Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Täsmäluotto

   Kilpailuta ja hae täsmäluotto netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae täsmäluottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Täsmäluottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan täsmäluoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae täsmäluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja täsmäluotto järjestyy luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea täsmäluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Täsmäluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta täsmäluottoa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile täsmäluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle täsmäluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa täsmäluottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin täsmäluotto.

   Vinkki

   Kilpailuta täsmäluotot netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan täsmäluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen täsmäluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman täsmäluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota näihin:

   • täsmäluoton korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta täsmäluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton täsmäluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen täsmäluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, maksetaan täsmäluotto heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Täsmäluottoa hakiessasi sinulla ei tarvitse olla tiettyä ennalta nimettyä käyttökohdetta. Täsmäluotto on hyvin joustava työkalu talouden tasapainottamiseen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Täsmäluotto – tätä se tarkoittaa

   Monilla meistä tulee elämässä vastaan tilanteita, joissa säästömme ja normaalit tulot eivät riitä kattavaan menoja. Useimmiten kyse on jostain yllättävästä menosta, kuten auton tai asunnon remontista tai kodinkoneen hajoamisesta, mutta toki vastaan tulee paljon muitakin tilanteita.

   Myös lomamatkan tai uuden hankinnan tekemiseen voit tarvita lisärahoitusta, ja vaikka jotkut meistä ovat erittäin tiukkoja suhtautumisessaan lainarahaan, ei näistä tilanteista ole pakko enää nykyään selvitä vyötä kiristämällä ja näkkileipää ruoaksi syöden.

   Nykypäivänä erilaisia lainarahoitusratkaisuja voi hyvillä mielin käyttää tällaisien tilanteiden selättämiseen. Täsmäluotto tai toiselta nimeltään kertaluotto on yksi tällaisista ratkaisuista. Sen avulla kuka tahansa pystyy hakemaan lainaa mihin tahansa sellaiseen tilanteeseen, missä lisärahoitusta tarvitaan.

   Täsmäluottoa varten ei myöskään tarvitse kiinnittää mitään tiettyä omaisuutta vakuudeksi, joten sen käyttö on melko huoletonta ja vaivatonta. Lainaa omaisuutta vastaan on toki sitäkin saatavilla halukkaille.

   Täsmäluotto on erinomainen työkalu kaikenlaisten pienten taloudellisten haasteiden selättämiseen turvallisesti ja nopeasti.


   Löydä edullisin täsmäluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan täsmäluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae täsmäluottoa näin

   Summarumilla täsmäluottojen kilpailuttamisesta on tehty nopeaa ja yksinkertaista. Toimi näin:

   1. Täytä täsmäluottohakemus sivustollamme.
   2. Lähetä se huolellisesti täytettynä meille.
   3. kilpailutamme yhteistyökumppanimme heti.
   4. Jos hakemuksesi täyttää kaikki rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.
   5. Vertaile tarjouksia rauhassa ja valitse sitten niistä sopivin vaihtoehto.

   Täsmäluoton kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Yhtään saaduista tarjouksista ei ole siis pakko hyväksyä.

   Kuka voi saada täsmäluottoa?

   Jotta voit saada täsmäluottoa, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat

   • Vähintään 18 vuoden ikä
   • Säännölliset tulot
   • Vakituinen koti Suomessa
   • Puhtaat luottotiedot

   Täsmäluotto – näin se toimii

   Täsmäluotolla tarkoitetaan kertaluontoista vakuudetonta kulutusluottoa, jonka voit hakea helposti netin kautta, ilman vaatimuksia tietystä käyttökohteesta. Käytännössä tämä tarkoittaa nopeasti haettavaa lainaa, jonka voit käyttää mihin haluat.

   Täsmäluotto on siis käytännössä vakuudeton kulutusluotto, johon sinun ei tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainaa takaamaan. Täsmäluottoa hakiessasi pankki tekee arvion lainan myöntämisestä puhtaasti tulojen ja menojen perusteella.

   Kertaluonteisuus tarkoittaa sitä, että laina myönnetään kerralla, eikä takaisin maksettuja osuuksia voi käyttää uudelleen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laina ei toimi luottokortin tai joustoluoton tavoin.

   Täsmäluoton voit hakea nopeasti netissä tehtävällä hakemuksella, johon syötät toivotun lainan tiedot sekä omat henkilökohtaiset tietosi, jonka jälkeen saat lainapäätöksen heti. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat maksetaan välittömästi tilille.

   Tämä tekee täsmäluotosta erinomaisen työkalun nopeisiin lainatarpeisiin. Kun tarve siis tulee, voit hakea täsmäluoton nopeasti ja rahat ovat hyväksymisen jälkeen välittömästi tilillä.

   On hyvä huomata, että täsmäluottoja on olemassa monilla muillakin eri nimillä. Käytännössä kaikki vakuudettomat kulutusluotot ovat täsmäluottoja.

   OP täsmäluotto – luotettavat kertaluotot pankista

   OP tarjoaa asiakkailleen ja muille lainan hakijoille täsmäluottoa. Osuuspankki tunnetaan Suomessa erittäin luotettavana ja vakaana toimijana.

   OP täsmäluotto lähtee kahdesta tuhannesta eurosta ja ulottuu aina viiteentoista tuhanteen euroon saakka. Kaikkiin täsmäluottoihin saa myös joustoa yhden vuotuisen maksuvapaan kuukauden muodossa.

   Maksuvapaata kuukautta ei ole tietenkään pakko käyttää, mutta se tuo lainaan sellaisen lisäjouston, jota läheskään jokainen toimija ei markkinoilla kykene tarjoamaan.

   OP:n täsmäluoton maksuajat ovat pitkiä, ja pienemmänkin täsmäluoton voi maksaa takaisin viidessä vuodessa. Suuremmissa luotoissa maksuajat ovat vielä tätäkin pidemmät.

   Osuuspankin täsmäluoton korko perustuu euriboriin, jonka päälle lisätään 7,95% korkoa sekä 6 euron kuukausittainen lainanhoitomaksu. Euriboriin perustuva lainan korko elää laina-ajan mukana, joten korkojen noustessa myös lainan korko nousee, toisin kuin kiinteissä koroissa.

   Osuuspankki täsmäluotto on pankin itsensä mukaan todella joustava. Maksuvapaan kuukauden lisäksi OP:n täsmäluottoa voi myös lyhentää nopeutetulla aikataululla, joka vaikuttaa lainan kustannuksiin pienentämällä niitä.

   Joustavilla ominaisuuksilla lainan käyttäjä pystyy varmistamaan, että laina ei kuormita taloutta liikaa, ja hyvässä tilanteessa jouston avulla pystyy taas lainaa lyhentämään suunniteltua enemmän. OP:n täsmäluotto on joustava työkalu arjen taloudellisiin haasteisiin.

   Täsmäluottolaskuri

   Täsmäluoton laskemista varten Summarum tarjoaa työkalun käyttöösi. Lainalaskuri on kätevä, sillä sen avulla voit selvittää täsmäluottoon liittyvät kulut sekä saada selville parhaimman luoton tarjoajan.

   Laskurin käyttö on maksutonta. Täytät laskuriin tärkeimmät luottoon liittyvät tärkeimmät tiedot, jonka jälkeen saat listan useita eri lainantarjoajista. Laskurin avulla voit siis säästää sekä omaa aikaasi, että rahaa löytämällä edullisimman markkinoilla olevan täsmäluoton.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Täsmäluotto vai joustoluotto?

   Täsmäluoton ideana on olla kertaluonteinen luotto ilman vakuutta, joka on helppo hakea. Tällaiselle lainalle löytyy monenlaisia käyttökohteita erityisesti arjen yllättävien taloudellisten haasteiden selättämiseen.

   On kuitenkin olemassa myös muunlaisia luottoja, joiden toiminta on erilaista verrattuna täsmäluoton lailla toimiviin lainoihin. Joustoluotto on sekin perusteiltaan vakuudeton kulutusluotto, mutta kertaluonteisuuden sijaan sitä voi käyttää jatkuvasti.

   Joustoluotto toimii kuten luottokortti. Joustoluotolle sovitaan tietty limiitti, johon asti luottoa on käytettävissä, ja kun luottoa lyhennetään, lyhennetty limiitti tulee uudelleen käytettäväksi.

   Joustoluoton ehdoton hyöty verrattuna täsmäluottoon on se, että jatkuva luotto on käytettävissä uudelleen jos tarvetta ilmenee. Yhdellä lainahakemuksella saat siis niin sanotusti pysyvän luoton, jota voit hyödyntää vaikka vuosienkin päästä uudelleen.

   Toisaalta joustoluottoa voi hyödyntää myös osissa, kun täsmäluotto nostetaan aina kerralla tilille. Tästä syystä käyttöluotto toimii myös tilanteissa, joissa käyttökohde ei ole välttämättä yhtä selkeä, tai lainan määrän tarpeesta ei ole varmuutta.

   Useimmiten joustoluotot eivät ole yhtä suuria kuin mitä täsmäluotot voivat olla. Tästä syystä joustoluotto ei sovi yhtä suuriin hankintoihin tai tarpeisiin kuin täsmäluotot.

   Täsmäluottoa harkitessa sinun on hyvä vertailla sekä täsmäluottoja että joustoluottoja, ja miettiä kumpi sopii omaan tilanteeseesi paremmin.

   Esimerkki täsmäluoton nostamisesta

   Täsmäluoton hakeminen ja nostaminen on hyvin yksinkertaista. Yksi täsmäluoton tärkeimmistä ominaisuuksista on yksinkertainen ja selkeä hakuprosessi, joten käytännössä kaikki toimijat ovat panostaneet tähän.

   Prosessi lähtee käyntiin lainahakemuksen tekemisellä. Hakijana voit päättää yksittäisen toimijan, jolta haet täsmäluottoa, tai voit vertailla useita toimijoita kauttamme. Joka tapauksessa hakemus alkaa toivotunlaisen lainan tietojen syöttämisellä. Valitse siis ensimmäiseksi täsmäluoton summa ja takaisinmaksuaika.

   Tämän jälkeen hakemus menee eteenpäin omien tietojen syöttämiseen, jossa palveluun kerrotaan lain vaatimat sekä lainatarjouksen kannalta oleelliset henkilötiedot sekä tiedot omista tuloista ja menoista. Koska täsmäluotto on vakuudetonta luottoa, lainatarjoukseen vaikuttaa pelkästään tulojen ja menojen tiedot.

   Tiesitkö?

   Täsmäluoton hakemuksessa sinun ei varsinaisesti tarvitse kertoa lainan käyttötarkoitusta, vaikkakin, jos aiot käyttää täsmäluottoa muiden lainojen yhdistämiseen, kannattaa siitä kertoa jo hakemuksessa.

   Usein lainanantaja suhtautuu myönteisesti siihen, jos aikaisempia erillisiä lainoja aiotaan yhdistää yhdeksi lainaksi.

   Kun lainahakemukseen on syötetty tiedot, voidaan hakemus lähettää eteenpäin. Jos täytät hakemusta yksittäisen lainanmyöntäjän sivuilla, täsmäluottohakemus lähtee vain yhdelle lainoittajalle. Mikäli hyödynnät Summarumin lainavertailua, lähtee se jopa kymmenille eri toimijoille samanaikaisesti. Lainahakemuksen lähdettyä robotti tarkistaa sen, ja antaa lainatarjouksen välittömästi.

   Lainanhakuprosessi sisältää monta, nykyisin automatisoitua vaihetta, joista luottotietojen tarkistus on yksi olennaisimmista.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Täsmäluoton edut ja mahdolliset riskit

   Edut Riskit
   Täsmäluottoa voit saada jopa 60 000 euroon saakka. Houkutus hakea liikaa täsmäluottoa voi kasvaa, kun lainoja on tarjolla jatkuvasti ympärillämme.
   Täsmäluoton käyttötarkoitusta ei kysellä sen tarkemmin. Mikäli jätät täsmäluoton maksamatta takaisin ajallaan, seuraa tästä maksuhäiriömerkintä.
   Kun kilpailutat täsmäluotot avullamme, voit saada monta edullista tarjousta.
   Täsmäluotto ei edellyt vakuuksia.

   Halpa täsmäluotto löytyy näin

   Täsmäluottoja löytyy monilta eri toimijoilta eri nimillä. Täsmäluotto voi olla esimerkiksi autolaina. Ainoa tapa selvittää, mikä on edullisin ja sopivin vaihtoehto itsellesi, on tehdä laajaa vertailua eri toimijoista ja vaihtoehdoista.

   Vertailua voit tehdä oikeastaan kahdella tavalla:

   1. Etsiä täsmäluoton tarjoajia itse verkosta.
   2. Antaa Summarumin hoitaa kilpailutus puolestasi.

   Toinen tavoista on siis etsiä erilaisia täsmäluottojen toimittajia verkosta. Tämän jälkeen voit tehdä useita eri lainahakemuksia näille kaikille. Tämän jälkeen sinun pitää odotella lainatarjouksia, joita voit alkaa sen jälkeen vertailemaan.

   Vertailun haasteena on se, että kaikki toimijat eivät toimita tarjouksia samassa muodossa, eivätkä esitä myöskään kaikkia lainojen kuluja ja ominaisuuksia samassa muodossa. Täsmäluottojen vertailu tällä tekniikalla toteutettuna on hidasta ja vaikeaa.

   Voit myös käyttää Summarumia. Tässä vaihtoehdossa sinun tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus meille. Lähetämme sen kaikille kymmenille, luotettaville yhteistyökumppaneillemme. Niiltä välittömät lainatarjoukset ja lähetämme ne sinulle arvioitavaksi.

   Täsmäluottotarjoukset ovat meillä kaikki samanlaisessa muodossa. Silloin näet lainojen väliset erot selkeästi, ja halvin ja paras vaihtoehto löytyy nopeasti.

   LUE LISÄÄ: Halpa pikaluotto

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Hyödynnä täsmäluottolaskuri ja säästä

   Mikäli sinua kiinnostaa tämä lainatyyppi, voi täsmäluottolaskuri olla enemmän kuin hyödyllinen työkalu lainan kulujesi laskemiseen.

   Mikäli hankinnan kohteena on laskuri toimii samalla periaatteella kuin minkä tahansa muunkin lainan kohdalla. Voit siis syöttää laskuriin haluamiasi tietoja, jonka jälkeen täsmäluottolaskuri arvioi lainan todellisen vuosikoron sekä kokonaiskustannuksia.

   TUTUSTU MYÖS: Tililuotto heti

   Esimerkkejä täsmäluotoista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista täsmäluotoista sekä niiden kustannuksista.

   Täsmäluotto – Usein kysyttyä

   Mikä on täsmäluotto?
   Täsmäluotto on vakuudeton laina, jonka käyttötarkoituksen päättää sitä hakeva henkilö itse. Täsmäluotto on ominaisuuksiltaan sama kuin vakuudeton kulutusluotto.
   Mistä edullinen täsmäluotto?
   Edullinen täsmäluotto on mahdollista löytää lainavertailun kautta. Summarumin lainavertailun avulla kuluttajan on mahdollista selvittää sen hetkinen hintataso sekä löytää edullisin täsmäluotto.
   Miten täsmäluotto eroaa joustoluotosta?
   Täsmäluotto eroaa joustoluotosta niin, että täsmäluotossa lainaa hakeva henkilö vastaanottaa koko lainasumman kerralla. Joustoluotossa taas kuluttajalle myönnetään limiitti, jonka sisällä lainaa hakenut henkilö voi tehdä nostoja haluamansa verran.