Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Rahalaina

   Kilpailuta ja hae rahalaina joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae rahalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Rahalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae rahalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae rahalainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea rahalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta rahalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile rahalainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle rahalainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa rahalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin rahalaina.

   Kilpailuttamalla rahalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan rahalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen rahalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman rahalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota rahalainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta rahalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton rahalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen rahalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, rahalaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Rahalaina – Lainaa rahaa netistä ilman vakuuksia

   Jokaiselle tulee ajoittain yllättäviä tilanteita, jolloin tarvitsisi pikaisesti ylimääräistä rahaa. Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt ja rahalaina voisi olla vaihtoehtona. Laina olisi järkevä kilpailuttaa, jotta voisi säästää lainakustannuksista. Rahalainojen kilpailuttaminen tuntuu kuitenkin aikaa vievältä ja rahan lainaaminen sen vuoksi voi tuntua typerältäkin vaihtoehdolta. Summarum on kuitenkin tehnyt rahalainojen kilpailuttamisen nopeaksi ja yksinkertaiseksi!

   Rahalainojen kilpailuttaminen helposti

   Kun tarvitse rahalainaa ilman vakuuksia ja etsit omiin tarpeisiisi soveltuvaa rahalainaa edullisesti, Summarum kilpailuttaa lainat puolestasi. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi, selkeä ja nopea lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu sivustomme kautta milloin tahansa, sellaisena ajankohtana, joka sinulle itsellesi parhaiten sopii.

   Yhdellä rahalainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka lähettävät sinulle rahalainapäätöksen jopa seuraavan tunnin kuluttua hakemuksen vastaanottamisesta. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä.

   Vertaile itsellesi sopivin ja edullisin rahalaina

   Tutustu saamiisi lainapäätöksiin ajatuksella ja vertaile rahalainojen kokonaiskustannuksia sekä muita lainaehtoja. Lainatarjouksien ehtoja ja kustannuksia kannattaa vertailla, sillä erot eri lainantarjoajien välillä vaihtelevat hyvinkin paljon ja vertailemalla voi säästää huomattavan summan rahaa.

   Rahalaina sisältää luonnollisesti aina koron ja henkilökohtaisen marginaalin. Marginaali määritellään aina hakijan luottokelpoisuuden mukaan, mutta vaihtelu eri rahalainanmyöntäjien välillä voi vaihdella huomattavastikin. Korko ja marginaali yhdessä muodostavat nimelliskoron, jonka lisäksi rahalainalle tulee myös muita lainakustannuksia.

   Muita lainakustannuksia voivat olla esimerkiksi rahalainan järjestelypalkkio, kuukausittainen lainanhoitopalkkio ja muut mahdolliset lainakustannukset. Kaikki lainakustannukset yhdessä muodostavat yhdessä todellisen vuosikoron, jota kannattaa vertailla eri tarjousten perusteella. Rahan lainaaminen on järkevää silloin, kun vertailee itselleen edullisen rahalainan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hyväksy rahalaina ja saat rahat tilillesi heti

   Edullisimman ja muuten ehdoiltaan sopivimman lainatarjouksen löytyessä, sinun tarvitsee ainoastaan hyväksyä rahalaina omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää sen jälkeen rahat tilillesi heti. Rahalaina on käytettävissäsi nopeasti, pankista riippuen joko heti rahojen siirtämisen jälkeen tai viimeistään parin päivän kuluessa. Rahan lainaaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti palvelumme kautta.

   Mikä on vakuudeton rahalaina?

   Rahalaina ilman vakuutta tarkoittaa lainaa, jolle ei tarvita reaalivakuuksia ollenkaan. Tyypillistä vakuudettomalle rahalainalle on, että sen lainakustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisessa rahalainassa. Hieman korkeammat lainakustannukset johtuvat siitä, että lainanmyöntäjä ottaa tietoisen riskin myöntäessään rahalainaa ilman vakuuksia.

   Vakuudellisessa rahalainassa lainanmyöntäjä saa reaalivakuuden haltuunsa, ellei lainanottaja kykenekään suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainakustannusten ja lainaehtojen vaihtelu poikkeaa huomattavasti eri lainantarjoajien välillä ja siksi rahalainan vertaileminen myös kannattaa. Vakuudellista lainaa maksetaan yleensä takaisin pitemmällä takaisinmaksuajalla, joten suhteessa vakuudettoman rahalainan lainakustannukset voivat olla myös kohtalaisen alhaiset.

   Vakuudettoman rahalainan hakeminen tapahtuu nopeasti ja helposti, yhdellä ainoalla lainahakemuksella ja rahalaina maksetaan tilille pikaisesti. Se soveltuu erinomaisesti vaihtoehdoksi silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti.

   Mikä on vakuudellinen rahalaina?

   Rahalaina vakuuksilla haetaan tyypillisesti perinteisestä pankista ja sitä haetaan yleensä suurempia hankintoja varten. Tällainen hankinta voi esimerkiksi olla omakotitalo tai kesämökki. Lainan saamiseksi tarvitaan pankkineuvottelu ja rahalainalle reaalivakuus. Vakuutena voi esimerkiksi olla rahatalletukset, osakkeet, kiinteistö tai tontti. Rahan lainaaminen ei suju yhtä nopeasti kuin vakuudetonta rahalainaa hakiessa, joten vakuudellinen rahalaina ei välttämättä sovellu silloin, kun rahan tarve syystä tai toisesta on pikainen.

   Lainalaskuri tueksi vakuudetonta rahalainaa suunnitellessa

   Rahan lainaaminen ilman vakuuksia kauttamme on järkevää, kun rahantarpeen on mitoittanut oikein. Lainalaskurin avulla voi vertailla erilaisia rahalainan määriä, takaisinmaksuaikoja sekä erilaisia lainakustannuksia. Sen avulla pystyt hahmottelemaan myös, että mikä tulisi olemaan kuukausittainen maksuerä eri suuruisissa lainoissa.

   Kun lainaa rahaa, kannattaa olla rehellinen omista tuloistaan ja menoistaan ja mitoittaa haettava rahalaina omaan talouteen sopivaksi. Tällöin omaan talouteen jää riittävästi maksuvaraa myös yllättäviin tilanteisiin ja rahalaina tulee maksettua takaisin ajallaan. Palvelumme kautta voit hakea rahalainaa 2000 eurosta 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika voi vaihdella vuodesta viiteentoista vuoteen asti.

   Riskitön lainahakemus

   Lainahakemuksen palvelussamme voi täyttää 18-vuotta täyttänyt, luottokelpoinen henkilö. Kuten aiemmin totesimme, lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin aikaa. Kun olet tutustunut saamiisi lainatarjouksiin ja vertaillut niitä, jos mielestäsi et löytänyt sopivaa vaihtoehtoa tai et haluakaan rahalainaa, hakemus peruuntuu automaattisesti. Lainahakemuksen peruuttamiseksi ei tarvitse tehdä itse mitään ja myös hakemuksen peruuntuminen on täysin kulutonta. Hakemuksen jättäminen ei siis sido sinua mihinkään, palvelumme käyttö on täysin riskitöntä.

   Rahalainan käyttötarkoitus

   Kun lainaa rahaa on sille useimmiten suunniteltu käyttötarkoitus. Käyttötarkoitus on aina henkilökohtainen ja se voi olla uuden tuotteen hankinta esimerkiksi rikkoutuneen tuotteen tilalle, remontointi, itselle kokonaan uuden tuotteen tai palvelun hankkiminen tai aiempien pienin lainojen yhdistely. Mikä tahansa tilanne, jolloin tarvitaan rahalaina hankinnan mahdollistamiseksi.

   Rahalaina on usein kustannuksiltaan järkevämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi luottokortti, varsinkin jos luottoa ei ole tarkoitus maksaa takaisin noin kuukauden kuluttua kokonaisuudessaan. Luottokortin todelliset kustannukset voivat olla huomattavasti korkeammat kuin vakuudettoman rahalainan.

   Jos pieniä lainoja on kertynyt useampi, on niiden yhdistäminen usein järkevää. Tällöin lainakustannukset saa uuden rahalainan kautta alhaisemmaksi sekä kuukausittainen lainoihin käytettävä rahamäärä on yleensä huomattavasti alhaisempi. Jo voimassa olevia rahalainoja kannattaa muutenkin ajoittain kilpailuttaa kustannusten madaltamiseksi.

   Rahalainan takaisinmaksu

   Lainatarjouksessa on aina esitetty lainan takaisinmaksuehdot ja muut lainaehdot. Käytetyimmässä vaihtoehdossa kuukausittainen maksuerä on joka kuukausi saman suuruinen ja maksuerä sisältää kaikki lainankustannukset. Tämä on usein myös tykätyin lyhennysmuoto, koska silloin tietää etukäteen tarkalleen kuukausittaisen maksuerän suuruuden ja pystyy mitoittamaan takaisinmaksuerän omiin kuukausittaisiin kustannuksiin etukäteen.

   Lainaehdoissa on myös mainittu mahdollisuus lyhennysvapaisiin tai maksuvapaisiin kuukausiin, jotka mahdollistavat kuukaudet, joiden aikana lainasta ei tarvitse maksaa kuin korot tai ei ollenkaan maksua. Nämä vaihtoehdot usein tuovat liikkumavaraa omaan talouteen ja ovat helposti hyödynnettävissä, jos lainanmyöntäjä näitä mahdollisuuksia tarjoaa.

   Jos jostain syystä haluaa maksaa lainan takaisin nopeammalla takaisinmaksuaikataululla, kuin mitä on alun perin suunniteltu on myös hyvä olla tarkistanut, voiko lainan maksaa takaisin kuluttomasti aikaisemmin. Rahalainan ehdot on siis hyvä varmistaa etukäteen, ennen kuin lainatarjouksen on hyväksynyt.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Rahalaina Summarumin kautta

   Olemme suomalainen vertailupalvelu, jonka kautta rahalainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Rahan lainaaminen on turvallista ja kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja rahoituslaitokset ovat erittäin luotettavia ja toimivat luonnollisesti myös finanssivalvonnan alaisuudessa. Yhteistyökumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 30.

   Lainahakemuksen täyttäminen ei vie paljon aikaa ja sillä tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme. Me kilpailutamme rahalainan puolestasi yhteistyökumppaneillamme ja hakemuksesi tavoittaa sinun tarpeitasi vastaavat lainantarjoajat nopeasti. Voit vertailla rauhassa omiin tarpeisiisi soveltuvan ja edullisimman rahalainan saamiesi tarjousten joukosta ja valita niistä parhaimman lainatarjouksen. Ellei sopivaa rahalainaa löytynyt, hakemus peruuntuu kuluttomasti ja sinun ei tarvitse tehdä mitään.

   Vertailemisen jälkeen, hyväksy rahalaina omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Rahat ovat siis pian käytettävissä, joko välittömästi kuin lainanmyöntäjä on siirtänyt rahat tilillesi tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahan lainaaminen Summarumin kautta on turvallista ja nopeaa sekä maksutonta.