Bluestep Suomi – asuntolainaa nykyaikaisesti

Bluestep on lainapalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta perustuu huolehtimiseen siitä, että kaikilla kuluttajilla olisi mahdollisuus lainan saantiin. Tässä tekstissä tutustumme yrityksen toimintaan hieman tarkemmin. Hae asuntolainaa ilman luottotietoja alla olevalla lomakkeella. Ilmoita lomaketta täyttäessä, että sinulla on maksuhäiriömerkintä.

Kilpailuta asuntolainojen korot

Ladataan lomaketta..

Kilpailuta asuntolainojen korot

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

Sirpa
Sirpa
2021-06-06
Vahvistettu
saldo-limiitti on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin
janina
janina
2021-05-10
Vahvistettu
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Vahvistettu
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Vahvistettu
Hyvin selkeä,ja johdonmukainen
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Vahvistettu
Lainanhaku Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Vahvistettu
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Vahvistettu
Lainan saanti Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Vahvistettu
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
Vahvistettu
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Vahvistettu
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.

Bluestep Suomi – Moderni rahoituslaitos

Bluestep on Pohjoismaissa toimiva rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajalle erilaisia lainapalveluita. Bluestep on perustettu vuonna 2005 ja ennen Suomeen jalkautumista yritys toimi sekä Ruotsissa, että Norjassa. Yritys toimii fyysiseltä sijainniltaan pääsääntöisesti Helsingissä.

Bluestepin palvelut ovat kuitenkin hyvin pitkälti verkossa ja yritys tarjoaakin kuluttajille pienen kynnyksen lainanhakua. Hakiessaan lainapalveluita Bluestepiltä, kuluttajan ei tarvitse varata pankkiaikaa ja raahautua fyysisesti kyseiseen sijaintiin. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu kätevästi yrityksen verkkosivujen kautta.

Bluestep lupaa sivuillaan olevansa ratkaisu niille ihmisille, joille ei ole syystä tai toisesta mahdollista saada lainaa perinteisistä pankeista. Bluestep nostaakin yhdeksi tärkeäksi arvokseen erilaisuuden hyväksymisen.

Kilpailuta asuntolainasi ilman sitoumuksia Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Bluestep – Vaihtoehto perinteisille pankeille

Bluestepin toimintamalli eroaa paljon monen muun Suomessa toimivan lainan tarjoajan liiketoimintamallista. Bluestepin tavoite on pyrkiä mahdollistamaan lainapalveluita sellaisille ihmisille, joille niiden käyttäminen ei ole vaihtelevista syistä mahdollista.

Bluestep kannustaakin omilla nettisivuillaan kuluttajia hakemaan avoimesti lainaa asiakkaiden omilta pankeilta ensisijaisesti. Bluestepin tavoite ei ole kilpailla näiden perinteisten rahoituslaitoksien kanssa, vaan pikemminkin tarjota vaihtoehto niille kuluttajille, joille lainan saanti perinteisistä pankeista ei ole syystä tai toisesta mahdollista.

Bluestep lupaakin tarjoavansa lainan hakijalle mahdollisuutta lainan saamiseen huolimatta sellaisista tekijöistä, jotka yrityksen mukaan yleensä perinteisillä pankeilla johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Tällaisia tekijöitä perinteisillä pankeilla saattavat olla esimerkiksi:

Luottohäiriömerkintä

Luottohäiriömerkintä on mahdollista syntyä henkilön luottotietoihin pitkittyneen maksujen laiminlyönnin seurauksena. Pelkästään yksittäisen laskun unohtaminen ei vielä aiheuta kuluttajalle luottohäiriömerkintää, vaan merkinnän saannin prosessi on suhteellisen pitkä.

Maksuhäiriömerkintä edellyttää muun muassa sitä, että tuomiolaitos on jo aiemmin antanut kuluttajalle velkomistuomion jonka lisäksi ulosotto on todennut kuluttajan varattomaksi, ulosoton jatkuen jo yli kahden vuoden ajan.

Useat samanaikaiset lainat

Useat samanaikaiset lainat saattavat monesti olla kuluttajalle lainan saantia estävä tekijä. Perinteiset pankit saattavat tehdessään lainapäätöksiä todeta, että rahoituslaitoksen riskitasot ovat liian korkealla, mikäli se myöntää jo kuluttajan aiempien lainojen lisäksi uutta lainaa kyseiselle henkilölle.

Bluestepin lainapalveluiden avulla kuluttaja voi kuitenkin useista samanaikaista lainoistaan huolimatta saada lainoja.

Tavallisesta vakityöstä poikkeavat tulot

Myös tavallisesta vakityöstä poikkeavat tulot voivat vaikuttaa negatiivisesti kuluttajan lainan saamisen mahdollisuuksiin perinteisiltä pankeilta. Mikäli henkilöllä on jollain tapaa normaalista poikkeava tulojen saantitapa, saattaa tämä olla tekijä, jonka johdosta perinteiset pankit eivät myönnä lainaa kyseiselle kuluttajalle.

Normaalista poikkeavia tulojen saamisen tapoja voivat olla esimerkiksi yksityisyrittäjänä toimiminen tai määräaikaisessa työsuhteessa töiden tekeminen. Kuluttaja saattaa myös toimia esimerkiksi freelancerinä tai työskennellä työpaikassaan vielä koeajalla.

Tällaisissa työtilanteissa perinteiset pankkipalvelut eivät välttämättä mahdollista lainan hakemista samalla tavalla kun Bluestep mahdollistaa. Yritys nostaa yhdeksi isoksi valtikseen joustavuuden lainan myöntämisperusteissa.


Asuntolainaa tarjoavat pankit ja muut lainanantajat

Bluestepin tarjoamat palvelut

Bluestep tarjoaa muutamia kaikista yleisimpiä lainapalveluita palvelukatalogissaan. Lainaa hakiessaan Bluestepiltä, hakija täyttää lomakkeen lainan perustiedoista, jonka jälkeen yritys on hakijaan yhteydessä. Yritys tarjoaa asiakkailleen seuraavia lainapalveluita:

Asuntolaina on yksi yleisimmistä lainan muodosta ja Bluestep myös tarjoaa sitä. Yritystä erottaa hieman muista lainan tarjoajista asuntolainan suhteen se, että Bluestep myöntää pidempiä laina-aikoja kuin mitä monet muut asuntolainan tarjoajat myöntävät.

Bluestep myöntää asuntolainan laina-aikaa 40 vuoteen asti. Tämä on selvästi enemmän, sillä useimmat Suomessa toimivat muut asuntolainan tarjoajat myöntävät laina-aikaa useimmiten 25-30 vuoteen saakka.

Lainojen yhdistämisessä kuluttaja voi yhdistää monta pienempää lainaansa, yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainojen yhdistämisen avulla kuluttaja kykenee monesti pienentämään merkittävästi lainojen kokonaiskulujen määrää. Myös Bluestep tarjoaa nettisivuillaan lainojen yhdistämistä.

Bluestepin kautta on mahdollista saada myös muuta vakuudellista lainaa. Bluestep myöntää lainoja, mutta edellyttää niiden saamiseen aina vakuutta. Seuraavassa kappaleessa käsitellään tarkemmin minkälaisia vakuuksia Bluestepin lainojen saaminen vaatii.

Lainapalveluita erilaisten vakuuksien avulla

Bluestepin kaikki lainapalvelut ovat vakuudellisia lainoja, eli lainan hakijan tulee asettaa jokin vakuus aina lainansa pantiksi. Lainan vakuudeksi yritys hyväksyy sekä asunto-osakkeet, että kiinteistöt.

Bluestep hyväksyy lisäksi lainan vakuudeksi lainanhakijan vanhempien omistuksessa olevat asunto-osakkeet ja kiinteistöt. Lainan hakija voikin vanhempiensa hyväksynnän avulla mahdollistaa lainapalvelut, mikäli vakuudeksi asetettava asunto löytyy.

Yritys ei hyväksy lainan vakuudeksi minkäänlaisia kuivan maan vapaa-ajan asuntoja. Bluestepin lainan vakuudeksi ei lisäksi käy rahatalletukset tai sijoitukset. Yritys ei myöskään hyväksy lainansa vakuudeksi autoja, veneitä tai muuta irtaimistoa.

Mikäli asiakas tai asiakkaan vanhemmat asettavat vakuudeksi asunto-osakkeen tai kiinteistön, tulee kyseisen vakuuden sijaita jollakin seuraavista paikkakunnista

Bluestep ei hyväksy lainan vakuudeksi muilta, listan ulkopuolelle sijaitsevilta, paikkakunnilta asunto-osakkeita tai kiinteistöjä. Tarkemmat tiedot vakuudeksi kelpaavien kiinteistöjen paikkakunnista löydät Bluestepin nettisivuilta.

Yrityksen arvomaailma

Kuten aiemmin jo nostettu esiin, Bluestepin itse nettisivuillaan nostamia tärkeimpiä yrityksen arvoja on erilaisuus. Yritys ilmaisee hyväksyvänsä erilaisuuden sekä asiakkaiden, että myös työntekijöidensä keskuudessa.

Bluestepin visio on mahdollistaa kaikille kuluttajille tasapainoinen henkilökohtaisen talouden tilanne huolimatta henkilön taustasta tai alkuperästä. Yritys onkin yksi harvoista yrityksistä Suomessa, joka saattaa mahdollistaa asunnon hankinnan henkilölle, jolle perinteiset pankit eivät asuntolainaa myönnä.

Usein kysyttyä

Mikä Bluestep on?
Bluestep on Pohjoismaissa toimiva rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajalle erilaisia lainapalveluita.
Mikä kaikkea Bluestep tarjoaa kuluttajalle?
Bluestep tarjoaa kuluttajalle yleisimpiä lainapalveluita, kuten asuntolainaa, lainojen yhdistämistä sekä muita vakuudellisia lainoja.
Kuka voi hakea lainaa Bluestepiltä?
Bluestepiltä voi hakea lainaa kuka tahansa. Yrityksen tärkein arvo on erilaisuuden hyväksyminen ja Bluestep tarjoaakin palveluitaan myös niille kuluttajille, joille pankit eivät lainaa myönnä.
Mikä sopii vakuudeksi Bluestepin lainoihin?
Bluestepin lainoihin sopii joko lainan hakijan tai hakijan vanhempien omistama asunto-osake tai kiinteistö tietyiltä paikkakunnilta.
Kilpailuta asuntolainasi ilman sitoumuksia Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS