Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Käsirahalaina

Kilpailuta ja hae käsirahalaina joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae käsirahalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Käsirahalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae asunnon hankintaan käsirahalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae käsirahalaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea käsirahalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Käsirahalainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta käsirahalaina 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile käsirahalainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle käsirahalainan.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa käsirahalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin käsirahalaina.

Kilpailuta käsirahalaina netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan käsirahalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen käsirahalaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman käsirahalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityistä huomiota näihin:

 • käsirahalainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta käsirahalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton käsirahalaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen käsirahalainan, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, maksetaan useimmiten käsirahalaina heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Käsirahalaina – Lainaa asunnon käsirahaa varten?

Asunnon ostaminen saattaa olla haaveissa, mutta käsirahan osuutta asuntolainan saamiseksi ei välttämättä ole tullut säästettyä ja haaveet sen suhteen tuntuvat turhilta. Haaveita asunnon ostamiseksi ei kuitenkaan kannata hylätä.

Käsirahalainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto, mutta se kannattaisi kilpailuttaa. Käsirahalainojen kilpailuttaminen voi tuntua työläältä ja hitaalta prosessilta, mutta me Summarumilla olemme tehneet siitä mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Vakuudettoman käsirahalainan hakeminen

Käsirahalainan hakeminen on nopeaa, sillä sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi, helppo lainahakemus palvelussamme. Lainahakemuksen voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vuorokauden ajasta tai viikon päivästä riippumatta. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, joten jos sopivaa lainaa ei löydy, hakemus myös peruuntuu maksuttomasti.

Välitämme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka ottavat yhteyttä lainapäätöksen muodossa jopa seuraavan tunnin aikana lainahakemuksen vastaanottamisesta. He ottavat yhteyttä kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pääset tutustumaan lainatarjouksiin nopeasti ja suorittamaan vertailua.

Hae käsirahalainaa kauttamme näin

Kun tarvitset käsirahalainaa, toimi seuraavasti:

 1. Täytä käsirahalainahakemus tämän sivun yläosassa. Ilmoita hakemuksessa kaikki pyydetyt tiedot.
 2. Lähetä täytetty hakemus. Välitämme sen välittömästi yhteistyökumppaneillemme.
 3. Mikäli täytät hakijana pankkien ja rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia jopa minuuteissa.
 4. Vertaile tarjouksia rauhassa.
 5. Hyväksy tarjouksista paras vaihtoehto.
 6. Jatka prosessia rahoitusyhtiön kanssa.

Vertaile edullisin käsirahalaina

Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile niiden lainakustannuksia ja ehtoja, jotta voit varmistaa itsellesi edullisimman lainan. Käsirahalainan korkoon lisätään aina henkilökohtainen marginaali, joka määräytyy luottokelpoisuuden perusteella. Marginaali ja korko yhdessä muodostavat nimelliskoron.

Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee muita lainakustannuksia, kuten

 • lainanjärjestelypalkkio
 • kuukausittainen lainanhoitomaksu
 • mahdollisesti muita kustannuksia.

Kaikki kustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, jota kannattaa vertailla eri lainanmyöntäjien kesken. Vertaamalla käsirahalainoja voi säästää huomattavan summan rahaa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kuka voi hakea käsirahalainaa?

Jotta voit saada kauttamme käsirahalainaa, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Olet täysi-ikäinen.
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja.
 • Maksuhistoriasi on puhdas.
 • Asut vakituisesti Suomessa.

Valitse edullisin käsirahalaina

Kun olet tutustunut saamiisi lainatarjouksiin ja löytänyt itsellesi parhaan vaihtoehdon, sinun tarvitsee ainoastaan hyväksyä lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Ellei sopivaa lainatarjousta ole mielestäsi tullut tai et jostain syystä haluakaan käsirahalainaa, hakemuksesi peruuntuu automaattisesti ja maksuttomasti.

Hyvä tietää

Käsirahalainahakemuksen tekeminen ei ole sitovaa ja siksi palvelumme käyttö on myös aina täysin riskitöntä.

Käsirahalaina tilille heti

Heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, siirtää lainanmyöntäjä rahat tilillesi. Rahojen siirtoaika vaihtelee eri pankkien välillä. Rahat voivat näkyä tililläsi joko heti siirtämisen jälkeen tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Rahat käsirahaa varten ovat siis kuitenkin nopeasti käytettävissäsi.

Mikä on vakuudeton käsirahalaina?

Käsirahalaina ilman vakuutta on laina, jolle ei tarvita reaalivakuutta. Vakuudettoman käsirahalainan hakeminen on huomattavasti nopeampaa kuin vakuudellisen lainan hakeminen. Sivustollamme täytettävä hakemus riittää. Kun olet lähettänyt sen ja saanut tarjoukset, vertaile paras käsirahalaina ja hyväksy lainatarjous. Rahat ovat pian tililläsi.

Vakuudettoman käsirahalainan kustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisen lainan kustannukset. Tämä johtuu siitä, että lainanmyöntäjä ottaa tietoisen riskin myöntäessään käsirahalainaa ilman vakuutta

Lainakustannukset määritellään aina henkilökohtaisesti ja eri lainantarjoajien tekemät lainatarjoukset voivat poiketa toisistaan yllättävänkin paljon. Lisäksi vakuudeton rahalaina maksetaan usein lyhyemmässä ajassa takaisin kuin vakuudellinen.

Käsirahalainat kannattaa kilpailuttaa, jotta saat säästöjä aikaan.

Vakuudellinen käsirahalaina

Esimerkiksi asuntolaina on vakuudellinen laina, jonka saamiseksi tarvitaan yleensä myös käsirahan osuutta. Asuntolainan saamiseksi käyt pankin kanssa perinteiset lainaneuvottelut ja lisäksi pankille täytyy toimittaa tarvittava vakuus tai tarvittavat vakuudet lainan saamiseksi.

Vakuudellisen lainan vakuudeksi soveltuvat esimerkiksi

 • rahatalletukset
 • osakkeet
 • kiinteistö
 • tontti.

Laina-aika on tyypillisesti pitkä ja kuukausittaiset lainakustannukset alhaisemmat kuin vakuudettomassa lainassa.

Vakuudellisessa lainassa vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle. Jos ajaudut maksuvaikeuksiin syystä tai toisesta, etkä kykene maksamaan käsirahalainaa takaisin, saa lainanmyöntäjä vakuuden haluunsa.

Laina ilman takaajaa tai vakuutta ei tuo tällaista turvaa.

Lainalaskurin hyödyntäminen ennen käsirahalainan hakemista

Ennen lainahakemuksen tekemistä voit arvioida kustannuksia lainalaskurimme avulla. Lainalaskuri on kätevä työkalu, johon voit syöttää tarvittavan lainan määrän, erilaiset lainakustannukset sekä lainan takaisinmaksuajan. Laskurilla pystyt arvioimaan maksettavan kuukausierän suuruutta ja arvioida lainan kokonaiskustannuksia.

Sinun kannattaa olla realistinen omasta kuukausittaisesta maksuvalmiudestasi. Laina-aikaa pidentämällä voit saada huomattavasti enemmän liikkumavaraa omaan taloudelliseen tilanteeseesi, sillä kuukausittainen maksuerä on alhaisempi laina-ajan ollessa pidempi. Tätä kannattaa myös vertailla lainalaskurin avulla.

Lainalaskuri antaa suuntaa tulevan käsirahalainan lainakustannuksista. Jokainen lainatarjous kuitenkin räätälöidään henkilökohtaisesti ja tarkemmat tiedot lainakustannuksista näet saamistasi lainatarjouksista.

Joskus lainatarjouksissa mainitut lainakustannukset esitetään eri muodoissa. Nämä lainakustannukset pääset muuttamaan myös lainalaskurilla samaan muotoon, jolloin käsirahalainojen vertailu on helpompaa.

Käsirahalainan takaisinmaksu

Käsirahalaina maksetaan takaisin lainanmyöntäjälle tarjouksessa esitettyjen tietojen mukaisesti. Usein käsirahalainaa maksetaan takaisin kuukausittaisella maksuerällä, joka sisältää lainanlyhennyksen osuuden sekä lainakustannukset.

Maksuerä on kuukausittain saman suuruinen ja se on helppo budjetoida omiin kuukausimenoihin. Lyhennystavat voivat vaihdella kuitenkin eri lainanmyöntäjien välillä, joten niihin kannattaa perehtyä ennen lainan hyväksymistä.

Annuiteetti lyhennystapana

Varsinkin asuntolainoissa annuiteetti on suosittu lainanlyhennystapa. Lyhennystavaksi tämä soveltuu parhaiten silloin kun haluat tietää laina-ajan etukäteen tarkalleen. Olennaista tälle lyhennystavalle on s, että koron muuttuessa myös kuukausittainen maksuerä muuttuu.

Tasalyhennys

Tasalyhennyslaina on tapa, jossa lyhennys on aina saman suuruinen, mutta maksuerä vaihtelee. Varsinkin laina-ajan alussa maksuerä on kooltaan suurempi ja laina-aikana jos korko nousee, kasvaa maksuerän suuruus ja vastaavasti koron madaltuessa myös maksuerä pienenee.

Kiinteä tasaerä

Kiinteässä tasaerälyhennys toimii siten, että sitä maksetaan joka kuukausi saman suuruinen maksuerä. Maksuerä pysyy aina samana, vaikka korko vaihtelisikin. Koron noustessa laina-aika pitenee ja vastaavasti koron laskiessa laina-aika lyhenee.

Huomioitavaa on, että jos korko nousee laina-aikana huomattavasti, saattaa laina-aika pidentyä kohtuuttoman pitkäksi. Silloin kannattaa olla yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopia uusi lyhennystapa lainalle.

Poikkeavat tilanteet käsirahalainan takaisinmaksussa

Jotkut lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin ja maksuvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaan ajalta maksetaan ainoastaan lainan kustannukset ja maksuvapaiden kuukausien aikana ei tarvitse suorittaa kuukausittaista maksua.

Nämä vaihtoehdot tuovat joustoa arkielämässä sattuviin yllättäviin tilanteisiin. Mahdollisuudet näihin maksu- ja lyhennysvapaisiin löytyvät saamastasi lainatarjouksesta. Tarvittaessa niitä kannattaa kysyä lainanmyöntäjältä.

Tiesitkö?

Joissakin tilanteissa voit haluta maksaa käsirahalainan takaisin nopeammalla aikataululla kuin mitä alkuperäisessä takaisinmaksusuunnitelmassa olet sopinut. Jotkut lainanmyöntäjät tarjoavat siihen mahdollisuuden maksutta ja toiset taas perivät nopeammasta takaisinmaksusta korvauksen.

Tähänkin mahdollisuuteen on hyvä tutustua etukäteen, koska käytännöt tässä vaihtelevat paljon eri lainantarjoajien välillä.

Esimerkkejä käsirahalainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä eri yhteistyökumppaneiltamme saatavista käsirahalainoista sekä niiden kustannuksista.

Muista, että saat tarjoukset aina antamiisi tietoihin perustuen. Yllä olevassa taulukossa olevat esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia.

Summarum auttaa kilpailuttamaan käsirahalainan

Olemme suomalainen vertailupalvelu, jonka kautta myös käsirahalainan kilpailuttaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotka kaikki ovat ehdottoman luotettavia ja toimivat kaikki finanssivalvonnan alaisuudessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hanki käsirahalaina Summarumin kautta nopeasti

Käsirahalainahakemuksen voit tehdä palvelussamme vaikka omalta kotisohvalta käsin. Muita lainaneuvotteluita ei tarvita. Helpon hakemuksen täyttäminen ei vie aikaa kuin muutaman minuutin. Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse hyvinkin nopeasti lainapäätöksen muodossa.

Vertaile itsellesi soveltuva lainavaihtoehto ja hyväksy käsirahalaina omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat ovat pian käytettävissä ja pääset etenemään oman asunnon hankkimisessa hyvinkin nopeasti.

Jos sopivaa käsirahalainaa ei löytynyt tai et tarvitsekaan käsirahalainaa, peruuntuu hakemus täysin kuluttomasti. Lainahakemuksen täyttäminen ei siis sido sinua mihinkään. Palvelumme käyttö on turvallista, maksutonta ja täysin riskitöntä. Täytä hakemus ja selvitä, mistä saa helposti lainaa käyttöösi!

Käsirahalaina – Usein kysyttyä

Paljonko käsirahaa lainaan tarvitaan?
Esimerkiksi asuntolainaan tarvitaan omarahoitusosuutena vähintään 15 prosenttia. Ensiasuntojen ostajalle omarahoitusosuus on 5 prosenttia.
Paljon käsirahalainaa voi saada?
Summarumin kautta voit saada käsirahalainaa 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia ja takaajia.
Maksaako käsirahalainojen kilpailuttaminen?
Käsirahalainojen kilpailutus on kauttamme täysin maksutonta. Se ei myöskään sido sinua vielä mihinkään.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: