Etusivu » Asuntolainan kilpailutus » Esittelyssä Bluestep Suomi asuntolainaa

Esittelyssä Bluestep Suomi asuntolainaa

Bluestep on lainapalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta perustuu huolehtimiseen siitä, että kaikilla kuluttajilla olisi mahdollisuus lainan saantiin. Tutustumme alla yrityksen toimintaan hieman tarkemmin. Hae asuntolainaa ilman luottotietoja alla olevalla lomakkeella.
Ladataan lomaketta..

Löydä asuntolainatarjousLöydä edullisin asuntolainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Asuntolainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia.

Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

2
Vertaa asuntolainatarjouksia
Viimeistään seuraavana arkipäivänä hakemuksen lähettämisestä saat sähköpostia siitä, miten hakemuksesi käsittely etenee, sekä siitä mille eri toimijoille lainahakemuksesi on toimitettu.

Tämän jälkeen voit saada yhteydenottoja tai lainatarjouksia suoraan lainanantajilta.
3
Hyväksy asuntolainatarjous
Kun olen vastaanottanut asuntolainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Asuntolainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään.

Bluestep Suomi – Moderni rahoituslaitos

Bluestep on Pohjoismaissa toimiva rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajalle erilaisia lainapalveluita. Bluestep on perustettu vuonna 2005 ja ennen Suomeen jalkautumista yritys toimi sekä Ruotsissa, että Norjassa. Yritys toimii fyysiseltä sijainniltaan pääsääntöisesti Helsingissä.

Bluestepin palvelut ovat kuitenkin hyvin pitkälti verkossa ja yritys tarjoaakin kuluttajille pienen kynnyksen lainanhakua. Hakiessaan lainapalveluita Bluestepiltä, kuluttajan ei tarvitse varata pankkiaikaa ja raahautua fyysisesti kyseiseen sijaintiin. Lainojen kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi yrityksen verkkosivujen kautta.

Bluestep lupaa sivuillaan olevansa ratkaisu niille ihmisille, joille ei ole syystä tai toisesta mahdollista saada lainaa perinteisistä pankeista. Esimerkiksi pienituloisen kuluttajan on mahdollista vastaanottaa asuntolaina Bluestepin kautta. Bluestep nostaakin yhdeksi tärkeäksi arvokseen erilaisuuden hyväksymisen.


Miksi kilpailuttaa asuntolainat Summarumilla?

 • Kilpailutat palvelussamme vain yhdellä hakemuksella useita kotimaisia pankkeja
 • Asuntolainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
 • Kilpailuttamalla asuntolainasi voit kaventaa merkittävästi asumiskuluja

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Bluestep – Vaihtoehto perinteisille pankeille

Bluestepin toimintamalli eroaa paljon monen muun Suomessa toimivan lainan tarjoajan liiketoimintamallista. Bluestepin tavoite on pyrkiä mahdollistamaan lainapalveluita sellaisille ihmisille, joille niiden käyttäminen ei ole vaihtelevista syistä mahdollista.

Bluestep kannustaakin omilla nettisivuillaan kuluttajia hakemaan avoimesti lainaa asiakkaiden omilta pankeilta ensisijaisesti. Bluestepin tavoite ei ole kilpailla näiden perinteisten rahoituslaitoksien kanssa, vaan pikemminkin tarjota vaihtoehto niille kuluttajille, joille lainan saanti perinteisistä pankeista ei ole syystä tai toisesta mahdollista.

Bluestep lupaakin tarjoavansa lainan hakijalle mahdollisuutta lainan saamiseen huolimatta sellaisista tekijöistä, jotka yrityksen mukaan yleensä perinteisillä pankeilla johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Tällaisia tekijöitä perinteisillä pankeilla saattavat olla esimerkiksi:

 • Luottohäiriömerkinnät
 • Useat samanaikaiset lainat
 • Tavallisesta vakityöstä poikkeavat tulot

Luottohäiriömerkintä

Luottohäiriömerkintä on mahdollista syntyä henkilön luottotietoihin pitkittyneen maksujen laiminlyönnin seurauksena. Pelkästään yksittäisen laskun unohtaminen ei vielä aiheuta kuluttajalle luottohäiriömerkintää, vaan merkinnän saannin prosessi on suhteellisen pitkä.

Maksuhäiriömerkintä edellyttää muun muassa sitä, että tuomiolaitos on jo aiemmin antanut kuluttajalle velkomistuomion jonka lisäksi ulosotto on todennut kuluttajan varattomaksi, ulosoton jatkuen jo yli kahden vuoden ajan.

Useat samanaikaiset lainat

Useat samanaikaiset lainat saattavat monesti olla kuluttajalle lainan saantia estävä tekijä. Perinteiset pankit saattavat tehdessään lainapäätöksiä todeta, että rahoituslaitoksen riskitasot ovat liian korkealla, mikäli se myöntää jo kuluttajan aiempien lainojen lisäksi uutta lainaa kyseiselle henkilölle.

Bluestepin lainapalveluiden avulla kuluttaja voi kuitenkin useista samanaikaista lainoistaan huolimatta saada lainoja.

Tavallisesta vakityöstä poikkeavat tulot

Myös tavallisesta vakityöstä poikkeavat tulot voivat vaikuttaa negatiivisesti kuluttajan lainan saamisen mahdollisuuksiin perinteisiltä pankeilta. Mikäli henkilöllä on jollain tapaa normaalista poikkeava tulojen saantitapa, saattaa tämä olla tekijä, jonka johdosta perinteiset pankit eivät myönnä lainaa kyseiselle kuluttajalle.

Normaalista poikkeavia tulojen saamisen tapoja voivat olla esimerkiksi yksityisyrittäjänä toimiminen tai määräaikaisessa työsuhteessa töiden tekeminen. Kuluttaja saattaa myös toimia esimerkiksi freelancerinä tai työskennellä työpaikassaan vielä koeajalla.

Tällaisissa työtilanteissa perinteiset pankkipalvelut eivät välttämättä mahdollista lainan hakemista samalla tavalla kun Bluestep mahdollistaa. Yritys nostaa yhdeksi isoksi valtikseen joustavuuden lainan myöntämisperusteissa.

Bluestepin tarjoamat palvelut

Bluestep tarjoaa muutamia kaikista yleisimpiä lainapalveluita palvelukatalogissaan. Lainaa hakiessaan Bluestepiltä, hakija täyttää lomakkeen lainan perustiedoista, jonka jälkeen yritys on hakijaan yhteydessä. Yritys tarjoaa asiakkailleen seuraavia lainapalveluita:

 • Asuntolainaa
 • Lainojen yhdistämistä
 • Muuta vakuudellista lainaa

Asuntolaina on yksi yleisimmistä lainan muodosta ja Bluestep myös tarjoaa sitä. Yritystä erottaa hieman muista lainan tarjoajista asuntolainan suhteen se, että Bluestep myöntää pidempiä laina-aikoja kuin mitä monet muut asuntolainan tarjoajat myöntävät.

Bluestep myöntää asuntolainan laina-aikaa 40 vuoteen asti. Tämä on selvästi enemmän, sillä useimmat Suomessa toimivat muut asuntolainan tarjoajat myöntävät laina-aikaa useimmiten 25-30 vuoteen saakka.

Lainojen yhdistämisessä kuluttaja voi yhdistää monta pienempää lainaansa, yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainojen yhdistämisen avulla kuluttaja kykenee monesti pienentämään merkittävästi lainojen kokonaiskulujen määrää. Myös Bluestep tarjoaa nettisivuillaan lainojen yhdistämistä.

Bluestepin kautta on mahdollista saada myös muuta vakuudellista lainaa. Bluestep myöntää lainoja, mutta edellyttää niiden saamiseen aina vakuutta. Seuraavassa kappaleessa käsitellään tarkemmin minkälaisia vakuuksia Bluestepin lainojen saaminen vaatii.

Lainapalveluita erilaisten vakuuksien avulla

Bluestepin kaikki lainapalvelut ovat vakuudellisia lainoja, eli lainan hakijan tulee asettaa jokin vakuus aina lainansa pantiksi. Lainan vakuudeksi yritys hyväksyy sekä asunto-osakkeet, että kiinteistöt.

Hyvä tietää

Bluestep hyväksyy lisäksi lainan vakuudeksi lainanhakijan vanhempien omistuksessa olevat asunto-osakkeet ja kiinteistöt. Lainan hakija voikin vanhempiensa hyväksynnän avulla mahdollistaa lainapalvelut, mikäli vakuudeksi asetettava asunto löytyy.

Yritys ei hyväksy lainan vakuudeksi minkäänlaisia kuivan maan vapaa-ajan asuntoja. Bluestepin lainan vakuudeksi ei lisäksi käy rahatalletukset tai sijoitukset. Yritys ei myöskään hyväksy lainansa vakuudeksi autoja, veneitä tai muuta irtaimistoa.

Mikäli asiakas tai asiakkaan vanhemmat asettavat vakuudeksi asunto-osakkeen tai kiinteistön, tulee kyseisen vakuuden sijaita jollakin seuraavista paikkakunnista

 • Helsinki ja osa lähiseuduista
 • Tampere ja osa lähiseuduista
 • Oulu, Kempele, Liminka ja Haukipudas
 • Turku, Naantali, Raisio, Lieto, Paimio ja Kaarina
 • Jyväskylä ja Muurame
 • Lahti ja Orimattila
 • Seinäjoki
 • Vaasa
 • Kuopio
 • Rovaniemi

Bluestep ei hyväksy lainan vakuudeksi muilta, listan ulkopuolelle sijaitsevilta, paikkakunnilta asunto-osakkeita tai kiinteistöjä. Tarkemmat tiedot vakuudeksi kelpaavien kiinteistöjen paikkakunnista löydät Bluestepin nettisivuilta.

Plus IconKilpailuta asuntolainasi ilman sitoumuksia Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta asuntolainat – täytä ilmainen hakemus
Asuntolaina

Yrityksen arvomaailma

Kuten aiemmin jo nostettu esiin, Bluestepin itse nettisivuillaan nostamia tärkeimpiä yrityksen arvoja on erilaisuus. Yritys ilmaisee hyväksyvänsä erilaisuuden sekä asiakkaiden, että myös työntekijöidensä keskuudessa.

Bluestepin visio on mahdollistaa kaikille kuluttajille tasapainoinen henkilökohtaisen talouden tilanne huolimatta henkilön taustasta tai alkuperästä. Yritys onkin yksi harvoista yrityksistä Suomessa, joka saattaa mahdollistaa asunnon hankinnan henkilölle, jolle perinteiset pankit eivät asuntolainaa myönnä.

Bluestep – lainan hinta

Asuntolainan hinta on aina kuluttajakohtaista ja onkin vaikea määritellä yleisellä tasolla, mikä on edullinen laina. Kuluttajan kannattaa Bluestepin asuntolainaa harkitessa hyödyntää asuntolainalaskuria. Asuntolainalaskurin avulla lainaa harkitsevan henkilön on helppo arvioida, mitkä lainan kustannukset tulevat olemaan.

Asuntolaina sisältää yleensä korkoprosentin lisäksi myös muita kuluja, kuten avausmaksut, tilinhoitokulut sekä mahdolliset laskutuslisät. Kuluttajan kannattaakin pyrkiä tarkastelemaan nimelliskoron sijaan todellista vuosikorkoa, joka sisältää korkoprosentin lisäksi myös nämä lainan muut kulut.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Asuntolainojen kilpailuttamisen yhteydessä sinun kannattaa huomioida myös muut asumiseen liittyvät lainat.

Remonttilaina Sisustuslaina Peruskorjauslaina Tonttilaina Autolaina

Esittelyssä Bluestep Suomi asuntolainaa – Usein kysyttyä

Mikä Bluestep on?
Bluestep on Pohjoismaissa toimiva rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajalle erilaisia lainapalveluita.
Mikä kaikkea Bluestep tarjoaa kuluttajalle?
Bluestep tarjoaa kuluttajalle yleisimpiä lainapalveluita, kuten asuntolainaa, lainojen yhdistämistä sekä muita vakuudellisia lainoja.
Kuka voi hakea lainaa Bluestepiltä?
Bluestepiltä voi hakea lainaa kuka tahansa. Yrityksen tärkein arvo on erilaisuuden hyväksyminen ja Bluestep tarjoaakin palveluitaan myös niille kuluttajille, joille pankit eivät lainaa myönnä.
Mikä sopii vakuudeksi Bluestepin lainoihin?
Bluestepin lainoihin sopii joko lainan hakijan tai hakijan vanhempien omistama asunto-osake tai kiinteistö tietyiltä paikkakunnilta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: