Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Rahalaina

Hae rahalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae rahalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Rahalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae rahalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae rahalaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea rahalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Rahalainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta rahalainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton rahalainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile rahalainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle rahalainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa rahalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin rahalaina.

Vinkki

Kilpailuttamalla rahalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan rahalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen rahalaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman rahalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • rahalainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta rahalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton rahalaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen rahalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, rahalaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa rahaa netistä ilman vakuuksia

Jokaiselle meistä tulee ajoittain yllättäviä tilanteita, jolloin tarvitsisi pikaisesti ylimääräistä rahaa. Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt ja rahalaina voisi olla silloin vaihtoehtona. Rahalaina olisi kuitenkin järkevä kilpailuttaa, jotta voisit säästää lainakustannuksista.

Rahalainojen kilpailuttaminen tuntuu monesta aikaa vievältä ja rahan lainaaminen sen vuoksi voi tuntua typerältäkin vaihtoehdolta. Summarum on kuitenkin tehnyt rahalainojen kilpailuttamisen nopeaksi ja yksinkertaiseksi!

Hae rahalainaa kauttamme näin

Kun tarvitset rahalainaa, toimi seuraavasti:

 1. Täytä rahalainahakemus sivustollamme. Täytä hakemukseen kaikki pyydetyt tiedot.
 2. Lähetä hakemus meille. Hakemus välitetään heti yhteistyökumppaneillemme.
 3. Mikäli hakemuksesi täyttää rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuuteissa.
 4. Vertaile tarjoukset huolella.
 5. Hyväksy mielestäsi paras vaihtoehto.
 6. Jatka rahalainasopimuksen solmimista rahoitusyhtiön kanssa.

Kuka voi hakea rahalainaa kauttamme?

Jotta voit saada kauttamme rahalainaa, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias. Osa rahoitusyhtiöistä edellyttää tätä korkeampaa ikää.
 • Tulosi ovat säännölliset.
 • Maksuhistoriasi on puhdas.
 • Vakituinen kotisi on Suomessa.

Rahalainojen kilpailuttaminen helposti

Kun tarvitse rahalainaa ilman vakuuksia ja etsit omiin tarpeisiisi soveltuvaa rahalainaa edullisesti, Summarum kilpailuttaa markkinoiden edulliset lainat puolestasi. Sinun tulee täyttää ainoastaan yksi, selkeä ja nopea lainahakemus.

Rahalainahakemuksen täyttäminen onnistuu sivustomme kautta milloin tahansa, aina sellaisena ajankohtana, joka sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Yhdellä rahalainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotka lähettävät sinulle rahalainapäätöksen jopa seuraavan tunnin kuluttua hakemuksen vastaanottamisesta.

Vertaile itsellesi sopivin ja edullisin rahalaina

Tutustu saamiisi lainapäätöksiin ajatuksella ja vertaile rahalainojen kokonaiskustannuksia sekä muita ehtoja. Lainatarjousten ehtoja ja kustannuksia kannattaa vertailla, sillä erot eri lainantarjoajien välillä vaihtelevat hyvinkin paljon ja vain vertailemalla voit säästää huomattavan summan rahaa.

Rahalaina sisältää luonnollisesti aina koron ja henkilökohtaisen marginaalin. Marginaali määritellään aina luottokelpoisuutesi mukaan, mutta vaihtelu eri rahalainanmyöntäjien välillä voi vaihdella huomattavastikin.

Korko ja marginaali yhdessä muodostavat nimelliskoron, jonka lisäksi rahalainalle tulee myös muita lainakustannuksia.

Muita lainakustannuksia voivat olla esimerkiksi

 • rahalainan järjestelypalkkio
 • kuukausittainen lainanhoitopalkkio
 • muut mahdolliset lainakustannukset.

Kaikista lainakustannuksista yhdessä muodostuu todellinen vuosikorko, jota kannattaa vertailla eri tarjousten perusteella. Rahan lainaaminen on järkevää silloin, kun vertailet itsellesi edullisen rahalainan.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hyväksy rahalaina ja saat rahat tilillesi heti

Edullisimman ja muuten ehdoiltaan sopivimman lainatarjouksen löytyessä sinun tarvitsee ainoastaan hyväksyä rahalaina omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää sen jälkeen tilillesi lainaa heti.

Rahalaina on käytettävissäsi nopeasti, pankista riippuen joko heti rahojen siirtämisen jälkeen tai viimeistään parin päivän kuluessa. Rahan lainaaminen netistä sujuu nopeasti ja turvallisesti palvelumme kautta.

Esimerkkejä rahalainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä eri yhteistyökumppaneiltamme saatavista rahalainoista sekä niiden kustannuksista.

Muista, että saat rahalainatarjoukset aina pelkästään antamiisi tietoihin perustuen. Yllä olevassa taulukossa olevat esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia eivätkä kuvasta suoraan sitä, millaisia tarjouksia voit saada.

Mikä on vakuudeton rahalaina?

Rahalaina ilman vakuutta tarkoittaa lainaa, jolle ei tarvita reaalivakuuksia ollenkaan. Tyypillistä vakuudettomalle rahalainalle on se, että lainakustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisessa rahalainassa. Hieman korkeammat lainakustannukset johtuvat siitä, että lainanmyöntäjä ottaa tietoisen riskin myöntäessään rahalainaa ilman vakuuksia.

Vakuudellisessa rahalainassa lainanmyöntäjä saa reaalivakuuden haltuunsa, ellet kykenekään suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainakustannusten ja lainaehtojen vaihtelu poikkeaa huomattavasti eri lainantarjoajien välillä ja siksi rahalainan vertaileminen myös kannattaa.

Vakuudellista rahalainaa maksetaan yleensä takaisin pitemmällä takaisinmaksuajalla, joten suhteessa vakuudettoman rahalainan lainakustannukset voivat olla myös kohtalaisen alhaiset.

Vakuudettoman rahalainan hakeminen tapahtuu nopeasti ja helposti. Yksi ainoa lainahakemus riittää ja rahalaina maksetaan tilille pikaisesti. Se soveltuu erinomaisesti vaihtoehdoksi silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti.

Mikä on vakuudellinen rahalaina?

Rahalaina vakuuksilla haetaan tyypillisesti perinteisestä pankista ja sitä haetaan yleensä suurempia hankintoja varten. Tällainen hankinta voi esimerkiksi olla omakotitalo tai kesämökki.

Lainan saamiseksi tarvitaan pankkineuvottelu ja rahalainalle reaalivakuus. Vakuutena voi esimerkiksi olla

 • rahatalletukset
 • osakkeet
 • kiinteistö
 • tontti.

Lainaaminen ei suju yhtä nopeasti kuin vakuudetonta rahalainaa hakiessa, joten vakuudellinen rahalaina ei välttämättä sovellu silloin, kun rahan tarve syystä tai toisesta on pikainen.

Lainalaskuri tueksi vakuudetonta rahalainaa suunnitellessa

Rahan lainaaminen ilman vakuuksia kauttamme on järkevää, kun olet mitoittanut tarpeesi oikein. Lainalaskuri on erinomainen työkalu, jonka avulla voi vertailla erilaisia rahalainan määriä, takaisinmaksuaikoja sekä erilaisia lainakustannuksia. Sen avulla pystyt hahmottelemaan myös sen mikä tulisi olemaan kuukausittainen maksuerä eri suuruisissa lainoissa.

Kun lainaa rahaa, kannattaa olla rehellinen omista tuloistaan ja menoistaan ja mitoittaa haettava rahalaina omaan talouteen sopivaksi.

Tällöin omaan talouteen jää riittävästi maksuvaraa myös yllättäviin tilanteisiin ja rahalaina tulee maksettua takaisin ajallaan. Palvelumme kautta voit hakea rahalainaa 2 000 eurosta 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika voi vaihdella vuodesta viiteentoista vuoteen asti.

Riskitön rahalainahakemus

Lainahakemuksen palvelussamme voi täyttää 18 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen Suomen kansalainen. Rahalainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin. Jos et mielestäsi löydä sopivaa vaihtoehtoa tai et haluakaan rahalainaa, hakemus peruuntuu automaattisesti.

Hakemuksen peruuttamiseksi ei siis tarvitse tehdä itse mitään. Myös hakemuksen peruuntuminen on täysin kulutonta.

Rahalainan käyttötarkoitukset

Kun lainaa rahaa on sille useimmiten suunniteltu käyttötarkoitus. Käyttötarkoitus on henkilökohtainen ja se voi olla esimerkiksi uuden tuotteen hankinta rikkoutuneen tuotteen tilalle, remontointi, itselle kokonaan uuden tuotteen tai palvelun hankkiminen tai aiempien pienin lainojen yhdistely.

Rahalaina on usein kustannuksiltaan järkevämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi luottokortti, varsinkin jos luottoa ei ole tarkoitus maksaa takaisin noin kuukauden kuluttua kokonaisuudessaan. Luottokortin todelliset kustannukset voivat olla huomattavasti korkeammat kuin vakuudettoman rahalainan.

Jos pieniä lainoja on kertynyt useampi, on niiden yhdistäminen usein järkevää. Tällöin kokonaiskustannukset saa uuden rahalainan kautta alhaisemmaksi sekä kuukausittainen lainoihin käytettävä rahamäärä on yleensä huomattavasti alhaisempi

Jo voimassa olevia rahalainoja kannattaa muutenkin ajoittain kilpailuttaa kustannusten madaltamiseksi.

Rahalainan takaisinmaksu

Tarjouksessa on aina esitetty rahalainan takaisinmaksuehdot ja muut ehdot. Käytetyimmässä vaihtoehdossa kuukausittainen maksuerä on joka kuukausi saman suuruinen ja maksuerä sisältää kaikki lainankustannukset. Tämä on ehdottomasti pidetyin lyhennysmuoto, koska tässä on mahdollista tietää etukäteen tarkalleen kuukausittaisen maksuerän suuruus. Silloin takaisinmaksun mitoittaminen suhteutettuna muihin kuukausittaisiin kustannuksiin onnistuu helpommin.

Lainaehdoissa on myös mainittu mahdollisuus lyhennysvapaisiin tai maksuvapaisiin kuukausiin. Maksuvapaiden kuukausien aikana lainasta ei tarvitse maksaa kuin korot tai ei ollenkaan maksua. Nämä vaihtoehdot usein tuovat liikkumavaraa omaan talouteesi ja ovat helposti hyödynnettävissä.

Kaikki rahoitusyhtiöt eivät myönnä maksuvapaita tai maksutonta rahalainan nopeutettua takaisinmaksua. Siksi rahalainan ehdot on hyvä varmistaa etukäteen ennen kuin hyväksyt tarjouksen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Rahalainan kilpailuttaminen – Hyödyt ja mahdolliset riskit

Alla näet suurimmat hyödyt ja mahdolliset riskit, joita rahalainojen kilpailuttamiseen voi liittyä.

Edut Riskit
Rahalainan kilpailutus onnistuu kauttamme maksuttomasti eikä sido sinua vielä mihinkään. Jos kilpailutat rahalainat itse, vie se runsaasti aikaasi.
Kilpailuttamalla edullinen rahalaina löytyy nopeasti. Jos jätät rahalainan maksamatta takaisin, seurauksena on maksumerkintä.
Rahalainat kilpailuttamalla säästät rahaa kokonaiskustannuksissa.

Hae rahalaina Summarumin kautta

Summarum on täysin kotimainen vertailupalvelu, jonka kautta rahalainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Rahan lainaaminen kauttamme on turvallista ja kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt erittäin luotettavia. Ne toimivat Finanssivalvonnan alaisuudessa.

Rahalainahakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti ja sillä tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme. Kilpailutamme rahalainan puolestasi yhteistyökumppaneillamme ja hakemuksesi tavoittaa tarpeitasi vastaavat lainantarjoajat nopeasti.

Voit vertailla omiin tarpeisiisi soveltuvan ja edullisimman rahalainan saamiesi tarjousten joukosta ja valita niistä parhaimman lainatarjouksen. Ellei sopivaa rahalainaa löytynyt, hakemus peruuntuu kuluttomasti ja sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Vertailemisen jälkeen, voit hyväksyä rahalainan omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti.

Rahan lainaaminen Summarumin kautta on turvallista ja nopeaa!

Rahalaina – Usein kysyttyä

Paljonko rahalainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia?
Kauttamme saat haettua rahalainaa jopa 60 000 euroon saakka. Kilpailutamme hakemuksesi jopa yli 30 eri rahoitusyhtiöllä.
Miten rahalainojen kilpailutus tapahtuu?
Ensin täytät hakemuksen sivustollamme. Me välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Ensimmäiset rahalainatarjoukset saat jopa muutamassa minuutissa. Voit valita tarjousten joukosta parhaan vaihtoehdon tai olla valitsematta niistä yhtään.
Onko rahan lainaaminen netistä turvallista?
Rahan lainaaminen netistä on nykyään yleistä. Jos haluat varmistua siitä että kaikki tapahtuu luotettavasti, käytä kilpailutuspalveluamme.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: