Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Täsmäluotto

   Kilpailuta ja hae täsmäluotto netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae täsmäluottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Täsmäluottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan täsmäluoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae täsmäluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae täsmäluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea täsmäluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta täsmäluottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile täsmäluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle täsmäluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa täsmäluottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin täsmäluotto.

   Kilpailuttamalla täsmäluotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan täsmäluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen täsmäluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman täsmäluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota täsmäluoton korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta täsmäluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton täsmäluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen täsmäluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, täsmäluotto maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Täsmäluottoa hakiessa ei tarvitse olla tiettyä ennalta nimettyä käyttökohdetta. Täsmäluotto on hyvin joustava työkalu talouden tasapainottamiseen. Perehdy täällä täsmäluottoon ja laita hakemus Summarumin kautta vetämään.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Täsmäluotto – tätä se tarkoittaa

   Monilla meistä tulee elämässä vastaan tilanteita, joissa säästömme ja normaalit tulot eivät riitä kattavaan menoja. Useimmiten kyse on jostain yllättävästä menosta, kuten auton tai asunnon remontista tai kodinkoneen hajoamisesta, mutta toki vastaan tulee paljon muitakin tilanteita.

   Myös lomamatkan tai uuden hankinnan tekemiseen voi tarvita lisärahoitusta, ja vaikka jotkut meistä ovat erittäin tiukkoja suhtautumisessaan lainarahaan, ei näistä tilanteista ole pakko enää nykyään selvitä vyötä kiristämällä ja näkkileipää ruoaksi syöden.

   Nykypäivänä erilaisia lainarahoitusratkaisuja voi hyvillä mielin käyttää tällaisien tilanteiden selättämiseen. Täsmäluotto tai toiselta nimeltään kertaluotto on yksi tällaisista ratkaisuista. Sen avulla kuka tahansa pystyy hakemaan lainaa mihin tahansa tilanteeseen, missä lisärahoitusta tarvitaan.

   Täsmäluottoa varten ei myöskään tarvi kiinnittää mitään tiettyä omaisuutta vakuudeksi, joten sen käyttö on melko huoletonta ja vaivatonta.

   Tässä artikkelissa käydään täsmäluotto tarkemmin läpi, avaten sen kustannuksia, ominaisuuksia ja erilaisia käyttömahdollisuuksia lainan hakijoille selkeällä Suomen kielellä. Täsmäluotto on erinomainen työkalu kaikenlaisten pienten taloudellisten haasteiden selättämiseen turvallisesti ja nopeasti.


   Löydä edullisin täsmäluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan täsmäluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Täsmäluotto – näin se toimii

   Täsmäluotolla tarkoitetaan kertaluontoista vakuudetonta kulutusluottoa, jonka voi hakea helposti netin kautta, ilman vaatimuksia tietystä käyttökohteesta. Käytännössä tämä tarkoittaa nopeasti haettavaa lainaa, jonka voi käyttää mihin haluaa.

   Täsmäluotto on siis käytännössä vakuudeton kulutusluotto, johon ei tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainaa takaamaan. Lainaa hakiessa pankki tekee arvion lainan myöntämisestä puhtaasti hakijan tulojen ja menojen perusteella, eli henkilö, jolla ei ole kiinteää omaisuutta on täysin oikeutettu täsmäluottoa hakemaan.

   Kertaluonteisuus tarkoittaa sitä, että laina myönnetään kerralla, eikä takaisin maksettuja osuuksia voi käyttää uudelleen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laina ei toimi luottokortin tai joustoluoton tavoin, vaan on ihan perinteinen laina rakenteeltaan.

   Täsmäluoton voi hakea nopeasti netissä tehtävällä hakemuksella, johon syötetään toivotun lainan tiedot sekä omat henkilökohtaiset tiedot, jonka jälkeen lainapäätöksen saa heti. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan välittömästi tilille.

   Tämä tekee täsmäluotosta erinomaisen työkalun nopeisiin lainatarpeisiin. Kun tarve tulee, pystyy lainan hakemaan nopeasti netin kautta ja rahat ovat hyväksymisen jälkeen välittömästi tilillä.

   On hyvä huomata, että täsmäluottoja on olemassa monilla muillakin eri nimillä. Käytännössä kaikki vakuudettomat kulutusluotot ovat täsmäluottoja.

   OP täsmäluotto – luotettavat kertaluotot

   OP tarjoaa asiakkailleen ja muille lainan hakijoille täsmäluottoa. Osuuspankki tunnetaan Suomessa erittäin luotettavana ja vakaana toimijana, minkä avulla lainan hakija voi laittaa lainahakemuksensa eteenpäin erittäin turvallisin mielin.

   Osuuspankki tarjoaa täsmäluoton kahdesta tuhannesta eurosta viiteentoista tuhanteen eruoon saakka. Kaikkiin täsmäluottoihin saa myös joustoa yhden vuotuisen maksuvapaan kuukauden muodossa.

   Maksuvapaata kuukautta ei ole tietenkään pakko käyttää, mutta se tuo lainaan sellaisen lisäjouston, jota läheskään jokainen toimija ei markkinoilla kykene tarjoamaan.

   OP:n täsmäluoton maksuajat ovat pitkiä, ja pienemmänkin täsmäluoton voi maksaa takaisin viidessä vuodessa. Suuremmissa luotoissa maksuajat ovat vielä pidemmätkin.

   Osuuspankin täsmäluoton korko perustuu euriboriin, jonka päälle lisätään 7,95% korkoa sekä 6 euron kuukausittainen lainanhoitomaksu. Euriboriin perustuva lainan korko elää laina-ajan mukana, joten korkojen noustessa myös lainan korko nousee, toisin kuin kiinteissä koroissa.

   Osuuspankki korostaa täsmäluottonsa joustoa. Maksuvapaan kuukauden lisäksi OP:n täsmäluottoa voi myös lyhentää nopeutetulla aikataululla, joka vaikuttaa lainan kustannuksiin pienentämällä niitä.

   Joustavilla ominaisuuksilla lainan käyttäjä pystyy varmistamaan, että laina ei kuormita taloutta liikaa, ja hyvässä tilanteessa jouston avulla pystyy taas lainaa lyhentämään suunniteltua enemmän. OP:n täsmäluotto on joustava työkalu arjen taloudellisiin haasteisiin.

   Täsmäluottolaskuri

   Täsmäluoton laskemista varten Summarum tarjoaa oivana apuvälineenä lainalaskuria. Laskurin avulla voit selvittää täsmäluottoon liittyvät kulut, sekä saada selville parhaimman luoton tarjoajan.

   Laskurin käyttö on maksutonta. Täytät laskuriin tärkeimmät luottoon liittyvät tärkeimmät tiedot, jonka jälkeen saat listan useita eri lainantarjoajista. Laskurin avulla voit siis säästää sekä omaa aikaasi, että rahaa löytämällä edullisimman markkinoilla olevan täsmäluoton.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Täsmäluotto vai joustoluotto?

   Kuten aiemmin todettiin, täsmäluoton ideana on olla kertaluonteinen, vakuudeton kulutusluotto, joka on helppo hakea. Tällaiselle lainalle löytyy monenlaisia käyttökohteita erityisesti arjen yllättävien taloudellisten haasteiden selättämisestä.

   On kuitenkin olemassa myös muunlaisia luottoja, joiden toiminta on erilaista verrattuna täsmäluoton lailla toimiviin lainoihin. Joustoluotto on myös vakuudeton kulutusluotto, mutta kertaluonteisuuden sijaan joustoluottoa voi käyttää jatkuvasti.

   Joustoluotto toimii kuten luottokortti. Joustoluotolle sovitaan tietty limiitti, johon asti luottoa on käytettävissä, ja kun luottoa lyhennetään, lyhennetty limiitti tulee uudelleen käytettäväksi.

   Joustoluoton ehdoton hyöty verrattuna täsmäluottoon on se, että luotto on käytettävissä uudelleen jos tarvetta ilmenee. Yhdellä lainahakemuksella saa niin sanotusti pysyvän luoton, jota pystyy hyödyntämään vaikka vuosienkin päästä uudelleen.

   Toisaalta joustoluottoa voi hyödyntää myös osissa, kun täsmäluotto nostetaan aina kerralla tilille. Tästä syystä joustoluotto toimii myös tilanteissa, joissa käyttökohde ei ole välttämättä yhtä selkeä, tai lainan määrän tarpeesta ei ole varmuutta.

   Useimmiten joustoluotot eivät ole yhtä suuria kuin mitä täsmäluotot voivat olla. Tästä syystä joustoluotto ei sovi yhtä suuriin hankintoihin tai tarpeisiin kuin täsmäluotot. Lainaa harkitessa on hyvä vertailla sekä täsmäluottoja että joustoluottoja, ja miettiä kumpi sopii omaan tilanteeseen paremmin.

   Esimerkki täsmäluoton nostamisesta

   Täsmäluoton hakeminen ja nostaminen on hyvin yksinkertaista puuhaa. Yksi täsmäluoton tärkeimmistä ominaisuuksista on yksinkertainen ja selkeä hakuprosessi, joten käytännössä kaikki toimijat ovat panostaneet tähän.

   Homma lähtee aina käyntiin lainahakemuksen tekemisellä. Hakija voi päättää yksittäisen toimijan, jolta lainaa haetaan, tai vertailla useita toimijoita lainavertailupalvelun, kuten esimerkiksi summarum.fi -lainavertailun kautta. Joka tapauksessa hakemus alkaa toivotunlaisen lainan tietojen syöttämisellä, eli valitaan lainan summa ja takaisinmaksuaika.

   Tämän jälkeen hakemus menee eteenpäin omien tietojen syöttämiseen, jossa palveluun kerrotaan lain vaatimat sekä lainatarjouksen kannalta oleelliset henkilötiedot sekä tiedot omista tuloista ja menoista. Koska täsmäluotto on vakuudeton laina, lainatarjoukseen vaikuttaa pelkästään tulojen ja menojen tiedot.

   Täsmäluoton hakemuksessa ei varsinaisesti tarvitse kertoa lainan käyttötarkoitusta, vaikkakin, jos lainaa aiotaan käyttää muiden lainojen yhdistämiseen, kannattaa siitä kertoa. Usein lainanantaja suhtautuu myönteisesti siihen, jos aikaisempia erillisiä lainoja aiotaan yhdistää yhdeksi lainaksi.

   Kun lainahakemukseen on syötetty tiedot, voidaan hakemus lähettää eteenpäin. Jos täytät hakemusta yksittäisen lainanmyöntäjän sivuilla, lainahakemus lähtee vain yhdelle lainoittajalle, mutta jos käytät lainavertailua, lähtee se jopa kymmenille eri toimijoille samanaikaisesti. Lainahakemuksen lähdettyä robotti tarkistaa sen, ja antaa lainatarjouksen välittömästi.

   Lainanhakuprosessi sisältää monta, nykyisin automatisoitua vaihetta, joista luottotietojen tarkistus on yksi olennaisimmista.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Näin löydät edullisen täsmäluoton

   Kuten ylempänä mainittiin, täsmäluottoja löytyy monilta eri toimijoilta eri nimillä. Täsmäluotto voi olla esimerkiksi autolaina. Ainoa tapa selvittää, mikä on edullisin ja sopivin vaihtoehto itselle, on tehdä laajaa vertailua eri toimijoista ja vaihtoehdoista.

   Vertailua voi tehdä oikeastaan kahdella tavalla: Toinen tapa on etsiä erilaisia täsmäluottojen toimittajia verkosta, jonka jälkeen tehdä useita eri lainahakemuksia näille kaikille. Tämän jälkeen pitää odotella lainatarjouksia, joita voi alkaa sen jälkeen vertailemaan.

   Vertailun haasteena on se, että kaikki toimijat eivät toimita tarjouksia samassa muodossa, eivätkä esitä myöskään kaikkia lainojen kuluja ja ominaisuuksia samassa muodossa. Vertailu on hidasta ja vaikeaa.

   Tästä pääsemmekin toiseen vaihtoehtoon, eli hakija voi käyttää lainavertailupalvelua, kuten Summarum.fi -lainavertailua täsmäluottojen vertailuun. Tässä vaihtoehdossa sinun tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus Summarumin sivuilla, jonka palvelu lähettää kaikille sen kymmenille palvelun luotettaviksi havaituille yhteistyökumppaneille, joilta tulee välittömät lainatarjoukset hakijan nähtäväksi.

   Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat tulevat käytännössä välittömästi tilille. Lainatarjoukset vieläpä laitetaan samanlaiseen muotoon, jolloin hakija näkee lainojen väliset erot selkeästi, ja halvin ja paras vaihtoehto löytyvät nopeasti. Tästä syystä tämä vaihtehto on selkeästi nopeampi ja helpompi tapa tehdä vertailua monien eri toimijoiden välillä.

   LUE LISÄÄ: Halpa pikaluotto

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Hyödynnä täsmäluottolaskuri ja säästä

   Mikäli sinua kiinnostaa täsmäluotto, voi täsmäluottolaskuri olla hyödyllinen työkalu lainan kulujesi laskemiseen. Tyypillinen lainalaskuri on sellainen, mihin voit syöttää tarkastelemasi lainan tiedot.

   Mikäli hankinnan kohteena on täsmäluotto laskuri toimii samalla periaatteella kuin minkä tahansa muunkin lainan kohdalla. Voi siis syöttää laskuriin haluamiasi tietoja, jonka jälkeen täsmäluottolaskuri arvioi lainan todellisen vuosikoron sekä kokonaiskustannuksia.

   Todellinen vuosikorko eroaa tyypillisestä nimelliskorosta siinä, että todelliseen vuosikorkoon on sisällytettynä lainan kaikki kustannukset. Täsmäluottolaskuri arvioi myös lainan kokonaiskustannusten ja laina-ajan perusteella lainan keskimääräisen kuukausisumman.

   Täsmäluotto – Usein kysyttyä

   Mikä on täsmäluotto?
   Täsmäluotto on vakuudeton laina, jonka käyttötarkoituksen päättää sitä hakeva henkilö itse. Täsmäluotto on ominaisuuksiltaan sama kuin vakuudeton kulutusluotto.
   Mistä edullinen täsmäluotto?
   Edullinen täsmäluotto on mahdollista löytää lainavertailun kautta. Summarumin lainavertailun avulla kuluttajan on mahdollista selvittää sen hetkinen hintataso sekä löytää edullisin täsmäluotto.
   Miten täsmäluotto eroaa joustoluotosta?
   Täsmäluotto eroaa joustoluotosta niin, että täsmäluotossa lainaa hakeva henkilö vastaanottaa koko lainasumman kerralla. Joustoluotossa taas kuluttajalle myönnetään limiitti, jonka sisällä lainaa hakenut henkilö voi tehdä nostoja haluamansa verran.