Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Luotto ilman vakuuksia

   Hae luottoa ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae luottoa ilman vakuuksia ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Luottoa ilman vakuuksia 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan luoton ilman vakuuksia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae luottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae luottoa ilman vakuuksia luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea luottoa ilman vakuuksia helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta luottoa ilman vakuuksia 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile luotto ilman vakuuksia helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle luottoa ilman vakuuksia.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vakuudetonta luottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin luotto ilman vakuuksia.

   Kilpailuttamalla vakuudettomat luotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna luottojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän luottojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan luottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten luottojen kilpailuttamiseen valitsemalla luottojen käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai luottojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen luotto ilman vakuuksia netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman luoton ilman vakuuksia pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota luoton ilman vakuuksia korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta luottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton luotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen luoton ilman vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, luotto ilman vakuuksia maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mitä tarkoittaa luotto ilman vakuuksia

   Luotto ilman vakuuksia on yksi tarjolla oleva tapa erityyppisten hankintojen ja menojen rahoittamiseksi. Esimerkiksi kassavajetta voi tilapäisesti paikata luotolla ilman vakuuksia. Se kannattaa helppoudestaan huolimatta kuitenkin aina muistaa mitoittaa omaan talouteen sopivaksi.

   On tärkeää varmistua myös takaisinmaksun olevan mahdollista. Luotto ilman vakuuksia on kuin kulutusluotto. Sinun ei tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainan vakuudeksi.

   Nykyään sinun on mahdollista toimia todella järkevästi taloutesi hyväksi. Voit nimittäin kilpailuttaa haluamasi lainan. Se on tänä päivänä todella nopeaa ja yksinkertaista. Luottoa kilpailuttaessasi saat esittää omat toiveesi, jonka jälkeen luotonantaja tekee sinulle tarjouksen.

   Mihin tarkoitukseen voi saada luottoa ilman vakuuksia

   Luoton saaminen ilman vakuuksia on vaivatonta. Sitä voi hakea monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tyypillisiä tilanteita, joihin voit hakea luottoa, ovat esimerkiksi kodin yllättävät menot.

   Kun kodinkone tai televisio menee yllättäen rikki, voi hakea luottoa ilman vakuuksia ja tällä tavalla korjata tilanteen nopeasti. Myös pikaista kunnostusta vaativat tilat, esimerkiksi pintaremontit on mahdollista rahoittaa luotolla ilman vakuuksia. Usein ajoneuvoja, kuten autoja tai moottoripyöriä rahoitetaan luotolla ilman vakuuksia.

   Kun tarvitset raha-asioihisi joustavuutta, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Sinun ei ole mitään tarvetta antaa vakuuksia tätä varten. Voit hakea luottoa omalla ajallasi kaikessa rauhassa verkossa. Voit myös itse vaikuttaa takaisinmaksusuunnitelmaan, jotta se on täysin sopiva tilanteeseesi.

   LUE MYÖS: Lainaa ilman vakuuksia heti

   Kuinka paljon voi saada luottoa ilman vakuuksia

   On oleellista määritellä todellinen luoton tarpeen määrä. Tarvitsemasi rahasumma ja sen käyttökohde määrittelevät pitkälti sitä, minkäkokoinen luotto on tarpeen. Yleisesti on mahdollista hakea luottoa ilman vakuuksia muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin asti.

   Henkilökohtaisesti on aina arvioitava tarkasti sitä, millainen vakuudeton laina juuri sinulle sopii. Markkinoilla on muutamia erilaisia vaihtoehtoja.

   Täsmäluottokin tarkoittaa luottoa ilman vakuuksia

   Täsmäluotto on vakuudeton luotto. Sillä tarkoitetaan täsmäluottoa, joka nostetaan yhdellä kerralla. Voit hakea täsmäluottoa tarpeesi mukaan esimerkiksi parista tuhannesta jopa useisiin tuhansiin eroihin.

   Tämäntyyppisen luoton avulla voit maksaa helposti esimerkiksi remonttikuluja. Ilman lomaa ei jaksa kukaan, joten voit rahoittaa myös lomakustannuksia tai vaikkapa talouteen tarvittavan auton. Kun teet luottohakemuksen, hakemasi lainasumma siirretään tilillesi kerralla.

   Joustoluotto on sekin luottoa ilman vakuuksia

   Joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta lainaa, joka on kätevästi käytössäsi. Voit hakea joustoluottoa tarpeesi mukaan muutamia tuhansia ja vieläpä ilman vakuuksia.

   Joustoluotossa on etuna, että voit nostaa sitä useammassa erässä. Tämä on kätevää, koska sinun ei tarvitse tehdä joka kerta uutta luottohakemusta. Sitä mukaan kun maksat luottoa takaisin, vapautuu tämä lyhentämäsi lainasumma uudelleen käyttöön.

   Joustoluoton voi ajatella toimivan kuin luottokortin, mutta ilman maksuvälinettä.


   Löydä edullisin luotto ilman vakuuksia

   Summarumin kautta löytyy nopeasti edullisin luotto ilman vakuuksia. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

    

   Miksi vakuudetonta luottoa kannattaa hakea?

   Kun haet luottoa netistä ilman vakuuksia, voit saada luottopäätöksen todella nopeasti. Luoton ehdot ovat selkeästi nähtävissä ja niitä on helppo vertailla. Korkoja tai kuluja ei piilotella. Asiakkaalle ilmoitetaan selkeästi luoton kustannukset.

   Hae vakuudetonta luottoa näin yksinkertaisesti

   On fiksua kilpailuttaa lainat, koska sillä voi säästää. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti täyttämällä hakemuksen. Sen jälkeen saat useita personoituja lainatarjouksia. Jopa kymmenet eri pankit ja lainanantajat kilpailevat asiakkuudestasi.

   Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Lainojen vertailu ja tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista. Kaikki tämä tapahtuu ilman mitään sitoutumista, eikä siinä ole siis mitään hävittävää.

   Vielä tarjousten saamisen jälkeen voit rauhassa päättää haluatko hyväksyä tarjouksen ja nostaa lainaa.

   • Täytä hakemus
   • Saat useita lainatarjouksia
   • Sinulle henkilökohtaisesti personoituja
   • Vertaile luottoja
   • Voit miettiä rauhassa

   Voinko hakea luottoa ilman vakuuksia

   Lähtökohtaisesti täysi-ikäiset tai sitä vanhemmat voivat hakea luottoa ilman vakuuksia. Taloutesi on hyvä olla tasapainoinen, jotta luottoa voidaan myöntää. Asioita helpottaa, mikäli sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja omat luottotiedot ovat kunnossa.

   Kaikkiin luottoihin liitetään osaksi myös suunnitelmallinen takaisinmaksu. Työpaikka on eduksi, kun tehdään takaisinmaksusuunnitelmia. Luoton myöntäjä haluaa varmistua takaisinmaksukyvystäsi ja tähän saattaa liittyä myös asuinpaikka, jonka on tavallisesti oltava Suomessa.

   Vakuudeton luotto voi olla joustava

   Jos sinulle on myönnetty vakuudeton luotto pankilta, voit tavallisesti hoitaa raha-asioitasi turvallisin mielin myös erilaisissa muutostilanteissa. Elämäntilanteet voivat vaihdella esimerkiksi työpaikan tai perhetilanteen suhteen.

   Nämä voivat ymmärrettävästi vaikuttaa siihen, millaisissa erissä otettua luottoa pystyy lyhentämään.

   TUTUSTU MYÖS: Pikaluotto heti tilille

   Miten luotto maksetaan takaisin

   Kun haet lainaa, määrittelet samalla miten suurissa erissä aiot maksaa sen takaisin. Vakuudeton laina voi tietyissä tilanteissa joustaa takaisinmaksuissa. Usein on mahdollista tehdä suunnitelmiin muutoksia asiakaspalvelun kanssa tai joskus jopa itsenäisesti verkossa.

   Moni lainanmyöntäjä tarjoaa vaihtoehdoiksi maksuvapaata kuukautta. Useimpien tahojen kanssa voit myös lyhentää lainaa ennakkoon sovittua suuremmissa erissä. Monet asiakkaat arvostavat sitäkin, että luoton voi maksaa kerralla kokonaan pois ja vieläpä ilman ylimääräisiä kuluja.

   Voit hallinnoida luottosi tietoja kun haluat. Tarvittaessa voit hakea kuukauden maksuvapaata. Lainavertailussa ota aina huomioon, voitko maksaa luoton kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Luotto ilman vakuuksia ja sen kustannukset

   Vakuudeton luotto on monesti tunnettu myös nimellä kulutusluotto. Luoton lopulliset kustannukset muodostuvat itse lainasumman lisäksi korosta ja luottoon liittyvistä hoitomaksuista.

   Lopullisten kustannusten suuruuteen vaikuttaa lainan takaisinmaksun aikataulu. Kun suunnitelmissasi on luotto ilman vakuutta, tarkista, että lainaan liittyvät kustannukset on selvästi kerrottu.

   Voit vertailla eri tarjoajien luottojen hintaa todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten perusteella. Kun pyydät tarjouksia, tarkista vertailua helpottaaksesi, että lainatarjous on tehty samalle lainamäärälle ja laina-ajalle.

   Luottoa ilman vakuuksia monenlaisille asiakkaille

   Vaikka et olisikaan juuri tietyn pankin asiakas, voit silti pyytää lainatajouksia, jotka eivät edellytä vakuuksia tai takaajia. Monien eri pankkien asiakkaat voivat siis pyytää lainatarjouksia omiin menoihinsa.

   Mikäli tarvitset esimerkiksi auton, remonttia tai edessäsi on jokin muu pakollinen menoerä, voit sitoumuksetta tiedustella vaihtoehtojasi.

   Jos haluat saada rahaa ja selvittää eri vaihtoehtoja kumppaniliikkeestämme, täytä hakemus verkossa. Saat luottopäätöksen lähes saman tien.

   Valmis luottopäätös taskussasi olet vapaampi tekemään hankintoja ja päätöksiä. Voit tarvittaessa kertoa esimerkiksi autoliikkeessä, kenen palvelun tarjoajan rahoituspalvelulla olet hankintaa tekemässä.

   Voit hakea luottoa ilman vakuuksia jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Kyseessä on yksinkertaisesti hyvin nopea arkipäiväinen laina, jonka etuna on, että sen voi hakea netistä. Nykyään ei siis ole enää välttämätöntä mennä pankkiin hattu kourassa.

   Luoton kysyminen on täysin ilmaista

   Kun raha-asiat mietityttävät, voit aina lähettää ilmaisen hakemuksen. Saat siihen vastauksen aina nopeasti. Kilpailuttamalla luottosi voit säästää huomattavia summia. Vaikka lähetät hakemuksen, et kuitenkaan vielä sitoudu mihinkään.

   Meidän kauttamme sinun on mahdollista saada tarjouksia kymmeniltä eri pankeilta. Hakemuksia ei tarvita kuitenkaan kuin vain yksi. Luoton kilpailuttamiseen ei lisätä mitään piilokuluja. Asiakkaat voivat luottaa lainojen vertailun olevan maksutonta.

   Tämän vertailupalvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua valveutuneena lainankilpailuttajana mihinkään. Voit myös aina vaikka vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainojen maksuehdoissa voi olla eroja. Siitäkin syystä vaihtoehtoja on hyvä selvitellä ja valita niistä itselleen sopivin. Kilpailuttamalla luottoja voit suunnitella omaa talouttasi. Järkevästi toimimalla mahdollistat haluamasi hankinnat tai maksat kulujasi.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Luotto ilman vakuutta heti tilille

   Pikaisesti hankitun luoton voi saada heti tililleen, kunhan muutamat kriteerit täyttyvät. Oleellista luotonmyöntäjän näkökulmasta on, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää.

   Edellytyksenä on myös täysi-ikäisyys. Joidenkin lainatuotteiden ikäraja voi olla korkeampikin. Tarkista siis ikäraja valitsemasi luotonantajan sivuilta. On melko tyypillistä, että perusvaatimuksiin kuuluu myös vakituinen osoite Suomessa ja kenties myös Suomen kansalaisuus.

   Jos täytät nämä luotonantajan edellyttämät peruskriteerit, saat hyvin todennäköisesti haettua ainakin pientä luottoa. Luottomäärän kasvaessa lainapäätökseen alkaa vaikuttaa enemmän myös hakijan tulot.

   Vakituisessa työssä ja säännöllistä palkkaa saava henkilö saa lainaa helpommin. Riskiarvioita tehdessä lainanmyöntäjät kiinnittävät ymmärrettävästi huomiota näihin tekijöihin.

   Pätkätyöläiset, työttömät ja opiskelijat saattavat kohdata haasteellisemmaksi luoton saamisen netissä. Useat luotonantajat tulkitsevat kuitenkin esimerkiksi eläkkeen säännölliseksi tuloksi.

   Täytä hakemus

   Kun mietit vakuudettoman luoton hakemista, aloita hakemuslomakkeen täytöllä. Sen jälkeen jätä työ meille. Kilpailutamme lainan sinun puolestasi, eikä se maksa sinulle mitään.

   Kun seuraat ohjeita, lomakkeen täyttämiseen ei mene kauan. Hakemuksen täyttö on tärkeää tehdä huolellisesti. Siinä kysytään sinusta perustietoja ja tarkoituksena on saada tarvittava informaatio tulotasostasi.

   Kun hakemus on täytetty, me toimitamme sen edelleen rahoituslaitoksille. He hyväksyvät tai joskus voivat hylätä hakemuksen. Joka tapauksessa vastauksen saat yleensä nopeasti. Haluamme sinun olevan luotettavissa käsissä ja pyrimme välttämään turhaa odottelua.

   Lainatarjous on aina sinulle henkilökohtainen. Haluamme, että se on sinulle sopiva ja palvelee tarkoitustaan. Hakemusprosessi on kaiken kaikkiaan helppo. Myös nopeudella on näissä tilanteissa merkitystä.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi kymmenille rahoituslaitoksille ja pankeille. Tarkoituksena on saada sinulle mahdollisimman hyviä luottotarjouksia ja nopealla aikataululla. Vaikke me toimimmekin ripeästi, sinä voit silti rauhassa miettiä päätöstäsi.

   Saako luottoa netistä ilman vakuuksia varmasti

   Joskus ymmärrettävästi on tehtävä myös kielteisiä päätöksiä henkilöille, jotka hakevat vakuudettomia lainoja. Kielteisen päätöksen tarkoitus on varmistaa, että et joudu liian vaikeaan tilanteeseen taloutesi kanssa. Voi olla, että ajankohta tai kokonaistilanne ei vain ole sopiva lainan ottamiselle.

   Mikäli saisit hakemukseen kielteisen päätöksen, voit miettiä vielä lainamäärän muokkaamista pienemmäksi. Uudet laskelmat usein selkiyttävät tilannetta ja auttavat hahmottamaan itselle paremmin sopivaa luottoa.

   On tärkeää, että luotto on sopivasti mitoitettu. Sen ei ole tarkoitus asettaa liiallisia haasteita talouteen. Kannattaa tiedostaa, että lainasopimus on sopimus ja siitä voi neuvotella vain poikkeustapauksissa.

   Takaisinmaksusuunnitelma tehdään tarkoitusta varten ja mahdollisuuksia muutostilanteisiin tarjoavat lyhennysvapaat kuukaudet ja oikein mitoitetut kuukausierät. Luotonhakija voi näissä tilanteissa suunnitella tilanteensa uudelleen.

   Joskus paletin uudelleen suunnittelu tuo mukanaan myös uuden ratkaisun, joka onkin huomattavasti sopivampi juuri siihen elämäntilanteeseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Vakuudettoman luoton korko

   Vakuudeton luotto on sellainen, johon ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Tästä huolimatta korkotaso voi olla vakuudettomissa lainoissa varsin kilpailukykyinen. Tämä on varmasti yksi syy niiden suosioon.

   Voit hakea luottoa esimerkiksi tilanteessa, että sinulla on pienempiä ja kalliita luottoja, jotka kannattaisi yhdistää. Nykyään näin tehdään usein, sillä yhdistämällä kalliit ja halvat lainat yhdeksi isommaksi, lainan hoitokulut saadaan pienemmäksi. Vakuudetonta lainaa on onneksi hyvin helppoa hakea.

   Lainojen yhdistäminen saattaa tulla kustannuksiltaan edullisemmaksi. Vakuudeton luotto tätä tarkoitusta varten on monelle järkevä ratkaisu. Yksi hoidettava luotto on yksinkertaisempi hoidettava kuin monta pientä.

   Talouden selkeys on tärkeää. Voit aloittaa suunnitelmien teon heti, koska aloittaminen on helppoa. Kilpailuta lainavaihtoehdot ja saa sillä tavalla paras hinta. Sinun tarvitsee vain jättää hakemus, joka ei edes maksa mitään.

   Paras hinta vakuudettomalle luotolle löytyy varmasti. Jättämällä hakemuksen, saat tarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä. Eri luottovaihtoehtojen vertailu on tehty helpoksi ja tarkoituksena on saada sinulle se kaikkein paras tarjous. Hae lainaa ja vertaile tarjouksia jo tänään!

   Luotto ilman vakuuksia – Usein kysytyt kysymykset

   Mitä on luotto ilman vakuuksia?
   Luotto ilman vakuuksia tarkoittaa käytännössä luoton hakemista ilman että asetat mitään vakuudeksi luotolle. Luottoa ei usein voi saada ilman vakuuksia määräänsä enempää. Luotto ilman vakuuksia on kuitenkin hyvin kätevä keino rahoittaa esimerkiksi arjen äkillisiä menoja.
   Mistä luottoa ilman vakuuksia?
   Vakuudetonta luottoa voidaan hakea usein pankista.
   Mistä edullisin luotto ilman vakuuksia?
   Edullisimman luoton tai lainan voit löytää kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajia keskenään. Tässä voit käyttää apuna Summarumin ilmaista kilpailutuspalvelua.