Täsmäluotto – kertaluottoa eri tarkoituksiin

Täsmäluoton tärkein pointti on se, että sitä varten ei tarvitse olla mitään tiettyä ennalta nimettyä käyttökohdetta, vaan luoton voi käyttää vapaasti haluamallaan tavalla. Perehdy heti täsmäluottoon ja laita hakemus vetämään.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Täsmäluotto – tätä se tarkoittaa

   Monilla meistä tulee elämässä vastaan tilanteita, joissa säästömme ja normaalit tulot eivät riitä kattavaan menoja. Useimmiten kyse on jostain yllättävästä menosta, kuten auton tai asunnon remontista tai kodinkoneen hajoamisesta, mutta toki vastaan tulee paljon muitakin tilanteita.

   Myös lomamatkan tai uuden hankinnan tekemiseen voi tarvita lisärahoitusta, ja vaikka jotkut meistä ovat erittäin tiukkoja suhtautumisessaan lainarahaan, ei näistä tilanteista ole pakko enää nykyään selvitä vyötä kiristämällä ja näkkileipää ruoaksi syöden.

   Nykypäivänä erilaisia lainarahoitusratkaisuja voi hyvillä mielin käyttää tällaisien tilanteiden selättämiseen. Täsmäluotto tai toiselta nimeltään kertaluotto on yksi tällaisista ratkaisuista. Sen avulla kuka tahansa pystyy hakemaan lainaa mihin tahansa tilanteeseen, missä lisärahoitusta tarvitaan.

   Täsmäluottoa varten ei myöskään tarvi kiinnittää mitään tiettyä omaisuutta vakuudeksi, joten sen käyttö on melko huoletonta ja vaivatonta.

   Tässä artikkelissa käydään täsmäluotto tarkemmin läpi, avaten sen kustannuksia, ominaisuuksia ja erilaisia käyttömahdollisuuksia lainan hakijoille selkeällä Suomen kielellä. Täsmäluotto on erinomainen työkalu kaikenlaisten pienten taloudellisten haasteiden selättämiseen turvallisesti ja nopeasti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Täsmäluotto – näin se toimii

   Täsmäluotolla tarkoitetaan kertaluontoista vakuudetonta kulutusluottoa, jonka voi hakea helposti netin kautta, ilman vaatimuksia tietystä käyttökohteesta. Käytännössä tämä tarkoittaa nopeasti haettavaa lainaa, jonka voi käyttää mihin haluaa.

   Täsmäluotto on siis käytännössä vakuudeton kulutusluotto, johon ei tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainaa takaamaan. Lainaa hakiessa pankki tekee arvion lainan myöntämisestä puhtaasti hakijan tulojen ja menojen perusteella, eli henkilö, jolla ei ole kiinteää omaisuutta on täysin oikeutettu täsmäluottoa hakemaan.

   Kertaluonteisuus tarkoittaa sitä, että laina myönnetään kerralla, eikä takaisin maksettuja osuuksia voi käyttää uudelleen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laina ei toimi luottokortin tai joustoluoton tavoin, vaan on ihan perinteinen laina rakenteeltaan.

   Täsmäluoton voi hakea nopeasti netissä tehtävällä hakemuksella, johon syötetään toivotun lainan tiedot sekä omat henkilökohtaiset tiedot, jonka jälkeen lainapäätöksen saa heti. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan välittömästi tilille.

   Tämä tekee täsmäluotosta erinomaisen työkalun nopeisiin lainatarpeisiin. Kun tarve tulee, pystyy lainan hakemaan nopeasti netin kautta ja rahat ovat hyväksymisen jälkeen välittömästi tilillä.

   On hyvä huomata, että täsmäluottoja on olemassa monilla muillakin eri nimillä. Käytännössä kaikki vakuudettomat kulutusluotot ovat täsmäluottoja.

   OP täsmäluotto – luotettavat kertaluotot

   OP tarjoaa asiakkailleen ja muille lainan hakijoille täsmäluottoa. Osuuspankki tunnetaan Suomessa erittäin luotettavana ja vakaana toimijana, minkä avulla lainan hakija voi laittaa lainahakemuksensa eteenpäin erittäin turvallisin mielin.

   Osuuspankki tarjoaa täsmäluoton kahdesta tuhannesta eurosta viiteentoista tuhanteen eruoon saakka. Kaikkiin täsmäluottoihin saa myös joustoa yhden vuotuisen maksuvapaan kuukauden muodossa.

   Maksuvapaata kuukautta ei ole tietenkään pakko käyttää, mutta se tuo lainaan sellaisen lisäjouston, jota läheskään jokainen toimija ei markkinoilla kykene tarjoamaan.

   OP:n täsmäluoton maksuajat ovat pitkiä, ja pienemmänkin täsmäluoton voi maksaa takaisin viidessä vuodessa. Suuremmissa luotoissa maksuajat ovat vielä pidemmätkin.

   Osuuspankin täsmäluoton korko perustuu euriboriin, jonka päälle lisätään 7,95% korkoa sekä 6 euron kuukausittainen lainanhoitomaksu. Euriboriin perustuva lainan korko elää laina-ajan mukana, joten korkojen noustessa myös lainan korko nousee, toisin kuin kiinteissä koroissa.

   Osuuspankki korostaa täsmäluottonsa joustoa. Maksuvapaan kuukauden lisäksi OP:n täsmäluottoa voi myös lyhentää nopeutetulla aikataululla, joka vaikuttaa lainan kustannuksiin pienentämällä niitä.

   Joustavilla ominaisuuksilla lainan käyttäjä pystyy varmistamaan, että laina ei kuormita taloutta liikaa, ja hyvässä tilanteessa jouston avulla pystyy taas lainaa lyhentämään suunniteltua enemmän. OP:n täsmäluotto on joustava työkalu arjen taloudellisiin haasteisiin.

   Täsmäluotto vai joustoluotto?

   Kuten aiemmin todettiin, täsmäluoton ideana on olla kertaluonteinen, vakuudeton kulutusluotto, joka on helppo hakea. Tällaiselle lainalle löytyy monenlaisia käyttökohteita erityisesti arjen yllättävien taloudellisten haasteiden selättämisestä.

   On kuitenkin olemassa myös muunlaisia luottoja, joiden toiminta on erilaista verrattuna täsmäluoton lailla toimiviin lainoihin. Joustoluotto on myös vakuudeton kulutusluotto, mutta kertaluonteisuuden sijaan joustoluottoa voi käyttää jatkuvasti.

   Joustoluotto toimii kuten luottokortti. Joustoluotolle sovitaan tietty limiitti, johon asti luottoa on käytettävissä, ja kun luottoa lyhennetään, lyhennetty limiitti tulee uudelleen käytettäväksi.

   Joustoluoton ehdoton hyöty verrattuna täsmäluottoon on se, että luotto on käytettävissä uudelleen jos tarvetta ilmenee. Yhdellä lainahakemuksella saa niin sanotusti pysyvän luoton, jota pystyy hyödyntämään vaikka vuosienkin päästä uudelleen.

   Toisaalta joustoluottoa voi hyödyntää myös osissa, kun täsmäluotto nostetaan aina kerralla tilille. Tästä syystä joustoluotto toimii myös tilanteissa, joissa käyttökohde ei ole välttämättä yhtä selkeä, tai lainan määrän tarpeesta ei ole varmuutta.

   Useimmiten joustoluotot eivät ole yhtä suuria kuin mitä täsmäluotot voivat olla. Tästä syystä joustoluotto ei sovi yhtä suuriin hankintoihin tai tarpeisiin kuin täsmäluotot. Lainaa harkitessa on hyvä vertailla sekä täsmäluottoja että joustoluottoja, ja miettiä kumpi sopii omaan tilanteeseen paremmin.

   Esimerkki täsmäluoton nostamisesta

   Täsmäluoton hakeminen ja nostaminen on hyvin yksinkertaista puuhaa. Yksi täsmäluoton tärkeimmistä ominaisuuksista on yksinkertainen ja selkeä hakuprosessi, joten käytännössä kaikki toimijat ovat panostaneet tähän.

   Homma lähtee aina käyntiin lainahakemuksen tekemisellä. Hakija voi päättää yksittäisen toimijan, jolta lainaa haetaan, tai vertailla useita toimijoita lainavertailupalvelun, kuten esimerkiksi summarum.fi -lainavertailun kautta. Joka tapauksessa hakemus alkaa toivotunlaisen lainan tietojen syöttämisellä, eli valitaan lainan summa ja takaisinmaksuaika.

   Tämän jälkeen hakemus menee eteenpäin omien tietojen syöttämiseen, jossa palveluun kerrotaan lain vaatimat sekä lainatarjouksen kannalta oleelliset henkilötiedot sekä tiedot omista tuloista ja menoista. Koska täsmäluotto on vakuudeton laina, lainatarjoukseen vaikuttaa pelkästään tulojen ja menojen tiedot.

   Täsmäluoton hakemuksessa ei varsinaisesti tarvitse kertoa lainan käyttötarkoitusta, vaikkakin, jos lainaa aiotaan käyttää muiden lainojen yhdistämiseen, kannattaa siitä kertoa. Usein lainanantaja suhtautuu myönteisesti siihen, jos aikaisempia erillisiä lainoja aiotaan yhdistää yhdeksi lainaksi.

   Kun lainahakemukseen on syötetty tiedot, voidaan hakemus lähettää eteenpäin. Jos täytät hakemusta yksittäisen lainanmyöntäjän sivuilla, lainahakemus lähtee vain yhdelle lainoittajalle, mutta jos käytät lainavertailua, lähtee se jopa kymmenille eri toimijoille samanaikaisesti. Lainahakemuksen lähdettyä robotti tarkistaa sen, ja antaa lainatarjouksen välittömästi.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Näin löydät edullisen täsmäluoton

   Kuten ylempänä mainittiin, täsmäluottoja löytyy monilta eri toimijoilta eri nimillä. Ainoa tapa selvittää, mikä on edullisin ja sopivin vaihtoehto itselle, on tehdä laajaa vertailua eri toimijoista ja vaihtoehdoista.

   Vertailua voi tehdä oikeastaan kahdella tavalla: Toinen tapa on etsiä erilaisia täsmäluottojen toimittajia verkosta, jonka jälkeen tehdä useita eri lainahakemuksia näille kaikille. Tämän jälkeen pitää odotella lainatarjouksia, joita voi alkaa sen jälkeen vertailemaan.

   Vertailun haasteena on se, että kaikki toimijat eivät toimita tarjouksia samassa muodossa, eivätkä esitä myöskään kaikkia lainojen kuluja ja ominaisuuksia samassa muodossa. Vertailu on hidasta ja vaikeaa.

   Tästä pääsemmekin toiseen vaihtoehtoon, eli hakija voi käyttää lainavertailupalvelua, kuten Summarum.fi -lainavertailua täsmäluottojen vertailuun. Tässä vaihtoehdossa sinun tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus Summarumin sivuilla, jonka palvelu lähettää kaikille sen kymmenille palvelun luotettaviksi havaituille yhteistyökumppaneille, joilta tulee välittömät lainatarjoukset hakijan nähtäväksi.

   Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat tulevat käytännössä välittömästi tilille. Lainatarjoukset vieläpä laitetaan samanlaiseen muotoon, jolloin hakija näkee lainojen väliset erot selkeästi, ja halvin ja paras vaihtoehto löytyvät nopeasti. Tästä syystä tämä vaihtehto on selkeästi nopeampi ja helpompi tapa tehdä vertailua monien eri toimijoiden välillä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hyödynnä täsmäluottolaskuri ja säästä

   Mikäli kuluttajaa kiinnostaa täsmäluotto, voi täsmäluottolaskuri olla hyödyllinen työkalu lainan kulujen laskemiseen. Tyypillinen lainalaskuri on sellainen, mihin kuluttaja syöttää tarkastelemansa lainan tietoja.

   Mikäli hankinnan kohteena on täsmäluotto laskuri toimii samalla periaatteella kuin minkä tahansa muunkin lainan kohdalla. Kuluttaja voi syöttää laskuriin haluamiaan tietoja, jonka jälkeen täsmäluottolaskuri arvioi lainan todellisen vuosikoron sekä kokonaiskustannuksia.

   Todellinen vuosikorko eroaa tyypillisestä nimelliskorosta siinä, että todelliseen vuosikorkoon on sisällytettynä lainan kaikki kustannukset. Täsmäluottolaskuri arvioi myös lainan kokonaiskustannusten ja laina-ajan perusteella lainan keskimääräisen kuukausisumman.

   Usein kysyttyä

   Mikä on täsmäluotto?
   Täsmäluotto on vakuudeton laina, jonka käyttötarkoituksen päättää sitä hakeva henkilö itse. Täsmäluotto on ominaisuuksiltaan sama kuin vakuudeton kulutusluotto.
   Mistä edullinen täsmäluotto?
   Edullinen täsmäluotto on mahdollista löytää lainavertailun kautta. Summarumin lainavertailun avulla kuluttajan on mahdollista selvittää sen hetkinen hintataso sekä löytää edullisin täsmäluotto.
   Miten täsmäluotto eroaa joustoluotosta?
   Täsmäluotto eroaa joustoluotosta niin, että täsmäluotossa lainaa hakeva henkilö vastaanottaa koko lainasumman kerralla. Joustoluotossa taas kuluttajalle myönnetään limiitti, jonka sisällä lainaa hakenut henkilö voi tehdä nostoja haluamansa verran.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi täsmäluottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen

   Asuntolainan kilpailuttaminen