Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Käsirahalaina

   Kilpailuta ja hae käsirahalaina joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae käsirahalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Käsirahalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae asunnon hankintaan käsirahalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae käsirahalaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea käsirahalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta käsirahalaina 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile käsirahalainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle käsirahalainan.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa Käsirahalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin käsirahalaina.

   Kilpailuttamalla käsirahalaina netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan käsirahalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen käsirahalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman käsirahalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota käsirahalainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta käsirahalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton käsirahalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen käsirahalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, käsirahalaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Käsirahalaina – Lainaa asunnon käsirahaa varten?

   Asunnon ostaminen saattaa olla haaveissa, käsirahan osuutta asuntolainan saamiseksi ei välttämättä ole tullut säästettyä ja haaveet sen suhteen tuntuvat turhilta. Haaveita asunnon ostamiseksi ei kuitenkaan kannata hylätä. Sillä käsirahalainan ottaminen voisi kuitenkin olla vaihtoehto, mutta laina kannattaisi kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua työläältä ja hitaalta prosessilta, mutta me Summarumilla olemme tehneet siitä mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

   Vakuudettoman käsirahalainan hakeminen

   Käsirahalainan hakeminen on nopeaa, sillä sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi, helppo lainahakemus palvelussamme. Lainahakemuksen voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vuorokauden ajasta tai viikon päivästä riippumatta. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, joten jos sopivaa lainaa ei löydy, hakemus myös peruuntuu maksuttomasti.

   Välitämme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka ottavat yhteyttä lainapäätöksen muodossa jopa seuraavan tunnin aikana lainahakemuksen vastaanottamisesta. He ottavat yhteyttä kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pääset tutustumaan lainatarjouksiin nopeasti ja suorittamaan vertailua.

   Vertaile edullisin käsirahalaina

   Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile niiden lainakustannuksia ja ehtoja, jotta voit taata itsellesi edullisimman lainan. Lainan korkoon lisätään aina henkilökohtainen marginaali, joka määräytyy luottokelpoisuuden perusteella. Marginaali ja korko yhdessä muodostavat nimelliskoron.

   Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee muita lainakustannuksia, kuten lainanjärjestelypalkkio, kuukausittainen lainanhoitomaksu sekä mahdollisesti muita kustannuksia. Kaikki kustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, jota kannattaa vertailla eri lainanmyöntäjien kesken. Vertaamalla käsirahalainoja voi säästää huomattavan summan rahaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Valitse edullisin käsirahalaina

   Kun olet tutustunut saamiisi lainatarjouksiin ja löytänyt itsellesi parhaimman vaihtoehdon, sinun tarvitsee ainoastaan hyväksyä lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Ellei sopivaa lainatarjousta ole mielestäsi tullut tai et jostain syystä haluakaan käsirahalainaa, hakemuksesi peruuntuu automaattisesti ja maksuttomasti. Lainahakemuksen tekeminen ei ole sitovaa ja siksi palvelumme käyttö on myös täysin riskitöntä.

   Käsirahalaina tilille heti

   Heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, siirtää lainanmyöntäjä rahat tilillesi. Rahojen siirtoaika vaihtelee eri pankkien välillä, rahat näkyvät tililläsi joko heti siirtämisen jälkeen tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Rahat käsirahaa varten ovat siis kuitenkin nopeasti käytettävissäsi.

   Mikä on vakuudeton käsirahalaina?

   Käsirahalaina ilman vakuutta on laina, jolle ei tarvita reaalivakuutta. Vakuudettoman lainan hakeminen on huomattavasti nopeampaa kuin vakuudellisen lainan hakeminen. Sivustollamme täytettävä hakemus riittää, sen jälkeen vertaile paras käsirahalaina ja hyväksy lainatarjous ja rahat ovat pian tililläsi.

   Vakuudettoman käsirahalainan kustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisen lainan kustannukset. Ottaahan lainanmyöntäjä tietoisen riskin myöntäessään lainaa. Lainakustannukset kuitenkin määritellään aina henkilökohtaisesti ja eri lainantarjoajien tekemät lainatarjoukset voivat poiketa toisistaan yllättävän paljon. Lisäksi vakuudeton laina maksetaan usein lyhyemmässä ajassa takaisin, kuin vakuudellinen laina. Lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta saa säästöjä aikaan.

   Vakuudellinen laina

   Asuntolaina on esimerkiksi vakuudellinen laina, jonka saamiseksi juuri tarvitaan käsirahan osuutta. Lainan saamiseksi käydään pankin kanssa perinteiset lainaneuvottelut ja prosessina vakuudellisen lainan hakeminen on huomattavasti pitempi ajallisesti kuin vakuudettoman lainan hakeminen. Lisäksi pankille täytyy toimittaa tarvittava vakuus tai tarvittavat vakuudet lainan saamiseksi.

   Vakuudellisen lainan vakuudeksi soveltuvat esimerkiksi rahatalletukset, osakkeet, kiinteistö tai tontti. Laina-aika on tyypillisesti pitkä ja kuukausittaiset lainakustannukset alhaisemmat kuin vakuudettomassa lainassa. Vakuudellisessa lainassa vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle. Jos lainanottaja ajautuu maksuvaikeuksiin syystä tai toisesta, eikä kykene maksamaan lainaansa takaisin, saa lainanmyöntäjä vakuuden haluunsa.

   Lainalaskurin hyödyntäminen ennen käsirahalainan hakemista

   Ennen lainahakemuksen tekemistä voi lainakustannuksia arvioida lainalaskurimme avulla. Laskuriin voi syöttää tarvittavan lainan määrän, erilaiset lainakustannukset sekä lainan takaisinmaksuajan. Laskurilla pystyy arvioimaan maksettavan kuukausierän suuruutta ja arvioida lainan kokonaiskustannuksia.

   Ennen lainan ottamista, kannattaa olla realistinen omasta kuukausittaisesta maksuvalmiudestaan. Laina-aikaa pidentämällä voi saada huomattavasti enemmän liikkumavaraa omaan taloudelliseen tilanteeseen, sillä kuukausittainen maksuerä on alhaisempi laina-ajan ollessa pidempi. Tätä kannattaa myös vertailla lainalaskurin avulla.

   Lainalaskuri antaa suuntaa tulevan käsirahalainan lainakustannuksista, jokainen lainatarjous kuitenkin räätälöidään henkilökohtaisesti ja tarkemmat tiedot lainakustannuksista näet saamistasi lainatarjouksista. Joskus lainatarjouksissa mainitut lainakustannukset esitetään eri muodoissa, nämä lainakustannukset pääset muuttamaan myös lainalaskurilla samaan muotoon, jolloin lainojen vertailu on helpompaa.

   Olennaista käsirahalainan hakemisesta

   Käsirahalainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, mitkä tietysti ovat edellytyksenä myös asuntolainan saamiseksi. Lainaa voi hakea palvelumme kautta 2000 eurosta 60 000 euroon ja takaisinmaksuajaksi voi valita vuodesta yli viiteentoista vuoteen. Tyypillisesti käsirahalaina on tarkoitus maksaa takaisin lyhyemmässä ajassa kuin varsinainen asuntolaina. Käsirahalainan kustannukset voivat olla korkeammat kuin asuntolainan kustannukset, mutta asuntolainalle kustannuksia kertyy pitkästä laina-ajasta.

   Lainan takaisinmaksu

   Käsirahalaina maksetaan takaisin lainanmyöntäjälle lainatarjouksessa esitettyjen tietojen mukaisesti. Usein lainaa maksetaan takaisin kuukausittaisella maksuerällä, joka sisältää lainanlyhennyksen osuuden sekä lainakustannukset. Maksuerä on kuukausittain saman suuruinen ja se on helppo budjetoida omiin kuukausimenoihin. Lyhennystavat voivat vaihdella kuitenkin eri lainanmyöntäjien välillä, joten niihin kannattaa perehtyä ennen lainan hyväksymistä.

   Annuiteetti lyhennystapana

   Varsinkin asuntolainoissa annuiteetti on suosittu lainanlyhennystapa. Lyhennystavaksi tämä soveltuu silloin parhaiten, jos haluaa tietää laina-ajan etukäteen tarkalleen. Olennaista tälle lyhennystavalle on, että jos korko muuttuu, muuttuu myös kuukausittainen maksuerä.

   Tasalyhennys

   Tasalyhennyksen lyhennystavassa varsinainen lainanlyhennys on aina saman suuruinen, mutta maksuerä vaihtelee. Varsinkin laina-ajan alussa maksuerä on kooltaan suurempi ja laina-aikana jos korko nousee, kasvaa maksuerän suuruus ja vastaavasti koron madaltuessa myös maksuerä pienenee.

   Kiinteä tasaerä

   Kiinteässä tasaerälyhennyksessä maksetaan joka kuukausi saman suuruinen maksuerä. Maksuerä pysyy aina samana, vaikka korko vaihtelisikin. Koron noustessa laina-aika pitenee ja vastaavasti koron laskiessa laina-aika lyhenee. Huomioitavaa on, että jos korko nousee laina-aikana huomattavasti, saattaa laina-aika pidentyä kohtuuttoman pitkäksi. Silloin kannattaa olla yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopia uusi lyhennystapa lainalle.

   Poikkeavat tilanteet takaisinmaksussa

   Jotkut lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin ja maksuvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaan ajalta maksetaan ainoastaan lainan kustannukset ja maksuvapaiden kuukausien aikana ei tarvitse suorittaa kuukausittaista maksua. Nämä vaihtoehdot tuovat joustoa arkielämässä sattuviin yllättäviin tilanteisiin. Mahdollisuudet näihin maksu- ja lyhennysvapaisiin löytyvät saamastasi lainatarjouksesta. Tarvittaessa niitä kannattaa kysyä lainanmyöntäjältä.

   Joissakin tilanteissa voi haluta maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla, kuin mitä alkuperäisessä takaisinmaksusuunnitelmassa on sopinut. Joillekin lainanmyöntäjät tarjoavat siihen mahdollisuuden maksutta ja toisille taas nopeammasta takaisinmaksusta täytyy maksaa korvaus. Tähänkin mahdollisuuteen kannattaa tutustua etukäteen, koska käytäntö vaihtelee erittäin paljon eri lainantarjoajien välillä.

   Summarum auttaa kilpailuttamaan käsirahalainan

   Olemme suomalainen vertailupalvelu, jonka kautta myös käsirahalainan kilpailuttaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kaikki ovat ehdottoman luotettavia ja toimivat kaikki finanssivalvonnan alaisuudessa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Käsirahalaina Summarumin kautta nopeasti

   Lainahakemuksen voi tehdä palvelussamme vaikka omalta kotisohvalta käsin, muita lainaneuvotteluita ei tarvita. Helpon lainahakemuksen täyttäminen ei vie aikaa kuin muutaman minuutin. Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse hyvinkin nopeasti lainapäätöksen muodossa. Vertaile itsellesi soveltuva lainavaihtoehto ja hyväksy laina omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat ovat pian käytettävissä ja pääset etenemään oman asunnon hankkimisessa hyvinkin nopeasti.

   Jos sopivaa lainaa ei löytynyt tai et tarvitsekaan käsirahalainaa, peruuntuu hakemus täysin kuluttomasti. Lainahakemuksen täyttäminen ei siis sido sinua mihinkään. Palvelumme käyttö on turvallista, maksutonta ja täysin riskitöntä.