Kulutusluottovertailu – vertaile kulutusluotot ja säästä

Summarumin kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään itselle sopivimman ja edullisimman kulutusluoton. Mitä asioita vertailussa kannattaa ottaa huomioon? Lue alta parhaat vinkit kulutusluottovertailuun.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Vertaile kulutusluotot netissä ja hae lainaa helposti

   Monen elämässä tulee jossain vaiheessa vastaan tilanne, jossa tarvitsee ylimääräistä rahaa johonkin käyttötarkoitukseen. Tällaisia käyttötarkoituksia saattavat olla esimerkiksi juhlien järjestäminen, lomamatka tai hajonneen kodinkoneen korvaaminen.

   Tällaisissa tilanteissa vakuudeton kulutusluotto voi tarjota monesti asiakkaalle kannalta kaikista parhaan vaihtoehdon. Vakuudeton kulutusluotto on nopeasti saatavissa ja huolehtimalla muutamien asioiden toteutumisesta sitä hakiessa, henkilön on mahdollista säästää merkittäviäkin rahasummia.

   Kulutusluottovertailu on työkalu, joka auttaa sinua hahmottamaan paremmin, mistä haluttuja lainaehtoja vastaava kulutusluotto on halvimmillaan mahdollista saada. Kulutusluottovertailu auttaa lisäksi selvittämään lainaa hakevalle henkilölle markkinoiden sen hetkisen tilanteen lainojen hintatason osalta.


   Löydä edullisin kulutusluotto netistä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan kulutusluoton netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo


    

   Kulutusluottovertailu – pankki vai rahoituslaitos?

   Lainaa harkitsevan henkilön on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu selvittämällä itsenäisesti eri lainavaihtoehtoja sekä niiden hintoja. Vaihtoehtoisesti kulutusluottovertailu voidaan tehdä myös siten, että henkilöasiakas hyödyntää kulutusluottojen vertailuun siihen erikoistunutta rahoitusalan toimijaa.

   Kulutusluottoja tarjoavat useat erilaiset rahoitusalan toimijat. Sinun on mahdollista hakea kulutusluottoa sekä perinteisiltä pankeilta, mutta lisäksi myös monilta pääosin verkossa toimivilta lainanantajilta.

   Vertailun toteuttaminen näiden toimijoiden välillä sisältää molempien osalta hyviä sekä huonoja puolia. Seuraavissa kappaleissa pyritään tarkastelemaan sitä, minkälaisia ominaisuuksia kulutusluottovertailu näiden kahden vaihtoehdon välillä pitää sisällään

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Kulutusluottovertailu | perinteiset pankit

   Kulutusluottojen vertailu pankkien välillä on yleinen tapa toteuttaa kulutusluottovertailu. Suosituimmat pankit, kuten Nordea, OP sekä Danske Bank ovat kaikki perinteisiä pankkialan toimijoita. Suurin osa kyseisistä pankeista tarjoaa kulutusluottoa tuotekatalogissaan.

   Pankkien perinteikkyys on monelle luottamusta herättävä seikka. Lisäksi moni on jo valmiiksi jonkun pankin asiakas, minkä takia pankkilainan hakeminen omalta pankilta koetaan helpoimmaksi vaihtoehdoksi.

   Kulutusluottoa harkitsevan henkilön kannattaa kuitenkin pyrkiä vertailemaan mahdollisimman monia kulutusluottoa tarjoavia toimijoita ennen lainan hakemista. Vaikka ajatus kulutusluoton hakemisesta “omalta” pankilta tuntuisi helpolta, kannattaa kulututusluottovertailu tehdä, jotta edullisin laina on mahdollista löytää.

   Kulutusluottovertailu | Huomioi rahoituslaitokset ja säästä lainakuluissa

   Toinen vaihtoehto kulutusluoton hakemiseen ovat rahoituslaitokset. Löytääksesi sinulle todellisuudessa parhaiten sopivimman lainan, kannattaa kulutusluoton hankkimista harkitessa sisällyttää lainojen keskinäiseen vertailuun pankkien lisäksi myös näitä lainanmyöntäjiä.

   Kehittynyt teknologia on mahdollistanut uudenlaisia liiketoiminnan malleja ja myös lainaa tarjoavien rahoituslaitoksien määrä on kasvanut. Esimerkkejä tällaisista lainanmyöntäjistä ovat muun muassa Komplettbank, Credit24, Nordax Bank ja Fellow Finance

   Esimerkiksi Komplettbankin lainapalveluiden kautta voit hakea kulutusluottoa alkaen 2500 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Vakuudeton laina on vastaanotettavissa hyvinkin nopeasti ja lainan lyhennyksiä henkilö voi halutessaan lyhentää ennakkoon sovittua nopeampaan tahtiin niin halutessaan.

   Alla on listattuna eri rahoituslaitoksia, jotka tavoitat Summarumin kautta.

   Kulutusluotto – vertaa ennen hakemista

   Kulutusluottoja on tarjolla yhä kasvavissa määrin tänä päivänä. Lisääntynyt tarjonta hyödyttää aina kulutusluoton hakijaa, koska lainantarjoajat joutuvat kilpailemaan asiakkuudestasi entistä kovemmin keskenään. Tämä johtaa luonnollisesti lainan kulujen alenemiseen.

   Alhaisiin lainakuluihin ei kuitenkaan pääse aivan suorimmiten. Pienellä ajankäytöllä, sekä vaivannäöllä voit löytää huomattavasti alhaisempia lainatarjouksia kilpailuttamalla kulutusluotot keskenään netissä.

   Kulutusluottovertailu onnistuu Summarumin sivuilla muutamassa minuutissa. Yhden lomakkeen täyttämisellä voit kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia keskenään ja löytää juuri itsellesi parhaimman lainatarjouksen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kulutusluottovertailu netissä – netissä vertailun hyvät puolet

   Sinun on myös mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu netissä niin halutessasi. Mikäli kulutusluottovertailu toteutetaan netissä, lainaa hakeva henkilö voi vastaanottaa muutamia hyötyjä, joita seuraavissa kappaleissa tullaan käymään läpi.

   Kulutusluottovertailu netissä on vaivatonta

   Suurimpia hyötyjä kulutusluottojen vertailuun netissä on, että vertailun teettäminen netin kautta on huomattavasti vaivattomampaa kuin vertailu esimerkiksi kivijalkapankeissa vieraillen.

   Kulutusluottojen vertailu netissä ei vaadi muuta toimintaa kuin sähköisen lomakkeen täyttämistä. Sähköisen lomakkeen täyttämiseen jälkeen lainojen vertailun muut vaiheet ovat sen jälkeen vertailua toteuttavan toimijan vastuulla.

   Summarumin lainavertailun sähköinen lomake on erittäin helposti täytettävissä ja esimerkiksi liitteiden lisääminen hakemukseen on huomattavasti helpompaa sähköisesti.

   Kulutusluottovertailu netissä on nopeaa

   Edellä käsitellyn vaivattomuuden lisäksi kulutusluottovertailu netissä on myös erittäin nopeaa. Otetaan vertailun vuoksi tarkastelun alle tilanne, jossa yksilö päättää toteuttaa kulutusluottojen vertailun kivijalkapankeissa vieraillen.

   Henkilön tulisi näin toimiessa varata itselle jokaista pankkia varten erillinen aika ja vierailla joka pankissa erikseen. Vierailun jälkeen henkilö saa tarjouksen kyseisestä pankista, mutta useiden vierailujen tekeminen vaatii niille oman ajan järjestämistä ja kalenterin järjestelyä.

   Vaihtoehtoisesti asiakas taas voisi avata yksinkertaisesti tietokoneen selaimen ja toteuttaa kulutusluottojen vertailun kokonaan netissä. Henkilön ei tarvitsisi näin toimiessa varata aikaa kyseiselle prosessille yhden sähköisen lomakkeen täyttämistä enempää.

    


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kulutusluottovertailu heti – kilpailuta lainat nopeasti

   Yksilön on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu heti kun lainaa harkitseva kokee sen tarpeelliseksi. Kulutusluottovertailu ei vielä sido lainaa harkitsevaa henkilöä mihinkään hankintapäätöksen, joten henkilö voi huoletta tarkastella vaihtoehtojaan ilman sitoutumista lainan hankintaan.

   Kulutusluottovertailu kilpailuttaa lainat nopeasti ja mahdollistaa myös nopean lainatarjousten vastaanottamisen. Kulutusluotto on tyypillisesti vakuudeton laina, mikä tarkoittaa sitä, ettei asiakas aseta sitä hakiessa mitään panttia tai vakuutta.

   Laina ilman vakuuksia on yleensä mahdollista vastaanottaa hyvinkin nopeasti, sillä lainaa tarjoavan pankin tai lainanmyöntäjä ei tarvitse varmistaa vakuuden oikeellisuutta ja arvoa. Seurauksena tästä lainan hyväksymisprosessi nopeutuu ja lopputulos on nopea lainatarjousten vastaanottaminen. Henkilön on näin mahdollista tavoittaa kulutusluottovertailu heti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi kulutusluottovertailua sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen

   Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Miten kulutusluottovertailu toimii?
   Kulutusluottovertailu on työkalu, joka auttaa kuluttajaa hahmottamaan, mistä henkilön on mahdollista löytää edullisin ja itselle sopivin kulutusluotto.
   Sitooko kulutusluottovertailu lainan hankintaan?
   Ei sido. Kuluttajan on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu ja jättää lainatarjoukset hyväksymättä, mikäli henkilö niin haluaa.
   Mitä hyötyjä kulutusluottovertailu tuo?
   Kulutusluottovertailu auttaa kuluttajaa löytämään edullisimman lainan. Lisäksi lainaa harkitsevalle henkilölle muodostuu parempi kuva lainamarkkinoiden kokonaistilanteesta, sillä henkilö vastaanottaa lainatarjouksia useilta toimijoilta.