Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Kulutusluottovertailu 2023

Tee kulutusluottovertailu ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Tee kulutusluottovertailu ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Vertaile kulutusluotot 2 000 – 60 000 €.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan kulutusluoton kulutusluottovertailulla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Vertaile kulutusluotot netissä ja hae lainaa helposti

Elämässä useimmille meistä tulee jossakin vaiheessa vastaan tilanne, jossa tarvitsee ylimääräistä rahaa johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi juhlien järjestäminen, lomamatka tai hajonneen kodinkoneen korvaaminen.

Tällaisissa tilanteissa ilman vakuutta saatava kulutusluotto voi tarjota kannaltasi parhaan vaihtoehdon. Vakuudeton kulutusluotto on nopeasti saatavilla ja huolehtimalla parista seikasta sitä hakiessasi on sinun mahdollista säästää merkittäviäkin rahasummia.

Kulutusluottovertailu on työkalu, joka auttaa sinua hahmottamaan paremmin, mistä haluttuja lainaehtoja vastaava vaihtoehto on edullisimmillaan mahdollista saada.

Kulutusluottovertailu auttaa lisäksi sinua selvittämään markkinoiden sen hetkisen tilanteen lainojen hintatason osalta.


Löydä edullisin kulutusluotto netistä

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan kulutusluoton netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Vertaa lainatarjouksia ja valitse niiden joukosta sopiva.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo


Kulutusluottovertailu – pankki vai rahoitusyhtiö?

Halutessasi kulutusluottovertailu on mahdollista selvittää itsenäisesti vertailemalla eri lainavaihtoehtoja sekä niiden hintoja. Vaihtoehtoisesti kulutusluottovertailu voidaan tehdä myös siten, että hyödynnät tässä Summarumia.

Kuten varmasti jo tiedätkin, tarjoaa kulutusluottoja useat erilaiset rahoitusalan toimijat. Sinun on mahdollista hakea kulutusluottoa sekä perinteisiltä pankeilta että monilta pääosin verkossa toimivilta lainanantajilta.

Vertailun toteuttaminen näiden toimijoiden välillä sisältää molempien osalta hyviä sekä huonoja puolia. Seuraavissa kappaleissa pyrimme tarkastelemaan sitä, minkälaisia ominaisuuksia kulutusluottovertailu näiden kahden vaihtoehdon välillä pitää sisällään

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kulutusluottovertailu | perinteiset pankit

Kulutusluottojen vertailu pankkien välillä on yleinen tapa toteuttaa kulutusluottovertailu. Suosituimmat pankit, kuten Nordea, OP sekä Danske Bank ovat kaikki perinteisiä pankkialan toimijoita. Suurin osa kyseisistä pankeista tarjoaa kulutusluottoa tuotekatalogissaan.

Pankkien perinteikkyys on monelle luottamusta herättävä seikka. Lisäksi moni on jo valmiiksi jonkun pankin asiakas, ja siksi pankkilainan hakeminen omalta pankilta koetaan helpoimmaksi vaihtoehdoksi.

Kulutusluottoa harkitsevana sinun kannattaa kuitenkin pyrkiä vertailemaan mahdollisimman monia kulutusluottoa tarjoavia toimijoita ennen lainan hakemista. Vaikka ajatus kulutusluoton hakemisesta omalta pankilta tuntuisi helpolta, kannattaa kulutusluottovertailu tehdä, jotta edullisin laina löytyy varmemmin.

Kulutusluottovertailu huomioi rahoitusyhtiöt ja tuo säästöjä lainakuluissa

Toinen vaihtoehto kulutusluoton hakemiseen ovat rahoitusyhtiöt, joista hyvä esimerkki on yhteistyökumppanimme Rahalaitos.

Löytääksesi todellisuudessa sen sinulle parhaiten sopivimman lainan, kannattaa sinun kulutusluoton hankkimista harkitessasi sisällyttää lainojen keskinäiseen vertailuun pankkien lisäksi myös muita lainanmyöntäjiä.

Kehittynyt teknologia on mahdollistanut uudenlaisia liiketoiminnan malleja ja myös lainaa tarjoavien rahoitusyhtiöiden määrä on kasvanut. Esimerkkejä tällaisista lainanmyöntäjistä ovat muun muassa

 • Komplettbank
 • Credit24
 • Nordax Bank
 • Fellow Pankki

Esimerkiksi Komplettbankin lainapalveluiden kautta voit hakea kulutusluottoa alkaen 2500 eurosta aina 50 000 euroon saakka.

Vakuudeton laina on saatavilla hyvinkin nopeasti ja lainan lyhennyksiä voit halutessasi lyhentää ennakkoon sovittua nopeampaan tahtiin. Nopeat lainat netistä sinulle etsii ja lajittelee Summarum!

Alla on listattuna eri rahoitusyhtiöitä, jotka tavoitat Summarumin kautta.

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Kenelle kulutusluottovertailu on tarkoitettu?

Kulutusluottovertailu on tarkoitettu kaikille lainaa harkitseville. Tyypillisesti kulutusluottoja myönnetään, kun seuraavat kriteerit täyttyvät:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Tulosi ovat säännölliset.
 • Asut vakituisesti Suomessa. Ulkomailla asuville lainaa ei myönnetä.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.

Tee kulutusluottovertailu näin

 1. Täytä hakemus ensin sivustollamme.
 2. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja lähetä sitten hakemus meille.
 3. Välitämme hakemuksen jopa kymmenille rahoitusyhtiöille.
 4. Ensimmäiset tarjoukset saat sähköpostiisi parhaimmillaan jo muutamissa minuuteissa.
 5. Tee kulutusluottovertailu tarjousten välillä.
 6. Hyväksy paras tarjous.

Kulutusluottovertailu ei sido sinua vielä mitenkään. Kaikki tarjoukset mitätöityvät tietyn ajan kuluessa, jos niitä ei hyväksytä.

Vertaile kulutusluottoja esimerkkien avulla

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä mahdollisesti kauttamme saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

On hyvä muistaa, että varsinaiset tarjoukset annetaan sinulle yksilöllisesti hakemuksessa ilmoittamiesi tietojen perusteella.

Taulukossa nähdyt esimerkit ovat siis vain suuntaa antamassa.

Vertaa kulutusluotto ennen hakemista

Kulutusluottoja on tarjolla yhä kasvavissa määrin tänä päivänä. Lisääntynyt tarjonta hyödyttää sinua hakijana, sillä lainantarjoajat joutuvat kilpailemaan asiakkuudestasi entistä kovemmin keskenään. Tämä johtaa luonnollisesti lainan kulujen madaltumiseen mikä näkyy parhaiten siinä, että lainan todellinen vuosikorko on nykyisin melko alhaisella tasolla. Alhaisiin lainakuluihin ei kuitenkaan pääse aivan suorimmiten.

Hyvä tietää

Pienellä ajankäytöllä sekä vaivannäöllä voit löytää huomattavasti alhaisempia lainatarjouksia. Kilpailuta kulutusluotot netissä parhaan lopputuloksen saavuttaaksesi.

Kulutusluottovertailu onnistuu Summarumin sivuilla muutamassa minuutissa. Yhden lomakkeen täyttämisellä voit kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia keskenään ja löytää juuri itsellesi parhaan lainatarjouksen. Näiden joukosta sinulle järjestyy parhaassa tapauksessa sopiva kertaluotto heti.

Kulutusluottovertailu netissä – hyvät puolet

Sinun on siis mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu netissä niin vain halutessasi. Mikäli kulutusluottovertailu toteutetaan netissä, hyödyt siitä muutamallakin eri tavalla. Käymme hyötyjä läpi tarkemmin tulevissa kappaleissa alla.

Kulutusluottovertailu netissä on vaivatonta

Yksi suurimmista hyödyistä, joita kulutusluottojen vertailu netissä kätkee sisäänsä on se, että vertailun teettäminen netin kautta on huomattavasti vaivattomampaa kuin vertailu esimerkiksi kivijalkapankeissa vieraillen.

Kulutusluottojen vertailu netissä ei vaadi muuta toimintaa kuin sähköisen lomakkeen täyttämisen. Sähköisen lomakkeen täyttämisen jälkeen lainojen vertailu tapahtuu avullamme yksinkertaisesti.

Summarumin lainavertailun sähköinen lomake on erittäin helposti täytettävissä ja esimerkiksi liitteiden lisääminen hakemukseen on huomattavasti helpompaa nimenomaan sähköisesti.

Kulutusluottovertailu netissä on nopeaa

Vaivattomuuden lisäksi kulutusluottovertailu netissä on myös erittäin nopeaa. Otetaan vertailun vuoksi tarkastelun alle tilanne, jossa päätät vertailla kulutusluotot kivijalkapankeissa vieraillen.

Näin toimiessasi sinun tulisi varata itsellesi jokaista pankkia varten erillinen aika ja myös siis vierailla joka pankissa erikseen. Vierailun jälkeen saat tarjouksen kyseisestä pankista, mutta useiden vierailujen tekeminen vaatii niille oman ajan järjestämistä ja kalenterin järjestelyä.

Vaihtoehtoisesti voitkin avata tietokoneen selaimen ja teettää kulutusluottojen vertailun kokonaan netissä. Näin toimiessasi sinun ei tarvitse varata aikaa kyseiselle prosessille yhden sähköisen lomakkeen täyttämistä enempää.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kulutusluottovertailu heti – kilpailuta lainat nopeasti

Kulutusluottovertailu on nopeasti tehty, eikä prosessi vielä sido sinua mihinkään hankintapäätöksen. Siksi voitkin huoletta tarkastella vaihtoehtojasi ilman sitoutumista lainan hankintaan.

Kulutusluottovertailu kilpailuttaa lainat nopeasti ja mahdollistaa myös sen, että saat tarjoukset pikaisesti. Kulutusluotto on tyypillisesti vakuudeton laina. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse asettaa sitä hakiessasi erillistä panttia tai vakuutta.

Laina ilman vakuuksia on yleensä mahdollista saada hyvinkin nopeasti, sillä lainaa tarjoavan pankin tai lainanmyöntäjä ei tarvitse varmistaa vakuuden oikeellisuutta ja arvoa. Seurauksena tästä lainan hyväksymisprosessi nopeutuu. Parhaassa tapauksessa voit saada lainaa heti.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kulutusluottovertailu – Usein kysyttyä

Miten kulutusluottovertailu toimii?
Kulutusluottovertailu on työkalu, joka auttaa kuluttajaa hahmottamaan, mistä henkilön on mahdollista löytää edullisin ja itselle sopivin kulutusluotto.
Sitooko kulutusluottovertailu lainan hankintaan?
Ei sido. Kuluttajan on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu ja jättää lainatarjoukset hyväksymättä, mikäli henkilö niin haluaa.
Mitä hyötyjä kulutusluottovertailu tuo?
Kulutusluottovertailu auttaa kuluttajaa löytämään edullisimman lainan. Lisäksi lainaa harkitsevalle henkilölle muodostuu parempi kuva lainamarkkinoiden kokonaistilanteesta, sillä henkilö vastaanottaa lainatarjouksia useilta toimijoilta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja