Ensilaina – Lainaa ensihakijalle

Ensilaina on monessa tapauksessa vakuudeton, melko pieni laina. Nimensä mukaisesti ensimmäiseksi lainaksi myönnettävä laina, josta asiakas selviytyy helposti tekemättä sen suurempia maksuaikatauluja lainanmyöntäjälle.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Vastoin yleisiä harhaluuloja suurin osa lainanottajista maksaa lainansa ajallaan pois joutumatta maksuvaikeuksiin, joten ensimmäistä lainaa ei kannata pelätä, vaan tutustua rohkeasti eri vaihtoehtoihin ja kilpailutuksen kautta löytää itselleen kaikkein sopivin lainatarjous.

   Ensikertalaista luonnollisesti lainaa hakiessaan saattaa monikin asia mietityttää, mutta käyttämällä ammattimaisia ja luotettavia rahalaitoksia turha jännitys karisee nopeasti.

   Vakuudettomat, pienehköt ensilainat saa usein kätevästi netin kautta koko homman hoitaen, jolloin käyntejä rahalaitoksissa ei vaadita. Mahdolliset tarvittavat liitteet voi lähettää sähköisesti ja tunnistautuminen hoituu varmuudella nettipankkitunnusten avulla.

   Tutustutaan siis taloutesi suunnittelua helpottavaan ensilainaan hieman tarkemmin tässä artikkelissa!

   Ensilaina – tätä se tarkoittaa

   Monet erilaisia pikavippejä aiempina vuosina tarjonneet rahalaitokset ovat tätä nykyä alkaneet myöntää entisiä lainatyyppejään jonkin verran asiakkaalle edullisempia niin kutsuttuja joustoluottoja.

   Tämä on pienlainan muoto, joka tunnetaan hieman rahoituslaitoksesta ja heidän nimeämiskäytännöistään riippuen vaihtoehtoisesti myös nimillä tililaina tai täsmäluotto sekä englannin kielestä lainatuilla versioilla limiittiluotto tai joustolimiitti.

   Joustoluottoa eli joustolimiittiä varten asiakas tekee yhden hakemuksen, ja hyväksytyn päätöksen saatuaan luottoa eli lainaa voi nostaa tarvittaessa itselleen asetetun luottorajan mukaisesti .

   Ilmaiset ensilainat, joita joskus myös tarjottiin, ovat poistuneet kokonaan markkinoilta.

   Kuluttajien kannalta on kuitenkin asiat aiempaa paremmin, sillä pienlainojen kokonaiskorkotaso on entistä edullisempi. Vaikka ensilainan saattoi aiemmin saada ilmaiseksi, joutui myöhemmin maksamaan kovat korot.

   Nykyään lainojen kustannukset kokonaisuudessaan ovat huomattavan paljon vuosien takaista aikaa maltillisemmat.


   Miksi kilpailuttaa ensilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Ensilainan kilpailutus

   Ilmainen ensilaina oli aiemmin mahdollista saada ainoastaan internetistä eri rahoitusyhtiöiltä itse aikaa hakutyöhön käyttäen.

   Pankit nimittäin eivät ole koskaan tarjonneet asiakkailleen ensilainaa ilman kuluja, joten rahoitusyhtiöt ovat olleet lainanhakijoiden ainoa vaihtoehto.

   Netistä voi joka tapauksessa edelleen löytää ensilainaa jopa täysin ilman korkoa, joten lainoja kannattaa ehdottomasti vertailla rahaa säästääkseen. Koroton ensilaina saattaa kuitenkin sisältää erinäisiä muita kuluja, joihin asiakkaan kannattaa perehtyä ennen lainatarjouksen hyväksymistä välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä.

   Jokin aika sitten voimaan tulleen korkokaton johdosta kaikenlaisista lainoista on tullut yleisellä tasolla tarkastellen aiempaa edullisempia, joten asiakkaan kannattaa aina kilpailuttaa lainat ennen päätöksen tekoa, jolloin voi säästää huomattavasti rahaa.

   Erilaisten kilpailutussivustojen kautta asiakas voi turvallisesti ja vaivattomasti hoitaa lainojen kilpailuttamisen vain yhden hakemuksen täyttämällä.

   Milloin ensilaina voi olla koroton?

   Vaikka ensilainoissa on pitkään ollut sekä nollakorko että nollakulut, niissä on ollut kylkiäisenä lyhyt takaisinmaksuaika. Mikäli pikalainaa ei maksanut takaisin nopeasti tulevaan eräpäivään mennessä, ei laina ollutkaan enää ilmaista.

   Tällaisissa tilanteissa lainan korko ja kulut sekä erilaiset sopimuksiin kirjatut asiakkaalle koituvat lisämaksut saattoivat olla hyvin korkeita. Mikäli ensilainaa ei pysty maksamaan rahoituslaitokselle takaisin, se voi äärimmillään johtaa luottotietojen menetykseen.

   Ensilaina sopiikin parhaiten sellaiseen tilanteeseen, jossa asiakas tietää saavansa pian rahaa ja pystyy maksamaan lainan oitis takaisin. Lainojen ja rahoituslaitosten termeistä kannattaa asiakkaan pysyä aina suurinpiirtein kartalla.

   Ilmainen ensilaina -nimitystä voidaan esimerkiksi joissakin tapauksissa käyttää vaikkapa myönnetyn joustoluoton ensimmäisestä nostokerrasta. Tällöin asiakas tekee siis lainan noston yhteydessä todellisuudessa joustoluottosopimuksen rahoituslaitoksen kanssa.

   icon-tarjoukset

   Ilmainen ensilaina – onko se mahdollista?

   Jos asiakas etsii melko pientä, parin sadan euron lainaa, ilmainen ensilaina tekee parhaimmillaan lyhytaikaisesta lainaamisesta jopa täysin ilmaista.

   Ilmainen laina voi äkkiseltään kuulostaa mahdottomalta, mutta ensilainanottajille on oikeasti olemassa täysin kuluttomia lainatuotteita. Tällöin laina on kokonaisuudessaan koroton ja kuluton. Ilmaisiin ensilainoihin liittyy kuitenkin usein muutama rajoitus.

   Ilmainen laina on yleensä rajoitettu summaltaan, ja lisäksi kuluttomuus koskee ainoastaan tiettyä määräaikaa: useissa tapauksissa lainan ensimmäistä kuukautta. Ilmainen ensilaina on siis lopulta ilmainen vain ennalta määrätyn lyhyen ajan, jonka jälkeen lainakulut kertyvät kulloisten sopimusehtojen mukaisesti.

   Tästä johtuen on tärkeää suunnitella lainanottoa ja lisäksi myös sen takaisinmaksu huolellisesti heti alussa ilmaisten ensilainojen kohdalla. Jos asiakas nimittäin maksaa lainan takaisin kuluttomassa ajassa, hän todella lainaa rahaa ilmaiseksi!

   Ensilainan voi ottaa kerran

   Korottomat ensilainat on nimensä mukaisesti varattu rahoitusyhtiöiden uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet kyseisen laitoksen lainatuotteita. Jos siis asiakas ei ole ottanut lainaa aikaisemmin, kannattaa katsoa, mistä saa tarvitsemansa lainasumman ilman korkoa.

   Vaikka olisikin lainannut rahaa ilman korkoa yhdeltä yhtiöiltä, on kuitenkin mahdollista hakea korotonta lainaa joltain toiselta lainanantajalta. Tämä on riskitön keino vertailla lainapalveluita käytännössä.

   Niin sanottu ilmainen ensilainakin pitää maksaa aina ajoissa takaisin, joten älä ota sitä, ellei sinulla todella ole tarvetta rahalle. Sen lisäksi että on uusi asiakas, tulee täyttää muukin lainan saamisen ehdot.

   Lisäksi verkkopankkitunnukset auttavat, sillä ne nopeuttavat prosessia. Kun kaikki asiat ovat kohdallaan, asiakas voi saada korottoman ja vakuudettoman lainan jo saman päivän aikana rahoituslaitosten käytännöistä riippuen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Milloin ensilaina kannattaa ottaa?

   Moni on jossakin vaiheessa tilanteessa, jossa ensilainalle tulee tarvetta. Laina kannattaa ottaa harkiten ja tarpeeseen aina oman maksukyvyn mukaisesti.

   Asiakkaalla saattaa olla yllättäviä laskuja tai halu lähteä lomamatkalle, eikä rahaa ole vielä kertynyt säästöön. Ruuhkavuosina arjessa saattaa kulua rahaa ja usein tulee yllättäviä menoja, joihin ei ole varautunut.

   Jos säästöjä ei ole, on lainaraha ratkaisu ongelmaan. Lainan ottaminen ei ole häpeä, vaan se on yleinen ratkaisu moneen arjen haastavaan tilanteeseen. Lomien jälkeen tili saattaa olla tyhjä, mutta lomasta nauttiminen on helposti ollut sen arvoista, että omaa taloutta jälkeenpäin tasapainotetaan lainarahalla.

   Lainaamisessa henkilökohtaisen talouden tunteminen on kaikkein tärkeintä. Lainarahaan turvautuminen voi olla osa vastuullista taloudenhallintaa, kunhan asiakas pystyy suoriutumaan sen takaisinmaksusta ajallaan.

   Kannattaako ensilaina ottaa sukulaisilta?

   Joskus voi ollakin täysin mahdollista, että perheenjäsenet, läheiset sukulaiset tai muut tuttavat ovat valmiina tarjoamaan ensilainaa harkitsevalle ihmiselle lainaa ja totta kai täysin ilman korkoa ja muita kuluja. Tällöin korotonta ensilainaa voi olla mahdollista saada äkkiseltään suuriakin summia.

   Kannattaa joka tapauksessa muistaa, että kun kyse on rahasta ja erityisesti lainaamisesta, syntyy ikävän äkkiä ristiriitoja. Välien tulehtumisen ehkäisemiseksi kannattaa sukulaiselta lainatessa aina laatia tarkka, kirjallinen todistus lainasta kaikkien osapuolten kesken, ja kirjata ehdot tarkasti.

   Näin ristiriitojen tullessa on kätevää tarkistaa alkuperäiset sovitut pelisäännöt. Sukulaisilta rahaa lainatessa kannattaa pitää myös mielessä ero lainan ja lahjan välillä, jotta verotuksessa vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

   Näiden haasteiden takia ensilaina kannattaa mieluummin ottaa rahoituslaitokselta kuin hyvää tarkoittavalta tuttavalta.

   Mitä riskejä ensilaina tuo mukanaan?

   Ilmainenkin ensilaina tulee luonnollisesti maksaa takaisin. Jokainen laina on myös aina jollain tasolla riski. Rahan lainaaminen tarkoittaa, että asiakas käyttää varoja, joita hänellä ei sillä hetkellä ole.

   Korottoman lainan helppous voi pahimmillaan johtaa lainakierteeseen alentamalla uuden lainanoton kynnystä. Muutama harkittu laina oleellisiin rahantarpeisiin ei ole paha asia vaan keino tasapainottaa taloustilannetta. Lainaaminen ei saa johtaa aina uusien lainojen ottamiseen.

   Jos lainoja alkaa ottaa tarpeisiin, joihin voisi helposti säästää tai joihin ei oikeasti ole varaa, tulee ongelmia.

   Koroton ensilaina on koroton kerran, ja mitä harvemmin lainaa otat, sen pienempi on riski liiallisesta velkaantumisesta ja maksuhäiriömerkinnästä. Jos asiakas lopulta kuitenkin löytää itsensä monen lainan keskeltä, on ratkaisu lainojen yhdistäminen, jossa aiemmat velat yhdistetään.

   Muut lainatyypit