Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Nettilaina

Kilpailuta ja hae nettilaina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae nettilainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Nettilaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan nettilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae nettilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae nettilaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea nettilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Nettilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta nettilainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile nettilainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon löytyykö nettilaina sen perusteella.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa nettilainaa.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin nettilaina.

Vinkki

Kilpailuta nettilainat kauttamme aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan nettilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen nettilaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman nettilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

 • nettilainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta nettilainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Me kilpailutamme kymmenet eri lainantarjoajat puolestasi. Tee siis hakemus ja odota tarjouksia: kauttamme voit saada lainaa pienellä korolla helposti!

Vakuudeton nettilaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen nettilainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, nettilaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin nettilaina vertailun avulla

Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan nettilainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mikä on nettilaina?

Nettilaina on nimensä mukaisesti laina jota saat verkon kautta. Kun teet hakemuksen meille, erilaiset algoritmit tarkastelevat talouttasi laajemmin ja luovat niihin perustuen juuri sinulle sopivan tarjouksen. Tämä tekniikka auttaa useampia saamaan luottoa ja siksi laina netistä on monelle varsin miellyttävä ratkaisu.

Voit aina valita mitä tarvitset ja siten parantaa talouttasi. Voit lainata tarpeitasi vastaavan summan ja maksaa takaisin taloudelliseen tilanteeseesi sopivalla tavalla.

Sinulla on aina mahdollisuus parantaa talouttasi. Jotkut verkkolainanantajat eivät raportoi suurille luottotoimistoille. Henkilökohtaisten lainojen ja luottolimiittien kohdalla maksuhistoriasi raportoidaan suurille luottotoimistoille.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit rakentaa luottohistoriaasi paremmaksi suorittamalla maksut ajallaan. Tämä antaa sinulle voimaa rakentaa parempaa tulevaisuutta. Ajoissa maksaminen voi parantaa luotettavuutta myös jatkossa.

Hae nettilaina ilman vakuuksia

Mikäli lainan saaminen ilman vakuuksia mietityttää, voit aina tarkistaa kelpoisuutesi nettilainan saamiseksi. Katso, kuinka paljon lainaa voi saada vain muutamassa minuutissa ja aina suojatulla sovelluksella.

Jos mietit ovatko nettilainat ylipäänsä sinulle sopivia, voit vaikka pelkkää uteliaisuuttasi aloittaa hakemuslomakkeen täytöllä. Me emme kysele oletko tosissasi, vaiko vain utelias näkemään tarjolla olevat nettilainat.

Kilpailutamme luotonantajat joka tapauksessa puolestasi ja lupaamme, ettei tämä maksa sinulle mitään eikä myöskään velvoita sinua vielä mihinkään.

Seuraa vain hakemuksen täyttöohjeita. Hakemuksen täyttäminen vie korkeintaan muutaman minuutin. Täytä hakemus kuitenkin huolellisesti, jotta täytetään saamme sinusta tarvittavat perustiedot. Meille on ennen kaikkea tärkeää saada tieto tuloistasi, jotta nettilaina on todennäköisempi saada.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, meidän tehtäväksemme jää toimittaa se edelleen rahoitusyhtiöille. He hyväksyvät sen ja kertovat vastauksensa yleensä todella nopealla aikataululla.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kuka voi saada nettilainaa?

 • Sinun on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt.
 • Sinulla on oltava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.
 • Useimmissa tapauksissa sinun on oltava Suomen kansalainen.
 • Maksuhistoriassasi ei saa olla merkintöjä.

Yleisesti kaikilta lainanhakijoilta voidaan perustellusti edellyttää riittävästi ikää. Oleellinen kriteeri on myös maksuhäiriötön tausta. Käytä siis hakemuksen täyttämiseen sen verran aikaa, että vastaat varmasti kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin.

Kysymyksissä käsitellään perustietojasi ja tulotasoasi. Monet yllättyvät lopulta positiivisesti saamistaan lainatarjousvaihtoehdoista. Ne nimittäin räätälöidään henkilökohtaiseen tilanteeseesi mahdollisimman sopiviksi.

Kun edellytykset ovat kunnossa, voit hyvillä mielin käyttää nettilainan mihin sitten tarvitseekin. Selkeä hinnoittelu ja kokonaiskustannukset auttavat päätöksenteossa silloin, kun tarjous odottaa vastaustasi.

Hae nettilainaa näin

Kun tarvitset nettilainaa, anna meidän hoitaa kilpailutus puolestasi. Toimi siis näin:

 1. Täytä sivustoltamme löytyvä hakemus. Täytä se rehellisesti ja huomioi jokainen kohta.
 2. Lähetä nettilainahakemus meille.
 3. Välitämme hakemuksesi heti yhteistyökumppaneillemme.
 4. Ensimmäiset tarjoukset voit saada jopa minuuteissa.
 5. Vertaile nettilainatarjouksia rauhassa ja valitse paras vaihtoehto niiden joukosta.

Nettilainan hakeminen kauttamme ei suoraan veloita sinua mihinkään. Voit siis myös olla hyväksymättä saamiasi tarjouksia.

Nettilaina on henkilökohtainen

Nettilainatarjous on aina henkilökohtainen. Lainamyöntäjät haluavat sen sopivan sinulle ja olevan juuri oikeanlainen saadakseen sinut asiakkaakseen. Lainoittajat pyrkivät toiminnassaan laatuun ja luotettavuuteen.

Asiakkaat odottavat moitteetonta palvelua, johon myös nopeus lasketaan. Sinun ei haluta odottelevan turhaan. Siksi koko hakemusprosessi on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Meidän tehtävämme on välittää hakemuksesi esihyväksyttäväksi kymmenille pankeille ja rahoitusyhtiöille.

Jokaisen lainanottajan kannattaa olla tarkkana tarjouksen saatuaan. Muista ottaa huomioon mahdolliset piilokulut. Sellaisia ovat esimerkiksi mahdolliset avausmaksut tai tilinhoitomaksut. Korotonta nettilainaa ei ole, mutta niissä saattaa olla selkeitä eroavaisuuksia.

Huomioi myös maksusuunnitelma, kuten kuukausierien suuruus. Pyytämällä tarjouksia kauttamme, voit olla varma, että saat ne parhaat vaihtoehdot käyttöösi. Nettilainan hakeminen on sen verran merkittävä tehtävä, että autamme mielellämme.

Halvimmat nettilainat vertailemalla

Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit jäädä odottamaan tarjouksia. Yhdellä hakemuksella voit saada lukuisia tarjouksia. Tarkista, että ne on tehty samalle summalle ja laina-ajalle, jotta tarjousten vertailukelpoisuus säilyy.

 1. Valitse haluamasi tarjoukset ja katso, sopivatko rahasummat ja ehdot sinulle. Kiinnitä huomiota mahdollisiin muihin kuluihin, kuten todelliseen vuosikorkoon, tilinhoitopalkkioihin jne.
 2. Vastaanota sitten rahasi. Jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista, myönnetty pienlaina saapuu tilillesi jo seuraavana arkipäivänä tai aikaisemminkin.
 3. Pidä huolta taloutesi työkaluista ja resursseista. Pyri aina pitämään taloutesi vahvana.

Teemme yhteistyötä luotettavien rahoitusresurssien tarjoajien kanssa. Tuomme tarjolle monipuolisia mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.

Olipa kyse talouden kiemuroista tai säästösuunnitelmista, tarjoamme ideoita budjetointiisi. Kauttamme voit saada käyttöösi halvimmat nettilainat.

Voiko lainaa todella saada netin kautta?

Kyllä, nykyään nettilainaa on tarjolla jo todella monella eri rahoitusyhtiöllä ja pankilla. Jopa perinteiset pankit hoitavat tätä nykyä lainojen myöntämisen monesti nimenomaan verkossa.

Sinun kannattaa tutustua henkilökohtaisten lainojen etuihin ja ottaa selville mahdolliset muut huomioitavat asiat. Tarkenna sitten itsellesi mitä oikeastaan tarvitset. Verkkolainat ovat kätevä, nykyaikainen ja nopea vaihtoehto rahan lainaamiseen.

Nettilainan myöntäjän prosessit ovat nykyään melko automaattisia. Kaikkine vaiheineen aikataulut ovat kuitenkin varsin nopeita. Se, millaisesta lainasta on kysymys, vaikuttaa aina jonkin verran nettilainan saamisen aikatauluun.

Edullinen nettilaina kauttamme

Vakuudeton nettilaina soveltuu moniin tarpeisiin. Voit hakea helposti vakuudetonta netissä myönnettävää lainaa kauttamme. Vaikka kaikki suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi, voit silti hoitaa koko prosessin netissä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Hyvä tietää

Vakuudetonta nettilainaa voit saada avullamme vain täyttämällä hakemuksen. Mieti siis huolellisesti millaiselle lainasummalle haluat hakemuksesi jättää.

Edullinen nettilaina järjestyy nopeasti ja vuosien ammattitaidolla voimme varmistaa sen sopivuuden käyttötarkoitukseesi.

Nykyään nettilainoja voidaan pitää selkeinä ja asiantuntijoiden tarjoamana tapana hankintojen rahoittamiseen. Nettilaina on luotettavien tahojen tarjoama tapa paikata vaikkapa tilapäistä kassavajetta.

Anna meidän kilpailuttaa edulliset lainat puolestasi!

Tee näin

Kun aiot kilpailuttaa nettilainan, esität hakijana omat toiveesi ja niihin perustuen luotonantaja tekee sinulle tarjouksen. Sen jälkeen lainatarjous tulee hyväksyttäväksi luotonantajan ehtoja noudattaen.

Kulutusluotto on nostettavissa sen jälkeen, kun olet hyväksynyt saamasi tarjouksen ja tutustunut sen ehtoihin. Tässä vaiheessa pätee luotonantajien omat maksukäytännöt ja prosessit.

Lähetä siis ilmainen hakemus ja voit saada siihen vastauksen nopeasti. Kilpailuttamisen hyödyt ovat ennen kaikkea rahan säästämisessä. Et kuitenkaan sitoudu mihinkään ja voit vielä omassa rauhassa harkita sen tarpeellisuuden.

Kauttamme voit saada tarjouksia kymmeniltä pankeilta ja lainanantajilta. Sinun tarvitsee täyttää kuitenkin vain yksi ainoa hakemus.

Joustava nettilaina

Lainan myöntäjät haluavat mahdollistaa tavoitteesi ja suunnitelmasi. Pitkäjänteisellä työllä pankit ja rahoitusyhtiöt voivat olla kosketuksessa asiakkaiden erilaisiin tilanteisiin. Palvelutarpeet ovat kuitenkin usein samantyyppisiä kun nettilainaa tarvitaan nopeasti ja helposti.

Kokemukseensa ja kehitystoimintaan luottavat lainatarjoajat ymmärtävät asiakkaita ja muuttuvia elämäntilanteita. Ne haluavat olla monimutkaisissakin tilanteissa luotettava toimija.

Rahoitusyhtiöt tarjoavat monipuolisia ja usein tarpeiden mukaan muokattavia maksuaikoja. Lisäksi saatavilla on asiantuntevaa asiakaspalvelua. Näiden avulla voit varmemmin onnistua tavoitteissasi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Nettilaina ilman vakuuksia

Nettilaina ilman vakuuksia tarkoittaa, ettei mitään omaisuutta tarvita vakuudeksi. Rahan säästäminen on monen nettilainan hakijan tavoitteena. Ajan säästäminen on monille tänä päivänä erityisen tärkeää, eikä jonottelu ja keskustelut pankissa paikan päällä ole enää nykyaikaa. Aika on kuitenkin arvokasta, joten paras tapa hoitaa laina-asiat onkin netissä.

Vakuudettoman nettilainan hakeminen on yksinkertaista, koska sinulta tarvitaan vain täytetty hakemus. Se ei tietenkään vielä sido mihinkään. Muutaman minuutin kun antaa nettilaina-asialle, niin jo alkaa laina-asioissasi tapahtua. On helpottavaa kun asiat järjestyvät.

Hakemuskaavake on mahdollista lähettää saman tien. Kaavake kannattaa täyttää myös siinä tapauksessa, että olet kiinnostunut selvittämään oman korkosi. Eli kannattaa ottaa selvää vaikka varmuuden vuoksi, että millaisin ehdoin voisit saada lainaa, jos sellaista joskus tarvitsisit.

Esimerkkejä Summarumin kautta saatavista nettilainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista nettilainoista sekä niiden kustannuksista.

Nettilainojen kilpailutuspalvelu

Koska nettilainan tarjoajia on paljon, haluamme helpottaa prosessissa.

Yhteistyökumppaneillamme on tarjota sinulle vaihtoehtoja, joilla voit rahoittaa monenlaisia yllättäviä menoja.

Jokainen rahoitusyhtiöiden ja pankkien kriteerit täyttävä täysi-ikäinen voi hakea nettilainaa. Lähes takuuvarmasti sinulle löytyy sopiva ratkaisu, sillä yhteistyötahojemme asiantuntijat auttavat ratkaisujen etsimisessä.

Me kilpailutamme nettilainat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen ja tarttua valmiiseen räätälöityyn tarjoukseen. Luottopäätös tulee yleensä todella nopeasti. Näin toimimalla aikaa ei tuhlaannu yhtään ylimääräistä. Lainojen kilpailuttaminen on ollut perinteisesti työlästä, mutta sen ei tarvitse olla sitä enää.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vakuudeton nettilaina käyttöön

Rahamarkkinoilla nopeat syövät hitaat. Koska asiakkailla on erilaisia elämäntilanteita, on saatavilla toki myös erilaisia lainavaihtoehtoja. Niitä on tarjolla kaikenlaisille hakijoille. Yhteinen suositus kaikille hakijoilla tilanteesta riippumatta on kuitenkin se, että nettilaina mitoitetaan jokaisen omaan talouteen.

Nettilainan on oltava juuri sinulle täydellisesti sovitettu ihan jo siitä yksinkertaisesta syystä, että se on maksettava aina takaisin.

Kun puhutaan nettilainoista, puhutaan samalla usein vakuudettomista lainoista. Vakuus on kuin lupaus tai tae siitä, että nettilainan takaisinmaksu hoituu. Ja mikäli ei hoidu, on siihen takuuna jokin vakuus.

Vakuudeton nettilaina on tehty sellaiseksi, että sillä voit kätevästi rahoittaa yllättäviä hankintoja, olivatpa ne sitten pieniä tai isompia.

Tämän tyyppistä nettilainaa on todella helppoa hakea helposti myös mobiilisti. Useimmat rahoitusyhtiöt edellyttävät tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

LUE MYÖS: Lainaa pankkitunnuksilla

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja mahdolliset riskit

Hyödyt Riskit
Nettilaina on helppo ja turvallinen hakea. Koska nettilainoja on tarjolla paljon, houkutus ottaa niitä liian heppoisin perustein voi kasvaa.
Nettilainaa myöntävät jo kymmenet eri rahoitusyhtiöt. Jos jätät maksamatta nettilainan takaisin ajallaan, voi se johtaa maksuhäiriömerkintään.
Nettilainojen vertailu todennäköisesti madaltaa kulujasi.
Nettilainan kilpailuttaminen on kauttamme maksutonta.

Monipuoliset nettilainat

Monipuolisuus on mahtavaa, koska voit monin eri tavoin alkaa rakentaa talouttasi. Suunnitelmallisuus kannattaa ja lainavertailu sekin ehdottomasti siinä samassa.

Voit kilpailuttaa nettilainoja helposti pienemmästä summasta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Voit kertoa tarpeesi ja toiveesi, jolloin lainantarjoajat suunnittelevat sinulle sopivia vaihtoehtoja. Tietojesi perusteella he päättävät millaisen summan voisit saada ja millaisin ehdoin.

Ennen sopimukseen ryhtymistä on aina syytä muistaa, että muuhun elämiseen on hyvä jättää varoja. Nettilainan hoitokulut eivät saisi liiaksi rasittaa tai laittaa sinua liian ahtaalle taloutesi kanssa.

Täytä siis hakemus ja hae lainaa heti! Vain lyhyessä ajassa saat lisätietoja vaihtoehdoistasi ja voi edetä suunnitelmissasi haluamaasi suuntaan. Sinä päätät mitä teet ja me autamme tavoitteissasi.

Nettilaina – Usein kysytyt kysymykset

Mistä nettilaina kannattaa hakea?
Nettilainan voi löytää monesta eri paikkaa. Jättämällä yhden lainahakemuksen lainojen kilpailuttajalle, kuten Summarumille voit kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia keskenään vain muutamassa minuutissa.
Mistä halvin nettilaina?
Halvimman nettilainan voi löytää vain kilpailuttamalla. Muussa tapauksessa sinun tulee käydä erikseen jokainen lainantarjoaja läpi ja täyttää useita eri lainahakemuksia.
Voinko saada nettilainan ilman säännöllisiä tuloja?
Voit saada. Useimmat lainanmyöntäjät kuitenkin edellyttävät tiettyjä ehtoja lainanhakijalta, kuten 20-vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja.