Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Pikavippi heti tilille

   Kilpailuta pikavippi heti tilille – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae pikavippi heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Pikavippi heti tilille 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan nettilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae pikavippi heti tilille jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pikavippi heti tilille luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea pikavipin heti tilille helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pikavippiä heti tilille 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile helposti ja nopeasti kun haluat pikavipin heti tilille

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle pikavipin heti tilille.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pikavippi, eli laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen pikavippi heti tilille netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota pikavipin korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton pikavippi heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen pikavipin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, se maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudeton pikavippi

   Vakuudeton pikavippi tarkoittaa nopealla aikataululla myönnettävää pikaista lainaa. Se soveltuu siis parhaiten juuri äkilliseen rahatarpeeseen. Mikäli rahan tarve on lyhytaikainen ja ohimenevä, pikavippi voi toimia tällaisessa tilanteessa hetkellisesti tukena.

   Nykyään pikavippejä on mahdollista saada erityisen pitkillä maksuajoilla. Tämä saattaa toimia monelle houkuttelevana tekijänä. Pikavippi, kuten nimikin viittaa, on usein pienehkölle summalle. Tyypillinen pikavippi on sadasta eurosta ylöspäin.

   Vertaileminen kannattaa

   Tarjolla on monia pikavippien tarjoajia. Palveluiden idea on kaikilla lähes sama, mutta ehdoissa voi olla huomattaviakin eroja. Tarkkana saa siis olla ja lainarahan hinnan vertailu on vähintäänkin suositeltavaa.
   Pikavipit kannattaa aina kilpailutuksen kautta vertailla, sillä hinnoissa on suuria eroja.

   Nettisivustoilta on mahdollista löytää useita pikavippivertailuja. Tarjolla on jopa tuhansia vaihtoehtoja. Halutessaan voi mennä suoraan haluamansa vippisumman vertailuun.

   Mitä asioita kannattaa vertailla?

   Jokaisella pitäisi olla kiinnostusta omaa talouttaan kohtaan. Sen lisäksi myös pikavippien tarjoajilla on kiinnostusta rahoittaa tarpeitasi. Silläkin on kuitenkin hintansa. Ole siis tarkkana ja ota huomioon ainakin seuraavia asioita.

   Harkitse tarkkaan. Mieti mihin tarpeeseen rahaa tarvitset ja onko tarve todellinen. Onko hankinta sellainen, joka ei voi odottaa vai onko mahdollista siirtää sitä hetkeen kun talous on paremmassa kunnossa.

   Kun tarve on todellinen ja omaa rahaa ei ole, arvioi kaikki vaihtoehtosi. Lainatarjouksen kysyminen ei maksa mitään. Palvelua ja neuvoja on saatavilla.

   Kilpailuta luotto. Kun tiedät minkä summan tarvitset, kilpailuta se, mistä saat rahan itsellesi parhaimmilla ehdoilla. Maksuaikoja voi vertailla, sillä sen pituus vaikuttaa lopulta lainan todelliseen hintaan. Usein on niin, että vipistä maksetaan korkoja siltä ajalta, kun raha on käytettävissäsi.

   Korot alkavat juosta heti ja se nostaa lainatun rahan hintaa. Tarkista siis korkoprosenttisi ennen lainan nostamista, jotta voit laskea miten ja kuinka suurissa erissä alat maksaa lainattua rahaa pois.

   Onko ilmaisia pikavippejä?

   Uusia asiakkaita voidaan houkutella ilmaisen pikavipin termein. Sellaista ei ole oikeasti olemassakaan. Netissä liikuttaessa kannattaakin pitää pää kylmänä. Pikavippejä voidaan mainostaa monin tavoin, jotta ne saadaan kuulostamaan erinomaisilta.

   Nopeat lainat voivat mainiosti toimia moniin elämän tilanteisiin, mutta ilmaista se ei ole. Suomessa lakipykälätkin säätelevät luottotoimintaa, joten kovin pahasti huijatuksi ei voi onneksi tulla.

   Miten pikavipin voi saada?

   Kannattaa etsiä omiin tarpeisiin sopivin palvelun tarjoaja ja paras tarjous. Kilpailuttaminen ei maksa mitään, eikä sitä kautta saatujen tarjousten vertailu.

   Voit käyttää kilpailutuspalvelua apunasi. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Periaate on yksinkertainen.

   Sinun tarvitsee täyttää vain yksi luottohakemus, jolla saat asiasi alkuun. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen voitkin vain jäädä odottamaan lainatarjouksia sähköpostiisi. Näin saat lainaa nopeasti tilille!

   Tällainen kilpailutuspalvelu on sinulle ilmaista ja säästää sekä aikaa, että hermoja.

   Hakemuksen täyttäminen

   Monet sivustot toivottavat sinut tervetulleeksi vertailemaan pikavippejä ja pikalainoja. Sinnun tarvitsee tavallisesti valita haluamasi pikavipin summa ja laina-aika. Laskurit näyttävät sitten mm. kuukausittaisen lyhennettävän summan.

   Tarjouspyyntösi, eli hakemuksesi välitetään lainavälityspalvelun kautta lainantarjoajille.
   Kun haluat kilpailuttaa pikavipin, voit esittää omia toiveitasi ja antamiisi taustatietoihin perustuen luotonantaja tekee sinulle sitten tarjouksen.

   Käytännössä saat yhdellä hakemuksella todella monta tarjousta usealta eri pankilta ja luotonantajalta.

   Pikavippitarjousten vertailu

   Vastaanotettuasi tarjoukset sinun on hyvä tutustua niihin ja vertailla niitä. Käy läpi luotonantajan ehdot ja maksukäytännöt. Selvitä itsellesi myös korot ja mahdolliset muut vippiin lisättävät maksut.

   Saatuasi lainatarjoukset tarkasteltavaksesi, on aika valita sinulle sopivin laina. Sinulla on vielä tässä vaiheessa aikaa rauhassa miettiä tarvitsetko ja haluatko nostaa pikavipin.

   Halutessasi voit olla myös hyväksymättä mitään tarjouksista, sillä tarjouspalvelu ja lainatarjoukset ovat sinulle täysin ilmaisia. Monet käyttävätkin palvelua ihan vain tarkistaakseen, millä ehdoin voisivat lainaa saada tai onko mahdollista saada pikavippi heti tilille.

   Mikäli päätät asioita harkittuasi hyväksyä tarjouksen, hyväksyt myös luotonantajan asettamat ehdot ja prosessit.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia

   Toisinaan tarvitaan rahaa nopeasti. Pikavippiin liitetään usein hieman negatiivisia mielikuvia. Todellisuudessa tätä termiä käytettässä tarkoitetaan erityisesti sinun tarpeisiisi suunniteltua monipuolista rahoitusratkaisua.

   Jo hakemuksessa sinulta kysytään tarkempia taustatietoja, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivat lainan. Lainatarjoajan intresseissä on tehdä mahdollisimman houkutteleva tarjous potentiaaliselle asiakkaalleen. Ja sinä pikavipin harkitsijana toivot tarjouksen tietenkin vastaavan tarpeitasi.

   Hakemuksen lähetettyäsi erilaiset algoritmit laskeskelevat taloutesi tunnuslukuja ja luovat niihin perustuvan tarjouksen. Tämä on pitkälti automatisoitua, jotta mahdollisimman monet saisivat mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmiaan pikavipin avulla.

   Paranna talouttasi

   Talouden ylläpito on vakavaa puuhaa, mutta huolellisuudesta huolimatta siihenkin voi tulla joskus säröjä. Se on ymmärrettävää ja vain inhimillistä. Pikavippi on juuri sitä varten, että voit paikata särön ja huokaista hetkeksi takaisinmaksua unohtamatta.

   Talousasioissa saa olla tarkkana ja päivittäin meistä jokainen voi tehdä valintoja uusien hankintojen suhteen. Kun rahantarve kuitenkin iskee, yhtenä tilapäisenä vaihtoehtona kassavajeeseen voi olla ns. pikavippi.

   Sinun on aina mahdollista valita itse omiin tarpeisiisi sopiva vippisumma. Voit vaikuttaa myös takaisinmaksuun. Se kannattaa valita omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. Tarkastele siis tarkkaan lainatarjoajan maksuehdot. Pikalainat tuovat taloudellista joustavuutta arkeen. Tämä on mahdollisuus, jonka voi hyvin harkittuaan ottaa käyttöön.

   Pikavippi on nopea

   Kun rahaa tarvitaan välittömästi, pieni pikavippi tulee heti tilille helpottamaan. Se on siksi oikein toimiva valinta kun rahantarve on välitön. Pikavipin etuna on sen nopeus verrattuna esim. suurempien kulutusluottojen hakemiseen, joka on aina hieman pidempi prosessi.

   Kun kulutusluottoihin voi varata muutamia päiviäkin, pikavippi toimii nopeammin. Pikavipin voi saada tililleen jo saman päivän aikana kun lähettää hakemuksen.

   Nopeimmillaan jotkin pikavippiyritykset siirtävät rahat tilille jopa vain minuuteissa. Tämän edellytyksenä on usein kuitenkin hakemuksen jättäminen tiettynä kellon aikana, esimerkiksi klo 7-23.

   Jokainen tavallinen ihminen kokee joskus tilanteen, että tarvitsisi vähän lisää rahaa. Elämässä kun tulee vastaan monenlaisia tilanteita, joissa käteistä kuluu. Tietenkään rahaa ei ole aina juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan.

   Kun seuraava tällainen tilanne taas tulee, voit onneksi varautua siihen. Voit saada liikkumavaraa talouteesi hakemalla nopeaa pikavippiä.

   Mistä saa varman pikavipin?

   Pikavippien korkoja on lainsäädännöllä rajoitettu, joten se on myös vähemmän arveluttava vaihtoehto. Näin ollen pikavipin tarjoajien välillä ei voi enää olla kovin hurjia eroavaisuuksia mitä korkoihin tulee.

   Kun miettii mistä varman pikavipin saa, täytyy katsoa omaa tilannetta ensin. Jokainen tilanne on yksilöllinen, joten yhtä ainoaa oikeaa paikkaa ei voi oikein sanoa. Pankit ja rahoituslaitokset ovat asettaneet kukin erilaisia vaateita asiakkaille, jotka hakevat pikalainaa.

   Koska lainantarjoajien ja asiakkaiden omatkin kriteerit vaihtelevat, on oltava kärsivällinen sopivinta lainantarjoajaa valitessaan. Kärsivällisyys on hyve tässäkin asiassa ja lopulta voi olla mahdollista saada pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Voiko kuka tahansa saada pikavipin?

   Kuka tahansa ei voi saada pikavippiä. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät omia riskiarvioitaan hakemuksia vastaanottaessaan. Ne haluavat taata omat saatavansa ja laskevat hakijan taustoihin ja omiin riskiarviointeihinsa perustuvia tarjouksia. On yhtenäisiä kriteereitä, joiden tulee täyttyä pikalainaa saadakseen.

   • Hakemus pitää tehdä netissä, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella
   • Luottotietojen tulee olla kunnossa, eli ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
   • Täysi-ikäisyys tai muu ikäraja
   • Vakituinen osoite pitää olla Suomessa
   • Täytyy olla Suomen kansalaisuus
   • Hakijalla pitää olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset

   Joku saattaa ihmetellä mihin verkkopankkitunnuksia tässä kaikessa tarvitaan. Niillä hoidetaan sähköinen allekirjoitus.

   Tähän listaan kerätyt ehdot ovat yleensä niin sanottuja minimivaatimuksia. Kun haetaan pientä pikavippiä, esimerkiksi alle 2000 euroa, nämä kriteerit ovat usein riittävät.

   Kannattaa muistaa, että pikavipeissä tärkeää on luottotietojen ja tilitietojen nuhteettomuus.

   Mahdollisia esteitä pikavipin saamiselle

   Luotonantajilla on tapana käydä hakuprosessin ollessa käynnissä hakijan tilitiedot automaattisesti tarkistusmielessä läpi. Jos heidän käyttämänsä järjestelmä havaitsee jotakin epäselvää tai holtittomuutta rahan käyttöön liittyen, voi se estää pikalainan saamisen.

   Itselleen kannattaa olla rehellinen siinä tilanteessa, että pelaaminen esimerkiksi nettikasinoilla tahtoo viedä jo liikaa rahaa. Tunnista siis oma pelaamisesi, äläkä ainakaan yhdistä siihen pikavippejä. Yhdistelmä ei ole hyvä.

   Jos tilitiedoissa näkyy joku kerran tehty talletus pikakasinolle, tai iso anniskeluravintolaan maksettu summa, ei se vielä tarkoita automaattista hylkäämistä. Algoritmi tunnistaa vain poikkeavan ja vaarallisen rahankäytön.

   Mikäli lainattava summa on suurempi, voi lainantarjoaja asettaa enemmän ehtoja lainan saamiseksi.

   Onko lisävaatimuksia pikavipin saamiseksi?

   Rahoituslaitos ja pankki saattavat vaatia muidenkin kriteerien täyttymistä varsinkin siinä tapauksessa, että laina on isompi.

   Tällaisia lisävaatimuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

   • Säännölliset tulot
   • Ei liikaa muita maksamattomia lainoja
   • Lainaa on haettava yhdessä jonkun toisen kanssa
   • Korkea ikäraja

   Tuloja huomioidessa kannattaa muistaa, että niillä ei välttämättä tarkoiteta suoraan palkkatuloa. Tuloiksi voidaan laskea myös esimerkiksi opintotuki tai eläke. Yleinen toimintamalli on, että mitä suurempi laina, sitä enemmän on myös pankeilla vaatimuksia sen saamiseksi.

   Tähän perustuen tulee asialliseksi mainita, että jos tarvitset rahaa todella nopeasti, pitäydy pienemmässä summassa.

   Se on helpompi ja nopeampi saada heti tilille. Isomman lainan käsittelyssä menee usein pidempi aika kuin pienemmän luoton.

   Pikavippien ikärajoitus

   Suomessa voi hakea pankista lainaa jos on täysi-ikäinen. Moni pankki on varovainen myöntäessään nuorille lainoja. Summat ovat usein aika pieniä ja siten myös vastuullisia.

   Useimmat lainapaikoista haluavat, että hakijalla on muutama vuosi täysi-ikäisyyttä jo takana. Tämä tarkoittaa ikärajan olevan parin kymmenen tienoilla. Yli 20 vuotiaille pikavippi jo onnistuu lähes kaikilta luotonmyöntäjiltä.

   Nuorille täytyy aina painottaa, että vastuullisuus on laina-asioissa todella tärkeää. Lainaa siis vain sen verran, jonka voit varmasti maksaa myös takaisin korkoineen ja kuluineen. Laina täytyy maksaa takaisin myös ajoissa, jotta välttyy maksuhäiriömerkinnöiltä.

   Pikavipin sopivuus opiskelijalle

   Jos olet opiskelija, ei pikavippi ole järkevin vaihtoehto. Valtio tarjoaa opiskelijoille edullisempia tapoja tasapainottaa talouttaan. Opintolaina on opiskelijoille tarkoitettu ja ehdoiltaan kohtuullinen laina. Sitä saa lähes nollakorolla ja maksuaika on pitkä.

   Opintolainaa voi alkaa maksaa takaisin vasta valmistumisensa jälkeen ja ehdot ovat muutenkin nuorelle paremmat. Kannattaa siis pitää pää kylmänä lainamarkkinoilla ja harkita erityisen tarkkaan jos mieleen edes juolahtaa ottaa lainaa ilman vakuuksia. Nuorelle yleisesti paras vaihtoehto on valtion takaama opintolaina.


   Löydä edullisin pikavippi heti tilille

   Summarumin lainavertailun kautta löytyy pikavippi heti tilille helposti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

   Aina on syytä vertailla ja käyttää hetki vaihtoehtojensa selvittämiseen ennen lainan nostamista. Tarjouksia voi pyytää ja käyttää kilpailutuspalveluja. Se ei vielä maksa mitään, etkä sitoudu mihinkään.

   Tähän on koottu avuksesi vinkkejä asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota pikavippejä vertailtaessa.
   Ihan ensimmäisenä kiinnitä huomiosi korkoihin. Nykyään pikavippien korkoja on pidetty maltillisella tasolla lainsäädännön keinoin. Muissa tekijöissä eroja kuitenkin on.

   Huomaa maksuajat, eli tarjotaanko sinulle lyhyttä vai pitkää maksuaikaa ja mikä oikeasti sopii sinulle. Maksuajat voivat vaihdella parista kuukaudesta jopa vuosiin. Lainasummat tietenkin vaihtelevat muutamista kympeistä tuhansiin euroihin.

   Valitse luoton tarjoaja

   Lainasumma ja maksuaika vaikuttavat siihen miten kalliiksi pikalaina lopulta tulee. Kulut ovat vaihtelevia. Huomioitavia ja arvioitavia kuluja ovat mm. avausmaksut sekä palkkiot joita veloitetaan tilin hoidosta. Moni pikavippejä tarjoava mainostaa niiden olevan ilman piilokuluja. Tämä on hyvä, mutta ole tarkkana.

   Luota ennemmin alalla pitkään toimineeseen luoton tarjoajaan. Lainahakemuksen voi laittaa vaikka minne, mutta tarkista aina lainaehdot, varsinkin uuden alan toimijan kyseessä ollessa.

   Uusilla toimijoilla saattaa olla kuitenkin kilpailukykyiset ehdot. Hyvillä lainaehdoilla ne nimittäin saavat uusia asiakkaita lainamarkkinoiden kovassa kilpailussa.

   Millainen on paras pikavippi?

   Suomessa voi saada monia erilaisia pikavippejä. Millainen sitten on paras?

   Perehdy rahoituslaitoksen toimintaan tai ota selvää lainanvälittäjästä. Voiko sen toiminnasta todeta, että sen maine on hyvä. On positiivista, että lainoja on erikokoisia erilaisiin tarpeisiin. Koron on todella tärkeää olla maltillinen.

   Kaikki kulut tulisi olla selkeästi esitelty. Paras pikavippi tulee tilille heti, ekä se maksa mitään ylimääräistä. Osa alan toimijoista lisäveloittaa asiakasta nopeasta siirrosta asiakkaansa tilille.

   Laina-ajan pituuden tulisi olla riittävän pitkä. Jos voit huomata sen lisäksi olevan joustava, saattaa kyseessä olla paras pikavippi. Jos saat muutettua lainanmaksun aikatauluja ilman lisämaksuja, voit alkaa kenties ajatella yhteistyötä tämän tahon kanssa.

   Tarkista vielä millainen on saatavilla oleva asiakaspalvelu, tai onko sitä helposti saatavilla. Saako palvelua suomen kielellä ja silloin kun tarvitaan ja toimiiko se puhelimitse, sähköpostitse vai miten.

   Pikavipin vanha maine

   Kaikki tietävät, että pikavipeillä on aikoinaan ollut hieman huono maine. Emme lähde sen enempää arvailemaan syitä, sillä nykyään kyseessä on tavallinen laina tavallisella korolla ja muilla tavallisilla ehdoilla. Selvitetään nyt kuitenkin jotakin, miksi pikavippeihin on aiemmin liitetty niin huono kaiku.

   Ensinnäkin, pikavippeihin liittyi huiman korkeat korot vielä ennen muutaman vuoden takaista lakimuutosta. Näiden seurauksena, johon tietenkin myös muut syyt vaikuttivat, moni joutui velkakierteeseen. Maksukyvyttömyys johti monien kohdalla luottotietojen menetykseen.

   Vippailua tehtiin liian heppoisesti tekstiviestitse. Korkoprosentti huiteli taivaissa, jota moni ei ymmärtänyt. Nykyään korot ovat säänneltyjä ja paljon kohtuullisempia. Media ei enää uutisoi aiheesta, koska tilanne on rauhoittunut, joten monelle on voinut jäädä yksinkertaisesti tämä vanhentunut mielikuva näistä vanhoista ajoista.

   Turvallinen pikalaina

   Suomessa lainamarkkinoita valvotaan ja vuosien varrella niitä on oiottu läpinäkyvämmiksi. Huijareita ei enää ole, eikä asiakkaita saa saattaa tukaliin tilanteisiin. Laki on laskenut pikalainojen korkoja maltillisemmiksi vuosien takaisiin verrattuna.

   Yritysten, jotka tarjoavat pikavippejä, oletetaan toimivan lakeja ja säännöksiä noudattaen.

   Kun haet pikavippiä netistä, saatat hyvinkin saada normaalia kulutusluottoa paremmat lainaehdot. Se on myös nopeampi ja ehdottoman nykyaikainen. Kun rahan tarve on nopea, yllättävä tai jotakin muuta, on pikavippi sopivan turvallinen ja myös kustannustehokas vaihtoehto.

   Pikavippien korko on nykyään maltillinen

   Niin pikavippien kuin muidenkin kulutusta varten tarjottujen lainojen korkokattoa muokattiin muutama vuosi sitten. Sen seurauksena pikalainoja on mahdollista myöntää korkeintaan 20 prosentin korolla. Muidenkin kulujen maksimimäärää säänneltiin.

   Korkoineen ja kuluineen lainan todelliset vuosikorot eivät voi enää nousta niihin aikojen takaisiin hurjiin summiin vaan jäävät keskimäärin alle 30 prosentin.

   Parhaat korot löydät vain vertailupalveluja käyttämällä. Hakemuksen täyttämällä et sitoudu vielä mihinkään, mutta sen sijaan saat tiedon omasta korkotasostasi, jolla voisit lainaa saada. Kaikkein paras korko yleensä lainankilpailuttajaa käyttämällä.

   Kilpailutuspalvelulla voit saada hetkessä useita lainatarjouksia. Niitä lähetetään sinulle useista eri paikoista. Tällä tavalla voit varmistaa saavasi parhaan mahdollisen koron ja muut ehdot.

   Pieni laina heti tilille

   Kuten jo sanottu, mitä suurempi laina, sitä enemmän pankillakin alkaa olla hakijalle vaatimuksia. Pieni pikavippi kyllä on helppo saada lähes jokaiselle.

   Helposti saatavat pikavipit ovat summiltaan yleensä noin sadan ja viiden sadan euron väliltä. Pienen lainan voi saada myös ilman tuloselvityksiä.

   Markkinoilla on tällä hetkellä monia pienten vippien tarjoajia. Osa on suositumpia kuin toiset, ja suosittuus voi perustua yksinomaan tehokkaaseen mainontaan tai hyviin toimintatapoihin.

   Voit hakea pikalainaa käyttämällä siihen vain muutaman minuutin. Ihan alle sadan euron lainoja ei paljoakaan kysytä. Näin pientä lainaa voi olla hankala saada vain siitä syystä, ettei se ole yrityksille kannattavaa nykyisillä koroilla.

   Jos esimerkiksi haluat vain viidenkympin vipin on siinä todennäköisesti lainamuotona luottotili. Rahat voit saada kuitenkin heti tilillesi.

   LUE MYÖS: Heti lainaa tilille

   Pikavippi ilman luottotietoja

   Maksuhäiriömerkinnät on liitetty usein pikavippeihin mukaan. Moni on valitettavasti heikon talouden hallinnan ja liiallisten pikavippien vuoksi menettänyt luottotietonsa. Jos ei rahan käyttöään hallitse, ei pikavippi tietenkään ole sopiva vaihtoehto.

   Joskus elämäntilanteet voivat muuttua niin nopeasti tai jopa itsestä riippumattomista syistä, että luottotiedot voi menettää kuin vahingossa. Suomessa tilanne on se, että luottotietoihin tulee merkintä aika helposti ja se pysyy kauan henkilön tiedoissa.

   Jos taustalla on maksuhäiriömerkintä, täytyy muistaa, ettei ole ihmisenä lainkaan huonompi. Monet talouspinteessä olevat yrittävät hakea pikavippiä, vaikka luottotiedot ovat menneet. Se ei valitettavasti silloin onnistu.

   Hyvään luotonantotapaan kuuluu ehdottomana se, että hakijan maksukykyä tarkastellaan. Mikäli luottotiedoissa on merkintä, siitä tehdään johtopäätös heikosta maksukyvystä.

   Pikavippi luottotiedottomalle on siis mahdotonta.

   Maksuhäiriömerkintä pysyy tiedoissa pitkään ja se kyllä hankaloittaa elämää. Pikalainoja tarjoavat yritykset tekevät luottotietotarkistuksia automaattisesti hakemuksen yhteydessä. Mikäli merkintä löytyy, tulee lainahakemus bumerangina eli hylättynä takaisin.

   Mikäli sinulla ei ole luottotiedot kunnossa, voit olla yhteydessä esimerkiksi tahoihin, jotka auttavat velkajärjestelyyn pääsemiseksi. Taloutta kannattaa lähteä ehdottomasti kohentamaan ja ihan muilla kuin pikavipin keinoin.

   Ethän ainakaan ota uutta pikavippiä maksaaksesi vanhoja velkoja. Ainoa mahdollinen järkevä tapa voi kuitenkin olla vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi ja kenties käyttää siihen tarkoitukseen pikalainaa.

   Pikavippien riskit

   Pikavippeihin voi toki aina suhtautua holtittomasti, mutta nykyään lainan hakijat ovat paljon vastuullisempia ja ymmärtävät pikalainojen tarkoituksen riskeineen.

   Pikavippeihin liittyy muutamia tärkeitä tekijöitä, jotka nostavat niiden riskaabelia käyttämistä.

   • Jos pikavippi ilman vakuuksia on liian suuri, voi tulla maksuvaikeuksia
   • Piilokulut nostavat pikavipillä saadun rahan hintaa kalliimmaksi kuin ehkä ajattelit
   • Talous voi kiristyä liikaa huonolla suunnittelulla
   • Pikavipit ovat niin helppoja, että huolimaton voi joutua velkakierteeseen
   • Useat pikavipit johtavat maksuvaikeuksiin jos ei omaa laskentataitoja
   • Pahimmillaan voi menettää luottotiedot jos ei lainattua rahaa voikaan maksaa takaisin

   Luottotietojen menetettyään ei voi helposti saada enää vuokra-asuntoa, puhelinliittymää tai vaikka työtäkään.

   Lue aina hyvin huolellisesti ehdot, jotka liittyvät saamaasi lainatarjoukseen. Mitoita lainasumma omaan talouteesi. Kuukausittain erääntyvät lainan lyhennykset on maksettava ajallaan. Summaan vaikuttavat korot.

   Jätä siis pikavippi mieluummin kokonaan ottamatta, jos vain löydät muita ratkaisuja tilanteeseesi.

   Kokemuksia pikavipeistä

   Sivustot, joilla vertaillaan erityyppisiä rahoitustuotteita vertaileva sivusto, ovat talousalan ammattilaisten ylläpitämiä. Taustalla on osaamista ja kokemusta rahamarkkinoista.

   Kokemusten mukaan pikavippi, jonka saa heti tilille, kannattaa yleensä ottaa lyhyellä laina-ajalla. Näin siihen liittyvät kulut pysyvät mahdollisimman kohtuullisina. Pitkä maksuaika tekee maksuista suurempia.

   Kannattaa aina tarkkaan laskeskella itselleen oikeasti tarpeellinen lainasumma. Onko kyseessä todellinen ja akuutti tarve, vai jotakin, joka voi odottaa, että omaa rahaa on.

   Jos pikavippiä päätyy ottamaan, sitä otetaan usein liian vähän. Se tarkoittaa, että pian ollaan ottamassa jo uutta lainaa. Kierre on valmis. Kerralla sopiva pikavippi saattaa olla monelle se järkevämpi vaihtoehto. Arvioi siis maksukykysi ja mitoita lainasi oikein.

   Suuremman lainan voi nykyään saada paremmilla ehdoilla ja koroilla. Näin et tarvitse heti uutta lainaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Lähetä ilmainen hakemus ja saat vastauksen hakemukseesi nopeasti. Kun kilpailutat lainasi avullamme, säästät todennäköisesti korkokuluja ja kenties muitakin luottoon liittyviä kuluja. Monet pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat asiakkuudestasi ja tarjoavat siksi parhaita ehtojaan juuri sinulle.

   Hakemuksen lähettämistä ei tarvitse pelätä, sillä et sillä vielä sitoudu mihinkään. Olemme apunasi mahdollistamalla sinun vastaanottaa useita vertailukelpoisia tarjouksia. Vain yhden hakemuksen täyttämällä sinulle vastataan lukuisilta eri tahoilta. Lainahakemus ei maksa mitään.

   Kun kilpailutat pikalainaasi, ei kilpailuttamiseenkaan sisälly mitään piilokuluja. Voit siis asiakkaana tehdä lainavertailua kaikessa rauhassa ja luottavaisin mielin. Lainavertailun tekeminen ja kilpailutussivustojen käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua lainan kilpailuttajana mihinkään.

   Voit tarkistaa oman korkotasosi vaikka nyt heti. Lainaa ei ole mikään pakko nostaa. Hakemuksen lähettämällä voit kuitenkin saada arvokasta tietoa siitä, millaista lainaa ja millaisin ehdoin voisit saada. Sitä tietoa voit käyttää hyväksesi monessa tilanteessa. Jos sinulla on tavoitteita tai suunnitelmia, yksi keino niiden rahoittamiseksi voisi olla tässä käsitelty vakuudeton pikalaina.

   Lainojen maksuehdoissa on eroja. Kun olet vastaanottanut tarjouksia, voit punnita mahdollisuuksia ja riskejä jotka on hyvä huomioida. Valinta kannattaa tehdä huolellisesti ja omaan talouteen ja elämäntilanteeseen sopivaksi. Lainat kilpailuttamalla voit suunnitella taloutesi tasapainoa ja alkaa toteuttaa unelmiasi.

   Voit käyttää pikavippiä myös äkillisiin pakollisiin menoihin. Laske silloinkin takaisinmaksukykysi hyvin yllätysten välttämiseksi.

   Miettiessäsi lainan hakemista ilman vakuuksia, voit aloittaa prosessin täyttämällä hakemuksen. Sen jälkeen me kilpailutamme lainan sinun puolestasi. Tämä palvelu ei maksa sinulle yhtään mitään.

   Seuraat siis vain tarkasti ohjeita niin hakemuslomake on hyvin nopeasti täytetty. Se on ohi muutamassa minuutissa. Uhraa sille kuitenkin sen verran aikaa, että saamme sinulta oleelliset perustiedot. Voimme sitten tulotasosi selvitettyämme suunnitella juuri sinulle räätälöidyn rahoitusratkaisun.

   Kun saamme huolellisesti täytetyn hakemuksesi, toimitamme sen edelleen hyväksyttäväksi rahoituslaitokselle. Sinä saat sitten vastauksen nopeasti.

   Lainatarjous on aina sinulle henkilökohtainen. Meidän kaikkien yhteinen toiveemme on varmasti se, että lainatarjous on sinulle sopiva. Lähetä hakemuksesi luotettavalle ja nopealle toimijalle.

   Pikavippi heti tilille – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä pikavippi heti tilille?
   Pikavippejä tarjoavat monet rahalaitokset. Ennen hakemista kannattaa kuitenkin tehdä vertailua myös pikavippien kesken.
   Miten saada pikavippi heti tilille?
   Monet yritykset eivät edellytä kovinkaan paljoa tietoa asiakkaalta pikavipin saamiseksi. Siksi pikavipin voi saada heti tilille monesta eri paikkaa.
   Mikä on paras tapa saada pikavippi heti tilille?
   Paras tapa saada pikavippi heti tilille, on käyttää lainojen vertailupalvelua. Vertaamalla lainojen hintoja löydät itsellesi parhaimman mahdollisen lainan vain muutamassa minuutissa.