Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Ensilaina

   Kilpailuta ja hae ensilaina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae ensilaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Ensilainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan ensilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae ensilaina jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea ensilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Ensilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta ensilainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile ensilaina helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle ensilainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ensilainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin ensilaina.

   Kilpailuttamalla ensilainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan ensilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen ensilainaa netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman ensilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton ensilaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen ensilainan , seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin ensilaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan ensilainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Ensilaina – tätä se tarkoittaa

   Suurin osa lainanottajista maksaa lainansa ajallaan pois joutumatta maksuvaikeuksiin, joten ensimmäistä lainaa ei kannata pelätä, vaan tutustua rohkeasti eri vaihtoehtoihin ja kilpailutuksen kautta löytää itselleen kaikkein sopivin lainatarjous.

   Ensikertalaista luonnollisesti lainaa hakiessaan saattaa monikin asia mietityttää, mutta käyttämällä ammattimaisia ja luotettavia lainan myöntäjiä turha jännitys karisee nopeasti.

   Vakuudettomat, pienehköt ensilainat saa usein kätevästi netin kautta koko homman hoitaen, jolloin käyntejä pankeissa ei vaadita. Mahdolliset tarvittavat liitteet voi lähettää sähköisesti ja tunnistautuminen hoituu varmuudella pankkitunnusten avulla.

   Tutustutaan siis taloutesi suunnittelua helpottavaan ensilainaan hieman tarkemmin tässä artikkelissa!

   Monet erilaisia pikavippejä aiempina vuosina tarjonneet lainan myöntäjät ovat tätä nykyä alkaneet myöntää entisiä lainatyyppejään jonkin verran asiakkaalle edullisempia niin kutsuttuja joustoluottoja.

   Tämä on pienlainan muoto, joka tunnetaan hieman rahoituslaitoksesta ja heidän nimeämiskäytännöistään riippuen vaihtoehtoisesti myös nimillä tililaina tai täsmäluotto sekä englannin kielestä lainatuilla versioilla limiittiluotto tai joustolimiitti.

   Joustoluottoa eli joustolimiittiä varten asiakas tekee yhden hakemuksen, ja hyväksytyn päätöksen saatuaan luottoa eli lainaa voi nostaa tarvittaessa itselleen asetetun luottorajan mukaisesti .

   Ilmaiset ensilainat, joita joskus myös tarjottiin, ovat poistuneet kokonaan markkinoilta.

   Asiat ovat kuitenkin aiempaa paremmin, sillä pienlainojen kokonaiskorkotaso on entistä edullisempi. Vaikka ensilainan saattoi aiemmin saada ilmaiseksi, joutui myöhemmin maksamaan kovat korot.

   Nykyään lainojen kustannukset kokonaisuudessaan ovat huomattavan paljon vuosien takaista aikaa maltillisemmat.

   Ensilainan kilpailutus

   Ilmainen ensilaina oli aiemmin mahdollista saada ainoastaan internetistä eri rahoitusyhtiöiltä itse aikaa hakutyöhön käyttäen.

   Pankit nimittäin eivät ole koskaan tarjonneet asiakkailleen ensilainaa ilman kuluja, joten rahoitusyhtiöt ovat olleet lainanhakijoiden ainoa vaihtoehto.

   Netistä voi joka tapauksessa edelleen löytää ensilainaa jopa täysin ilman korkoa, joten lainoja kannattaa ehdottomasti vertailla rahaa säästääkseen. Koroton ensilaina saattaa kuitenkin sisältää erinäisiä muita kuluja, joihin asiakkaan kannattaa perehtyä ennen lainatarjouksen hyväksymistä välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä.

   Jokin aika sitten voimaan tulleen korkokaton johdosta kaikenlaisista lainoista on tullut yleisellä tasolla tarkastellen aiempaa edullisempia, joten asiakkaan kannattaa aina kilpailuttaa lainat ennen päätöksen tekoa, jolloin voi säästää huomattavasti rahaa.

   Erilaisten kilpailutussivustojen kautta asiakas voi turvallisesti ja vaivattomasti hoitaa lainojen kilpailuttamisen vain yhden hakemuksen täyttämällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Milloin ensilaina voi olla koroton?

   Vaikka ensilainoissa on pitkään ollut sekä nollakorko että nollakulut, niissä on ollut kylkiäisenä lyhyt takaisinmaksuaika. Mikäli nopeaa pikalainaa ei maksanut takaisin nopeasti tulevaan eräpäivään mennessä, ei laina ollutkaan enää ilmaista.

   Tällaisissa tilanteissa lainan korko ja kulut sekä erilaiset sopimuksiin kirjatut asiakkaalle koituvat lisämaksut saattoivat olla hyvin korkeita. Mikäli ensilainaa ei pysty maksamaan rahoituslaitokselle takaisin, se voi äärimmillään johtaa luottotietojen menetykseen. Lue ohjeita siitä, miten voit tarkistaa omat luottotietosi ilmaiseksi.

   Ensilaina sopiikin parhaiten sellaiseen tilanteeseen, jossa asiakas tietää saavansa pian rahaa ja pystyy maksamaan lainan oitis takaisin. Lainojen ja rahoituslaitosten termeistä kannattaa asiakkaan pysyä aina suurin piirtein kartalla.

   Ilmainen ensilaina -nimitystä voidaan esimerkiksi joissakin tapauksissa käyttää vaikkapa myönnetyn joustoluoton ensimmäisestä nostokerrasta. Tällöin asiakas tekee siis lainan noston yhteydessä todellisuudessa joustoluottosopimuksen rahoituslaitoksen kanssa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Ilmainen ensilaina – onko se mahdollista?

   Jos asiakas etsii melko pientä, parin sadan euron lainaa, ilmainen ensilaina tekee parhaimmillaan lyhytaikaisesta lainaamisesta jopa täysin ilmaista.

   Ilmainen laina voi äkkiseltään kuulostaa mahdottomalta, mutta ensilainanottajille on oikeasti olemassa täysin kuluttomia lainatuotteita. Tällöin laina on kokonaisuudessaan koroton ja kuluton. Ilmaisiin ensilainoihin liittyy kuitenkin usein muutama rajoitus.

   Ilmainen laina on yleensä rajoitettu summaltaan, ja lisäksi kuluttomuus koskee ainoastaan tiettyä määräaikaa: useissa tapauksissa lainan ensimmäistä kuukautta. Ilmainen ensilaina on siis lopulta ilmainen vain ennalta määrätyn lyhyen ajan, jonka jälkeen lainakulut kertyvät kulloisten sopimusehtojen mukaisesti.

   Tästä johtuen on tärkeää suunnitella lainanottoa ja lisäksi myös sen takaisinmaksu huolellisesti heti alussa ilmaisten ensilainojen kohdalla. Jos asiakas nimittäin maksaa lainan takaisin kuluttomassa ajassa, hän todella lainaa rahaa ilmaiseksi!

   Ensilainan voi ottaa kerran

   Korottomat ensilainat on nimensä mukaisesti varattu rahoitusyhtiöiden uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet kyseisen laitoksen lainatuotteita. Jos siis asiakas ei ole ottanut lainaa aikaisemmin, kannattaa katsoa, mistä saa tarvitsemansa lainasumman ilman korkoa.

   Vaikka olisikin lainannut rahaa ilman korkoa yhdeltä yhtiöiltä, on kuitenkin mahdollista hakea korotonta lainaa joltain toiselta lainanantajalta. Tämä on riskitön keino vertailla lainapalveluita käytännössä.

   Niin sanottu ilmainen ensilainakin pitää maksaa aina ajoissa takaisin, joten älä ota sitä, ellei sinulla todella ole tarvetta rahalle. Sen lisäksi että on uusi asiakas, tulee täyttää muukin lainan saamisen ehdot.

   Lisäksi verkkopankkitunnukset auttavat, sillä ne nopeuttavat prosessia. Kun kaikki asiat ovat kohdallaan, asiakas voi saada korottoman ja vakuudettoman lainan jo saman päivän aikana rahoituslaitosten käytännöistä riippuen.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kilpailuta ensilaina ja säästä lainakuluissa

   Kuten tekstissä jo aiemmin esiteltiin, kannattaa ensilaina aina kilpailuttaa säästääkseen lainan kuluissa. Ensilainan kilpailutus on helppoa ja onnistuu hyvin nopeasti.

   Sinun kannattaa hyödyntää kilpailutukseen erikoistunutta yritystä lainoja kilpailuttaessaan. Lainojen kilpailutus onnistuu tällaisilla toimijoilla hyvin kätevästi, ainoastaan yhden lomakkeen täyttämisen avulla.

   Sähköiseen lainalomakkeeseen täytetään sekä hakijan, että haettavan lainan perustietoja. Lainan perustietoja ovat esimerkiksi lainan muoto, lainasumma sekä toivottu takaisinmaksuaika.

   Sähköinen lomake välitetään kilpailuttajan toimesta useille pankeille, jotka tekevät omat lainatarjouksensa lomakkeen tietojen perusteella.

   Tämän jälkeen lainat kilpailuttava yritys vertailee eri toimijoiden tarjouksia keskenään ja välittää sähköpostiin tarjouksista parhaimmat. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan valita itselle sopivin ensilaina vaihtoehdoista.

   Mikäli lainatarjoukset eivät miellytä, voit vielä tässäkin vaiheessa hyvin jättää ensilainan hankkimisen toteuttamatta näin halutessaan. Lainojen kilpailutus ei siis sido sinua vielä mihinkään lopulliseen hankintapäätökseen.

   LUE MYÖS: Halvin pikalaina

   Yleisimmät lainasummat ensilainaa haettaessa

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Ensilaina – Usein kysyttyä

   Milloin ensilaina kannattaa ottaa?

   Moni on jossakin vaiheessa tilanteessa, jossa ensilainalle tulee tarvetta. Laina kannattaa ottaa harkiten ja tarpeeseen aina oman maksukyvyn mukaisesti.

   Asiakkaalla saattaa olla yllättäviä laskuja tai halu lähteä lomamatkalle, eikä rahaa ole vielä kertynyt säästöön. Ruuhkavuosina arjessa saattaa kulua rahaa ja usein tulee yllättäviä menoja, joihin ei ole varautunut.

   Jos säästöjä ei ole, on lainaraha ratkaisu ongelmaan. Lainan ottaminen ei ole häpeä, vaan se on yleinen ratkaisu moneen arjen haastavaan tilanteeseen. Lomien jälkeen tili saattaa olla tyhjä, mutta lomasta nauttiminen on helposti ollut sen arvoista, että omaa taloutta jälkeenpäin tasapainotetaan lainarahalla.

   Lainaamisessa henkilökohtaisen talouden tunteminen on kaikkein tärkeintä. Lainarahaan turvautuminen voi olla osa vastuullista taloudenhallintaa, kunhan asiakas pystyy suoriutumaan sen takaisinmaksusta ajallaan.

   Kannattaako ensilaina ottaa sukulaisilta?

   Joskus voi ollakin täysin mahdollista, että perheenjäsenet, läheiset sukulaiset tai muut tuttavat ovat valmiina tarjoamaan ensilainaa harkitsevalle ihmiselle lainaa ja totta kai täysin ilman korkoa ja muita kuluja. Tällöin korotonta ensilainaa voi olla mahdollista saada äkkiseltään suuriakin summia.

   Kannattaa joka tapauksessa muistaa, että kun kyse on rahasta ja erityisesti lainaamisesta, syntyy ikävän äkkiä ristiriitoja. Välien tulehtumisen ehkäisemiseksi kannattaa sukulaiselta lainatessa aina laatia tarkka, kirjallinen todistus lainasta kaikkien osapuolten kesken, ja kirjata ehdot tarkasti.

   Näin ristiriitojen tullessa on kätevää tarkistaa alkuperäiset sovitut pelisäännöt. Sukulaisilta rahaa lainatessa kannattaa pitää myös mielessä ero lainan ja lahjan välillä, jotta verotuksessa vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

   Näiden haasteiden takia ensilaina kannattaa mieluummin ottaa rahoituslaitokselta kuin hyvää tarkoittavalta tuttavalta.

   Mitä riskejä ensilaina tuo mukanaan?

   Ilmainenkin ensilaina tulee luonnollisesti maksaa takaisin. Jokainen laina on myös aina jollain tasolla riski. Rahan lainaaminen tarkoittaa, että asiakas käyttää varoja, joita hänellä ei sillä hetkellä ole.

   Korottoman lainan helppous voi pahimmillaan johtaa lainakierteeseen alentamalla uuden lainanoton kynnystä. Muutama harkittu laina oleellisiin rahantarpeisiin ei ole paha asia vaan keino tasapainottaa taloustilannetta. Lainaaminen ei saa johtaa aina uusien lainojen ottamiseen.

   Jos lainoja alkaa ottaa tarpeisiin, joihin voisi helposti säästää tai joihin ei oikeasti ole varaa, tulee ongelmia.

   Koroton ensilaina on koroton kerran, ja mitä harvemmin lainaa otat, sen pienempi on riski liiallisesta velkaantumisesta ja maksuhäiriömerkinnästä. Jos asiakas lopulta kuitenkin löytää itsensä monen lainan keskeltä, on ratkaisu lainojen yhdistäminen, jossa aiemmat velat yhdistetään.