Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Käyttöluotto

   Kilpailuta ja hae käyttöluottoa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae käyttöluottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Käyttöluottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan käyttöluoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae käyttöluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae käyttöluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea käyttöluottoa netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Käyttöluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia käyttöluottotarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta käyttöluottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton käyttöluottohakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile käyttöluotot helposti ja nopeasti

   Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle käyttöluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa käyttöluottoa.

   Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin käyttöluotto.

   Kilpailuta käyttöluotot netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan käyttöluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen käyttöluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman käyttöluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota seuraaviin seikkoihin:

   • käyttöluoton korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta käyttöluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton käyttöluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen käyttöluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun se on hyväksytty, rahat maksetaan useimmiten heti ja käyttöluotto on tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mikä on käyttöluotto?

   Käyttöluotto on suosittu moniin tarkoituksiin sopeutuva lainan tyyppi. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin, mitä käyttöluotto on sekä mitä kaikkea siihen kuuluu.

   Käyttöluotto on yleensä vakuudeton lainan tyyppi, jota asiakkaat hakevat useimmiten käyttötarkoitukseen.

   Vakuudettomuuden vuoksi nopeasti käyttöön saatava luotto on mahdollista hakea joko perinteisiltä rahoitusyhtiöiltä tai vakuudettomien lainojen myöntämiseen erikoistuneilta lainantarjoajilta.

   Kuka voi hakea käyttöluottoa Summarumin kautta?

   Jotta yhteistyökumppanimme voivat tehdä sinulle käyttöluottotarjouksia, on sinun täytettävä tietyt ehdot. Näitä ovat:

   • Vähintään 18 vuoden ikä
   • Puhtaat luottotiedot
   • Pysyvä osoite Suomessa
   • Säännölliset tulot

   Hae käyttöluottoa Summarumin avulla näin

   1. Täytä hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä kaikki pyydetyt tiedot.
   2. Lähetä käyttöluottohakemus meille.
   3. Odota hetki. Välitämme hakemuksesi kymmenille yhteistyökumppaneillemme.
   4. Saat ensimmäiset tarjoukset käyttöluotosta sähköpostiisi.
   5. Kun kaikki tarjoukset ovat saapuneet, vertaile niitä rauhassa.
   6. Valitse tilanteeseesi paras käyttöluotto.

   Asioita jotka huomioida käyttöluottoa hakiessa

   Käyttöluoton hakeminen on aina yksilöllinen päätös, jonka kannattavuuteen ei voi antaa tarkkoja ohjeita, jotka pätevät kaikkiin. Käyttöluotto ja muut laina ovat aina yksilöllisiä, kuten ovat myös jokaisen henkilökohtainen elämäntilanne.

   On kuitenkin muutamia asioita, joita jokaisen tulisi ottaa huomioon käyttöluottoa harkitessa ja sitä hakiessa.

   • Oma taloustilanne
   • Käyttöluoton kokonaiskulut
   • Takaisinmaksuaika

   Hakijan taloustilanne

   Käyttöluottoa harkitessa sinun tulisi arvioida ensin kriittisesti omaa taloudellista tilannettasi. Hakijana sinun olisi siis hyvä miettiä vastauksia seuraaviin kysymyksiin ennen lainan hakemista:

   • Tarvitsenko käyttöluottoa?
   • Onko käyttöluoton saaminen ystäviltä tai sukulaisilta mahdotonta?
   • Pystynkö maksamaan käyttöluoton takaisin?

   Mikäli vastaus kaikkiin edeltäviin kysymyksiin on kyllä, voi käyttöluoton hakeminen kyseisessä tapauksessa olla kannaltasi hyvinkin perusteltua.

   Lainan kokonaiskulut

   Käyttöluottoa hakiessasi sinun tulisi huomioida lainan kaikki kustannukset. Pelkkä käyttöluoton nimelliskoron tutkiminen ei kuitenkaan riitä, vaan aina tulisi huomioida kaikki kokonaiskustannukset.

   Alla olevassa taulukossa on muutamia esimerkkejä siitä miten eri lainakustannukset vaikuttavat käyttöluoton kokonaiskuluihin.

   Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Todellinen vuosikorko Laskutuslisä Avausmaksu Kuukausierä Kokonais-kustannukse
   10 000e 5v 12,60% 14,90% 5e 90e 233e 13 951e
   10 000e 5v 6,40% 6,62% 5e 0e 194e 11 623e
   10 000e 6v 9,50% 9,92% 0e 0e 183e 13 158e

   Yllä olevasta esimerkistä käy hyvin ilmi, miten eri lainantarjoajien välillä saattaa olla isojakin eroja. Erot paljastaa etenkin todellinen vuosikorko sekä erilaiset laskutuslisät ja tilinhoitomaksut. Juuri näiden tekijöiden vuoksi onkin täysin oleellista, että käyttöluoton hakijana kilpailutat tarjoajat ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

   Lainan hakijana sinun kannattaa myös perehtyä aiheeseen korkokatto, joka useimmiten rajoittaa käyttöluottojen korkoja tietyn rajan alle. Sinun kannattaa tarkistaa vuosittaiset muutokset korkokattoon, sillä niiden muuttuessa kilpailuttamalla käyttöluotot uudelleen voit säästää merkittävästi rahaa.

   Takaisinmaksuaika

   Käyttöluottoa hakiessasi sinun tulisi harkita tarkasti sen takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksuajan kannalta oleellista on, miltä kuukausittaiset tulosi näyttävät. Takaisinmaksuaika kannattaa ajoittaa niin lyhyeksi kuin mahdollista, mutta kuitenkin niin, että takaisinmaksusuunnitelma säilyy realistisena.

   Lyhyt takaisinmaksuaika takaa sinulle käyttöluoton pienellä korolla ja joskus saat myös lainaa pienillä kuukausierillä. On kuitenkin syytä huomioida, että riskejä takaisinmaksusuunnitelmassa ei kannata koskaan ottaa. Takaisinmaksusuunnitelman tulisi kyetä kestämään yllättäviä kuluja, joita saatat arjessasi kohdata.

   Realistisesti laadittu takaisinmaksusuunnitelma takaa sen, että saat edullisimman mahdollisen koron, mutta käyttöluoton takaisin maksaminen säilyy samanaikaisesti jatkuvasti turvattuna. Omat tulot ja menot kannattaa budjetoida ja laskea paljonko sinun on mahdollista lyhentää käyttöluottoa kuukaudessa.

   Lainoja valitessa on syytä lisäksi huomioida, että joitakin käyttöluotoista on mahdollista maksaa takaisin suunniteltua nopeammin. Mikäli  tällainen mahdollisuus on, kannattaa käyttöluottoa ehdottomasti maksaa takaisin suunniteltua nopeammin.

   Esimerkkejä käyttöluotoista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä käyttöluotoista sekä niiden kustannuksista.

   Käyttöluoton korko voi vaihdella eri tarjoajilla

   Käyttöluoton korko muodostaa rahoitusyhtiön tekemän riskikartoituksen mukaisesti. Käyttöluoton todelliset eivät juuri koskaan pelkästä nimelliskorosta.

   Käyttöluoton todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki nämä:

   • nimelliskorko
   • kuukausittain veloitettavat kulut
   • mahdollinen nostopalkkio
   • käyttöluoton summa
   • laina-aika

   Käyttöluoton edut ja riskit

   Käyttöluotto sisältää muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun suomalaisten keskuudessa. Alla on esitelty tarkemmin käyttöluoton etuja.

   Edut Riskit
   Käyttöluoton hakeminen on helppoa. Jos et maksa käyttöluottoa takaisin sovitusti, voi tämä johtaa maksuhäiriömerkintään.
   Sinun on mahdollista saada käyttöluotto nopeasti tilille.
   Käyttöluottotarjoukset ovat kauttamme aidosti hyviä.
   Käyttöluottojen kilpailutus ei maksa sinulle mitään.

    


   Löydä edullisin käyttöluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan käyttöluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Helppo hakea

   Käyttöluotto on tyypiltään useimmiten vakuudeton kulutusluotto. Tämä tarkoittaa  sitä, että sitä hakiessa sinun ei tarvitse asettaa käyttöluotolle mitään panttia.

   Hyvä tietää

   Vakuudettomuuden takia käyttöluoton hakeminen on tehty useilla lainantarjoajilla äärimmäisen helpoksi.

   Käyttöluoton hakeminen on useimpien rahoitusyhtiöiden kohdalla mahdollista tehdä kokonaan verkossa. Koska käyttöluotto ei edellytä vakuutta, on lainahakemuksen tekeminen myös todella nopeaa.

   Lainahakemus hoituu kokonaan sähköisesti ja käyttöluottoa hakiessasi sinun kannattaa tehdä lainan kilpailutus. Koska hakemisprosessi hoituu kokonaan sähköisesti, ei vierailu varsinaisessa pankissa ole välttämätöntä.

   Kun sinun ei tarvitse varata aikaa tapaamiselle pankista eikä neuvotteluja siellä käymiseen, säästät merkittävästi aikaa.

   Käyttöluotto nopeasti tilille

   Se, että kyseessä on vakuudeton käyttöluotto, mahdollistaa myös sen, että käyttöluotto myönnetään sinulle nopeasti. Palveluntarjoajan ei tarvitse tarkistaa vakuuden oikeellisuutta, jolloin hakuprosessista jää yksi aikaa vievä vaihe kokonaan pois.

   Käyttöluotto onkin lainan nopeuden kannalta hyvin samankaltainen kuin esimerkiksi kulutusluotto tai joustoluotto. Lainantarjoaja tarkistaa sähköisen tunnistautumisen perusteella antamasi taloustiedot ja päätyy kaiken ollessa kunnossa myöntämään käyttöluoton.

   Käyttöluotto on monesti mahdollista saada tilille jo samana päivänä siinä kun teit hakemuksen ja usein jopa jo muutamien tuntien kuluttua. Summarumin kautta halpa pikaluotto voi siis järjestyä käyttöösi todella helposti.

   Kohtuulliset lainasummat

   Yleisin kauttamme haettu käyttöluotto on 2 000 euron arvoinen. Eri lainantarjoajien tarjoamat summat vaihtelevat kuitenkin muutamista tuhansista euroista aina 60 000 euroon saakka.

   Lainasumman lisäksi sinun tulisi ottaa käyttöluottoa hakiessasi huomioon lainan kokonaiskulut. Käyttöluoton tarjoajissa saattaa olla suuriakin eroja lainan kulujen määrissä, joten hakijana sinun tulisikin muodostaa riittävä kokonaiskuva eri lainan tarjoajien korkokuluista sekä palvelumaksuista ennen päätöstä käyttöluoton hyväksymisestä.

   Yksittäisen henkilön voi tuntua hankalalta löytää kaikkien rahoitusyhtiöiden joukosta edullisin käyttöluotto. Tässä lainan hakemisen vaiheessa sinun kannattaakin hyödyntää lainojen kilpailutusta.

   Kilpailuttamalla käyttöluoton voit jättää lainojen keskinäisen vertailun muille eli meille. Summarum kerää useiden rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset yhteen ja erittelee nämä lainan ehtojen sekä kokonaiskustannuksien mukaan.

   Näin sinulle jää tehtäväksi yksinkertaisesti valita joukosta itsellesi sopivin ja paras käyttöluotto.

   Varoitus

   Käyttöluottoa hakiessasi sinun ei tulisi koskaan tuijottaa pelkästään lainan nimelliskorkoa, sillä kokonaiskulut saattavat esimerkiksi kuukausittaisten tilinhoitomaksujen myötä nousta merkittävästi suuremmiksi.

   Monipuolisuus

   Käyttöluotto on hakijan kannalta hyvin monipuolista lainaa, sillä sitä käytetään usein hyvin erilaisiin tarkoituksiin hakijasta riippuen. Käyttöluottoa hyödynnetään usein äkillisten menojen kustantamiseen.

   Esimerkiksi pienet remontit tai irtaimiston rikkoutumisesta aiheutuvat kulut saattavat aiheuttaa äkillisiä kulueriä, joihin käyttöluotto voi hetkellisesti auttaa.

   Monet käyttöluoton hakijat hakevat lainaa tuomaan arkeen pientä luksusta. Oli kyseessä lomareissu tai jokin kulutuspäätös, on käyttöluoton hakijoilla Suomessa tällaisista useita kokemuksia.

   Tietyissä tilanteissa, tarkkaan harkittuna, käyttöluotto voi kuitenkin olla yksilölle laina, jonka ottamiseen liittyy monia etuja. Seuraavassa kappaleessa käymme tarkemmin läpi asioita, joita sinun tulisi huomioida, kun olet aikeissa hakea käyttöluottoa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kohtuullisen koron käyttöluotto

   Kohtuullisen koron käyttöluoton löydät kaikista helpoiten lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutuksen avulla saat tarjouksia useilta eri rahoituksen myöntäjiltä yksittäisten sijaan.

   Halvin käyttöluotto löytyy aina Summarumin lainavertailun avulla. Hyödynnä vertailua ja varmista sen avulla löytäväsi käyttöluotto edullisimmalla korkokustannuksilla.

   Käyttöluotto pankista

   Monet suomalaiset isot pankit tarjoavat valikoimassaan käyttöluottoa. Käyttöluotto pankista haettuna on tyypiltään usein vakuudeton laina ja siksi sen hakeminen on myös hyvin mutkatonta.

   Pankit ja rahoitusyhtiöt harvemmin kysyvät lainan käyttötarkoitusta. Lainanantajaa kiinnostaa enemmän se, täytätkö hakijana luoton ottamisen ehdot.

   Alla olemme esitelleet muutamia suomalaisia pankkeja ja niiden tarjontaa.

   Osuuspankki

   Osuuspankin Joustoluotto on sinulla jatkuvasti käytettävissä oleva luotto. Joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja, joilla voit rahoittaa remontin, loman tai vaikka uuden pesukoneen.

   Maksettuasi Joustoluottoa takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käytettäväksi ilman uutta luottohakemusta. OP:n Joustoluottoa on mahdollista hakea muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin.

   Joustoluoton lisäksi OP:lla on tarjolla asiakkailleen vakuudeton OP Täsmäluotto, sekä vakuuksien kanssa haettava Vakuudellinen Pankkilaina.

   Nordea

   Nordean Joustoluotto on vakuudeton luotto, jota voit käyttää oman elämäntilanteesi mukaan hyvin joustavasti. Joustoluottoa voit hakea Nordean asiakkaana muutamasta tuhannesta eurosta useampaan kymmeneen tuhanteen euroon asti.

   Nordea maksaa luoton asiakkaan tilille heti luoton myöntämisen jälkeen. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti Joustoluotolla yhdestä vuodesta viiteen ja puoleen vuoteen.

   Joustoluoton hakeminen edellyttää Nordean asiakkaana olemista. Joustoluottoa voi hakea verkossa Nordean pankkitunnusten avulla.

   Danske Bank

   Danske Bankin Käyttölaina on jatkuvasti voimassa oleva luotto arjen menojen ja tulevaisuuden suunnitelmien rahoittamiseen. Lainaa on mahdollista hakea muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin.

   Kun olet sopinut käyttöluotosta Danske Bankin kanssa, luotto on jatkuvasti käytössäsi. Voit käyttää sitä juuri tarvitsemasi summan esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan. Käyttölaina toimii myös hyvänä maksupuskurina yllättävien menojen, kuten autohuollon rahoittamiseen.

   S-pankki

   S-pankin tarjoama S-laina on lyhyesti vakuudeton laina, jota voi hakea 5000 eurosta ylöspäin. Vakuudettomalla S-lainalla rahoitat niin pienemmät kuin vähän isommatkin hankinnat arjessasi.

   S-lainaa voit hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Yleisesti voidaan todeta S-pankilla olevan hieman muita pankkeja tiukemmat ehdot lainan saamiselle.

   Aktia

   Aktia Käyttölaina on luotto ilman vakuutta, jolla voit rahoittaa hajonneen pesukoneen tai uuden moottoripyörän hankinnan.

   Tätä lainaa on mahdollista hakea muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin. Käyttölainan saa usein suhteellisen nopeasti käyttöön muutamassa päivässä, mikäli hakija on täyttänyt tiedot oikein.

   Aktialla on myös tarjolla palveluissaan käyttöluottoa muistuttava digitaalinen luottokortti. Aktia Digital Credit on virtuaalinen luottokortti, jolla maksaminen onnistuu turvallisesti ja joustavasti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Laskurilla selvität käyttölainan kulut

   Vaikka käyttöluoton hakeminen olisi vasta suunnittelun tasolla, sinun on hyvä selvittää mistä voit nostaa luoton kaikkein edullisimmin.

   Tätä vaihetta varten on kehitetty lainalaskuri. Laskurin avulla sinun on mahdollista verrata useita eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden käyttöluottoja ja löytää juuri sinulle edullisin vaihtoehto.

   Paras käyttöluotto on edullinen

   Kuten lainoissa yleisesti, edullisin käyttöluoton on paras vaihtoehto. Kunhan luoton myöntäjä on turvallinen ja luotettava, on asiakkaan kannalta melko samantekevää kuka käyttöluoton myöntää.

   Korko on rahan hinta. Mitä pienempää korkoa käyttöluotostasi maksat, sitä edullisempi se sinulle on.

   Siksi onkin tärkeää löytää matalin korko käyttöluoton hakuvaiheessa. Korkoon on myös mahdollista vaikuttaa sen nostamisen jälkeen kilpailuttamalla eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä keskenään.

   Käyttöluottojen vertailu kannattaa

   Käyttöluottojen vertailu on yksi parhaita työkaluja lainaa hakiessa. Vertailussa asetat pankit ja muut lainantarjoajat kilpailemaan asiakkuudestasi.

   Alla on muistilista käyttöluoton kilpailuttamiseen:

   • Käyttöluottojen vertailu ei sido sinua vielä mihinkään.
   • Kilpailuttaminen tuoda ajallista säästöä.
   • Kilpailutus voi tuoda rahallista säästöä.
   • Käyttöluottojen kilpailuttaminen on helppoa.
   • Käyttöluoton kilpailutus on maksutonta.

   Käyttöluotto heti tilille

   Elämäntilanteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti. Sama voi päteä rahan tarpeeseen, jos elämässä sattuu jokin yllättävä meno.

   Kun tarvitset lainaa heti tilille, voit hakea sitä netissä ilman vakuuksia vain muutamassa minuutissa. Vakuudeton käyttöluotto mahdollistaa lainahakemuksen nopean käsittelyprosessin.

   Käyttöluotto eroaa lainasta pääosin siten, että se on usein takaisinmaksun jälkeen uudelleen käytettävissä. Käyttöluotto on siis tavallista lainaa hieman joustavampi rahoitusmuoto arjen menojen ja isompien hankintojen hoitamiseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi käyttöluottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Edullisin käyttöluotto Summarumin kautta

   Edullisin käyttöluotto löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla.

   Kilpailutus toimii helposti muutaman vaiheen kautta. Ensimmäisenä täytät sähköiseen lomakkeeseen haluamasi lainan sekä omat tietosi. Sähköiseen lomakkeeseen voidaan tarvittaessa liittää myös liitetiedostoja, mikäli käyttöluottojen kilpailutus niitä vaatii.

   Tietojen lähettämisen jälkeen välitämme sähköpostiisi edullisimmat  käyttöluottotarjoukset. Tehtäväksesi jää enää valita edullisin käyttöluotto ja hyväksyä lainatarjous näin halutessasi.

   Voit kuitenkin vielä tässäkin vaiheessa jättää hankintapäätöksen tekemättä, sillä käyttöluottojen kilpailuttaminen ei sido itsessään vielä mihinkään.

   Käyttöluotto kokemuksia

   Netistä löytyy suhteellisen vähän kokemuksia juuri käyttöluoton ottamisesta. Useat keskustelut liittyvät useasti lainojen yhdistämiseen ja hakemiseen tapauksessa, jossa henkilöllä on ollut aiempia merkintöjä tai vaikeuksia raha-asioiden hoitamisessaan.

   Käytännössä käyttöluotto on kuitenkin sama kuin vakuudeton kertaluotto. Kulutusluotoista lainaa hakevan henkilön on helppo löytää muiden asiakkaiden kokemuksia verkosta.

   Käyttöluotto – Usein kysyttyä

   Mitä on käyttöluotto?
   Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jota haetaan usein suhteellisen pienille lainasummille. Käyttöluotto on myös usein vakuudetonta lainaa.
   Minkälaisiin tilanteisiin käyttöluotto sopii?
   Käyttöluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa kuluttaja tarvitsee lainaa esimerkiksi äkillisiin menoihin tai muihin välttämättömiin kulutustarpeisiin.
   Mitä kannattaa huomioida käyttöluottoa hakiessa?
   Käyttöluottoa hakiessa kannattaa huomioida lainan takaisinmaksuaika, lainasumma sekä kokonaiskulut. Lisäksi kuluttajan on hyvä olla hakiessaan tietoinen sen hetkisestä korkokatosta.
   Mistä halvin käyttöluotto?
   Kuluttaja löytää halvimman käyttöluoton kilpailuttamalla useita eri pankkeja ja rahalaitoksia keskenään.
   Missä käyttöluotto käy?
   Käyttöluottoa voi käyttää hyvin laajasti omiin menoihinsa. Usein kulutustarkoitusta ei tarvitse erikseen mainita hakemisen yhteydessä.