Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Vakuudeton luotto

   Kilpailuta ja hae vakuudeton luotto netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae vakuudeton luotto ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Luottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vakuudettoman luoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae vakuudetonta luottoa jopa 60 000 euroa

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae vakuudetonta luottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea vakuudetonta luottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta luottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile vakuudeton luotto helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle vakuudetonta luottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vakuudetonta luottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vakuudeton luotto.

   Kilpailuttamalla luotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan vakuudetonta luottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen vakuudeton luotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vakuudettoman luoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota luoton korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta vakuudettomien luottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton luotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen vakuudettoman luoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, luotto maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin vakuudeton luotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman luoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vakuudeton luotto

   Vakuudeton luotto eli vakuudeton laina on lainan muoto, jossa lainanhakija ei aseta lainalle mitään vakuutta sitä hakiessa. Vakuudeton luotto ei myöskään tarvitse hakijan toimesta ketään takaamaan lainaa.

   Luoton vakuudettomuus vaikuttaa useampiin lainan ominaisuuksista. Näiden vaikutusten takia se saattaa monesti olla halvin ja paras vaihtoehto lainanhakijan sen hetkiseen tilanteeseen.

   Vakuudeton luotto on usein kulutusluottoa, jota lainaa hakeva henkilö hakee kulutuskäyttöön. Kyseinen luotto pitää sisällään useita hyötyjä, joita on mahdollista saada käyttöönsä lainaa hakiessa.

   Tässä artikkelissa käsitellään vakuudettoman luoton hyötyjä ja tarkastellaan millaisia asioita olisi hyvä huomioida ennen lainan hakemista.

   Vakuudettoman luoton hyödyt

   Vakuudettoman luoton yksi ehdottomasti suurimmista hyödyistä on sen hakemisen ja vastaanottamisen helppous sekä nopeus. Vakuudeton luotto ei sisällä rahoituslaitokselle myönnettävää vakuutta, joka tekee näin ollen myös lainan käsittelystä nopeampaa.

   Rahoituslaitosten ei tämän seurauksena tarvitse toteuttaa arviointia vakuuden oletetusta arvosta, joten koko käsittelyprosessi säilyy näin suoraviivaisempana sekä nopeampana.

   Rahoituslaitokselle riittää vakuudetonta luottoa myöntäessä lainanhakijan tietojen nopea sähköinen tarkistaminen. Lainan myöntäjälle riittääkin hakuvaiheessa tieto hakijan säännöllisistä tuloista ja seurauksena tästä lainanhakijan on mahdollista vastaanottaa vakuuden luotto tililleen jo saman päivän aikana hakemisesta.

   Vakuudeton luotto eri summille

   Vakuudetonta luottoa on mahdollista vastaanottaa vaihteleville summille tarpeiden mukaan. Useimmat luotontarjoajat tarjoavat lainaa 60 000 euroon asti. Yleisimmät lainasummat pyörivät kuitenkin 2 000 – 10 000 euron välillä.

   Jotkut vakuudettoman luoton tarjoajat ovat tarjonneet luottoa jopa 70 000 euroon saakka. Seuraavassa kappaleessa tarkastellaan mitä asioita tulisi huomioida luottoa hakiessa.

   Asioita joita huomioida hakiessa luottoa

   Luoton hakeminen ei ole koskaan täysin mutkaton prosessi. Luottoa hakiessa tulisi aina pyrkiä ottamaan lainan kannalta muutamia kaikista tärkeimpiä asioita huomioon.

   Alla olevissa kappaleissa on eriteltynä tarkemmin niitä asioita, joita tulisi ottaa joka kerta huomioon vakuudetonta luottoa hakiessa.

   • Oma taloudellinen tilanne
   • Lainasumma
   • Takaisinmaksuaika
   • Lainan kokonaiskulut
   • Koron säännöstely

   Oma taloudellinen tilanne

   Luotonhakijan tulisi aina ensin pohtia kriittisesti omaa taloudellista tilannetta ja miettiä onko lainan hakeminen välttämätöntä.

   Mikäli koet lainan hakemisen välttämättömäksi, tulisi seuraavaksi miettiä onko hakijan mahdollista saada lainaa esimerkiksi tuttavalta tai sukulaiselta.

   Monissa tilanteissa lainan saaminen läheisiltä ihmisiltä ei ole kuitenkaan mahdollista ja mikäli pohdittua näitä kysymyksiä toteat, että lainan ottaminen on vielä aiheellista, voi sinun olla perusteltua edetä seuraavaksi itse lainanhakuprosessiin.

   Muista, että aivan ensimmäiseksi tehdään luottotietojen tarkistus. Jos maksuhistoriassasi on merkintöjä, et todennäköisesti saa lainatarjouksia.

   Lainasumma

   Lainasummalla tarkoitetaan sitä kokonaissummaa, jota hakija hakee lainalta. Lainasumma kannattaa määrittää pienimpään mahdolliseen summan joka kuitenkin kustantaa tarvittavat menot lainanhakijalle.

   Kuten aiemmin mainittua, vakuudeton luotto on mahdollista mukauttaa rahan tarpeen mukaan.

   Vakuudetonta luottoa haetaan usein esimerkiksi liikennevälineen tai kodinkoneen hankintaan. Muita yleisiä syitä vakuudettoman luoton hakemiseen ovat erilaiset pienemmät remontit tai vaihtoehtoisesti muu kulutus.

   Erilaiset tarpeet johtavat siihen, että rahoituslaitoksien haitari myönnettävän lainasumman kohdalla on suhteellisen iso. Vakuudetonta luottoa voikin saada joillakin lainantarjoajilla jopa 70 000 euroon asti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Takaisinmaksuaika

   Vakuudettoman luoton takaisinmaksuaika kannattaa sopia lainan myöntäjän kanssa mahdollisimman lyhyeksi.

   Takaisinmaksuaika tulee kuitenkin pitää sellaisena, että säilyttää samalla riittävän rahavirran kustantaa sekä lainalyhennykset, että muut mahdolliset yllättävät kulut.

   Vakuudettoman luoton takaisinmaksuajan pohtiminen on olennaista , sillä se vaikuttaa merkittävästi myös lainan kokonaiskustannuksiin.

   Alla olevassa taulukossa on esimerkki 10 000 euron luotosta ja takaisinmaksuajan vaikutuksista sen kokonaiskustannuksiin.

   Lainasumma Laina-aika Kuukausierä Kokonaissumma
   10 000e 2v 456e 10 944e
   10 000e 4v 247e 11 856e
   10 000e 6v 179e 12 888e
   10 000e 8v 148e 14 208e

   Tarkastellessa taulukkoa voidaan havaita laina-ajan vaikutus luoton kokonaissummaan. Lyhyen ja pidemmän laina-ajan ero nousee lopulta tuhansiin euroihin.

   Tästä syystä tulisi tarkkaan pohtia minkälainen laina-aika on itselle sopivin.

   Vakuudettoman luoton hakijan kannattaa laatia omat tulonsa ja menonsa ylös ja laskea paljonko hänellä on varaa kuukausittain lyhentää lainaansa.

   Suunnitelmaan tulisi lisäksi sisältää vara yllättäville kuluille, joita hakija saattaa kohdata. Tällaisia kuluja voivat olla esimerkiksi lääkärikulut, auton korjaaminen tai äkilliset remonttikulut.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainan kokonaiskulut

   Vakuudetonta luottoa hakiessa tulisi ottaa huomioon lainan kaikki kustannukset pelkkien korkokulujen sijaan. Monet lainantarjoajat saattavat korkokulujen lisäksi sisällyttää lainoihinsa erilaisia muita kuluja, kuten avausmaksuja sekä tilinhoitokuluja.

   Seurauksena monesti voikin olla hankala selvittää paras vakuudeton luotto. Hakijan tulisikin tarkastella lainaehtoja tarkasti, sillä pieneltä tuntuvat säännölliset tilinhoitomaksut voivat pitkällä aikavälillä nostaa lainan kuluja suuria määriä.

   Mikäli lainanhakija kokee haastavaksi selvittää erilaisia lainojen kuluja ja etsiä paras vakuudeton luotto, kannattaa henkilön kilpailuttaa lainansa.

   Lainan kilpailutuksen avulla voit syöttää lainaehdot sitoutumatta mihinkään ja lainojen kilpailuttaja selvittää mistä halvin vakuudeton luotto on mahdollista löytää sillä hetkellä.

   Koron säännöstely

   Korkokattoja säännöstellään vakuudettomien luottojen osalta Suomessa vuosittain. Sinun kannattaa aina selvittää sen hetkiset koron säännöstelyt, sillä usein korkokatto ylettyy vakuudettomiin luottoihin.

   Myös aiemmat lainat kannattaa kilpailuttaa ajoittain, sillä korkokatto ei automaattisesti laske vanhoja lainoja säännöstelyn sisään.

   Vasta kilpailutettua lainansa, asiakkaan on mahdollista löytää halvin vakuudeton luotto.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Edullisin vakuudeton luotto

   Monia saattaa arveluttaa nyt se, mistä on mahdollista löytää kaikista edullisin vakuudeton luotto. Edullisin vakuudeton luotto löytyy aina luottojen kilpailutuksen avulla.

   Luottojen kilpailutus tarkoittaa sitä, että henkilö kerää lainatarjouksia useilta eri luoton myöntäjiltä. Luottojen kilpailutuksen kautta on mahdollista löytää itselle kaikista sopivin sekä edullisin laina.

   Luottojen kilpailutus onnistuu kaikista helpoiten netin kautta. Siinä missä pankkien kiertäminen fyysisesti vie aikaa sekä vaivaa, kilpailutuksen hoitaminen netissä onnistuu hyvinkin kätevästi.

   Lainan hakija syöttää kilpailutuksen toteuttavalle toimijalle haluamansa lainan perustiedot sekä muutamia omia tietojaan. Tämän jälkeen kilpailuttava taho lähettää tiedot eteenpäin ja kerää useilta eri rahoituslaitoksilta lainatarjouksia.

   Tarjousten keräämisen jälkeen lainat kilpailuttava yritys välittää kaikista parhaimmat lainatarjoukset sähköpostin välityksellä. Vastaanotettuaan tarjouksia, voit lopulta tehdä viimeisen päätöksen lainan hankkimisesta tai hankkimatta jättämisestä.

   Lainojen kilpailutus ei itsessään sido vielä mihinkään lainan hankintaan. Voi halutessasi ainoastaan tarkastella lainoja, mutta jättää lopullisen hankintapäätöksen tekemättä näin halutessasi.

   LUE MYÖS: Pikaluotto netistä

   Kokemuksia vakuudettomasta luotosta

   Selvittäessä suomalaisten kokemuksia vakuudettomasta luotosta, huomaa että kyseiselle lainan muodolle on selvästi oma aikansa ja paikkansa.

   Monella on hyvin positiivisia kokemuksia vakuudettomasta luotosta sen erilaisten ominaisuuksien takia.

   Alle on eritelty, mitkä ovat olleet toistuvia positiivisia kokemuksia vakuudettoman luoton hakemisessa ja saamisessa.

   • Lainan saamisen nopeus
   • Helppo ja vaivaton hakuprosessi

   Vakuudettoman luoton saamisen nopeus yllättää usein monet. Koska hakuprosessi on vakuuden puuttumisen johdosta nopeutettu, on rahat monesti tilillä jo saman päivän aikana.

   Monilla vakuudettoman luoton hakijoilla on kokemuksia, että rahat ovat parhaimmillaan tulleet tilille jo parin tunnin sisällä hakemisesta. Tällaiset kokemukset ovat yleisiä ja ne mahdollistaa lainan vakuudettomuus

   Myös lainan hakemisen vaivattomuus on yksi yleisiä kokemuksia vakuudettoman luoton kanssa. Hakuprosessi onnistuu täysin sähköisesti eikä asiakkaan tarvitse toimittaa useita erillisiä liitetiedostoja lainan tarjoajalle.

   Vaihtoehtona joustoluotot

   Luoton saamisen vaivattomuudessa korostuu useimmissa kokemuksissa myös kilpailuttavien tahojen hyödyntäminen. Kilpailuttamalla lainat säästät yhden todella vaivalloisen osan hakuprosessia.

   Sinun kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, millaisia luottotarjoukset ovat. Voit halutessasi nimittäin hakea myös joustoluottoa, joka toimii hieman toisella tavalla kuin tutumpi kulutusluotto. Joustoluotto antaa sinulle enemmän liikkumavaraa, sillä sinun ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla.

   Luotot kilpailuttava taho kerää eri rahoituslaitoksilta lainatarjoukset asiakkaan puolesta. Yksittäiseltä lainan hakijalta meni samaan aikaa todennäköisesti tunteja, mutta kilpailuttamisen ansiosta tarjoukset saa jo nopeasti.

   Samalla lainanhakijan on helppo tarkastella eri lainan tarjoajien luottojen kuluja ja valita näistä käyttöönsä halvin vakuudeton luotto.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Miten vakuudettomat lainat ja luotot eroavat toisistaan?

   Vakuudettomat lainat ja luotot käsitetään yleensä synonyymeiksi, ja näin niistä monesti puhutaankin. Jos vakuudettomalla luotolla tarkoitetaankin  luottolimiittiä, niin silloin vakuudettomat lainat ja luotot eroavat toisistaan merkittävästi.

   Vakuudettomat lainat ja luotot ovat samankaltaisia vakuudettomuutensa puolesta, mutta niiden toimintaperiaatteissa on kuitenkin eroja. Lainan ja luoton nostaminen sekä takaisinmaksu tapahtuvat hieman eri tavalla, puhumattakaan siitä, että laina on kertaluontoinen, kun taas vakuudeton luotto on jatkuva.

   Vakuudetonta lainaa haetaan kuten vakuudetonta luottoa, mutta laina on rahasumma, joka nostetaan kerran lainanhakijan tilille. Vakuudetonta lainaa maksetaan takaisin ennalta sovitun kuukausittaisen maksusuunnitelman mukaisesti, mutta usein lainan voi maksaa myös nopeammin pois. Tässä kannattaakin olla tarkkana sen suhteen, että mitä ehdoissa sanotaan, jos maksaa lainan pois suunniteltua nopeammin.

   Vakuudeton luotto sen sijaan on luottoraja, jonka luotonmyöntäjä antaa hakijalle käyttöön. Luottoa voi sitten käyttää itse, kun tilanne vaatii. Se toimii hieman kuin luottokorttisi. Luotto palautuu käyttöösi sitä mukaa, kun olet maksanut käytettyä luottoa takaisin.

   Vakuudettomat lainat ja luotot ovat lainatuotteita, joita on helppo ja nopea hakea, eikä luotonmyöntäjää kiinnosta, mihin käyttötarkoitukseen luottoa olet hakemassa. Vakuudettomuutensa vuoksi niiden kilpailuttaminen on helppo tehdä netissä, kun yhdellä lomakkeella saa useita luottotarjouksia.

   Vakuudeton luotto – Usein kysyttyä

   Mikä on vakuudeton luotto?
   Vakuudeton luotto on laina, jossa lainanhakija ei aseta luotolle mitään vakuutta eikä hakijan myöskään tarvitse ketään takaamaan lainaa.
   Millaisissa tilanteissa vakuudeton luotto kannattaa?
   Vakuudettoman luoton yksi suurimmista eduista on sen saamisen nopeus. Vakuudeton luotto kannattaakin tilanteissa, joissa hakija tarvitsee rahaa käyttöönsä nopealla aikavälillä.
   Mitä kannattaa ottaa huomioon hakiessa vakuudetonta luottoa?
   Vakuudetonta luottoa hakiessa kannattaa ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne, koron sen hetkinen säännöstely sekä lainan ominaisuudet.
   Minkälaisia kokemuksia suomalaisilla on vakuudettomista luotoista?
   Suomalaisilla on pääosin positiivisia kokemuksia vakuudettomasta luotosta. Etenkin lainan saamisen nopeus ja vaivattomuus koetaan eduiksi lainaa hakiessa.