Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Käyttöluotto

   Kilpailuta ja hae käyttöluottoa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae käyttöluottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Käyttöluottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan käyttöluoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae käyttöluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae käyttöluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea käyttöluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta käyttöluottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile käyttöluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle käyttöluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa käyttöluottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin käyttöluotto.

   Kilpailuttamalla käyttöluotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan käyttöluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen käyttöluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman käyttöluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota käyttöluoton korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta käyttöluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton käyttöluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen käyttöluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, käyttöluotto maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mikä on käyttöluotto?

   Käyttöluotto on suosittu moniin tarkoituksiin sopeutuva lainan tyyppi. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin, mitä käyttöluotto on sekä mitä kaikkea siihen kuuluu.

   Käyttöluotto on yleensä vakuudeton lainan tyyppi, jota asiakkaat hakevat useimmiten käyttötarkoitukseen. Vakuudettomuuden vuoksi nopeasti käyttöön saatava käyttöluotto on mahdollista hakea joko perinteisiltä rahoituslaitoksilta tai vakuudettomien lainojen myöntämiseen erikoistuneilta lainantarjoajilta.

   Käyttöluoton edut

   Käyttöluotto sisältää muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun suomalaisten keskuudessa. Alla on esitelty tarkemmin käyttöluoton etuja.

   • Helppo hakea
   • Rahat nopeasti tilille
   • Kohtuulliset lainasummat
   • Monipuolisuus

   Löydä edullisin käyttöluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan käyttöluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Helppo hakea

   Käyttöluotto on useimmiten vakuudeton kulutusluotto. Tämä tarkoittaa henkilön kannalta sitä, että lainaa hakiessa hakijan ei tarvitse asettaa lainalle mitään panttia. Vakuudettomuuden takia lainan hakeminen on tehty useilla lainantarjoajilla äärimmäisen helpoksi asiakkaan kannalta.

   Käyttöluoton hakeminen on useammilla rahoituslaitoksilla mahdollista toteuttaa kokonaan verkossa. Koska lainalle ei myönnetä vakuutta, on lainahakemuksen tekeminen myös todella nopeaa.

   Lainahakemus hoituu kokonaan sähköisesti ja lainaa hakiessa kannattaakin kilpailuttaa laina samalla. Koska hakemisprosessi hoituu kokonaan sähköisesti, ei vierailu varsinaisessa pankissa ole välttämätöntä.

   Näin voit säästää merkittävän määrän aikaa, joka olisi muuten mennyt pankin tapaamisajan aikatauluttamiseen, varaamiseen ja paikan päällä vierailemiseen.

   Rahat nopeasti tilille

   Lainan vakuudettomuus mahdollistaa myös sen, että laina myönnetään sinulle nopeasti lainan hakemisesta. Palveluntarjoajan ei tarvitse tarkistaa vakuuden oikeellisuutta, jolloin hakuprosessista jää yksi aikaa vievä vaihe kokonaan pois.

   Käyttöluotto onkin lainan nopeuden kannalta hyvin samankaltainen esimerkiksi kulutusluoton tai joustoluoton kanssa. Lainantarjoaja tarkistaa sähköisen tunnistautumisen perusteella hakijan taloustiedot ja päätyy kaiken ollessa kunnossa myöntämään lainan.

   Käyttöluotto onkin monesti mahdollista saada tilille jo samana päivänä lainan hakemisen kanssa, usein jopa jo muutamien tuntien kuluttua. Summarumin kautta halpa pikaluotto voi siis järjestyä käyttöösi todella helposti.

   Kohtuulliset lainasummat

   Yleisin lainasumma käyttöluottoon on noin 2000 euroa. Eri lainantarjoajien tarjoamat summat vaihtelevat kuitenkin muutamista tuhansista euroista aina 60 000 euroon saakka.

   Lainasumman lisäksi sinun tulisi ottaa lainaa hakiessa huomioon lainan kokonaiskulut. Käyttöluoton tarjoajissa saattaa olla isojakin eroja lainan kulujen määrissä, joten hakijan tulisikin muodostaa riittävä kokonaiskuva eri lainan tarjoajien korkokuluista sekä palvelumaksuista ennen päätöstä käyttöluoton hakemisesta.

   Yksittäisen henkiön voi tuntua hankalalta löytää kaikkien rahoituslaitoksien joukosta edullisin käyttöluotto. Tässä lainan hakemisen vaiheessa sinun kannattaakin hyödyntää lainojen kilpailutusta.

   Kilpailuttamalla käyttöluoton, voit jättää lainojen keskinäisen vertailun muille. Luottojen kilpailuttaja kerää useiden rahoituslaitoksien lainatarjoukset yhteen ja erittelee nämä lainan ehtojen sekä kokonaiskustannuksien mukaan.

   Näin lainan hakijalle jää tehtäväksi yksinkertaisesti valita joukosta itselle sopivin ja paras käyttöluotto. Kilpailutus tulee hyödylliseksi myös usein, sillä hakijan voi olla haastava eritellä rahoituslaitoksien tuotetiedoista, mitkä lainan oikeat kokonaiskulut ovat.

   Käyttöluottoa hakiessa ei tulisikaan tuijottaa pelkästään lainan nimelliskorkoa, sillä kokonaiskulut saattavat esimerkiksi kuukausittaisten tilinhoitomaksujen myötä nousta merkittävästi suuremmiksi.

   Monipuolisuus

   Käyttöluotto on hakijan kannalta hyvin monipuolista lainaa, sillä sitä käytetään usein hyvin erilaisiin tarkoituksiin hakijasta riippuen. Käyttöluottoa hyödynnetään usein äkillisten menojen kustantamiseen. Esimerkiksi pienet remontit tai irtaimiston rikkoutumisesta aiheutuvat kulut saattavat aiheuttaa äkillisiä kulueriä, joihin käyttöluotto voi hetkellisesti auttaa.

   Monet käyttöluoton hakijat hakevat lainaa tuomaan arkeen pientä luksusta. Oli kyseessä lomareissu tai jokin kulutuspäätös, on käyttöluoton hakijoilla Suomessa tällaisista useita kokemuksia.

   Tietyissä tilanteissa, tarkkaan harkittuna, käyttöluotto voi kuitenkin olla yksilölle laina, jonka ottamiseen liittyy monia etuja. Seuraavassa kappaleessa käymme tarkemmin läpi asioita, joita sinun tulisi huomioida, kun olet aikeissa hakea käyttöluottoa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Asioita jotka huomioida käyttöluottoa hakiessa

   Lainan hakeminen on aina yksilöllinen päätös, jonka hakemisen kannattavuuteen ei voi antaa tarkkoja ohjeita, jotka pätevät kaikkiin. Käyttöluotto ja muut laina ovat aina yksilöllisiä, kuten ovat myös ihmisten henkilökohtaiset tilanteet.

   On kuitenkin muutamia asioita, joita jokaisen ihmisen tulisi ottaa huomioon käyttöluottoa harkitessa ja sitä hakiessa.

   • Hakijan taloustilanne
   • Lainan kokonaiskulut
   • Takaisinmaksuaika

   Hakijan taloustilanne

   Käyttöluottoa harkitessa yksilön tulisi arvioida ensin kriittisesti omaa taloudellista tilannettaan. Hakijan tulisi miettiä vastauksia seuraaviin kysymyksiin ennen lainan hakemista:

   • Tarvitsenko lainaa?
   • Onko lainan saaminen ystäviltä tai sukulaisilta mahdotonta?
   • Pystynkö maksamaan lainan takaisin?

   Mikäli vastaus kaikkiin edeltäviin kysymyksiin on kyllä, voi käyttöluoton hakeminen kyseisessä tapauksessa olla sinun kannalta hyvinkin perusteltua. Edellä mainittuja kysymyksiä kannattaa kuitenkin pohtia oli harkitun, lainan tyyppi mikä tahansa.

   Lainan kokonaiskulut

   Lainaa hakiessa sinun tulisi huomioida lainan kaikki kustannukset. Pelkkä käyttöluoton nimelliskoron tutkiminen ei kuitenkaan riitä, vaan aina tulisi huomioida lainan kokonaiskustannukset.

   Alla olevassa taulukossa on muutamia esimerkkejä siitä miten eri lainakustannukset vaikuttavat käyttöluoton kokonaiskuluihin.

   Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Todellinen vuosikorko Laskutuslisä Avausmaksu Kuukausierä Kokonais-kustannukse
   10 000e 5v 12,60% 14,90% 5e 90e 233e 13 951e
   10 000e 5v 6,40% 6,62% 5e 0e 194e 11 623e
   10 000e 6v 9,50% 9,92% 0e 0e 183e 13 158e

   Yllä olevasta käyttöluottojen esimerkistä käy hyvin ilmi, miten eri lainan tarjoajien välillä saattaa olla isojakin eroja todellisissa vuosikoroissa sekä erilaisissa laskutuslisissä ja tilinhoitomaksuissa. Näistä syistä onkin täysin oleellista, että käyttöluoton hakija kilpailuttaa lainansa ennen hakemista.

   Lainan hakijan kannattaa myös perehtyä vuosittaiseen korkokattoon, joka useimmiten rajoittaa käyttöluottojen korkoja tietyn rajan alle. Sinun kannattaa tarkistaa vuosittaiset muutokset korkokattoon, sillä niiden muuttuessa kilpailuttamalla lainansa, voit säästää merkittävästi rahaa.

   Takaisinmaksuaika

   Käyttöluottoa hakiessa tulisi harkita tarkasti sen takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksuajan kannalta oleellista on, miltä henkilön kuukausittaiset tulot näyttävät. Takaisinmaksuaika kannattaa ajoittaa niin lyhyeksi kuin mahdollista, kuitenkin niin, että takaisinmaksusuunnitelma säilyy realistisena.

   Lyhyt takaisinmaksuaika takaa asiakkaalle käyttöluoton pienellä korolla ja joskus jopa pienillä kuukausierillä. On kuitenkin syytä huomioida, että riskejä takaisinmaksusuunnitelmassa ei kannata ottaa. Takaisinmaksusuunnitelman tulisi kyetä kestämään yllättäviä kuluja, joita lainanhakija saattaa arjessaan kohdata.

   Realistisesti laadittu takaisinmaksusuunnitelma takaa sen, että asiakas saa edullisimman mahdollisen koron, mutta käyttöluoton takaisin maksaminen säilyy samanaikaisesti jatkuvasti turvattuna. Omat tulot ja menot kannattaa budjetoida ja laskea paljonko hakijan on mahdollista lyhentää lainaa kuukaudessa.

   Lainoja valitessa on syytä lisäksi huomioida, että joitakin käyttöluotoista on mahdollista maksaa takaisin suunniteltua nopeammin. Mikäli hakijalla tällainen mahdollisuus on, kannattaa lainaa ehdottomasti maksaa takaisin suunniteltua nopeammin.

   Kohtuullisen koron käyttöluotto

   Kohtuullisen koron käyttöluoton löydät kaikista helpoiten lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutuksen avulla vastaanotat lainatarjouksia useilta eri rahoituksen myöntäjiltä yksittäisten sijaan.

   Mikäli käyttöluotto kiinnostaa, on sen hakeminen mahdollista toteuttaa useiden eri lainan myöntäjien avulla. Seuraavassa kappaleessa tarkastellaan hieman tarkemmin sitä, miten isot suomalaiset pankit tarjoavat käyttöluotto asiakkailleen.

   Kaikista edullisimman käyttöluoton löydät kuitenkin Summarumin lainavertailun avulla. Hyödynnä vertailua ja varmista sen avulla löytäväsi käyttöluotto kaikista edullisimmalla korkokustannuksilla.

   Käyttöluotto pankista

   Monet suomalaiset isot pankit tarjoavat valikoimassaan käyttöluottoa. Pankeissa käyttöluotto on tyypiltään usein vakuudeton laina ja siksi sen hakeminen on myös usein hyvin mutkatonta.

   Käyttöluottoa haettaessa pankit harvemmin kysyvät lainan käyttötarkoitusta. Lainanantajaa kiinnostaa enemmän se, täyttääkö hakija luoton ottamisen ehdot.

   Lista Pankkien määrittämistä tyypillisistä ehdoista Käyttöluoton saamiselle:

   • Hakijan täysi-ikäisyys
   • Puhtaat luottotiedot
   • Pysyvä osoite Suomessa
   • Säännölliset tulot

   Alle on koottu tietoa tunnetuimpien suomalaisten pankkien tarjoamista käyttöluotoista.

   Osuuspankki

   Osuuspankin Joustoluotto on sinulla jatkuvasti käytettävissä oleva luotto. Joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja, joilla voit rahoittaa remontin, loman tai vaikka uuden pesukoneen.

   Maksettuasi Joustoluottoa takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käytettäväksi ilman uutta luottohakemusta. OP:n Joustoluottoa on mahdollista hakea muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin.

   Joustoluoton lisäksi OP:lla on tarjolla asiakkailleen vakuudeton Täsmälaina, sekä vakuuksien kanssa haettava Vakuudellinen Pankkilaina.

   Nordea

   Nordean Joustoluotto on vakuudeton luotto, jota voit käyttää oman elämäntilanteesi mukaan hyvin joustavasti. Joustoluottoa voit hakea Nordean asiakkaana muutamasta tuhannesta eurosta useampaan kymmeneen tuhanteen euroon asti.

   Nordea maksaa luoton asiakkaan tilille heti luoton myöntämisen jälkeen. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti Joustoluotolla yhdestä vuodesta viiteen ja puoleen vuoteen.

   Joustoluoton hakeminen edellyttää Nordean asiakkaana olemista. Joustoluottoa voi hakea verkossa Nordean pankkitunnusten avulla.

   Danske Bank

   Danske Bank Käyttölaina on jatkuvasti voimassa oleva luotto arjen menojen ja tulevaisuuden suunnitelmien rahoittamiseen. Lainaa on mahdollista hakea muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin.

   Kun olet sopinut Käyttölainan Danske Bankin kanssa, luotto on jatkuvasti käytössäsi. Voit käyttää sitä juuri tarvitsemasi summan esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan. Käyttölaina toimii myös hyvänä maksupuskurina yllättävien menojen, kuten autohuollon rahoittamiseen.

   S-pankki

   S-pankin tarjoama S-laina on lyhyesti vakuudeton laina, jota voi hakea 5000 eurosta ylöspäin. Vakuudettomalla S-lainalla rahoitat niin pienemmät kuin vähän isommatkin hankinnat arjessasi.

   S-lainaa voit hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Yleisesti voidaan todeta S-pankilla olevan hieman muita pankkeja tiukemmat ehdot lainan saamiselle.

   Aktia

   Aktia Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jolla voit rahoittaa hajonneen pesukoneen tai uuden moottoripyörän hankinnan. Käyttölaina eroaa käyttöluotosta siltä osin, että se maksetaan asiakkaan tilille kerralla.

   Käyttölainaa on mahdollista hakea muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin. Käyttölainan saa usein suhteellisen nopeasti käyttöön muutamassa päivässä, mikäli hakija on täyttänyt tiedot oikein.

   Aktialla on myös tarjolla palveluissaan käyttöluottoa muistuttava digitaalinen luottokortti. Aktia Digital Credit on virtuaalinen luottokortti, jolla maksaminen onnistuu turvallisesti ja joustavasti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Tarkoituksia käyttölainalle

   Hyvin yleisiä käyttötarpeita käyttölainalle ovat uudet tai hajonneet kodinkoneet sekä erilaiset menopelit. Lainaa tai luottoa haetaan hyvin usein myös kodin tai mökin remontointiin.

   Tämä on hyvin ymmärrettävää, sillä monella henkilöllä ei löydy ostohetkellä ylimääräistä paria tuhatta euroa tililtä Gigantissa tai Motonetissä asioimista varten. Nämä hankinnat on silloin helppo hoitaa käyttölainan avulla, jota voi myöhemmin lyhentää pois omaan tahtiin.

   Käyttölainaa etsitään usein liikkeiden omilta sivuilta. Toistaiseksi ainakaan edellä mainitut liikkeet Motonet ja Gigantti eivät tarjoa käyttölainaa omilla sivuillaan. Lainaa on siten haettava joko pankin, tai rahoituslaitoksen sivuilta.

   Helpoin konsti välttää ylimääräinen vaivannäkö parhaan käyttölainan löytämiseen, on hyödyntää lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneiden yritysten palveluita. Asiakkaille palveluiden käyttö on useimmiten täysin ilmaista, kuten on myös Summarumin kohdalla. Lainojen kilpailutus onnistuu hyvin nopeasti ja helposti verkossa. Kilpailutus vie usein vain muutamia minuutteja.

   Tämä sivu on hyvä ottaa talteen seuraavaa kertaa varten, kun äkillinen rahantarve iskee omaan talouteen esimerkiksi uuden kodinkoneen hankinnassa.

   Käyttöluottolaskurilla selvität lainan kulut

   Vaikka käyttöluoton hakeminen olisi vasta suunnittelun tasolla, sinun on hyvä selvittää mistä voit nostaa luoton kaikkein edullisimmin.

   Tätä vaihetta varten on kehitetty lainalaskuri. Laskurin avulla sinun on mahdollista verrata useita eri pankkien ja rahoituslaitosten käyttöluottoja ja löytää juuri hänelle edullisin vaihtoehto.

   Käyttöluottolaskurilla pystyt selvittämään lainaan sisältyvät piilevät kulut. Näistä esimerkkeinä voisi pitää avausmaksuja sekä kuukausittaisia lainanhoitokuluja. Käyttöluottolaskurista toisin sanoen ilmenee lainan todellinen hinta koko laina-ajalta.

   Paras käyttöluotto on edullinen

   Kuten lainoissa yleisesti, edullisin käyttöluoton on asiakkaalle paras vaihtoehto. Kunhan luoton myöntäjä on turvallinen ja luotettava pankki tai rahoituslaitos, on asiakkaan kannalta melko samantekevää kuka luoton myöntää.

   Tiivistettynä voidaan todeta, että korko on rahan hinta. Mitä pienempää korkoa henkilö lainastaan maksaa, sitä edullisempi laina hänelle on. Sama asia pätee käyttöluoton ottamiseen.

   Siksi asiakkaan kannalta on tärkeää löytää hänelle kaikkein matalin korko käyttöluoton hakuvaiheessa. Korkoon on myös mahdollista vaikuttaa myös luoton nostamisen jälkeen kilpailuttamalla eri pankkeja ja rahoituslaitoksia keskenään.

   Käyttöluottojen vertailu kannattaa

   Lainavertailu on yksi parhaimpia työkaluja käyttöluoton hakemiseen. Vertailussa luotonhakija asettaa pankit ja muut lainantarjoajat keskenään kilpailuun henkilön asiakkuudesta.

   Alla on koottu lista sinulle tärkeistä huomioista miksi lainat ja luotot kannattaa aina kilpailuttaa.

   • Lainojen vertailu ei sido sinua vielä mihinkään
   • Voi tuoda ajallista säästöä
   • Voi tuoda rahallista säästöä
   • Vaivatonta
   • Voit löytää kaikkein edullisimman vaihtoehdon

   Käyttöluotto heti tilille

   Ihmisten elämäntilanteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti. Sama voi päteä rahan tarpeeseen, jos elämässä sattuu jokin yllättävä meno.

   Kun henkilö tarvitsee lainaa heti tilille, hän voi hakea sitä netissä ilman vakuuksia vain muutamassa minuutissa. Vakuudeton laina mahdollistaa lainahakemuksen nopean käsittelyprosessin.

   Käyttöluoton hakeminen toimii saman periaatteen mukaan. Käyttöluotot ovat myös useimmiten luonteeltaan vakuudettomia, ja siksi niiden hakeminen on myös hyvin nopeaa.

   Käyttöluotto eroaa lainasta pääosin siten, että luotto on usein takaisinmaksun jälkeen asiakkaalla uudelleen käytettävissä. Käyttöluotto on siis tavallista lainaa hieman joustavampi rahoitusmuoto arjen menojen ja isompien hankintojen hoitamiseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi käyttöluottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Edullisin käyttöluotto – näin se löytyy

   Kuten artikkelissa aiemminkin mainittiin, edullisin käyttöluotto löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus asettaa lainantarjoajat kilpailemaan hakijan asiakkuudesta, mikä mahdollistaa edullisemman käyttöluoton löytämisen.

   Kilpailutus toimii helposti muutaman vaiheen kautta. Ensimmäisenä hakija täyttää sähköiseen lomakkeeseen haluamansa lainan sekä omat tietonsa. Sähköiseen lomakkeeseen voidaan tarvittaessa liittää myös liitetiedostoja, mikäli kilpailutus niitä vaatii.

   Tietojen lähettämisen jälkeen kilpailuttava osapuoli välittää asiakkaan sähköpostiin edullisimmat lainatarjoukset. Näin asiakkaan tehtäväksi jää enää valita edullisin käyttöluotto ja hyväksyä lainatarjous halutessaan.

   Voi kuitenkin vielä tässäkin vaiheessa jättää hankintapäätöksen tekemättä niin halutessasi, sillä käyttöluottojen kilpailuttaminen ei sido itsessään vielä mihinkään hankintapäätökseen.

   Käyttöluotto kokemuksia

   Netistä löytyy suhteellisen vähän kokemuksia juuri käyttöluoton ottamisesta. Useat keskustelut liittyvät useasti lainojen yhdistämiseen ja hakemiseen tapauksessa, jossa henkilöllä on ollut aiempia merkintöjä tai vaikeuksia raha-asioiden hoitamisessaan.

   Käytännössä käyttöluotto on kuitenkin sama kuin vakuudeton kulutusluotto. Kulutusluotoista lainaa hakevan henkilön on helppo löytää muiden asiakkaiden kokemuksia verkosta.

   Käyttöluotto – Usein kysyttyä

   Mitä on käyttöluotto?
   Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jota haetaan usein suhteellisen pienille lainasummille. Käyttöluotto on myös usein vakuudetonta lainaa.
   Minkälaisiin tilanteisiin käyttöluotto sopii?
   Käyttöluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa kuluttaja tarvitsee lainaa esimerkiksi äkillisiin menoihin tai muihin välttämättömiin kulutustarpeisiin.
   Mitä kannattaa huomioida käyttöluottoa hakiessa?
   Käyttöluottoa hakiessa kannattaa huomioida lainan takaisinmaksuaika, lainasumma sekä kokonaiskulut. Lisäksi kuluttajan on hyvä olla hakiessaan tietoinen sen hetkisestä korkokatosta.
   Mistä halvin käyttöluotto?
   Kuluttaja löytää halvimman käyttöluoton kilpailuttamalla useita eri pankkeja ja rahalaitoksia keskenään.
   Missä käyttöluotto käy?
   Käyttöluottoa voi käyttää hyvin laajasti omiin menoihinsa. Usein kulutustarkoitusta ei tarvitse erikseen mainita hakemisen yhteydessä.