Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pikavippi heti tilille

Hae pikavippi heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae pikavippi heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Pikavippi heti tilille 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan nettilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae pikavippi heti tilille – jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pikavippi heti tilille luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea pikavippiä heti tilille helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Nopeasti saatavan pikavipin hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pikavippiä heti tilille 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile helposti ja nopeasti kun haluat pikavipin heti tilille

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman rahoitusyhtiön kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle pikavippiä heti tilille.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pikavippi heti tilille.

Vinkki

Kilpailuttamalla säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen pikavippi heti tilille netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota

 • pikavipin korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton pikavippi heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen pikavipin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, maksetaan pikavippi heti tilillesi, nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Vakuudeton pikavippi heti tilille kauttamme

Vakuudeton pikavippi heti tilille tarkoittaa nopealla aikataululla myönnettävää pikaista lainaa. Se soveltuu parhaiten tilanteeseen, jossa tarvitset äkkiä lainaa. Mikäli rahan tarve on lyhytaikainen ja ohimenevä, heti saatava pikavippi voi toimia tällaisessa tilanteessa hetkellisesti tukena.

Nykyään pikavippejä on mahdollista saada erityisen pitkillä maksuajoilla. Tämä saattaa toimia monelle houkuttelevana tekijänä. Pikavippi, kuten nimikin viittaa, on usein pienehkölle summalle. Tyypillinen pikavippi on sadasta eurosta ylöspäin.

Vertaileminen kannattaa

Tarjolla on monia pikavippien tarjoajia. Palveluiden idea on kaikilla lähes sama, mutta ehdoissa voi olla huomattaviakin eroja. Tarkkana saa siis olla ja lainarahan hinnan vertailu on vähintäänkin suositeltavaa.

Pikavipit kannattaa aina kilpailutuksen kautta vertailla, sillä hinnoissa on suuria eroja. Anna meidän hoitaa tämä puolestasi.

Kuka saa pikavippiä heti tilille?

Kun tarvitset pikavippiä heti tilille, sinun on täytettävä tiettyjä kriteereitä. Näitä ovat:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Tulosi ovat säännölliset.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.
 • Vakituinen kotisi on Suomessa.

Näin haet pikavippiä heti tilillesi avullamme

 1. Ota ensin selvää paljon sinulla on vara lyhentää lainaa kuukausittain. Muista huomioida myös yllättäviä kuluja.
 2. Täytä asuntoautolainahakemus.
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.
 4. Vertaile tarjoukset tarkasti.
 5. Hyväksy mielestäsi paras ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.
 6. Näet pikavipin heti tililläsi.

Jos mikään saaduista tarjouksista ei ole mielestäsi hyvä, voit jättää jokaisen niistä huomioimatta. Tarjousten hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Mitä asioita kannattaa vertailla?

Jokaisella pitäisi olla kiinnostusta omaa talouttaan kohtaan. Sen lisäksi myös pikavippien tarjoajilla on kiinnostusta rahoittaa tarpeitasi. Silläkin on kuitenkin hintansa. Ole siis tarkkana ja ota huomioon ainakin seuraavia asioita:

 1. Harkitse tarkkaan. Mieti mihin tarpeeseen rahaa tarvitset, tarvitsetko rahaa heti ja onko sen tarve todellinen. Onko hankinta sellainen, joka ei voi odottaa vai onko mahdollista siirtää sitä hetkeen kun talous on paremmassa kunnossa.
 2. Kun tarve on todellinen ja omaa rahaa ei ole, arvioi kaikki vaihtoehtosi. Lainatarjouksen kysyminen ei maksa mitään. Palvelua ja neuvoja on saatavilla.
 3. Kilpailuta. Kun tiedät minkä summan tarvitset, kilpailuta se.
 4. Korot alkavat juosta heti ja se nostaa lainatun rahan hintaa. Tarkista siis korkoprosenttisi ennen lainan nostamista, jotta voit laskea miten ja kuinka suurissa erissä alat maksaa lainattua rahaa pois.

Mistä pikavippi heti tilille kannattaisi hakea?

Sinun kannattaa hakea pikavippiä heti tilille avullamme. Summarumin palvelu on sinulle maksuton eikä sido sinua mihinkään. Kauttamme voi parhaassa tapauksessa järjestyä lainapäätös heti.

Kun saat kauttamme tarjouksia, kiinnitä aivan ensimmäisenä huomiosi korkoihin. Nykyään pikavippien korkoja on pidetty maltillisella tasolla lainsäädännön keinoin. Muissa tekijöissä eroja kuitenkin on.

Huomaa maksuajat, eli tarjotaanko sinulle lyhyttä vai pitkää maksuaikaa ja mikä oikeasti sopii sinulle. Maksuajat voivat vaihdella parista kuukaudesta jopa vuosiin. Lainasummat tietenkin vaihtelevat muutamista kympeistä tuhansiin euroihin.

Onko ilmaisia pikavippejä?

Uusia asiakkaita voidaan houkutella ilmaisen pikavipin termein. Sellaista ei ole oikeasti olemassakaan. Netissä liikuttaessa kannattaakin pitää pää kylmänä. Pikavippejä voidaan mainostaa monin tavoin, jotta ne saadaan kuulostamaan erinomaisilta.

Nopeat pikalainat voivat mainiosti toimia moniin elämän tilanteisiin, mutta ilmaista se ei ole. Suomessa lakipykälätkin säätelevät luottotoimintaa, joten kovin pahasti huijatuksi ei voi onneksi tulla.

Miten saada pikavippi heti?

Sinun kannattaa etsiä omiin tarpeisiisi sopivin palvelun tarjoaja ja paras tarjous. Kilpailuttaminen ei maksa mitään, eikä sitä kautta saatujen tarjousten vertailukaan.

Voit käyttää kilpailutuspalvelua apunasi. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Periaate on yksinkertainen.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi luottohakemus, jolla saat asiasi alkuun. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen voitkin vain jäädä odottamaan lainatarjouksia sähköpostiisi. Näin saat lainaa nopeasti tilille!

Tällainen kilpailutuspalvelu on sinulle ilmaista ja säästää sekä aikaa, että hermoja.

Hakemuksen täyttäminen

Sinun tulee valita haluamasi pikavipin summa ja laina-aika. Laskurit näyttävät sitten mm. kuukausittaisen lyhennettävän summan.

Tarjouspyyntösi, eli hakemuksesi välitetään lainavälityspalvelun kautta lainantarjoajille. Kun haluat kilpailuttaa pikavipin, voit esittää omia toiveitasi ja antamiisi taustatietoihin perustuen luotonantaja tekee sinulle sitten tarjouksen.

Käytännössä saat yhdellä hakemuksella todella monta tarjousta usealta eri pankilta ja luotonantajalta.

Tarjousten vertailu

Vastaanotettuasi tarjoukset sinun on hyvä tutustua niihin ja vertailla niitä. Käy läpi luotonantajan ehdot ja maksukäytännöt. Selvitä itsellesi myös korot ja mahdolliset muut maksut joita vippi sisältää.

Saatuasi lainatarjoukset tarkasteltavaksesi, on aika valita sinulle sopivin laina. Sinulla on vielä tässä vaiheessa aikaa rauhassa miettiä tarvitsetko ja haluatko nostaa pikavipin.

Hyvä tietää

Halutessasi voit olla myös hyväksymättä mitään tarjouksista. Monet käyttävätkin palvelua ihan vain tarkistaakseen, millä ehdoin voisivat lainaa saada tai onko ylipäänsä mahdollista saada pikavippi heti tilille.

Mikäli päätät asioita harkittuasi hyväksyä tarjouksen, hyväksyt myös luotonantajan asettamat ehdot ja prosessit.

Pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia

Toisinaan tarvitaan rahaa nopeasti. Pikavippiin liitetään usein hieman negatiivisia mielikuvia. Todellisuudessa tätä termiä käytettäessä tarkoitetaan erityisesti sinun tarpeisiisi suunniteltua monipuolista rahoitusratkaisua.

Jo hakemuksessa sinulta kysytään tarkempia taustatietoja, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivat lainan. Lainatarjoajan intresseissä on tehdä mahdollisimman houkutteleva tarjous potentiaaliselle asiakkaalleen. Ja sinä pikavipin harkitsijana toivot tarjouksen tietenkin vastaavan tarpeitasi.

Hakemuksen lähetettyäsi erilaiset algoritmit laskeskelevat taloutesi tunnuslukuja ja luovat niihin perustuvan tarjouksen. Tämä on pitkälti automatisoitua, jotta mahdollisimman monet saisivat mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmiaan pikavipin avulla.

Pikavippi on nopea

Kun rahaa tarvitaan välittömästi, pieni pikavippi tulee heti tilille helpottamaan. Se on siksi oikein toimiva valinta kun rahantarve on välitön. Pikavipin etuna on sen nopeus verrattuna esim. suurempien kulutusluottojen hakemiseen, joka on aina hieman pidempi prosessi.

Kun kulutusluottoihin voi varata muutamia päiviäkin, pikavippi toimii nopeammin. Pikavipin voit saada tilillesi jo saman päivän aikana kun lähettää hakemuksen.

Nopeimmillaan jotkin pikavippiyritykset siirtävät rahat tilille jopa vain minuuteissa. Tämän edellytyksenä on usein kuitenkin hakemuksen jättäminen tiettynä kellon aikana, esimerkiksi klo 7-23.

Mistä saa varmasti pikavipin heti tililleni?

Kun miettii mistä varman pikavipin saa, täytyy katsoa omaa tilannetta ensin realistisesti. Jokainen tilanne on yksilöllinen, joten yhtä ainoaa oikeaa paikkaa ei voi oikein sanoa. Pankit ja rahoitusyhtiöt ovat asettaneet kukin erilaisia vaateita asiakkaille, jotka hakevat niiden kautta pikavippiä heti tilille.

Koska lainantarjoajien ja asiakkaiden omatkin kriteerit vaihtelevat, on oltava kärsivällinen sopivinta lainantarjoajaa valitessaan. Kärsivällisyys on hyve tässäkin asiassa ja lopulta voi olla mahdollista saada pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Pikavippien korkoja on lainsäädännöllä rajoitettu, joten se on myös vähemmän arveluttava vaihtoehto. Näin ollen pikavipin tarjoajien välillä ei voi enää olla kovin hurjia eroavaisuuksia mitä korkoihin tulee.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Miten tunnistaa paras pikavippi heti tilille?

Suomessa voit saada monia erilaisia pikavippejä. Millainen sitten on paras?

 1. Perehdy rahoitusyhtiön toimintaan tai ota selvää lainanvälittäjästä.
 2. Koron on todella tärkeää olla maltillinen.
 3. Kaikki kulut tulisi olla selkeästi esitelty. Paras pikavippi tulee tilille heti, eikä se maksa mitään ylimääräistä. Osa alan toimijoista lisäveloittaa asiakasta nopeasta siirrosta asiakkaansa tilille.
 4. Laina-ajan pituuden tulisi olla riittävän pitkä. Jos voit huomata sen lisäksi olevan joustava, saattaa kyseessä olla paras pikavippi. Jos saat muutettua lainanmaksun aikatauluja ilman lisämaksuja, voit alkaa kenties ajatella yhteistyötä tämän tahon kanssa.
 5. Tarkista vielä millainen on saatavilla oleva asiakaspalvelu, tai onko sitä helposti saatavilla. Saako palvelua suomeksi ja silloin kun tarvitaan?

Korko on nykyään maltillinen

Niin pikavippien kuin muidenkin kulutusta varten tarjottujen lainojen korkokattoa muokattiin muutama vuosi sitten. Sen seurauksena pikalainoja on mahdollista myöntää korkeintaan 20 prosentin korolla. Muidenkin kulujen maksimimäärää säänneltiin.

Korkoineen ja kuluineen lainan todelliset vuosikorot eivät voi enää nousta niihin aikojen takaisiin hurjiin summiin vaan jäävät keskimäärin alle 30 prosentin.

Parhaat korot löydät vain Summarumin avulla. Hakemuksen täyttämällä et sitoudu vielä mihinkään, mutta sen sijaan saat tiedon omasta korkotasostasi, jolla voisit saada pikavippiä heti tilille.

Summarumin kautta voit saada hetkessä useita lainatarjouksia. Niitä lähetetään sinulle useista eri paikoista. Tällä tavalla voit varmistaa saavasi parhaan mahdollisen koron ja muut ehdot.

Voiko kuka tahansa saada pikavipin?

Kuka tahansa ei voi saada pikavippiä. Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät omia riskiarvioitaan hakemuksia vastaanottaessaan. Ne haluavat taata omat saatavansa ja laskevat hakijan taustoihin ja omiin riskiarviointeihinsa perustuvia tarjouksia.

On olemassa silti muutamia yhtenäisiä kriteereitä, joiden tulee täyttyä saadaksesi pikavipin heti tilillesi.

 • Hakemus pitää tehdä netissä, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella
 • Luottotietojen tulee olla kunnossa, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen.
 • Vakituinen osoitteesi on oltava Suomessa
 • Suomen kansalaisuus vaaditaan useimmissa tapauksissa.
 • Sinulla on oltava henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset

Verkkopankkitunnuksilla hoidat sähköisen allekirjoituksen. tässä kaikessa tarvitaan.

Tähän listaan kerätyt ehdot ovat yleensä niin sanottuja minimivaatimuksia. Kun haetaan pientä pikavippiä heti tilille, nämä kriteerit ovat usein riittävät.

Kannattaa muistaa, että pikavipeissä tärkeää on luottotietojen ja tilitietojen nuhteettomuus.

Mahdollisia esteitä pikavipin saamiselle

Luotonantajilla on tapana käydä hakuprosessin ollessa käynnissä hakijan tilitiedot automaattisesti tarkistusmielessä läpi. Jos heidän käyttämänsä järjestelmä havaitsee jotakin epäselvää tai holtittomuutta rahan käyttöön liittyen, voi se estää pikavipin saamisen heti tilille.

Mikäli lainattava summa on suurempi, voi lainantarjoaja asettaa enemmän ehtoja lainan saamiseksi.

Onko lisävaatimuksia pikavipin saamiseksi?

Rahoitusyhtiö ja pankki saattavat vaatia muidenkin kriteerien täyttymistä varsinkin siinä tapauksessa, että haettava laina on suurempi.

Tällaisia lisävaatimuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

 • Säännölliset tulot
 • Ei liikaa muita maksamattomia lainoja
 • Lainaa on haettava yhdessä jonkun toisen kanssa
 • Korkea ikäraja

Tuloja huomioidessa kannattaa muistaa, että niillä ei välttämättä tarkoiteta suoraan palkkatuloa. Tuloiksi voidaan laskea myös esimerkiksi opintotuki tai eläke. Yleinen toimintamalli on, että mitä suurempi laina, sitä enemmän on myös pankeilla vaatimuksia sen saamiseksi.

Tähän perustuen tulee asialliseksi mainita, että jos tarvitset rahaa todella nopeasti, pitäydy pienemmässä summassa.

Se on helpompi ja nopeampi saada heti tilille. Suuremman lainan käsittelyssä menee usein pidempi aika kuin pienemmän luoton.

Pikavippien ikärajoitus

Suomessa voi hakea pankista lainaa jos on täysi-ikäinen. Moni pankki on varovainen myöntäessään nuorille lainoja. Myönnettävät summat ovat usein aika pieniä ja siten myös vastuullisia.

Useimmat lainapaikoista haluavat, että hakijalla on muutama vuosi täysi-ikäisyyttä jo takana. Tämä tarkoittaa ikärajan olevan parinkymmenen ikävuoden tienoilla. Yli 20-vuotiaille heti saatava pikavippi jo onnistuu lähes kaikilta luotonmyöntäjiltä.

Nuorille täytyy aina painottaa, että vastuullisuus on laina-asioissa todella tärkeää. Lainaa siis vain sen verran, jonka voit varmasti maksaa myös takaisin korkoineen ja kuluineen. Laina täytyy maksaa takaisin myös ajoissa, jotta välttyy maksuhäiriömerkinnöiltä.

Heti saatavan pikavipin sopivuus opiskelijalle

Jos olet opiskelija, ei pikavippi ole järkevin vaihtoehto. Valtio tarjoaa opiskelijoille edullisempia tapoja tasapainottaa talouttaan. Opintolaina on opiskelijoille tarkoitettu ja ehdoiltaan kohtuullinen laina. Sitä saa lähes nollakorolla ja maksuaika on pitkä.

Opintolainaa voi alkaa maksaa takaisin vasta valmistumisen jälkeen ja ehdot ovat muutenkin nuorelle paremmat. Kannattaa siis pitää pää kylmänä lainamarkkinoilla ja harkita erityisen tarkkaan jos mieleen edes juolahtaa ottaa lainaa ilman vakuuksia.

Nuorelle yleisesti paras vaihtoehto on valtion takaama opintolaina.


Löydä edullisin pikavippi heti tilille

Summarumin lainavertailun kautta löytyy pikavippi heti tilille helposti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Valitse sopiva luotontarjoaja

Lainasumma ja maksuaika vaikuttavat siihen miten kalliiksi heti saatava pikavippi tilille lopulta tulee. Kulut ovat vaihtelevia. Huomioitavia ja arvioitavia kuluja ovat mm. avausmaksut sekä palkkiot joita veloitetaan tilin hoidosta. Moni pikavippejä tarjoava mainostaa niiden olevan ilman piilokuluja. Tämä on hyvä, mutta ole silti tarkkana.

Luota ennemmin alalla pitkään toimineeseen luoton tarjoajaan. Lainahakemuksen voi laittaa vaikka minne, mutta tarkista aina lainaehdot, varsinkin uuden alan toimijan kyseessä ollessa.

Uusilla toimijoilla saattaa olla kuitenkin kilpailukykyiset ehdot. Hyvillä lainaehdoilla ne nimittäin saavat uusia asiakkaita lainamarkkinoiden kovassa kilpailussa.

Vanha maine seuraa mukana

Kaikki tietävät, että pikavipeillä on aikoinaan ollut hieman huono maine. Emme lähde sen enempää arvailemaan syitä, sillä nykyään kyseessä on tavallinen laina tavallisella korolla ja muilla tavallisilla ehdoilla.

On totta, että aikaisemmin pikavippeihin liittyi huiman korkeat korot vielä ennen muutaman vuoden takaista lakimuutosta. Näiden seurauksena, johon tietenkin myös muut syyt vaikuttivat, moni joutui velkakierteeseen. Maksukyvyttömyys johti monen kohdalla luottotietojen menetykseen.

Vippailua tehtiin liian heppoisesti tekstiviestitse. Korkoprosentti huiteli taivaissa, jota moni ei ymmärtänyt. Nykyään korot ovat säänneltyjä ja paljon kohtuullisempia.

Media ei enää uutisoi aiheesta, koska tilanne on rauhoittunut, joten monelle on voinut jäädä yksinkertaisesti tämä vanhentunut mielikuva näistä vanhoista ajoista.

Turvallinen pikavippi heti tilille

Suomessa lainamarkkinoita valvotaan ja vuosien varrella niitä on oiottu läpinäkyvämmiksi. Huijareita ei enää markkinoilla ole, eikä asiakkaita saa saattaa tukaliin tilanteisiin. Laki on laskenut pikalainojen korkoja maltillisemmiksi vuosien takaisiin verrattuna.

Pikavippejä tarjoavien yritysten oletetaan toimivan lakeja ja säännöksiä noudattaen.

Kun haet pikavippiä netistä, saatat hyvinkin saada normaalia kulutusluottoa paremmat lainaehdot. Se on myös nopeampi ja ehdottoman nykyaikainen. Kun rahan tarve on nopea ja yllättävä, on pikavippi sopivan turvallinen ja myös kustannustehokas vaihtoehto.

Hanki pikavippi heti tilille

Mitä suurempi laina, sitä enemmän pankillakin alkaa olla hakijalle vaatimuksia.

Helposti saatavat pikavipit ovat summiltaan yleensä noin sadan ja viiden sadan euron väliltä. Pieni laina heti tilille on mahdollista toisinaan saada myös ilman tuloselvityksiä.

Markkinoilla on tällä hetkellä monia pienten vippien tarjoajia. Osa on suositumpia kuin toiset, ja suosittuus voi perustua yksinomaan tehokkaaseen mainontaan tai hyviin toimintatapoihin.

Voit hakea pikavippiä heti tilille käyttämällä siihen vain muutaman minuutin. Alle sadan euron arvoisia lainoja ei paljoakaan kysytä. Näin pientä lainaa voi olla hankala saada vain siitä syystä, ettei se ole yrityksille kannattavaa nykyisillä koroilla.

Jos esimerkiksi haluat vain viidenkympin vipin on siinä todennäköisesti lainamuotona luottotili. Rahat voit saada kuitenkin heti tilillesi.

Pikavippi heti tilille ilman luottotietoja

Moni on valitettavasti heikon talouden hallinnan ja liiallisten pikavippien vuoksi menettänyt luottotietonsa. Jos ei rahan käyttöään hallitse, ei pikavippi tietenkään ole sopiva vaihtoehto.

Joskus elämäntilanteet voivat muuttua niin nopeasti tai jopa itsestä riippumattomista syistä, että luottotiedot voi menettää kuin vahingossa. Suomessa tilanne on se, että luottotietoihin tulee merkintä melko helposti ja merkintä pysyy kauan tiedoissa.

Huom!

Hyvään luotonantotapaan kuuluu ehdottomana se, että hakijan maksukykyä tarkastellaan. Mikäli luottotiedoissa on merkintä, tehdään siitä johtopäätös heikosta maksukyvystä.

Pikavippi heti tilille luottotiedottomalle on siis käytännössä mahdotonta saada.

Maksuhäiriömerkintä pysyy tiedoissa pitkään ja se kyllä hankaloittaa elämää. Pikalainoja tarjoavat yritykset tekevät luottotietotarkistuksia automaattisesti hakemuksen yhteydessä. Mikäli merkintä löytyy, tulee lainahakemus bumerangina eli hylättynä takaisin.

Mikäli sinulla ei ole luottotiedot kunnossa, voit olla yhteydessä esimerkiksi tahoihin, jotka auttavat velkajärjestelyyn pääsemiseksi. Taloutta kannattaa lähteä ehdottomasti kohentamaan muilla kuin pikavipin keinoin.

Ethän ainakaan ota uutta pikavippiä maksaaksesi vanhoja velkoja. Ainoa mahdollinen järkevä tapa voi kuitenkin olla vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi ja kenties käyttää siihen tarkoitukseen pikalainaa.

Pikavippi heti tilille ja sen hyödyt sekä mahdolliset riskit

Pikavippeihin voi toki aina suhtautua holtittomasti, mutta nykyään lainan hakijat ovat paljon vastuullisempia ja ymmärtävät pikalainojen tarkoituksen riskeineen.

Pikavippeihin liittyy muutamia tärkeitä tekijöitä, jotka nostavat niiden riskaabelia käyttämistä.

Edut Riskit
Pikavippi heti tilille voi ratkaista akuutin ongelman. Jos pikavippi jota saat heti tilillesi on liian suuri, voi seurauksena olla maksuvaikeuksia.
Nykyisin pikavippejä tarjoavat yhtiöt toimivat vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Piilokulut nostavat pikavipillä saadun rahan hintaa kalliimmaksi kuin ehkä ajattelit.
Me kilpailutamme rahoitusyhtiöt puolestasi maksuttomasti. Talous voi kiristyä liikaa huonolla suunnittelulla.
Myös heti saatavien pikavippien korkoja säädellään korkokatolla. Pikavipit heti tilille voivat olla niin helppoja saada, että huolimaton voi joutua velkakierteeseen.
Pikavippi heti tilille on melko helppo saada. Useat pikavipit voivat johtaa maksuvaikeuksiin

Pahimmillaan voit menettää luottotiedot, jos et kykene maksamaan lainattua rahaa takaisin.

Luottotiedot menetettyäsi et voi helposti saada enää vuokra-asuntoa, puhelinliittymää tai vaikka työtäkään.

Lue siis aina hyvin huolellisesti ehdot, jotka liittyvät saamaasi lainatarjoukseen. Mitoita lainasumma omaan talouteesi. Kuukausittain erääntyvät lainan lyhennykset on maksettava ajallaan. Summaan vaikuttavat korot.

Jätä siis pikavippi mieluummin kokonaan ottamatta, jos löydät muita ratkaisuja tilanteeseesi.

Esimerkkejä pikavipeistä joita saat heti tilille

Summa Laina-aika Korko Kuukausierä
2 000 euroa 3 5,0 59 euroa
2 600 euroa 3 5,0 77 euroa
3 000 euroa 3 5,0 89 euroa

Kokemuksia heti tilille saatavista pikavipeistä

Kokemusten mukaan pikavippi, jonka saa heti tilille, kannattaa yleensä ottaa lyhyellä laina-ajalla. Näin siihen liittyvät kulut pysyvät mahdollisimman kohtuullisina. Pitkä maksuaika tekee maksuista suurempia.

Sinun kannattaa aina tarkkaan laskeskella itsellesi oikeasti tarpeellinen lainasumma. Onko kyseessä todellinen ja akuutti tarve, vai jotakin, joka voi odottaa siihen, että omaa rahaa on.

Suuremman lainan voit nykyään saada paremmilla ehdoilla ja koroilla. Näin et tarvitse heti uutta lainaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto

Lähetä ilmainen hakemus ja saat vastauksen hakemukseesi nopeasti. Kun kilpailutat lainasi avullamme, säästät todennäköisesti korkokuluja ja kenties muitakin luottoon liittyviä kuluja. Monet pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat asiakkuudestasi ja tarjoavat siksi parhaita ehtojaan juuri sinulle.

Hakemuksen lähettämistä ei tarvitse pelätä, sillä et sillä vielä sitoudu mihinkään.  Vain yhden hakemuksen täyttämällä sinulle vastataan lukuisilta eri tahoilta. Lainahakemus ei maksa mitään.

Kun kilpailutat pikalainaasi, ei kilpailuttamiseenkaan sisälly mitään piilokuluja. Voit siis asiakkaana tehdä lainavertailua kaikessa rauhassa ja luottavaisin mielin. Lainavertailun tekeminen ja sivustomme käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua lainan kilpailuttajana mihinkään.

Voit tarkistaa oman korkotasosi vaikka nyt heti. Lainaa ei ole mikään pakko nostaa. Hakemuksen lähettämällä voit kuitenkin saada arvokasta tietoa siitä, millaista lainaa ja millaisin ehdoin voisit saada. Sitä tietoa voit käyttää hyväksesi monessa tilanteessa. Jos sinulla on tavoitteita tai suunnitelmia, yksi keino niiden rahoittamiseksi voisi olla tässä käsitelty vakuudeton pikavippi heti tilille.

Lainojen maksuehdoissa on eroja. Kun olet vastaanottanut tarjouksia, voit punnita mahdollisuuksia ja riskejä jotka on hyvä huomioida. Valinta kannattaa tehdä huolellisesti ja omaan talouteen ja elämäntilanteeseen sopivaksi. Lainat kilpailuttamalla voit suunnitella taloutesi tasapainoa ja alkaa toteuttaa unelmiasi.

Voit käyttää pikavippiä myös äkillisiin pakollisiin menoihin. Laske silloinkin takaisinmaksukykysi hyvin yllätysten välttämiseksi.

Miettiessäsi lainan hakemista ilman vakuuksia, voit aloittaa prosessin täyttämällä hakemuksen. Sen jälkeen me kilpailutamme lainan puolestasi.

Seuraat siis vain tarkasti ohjeita niin hakemuslomake on hyvin nopeasti täytetty. Se on ohi muutamassa minuutissa. Uhraa sille kuitenkin sen verran aikaa, että saamme sinulta oleelliset perustiedot. Voimme sitten tulotasosi selvitettyämme suunnitella juuri sinulle räätälöidyn rahoitusratkaisun.

Kun saamme huolellisesti täytetyn hakemuksesi, toimitamme sen edelleen hyväksyttäväksi rahoitusyhtiölle.

Lainatarjous on aina sinulle henkilökohtainen. Täytä hakemus tänään ja saa pikavippi heti tilille!

Pikavippi heti tilille – Usein kysytyt kysymykset

Mistä pikavippi heti tilille?
Pikavippejä tarjoavat monet rahalaitokset. Ennen hakemista kannattaa kuitenkin tehdä vertailua myös pikavippien kesken.
Miten saada pikavippi heti tilille?
Monet yritykset eivät edellytä kovinkaan paljoa tietoa asiakkaalta pikavipin saamiseksi. Siksi pikavipin voi saada heti tilille monesta eri paikkaa.
Mikä on paras tapa saada pikavippi heti tilille?
Paras tapa saada pikavippi heti tilille, on käyttää lainojen vertailupalvelua. Vertaamalla lainojen hintoja löydät itsellesi parhaimman mahdollisen lainan vain muutamassa minuutissa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja