Asuntolainahakemus netissä

Asuntolainahakemus on kätevää tehdä netissä. Yhdellä hakemuksella kuluttaja voi saada useilta eri pankeilta lainatarjouksia, joista hän pystyy voi valita juuri itselleen parhaimman.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Täytä asuntolainahakemus netissä ja hae lainaa usealta pankilta

   Asuntolaina on euromääräisesti suurin yksityishenkilöiden haettava laina. Mitä suurempi laina, sitä suuremmat ovat myös lainaan liittyvät korkokulut.

   Jopa 0.1 prosentin ero lainatarjousten korkomarginaaleissa voi merkitä tuhansien eurojen eroa lainassa euromääräisesti.

   Edullisimman lainatarjouksen saamiseksi hakijan on syytä kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia keskenään verkossa, löytääkseen juuri hänelle sopivimman vaihtoehdon.

   Käytännössä asuntolainan kilpailuttaminen onnistuu täyttämällä yksi asuntolainahakemus netissä, jonka avulla kuluttaja saa useita eri lainatarjouksia pankeista ja rahoituslaitoksista samanaikaisesti.

   Kilpailutuksella kuluttaja säästää sekä omaa aikaansa lainojen vertailussa, sekä rahallisesti useita tuhansia euroja parhaassa tapauksessa.

   Asuntolainahakemuksen jättäminen verkossa ei sido kuluttajaa jatkotoimenpiteisiin lainan nostamiseen liittyen, vaan auttaa häntä hahmottamaan ja suunnittelemaan asuntolainan ottamista.


   Miksi kilpailuttaa asuntolainat Summarumilla?

   • Kilpailutat palvelussamme vain yhdellä hakemuksella useita kotimaisia pankkeja
   • Asuntolainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   • Kilpailuttamalla asuntolainasi voit kaventaa merkittävästi asumiskuluja

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Summarumin asuntolainahakemus – näin se toimii

   Summarumin asuntolainalaskuri antaa kuluttajalle automaattisesti muutamassa minuutissa tarkat tiedot lainan kuukausieristä, kokonaiskustannuksista sekä todellisesta vuosikorosta.

   Asuntolainahakemus netissä edellyttää tarvittavien taustatietojen selvittämistä, laina-ajan sekä määrän miettimistä sekä rauhallista hetkeä.

   Asuntolainan määrää ja laina-aikaa suunnitellessa kannattaa hyödyntää työkaluja, joiden avulla hakija voi selvittää kuinka paljon asuntolainaa voi saada.

   Asuntolainalaskuri on oiva apuväline sen hahmottamiseen, minkä kokoiseen asuntolainaan hakijalla on varaa, sekä kuinka paljon asuntolaina tulisi velalliselle kokonaisuudessaan maksamaan.

   Asuntolainalaskuri – hyödynnä asuntolainalaskuria ja säästä

   Asuntolainalaskurin käyttäminen on kuluttajan kannalta vaivatonta. Laskuriin syötettäviä tietoja ovat lainasumma, korkoprosentti, aloitusmaksu/perustamiskulu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Näiden tietojen pohjalta laskuri näyttää lainan kuukausierän, kokonaiskustannukset sekä todellisen vuosikoron.

   Kuukausierä määräytyy kuluttajan valitseman lainanlyhennysmuodon mukaan. Lainatarjouksia voi kuitenkin vertailla todellisen vuosikoron avulla. Todellinen vuosikorko lasketaan lainan kaikki kulut huomioiden ja muuttamalla ne vuotuiseksi koroksi. Todellisen vuosikoron pohjalta kuluttajan on helpompi lähteä miettimään juuri hänelle sopivaa lainan lyhennysmuotoa.

   Vaihtoehdot asuntolainan lyhennysmuodoiksi ovat:

   Perinteisen lainaneuvottelun heikkoudet – vältä nämä sudenkuopat

   Vanhanaikainen tapa kilpailuttaa asuntolaina on käydä juttelemassa useamman pankin toimipisteellä lainasta kahvin ja keksien kera.

   Tapa on hyvin perinteinen, sillä ajallisesti ei ole kovin kauaa aikaa siitä, kun lainojen hakeminen on siirtynyt nettiin.

   Kuluttajan kannalta tilanne on selvästi aiempaa parempi. Useiden eri pankkien kesken neuvottelu on sekä ajallisesti hitaampaa, että fyysisesti hankalampaa eri toimipisteissä ravaamisen vuoksi.

   Lainaneuvottelu-aikojen varaaminen ja sopiminen voivat nopeasti muodostua hankalaksi muun arjen kiireiden keskellä. Väsyminen lainaneuvotteluissa käymiseen voi taas johtaa turhan pikaisiin päätöksiin lainan ehtojen sopimisessa.

   LUE LISÄÄ: Näillä vinkeillä onnistut lainaneuvottelussa! 

   Näistä syistä asuntolainahakemus kannattaa tehdä netissä

   Asuntolainahakemus netissä on hakijan kannalta monelta osaa kannattavampi vaihtoehto. Kotikoneella eri pankkien lainoihin tutustuminen ei ole tilanteena lainkaan painostava, kun hakijalla on kaikki maailman aika ja rauha tutustua useamman eri pankin tarjontaan.

   Alle on koottu pointteja siitä, miksi asuntolainan hakeminen kannattaa ainakin aloittaa lainahakemuksen jättämisellä netissä.

   Viimeisen pointin mukaan kuluttaja voi vertailla useita eri pankkeja keskenään vain yhden lainahakemuksen avulla.

   Kuluttajalla on toki myös mahdollisuus täyttää asuntolainahakemus netissä useamman eri pankin sivuilla. Prosessi on hieman hitaampi, eikä myöskään välttämättä takaa edullisimman vaihtoehdon löytämistä.

   Summarumin asuntolainavertailussa asettamalla rinnakkain useiden eri pankkien lainatarjoukset, kuluttuja säästyy useiden eri asuntolainahakemusten täyttämiseltä, sekä löytää samalla juuri hänelle edullisimman vaihtoehdon.

   Vanhan asuntolainan kilpailutus

   Suomalaiset kilpailuttavat lainansa silloin, kun päämääränä on uuden asunnon hankinta. Monet unohtavat lainan kilpailuttamiseen liittyvät hyödyt tähän vaiheeseen, eivätkä kilpailuta ottamaansa lainaa enää myöhemmin.

   Näin kuluttaja maksaa helposti vuosikaudet lainan korkoja samoilla ehdoilla, kun lainan nostohetkellä. Ajallisesti tilanne on tietenkin parantunut niin pankin, kuin lainan maksajan kannalta. Pankki on saanut jo mahdollisesti useamman vuoden edestä lainaeriä takaisin. Kuluttaja taas on saanut lyhennettyä omaa lainaosuuttaan.

   Kun tilanne on molempien osapuolien kannalta selvästi parantunut, on velallisen syytä neuvotella lainan ehdot itselleen myös edullisemmaksi.

   Hyvä sääntö vanhan asuntolainan kilpailuttamiselle on, että laina kannattaa kilpailuttaa vähintään parin vuoden välein tai jos lainan marginaali on yli 0,8 prosenttia nykyhetken lainojen hinnoista.

   Myös asunnon arvon merkittävä parantuminen on hyvä syy neuvotella lainan ehdoista uudelleen pankin kanssa.

   Vinkit asuntolainahakemuksen täyttämiseen

   Asuntolainojen kilpailuttamista varten on hyvä etsiä valmiiksi hakemuksessa kysyttävät yksityiskohdat.

   Asuntolainan kilpailuttajan on hyvä selvittää ainakin nämä asiat ennalta:

   Asuntolainan kohteena olevan asunnon arvon arvioimisessa apuna voi käyttää asuntovälittäjien sivuja. Sivuilla on usein tietoa siitä, milloin ja mihin hintaan kyseiseltä asuinalueelta tai jopa samasta asuinrakennuksesta on myyty kohteita.

   Asuntolainan kilpailutus Summarumilla on helppoa

   Täyttämällä yhden asuntolainahakemuksen Summarumin sivuilla teet asuntolainojen vertailusta ja kilpailuttamisesta mahdollisimman tehokasta.

   Summarum on kotimainen Avainlippu-yritys, jonka tavoitteena on tehdä lainojen kilpailuttamisesta mahdollisimman vaivatonta sekä kustannustehokasta lainanhakijalle.

   Asuntolainan kilpailutukseen kannattaa huomioida huolellisesti ainakin seuraavat asiat – oli kyseessä sitten uusi tai vanha asuntolaina.

   Kilpailuta asuntolainasi ilman sitoumuksia Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Miksi asuntolainahakemus kannattaa tehdä netissä?
   Asuntolainahakemuksen tekeminen netissä on säästää asiakkaalta sekä aika että vaivaa lainojen kilpailutuksessa. Hakemuksen jättäminen myöskään ei sido asiakasta mihinkään.
   Mitä asuntolainahakemuksen tekeminen netissä edellyttää?
   Hakemuksen tekemistä varten on hyvä kerätä valmiiksi tarvittavat tiedot, sekä varata riittävästi aikaa.
   Milloin asuntolaina olisi syytä kilpailuttaa?
   Uusi asuntolaina kannattaa kilpailuttaa aina. Vanha asuntolaina kannattaa kilpailuttaa noin parin vuoden välein tai jos lainan marginaali on yli 0,8 prosenttia nykyhetken lainojen hinnoista.