Kulutusluottovertailu – vertaile kulutusluotot ja säästä

Summarumin kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään sen itselle sopivimman ja edullisimman kulutusluoton. Mitä asioita vertailussa kannattaa ottaa huomioon? Lue alta parhaat vinkit
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Vertaile kulutusluotot netissä ja hae lainaa helposti

   Monen kuluttajan elämässä tulee jossain vaiheessa vastaan tilanne, jossa henkilö tarvitsee ylimääräistä rahaa johonkin käyttötarkoitukseen. Tällaisia käyttötarkoituksia saattavat olla esimerkiksi juhlien järjestäminen, lomamatka tai hajonneen kodinkoneen korvaaminen.

   Tällaisissa tilanteissa vakuudeton kulutusluotto voi tarjota monesti kuluttajan kannalta kaikista parhaan vaihtoehdon. Vakuudeton kulutusluotto on nopeasti saatavissa ja huolehtimalla muutamien asioiden toteutumisesta sitä hakiessa, henkilön on mahdollista säästää merkittäviäkin rahasummia.

   Kulutusluottovertailu on työkalu, joka auttaa kuluttajaa hahmottamaan paremmin, mistä haluttuja lainaehtoja vastaava kulutusluotto on halvimmillaan mahdollista saada. Kulutusluottovertailu auttaa lisäksi selvittämään lainaa hakevalle henkilölle markkinoiden sen hetkisen tilanteen lainojen hintatason osalta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kulutusluottovertailu – pankki vai rahalaitos?

   Lainaa harkitsevan henkilön on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu selvittämällä itsenäisesti eri lainavaihtoehtoja sekä niiden hintoja. Vaihtoehtoisesti kulutusluottovertailu voidaan tehdä myös siten, että kuluttaja hyödyntää kulutusluottojen vertailuun siihen erikoistunutta rahoitusalan toimijaa.

   Kulutusluottoja tarjoavat useat erilaiset rahoitusalan toimijat. Kuluttajan on mahdollista hakea kulutusluottoa sekä perinteisiltä pankeilta, mutta lisäksi myös monilta pääosin verkossa toimivilta rahalaitoksilta.

   Vertailun toteuttaminen näiden toimijoiden välillä sisältää molempien osalta hyviä sekä huonoja puolia. Seuraavissa kappaleissa pyritään tarkastelemaan sitä, minkälaisia ominaisuuksia kulutusluottovertailu näiden kahden vaihtoehdon välillä pitää sisällään

   Kulutusluottovertailu | perinteiset pankit

   Kulutusluottojen vertailu pankkien välillä on yleinen tapa toteuttaa kulutusluottovertailu. Suosituimmat pankit, kuten Nordea, OP sekä Danske Bank ovat kaikki perinteisiä pankkialan toimijoita. Suurin osa kyseisistä pankeista tarjoaa kulutusluottoa tuotekatalogissaan.

   Pankkien perinteikkyys on monelle kuluttajalle luottamusta herättävä seikka. Lisäksi moni kuluttaja on valmiiksi jonkun pankin asiakas, minkä takia pankkilainan hakeminen omalta pankilta koetaan helpoimmaksi vaihtoehdoksi.

   Kulutusluottoa harkitsevan henkilön kannattaa kuitenkin pyrkiä vertailemaan mahdollisimman monia kulutusluottoa tarjoavia toimijoita ennen lainan hakemista. Vaikka ajatus kulutusluoton hakemisesta “omalta” pankilta tuntuisi helpolta, kannattaa kulututusluottovertailu tehdä, jotta edullisin laina on mahdollista löytää.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Kulutusluottovertailu | Huomioi rahalaitokset ja säästä lainakuluissa

   Toinen vaihtoehto kulutusluoton hakemiseen ovat rahalaitokset. Löytääkseen kuluttajalle todellisuudessa parhaiten sopivan lainan, kannattaa kulutusluoton hankkimista harkitsevan henkilön sisällyttää lainojen keskinäiseen vertailuun pankkien lisäksi myös näitä rahalaitoksia.

   Kehittynyt teknologia on mahdollistanut uudenlaisia liiketoiminnan malleja ja myös lainaa tarjoavien rahalaitoksien määrä on kasvanut. Esimerkkejä tällaisista rahalaitoksista ovat muun muassa Komplettbank, Credit24, Nordax Bank ja Fellow Finance

   Esimerkiksi Komplettbankin lainapalveluiden kautta kuluttajan on mahdollista hakea kulutusluottoa alkaen 2500 eurosta ja aina 50 000 euroon saakka. Vakuudeton laina on vastaanotettavissa hyvinkin nopeasti ja lainan lyhennyksiä kuluttaja voi halutessaan lyhentää ennakkoon sovittua nopeampaan tahtiin niin halutessaan.

   Alla on listattuna eri rahalaitoksia, jotka tavoitat Summarumin kautta.

   Kulutusluottovertailu netissä – netissä vertailun hyvät puolet

   Kuluttajan on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu myös netissä niin halutessaan. Mikäli kulutusluottovertailu toteutetaan netissä, lainaa hakeva henkilö voi vastaanottaa muutamia hyötyjä, joita seuraavissa kappaleissa tullaan käymään läpi.

   Kulutusluottovertailu netissä on vaivatonta

   Suurimpia hyötyjä kulutusluottojen vertailuun netissä on, että vertailun teettäminen netin kautta on huomattavasti vaivattomampaa kuin vertailu esimerkiksi kivijalkapankeissa vieraillen.

   Kulutusluottojen vertailu netissä ei vaadi kuluttajalta muuta toimintaa kuin sähköisen lomakkeen täyttämistä. Sähköisen lomakkeen täyttämiseen jälkeen lainojen vertailun muut vaiheet ovat sen jälkeen vertailua toteuttavan toimijan vastuulla.

   Summarumin lainavertailun sähköinen lomake on erittäin helposti täytettävissä ja esimerkiksi liitteiden lisääminen hakemukseen on huomattavasti helpompaa sähköisesti.

   Kulutusluottovertailu netissä on nopeaa

   Edellä käsitellyn vaivattomuuden lisäksi kulutusluottovertailu netissä on myös erittäin nopeaa. Otetaan vertailun vuoksi tarkastelun alle tilanne, jossa kuluttaja päättää toteuttaa kulutusluottojen vertailun kivijalkapankeissa vieraillen.

   Henkilön tulisi näin toimiessa varata itselle jokaista pankkia varten erillinen aika ja vierailla joka pankissa erikseen. Vierailun jälkeen kuluttaja saa tarjouksen kyseisestä pankista, mutta useiden vierailujen tekeminen vaatii niille oman ajan järjestämistä ja kalenterin järjestelyä.

   Vaihtoehtoisesti kuluttaja taas voisi avata yksinkertaisesti tietokoneen selaimen ja toteuttaa kulutusluottojen vertailun kokonaan netissä. Kuluttajan ei tarvitsisi näin toimiessa varata aikaa kyseiselle prosessille yhden sähköisen lomakkeen täyttämistä enempää.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kulutusluottovertailu heti – kilpailuta lainat nopeasti

   Kuluttajan on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu heti kun lainaa harkitseva henkilö kokee sen tarpeelliseksi. Kulutusluottovertailu ei vielä sido lainaa harkitsevaa henkilöä mihinkään hankintapäätöksen, joten kuluttaja voi huoletta tarkastella vaihtoehtojaan ilman sitoutumista lainan hankintaan.

   Kulutusluottovertailu kilpailuttaa lainat nopeasti ja mahdollistaa myös nopean lainatarjousten vastaanottamisen. Kulutusluotto on tyypillisesti vakuudeton laina, mikä tarkoittaa sitä, ettei kuluttaja aseta sitä hakiessa mitään panttia tai vakuutta.

   Laina ilman vakuuksia on yleensä mahdollista vastaanottaa hyvinkin nopeasti, sillä lainaa tarjoavan pankin tai rahalaitoksen ei tarvitse varmistaa vakuuden oikeellisuutta ja arvoa. Seurauksena tästä lainan hyväksymisprosessi nopeutuu ja lopputulos on kuluttajalle nopea lainatarjousten vastaanottaminen. Kuluttajan on näin mahdollista tavoittaa kulutusluottovertailu heti.

   Usein kysyttyä

   Miten kulutusluottovertailu toimii?
   Kulutusluottovertailu on työkalu, joka auttaa kuluttajaa hahmottamaan, mistä henkilön on mahdollista löytää edullisin ja itselle sopivin kulutusluotto.
   Sitooko kulutusluottovertailu lainan hankintaan?
   Ei sido. Kuluttajan on mahdollista toteuttaa kulutusluottovertailu ja jättää lainatarjoukset hyväksymättä, mikäli henkilö niin haluaa.
   Mitä hyötyjä kulutusluottovertailu tuo?
   Kulutusluottovertailu auttaa kuluttajaa löytämään edullisimman lainan. Lisäksi lainaa harkitsevalle henkilölle muodostuu parempi kuva lainamarkkinoiden kokonaistilanteesta, sillä henkilö vastaanottaa lainatarjouksia useilta toimijoilta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi kulutusluottovertailua sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen

   Asuntolainan kilpailuttaminen