Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa grillikatoksen rakentamista varten

   Lainaa grillikatoksen rakentamista varten joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainaa grillikatoksen rakentamista varten hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa grillikatoksen rakentamista varten 2 000 – 60 000 euroa

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa grillikatoksen rakentamista varten ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa grillikatoksen rakentamista varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa grillikatoksen rakentamista varten helposti netistä alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa grillikatoksen rakentamista varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat grillikatoksen rakentamista varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa grillikatoksen rakentamista varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa grillikatoksen rakentamista varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina grillikatoksen rakentamista varten.

   Kilpailuttamalla lainat grillikatoksen rakentamista varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa grillikatoksen rakentamista varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen lainaa grillikatoksen rakentamista varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan grillikatoksen rakentamista varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota grillikatoksen rakentamista varten otettavan lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainaa grillikatoksen rakentamista varten koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina grillikatoksen rakentamista varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan grillikatoksen rakentamista varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina grillikatoksen rakentamista varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa grillikatoksen rakentamista varten

   Grillikatos tai grillikota on saattanut olla haaveissa jo jonkin aikaa tai ehkä ajatus uudesta grillikatoksesta tai grillikodasta on vastikään tullut ajankohtaiseksi. Ehkä vanha grillikatos on jo lähes purkukuntoinen ja tilalle pitäisi saada rakennettua uusi grillikatos tai grillikota. Haaveissa siintää kesäiltojen vietto uudessa grillikatoksessa tai talvi-iltojen tulisteluhetket uudessa grillikodassa. Rakentamiseen tarvittaisiin kuitenkin lainaa ja lainojen kilpailuttaminen olisi järkevää, sillä voisi säästää kustannuksissa. Ajatus lainojen kilpailuttamisesta tuntuu rasittavalta, mutta me Summarumilla olemme tehneet siitä helppoa ja nopeaa!

   Lainahakemus helposti ja nopeasti

   Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksi lainahakemus palvelussamme. Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa ainoastaan pienen hetken. Me kilpailutamme lainat puolestasi. Lainahakemuksen voit tehdä minä ajankohtana tahansa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, joten jos et haluakkaan lainaa tai et löydä lainatarjousten joukosta sinulle parhaiten sopivaa lainaa, hakemus peruuntuu kuluttomasti. Palvelumme käyttäminen on riskitöntä ja ilmaista.

   Vertaile itsellesi edullisin laina ja säästä lainakustannuksissa

   Lainapäätökset saat nopeasti sähköpostiisi, jopa seuraavan tunnin kuluessa hakemuksesi lähettämisestä, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti, vertaile niissä mainittuja lainaehtoja sekä lainakustannuksia ja valitse itsellesi sopivin ja edullisin lainavaihtoehto.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Todelliset lainakustannukset

   Lainan korkoon lisätään marginaali, joka on aina henkilökohtainen. Marginaali määritellään luottokelpoisuuden mukaan aina henkilökohtaisesti. Se voi siitä huolimatta vaihdella paljonkin eri lainantarjoajien välillä. Korko ja marginaali muodostavat nimelliskoron.

   Näiden lisäksi lainalle tulee myös muita kustannuksia, kuten lainan järjestelypalkkio, tilinhoitomaksut ja muut lainakustannukset. Kaikista lainakustannuksista käytetään yhteisnimitystä todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko kertoo, mitkä ovat lainan todelliset kustannukset. Lainat kannattaa kilpailuttaa ja vertailla eri lainatarjouksissa mainittuja todellisia vuosikorkoja.

   Rahat tilillesi nopeasti sopivan lainan löydyttyä

   Vertailun jälkeen, valitse itsellesi sopivin ja edullisin laina. Hyväksy saamasi lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi ja sen jälkeen lainanmyöntäjä siirtää lainan tilillesi heti. Riippuen pankistasi, rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän sisällä. Rahat saa nopeasti käyttöönsä ja uutta grillikatosta tai grillikotaa pääsee rakentamaan hyvinkin nopeasti.

   LUE LISÄÄ: Lainaa pankkitunnuksilla

   Vakuudeton laina

   Lainan ilman vakuutta hakeminen on nopeaa, koska minkäänlaisia pankkineuvotteluita ei tarvita ja ylimääräisten dokumenttien lähettämistä ei tarvita. Lisäksi lainanmyöntäjä maksaa rahat tilillesi nopeasti. Lainakustannukset saattavat olla vakuudettomassa lainassa hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa, koska lainanmyöntäjälle vakuudeton laina on aina riski, jos lainanottaja ei suoriudukaan lainan takaisinmaksusta. Vakuudellisissa lainoissa vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle, sillä jos lainanottaja ei kykene maksamaan takaisin ottamaansa lainaa, saa lainanmyöntäjä vakuuden haltuunsa.

   Vakuudettomien lainojen kustannukset vaihtelevat paljonkin eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, siksi lainat kannattaa kilpailuttaa. Jokainen lainatarjous on laadittu henkilökohtaisesti ja kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset ja sekä muut lainaehdot löytyvät saamistasi lainatarjouksista.

   Vakuudellinen laina

   Vakuudellisessa lainassa on annettu lainalle reaalivakuus. Reaalivakuutena voi esimerkiksi olla lainanottajan omistama kiinteistö, tontti, osakkeita tai rahatalletuksia. Jos lainanottaja ajautuu syystä tai toisesta maksuvaikeuksiin, saa lainanmyöntäjä vakuuden itselleen. Tästä syystä vakuudellinen laina on useimmiten kokonaiskustannuksiltaan edullisempi kuin vakuudeton laina.

   Hyvä on kuitenkin muistaa, että vakuudellista lainaa hakiessa lainaprosessi on pitempi kuin vakuudetonta lainaa hakiessa. Pankin kanssa täytyy käydä lainaneuvottelut ja toimittaa tarvittavat asiakirjat vakuuden lisäksi. Vakuudellisen laina-aika on myös huomattavasti pitempi kuin vakuudellisen lainan, jolloin lainakustannusten määrä kasvaa myös laina-ajan pidentyessä.

   Osamaksusopimus

   Osamaksusopimusta solmittaessa tuotteen tai palvelun saa heti käyttöönsä, mutta useimmiten varsinainen omistusoikeus siirtyy vasta sen jälkeen, kun tuote tai palvelu on maksettu kokonaan. Osamaksussa maksetaan joka kuukausi, ennalta sovitun maksuerän mukainen määrä takaisin sopimuksen tarjoajalle. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta muutamiin vuosiin, riippuen täysin sopimuksen tarjoajasta.

   Osamaksusopimuksen tekeminen on järkevää silloin, jos sen kokonaiskustannukset ovat alhaiset ja alkuperäinen hinta ei kohoa kovin korkeaksi. Osamaksuissa on huomattavia eroja kustannusten osalta, joten ennen osamaksusopimuksen tekemistä kannattaa perehtyä huolellisesti kaikkiin ehtoihin ja kustannuksiin. Jotkut osamaksut voi maksaa myös kerralla pois niin halutessaan kuluttomasti, toisissa taas aikaisemmasta suorituksesta peritään ylimääräinen maksu.

   Luottokortti

   Yhä useammalla on käytössään pankkikortti luotto-ominaisuudella tai pelkkä luottokortti. Luottokortin käyttämisessä on tietenkin eroja. Toisille luottokortin käyttäminen on arkipäivästä ja toiset eivät halua luottokorttia käyttää, kuin ainoastaan akuuteissa tilanteissa.

   Jos tekee ostoksia verkkokaupasta, on luottokortin käyttäminen ihan järkevää. Verkkokauppaostoksissa luottokortin käyttäminen tuo turvaa ongelmatilanteisiin. Tällaisia tilanteita ovat sellaiset, joista verkkokaupan kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen. Kuten esimerkiksi tuotteen rikkoutuminen kuljetuksen aikana tai tuotetta ei ole koskaan toimitettu verkkokauppavarastolta. Näissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin ja voi saada rahansa sitä kautta takaisin.

   Luottokorttia käyttäessä saa useimmiten noin kuukauden ajalle korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jonka aikana käytetyn luoton voi maksaa takaisin täysin korottomasti ja kuluttomasti. Toisinaan on kuitenkin niin, että käytettyä luottoa ei pysty maksamaan takaisin kerralla ja lyhentää käytettyä luottoa vähintään minimilyhennyksen verran. Tällöin tietenkin luottokustannukset lisätään käytettyyn luottoon ja osa maksettavasta erästä koostuu luottokustannuksista.

   Lasku

   Aika moni kivijalkamyymäläkin tarjoaa tänä päivänä maksuvaihtoehdoksi laskun. Useimmiten laskuun yhdistyy luotollinen tili. Jos laskun pystyy maksamaan takaisin kokonaisuudessaan viimeistään sille määriteltynä eräpäivänä, niin siitä ei välttämättä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia. Laskun muuttuessa luotolliseksi tiliksi kertyy sille myös luonnollisesti luottokustannuksia.

   Tililuottoa lyhennetään joka kuukausi vähintään sovitun maksuerän mukaisesti. Usein on kuitenkin niin, että maksuerästä isompi osa koostuu luottokustannuksista kuin varsinaisesta luotonlyhennyksestä. Tililuotossa luottokustannukset ovat usein erittäinkin korkeat ja luottokustannuksiin ja muihin ehtoihin kannattaa perehtyä tarkasti ennen luotollisen tilin käyttöönottamista.

   Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

   Lainantarjoajien lainatarjoukset poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon ja jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Lainojen kilpailuttamisella ja lainakustannusten vertailemisella voi säästää jopa tuhansia euroja rahaa lainakustannuksissa. Lainoja vertaillessa on hyvä muistaa, että pelkkä korko ei kerro siitä, että laina olisi edullinen. Todellinen vuosikorko kertoo siitä, kuinka paljon laina sinulle tulee maksamaan.

   Hyvät puolet vakuudettomassa lainassa

   Laina ilman vakuuksia soveltuu erittäin hyvin vaihtoehdoksi niissä tilanteissa, kun lainaa tarvitaan nopeasti, vaikkapa sitten grillikatoksen tai grillikodan rakentamiseen. Luonnollisesti se sopii myös silloin, jos ei ole mahdollista ottaa vakuudellista lainaa. Vakuudettoman lainan hakeminen sujuu pienessä hetkessä, lainapäätöksen saa nopealla aikataululla ja kun on valinnut omiin tarpeisiin parhaiten soveltuvan lainan ja hyväksynyt sen omilla verkkopankkitunnuksillaan, siirtää lainanmyöntäjä rahat tilille heti.

   Huonot puolet vakuudettomassa lainassa

   Laina ilman vakuuksia on helposti ja nopeasti saatavissa, mutta usein sen lainakustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa. Lainakustannukset vaihtelevat huomattavan paljon eri lainantarjoajilla ja siksi lainat kannattaakin kilpailuttaa ja perehtyä kustannuksiin huolellisesti. Vakuudeton laina maksetaan kuitenkin useimmiten takaisin lyhyemmässä ajassa takaisin, jolloin kustannukset eivät kuitenkaan kerry niin pitkällä aikavälillä kuin vakuudellisessa lainassa.

   Lainalaskurin hyödyntäminen

   Sivustollamme olevaa lainalaskuria kannattaa hyödyntää, kun harkitsee lainan ottamista. Sen avulla pystyy kokeilemaan tarvittavan lainamäärän ja laina-ajan lisäksi erilaisia lainakustannuksia sekä arvioida kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruutta. Laskuri kertoo lainan todellisen vuosikoron annetuilla tiedoilla.

   Lainalaskuri kertoo arvion lainakustannuksista, mutta se saattaa poiketa lainantarjoajan tekemästä tarjouksesta. Ennen lainan ottamista on järkevää miettiä, että kuinka suurta lainaa pystyy lyhentämään kuukausittain, ilman taloudellisen tilanteen horjumista. Lainalle kannattaa valita ennemmin hieman pitempi takaisinmaksuaika, jos sillä saa liikkumavaraa omaan talouteen yllättävien tilanteiden varalle. Liian suuri kuukausittain maksettava maksuerä voi aiheuttaa ongelmia taloudelliseen tilanteeseen.

   Lainan takaisinmaksu

   Kun hyväksyt lainatarjouksen, olet tietoinen lainakustannuksista ja muista lainaehdoista. Lyhennät lainaa kuukausittain sovitun maksuerän mukaisesti. Joissakin lainoissa on mahdollisuus myös maksuvapaisiin kuukausiin, jolloin lainaa ei tarvitse lyhentää ollenkaan tai lyhennysvapaisiin kuukausiin, joiden aikana lainasta maksetaan ainoastaan lainakustannusten osuus. Mahdollisuus näiden käyttämiseen löytyy saamastasi lainapäätöksestä.

   Useimmiten vakuudetonta lainaa maksetaan takaisin kuukausittain saman suuruisella maksuerällä, joka sisältää varsinaisen lainanlyhennyksen lisäksi myös kaikki muut lainakustannukset. Tämä helpottaa myös talouden suunnittelua, kun tietää etukäteen kuukausittaisen maksuerän suuruuden. Lainanlyhennystapoja on erilaisia.

   Annuiteetti

   Lyhennystapana annuiteetti soveltuu erityisen hyvin silloin, kun haluaa tietää tarkalleen lainantakaisinmaksuajan ja lainanottajan maksukyky kestää korkojen vaihtelun, myös niiden noustessa. Laina-ajan alussa takaisinmaksettava summa on kuukausittain sama, koron muuttuessa myös kuukausierä muuttuu. Jos korko nousee, kuukausierä kasvaa. Laina-ajan alussa maksetaan enemmän korkoja, mutta laina-ajan edetessä lyhennyksen osuus kasvaa.

   Tasalyhennys

   Vaihtoehtona tasalyhennys on sopiva silloin, jos haluaa laina-ajan alussa maksaa takaisin suurempia maksueriä. Lainanlyhennyksen osuus on kuukausittain saman suuruinen, mutta maksueränsuuruus vaihtelee koron mukaisesti. Jos korkotaso pysyy samana, koron euromäärä pienenee samalla kuin lainan pääoma vähenee. Vastaavasti jos korko nousee, kasvaa myös maksuerän suuruus.

   Kiinteä tasaerälaina

   Jos haluaa tietää etukäteen tarkalleen maksuerän suuruuden, on kiinteä tasaerälaina hyvä ratkaisu. Tällöin laina-ajan pituutta ei pystytä etukäteen määrittelemään, sillä jokainen maksuerä on saman suuruinen, mutta laina-aika muuttuu koron muuttuessa. Koron noustessa, myös laina-aika kasvaa tai koron laskiessa, laina-aika lyhenee. On tärkeää kuitenkin muistaa, että jos laina-ajan alussa korko on ollut matala ja noussut laina-aikana merkittävästi, saattaa laina-aika venähtää huomattavasti. Silloin kannattaa olla yhteydessä lainanmyöntäjään sopiakseen toisen lyhennystavan, koska varsinainen laina ei välttämättä lyhene ollenkaan ja laina-aika pitenee kohtuuttoman pitkäksi.

   Yhteenveto

   Summarum on suomalainen vertailupalvelu. Sen yhteistyökumppaneina toimii tällä hetkellä yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta, joiden kanssa asiointi on erittäin turvallista.

   Palvelumme kautta lainahakemuksen saa tehtyä nopeasti. Hakemuksen tekeminen onnistuu milloin tahansa, itsellesi sopivana ajankohtana. Lainanmyöntäjät lähettävät lainatarjoukset sähköpostitse, jopa tunnin kuluessa hakemuksesi vastaanottamisesta. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä viimeistään, riippuen hakemuksen lähettämisen ajankohdasta.

   Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile niistä sinulle parhaiten soveltuva ja edullisin vaihtoehto. Sen jälkeen hyväksy sopivin lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat heti tilillesi ja ne ovat käytettävissäsi heti tai viimeistään parin päivän kuluttua. Ellet löytänyt sopivaa lainatarjousta, jätät tarjouksen ainoastaan hyväksymättä ja lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja ilmaiseksi. Palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta, eikä lainahakemuksen lähettäminen ole sinulle sitovaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa grillikatoksen rakentamista varten – Usein kysytyt kysymykset

   Kenelle lainaa voidaan myöntää?
   Lainanhakijan tulisi olla täysi-ikäinen henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.
   Miten lainojen kilpailuttaminen onnistuu?
   Täyttämällä yhden helpon lainahakemuksen palvelussamme, me kilpailutamme lainat puolestasi.
   Kuinka paljon lainaa voi hakea?
   Lainaa voi hakea 200 eurosta 60 000euroon. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen.
   Miten lainakustannukset määrittyvät?
   Lainakustannukset määrittyvät aina henkilökohtaisesti, hakijan luottokelpoisuuden mukaan. Kustannukset saattavat kuitenkin poiketa hyvinkin paljon eri lainantarjoajien välillä.
   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
   Saat rahat heti tilillesi, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.
   Haluan peruuttaa hakemukseni, mitä minun pitää tehdä?
   Sinun ei tarvitse tehdä mitään, hakemus peruuntuu automaattisesti.