Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Yksityislaina – lainaa yksityishenkilölle

   Kilpailuta ja hae yksityislaina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae yksityislainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Yksityislainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan yksityishenkilölle. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae yksityislainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae yksityislaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa yksityishenkilölle helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta yksityislainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile laina yksityishenkilölle helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle yksityislainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa yksityislainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin yksityislaina.

   Kilpailuttamalla yksityislainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa yksityishenkilölle erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen yksityislaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman yksityislainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota yksityislainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton yksityislaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen yksityislainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Yksityislaina

   Lainan ottamista kannattaa aina harkita tarkoin, myös silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti. Lainamarkkinoilla on monenlaisia vaihtoehtoja, joista valita tarpeiden mukaan. Eräs niitä on yksityislaina, joka on henkilökohtainen laina erilaisiin yksityisiin tarpeisiin. Niitä on saatavilla myös ilman erityisiä vakuuksia tai takaajia.

   Parhaimman tarjouksen saamiseksi laina kannattaa aina kilpailuttaa. Summarum on tehnyt kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa. Se kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankin ja rahalaitoksen lainat, joista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa yksityishenkilölle

   Nykyään on tarjolla paljon erilaisia lainoja moniin tarkoituksiin. Jos rahoitustarpeesi ovat henkilökohtaisia, silloin usein kannattaa valita yksityislaina, sillä se on nimenomaan henkilökohtainen laina, joka räätälöidään omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaan. Yksityislainaa hakiessa ei tarvitse selvittää, mihin tarkoitukseen lainasumman aikoo käyttää, joten se soveltuu hyvin monipuolisiin hankintohin.

   Yksityislaina voi olla hyvä ratkaisu, jos arjessa on tarve tehdä nopeasti arjen tärkeitä hankintoja tai toteuttaa pitkäaikaisempia unelmia. Lainaa on saatavilla helposti lukuisilta eri lainanantajilta, joten luonnollisesti myös lainojen kuluissa ja ehdoissa on runsaasti vaihtelua. Siksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, jotta asiakas pystyy valitsemaan juuri itselleen sopivan vaihtoehdon.

   Yksityislainaa voi saada myös ilman vakuuksia

   Yksityislainat ovat useimmiten vakuudettomia lainoja, joita on mahdollisuus hakea joustavammin kuin vakuudellisia pankkilainoja, jotka saattavat vaatia myös henkilökohtaista neuvottelua pankin kanssa. Vakuudetonta lainaa varten sinulla ei tarvitse olla omaisuutta, jota asettaa lainan vakuudeksi, joten lainan saaminen on mahdollista yhä useammille henkilöille perinteisiin lainoihin verrattuna.

   Lainojen kilpailuttaminen Summarumissa on helpoin ja nopein tapa varmistua siitä, että yksityislaina juuri itsellesi sopiva vaihtoehto.

   Millaisia yksityislainat ovat?

   Yksityislainat ovat luonteeltaan melko samanlaisia kuin tutut pankkien tarjoamat vakuudelliset kulutusluotot. Toisin kuin perinteisiin pankkilainoihin, niihin kuitenkaan useimmiten ei vaadita vakuuksia, henkilötakaajia tai lainasummasta riippuen kovin korkeita tulojakaan.

   Useimmiten yksityislainat ovat keskisuuria ja sijoittuvat summiltaan pienien pikaluottojen ja suurempien pankkilainojen välille. Lainan hakemisen helppouden lisäksi yksityislainojen maksuajat ovat yleensä perinteisiä pankkilainoja joustavammat ja kulut pikalainoja edullisemmat. Vaikka vakuudettomat lainat ovat rahoituslaitokselle vakuudellista lainaa suurempi riski, niiden kokonaiskulut ovat nykyään kilpailukykyiset muiden lainojen kanssa.

   Lainaa nopeasti ja joustavasti

   Yksityislainojen hakeminen on nopeampaa ja joustavampaa kuin vakuudellisten luottojen ja koko prosessi hoituu internetin välityksellä itsellesi sopivana aikana. Suurien pankkien lisäksi lainoja tarjoavat yksityiset rahoituslaitokset.

   Tarvitsetpa lainaa pieneen remonttiin, tietokoneen hankintaan, kodinkoneisiin, matkusteluun tai isomman hankinnan käsirahaan, yksityislaina voi olla ratkaisu siihen, että voit saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Yksityislainat ovat joustavia eikä lainojen käyttötarkoitusta tarvitse erikseen perustella lainanantajalle. Voit hakea sitä juuri siihen tarkoitukseen, mihin sitä tarvitset. Sillä ei siis ole merkitystä tarvitsetko lainaa tavanomaisiin hankintoihin vai toteutatko jotain erityistä unelmaasi, jolle haluat kertamaksua pidemmän maksuajan ja nopeamman toteutumisen ilman pitkää säästämistä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuinka paljon lainaa voi saada?

   Kun harkitset lainan ottamista, laske kuinka paljon sitä tarvitset ja millaisina erinä haluat maksaa sitä takaisin, siten että taloutesi on tasapainossa.

   Lainaa voi saada kymmenistä euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti, kunhan lainanantajien asettamat ehdot täyttyvät. Kilpailuttaminen auttaa sinua saamaan edullisia tarjouksia, joissa säästöt voivat olla merkittäviäkin markkinoiden kalleimpiin lainoihin verrattuna. Varsinkin summaltaan suuremmat lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voit varmistua, ettet maksa lainastasi liikaa.

   Kilpailuttaminen kannattaa

   Tarvitsetpa isomman tai pienemmän lainan, kilpailuttamalla yksityislainasi Summarumissa voit säästää merkittäviä summia verrattuna siihen, että hyväksyisit vain jonkun tarjouksen muutaman löytämäsi rahoituslaitoksen joukosta. Koska lainanantajia on palvelussa useita, se asettaa ne kilpailutilanteeseen lainanottajan eduksi. Se siis yleensä tarkoittaa sitä, että voit saada jopa paljon paremman tarjouksen kuin kyselemällä tarjouksia yksitellen eri lainanantajilta.

   Kilpailuttamalla lainasi Summarumissa säästät aikaasi, sillä parhaimmillaan voit saada alustavia tarjouksia jopa minuuteissa, vain yhdellä hakemuksella. Nopeus ei myöskään rajoitu pelkästään alustavaan tarjoukseen, sillä saamistasi tarjouksista valitsemalla voit saada myös lainasi nopeasti käyttöösi. Kun lainanantajalla on kaikki päätökseen tarvittavat tiedot saatavilla varsinaisen päätöksen tekemiseksi, voit saada rahat käyttöösi nopeimmillaan jopa heti, ilman erillisiä neuvotteluita ja paperitöitä.

   Vertaileminen on helppoa, turvallista ja maksutonta

   Summarumin palvelussa lainahakemuksen tekeminen kestää vain muutamia minuutteja ja voit jättää hakemuksen useille eri pankeille ja luotonantajille yhtä aikaa ja valita juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon lukuisien vaihtehtojen joukosta. Saat nopeasti alustavat lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, joiden ehdot täytät.

   Jokaisella luotonantajalla on omat ehtonsa ja kulunsa lainoille. Yksittäisten hakemusten tekeminen on aikaa vievää ja niiden vertaileminen keskenään voi olla hankalaa. Siksi kannattaakin käyttää Summarumin palvelua, joka kilpailuttaa lainat puolestasi ja auttaa löytämään parhaat vaihtoehdot, antamalla kaikki tarvittavat tiedot yhdellä hakemuksella.

   Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään, eikä lainojen vertailu Summarumissa sido sinua hyväksymään mitään tarjousta, vaan voit harkita päätöstäsi rauhassa. Voit siis turvallisin mielin jättää hakemuksen palveluun ja odottaa eri luotonantajien tarjouksia.

   Kilpailuttamalla saat arvokasta tietoa lainoista

   Vertailun avulla voi saada arvokasta tietoa lainapäätöksesi tueksi eri luotonantajista ja lainojen ehdoista. Todennäköisesti löydät vertailemalla omaan elämäntilanteeseesi sopivan lainan. Jos päätät edelleen harkita päätöstäsi, voit olla tarttumatta mihinkään tarjoukseen eikä sinun tarvitse taehdä asialle erikseen mitään,

   Kun harkitset lainaa, kannattaa kokeilla myös Summarumin lainalaskureita, sillä ne kertovat yksinkertaisina taulukoina, miten eri lainojen todelliset kulut muodostuvat esimerkiksi maksuaikojen, korkojen, tilinhoitopalkkioiden ja lainaan liittyvien muiden maksujen ja kulujen vaikutuksesta. Lainalaskuri on erinomainen työkalu, jolla voit selvittää omalle tulotasollesi sopivan lainan olennaisimpien lainaan vaikuttavien tietojen avulla.

   Kiinnitä huomiota lainojen ehtoihin

   Tavoitteena yleensä on löytää mahdollisimman edullinen laina, mutta kilpailuttamalla saat tietoosi myös monia muita lainaan liittyviä asioita. Kun olet saanut kilpailutettua tarvitsemasi yksityislainan ja saanut alustavat tarjoukset, niissä ilmoitetaan ehdot, kuten maksuajat, korot ja kulut. Voit myös huomata sen, että monet luotonantajat tarjoavat lainoihinsa joustoa, esimerkiksi tarvittaessa mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin tai voit maksaa myös halutessasi jossain vaiheessa koko jäljellä olevan summan kerralla pois ilman suuria kuluja, siten säästäen korkomenoissa.

   Useimmat valitsevat edullisimman lainan, mutta kilpailuttamalla voit siis löytää edullisiinkin tarjouksiin sinulle parhaiten sopivat ehdot. Kun vertailet tarjouksia, erityistä huomiota kannattaa kiinnittää pelkkien korkoprosenttien sijasta todelliseen vuosikorkoon ja siihen millaisia kuluja ja tilinhoitomaksuja lainasta peritään, sillä nämä vaikuttavat takaisin maksettavaan summaan. Valitsemalla hyvin voit säästää huomattavan summan rahaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kuka voi saada yksityilainaa?

   Koska lainanantajia on markkinoilla paljon, myös niiden ehdot vaihtelevat huomattavasti. Yleisimpinä kriteereinä voidaan kuitenkin mainita, että hakijan tulee olla täysi-ikäinen, hyvin talousasiansa hoitanut ja hänellä on virallinen asuinpaikka Suomessa. Kokeilemalla Summarumin palvelua voit selvittää millaisia tarjouksia voit saada.

   Jos mietit, sopiiko yksityislaina sinulle, niin todennäköisesti vastaus on kyllä. Yksityislainat ovat edullisempia ja turvallisempia vaihtoehtoja kuin pikaluotot ja joustavampia ja nopeammin saatavia kuin tiettyihin tarkoituksiin myönnettävät pankkilainat. Varsinkin silloin sitä kannattaa harkita vaihtoehdoksi silloin, kun rahoitustarvee on keskisuuri. Yksityislainat voivat vaihdella pienistä lyhyen maksuajan summistajopa kymmeniin tuhansiin euroihin pidemmällä maksuajalla.

   Kuinka kauan lainan saamisessa kestää?

   Yksityislainaa tarvitaan usein nopeaan tarpeeseen, joten myös lainahakemusten käsittely on ripeää. Alustavan tarjouksen voit saada lähes reaaliajassa. Saat usein jo heti tiedon, kun täytät yhden tai useamman lainanantajan kriteerit.

   Summarumin palvelusta voit siirtyä suoraan tekemään sopimuksen valitsemasi lainanantajan kanssa ja koko prosessi hoituu internetin välityksellä. Lainanantaja saattaa pyytää sinulta vielä lisätietoja. Kun olet toimittanut kaikki tarvittavat tiedot ja lainanantaja on varmistunut velanmaksukyvystäsi, voit saada myös varsinaisen lainapäätöksen nopeasti ja rahat siirtyvät käyttöösi ilman pitkää odotusta, usein jopa heti tilillesi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen