Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa grillikatoksen rakentamiseen

Lainaa grillikatoksen rakentamista varten joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Lainaa grillikatoksen rakentamista varten hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa grillikatoksen rakentamista varten 2 000 – 60 000 euroa

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa grillikatoksen rakentamista varten ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa grillikatokseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa grillikatoksen rakentamista varten helposti netistä alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa grillikatoksen rakentamista varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat grillikatoksen rakentamista varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman rahoitusyhtiön kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa grillikatoksen rakentamista varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa grillikatoksen rakentamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina grillikatoksen rakentamista varten.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat grillikatoksen rakentamista varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa grillikatoksen rakentamista varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina grillikatoksen rakentamista varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan grillikatoksen rakentamista varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • grillikatoksen rakentamista varten otettavan lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta grillikatoslainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina grillikatoksen rakentamiseen heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan grillikatoksen rakentamista varten, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina grillikatoksen rakentamista varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae lainaa grillikatokseen kauttamme näin

Kun tarvitset lainaa grillikatoksen rakentamista varten, toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus sivustollamme.
 2. Lähetä hakemus meille. Välitämme sen heti yhteistyökumppaneillemme, joita on jo yli kolmekymmentä.
 3. Mikäli hakemuksesi täyttää yhteistyökumppaneidemme kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuuteissa.
 4. Vertaile tarjouksia.
 5. Hyväksy jokin tarjouksista. Halutessasi voit jättää myös kaikki tarjoukset hyväksymättä, palvelumme ei siis sido sinua mihinkään.

Kenelle myönnetään grillikatoslainaa?

Jotta voit saada kauttamme lainaa grillikatosta varten, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään täysi-ikäinen.
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja.
 • Maksuhistoriasi on puhdas.
 • Vakituinen osoitteesi sijaitsee Suomessa.

Sopiva laina grillikatoksen rakentamista varten

Grillikatos tai grillikota on saattanut olla haaveissa jo jonkin aikaa tai ehkä ajatus uudesta grillikatoksesta tai grillikodasta on vastikään tullut ajankohtaiseksi. Ehkä vanha grillikatos on jo lähes purkukuntoinen ja tilalle pitäisi saada rakennettua uusi grillikatos tai grillikota.

Haaveissa siintää kesäiltojen vietto uudessa grillikatoksessa tai talvi-iltojen tulisteluhetket uudessa grillikodassa. Rakentamiseen tarvittaisiin kuitenkin lainaa ja lainojen kilpailuttaminen olisi järkevää, sillä voisi säästää kustannuksissa. Ajatus lainojen kilpailuttamisesta tuntuu rasittavalta, mutta me Summarumilla olemme tehneet siitä helppoa ja nopeaa!

Täytä lainahakemus helposti ja nopeasti

Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksi lainahakemus palvelussamme. Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa ainoastaan pienen hetken. Me kilpailutamme lainat puolestasi.

Lainahakemuksen voit tehdä minä ajankohtana tahansa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, joten jos et haluakkaan lainaa grillikatosta varten tai et löydä tarjousten joukosta sinulle parhaiten sopivaa lainaa, hakemus peruuntuu kuluttomasti.

Palvelumme käyttäminen on riskitöntä ja ilmaista.

Vertaile itsellesi edullisin laina grillikatokseen ja säästä kustannuksissa

Lainapäätökset saat nopeasti sähköpostiisi, jopa seuraavan tunnin kuluessa hakemuksesi lähettämisestä, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä.

Tutustu saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti, vertaile niissä mainittuja lainaehtoja sekä lainakustannuksia ja valitse itsellesi sopivin ja edullisin vaihtoehto.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Todelliset lainakustannukset

Lainan korkoon lisätään marginaali, joka on aina henkilökohtainen. Marginaali määritellään luottokelpoisuuden mukaan yksilöllisesti. Korko voi siitä huolimatta vaihdella paljonkin eri lainantarjoajien välillä. Korko ja marginaali muodostavat nimelliskoron.

Näiden lisäksi lainalle tulee myös muita kustannuksia, kuten

 • lainan järjestelypalkkio
 • tilinhoitomaksut
 • muut lainakustannukset.

Kaikista lainakustannuksista käytetään yhteisnimitystä todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko kertoo, mitkä ovat lainan todelliset kustannukset. Lainat grillikatoksen rakentamista varten kannattaa kilpailuttaa ja vertailla eri lainatarjouksissa mainittuja todellisia vuosikorkoja.

Rahat tilillesi nopeasti sopivan lainan löydyttyä

Vertailun jälkeen, valitse itsellesi sopivin ja edullisin laina grillikatosta varten. Hyväksy saamasi lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi ja sen jälkeen lainanmyöntäjä siirtää lainan tilillesi heti.

Riippuen pankistasi, rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän sisällä. Rahat saat siis varsin nopeasti käyttöösi. Se taas merkitsee sitä, että pääset rakentamaan uutta grillikatosta tai grillikotaa hyvinkin nopeasti.

Vakuudeton laina grillikatosta varten

Grillikatoslainan hakeminen on nopeaa, koska minkäänlaisia pankkineuvotteluita ei tarvita ja ylimääräisten dokumenttien lähettämistä ei tarvita. Lisäksi lainanmyöntäjä maksaa rahat tilillesi nopeasti. Lainakustannukset saattavat olla vakuudettomassa lainassa hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa, koska lainanmyöntäjälle vakuudeton laina on aina riski, jos lainanottaja ei suoriudukaan lainan takaisinmaksusta.

Vakuudellisissa lainoissa vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle, sillä jos et kykene maksamaan takaisin ottamaasi lainaa, saa rahoitusyhtiö vakuuden haltuunsa.

Vakuudettomien lainojen kustannukset vaihtelevat paljonkin eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä. Siksi myös laina grillikatosta varten kannattaa aina kilpailuttaa. Jokainen lainatarjous on laadittu henkilökohtaisesti ja kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset ja sekä muut lainaehdot löytyvät saamistasi tarjouksista.

Esimerkkejä grillikatoslainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista rahoitusvaihtoehdoista sekä niiden kustannuksista.

Huomaa kuitenkin, että saat omat tarjoukset antamiisi tietoihin perustuen. Siksi yllä olevat esimerkit ovat vain suuntaa-antavia.

Grillikatoslaina ilman vakuuksia – Hyödyt ja haitat

Laina ilman vakuuksia soveltuu erittäin hyvin vaihtoehdoksi niissä tilanteissa, kun lainaa tarvitaan nopeasti, vaikkapa sitten grillikatoksen tai grillikodan rakentamiseen. Luonnollisesti se sopii ratkaisuksi myös silloin, jos sinun ei ole mahdollista ottaa itsellesi vakuudellista lainaa.

Grillikatoslaina ilman vakuuksia on helposti ja nopeasti saatavissa, mutta usein sen kustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa. Kustannukset vaihtelevat huomattavan paljon eri lainantarjoajilla ja siksi lainat kannattaakin kilpailuttaa ja perehtyä kustannuksiin huolellisesti.

Vakuudeton laina maksetaan kuitenkin useimmiten takaisin lyhyemmässä ajassa takaisin, jolloin kustannukset eivät kuitenkaan kerry niin pitkällä aikavälillä kuin vakuudellisessa lainassa.

Vakuudellinen laina grillikatosta varten

Vakuudellisessa lainassa on annettu lainalle reaalivakuus. Reaalivakuutena voi esimerkiksi olla lainanottajan omistama kiinteistö, tontti, osakkeita tai rahatalletuksia. Jos ajaudut syystä tai toisesta maksuvaikeuksiin, saa lainanmyöntäjä vakuuden itselleen. Tästä syystä vakuudellinen laina on useimmiten kokonaiskustannuksiltaan edullisempi kuin vakuudeton laina.

Hyvä on kuitenkin muistaa, että vakuudellista grillikatoslainaa hakiessasi prosessi on pidempi kuin vakuudetonta lainaa hakiessa. Pankin kanssa täytyy käydä lainaneuvottelut ja toimittaa tarvittavat asiakirjat vakuuden lisäksi.

Vakuudellisen laina-aika on myös huomattavasti pitempi kuin vakuudellisen lainan, jolloin lainakustannusten määrä kasvaa myös laina-ajan pidentyessä.

Grillikatos osamaksulla

Osamaksusopimusta solmittaessa tuotteen tai palvelun saa heti käyttöönsä, mutta useimmiten varsinainen omistusoikeus siirtyy vasta sen jälkeen, kun tuote tai palvelu on maksettu kokonaan. Osamaksussa maksetaan joka kuukausi ennalta sovitun maksuerän mukainen määrä takaisin sopimuksen tarjoajalle.

Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta muutamiin vuosiin, riippuen täysin sopimuksen tarjoajasta.

Osamaksusopimuksen tekeminen on järkevää silloin, jos sen kokonaiskustannukset ovat alhaiset ja alkuperäinen hinta ei kohoa kovin korkeaksi. Osamaksuissa on huomattavia eroja kustannusten osalta, joten ennen osamaksusopimuksen tekemistä kannattaa perehtyä huolellisesti kaikkiin ehtoihin ja kustannuksiin.

Jotkut osamaksut voi maksaa myös kerralla pois niin halutessasi kuluttomasti, toisissa taas aikaisemmasta suorituksesta peritään ylimääräinen maksu.

Grillikatos luottokortilla

Yhä useammalla on käytössään pankkikortti luotto-ominaisuudella tai pelkkä luottokortti. Luottokortin käyttämisessä on tietenkin eroja. Toisille luottokortin käyttäminen on arkipäivästä ja toiset eivät halua luottokorttia käyttää kuin ainoastaan akuuteissa tilanteissa.

Jos teet ostoksia verkkokaupasta, on luottokortin käyttäminen monesti järkevää. Verkkokauppaostoksissa luottokortin käyttäminen tuo turvaa ongelmatilanteisiin. Tällaisia tilanteita ovat sellaiset, joista verkkokaupan kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen.

Esimerkkejä tällaisista tilanteista ovat tuotteen rikkoutuminen kuljetuksen aikana tai se, että tuotetta ei ole koskaan toimitettu verkkokauppavarastolta. Näissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin, sillä rahat ostoksesta voi saada takaisin myös tätä kautta.

Luottokorttia käyttäessäsi saat useimmiten noin kuukauden ajalle korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jonka aikana käytetyn luoton voi maksaa takaisin täysin korottomasti ja kuluttomasti. Toisinaan on kuitenkin niin, että käytettyä luottoa ei pysty maksamaan takaisin kerralla ja lyhentää käytettyä luottoa vähintään minimilyhennyksen verran.

Tällöin tietenkin luottokustannukset lisätään käytettyyn luottoon ja osa maksettavasta erästä koostuu luottokustannuksista.

Grillikatos laskulla

Moni kivijalkamyymäläkin tarjoaa tänä päivänä maksuvaihtoehdoksi laskun. Useimmiten laskuun yhdistyy luotollinen tili. Jos pystyt maksamaan laskun takaisin kokonaisuudessaan viimeistään sille määriteltynä eräpäivänä, ei siitä välttämättä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia. Laskun muuttuessa luotolliseksi tiliksi kertyy sille myös luonnollisesti luottokustannuksia.

Tililuottoa lyhennetään joka kuukausi vähintään sovitun maksuerän mukaisesti. Usein on kuitenkin niin, että maksuerästä suurempi osa koostuu luottokustannuksista kuin varsinaisesta luotonlyhennyksestä.

Tililuotossa luottokustannukset ovat usein erittäinkin korkeat ja luottokustannuksiin ja muihin ehtoihin kannattaa perehtyä tarkasti ennen luotollisen tilin käyttöönottamista.

Miksi laina grillikatoksen rakentamiseen kannattaa kilpailuttaa?

Lainantarjoajien tarjoukset poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon ja jokainen tarjous on henkilökohtainen. Lainojen kilpailuttamisella ja kustannusten vertailemisella voit säästää jopa tuhansia euroja rahaa.

Lainoja vertaillessa on hyvä muistaa, että pelkkä korko ei kerro siitä, että kulutusluotto olisi edullinen. Todellinen vuosikorko kertoo siitä, kuinka paljon grillikatoslaina tulee kokonaisuudessaan maksamaan.

Lainalaskurin hyödyntäminen

Sivustollamme oleva lainalaskuri on hyvä työkalu, jota sinun kannattaa hyödyntää kun harkitset lainan ottamista grillikatoksen rakentamista varten. Sen avulla pystyt kokeilemaan tarvittavan lainamäärän ja laina-ajan lisäksi erilaisia lainakustannuksia sekä arvioida kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruutta. Laskuri kertoo lainan todellisen vuosikoron annetuilla tiedoilla.

Lainalaskuri kertoo arvion lainakustannuksista, mutta se saattaa poiketa lainantarjoajan tekemästä tarjouksesta. Ennen lainan ottamista on järkevää miettiä, että kuinka suurta lainaa pystyt lyhentämään kuukausittain ilman taloudellisen tilanteesi horjumista.

Lainalle kannattaa valita ennemmin hieman pitempi takaisinmaksuaika, jos sillä saa liikkumavaraa omaan talouteen yllättävien tilanteiden varalle. Liian suuri kuukausittain maksettava maksuerä voi aiheuttaa ongelmia taloudelliseen tilanteeseen.

Grillikatoslainan takaisinmaksu

Kun hyväksyt lainatarjouksen, olet tietoinen kustannuksista ja muista lainaehdoista. Lyhennät grillikatoslainaa kuukausittain sovitun maksuerän mukaisesti. Joissakin lainoissa on mahdollisuus myös maksuvapaisiin kuukausiin, jolloin lainaa ei tarvitse lyhentää ollenkaan tai lyhennysvapaisiin kuukausiin, joiden aikana lainasta maksetaan ainoastaan lainakustannusten osuus.

Mahdollisuus näiden käyttämiseen löytyy saamastasi lainapäätöksestä.

Useimmiten vakuudetonta grillikatoslainaa maksetaan takaisin kuukausittain saman suuruisella maksuerällä, joka sisältää varsinaisen lainanlyhennyksen lisäksi myös kaikki muut lainakustannukset. Tämä helpottaa myös talouden suunnittelua, kun tietää etukäteen kuukausittaisen maksuerän suuruuden.

Annuiteetti

Lyhennystapana annuiteetti soveltuu erityisen hyvin silloin, kun haluat tietää tarkalleen lainantakaisinmaksuajan ja maksukykysi kestää korkojen vaihtelun.

Laina-ajan alussa takaisinmaksettava summa on kuukausittain sama, koron muuttuessa myös kuukausierä muuttuu. Jos korko nousee, kuukausierä kasvaa. Laina-ajan alussa maksetaan enemmän korkoja, mutta laina-ajan edetessä lyhennyksen osuus kasvaa.

Tasalyhennys

Vaihtoehtona tasalyhennys on sopiva silloin, jos haluat laina-ajan alussa maksaa takaisin suurempia maksueriä. Lainanlyhennyksen osuus on kuukausittain saman suuruinen, mutta maksueränsuuruus vaihtelee koron mukaisesti.

Jos korkotaso pysyy samana, koron euromäärä pienenee samalla kuin lainan pääoma vähenee. Vastaavasti jos korko nousee, kasvaa myös maksuerän suuruus.

Kiinteä tasaerälaina

Jos haluaa tietää etukäteen tarkalleen maksuerän suuruuden, on kiinteä tasaerälaina hyvä ratkaisu. Tällöin laina-ajan pituutta ei pystytä etukäteen määrittelemään, sillä jokainen maksuerä on saman suuruinen, mutta laina-aika muuttuu koron muuttuessa.

Koron noustessa myös laina-aika kasvaa tai koron laskiessa, laina-aika lyhenee. On tärkeää kuitenkin muistaa, että jos laina-ajan alussa korko on ollut matala ja noussut laina-aikana merkittävästi, saattaa laina-aika venähtää huomattavasti.

Silloin kannattaa olla yhteydessä lainanmyöntäjään sopiakseen toisen lyhennystavan, koska varsinainen laina ei välttämättä lyhene ollenkaan ja laina-aika pitenee kohtuuttoman pitkäksi.

Yhteenveto

Summarum on suomalainen vertailupalvelu. Sen yhteistyökumppaneina toimii tällä hetkellä yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoitusyhtiötä, joiden kanssa asiointi on erittäin turvallista.

Palvelumme kautta saat tehtyä lainahakemuksen nopeasti. Hakemuksen tekeminen onnistuu milloin tahansa, itsellesi sopivana ajankohtana. Lainanmyöntäjät lähettävät lainatarjoukset sähköpostitse, jopa tunnin kuluessa hakemuksesi vastaanottamisesta.

Tutustu saamiisi tarjouksiin ja vertaile niistä sinulle parhaiten soveltuva ja edullisin vaihtoehto. Sen jälkeen hyväksy sopivin lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi. Rahat ovat käytettävissäsi heti tai viimeistään parin päivän kuluttua.

Ellet löytänyt sopivaa lainatarjousta, jätät tarjouksen ainoastaan hyväksymättä ja hakemus peruuntuu automaattisesti. Palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta, eikä lainahakemuksen lähettäminen ole sitovaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa grillikatoksen rakentamista varten – Usein kysytyt kysymykset

Kenelle lainaa voidaan myöntää?
Lainanhakijan tulisi olla täysi-ikäinen henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.
Miten lainojen kilpailuttaminen onnistuu?
Täyttämällä yhden helpon lainahakemuksen palvelussamme, me kilpailutamme lainat puolestasi.
Kuinka paljon lainaa voi hakea?
Lainaa voi hakea 200 eurosta 60 000euroon. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen.
Miten lainakustannukset määrittyvät?
Lainakustannukset määrittyvät aina henkilökohtaisesti, hakijan luottokelpoisuuden mukaan. Kustannukset saattavat kuitenkin poiketa hyvinkin paljon eri lainantarjoajien välillä.
Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
Saat rahat heti tilillesi, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.
Haluan peruuttaa hakemukseni, mitä minun pitää tehdä?
Sinun ei tarvitse tehdä mitään, hakemus peruuntuu automaattisesti.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja