Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Luotto ilman vakuuksia

Hae luottoa ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae luottoa ilman vakuuksia ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Luottoa ilman vakuuksia 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan luoton ilman vakuuksia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae luottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae luottoa ilman vakuuksia luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea luottoa ilman vakuuksia netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea luottoa ilman vakuuksia 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile luotto ilman vakuuksia helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle luottoa ilman vakuuksia.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa luottoa ilman vakuutta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin luotto ilman vakuuksia.

Kilpailuta luotot ilman vakuuksia netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna luottojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän luottojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan luottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten luottojen kilpailuttamiseen valitsemalla luottojen käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai luottojen yhdistäminen.

Löydä edullinen luotto ilman vakuuksia netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman luoton ilman vakuuksia pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siihen huomiota

 • luoton ilman vakuuksia korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta luottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Luotto ilman vakuutta heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen luoton ilman vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, luotto ilman vakuuksia maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kenelle luotto ilman vakuuksia voidaan myöntää?

 • Lähtökohtaisesti täysi-ikäiset ja sitä vanhemmat voivat hakea luottoa ilman vakuuksia.
 • Taloutesi on hyvä olla tasapainoinen, jotta luottoa voidaan myöntää.
 • Asioita helpottaa, mikäli sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja omat luottotiedot ovat kunnossa.
 • Kaikkiin luottoihin liitetään osaksi myös suunnitelmallinen takaisinmaksu. Työpaikka on eduksi, kun tehdään takaisinmaksusuunnitelmia.
 • Luoton myöntäjä haluaa varmistua takaisinmaksukyvystäsi ja tähän saattaa liittyä myös asuinpaikka, jonka on tavallisesti oltava Suomessa.

Hae luottoa ilman vakuuksia näin yksinkertaisesti

On fiksua kilpailuttaa lainat, koska sillä voi säästää. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti täyttämällä hakemuksen. Sen jälkeen saat useita personoituja lainatarjouksia. Jopa kymmenet eri pankit ja lainanantajat kilpailevat asiakkuudestasi.

Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Lainojen vertailu ja tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista.

Vielä tarjousten saamisen jälkeen voit rauhassa päättää haluatko hyväksyä tarjouksen ja nostaa lainaa.

 1. Täytä hakemus
 2. Saat useita sinulle henkilökohtaisesti personoituja tarjouksia.
 3. Vertaile luotot ilman vakuutta
 4. Voit miettiä rauhassa ja valita sopivan tai olla valitsematta yhtään.

Kun mietit vakuudettoman luoton hakemista, aloita hakemuslomakkeen täytöllä. Sen jälkeen jätä muu työ meille. Kilpailutamme luotot ilman vakuuksia puolestasi, eikä tämä maksa sinulle mitään.

Kun seuraat ohjeita, lomakkeen täyttämiseen ei mene kauan. Hakemuksen täyttö on tärkeää tehdä huolellisesti. Siinä kysytään sinusta perustietoja ja tarkoituksena on saada tarvittava informaatio tulotasostasi.

Kun hakemus on täytetty, me toimitamme sen edelleen rahoitusyhtiöille. He hyväksyvät tai joskus voivat hylätä hakemuksen. Joka tapauksessa vastauksen saat yleensä nopeasti. Haluamme sinun olevan luotettavissa käsissä ja pyrimme välttämään turhaa odottelua.

Tarkoituksenamme on saada sinulle mahdollisimman hyviä luottotarjouksia ja nopealla aikataululla.

Hyvä tietää

Vaikka me toimimmekin ripeästi, sinä voit silti rauhassa miettiä päätöstäsi. Tarjousten hakeminen ei siis vielä sido sinua mihinkään.

Mitä tarkoittaa luotto ilman vakuuksia

Luotto ilman vakuuksia on kuin kulutusluotto. Sinun ei tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainan vakuudeksi.

Luotto ilman vakuuksia on yksi tarjolla oleva tapa erityyppisten hankintojen ja menojen rahoittamiseksi. Esimerkiksi kassavajeen tilapäiseen paikkaamiseen luotto ilman vakuutta on sopiva vaihtoehto. Se sinun kannattaa helppoudestaan huolimatta kuitenkin aina muistaa mitoittaa omaan talouteesi sopivaksi.

Nykyään sinun on mahdollista toimia todella järkevästi taloutesi hyväksi. Voit nimittäin kilpailuttaa haluamasi luotot. Se on tänä päivänä todella nopeaa ja yksinkertaista. Luottoa kilpailuttaessasi saat esittää omat toiveesi, jonka jälkeen luotonantaja tekee sinulle tarjouksen.

Mihin tarkoitukseen voi saada luottoa ilman vakuuksia

Luoton saaminen ilman vakuuksia on vaivatonta. Voit hakea sitä monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tyypillisiä tilanteita, joihin voit hakea luottoa, ovat esimerkiksi kodin yllättävät menot.

Kun kodinkone tai televisio menee yllättäen rikki, voit hakea luottoa ilman vakuuksia ja tällä tavalla korjata tilanteen nopeasti. Myös pikaista kunnostusta vaativat tilat, esimerkiksi pintaremontit on mahdollista rahoittaa luotolla ilman vakuuksia. Usein ajoneuvoja, kuten autoja tai moottoripyöriä rahoitetaan luotolla ilman vakuuksia.

Kun tarvitset raha-asioihisi joustavuutta, on tällainen luoton muoto varsin hyvä ratkaisu. Sinun ei tarvitse antaa vakuuksia tätä varten. Voit hakea luottoa omalla ajallasi kaikessa rauhassa verkossa. Voit myös itse vaikuttaa takaisinmaksusuunnitelmaan, jotta se on täysin sopiva tilanteeseesi.

Kuinka paljon voi saada luottoa ilman vakuuksia

On oleellista määritellä todellinen luoton tarpeen määrä. Tarvitsemasi rahasumma ja sen käyttökohde määrittelevät pitkälti sitä, minkäkokoinen luotto on tarpeen. Yleisesti on mahdollista hakea luottoa ilman vakuuksia muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin asti. Summarumin kautta voit saada luottoa ilman vakuutta jopa 60 000 euroon asti.

Sinun on arvioitava itse tarkasti sitä, millainen vakuudeton luotto juuri sinulle sopii. Markkinoilla on muutamia erilaisia vaihtoehtoja.

Täsmäluottokin tarkoittaa luottoa ilman vakuuksia

Täsmäluotto on luotto ilman vakuutta. Sillä tarkoitetaan lainaa, joka nostetaan yhdellä kerralla. Voit hakea täsmäluottoa tarpeesi mukaan esimerkiksi parista tuhannesta jopa useisiin tuhansiin eroihin.

Tämäntyyppisen luoton avulla voit maksaa helposti esimerkiksi remonttikuluja. Ilman lomaa ei jaksa kukaan, joten voit rahoittaa myös lomakustannuksia tai vaikkapa talouteen tarvittavan auton. Kun teet luottohakemuksen, hakemasi lainasumma siirretään tilillesi kerralla.

Joustoluotto on sekin luottoa ilman vakuuksia

Joustoluotolla tarkoitetaan sellaista lainaa, joka on kätevästi käytössäsi. Voit hakea joustoluottoa tarpeesi mukaan muutamia tuhansia ja vieläpä ilman vakuuksia.

Joustoluotossa on etuna se, että voit nostaa sitä useammassa erässä. Tämä on kätevää, koska sinun ei tarvitse tehdä joka kerta uutta luottohakemusta. Sitä mukaan kun maksat luottoa takaisin, vapautuu tämä lyhentämäsi lainasumma uudelleen käyttöön.

Joustoluoton voi ajatella toimivan kuin luottokortin, mutta ilman maksuvälinettä.


Löydä edullisin luotto ilman vakuuksia

Summarumin kautta löytyy nopeasti edullisin luotto ilman vakuuksia. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Miksi luottoa ilman vakuuksia kannattaa hakea?

Kun haet luottoa netistä ilman vakuuksia, voit saada luottopäätöksen todella nopeasti. Luoton ehdot ovat selkeästi nähtävissä ja niitä on helppo vertailla. Korkoja tai kuluja ei piilotella. Luoton kaikki kustannukset ilmoitetaan sinulle selkeästi.

Luotto ilman vakuuksia heti joustavasti

Jos sinulle on myönnetty luotto ilman vakuuksia pankilta, voit tavallisesti hoitaa raha-asioitasi turvallisin mielin myös erilaisissa muutostilanteissa. Elämäntilanteet voivat vaihdella esimerkiksi työpaikan tai perhetilanteen suhteen.

Nämä voivat ymmärrettävästi vaikuttaa siihen, millaisissa erissä otettua luottoa pystyy lyhentämään. Pikaluotto heti tilille voi olla tarpeen, mutta sen takaisinmaksusta on oltava selkeä suunnitelma jo etukäteen.

Miten luotto maksetaan takaisin?

Kun haet luottoa ilman vakuuksia, määrittelet samalla miten suurissa erissä aiot maksaa sen takaisin. Vakuudeton laina voi tietyissä tilanteissa joustaa takaisinmaksuissa. Usein on mahdollista tehdä suunnitelmiin muutoksia asiakaspalvelun kanssa tai joskus jopa itsenäisesti verkossa.

Mikäli joustavuus on sinulle erityisen tärkeää, valitse lainamuodoksi jatkuva tililuotto.

Tavallisissa luottosopimuksissa lainanmyöntäjä tarjoaa vaihtoehdoiksi maksuvapaata kuukautta. Useimpien tahojen kanssa voit myös lyhentää lainaa ennakkoon sovittua suuremmissa erissä. Monet asiakkaat arvostavat sitäkin, että luoton voi maksaa kerralla kokonaan pois ja vieläpä ilman ylimääräisiä kuluja.

Voit hallinnoida luottosi tietoja kun haluat. Tarvittaessa voit hakea kuukauden maksuvapaata. Lainoja vertaillessa ota aina huomioon, voitko maksaa luoton kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

Esimerkkejä luotoista ilman vakuuksia

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä erilaisista luotoista ilman vakuutta ja niiden kustannuksista.

Luotto ilman vakuuksia ja sen kustannukset

Luoton lopulliset kustannukset muodostuvat itse lainasumman lisäksi korosta ja luottoon liittyvistä hoitomaksuista.

Lopullisten kustannusten suuruuteen vaikuttaa lainan takaisinmaksun aikataulu. Kun suunnitelmissasi on hankkia luotto ilman vakuutta, tarkista, että lainaan liittyvät kustannukset on selvästi kerrottu.

Voit vertailla eri tarjoajien luottojen hintaa todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten perusteella. Kun pyydät tarjouksia, tarkista vertailua helpottaaksesi, että lainatarjous on tehty samalle lainamäärälle ja laina-ajalle.

Luottoa ilman vakuuksia monenlaisille asiakkaille

Vaikka et olisikaan juuri tietyn pankin asiakas, voit silti pyytää lainatarjouksia, jotka eivät edellytä vakuuksia tai takaajia. Monien eri pankkien asiakkaat voivat siis pyytää lainatarjouksia omiin menoihinsa.

Mikäli tarvitset esimerkiksi auton, remonttia tai edessäsi on jokin muu pakollinen menoerä, voit sitoumuksetta tiedustella vaihtoehtojasi.

Jos haluat saada luottoa ilman vakuuksia ja selvittää eri vaihtoehtoja, täytä hakemus Summarumilla. Saat luottotarjouksia sähköpostiisi lähes saman tien.

Valmis luottopäätös taskussasi olet vapaampi tekemään hankintoja ja päätöksiä. Voit tarvittaessa kertoa esimerkiksi autoliikkeessä, kenen palvelun tarjoajan rahoituspalvelulla olet hankintaa tekemässä.

Voit hakea luottoa ilman vakuuksia jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti.

Tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista

Kun raha-asiat mietityttävät, voit aina lähettää ilmaisen hakemuksen meille. Saat siihen vastauksen aina nopeasti. Kilpailuttamalla kertaluotot voit säästää huomattavia summia. Vaikka lähetät hakemuksen, et kuitenkaan vielä sitoudu mihinkään.

Meidän kauttamme sinun on mahdollista saada tarjouksia kymmeniltä eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakemuksia ei tähän tarvita kuitenkaan kuin vain yksi. Luoton kilpailuttamiseen ei lisätä mitään piilokuluja eikä palvelumme käyttämisestä koidu sinulle mitään kuluja.

Voit myös aina vaikka vain tarkistaa oman korkotasosi.

Lainojen maksuehdoissa voi olla eroja. Siitäkin syystä vaihtoehtoja on hyvä selvitellä ja valita niistä itselleen sopivin. Kilpailuttamalla luottoja voit suunnitella omaa talouttasi. Järkevästi toimimalla mahdollistat haluamasi hankinnat tai maksat kulujasi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Luotto ilman vakuutta heti tilille

Pikaisesti hankitun luoton voit saada jopa heti tilillesi, kunhan kunhan muutamat kriteerit täyttyvät. Oleellista luotonmyöntäjän näkökulmasta on, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Edellytyksenä on myös täysi-ikäisyys. Joidenkin lainatuotteiden ikäraja voi olla korkeampikin. Tarkista siis ikäraja valitsemasi luotonantajan sivuilta. On melko tyypillistä, että perusvaatimuksiin kuuluu myös vakituinen osoite Suomessa ja kenties myös Suomen kansalaisuus.

Jos täytät nämä luotonantajan edellyttämät peruskriteerit, saat hyvin todennäköisesti haettua ainakin pientä luottoa ilman vakuutta heti tilille. Luottomäärän kasvaessa lainapäätökseen alkaa vaikuttaa enemmän myös tulosi.

Vakituisessa työssä ja säännöllistä palkkaa saavana hakijana voit saada luottoa ilman vakuuksia helpommin. Riskiarvioita tehdessä lainanmyöntäjät kiinnittävät ymmärrettävästi huomiota näihin tekijöihin.

Pätkätyöläiset, työttömät ja opiskelijat saattavat kohdata haasteellisemmaksi luoton saamisen netissä. Useat luotonantajat tulkitsevat kuitenkin esimerkiksi eläkkeen säännölliseksi tuloksi.

Saako luottoa netistä ilman vakuuksia varmasti

Joskus ymmärrettävästi rahoitusyhtiöt voivat tehdä myös kielteisiä päätöksiä. Kielteisen päätöksen tarkoitus on varmistaa, että et joudu liian vaikeaan tilanteeseen taloutesi kanssa. Voi olla, että ajankohta tai kokonaistilanne ei vain ole sopiva lainan ottamiselle.

Mikäli saisit hakemukseen kielteisen päätöksen, voit miettiä vielä lainamäärän muokkaamista pienemmäksi. Uudet laskelmat usein selkiyttävät tilannetta ja auttavat hahmottamaan itsellesi paremmin sopivaa luottoa.

Vinkki

On tärkeää, että luotto ilman vakuuksia on sopivasti mitoitettu. Sen ei ole tarkoitus asettaa liiallisia haasteita talouteen. Sinun on hyvä tiedostaa, että lainasopimus on laillinen sopimus ja siitä voi neuvotella vain poikkeustapauksissa.

Takaisinmaksusuunnitelma tehdään tarkoitusta varten ja mahdollisuuksia muutostilanteisiin tarjoavat lyhennysvapaat kuukaudet ja oikein mitoitetut kuukausierät. Luotonhakijana voit näissä tilanteissa suunnitella takaisinmaksua uudelleen.

Joskus paletin uudelleen suunnittelu tuo mukanaan myös uuden ratkaisun, joka onkin huomattavasti sopivampi juuri tähän elämäntilanteeseen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Korko ilman vakuuksia saatavassa luotossa

Luotto ilman vakuuksia on sellainen, johon ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Tästä huolimatta korkotaso voi olla vakuudettomissa lainoissa varsin kilpailukykyinen. Tämä on varmasti yksi syy sille miksi luotot ilman vakuutta ovat niin suosittuja.

Tällä hetkellä rahoitusyhtiöt myöntävät luottoa ilman vakuuksia n. 4 – 20 prosentin koroilla.

Edut ja riskit

Edut Haitat
Luotto ilman vakuuksia on helppo ja nopea hakea. Jos kilpailutat luotot ilman vakuutta yksin, on se varsin työlästä.
Luotot ilman vakuuksia ei nimensä mukaisesti edellytä vakuutta tai takaajaa. Mikäli jätät luoton maksamatta, seuraa merkintä luottotietoihin ja niiden menetys.
Luotto ilman vakuutta on nykyisin melko edullinen suuresta kilpailusta johtuen.

Käytä luotto ilman vakuutta lainojen yhdistämiseen

Voit hakea luottoa esimerkiksi tilanteessa, jossa sinulla on pienempiä ja kalliita luottoja, jotka kannattaisi yhdistää. Nykyään näin tehdään usein, sillä yhdistämällä kalliit ja halvat lainat yhdeksi isommaksi, lainan hoitokulut saadaan pienemmäksi. Luottoa ilman vakuuksia lainojen yhdistämiseen on onneksi hyvin helppoa hakea.

Lainojen yhdistäminen saattaa tulla kustannuksiltaan edullisemmaksi. Luotto ilman vakuutta tätä tarkoitusta varten on monelle järkevä ratkaisu. Yksi hoidettava luotto on yksinkertaisempi hoidettava kuin monta pientä.

Paras korko vakuudettomalle luotolle löytyy helposti Summarumin avulla. Jättämällä hakemuksen meille, saat tarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä. Eri luottovaihtoehtojen vertailu on tehty helpoksi ja tarkoituksena on saada sinulle se kaikkein paras tarjous. Hae lainaa ja vertaile tarjouksia jo tänään!

Luotto ilman vakuuksia – Usein kysytyt kysymykset

Mitä on luotto ilman vakuuksia?
Luotto ilman vakuuksia tarkoittaa käytännössä luoton hakemista ilman että asetat mitään vakuudeksi luotolle. Luottoa ei usein voi saada ilman vakuuksia määräänsä enempää. Luotto ilman vakuuksia on kuitenkin hyvin kätevä keino rahoittaa esimerkiksi arjen äkillisiä menoja.
Mistä luottoa ilman vakuuksia?
Vakuudetonta luottoa voidaan hakea usein pankista.
Mistä edullisin luotto ilman vakuuksia?
Edullisimman luoton tai lainan voit löytää kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajia keskenään. Tässä voit käyttää apuna Summarumin ilmaista kilpailutuspalvelua.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja