyttävä täysi-ikäinen henkilö voi hakea nettilainaa. Lähes takuuvarmasti sinulle löytyy sopiva ratkaisu, sillä yhteistyötahojemme asiantuntijat auttavat ratkaisujen etsimisessä.

   Me kilpailutamme lainat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen ja tarttua valmiiseen räätälöityyn tarjoukseen. Luottopäätös tulee lisäksi todella nopeasti. Näin toimimalla aikaa ei tuhlaannu yhtään ylimääräistä. Lainojen kilpailuttaminen on ollut työlästä, mutta sen ei tarvitse olla sitä enää.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vakuudeton nettilaina käyttöön

   Rahamarkkinoilla nopeat syövät hitaat. Koska asiakkailla on erilaisia elämäntilanteita, on myös erilaisia lainavaihtoehtoja. Niitä on tarjolla kaikenlaisille hakijoille. Yhteinen suositus kaikille hakijoilla tilanteesta riippumatta on kuitenkin se, että nettilaina mitoitetaan jokaisen omaan talouteen.

   Lainan on oltava juuri sinulle täydellisesti sovitettu ihan jo siitä yksinkertaisesta syystä, että se on maksettava aina takaisin.

   Kun puhutaan nettilainoista, puhutaan samalla usein vakuudettomista lainoista. Yleisesti vakuudella tarkoitetaan sellaista, jolla voidaan varmistaa tai taata asia olemassa olollaan. Vakuus on siis kuin lupaus tai tae siitä, että lainan maksu hoituu. Ja mikäli ei hoidu, on siihen takuuna jokin vakuus.

   Vakuudeton nettilaina on tehty sellaiseksi, että sillä voit kätevästi rahoittaa yllättäviä hankintoja, olivatpa ne sitten pieniä tai isompia.

   Tämän tyyppistä lainaa on todella helppoa hakea helposti myös mobiilisti ja verkossa. Tosiasia on, että vakuuksia tai takaajaa ei todellakaan tarvita. Ensimmäiseksi on kuitenkin aina hyvä hahmotella itselleen millaisesta lainasummasta on kysymys.

   Kannattaa käyttää lainalaskureita. Niiden avulla voit laskeskella sopivaa lainamäärää. Tarvitset joka tapauksessa tietoa kuukausieristä, niiden suuruudesta ja mahdollisia muita lisätietoja.

   LUE MYÖS: Lainaa pankkitunnuksilla

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Monipuoliset nettilainat

   Monipuolisuus on mahtavaa, koska voit monin eri tavoin alkaa rakentaa talouttasi. Suunnitelmallisuus kannattaa ja lainavertailu siinä samassa. Se kun ei edes maksa mitään. On hyvin todennäköistä, että saat avullamme mieleisesi ratkaisun taloutesi tasapainottamiseksi.

   Voit helposti kilpailuttaa nettilainoja pienemmästä summasta aina useisiin tuhansiin euroihin. Voit kertoa tarpeesi ja toiveesi, jolloin lainantarjoajat suunnittelevat sinulle sopivia vaihtoehtoja. Tietojesi perusteella he päättävät millaisen summan voisit saada ja millaisin ehdoin.

   Ennen sopimukseen ryhtymistä on aina syytä muistaa, että muuhun elämiseen on hyvä jättää varoja. Lainan hoitokulut eivät saisi liiaksi rasittaa tai laittaa sinua liian ahtaalle taloutesi kanssa.

   Täytä siis hakemus ja hae lainaa heti! Vain lyhyessä ajassa saat lisätietoja vaihtoehdoistasi ja voi edetä suunnitelmissasi haluamaasi suuntaan. Sinä päätät mitä teet ja me autamme tavoitteissasi.

   Nettilaina – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä nettilaina kannattaa hakea?
   Nettilainan voi löytää monesta eri paikkaa. Jättämällä yhden lainahakemuksen lainojen kilpailuttajalle, kuten Summarumille voit kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia keskenään vain muutamassa minuutissa.
   Mistä halvin nettilaina?
   Halvimman nettilainan voi löytää vain kilpailuttamalla. Muussa tapauksessa sinun tulee käydä erikseen jokainen lainantarjoaja läpi ja täyttää useita eri lainahakemuksia.
   Voinko saada nettilainan ilman säännöllisiä tuloja?
   Voit saada. Useimmat lainanmyöntäjät kuitenkin edellyttävät tiettyjä ehtoja lainanhakijalta, kuten 20-vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja.